01 Αυγούστου 2016

ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙ: ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ – ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Επιβίωση με θυμάρι: Σκοτώνει τα μικρόβια σε λιγότερο από μία ώρα – Πώς να το χρησιμοποιήσεις


Έχει την δύναμη να εξολοθρεύει τα μικρόβια εντός του χρονικού διαστήματος των εξήντα (60) λεπτών!

Οι κρητικοί από πολύ παλιά με θυμάρι έτριβαν τα ούλα τους για να θεραπεύσουν την ουλίτιδα. Τα τελευταία χρόνια κλινικές μελέτες το έχουν επιβεβαιώσει, οι αντιβακτηριακές και αντισηπτικές ιδιότητες του θυμαριού είναι όντως αποτελεσματικές για την οδοντική πλάκα την ουλίτιδα και την τερηδόνα.

Κάνοντας γαργάρες με αφέψημα θυμαριού λοιπόν για την ουλίτιδα την τερηδόνα και την οδοντική πλάκα ένα δυνατό αφέψημα θυμαριού στο μπάνιο μας είναι το άριστο γιατρικό για τους ρευματισμούς έγχυμα θυμαριού για να καταπραΰνουμε τα φουσκώματα της κοιλιάς να διευκολύνουμε την εντερική λειτουργία.

Το έγχυμα του θυμαριού είναι πολύ καλό για να βοηθήσουμε και να ενισχύσουμε την πέψη, για να θεραπεύσουμε την γαστρεντερίτιδα, για τα κρυώματα της κοιλιάς, για την διάρροια, για το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου -την γνωστή μας σπαστική κολίτιδα, για βαθιά εγκατεστημένες λοιμώξεις των πνευμόνων, για την βρογχίτιδα, για την λαρυγγίτιδα, για την φαρυγγίτιδα, για την αμυγδαλίτιδα, για τον κοκκύτη, την καταρροή, για την τόνωση του οργανισμού μας, για την εξάλειψη του άγχους, της ψυχικής και σωματικής εξάντλησης, της κατάθλιψης, της απάθειας, της αϋπνίας, για την τόνωση και βελτίωση της μνήμης.

Ο Culpeper έλεγε πως “βοηθάει να αναβιώσει και να ενισχυθεί το σώμα και το μυαλό»

Το έγχυμα θυμαριού είναι άριστο γιατρικό. Ανακουφίζει την επώδυνη εμμηνόρροια και τις κράμπες περιόδου.

Για την επιπεφυκίτιδα τοποθετούμε κομπρέσες εμποτισμένες σε έγχυμα θυμαριού στο εξωτερικό (πάνω σε κλειστά βλέφαρα) του πάσχοντος ματιού, για την θεραπεία της επιπεφυκίτιδας βάμμα θυμαριού, για την διάρροια, για τα κρυώματα της κοιλιάς σαν άριστο αποχρεμπτικό, για τις λοιμώξεις του στήθους, για την εξάλειψη του κνησμού από τα τσιμπήματα των εντόμων, σιρόπι θυμαριού για τον βήχα, για την γρίπη, για την βρογχίτιδα, για την αμυγδαλίτιδα, για την φαρυγγίτιδα, για την λαρυγγίτιδα, για τις λοιμώξεις των πνευμόνων κατάπλασμα θυμαριού, για την επούλωση των πληγών-καταπολεμά την σήψη- (βλ. “πολεμικά τραύματα» σε καιρό έλλειψης φαρμάκων), για την δερματίτιδα, για την ακμή, για τους μώλωπες, για την εξάλειψη του κνησμού από τα τσιμπήματα των εντόμων αιθέριο έλαιο θυμαριού.

Η συμπυκνωμένη μορφή του βοτάνου είναι εξαιρετικά ισχυρή, με έντονες αντιβακτιριακές αντισηπτικές και αντιμυκιτιακές ιδιότητες είναι άριστο διεγερτικό του ανοσοποιητικού μας συστήματος σε είκοσι ( 20 ) ml αμυγδαλέλαιο διαλύουμε δέκα ( 10 ) σταγόνες αιθέριο έλαιο θυμαριού και κάνουμε εντριβές στον θώρακα, για λοιμώξεις του θώρακα γρίπη κρυώματα και αναπνευστικά προβλήματα σε είκοσι ( 20 ) ml αποσταγμένου νερού διαλύουμε δέκα (10 ) σταγόνες αιθέριο έλαιο θυμαριού και απολυμαίνουμε μολυσμένες πληγές εκδορές κοψίματα καψίματα γρατσουνιές δερματίτιδα έκζεμα και τσιμπήματα εντόμων ετοιμάζουμε μείγμα από πέντε ( 5 ) σταγόνες αιθέριο έλαιο θυμαριού, πέντε ( 5 ) σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας και είκοσι πέντε ml αμυγδαλέλαιο και κάνουμε μασάζ σε πονεμένους και κουρασμένους μύες σε τραβήγματα μυών και στα μέρη του σώματος με ρευματικούς πόνους

