16 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΛΩΡΙΝΑ: Χαιρετισμούς στον Τσίπρα απο τον Τσιγκάνο που πέρνει την κάρτα σίτισης με πολύ παραπονο


Φλωρινιώτης Τσιγκάνος: Καλυτερα Αλέξη να μην ξεγελούσες  τον λαό και να μην ΄΄εφερνες και άλλη φτώχια στην Ελλαδα και ας μην μας έδινες την κάρτα σίτισης , πρώτα βγάζαμε (πριν απο έσενα) τα δεκαπλάσια πουλωντας τρόφιμα και άλλα είδη με το αγροτικό -τώρα ο κόσμος δεν έχει λεφτα να αγοράζει ούτε ένα κιλό πορτοκάλια ούτε ένα σεντόνι, τα κανες χάλια παλικάρι!!

Τον συναντήσαμε σε γνώστό μεγάλο σούπερ μάρκετ της πόλης της Φλώρινας.

Είναι μιά συχνή εικόνα στις άρχές κάθε μήνα να συναντάς στα σούπερ μάρκετ ιδιαίτερα της Φλώρινας τσιγκάνους με απίστευτα γεμάτα με τρόφιμα καλάθια και καρότσια.

Ειδαμε άλλους πολίτες να είναι αμήχανοι στα ταμεία όταν μπροστα τους ένας τσιγκάνος είχε γεμίσει το καρότσι του σουπερ μάρκετ και το ποσό ξεπερνούσε τα 240 ευρώ σοκαρισμένη ήταν και η ταμίας η οποία χτυπώντας  τα πόσα επεσήμανε στον τσιγκάνο πελάτη οτι το ποσό θα φθάσει ίσως  τα 300 ευρώ.



Βρωμάει αυριανισμό ο ΣΥΡΙΖΑ....Ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων σε χυδαιότητες

ΣΧΟΛΙΟ: Αυτός  ο τύπος είναι διοικητής νοσοκομείου;είναι βέβαιο οτι δεν είναι λαθροπρόσφυγας...;



Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο «Facebook» ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων, «μπήκε» στην δημόσια αντιπαράθεση ΜΜΕ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.


Από το κείμενο του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων, προκύπτει «στήριξη» στον κ. Πολάκη ενώ η φράση σε όσους επιτίθενται στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας είναι «Λοιπόν….. άντε απαυτωθείτε αλήτες σας ξέρουμε καλά…

Η ανάρτηση του Δημήτρη Παρθένη είναι η εξής:

«Ο Πολάκης κι ο Φίλης κι ο Σκουρλέτης μπήκαν στα ρουθούνια του ρυπαρού κατεστημένου, ο καθένας με τον τρόπο του, ο καθένας με το λόγο του, ενόχλησαν το σύστημα, ενόχλησαν τη διαφθορά, ενόχλησαν την πατριδοκαπηλία, ενόχλησαν τους γύπες που θέλουν να εδραιώσουν την εξάρτηση της πατρίδας μας. Όσοι είμαστε αριστεροί το ξέρουμε καλά το ζήσαμε χρόνια στους κοινωνικούς αγώνες μέσα από δύσκολες διαδρομές.

Σήμερα για άλλη μια φορά κάποιοι βάζουν σημάδι τον Παύλο, ενοχλείται ο καθωσπρεπισμός τους;;;;;;;  τρίχες…. ψάχνουν κηλίδες σε συμπεριφορές και χαρακτήρες….. Η συνταγή είναι γνωστή αφού δεν μπορούν να πιάσουν κάποιους, δεν μπορούν να τους μιζάρουν, δεν μπορούν να τους εκμαυλίσουν, προσπαθούν με άνανδρο και χυδαίο τρόπο να τους αποδομήσουν.

Στα πλαίσια της μιντιοκρατούμενης «δημοκρατίας» που πρεσβεύουν, όντας αδίστακτοι και άνανδροι, αστοιχείωτοι και κούτσουρα, σέρνονται σαν τα φίδια καιροφυλακτώντας να δαγκώσουν.

Λοιπόν….. άντε απαυτωθείτε αλήτες σας ξέρουμε καλά».




Με πληροφορία απο : trikalanews.gr   anemosantistasis.blogspot.com

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:Εικόνες εθνικής παρακμής: Ουρές χιλιάδων ανθρώπων από τα ξημερώματα για μια σακούλα δωρεάν τρόφιμα (φωτό)

Η ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ (ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ)





Translate 

Ουρές έχουν σχηματιστεί από νωρίς το πρωί έξω από το Παμπελοποννησιακό Γήπεδο στην Πάτρα, από ανθρώπους που δικαιούνται και θα πάρουν μια σακούλα δωρεάν τρόφιμα. Πρόκειται για μέλη των 6.000 οικογενειών δικαιούχους του προγράμματος για παροχή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης ΤΕΒΑ του Υπουργείου Εργασίας. 

Τη διανομή κάνει ο Κοινωνικός Οργανισμός του δήμου Πατρέων και θα πραγματοποιηθεί σε τρεις ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα.

Η ουρά άρχισε να σχηματίζεται λίγο μετά τις 07.00 και πολύ γρήγορα, 200 άτομα βρέθηκαν να περιμένουν πριν ακόμα ξεκινήσει η διανομή τροφίμων.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους εκτυπωμένη την εγκεκριμένη αίτηση καθώς και την ταυτότητά τους. Χθες ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης χαρακτήρισε ως «ψίχουλα» αυτά που δίνονται στους δικαιούχους του προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας.

Να σημειωθεί πως η διανομή τροφίμων θα συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη...

Δείτε φωτογραφίες του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου και το thebest.gr, έξω από το Παμπελοποννησιακό:






Πάτρα: Ξεκίνησε στο Παμπελοποννησιακό η διανομή τροφίμων σε 6.000 άπορες οικογένειες






















Το τελευταίο Δελτίο Ειδήσεων των εκτελεστικών οργάνων που εξαπατούσαν τον λαό- ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΟΥ ΕΣΚΑΒΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ


ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ Και οι παρατρεχάμενοι περνούσαν καλα οταν ....

 
ΟΤΑΝ...

 

 

Εδώ φωτογραφήσαμε την 4όροφη βίλα του Γιάννη Πρετεντέρη στο Ψυχικό…. ένα απλό «φτωχικό» που το έφτιαξε με «ιδρώτα» και «αίμα» …?…



Θέλουμε να «τιμήσουμε» τον Γιάννη Πρετεντέρη,για την πολύχρονη επιτυχημένη πορεία του στην δημοσιογραφία ως ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ,να τον ευχαριστήσουμε εμείς ο απλός λαός που υπηρετεί και υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ- ΝΔ( και ολίγον ΣΥΡΙΖΑ) εδω και πολλά χρόνια,ωστέ να περνάει τα μηνύματα των πολιτικών. Για αυτο και εμείς…επειδή τον «αγαπάμε» πολύ ως δημοσιογράφο,θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας την 4όροφη βίλα του στο Ψυχικό,είναι πρότυπο για όλους τους δημοσιογράφους…

Γιάννη Πρετεντέρη σε παραδεχόμαστε,είσαι μεγάλος δημοσιογράφος,και ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ,ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ,ΩΡΑΙΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΕΧΕΙΣ,ΦΤΩΧΙΚΟ…    ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ …  ΙΔΡΩΤΑ ΣΟΥ! Τα τζάμια μας άρεσαν,που είναι τζάμια καθρέπτες,να μην σε βλέπουν απέξω,   μα γιατί φοβάσαι τον λαό;  του κρύβεις τίποτα;  εμείς πάντως κοιμόμαστε ήσυχοι.  Θα ξανάρθουμε όμως στη 
 γειτονιά σου …
 




πηγή
Posted by diafimiseto στο 13/03/2011

Νέο χτύπημα από το σαχλοκούδονο Φωτίου....Επινόηση των Μέσων Ενημέρωσης είναι οι μειώσεις στις συντάξεις

Νέο χτύπημα από το σαχλοκούδονο Φωτίου....Επινόηση των Μέσων Ενημέρωσης είναι οι μειώσεις στις συντάξεις


Επινόηση  των Μέσων Ενημέρωσης είναι οι μειώσεις στις συντάξεις, σύμφωνα με τη Θεανώ Φωτίου, η οποία υποστήριξε ότι συναντά στον δρόμο συνταξιούχους και «δεν είχαν αυτές τις φοβερές περικοπές που λένε τα μίντια.»

«Εγώ βλέπω πάρα  πολύ κόσμο στο δρόμο  και μου λέει, εμένα η σύνταξή μου ήταν 920 ευρώ και είναι 920 ή 917. Δεν είχαν καμμία από αυτές τις φοβερές περικοπές που λένε τα μήντια» δήλωσε η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, αρμόδια για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, στον Αθήνα 9,84.

Όπως είπε, «είναι οδυνηρό να λέμε ότι 700 χιλιάδες άνθρωποι δεν έχουν ούτε τα 200 ευρώ μηναιαίο εισόδημα κατ άτομο, ενώ εσείς αναφέρεστε στις μειώσεις σε συντάξεις των 1300 ευρώ. Στο τέλος του χρόνου και στις αρχές του επομένου, καθένας από τους συνταξιούχους θα έχει μετρήσει αν τα λεφτά που έχει στην τσέπη του είναι αυτά που λέμε εμείς ή αυτά που λένε τα μίντια. Ξέρετε, δεν υπάρχει πιθανότητα να κοροιδέψουμε κανέναν».

Η αναπληρώτρια υπουργός σημείωσε ακόμα ότι «εμείς παραλάβαμε μια χώρα μετά από πόλεμο. Οι δείκτες 25% καταστροφής του ΑΕΠ υπάρχουν όταν μια χώρα έχει υποστεί πόλεμο, καταλάβατε; Το ότι δεν βλέπετε ερείπια στο δρόμο δεν σημαίνει ότι αυτή η χώρα δεν έχει βγεί από πόλεμο και αυτό προσπαθούμε να ανασυγκροτήσουμε. Θέλετε να το ανασυγκροτήσουμε ταχύτατα, το θεωρώ φυσικό.

Και εγώ θέλω, αλλά πρέπει να καταλαβαίνετε ότι είναι τιτάνιο έργο. Το να γυρίσουμε ξανά σε εκείνους που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση θα είναι το εγκληματικότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στο λαό μας και βέβαια δεν προτιθέμεθα να αφήσουμε να συμβεί. Να μην έχετε καμμία αμφοβολία»

ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ "ΣΑΧΛΟΚΟΥΔΟΥΝΟ ΦΩΤΙΟΥ'
  





























iefimerida.gr

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ…!!! 8 ΠΑΙΔΙΑ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ…!!

nosokomeio-kilkis

ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΦΩΝΗΕΝ…
Συντάκτης: efsyn.gr
Οκτώ προσφυγόπουλα από το Κέντρο Προσφύγων και Μεταναστών Νέας Καβάλας, ηλικίας 2 έως 12 ετών, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Κιλκίς με ηπατίτιδα Α.
Σύμφωνα με τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας-Θράκης, Στρατή Πλωμαρίτη, ενημερώθηκαν για τα κρούσματα το ΚΕΕΛΠΝΟ και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και έχει κινηθεί όλος ο απαραίτητος μηχανισμός.
«Ο ιός μεταδίδεται από το στόμα, από τρόφιμα, από χέρια, από μολυσμένο νερό. Έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι και έχει κινηθεί ο μηχανισμός, έτσι όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, ενώ έχει κινηθεί και η διαδικασία εμβολισμού των προσφύγων στο συγκεκριμένο κέντρο φιλοξενίας», δήλωσε ο κ. Πλωμαρίτης.


"ΣΕΙΡΑ" ΤΩΡΑΘΑ ΕΧΕΙ  Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΦΟΥ ''Ο ΣΠΟΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ" ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.
Το fyllokaiftero1.blogspot.com θα παρουσιάσει έρευνα ΄σχετικά με το τι γίνεται στην Δυτ. Μακεδονία με αυτό το κοινωνικό οικονομικό καρκίνωμα που λέγεται λαθροπροσφυγές εισβολείς.



ΕΠΑΙΡΝΕ 20.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ – Τώρα περιμένει στην ουρά για ρύθμιση στη ΔΕΗ (ΦΩΤΟ)


Αν και λατρεύει το τραγούδι, δεν της άρεσαν τα όσα έζησε στην νύχτα.
Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Αννίτα Πάνια είχε πει ότι έβγαζε 20.000 ευρώ το μήνα. Ο λόγος για τη Στέλλα Μπεζαντάκου η οποία από πέρσι γύρισε σελίδα στη ζωή της και πλέον ασχολείται με την εκτροφή σκυλιών. Μάλιστα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την εκπαίδευσή τους και σύντομα σκοπεύει να πάει στην Γερμανία για να πάρει και πτυχίο.


Αν και λατρεύει το τραγούδι, δεν της άρεσαν τα όσα έζησε στην νύχτα.
Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Αννίτα Πάνια είχε πει ότι έβγαζε 20.000 ευρώ το μήνα. Ο λόγος για τη Στέλλα Μπεζαντάκου η οποία από πέρσι γύρισε σελίδα στη ζωή της και πλέον ασχολείται με την εκτροφή σκυλιών. Μάλιστα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την εκπαίδευσή τους και σύντομα σκοπεύει να πάει στην Γερμανία για να πάρει και πτυχίο.
Η Στέλλα όμως φαίνεται ότι τα φέρνει δύσκολα και γι αυτό εθεάθη στη ΔΕΗ Γλυφάδας να περιμένει στην ουρά για να ενταχθεί σε ρύθμιση.

Τώρα

mpeza3


mpezantakou 1

 

  Παλαιότερα


Stella Mpezantakou -32309_n

Stella Mpezantakou -1792467_n
crashonline.gr
Ελληνική Περπατησιά

ΕΠΑΙΡΝΕ 20.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ – Τώρα περιμένει στην ουρά για ρύθμιση στη ΔΕΗ (ΦΩΤΟ)


Αν και λατρεύει το τραγούδι, δεν της άρεσαν τα όσα έζησε στην νύχτα.
Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Αννίτα Πάνια είχε πει ότι έβγαζε 20.000 ευρώ το μήνα. Ο λόγος για τη Στέλλα Μπεζαντάκου η οποία από πέρσι γύρισε σελίδα στη ζωή της και πλέον ασχολείται με την εκτροφή σκυλιών. Μάλιστα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την εκπαίδευσή τους και σύντομα σκοπεύει να πάει στην Γερμανία για να πάρει και πτυχίο.



Αν και λατρεύει το τραγούδι, δεν της άρεσαν τα όσα έζησε στην νύχτα.
Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Αννίτα Πάνια είχε πει ότι έβγαζε 20.000 ευρώ το μήνα. Ο λόγος για τη Στέλλα Μπεζαντάκου η οποία από πέρσι γύρισε σελίδα στη ζωή της και πλέον ασχολείται με την εκτροφή σκυλιών. Μάλιστα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την εκπαίδευσή τους και σύντομα σκοπεύει να πάει στην Γερμανία για να πάρει και πτυχίο.
Η Στέλλα όμως φαίνεται ότι τα φέρνει δύσκολα και γι αυτό εθεάθη στη ΔΕΗ Γλυφάδας να περιμένει στην ουρά για να ενταχθεί σε ρύθμιση.

Τώρα

mpeza3


mpezantakou 1

 

  Παλαιότερα


Stella Mpezantakou -32309_n

Stella Mpezantakou -1792467_n
crashonline.gr