05 Οκτωβρίου 2017

Βίντεο: Γυναίκα οδηγός είχε 9 μέτρα να παρκάρει, προσπάθησε 7 φορές και τελικά έφυγε- woman drives to park her tiny car in 30ft space but gives up after...er tr.

Βίντεο: Γυναίκα οδηγός είχε 9 μέτρα να παρκάρει, προσπάθησε 7 φορές και τελικά έφυγε- woman drives to park her tiny car in 30ft space but gives up after...er tr.
Βίντεο: Γυναίκα οδηγός είχε 9 μέτρα να παρκάρει, προσπάθησε 7 φορές και τελικά έφυγε


Αν και οδηγούσε Citroen C1 δεν τα κατάφερε να παρκάρει
Την αγωνιώδη και τελικά αποτυχημένη προσπάθεια μιας γυναίκας οδηγού να παρκάρει το ασημί Citroen C1 της σε μια θέση στάθμευσης μήκους περίπου 9 μέτρων κατέγραψε σε δρόμο του Έσσεξ της Βρετανίας αυτόπτης μάρτυρας.

Στο βίντεο η γυναίκα προσπαθεί για περίπου δύο λεπτά να χωρέσει το μικρού μεγέθους ΙΧ της κάνοντας συνολικά επτά προσπάθειες.

Τελικά δεν τα καταφέρνει και αποχωρεί για μια μεγαλύτερη σε μήκος θέση στάθμευσης λίγα μέτρα παρακάτω. 


«Ήθελα να της χτυπήσω το τζάμι και να της πω "άσε θα στο παρκάρω εγώ"» δήλωσε ο 51χρονος αυτόπτης μάρτυρας που κατέγραψε την αγωνιώδη προσπάθεια της γυναίκας.


«Αρχικά νόμιζα ότι ήταν κάποιος νέος οδηγός έτσι που συμπεριφερόταν στο αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή πίστεψα ότι θα το "κάψει"» συμπλήρωσε.

Την ώρα που εσείς Ραγιάδες σκέφτεστε την αλλαγή φύλλου δείτε τι κάνει η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ με τα δάνεια σας και πόσο τα πουλάει

του Γίωργου Αδαλή

Την ώρα που οι αρχηγοί των κομμάτων τον ... παίζουν, την ώρα που η κυβέρνηση «απασχολεί» τον λαό και τον διχάζει με τα νομοσχέδια για τους τραβεστί κτλ, την ίδια ώρα η τράπεζα Eurobank πούλησε σε Fund 1.5 δις ευρώ δάνεια των Ελλήνων! ΣΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 3 ΣΕΝΤΣ ΑΝΑ 1 ΕΥΡΩ! Ναι, καλά διαβάσατε! Η μαλακία στο τέρμα δηλαδή! Γιατί αν κάποιος χρωστούσε στην τράπεζα 100.000 ευρώ, η τράπεζα «θεώρησε» ότι βολεύεται αν κάποιο κοράκι της δώσει 3.000 και είναι ευχαριστημένη! Και ουδείς αναρωτιέται:

Και γιατί ρε κωλόπαιδα αντί για να επιτρέψετε στην τράπεζα να πουλή
σει σε τέτοια ξευτίλα τα δάνεια στα κοράκια, δεν κάνατε το ίδιο πράγμα με τους δανειολήπτες απ ευθείας? Να επιβάλετε στην τράπεζα δλδ να κλείσει όλα αυτά τα δάνεια στο 3% απ ευθείας με τους δανειολήπτες! Ξέρετε γιατί? Γιατί είστε αλήτες, τσογλάνια και μιζαδόροι! Γιατί προσπαθείτε να μας πείσετε ότι είναι δικαίωμα της τράπεζας να πουλά δάνεια στο 3% σε κοράκια και δεν έχει ούτε ένας τα κάκκαλα να πει ΟΧΙ ! Θα τα δώσουμε με 3% στους Ελληνες πολίτες!!!

Εχουμε λοιπόν την πρώτη πώληση κόκκινων δανείων σε κοράκια κι έπονται κι άλλες χειρότερες! Την στιγμή που στον Ελληνα έχει στοιχίσει ο κούκος αηδόνι η "ύπαρξη" των τραπεζών (πάνω απο 260 δις ευρώ από το 2007) ουδείς πρότεινε καν το αυτονόητο: Να πουληθούν τα κόκκινα δάνεια απ ευθείας στους Ελληνες δανειολήπτες στο 3%! Κι όχι να "χαριστούν" όπως έγινε το 1981-83 προκειμένου να κατσικωθεί ΄το ΠΑΣΟΚ στο σβέρκο μας!!

