18 Δεκεμβρίου 2022

Νέος ξαφνικός θάνατος 55χρονου στην Κοζάνη, βρέθηκε νεκρός

 




Αναστάτωση επικράτησε στο κέντρο της Κοζάνης το απόγευμα του Σαββάτου 17Δεκεμβρίου 2022, όταν ανευρέθη νεκρός 55χρονος άντρας στην οικία του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο 55χρονος άντρας βρέθηκε νεκρός στο εσωτερικό του σπιτιού του από οικείο άτομο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της αστυνομίας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν διαφαίνεται εγκληματική ενέργεια, ενώ ο άτυχος άνδρας φαίνεται να υπέστη καρδιακή ανακοπή. Τα ακριβή αιτία του θανάτου του 55χρονου άντρα θα διερευνηθούν από την Ασφάλεια Κοζάνης και τη νεκροψία νεκροτομή στη συνέχεια.

 

 Δείτε και αυτό:

Η Τροχαία Καστοριάς άνοιξε τον δρόμο που έκλεισε αυθαίρετα η AVAX Η εταιρία ενεργεί αυθαίρετα στην Καστοριά

Καστοριά: Ποιός επέτρεψε να κάνει προεκλογική φιέστα στο Ε.Β.Ε Καστοριάς ο Α.Τσιπρας σε κρατικό φορέα ; να απαγορεύουν την λειτουργία του.

 

 Newroom:fyllokaidftero@gmail.com 18/11/2022 19:23μμ

Την ημέρα της επίσκεψης του Α.Τσίπρα στην Καστοριά μετά την προεκλογική  ομιλία του στο δημόσιο χώρο του διαδρόμου του εμπορικού κέντρου της Καστοριάς, πήγε στο Επιμελητήριο της Καστοριάς για την προεκλογική δραστηριότητα του, και χρησιμοποίησε τον δημόσιο χώρο του επιμελητηρίου το οποίο δεν λειτούργησε την ημέρα αυτή τελείως παράνομα, αφού στην είσοδο υπήρχαν κομματικοί νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ και δεν επέτρεπαν σε επιχειρηματίες να εισέλθουν μέσα αν δεν είχαν |"διαπιστευτήρια|" φίλου του κόμματος.

Ποιος επέτρεψε να κάνει προεκλογική φιέστα στο Ε.Β.Ε Καστοριάς ο Α.Τσίπρας σε κρατικό φορέα. και σε ημέρα κατα την οποία λειτοπυργούν οι δημόσιες υπηρεσίε;; και  να απαγορεύουν την λειτουργία του. 

Θέλαμε να ρωτήσουμε τον πρόεδρο του Ε.Β.Ε  Καστοριάς κ. Καραταγλίδη Χαράλαμπο ο οποίος ήταν πιθανότατα αυτός που όχι μόνο παραχώρησε τον δημόσιο  χώρο αλλά "δημιούργησε|" μαζί του με τον Α.Τσίπρα την προεκλογική φιέστα. Υπάρχουν και αλλά δημοσιογραφιακά ερωτήματα τα οποία θα δούμε σε επόμενο άρθρο. 

Ο Μπάμπης Καραταγλίδης γνωστό κομματικό στέλεχος της ΝΔ  αρνήθηκε για πολλοστή φορά  δια της σιωπής του,  να απαντήσει σε κάλεσμα του fyllokaiftero1,blogspot.com  και σε ερωτήματα πολιτών του νομού Καστοριάς για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και για αλλά σχετικά με το Ε.Β.Ε Καστοριάς.

 

Η συνάντηση "με τους φορείς" στους οποίους πρόεδροι  είναι Νεοδημοκράτες εκτός της αστειότητας ως δικαιολογία,  η οποία προβλήθηκε σε άλλα τοπικά ΜΜΕ, εγείρει ερωτηματικά για τον προ- εκλογικό σχεδιασμό τους, με τον  Α.Τσίπρα και Κ.Μητσοτάκη,  να ξεκινήσει   από την Καστοριά ως μελλοντικού συνεργάτη - συν-κυβερνήτη της Ν.Δ , και πάντως αυτή μπορούσε και έπρεπε νόμιμα να γίνει σε ξενοδοχείο.


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 



Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

Εκτός από όπλα o Κ.Μητσοτάκης στέλνει και χρήματα στον Β.Ζελένσκι για να πολεμάει τα στρατευμένα παιδιά του Ρώσικου λαού.


Η "Ελλάδα του Μητσοτάκη" στέλνει 45 εκατ. ευρώ στο Κίεβο την ώρα που ο λαός   μαστίζετε από την ενεργειακή και διατροφική φτώχεια.

Η απόφαση που υπέγραψε ο Θ.Σκυλακάκης - Η αναλογία της Ελλάδας στα δάνεια δισεκατομμυρίων

Εκτός από όπλα o Κ.Μητσοτάκης στέλνει και χρήματα στον Β.Ζελένσκι: Η Ελλάδα στέλνει 45 εκατ. ευρώ στο Κίεβο

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 



Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott