18 Δεκεμβρίου 2017

Αυτό είναι το «θηρίο» του Λεβέντη που του παραχωρεί η βουλή ενώ ο λαός δεν έχει να πληρώσει ούτε τα τέλη!

Αυτό είναι το «θηρίο» του Λεβέντη που του παραχωρεί η βουλή ενώ ο λαός δεν έχει να πληρώσει ούτε τα τέλη!

Την ώρα που ο Ελληνικός λαός υποφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων φροντίζει, πλέον, για τις μετακινήσεις του να χρησιμοποιεί ένα πολυτελές μοντέλο της BMW, υψηλού κόστους.

Πρόκειται για ακόμα ένα προκλητικό δείγμα γραφής, που προτάσσει σε κάθε ευκαιρία το «ηθικό πλεονέκτημα» και κλιμακώνει τη ρητορική κατά της διαφθοράς και της διασπάθισης του δημόσιου χρήματος.  Ειδικά ο κ. Λεβέντης ενδίδει στη χρήση ενός αυτοκινήτου υψηλού κόστους, εγκαταλείποντας τη χρήση του low profile toyota yaris -που χρησιμοποιούσε το 2015 όταν δεν είχε εκλεγεί.
Και φανταστείτε πριν 2 χρόνια ο Βασίλης Λεβέντης είχε για αυτοκίνητο μετακίνησης ένα toyota yaris.
 Πηγές:
ΦΩΝΑΚΛΑΣ
parapoliti

Σοκ στους απανταχού αμερικανόφιλους: Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης βραβεύει τον Β.Πούτιν με χρυσό μετάλλιο.




18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Σοκ στους απανταχού αμερικανόφιλους: Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης βραβεύει τον Β.Πούτιν με χρυσό μετάλλιο.

Το χρυσό μετάλλιο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης απονεμήθηκε στο Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, για τη σημαντική δράση που αναπτύσσει προς όφελος της περιφερειακής σταθερότητας και της ευημερίας, ανακοίνωσε η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα.

Ο πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Σταύρος Τουπουλίδης, δήλωσε κατά την διάρκεια της τελετής που έλαβε χώρα την Παρασκευή στην ρωσική πρεσβεία ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας συμβάλλει απαρέγκλιτα στο να διατηρηθεί το Ορθόδοξο πνεύμα της ειρήνης και της φιλίας, όπως επίσης η πνευματικότητα και ο πολιτισμός του Ελληνισμού καθώς και στην ανάπτυξη των αμοιβαία επωφελών σχέσεων, μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας.

Ο Ρώσος πρεσβευτής Αντρεί Μάσλοφ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, επισημαίνοντας την μεγάλη συμβολή του του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην ανάπτυξη των ελληνο-ρωσικών σχέσεων στον τομέα των ανθρωπιστικών επιστημών, στην προώθηση της ρωσικής γλώσσας και του πολιτισμού.

Αυτό θα συμβάλλει, όπως δήλωσε ο Ρώσος πρέσβης στην λειτουργία του Ρωσικού κέντρου στον χώρο του πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Ρωσικός κόσμος», τα εγκαίνια του οποίου έχουν προγραμματισθεί να γίνουν εντός του 2018.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γιατί να μη γίνονται πλειστηριασμοί και κατασχέσεις και για τα χρέη που έχει το Δημόσιο;

Γιατί να μη γίνονται πλειστηριασμοί και κατασχέσεις και για τα χρέη που έχει το Δημόσιο;




Η απορία πολλών που ζουν σε αυτήν τη χώρα είναι γιατί να απειλείται με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς το σπίτι και η επιχείρηση όποιου έχει οφειλές, να δεσμεύεται ο τραπεζικός του λογαριασμός και να οδηγείται από το αυτί στον Κορυδαλλό επειδή χρωστάει στις τράπεζες, στην Εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία, με κάποιους που δεν αντέχουν αυτή την πίεση και τον διασυρμό να φτάνουν στο σημείο να αυτοκτονούν, και να μην ισχύουν τα ίδια μέτρα για τον μεγάλο μπαταχτσή, το κράτος…

 Όταν, μάλιστα, χρωστάει αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ στην Αγορά, που αν τα πλήρωνε αρκετές επιχειρήσεις θα είχαν σωθεί, θα είχαν αποφύγει το λουκέτο.

Άσε που όταν δεήσει να πληρώσει, δεν δίνει τόκους, πανωτόκια, πρόστιμα και προσαυξήσεις. Ενώ και ο χρόνος αποπληρωμής των ιδιωτών σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη είναι τριπλάσιος! Πώς τα καταφέρνουμε να είμαστε πα­ντού πρωταθλητές…
Αυτήν τη στιγμή οι οφειλές του Δημοσίου ανέρχονται σε 4,5 δισεκατομμύρια ευρώ, από τα οποία 2 δισ. αφορούν Οργανισμούς Κοινωνικής Ασφάλισης, 931 εκατ. επιστροφές φόρων, 552 εκατ. νοσοκομεία, 400 εκατ. διάφορα νομικά πρόσωπα, 322 εκατ. την τοπική αυτοδιοίκηση και 234 εκατ. υπουργεία.
Κατά τα άλλα, έχουμε πλεόνασμα…



ΤΟ ΠΑΡΟΝ

ΕΚΤΑΚΤΟ - Στη φρουρά του Σημίτη υπηρετούσε ο αστυνομικός που σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε - ΤΩΡΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ - Στη φρουρά του Σημίτη υπηρετούσε ο αστυνομικός που σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε - ΤΩΡΑ


Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται αναφορικά με την τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός που σκότωσε την κόρη του, τη σύζυγό του και την
πεθερά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, υπηρετούσε στη φρουρά του Κώστα Σημίτη.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ήταν τοποθετημένος στη Βουλή και από το 1996 είχε αποσπαστεί στη φρουρά του πρώην Πρωθυπουργού.
Ο δράστης ήταν ηλικίας 40 χρόνων και Αρχιφύλακας στον βαθμό, με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία.
Σύμφωνα με συναδέλφους του, τις τελευταίες ημέρες εργαζόταν κανονικά και μάλιστα είχε συνοδεύσει τον Κώστα Σημίτη σε εκδήλωση, λίγες ώρες πριν από το μακελειό.


epilekta.com

Σαμαράς: Όσοι ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015 σήμερα ντρέπονται


Όσοι ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015 σήμερα ντρέπονται, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ. Κάποιοι θέλουν να σβήσουν την εθνική μας ταυτότητα, ακόμα και την ορθοδοξία, δεν θα τους αφήσουμε. Ο Ερντογάν έθεσε θέματα, γιατί του δώσαμε την ευκαιρία.
Σαμαράς: Τους φτύνουν και αυτοί πανηγυρίζουν γιατί νομίζουν ότι βρέχει
Δικαιωμένος από τις εξελίξεις εμφανίστηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά την ομιλία του στο 11ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ. Εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τόνισε πως «όσοι ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015 σήμερα ντρέπονται, ενώ όσοι ψήφισαν τη ΝΔ έχουν το κεφάλι ψηλά», ενώ εμφανίστηκε ενωτικός, καλώντας όλους να στηρίξουν «τον πρόεδρό μας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Όπως είπε, «είμαστε φιλελεύθεροι και συντηρητικοί και είμαστε περήφανοι και για τα δύο. Ο κομμουνισμός πέθανε. Κάποιοι θέλουν να σβήσουν την εθνική μας ταυτότητα, ακόμα και την ορθοδοξία, δεν θα τους αφήσουμε. Συντηρητισμός είναι η πίστη στις διαχρονικές αξίες που διατηρούν τις αξίες της κοινωνίας. Πρέπει να εξαλείψουμε τα τάγματα εφόδου, τους ρουβίκωνες, τα άβατα των Εξαρχείων. Δεν χρειάζεται να απολογούμαστε, εκείνοι πρέπει να απολογούνται, τελεία και παύλα».

Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε τους σημερινούς κυβερνητικούς εταίρους «οπισθοδρομικούς και ανάλγητους, επέβαλαν αχρείαστους νέους φόρους, είναι λάθος να απολογούμαστε, εκείνοι πρέπει να το κάνουν για τα ψέματα και τα εγκλήματά τους. Δεν είμαστε το ίδιο με αυτούς».

Σχολιάζοντας την πρόσφατη τοποθέτηση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, σύμφωνα με την οποία το 2015 οι ξένοι έριξαν την κυβέρνηση, ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε: «Δεν τα θυμάται καλά, αυτοί που αρνήθηκαν να εκλέξουν πρόεδρο της Δημοκρατίας μάς έριξαν, από μέσα, στην Ελλάδα. Από έξω μπορεί να βοήθησαν, αλλά μας έριξαν ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ, η Χρυσή Αυγή και ο Κουβέλης. Ο πρόεδρος της Βουλής ομολογεί ότι ή υπήρξαν οι ίδιοι γερμανοτσολιάδες, παίζοντας το παιχνίδι των ξένων, ή αποδείχθηκαν οι χρήσιμοι ηλίθιοι, γιατί δεν κατάλαβαν τι έκαναν τότε. Στην πραγματικότητα τα είχαν χαμένα, είχαν ψευδαισθήσεις. Οι ξένοι τούς λένε ‘μπράβο’ για την κωλοτούμπα που έκαναν, τους φτύνουν και αυτοί πανηγυρίζουν, γιατί νομίζουν ότι βρέχει».

Ο κ. Σαμαράς επεσήμανε ότι «εμείς βγάζαμε τη χώρα από την κρίση χωρίς να τη δένουμε χειροπόδαρα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ υποθήκευσε τη χώρα για 99 χρόνια, χωρίς καν να τη βγάλει από την αυστηρή εποπτεία».

Αναφερόμενος στην επίσκεψη Ερντογάν, υποστήριξε ότι αυτός «είπε πράγματα που πίστευε πάντα, αλλά ποτέ στο παρελθόν δεν τόλμησε να τα θέσει σε συναντήσεις κορυφής. Τώρα τα έθεσε, γιατί του δώσαμε την ευκαιρία. Ούτε στον Κώστα Καραμανλή ούτε σε εμένα είχε θέσει θέμα συνθήκης της Λωζάνης».

Ήρθε η ώρα, τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός, «να καλέσουμε τους πολίτες να αναλάβουν τη χώρα στα χέρια τους. Να μειώσουμε τους φόρους και να δώσουμε ανάσα στην οικονομία. Να στηριχθούμε σε πατροπαράδοτες έννοιες. Τώρα ο λαός ξέρει, τους δοκίμασε, έπαθε και έμαθε. Εμείς έχουμε θέληση, γνώση, πείρα, στελέχη, να προχωρήσουμε με το εγώ μας γερά, γιατί αγαπάμε την πατρίδα, όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα. Ο σύγχρονος πατριωτισμός αναβιώνει και δεν περιφρονεί τις διαχρονικές αξίες. Σας ζητώ από την καρδιά μου να θωρακιστείτε με την ενότητα και να δώσετε τη μάχη για την Ελλάδα, μην κάνετε πίσω ούτε ένα βήμα, μόνο μπροστά, σε εσάς θα ανήκει και η ευθύνη και ο έπαινος. Η δικιά μας Ελλάδα δεν είναι καρυδότσουφλο στο έδαφος, η δική μας Ελλάδα είναι ελευθερία και μάλιστα από τα κόκαλα βγαλμένη».

ΕΚΟΨΕ στο... μισό, φέτος, το επίδομα του πετρελαίου θέρμανσης Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Δειτε ποιοι είναι οι δικαιούχοι


petrelaio thermansis
Στο... μισό, φέτος, το επίδομα του πετρελαίου θέρμανσης, για τους περσινούς δικαιούχους, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ant1 και του «Καλημέρα Ελλάδα».


Συγκεκριμένα,
  • Ποσό επιδόματος: 12,5 λεπτά / lt
  • Αγορά πετρελαίου έως τέλη 2017: Επίδομα τέλη Ιανουαρίου
  • Αγορά πετρελαίου 1/1 – 30/04/18: Επίδομα τέλη Απριλίου.
Τα εισοδηματικά – περιουσιακά κριτήρια
  • Άγαμος: Εισόδημα (τεκμαρτό ή πραγματικό) έως 12.000 € - Αξία ακινήτων έως 100.000 €
  • Έγγαμος χωρίς παιδιά: Εισόδημα έως 20.000 € - Αξία ακινήτων έως 200.000 €
  • Έγγαμος με ένα παιδί: Εισόδημα έως 22.000 € - Αξία ακινήτων έως 200.000 €.

 πηγή |

ΣΟΚ: Την κατασπάραξαν τα σκυλιά της κατά τη διάρκεια της βόλτας


ΣΟΚ: Την κατασπάραξαν τα σκυλιά της κατά τη διάρκεια της βόλτας
Η 22χρονη Bethany Lynn Stephens, βρήκε τραγικό θάνατο που πιστεύεται ότι προήλθε από την επίθεση των σκύλων της.

Η Stephens, βρέθηκε νεκρή την Πέμπτη (14/12) το βράδυ, δύο μέρες αφότου είχε βγει να περπατήσει με τα σκυλιά της στο δάσος κοντά στο Goochland της Βιρτζίνια, όπως μεταδίδει η Daily Mail.
Οι Αρχές δήλωσαν ότι βρέθηκε από τον πατέρα της ο οποίος την έψαχνε σε μια περιοχή όπου ήταν γνωστό ότι έβγαζε τα σκυλιά έξω για βόλτα. Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι Αρχές, τα σκυλιά περιφρουρούσαν το πτώμα και είχαν επιθετική συμπεριφορά προς τον πατέρα της, όταν αυτός το εντόπισε.

Ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι η άτυχη κοπέλα έφερε αμυντικά τραύματα στα χέρια. «Ο πρώτος τραυματισμός ήταν στο λαιμό και το πρόσωπο. Φαίνεται ότι έπεσε στο έδαφος, έχασε τις αισθήσεις της και τα σκυλιά την κατασπάραξαν», δήλωσε ο Σερίφης της κομητείας όπως μεταδίδει η Daily Mail.
Οι Αρχές χρειάστηκαν περισσότερο από μία ώρα για να πιάσουν τα σκυλιά. Η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ενώ φίλη της 22χρονης δήλωσε πως θεωρεί απίστευτο να έγινε κάτι τέτοιο και επιμένει πως τα σκυλιά ήταν πολύ φιλικά και την αγαπούσαν.

Οι έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται.

Πηγή φωτογραφίας: Daily Mail