Αίντε παλιομπουχέσες όλοι μας τα’χετε πρήξει με τα προβλήματα που ανακαλύπτετε για να κρύβετε ΟΛΟΙ σας κάτω από αυτά τις αγάπες σας για τις τράπεζες και τα κοράκια!
Αλλά που θα πάει, θα έρθει η μέρα που θα λογαριαστούμε … συνολικά για όλα αυτά παλιοκοπρίτες! Μα πολύ … συνολικά!!

Η ΜΑΜΑ ΜΗΤΣΗ (ΠΡΩΗΝ ΜΗΤΣΟΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ : Δεν θέλω να γίνω κορίτσι ρε μαμά

Φωτογραφία του χρήστη Αγανακτισμένοι Αποφασισμένοι Έλληνες.
του Σάτυρου Σάτιρου
του Σάτυρου Σάτιρου

Σάτυρα στην πουστροποίηση της κοινωνία και δει της νεολαίας απο τον ΣΥΡΙΖΑ  της γενοκτονίας


Οδηγός επιβίωσης σε περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας με πυροβόλο όπλο



tromokratia

ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΟΠΛΟ

του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Γ. ΓΕΡΑΣΙΜΑΤΟΥ
Emergency, Crisis and Disaster Manager
Member of International Crisis Management Association

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις απασχολούν πλέον σοβαρά τις κυβερνήσεις των κρατών, τις υπηρεσίες ασφαλείας και την καθημερινότητα της ανθρωπότητας. Οι νεκροί και οι τραυματίες διαρκώς πολλαπλασιάζονται, οι χώρες που στοχοποιούνται διαρκώς αυξάνονται, οι απειλές που αδιακρίτως εκτοξεύονται σπέρνουν τον τρόμο και οι ανυποψίαστοι πολίτες ολοένα και περισσότερο βρίσκονται στο επίκεντρο τρομοκρατικών ενεργειών και γίνονται θύματα μιας ανεξήγητης για τους περισσότερους επικίνδυνης κοινωνικής κατάστασης.
Όσο κι αν οι υπηρεσίες και δυνάμεις ασφαλείας προσπαθούν με κάθε τρόπο, με κάθε μέσον, με κάθε ειδική ομάδα, να περιορίσουν τις επιθέσεις αυτές, οι τρομοκράτες βρίσκονται ένα βήμα μπροστά. Ο τρόμος μιας πιθανής επίθεσης έχει ενεργοποιήσει όλα τα συστήματα και μηχανισμούς ασφαλείας διεθνώς και στην χώρα μας

Χριστούγεννα 2016 και Πρωτοχρονιά 2017 εορτάστηκαν υπό ισχυρή αστυνομική και στρατιωτική προστασία, στις περισσότερες πρωτεύουσες της Ενωμένης Ευρώπης. Τα τρομοκρατικά χτυπήματα συμβαίνουν οπουδήποτε. Στις συναυλίες, στις κατασκηνώσεις, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στα θέατρα, στις εκκλησίες, στα γήπεδα, στα σχολεία, στις πλατείες, στα πολυκαταστήματα, στα γραφεία, παντού.

Ο στόχος των δυνάμεων ασφαλείας είναι να προστατευτεί ο στόχος των τρομοκρατικών επιθέσεων.
Όμως και οι πολίτες μπορούν να λάβουν μέτρα ώστε να ελαχιστοποιήσουν τις απώλειες και να σώσουν την ζωή τους, την ζωή των δικών τους και την ζωή των συνανθρώπων μας, εάν πιθανόν ευρεθούν σε ανάλογη κατάσταση.
Πως όμως μπορούμε να αυτοπροστατευθούμε και να επιβιώσουμε σε περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας με πυροβόλο όπλο σε δημόσιο χώρο;
Στο συγκεκριμένο λιτό αλλά περιεκτικό άρθρο παρέχονται οδηγίες αυτοπροστασίας και επιβίωσης χρήσιμες για όλους μας. Για όσους μένουν στην Ελλάδα και για όσους ταξιδεύουν στο εξωτερικό. Οι οδηγίες που παρέχονται δεν είναι δεσμευτικές ούτε περιοριστικές ούτε εξαντλείται η θεματολογία σε αυτό το άρθρο. Καλύπτει όμως ένα μεγάλο κενό στην ενημέρωση / εκπαίδευση των πολιτών.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ κατάλληλα

Πολλοί από τους επιζήσαντες σε τρομοκρατικές επιθέσεις δηλώνουν ότι, δεν το περίμεναν να συμβεί ή ότι, μπέρδεψαν τους πυροβολισμούς με τις κροτίδες και τα πυροτεχνήματα ή ότι, τα «έχασαν» – «πάγωσαν» δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν, κ.α.
Βεβαίως οι άνθρωποι δεν περιμένουν ότι στην καφετέρια που θα πάνε ή στο εστιατόριο ή στον κινηματογράφο ή στο πολυκατάστημα θα πέσουν πυροβολισμοί και εάν ακούσουν κάτι, προς στιγμήν υποθέτουν ότι κάτι άλλο συμβαίνει. Τόσο η φυσική ψυχολογική προετοιμασία όσο και το περιβάλλον, δεν προδιαθέτουν ότι σε μια ψυχικά ήρεμη στιγμή της ζωής τους και σε ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον, θα εκδηλωθεί αιφνίδια τρομοκρατική επίθεση. Έτσι δεν αντιδρούν άμεσα στο περιβάλλον που αιφνίδια και βίαια επιβλήθηκε και άλλαξε, με αποτέλεσμα να καθίστανται πολύ ευάλωτοι. Η καθυστερημένη αυτή αντίδρασή τους, πιθανόν να αποβεί μοιραία για την ζωή τους.

Εάν όμως συνειδητοποιήσετε ότι, ο κίνδυνος είναι υπαρκτός ανά πάσα στιγμή στην ζωή σας, όχι απαραίτητα με την μορφή τρομοκρατικής επίθεσης, αλλά ενός ατυχήματος (καρδιακή ανακοπή, πτώση από ύψος, τροχαίο), της εκδήλωσης ενός φυσικού φαινομένου (σεισμός), της εκδήλωσης ενός τεχνολογικού ατυχήματος (διαρροή, έκρηξη), της εκδήλωσης μιας τρομοκρατικής ενέργειας (πυροβολισμοί) κ.α. τότε σίγουρα θα είστε πιο γρήγοροι στην αντίδραση και πιο έτοιμοι στις ενέργειες. Και αυτό είναι η πρόληψη, δηλαδή η δική σας προετοιμασία, δηλαδή η επιβίωσή σας.

Κάθε φορά λοιπόν που κινείστε σε δημόσιους χώρους, ακόμη και στις δημόσιες συγκοινωνίες ή στον χώρο εργασίας σας (δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες, πολυκαταστήματα, αεροδρόμιο, μετρό, πλοίο, κ.α.) καλό είναι να προσέχετε που είναι οι έξοδοι κινδύνου, οι πυροσβεστήρες, το ειδικό κουμπί συναγερμού πυρκαγιάς, πόσο ψηλά από το έδαφος βρίσκεστε, τι υπάρχει κάτω από το παράθυρο ή το μπαλκόνι, εάν υπάρχουν θύρες ασφαλείας, εάν οι θύρες κλειδώνουν αυτόματα, εάν υπάρχει εταιρεία security στον χώρο, εάν υπάρχουν σωσίβια στις καμπίνες εάν πρόκειται για πλοίο, εάν υπάρχει απινιδιστής, κ.α.

Αυτές οι πληροφορίες λαμβάνονται στο σύνολό τους οπτικά και δεν χρειάζεται καμία εξειδίκευση ή δυσκολία στην συλλογή τους. Τις αποτυπώνετε σχεδόν με μια ματιά μόνο. Αυτές οι πληροφορίες έχουν σώσει την ζωή δεκάδων εκατοντάδων ανθρώπων σε πολλές περιπτώσεις τρομοκρατικών επιθέσεων ή / και ατυχημάτων.

Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι καθίσταται πλέον επιτακτική η ανάγκη, οι φορείς διαχείρισης των μέσων μεταφοράς, οι διοικήσεις των δημοσίων οργανισμών, κ.α. να ενημερώνουν οπτικοακουστικά (μεγάλες πινακίδες, μηνύματα από τα μεγάφωνα και video στις οθόνες) για την ύπαρξη και χρήση μέσων προστασίας και ασφάλειας των πολιτών (π.χ. η διεύθυνση ενός πολυκαταστήματος να ενημερώνει για τα σημεία εξόδου διαφυγής, την ύπαρξη πυροσβεστήρων ή πυροσβεστικών κρουνών ή απινιδιστή ή εσωτερικού τηλεφώνου εκτάκτου ανάγκης, ή ιατρείου ή εταιρείας security, κλπ). Αυτό βοηθά αποτελεσματικά την ώρα του συμβάντος.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ταχύτατα

Κατά την διάρκεια μιας τρομοκρατικής επίθεσης η πλειοψηφία των πολιτών αντιδρά συγκεχυμένα. Αυτό δεν είναι καθόλου καλό κι έχει μεγάλο κόστος γιατί το ποσοστό αυτών των ανθρώπων που κυριολεκτικά τα χάνουν και δεν αντιδρούν αποτελεσματικά είναι 75% σε διεθνές επίπεδο. Σε αυτό το ποσοστό πρέπει να προστεθεί και ένα 10% όπου η αντίδραση θα είναι τόσο επικίνδυνη που θα μειώσει δραματικά τις πιθανότητες επιβίωσης αυτών και όσων βρεθούν μπροστά στον δρόμο τους επιχειρώντας να διαφύγουν.
Μόλις ένα 15% των ανθρώπων αντιδρά με τέτοιο αποτελεσματικό τρόπο που  επιβιώνει και βοηθάει και άλλους να επιβιώσουν. Η άμεση, αποφασιστική και αποτελεσματική αντίδραση αυξάνει τις πιθανότητες επιβίωσης.
Σε περιπτώσεις τρομοκρατικής επίθεσης (πυροβολισμοί) δεν πρέπει να περιμένετε να αντιδράσει κάποιος άλλος για να αντιδράσετε κι εσείς, αν κι αυτό είναι στην φύση μας. Πρέπει να αντιδράσετε άμεσα, αποφασιστικά και αποτελεσματικά.
Το ξαφνικό κύμα φόβου που θα κυριαρχήσει στους περισσότερους ανθρώπους δεν πρέπει να σας κυριεύσει. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και μην πανικοβληθείτε. Εκτιμήστε την κατάσταση και πάρτε γρήγορα τις αποφάσεις σας.

ΤΡΕΞΤΕ όσο πιο γρήγορα

Μην κάνετε τον πεθαμένο. Είναι θέμα τύχης εάν θα αποδώσει.



elanadeis.gr

Αγριογούρουνα απειλούν χωριά... Έντρομοι οι κάτοικοι φωνάζουν: είναι πιο πολλά και από τις κότες...




Δύσκολες και πολλές περιπτώσεις επικίνδυνες στιγμές ζουν κάτοικοι στη Θεσπρωτία. Τα ακριτικά χωριά των Φιλιατών, το τελευταίο χρονικό διάστημα, απειλούνται από εκατοντάδες άγρια γουρούνια. Όπως περιγράφουν οι κάτοικοι, «τα αγριογούρουνα έγιναν περισσότερα από τις κότες…».
Αμέτρητα αγριογούρουνα επισκέπτονται τα χωριά καθημερινά, ειδικά τις απογευματινές ώρες, αναζητώντας τροφή. Τα συναντούν και όσοι κινούνται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της περιοχής, με αποτέλεσμα πολλές φορές να γίνονται ατυχήματα με υλικές ζημιές για τα αυτοκίνητα.
Η κατάσταση έχει δημιουργήσει «πονοκέφαλο» σε γεωργούς και κτηνοτρόφους, καθώς τα άγρια ζώα μπαίνουν στις καλλιέργειες και προξενούν ζημιές, ενώ μέσα σε λίγες ώρες «καθαρίζουν» βοσκοτόπια.

Οι αγριόχοιροι φτάνουν στους οικισμούς, ακόμη και στις αυλές των σπιτιών, καθώς είναι πεινασμένοι. Η ξηρασία δεν βοηθά το άγριο ζώο να σκάψει τη γη και να βρει, ως παμφάγο, ρίζες για να καλύψει τις ανάγκες του, όπως εξηγούν οι κυνηγοί και μάλιστα λένε πως όσα θηρεύονται είναι πολύ αδύνατα.
Οι κάτοικοι εκφράζουν την ανησυχία του μήπως η αύξηση του πληθυσμού αγριογούρουνων δημιουργήσει κάποια μεταδοτική ασθένεια, η οποία μπορεί να εξαφανίσει το είδος, κατάσταση που είχε συμβεί πριν το 1940 στην περιοχή. «Είναι ευχή μας, μην τυχόν προκύψει κάποια μεταδοτική ασθένεια» λένε χαρακτηριστικά.
.
Πηγή:Εν Οίδα
Enoida Enoida

Ο ΔΕΔΔΗΕ ΧΡΕΩΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ !!!

Η ΔΕΗ Ο ΔΕΔΔΗΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΧΡΕΩΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ !!!

ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΛΗΜΜΕΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ 2/3 ΤΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ
Ο ΣτΠ διερεύνησε υπόθεση υπέρµετρης χρέωσης πολίτη από τον ΔΕΔΔΗΕ για κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύµατος κατά την περίοδο προβληµατικής λειτουργίας του µετρητή της παροχής του.



Ειδικότερα, όταν ο ΔΕΔΔΗΕ διαπίστωσε µη δικαιολογηµένη µεταβολή στην κατανάλωση της παροχής καταλόγισε στον πολίτη ρευµατοκλοπή, επιβαρύνοντας τον µε τον τεκµαρτό υπολογισµό της ηλεκτρικής ενέργειας για το χρονικό διάστηµα από 30-3-2015 έως 28-2-2016 και τις λοιπές χρεώσεις που προβλέπονται για τις περιπτώσεις αυτές. Κατόπιν ενστάσεων και προσκόµισης στοιχείων από τον πολίτη, ο ΔΕΔΔΗΕ αποδέχθηκε ότι εσφαλµένα καταλόγισε ρευµατοκλοπή και ότι η µειωµένη κατανάλωση οφείλονταν σε λάθος συνδεσµολογία, πιθανόν κατά την εγκατάσταση παροχής νυχτερινού ρεύµατος. Στη συνέχεια ενηµέρωσε τον πολίτη ότι η εκτίµηση της ενέργειας η οποία δεν καταγράφηκε θα γίνει «µε βάση όλα τα ποιοτικά και πραγµατικά στοιχεία της κατανάλωσης σύµφωνα µε τις διαδικασίες της επιχείρησης και µε γνώµονα το δίκαιο της αντιµετώπισης του καταναλωτή», επιβάλλοντας τελικά αρκετά υψηλό ποσό ως χρέωση κατανάλωσης.

Ο Συνήγορος επισήµανε στο ΔΕΔΔΗΕ, καταρχήν ότι από τον λογαριασµό χρέωσης για το επίµαχο διάστηµα δεν προκύπτει ο τρόπος υπολογισµού της ηλεκτρικής ενέργειας που δεν είχε καταγραφεί ούτε αν έχει αφαιρεθεί από το οφειλόµενο ποσό η χρέωση που επιβλήθηκε για ρευµατοκλοπή. Ο ΔΕΔΔΗΕ απάντησε ότι είχε λάβει υπόψη του για την τιµολόγηση τη µέση ηµερήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας µετά την αποκατάσταση της συνδεσµολογίας, σε συνδυασµό µε την ηµερήσια κατανάλωση κατά την επίµαχη περίοδο, επί τον αριθµό των ηµερών της µειωµένης κατανάλωσης.


Ο Συνήγορος διαπίστωσε ότι στα έγγραφα που ο πολίτης είχε καταθέσει στο ΔΕΔΔΗΕ ζητώντας µείωση της οφειλής, περιλαµβάνονταν αντίγραφο από το τεχνικό δελτίο ελέγχου, στο οποίο εµφανίζονταν καταχώρηση παραλαβής του µετρητή από εξουσιοδιοδοτηµένο υπάλληλο, στις 10-6-2015. Με νέα επιστολή προς τον ΔΕΔΔΗΕ επισήµανε ότι τεκµαίρεται ότι η παροχή λειτουργούσε κανονικά κατά την ηµεροµηνία αυτή. Σε κάθε περίπτωση εφόσον παρελήφθη, βρέθηκε στη διάθεση του τεχνικού ελέγχου του ΔΕΔΔΗΕ και δεν έγινε αντιληπτή εσφαλµένη λειτουργία της.

Ο ΔΕΔΔΗΕ έκανε δεκτή την παρέµβαση του Συνηγόρου, αποδεχόµενος την ευθύνη για πληµµελή εκτέλεση του ελέγχου στην παροχή και προέβη σε σηµαντική µείωση (κατά 2/3 περίπου) της τεκµαιρόµενης καταλογισθείσας ενέργειας για το επίµαχο χρονικό διάστηµα και αντίστοιχη µείωση του οφειλόµενου ποσού.

Πηγές:
ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
πηγη: dikaiologitika.gr

Δίνουν σε "μετανάστη"λαθροεισβολέα μηνιαίο επίδομα 2.174 ευρώ όταν οι Έλληνες φορτωμένοι με τα μνημόνια πεθαίνουν της πείνας – Έγγραφο ντοκουμέντο



Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδεικνύονται σε κυβέρνηση προστάτης των μεταναστών και διώκτης των Ελλήνων. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά πώς μετανάστης και η οικογένεια του βρίσκονται με μηνιαίο επίδομα 2.174 ευρώ στο χέρι, τη στιγμή που οι Έλληνες πεινάνε, ψάχνουν στα σκουπίδια να φάνε και η Εφορία και οι τράπεζες τους παίρνουν τα σπίτια για μερικά ευρώ οφειλές. 

Μάρτυρας του απίστευτου επιδόματος που δόθηκε στον Αχμέντ, είναι η αίτηση που έκανε για τη λήψη του και η οποία βεβαίως εγκρίθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες με την μορφή του κατεπείγοντος όταν για να βγουν κάποια επιδόματα για τους Έλληνες ή να δοθούν οι συντάξεις μετά από 35 και 40 χρόνια δουλειάς απαιτούνται τουλάχιστον δύο χρόνια (και μην πέσεις σε διαδοχική ασφάλιση εκεί…).

Ιδού λοιπόν το πειστήριο: Ο Αχμέντ (παραλείπεται για προφανείς λόγους το επώνυμο) εισέπραξε ως ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα για το μήνα Ιούνιο του 2016, το ποσόν των 2.174 ευρώ.



Είπε κανείς τίποτα; Έχει μήπως κανείς αμφιβολία για το ποιοι προωθούν το σχέδιο εγκατάστασης των αλλοδαπών στην Ελλάδα και την αλλοίωση του πληθυσμού; Την ώρα που πεθαίνουν Έλληνες στους δρόμους γιατί δεν έχουν ένα κομμάτι ψωμί, ένα πιάτο φαγητό ή τα απαραίτητα φάρμακα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας τους κάποιοι δίδουν μεγάλα επιδόματα στους μετανάστες και τους πρόσφυγες γνωρίζοντας πολύ καλά πώς στο μέλλον αυτή η τακτική θα τους ανταμείψει.

Και μιλάμε βεβαίως για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων που έχει απλώσει τα πλοκάμια της στην Ελλάδα απίστευτα πολύ επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και υλοποιούν το σχέδιο το οποίο δεν μπορούσαν παλαιότερα. Να κάνουν τους Έλληνες να χάσουν την πίστη τους στον Χριστιανισμό και να αλλοιώσουν το γένος τους. Μόνο έτσι μπορούν να κάμψουν την αντίσταση του. 

Αν προσέξει κανείς το αστρονομικό για την αποχή των μνημονίων ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα του εν λόγω μετανάστη θα διαπιστώσει πώς αυτό αυξάνεται κατά πολύ λόγω των τέκνων. 

Επιδοτούν τους μετανάστες για τα παιδιά που φέρνουν μαζί τους ή κάνουν όταν τα Ελληνόπουλα με το που γεννιούνται είναι φορτωμένα με ένα τεράστιο χρέος και βεβαίως αυτά τα χρήματα οι γονείς τους δεν πρόκειται να τα δούν ποτέ.

Έχουν καταργήσει δε τις φοροαπαλλαγές για τα τέκνα. Αντιθέτως έχουν επιβάλει πολύ περισσότερους φόρους για τις πολύτεκνες οικογένειες. Ίσως για να τους πάρουν τα ψιχία που τους δίνουν ως πολυτεκνικό επίδομα το οποίο ούτε κατ’ ελάχιστον δεν αγγίζει αυτό που πήρε ο Αχμέντ. 

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δηλαδή δίνει επιδόματα στους μετανάστες, προφανώς και με την βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης (από εκεί απορρέει το κακό), είναι έτοιμη να τους παραχωρήσει δωρεάν αγροτική γη να την καλλιεργήσουν μάλιστα με επιδότηση και στους Έλληνες το μόνο που δίνει είναι συνεχώς φόρους μέχρι να τους τελειώσει… 

Με πληροφορία απο: pentapostagma.gr

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - Εμπλοκή Ρώσων στην απαγωγή Λεμπιδάκη -Τι κατέθεσε ένας από τους «φρουρούς» των κρησφύγετων

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - Εμπλοκή Ρώσων στην απαγωγή Λεμπιδάκη ;; 

-Τι κατέθεσε ένας από τους «φρουρούς» των κρησφύγετων

Συγκεκριμένα o 45χρονος αγρότης από τον Πρινέ Ρεθύμνου, ο οποίος ήταν ένας από τους ανθρώπους που είχε αναλάβει χρέη φρουρού στα κρησφύγετα που κρατούσαν οι
απαγωγείς τον Μιχάλη Λεμπιδάκη στην κατάθεσή του είπε πως «τότε ένας γνωστός μου άνδρας Ρωσικής καταγωγής τον οποίο έλεγα εγώ με το όνομα Γιάννη και είχε δουλέψει για μένα στο παρελθόν ως εργάτης, με προσέγγισε λέγοντάς μου ότι μπορώ να κάνω μια δουλειά για κάποιον άλλον φίλο του Ρώσο και να βγάλω χρήματα».
Ο άνδρας περιγράφει πως ήταν τα κρησφύγετα, αλλά και τις στιγμές που πέρασε με τον «φυλακισμένο» Μιχάλη Λεμπιδάκη. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως «στο δωμάτιο που φυλάγανε τον κύριο Μιχάλη υπήρχε όπλο -τύπου καλάσνικοφ όχι δικό μου, αλλά μου το είχαν δείξει για να ξέρω που είναι και μήπως κάπου μου χρειαστεί. Ο κύριος Μιχάλης ήταν δεμένος με κάποια αλυσίδα, εγώ τον έβρισκα πάντα έτσι. Εκείνος πήγαινε σε μια χημική τουαλέτα που ήταν στο δωμάτιό του».

Η εμπλοκή των Ρώσων


«Ομολογώ τη συμμετοχή μου στην απαγωγή του επιχειρηματία Λεμπιδάκη Μιχαήλ. Στην απαγωγή δεν μπήκα από την αρχή, αλλά δεκαπέντε με είκοσι ημέρες μετά. Τότε ένας γνωστός μου άνδρας Ρωσικής καταγωγής τον οποίο έλεγα εγώ με το όνομα Γιάννη και είχε δουλέψει για μένα στο παρελθόν ως εργάτης, με προσέγγισε λέγοντάς μου ότι μπορώ να κάνω μια δουλειά για κάποιον άλλον φίλο του Ρώσο και να βγάλω χρήματα.
Εγώ δελεάστηκα από την πρότασή του και δέχθηκα. Τότε κάποιο βράδυ ήρθε από το σπίτι μου αυτός ο Γιάννης από κοινού με το άλλο άτομο πιθανό από τη Ρωσία και μου πρόσφερε 100.000 ευρώ, για να προσέχω τον Λεμπιδάκη».

Με καλάσνικοφ στα κρησφύγετα


....Ερχονταν κάποια άτομα που έφερναν φαγητό και για εμένα και για τον κύριο Μιχάλη εγώ το έπαιρνα χωρίς να τους δω και το πήγαινα να το φάμε. Τις φορές που κουβεντιάζαμε με τον κύριο Μιχάλη με έλεγε «παππού»».

Ψυχολογικά δεν ήταν καλά ο Λεμπιδάκης

«Ο ίδιος δεν ήταν πάντα καλά ψυχολογικά και εγώ καθόμουν και τον άκουγα να μου λέει τα παράπονά του για να ξεσπάσει γιατί με τον καιρό τον συμπόνεσα. Οι εντολές μου ήταν να φοράω κουκούλα και γυαλιά ηλίου και να μην τα βγάζω καθόλου για να μην με δει στο πρόσωπο, έτσι και έκανα. Ερχονταν κάποια άτομα που έφερναν φαγητό και για εμένα και για τον κύριο Μιχάλη εγώ το έπαιρνα χωρίς να τους δω και το πήγαινα να το φάμε. Τις φορές που κουβεντιάζαμε με τον κύριο Μιχάλη με έλεγε «παππού».
Ερώτηση: Στο διάστημα που τον πρόσεχες ως φύλακας σε πόσα διαφορετικά σπίτια πήγαινες συνολικά;
Απόκριση: Εγώ έχω πάει σε δύο σπίτια συνολικά
Ερώτηση: Πού ήταν τα σπίτια αυτά;
Απόκριση: Δεν μπορώ να σας πω φοβάμαι.
Ερώτηση: Με ποιους άλλους ερχόσουν σε επαφή;
Απόκριση: Με κανέναν άλλο εγώ έβλεπα μόνο το Ρώσο που με έβαλε στο παιχνίδι και κανέναν άλλον. Αυτός με άλλαζε και αναλάμβανε τη φύλαξή του αλλά ίσως ερχόταν άλλο άτομο μετά για τη φύλαξη. Εγώ έβλεπα μόνον αυτόν.