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

pipiratoi.gr 



  

"Bioflorina" Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα

10 Κανόνες για την Επιτυχία από τον Andrew Carnegie

10 Κανόνες για την Επιτυχία από τον Andrew Carnegie
Ο Andrew Carnegie (Άντριου Κάρνεγκι ) έφτασε στις ΗΠΑ το 1848 με ελάχιστα χρήματα. Έως το 1901, είχε καταστεί ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.
Ένας νεαρός δημοσιογράφος, ονόματι Napoleon Hill πλησίασε τον Κάρνεγκι, αργότερα, όταν πλέον είχε καταξιωθεί ως ένας από τους ισχυρότερους ανθρώπους, καθώς ενδιαφέρονταν να γράψει τις ιστορίες επιτυχημένων ανθρώπων. Ο Κάρνεγκι συνεργάστηκε με τον Χιλ, προκειμένου να του αναπτύξει τις στρατηγικές του και νοοτροπία που τον έκαναν έναν θρυλικό επιχειρηματία και φιλάνθρωπο. Έτσι, γράφτηκε το βιβλίο του Χιλ που εκδόθηκε το 1937 «Think and Grow Rich» το οποίο έγινε top-selling και πλέον είναι κλασσικό.
Όταν ο Χιλ έγραφε περί της Επιτυχίας, ο Κάρνεγκι του έδωσε τους «10 Κανόνες για την Επιτυχία». Ακολουθεί μια σύνοψη αυτών:
1. Προσδιορίστε τον σκοπό σας.
Δημιουργήστε ένα σχέδιο Δράσης και αρχίστε να δουλεύετε προς εκπλήρωσή του άμεσα και συστηματικά.
2. Δημιουργήστε μια «Συμμαχία κυρίαρχων μυαλών».
Βρεθείτε, επικοινωνήστε και δουλέψτε με ανθρώπους που διαθέτουν ό,τι δεν διαθέτετε εσείς. Έτσι, τα σημεία που εσείς θα υστερείτε, δεν θα αποτελούν πρόβλημα για το εγχείρημά σας, αφού θα καλύπτονται από άλλους, που θα είναι δυνατοί σε αυτά.
3. Κάντε κάτι επιπλέον.
Το να κάνει κάποιος περισσότερα από αυτά που πρέπει να κάνει, είναι που θα του δώσει προβάδισμα, το οποίο θα μπορούσε να δικαιολογήσει αυξήσεις, προαγωγές ή / και να καταστήσει ανθρώπους υποχρεωμένους σε εσάς.
4. Εξασκηθείτε στην «εφαρμοσμένη πίστη».
Πιστέψτε στον εαυτό σας και στον σκοπό σας τόσο πολύ, έτσι ώστε να πράττετε επ’αυτού με απόλυτη αυτοπεποίθηση.
5. Να έχετε ατομικά κίνητρα.
Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε, χωρίς να σας το λέει κάποιος άλλος.
6. Χρησιμοποιήστε την φαντασία σας.
Τολμήστε να σκεφτείτε πέραν από το συνηθισμένο. Κάντε την σκέψη σας πρωτότυπη και δημιουργική.
7. Να είστε ενθουσιώδεις.
Επιδιώξτε να είστε ενθουσιώδεις. Μια θετική νοοτροπία σας ανεβάζει και σας προδιαθέτει προς την επιτυχία ευκολότερα, όπως επίσης ανεβάζει και τους συνεργάτες σας, για να συμβάλλουν και αυτοί, όπως και σας καθιστούν πιο αξιοσέβαστο στους άλλους.
8. Σκεφτείτε με ακρίβεια.
Το να σκέφτεστε με ακρίβεια, είναι η ικανότητα να ξεχωρίζει κανείς τα δεδομένα από την φαντασία και να χρησιμοποιείτε αυτά σε σχέση με τις δικές σας ανησυχίες και προβλήματα.
9. Συγκεντρώστε την προσπάθειά σας.
Μην περισπάστε από τα σπουδαιότερα ζητήματα που αντιμετωπίζετε σε κάθε χρονική φάση. Η διάσπαση της ενέργειάς σας θα έχει ως επακόλουθο, «φτωχά» αποτελέσματα.
10. Κερδίστε από τις αντιξοότητες.
Όλοι συναντάμε αντιξοότητες. Τους περισσότερους τους κρατάνε πίσω. Οι πετυχημένοι ξεχωρίζουν διότι σε κάθε αντιξοότητα αναζητούν και βρίσκουν κάποια ευκαιρία και κάποιο όφελος. Και είναι αυτό, παράμετρος σημαντική, που ωθεί εντέλει σταδιακά, αυτούς πιο πέρα από το πλήθος.
10 + 1: Ισχυροποιηθείτε και Κερδίστε



 dy:ΠΗΓΗ