Ο τυχαίος έλεγχος που ξεσπέσε τους απαγωγείς

Ερώτηση:
Ποια ήταν η σχέση σου με τον .........;
Απόκριση: Είμαστε συγγενείς. Ενα βράδυ τον Ιούλιο, είχαμε πάει μια φορά από κοινού μια βόλτα με το αμάξι μου, εγώ οδηγούσα και ήταν μαζί μου ο ...... και ο ........... . Κατά τη βόλτα μας είδα ότι αυτοί κρατούσαν ένα κινητό και έστελναν κάποια γραπτά μηνύματα με την οικογένεια του κυρίου Μιχάλη, δεν ξέρω τι έγραφαν.

Λίγο αργότερα μας σταμάτησε ένα όχημα της αστυνομίας και μας κατέβασε στην αστυνομία για έλεγχο. Το κινητό που έστελναν τα μηνύματα με την οικογένεια, κάποιος από αυτούς το είχε πατάξει έξω από το αμάξι, δεν είδα ποιός, αλλά κατά την προσαγωγή μας δεν το είχαν μαζί τους, όπως δεν είχε και κανένας από μας κινητό μαζί του.

Ερώτηση:
Γιατί δεν είχες κινητό μαζί σου;
Απόκριση: Γιατί το είχα ξεχάσει.
Ερώτηση: Ποιός έστελνε τα μηνύματα ο ............. ή ο ...............;
Απόκριση: Ο ....................
Ερώτηση: Πόσες μέρες είχες πάει συνολικά το διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο για να φρουρήσεις τον κύριο Μιχάλη;
Απόκριση: Πέντε έξι μπορεί και επτά, δεν θυμάμαι καλά.

Η περιγραφή των κρησφύγετων

Ερώτηση: Περιέγραψέ μου τους χώρους που κρατάγανε όμηρο τον κύριο Μιχάλη.
Απόκριση: Ηταν και τα δύο σπίτια που πήγα μονοκατοικίες, το ένα είχε έναν όροφο το άλλο είχε δύο ορόφους με εσωτερική σκάλα και στα δύο ήταν σε ένα δωμάτιο αυτός και σε άλλο δωμάτιο εγώ. Στο δεύτερο σπίτι με τους δύο ορόφους τον είχαν σε δωμάτιο στον κάτω όροφο.
Ερώτηση: Σε ποιες πόλεις ήταν τα σπίτια;
Απόκριση: Στο Ρέθυμνο.
Ερώτηση: Και τα δύο αυτά που πήγες ήταν στο Ρέθυμνο;
Απόκριση: Ναι.
Ερώτηση: Είχες πάει να τον φυλάξεις στο χώρο που βρέθηκε ο Λεμπιδάκης χθες, στου Δράκου στην Γέφυρα της Ζουρίδας;
Απόκριση: Οχι δεν έχω πάει ποτέ σε αυτό. Είχα σταματήσει πριν τον μετακινήσουν σε αυτό.
Ερώτηση: Πώς και γιατί σταμάτησες;
Απόκριση: Φοβήθηκα μετά το μήνυμα που μας κατέβασαν στην αστυνομία και σταμάτησα και ανακοίνωσα σε αυτό το παιδί από τη Ρωσία ότι εγώ δεν θα συνεχίσω άλλο γιατί φοβόμουν.
Ερώτηση: Είδες ποτέ να τραβάνε βίντεο τον κύριο Μιχάλη;
Απόκριση: Οχι
Ερώτηση: Είδες ποτέ τον κύριο Μιχάλη να γράφει κάποια επιστολή;
Απόκριση: Οχι
Ερώτηση: Ερχόταν κανείς άλλος στο σπίτι για να μιλήσει με τον Λεμπιδάκη;
Απόκριση: Οχι όταν ήμουνα εγώ όχι, αλλά ο κύριος Μιχάλης μου είχε πει ότι του φέρνουνε μηνύματα άλλα άτομα και τον κουβεντιάζουν.
Ερώτηση: Οταν μεταφέρανε τον Λεμπιδάκη στη μάντρα ήσουν κι εσύ εκεί;
Απόκριση: Οχι δεν ήμουν
Ερώτηση: Με τους συγκατηγορούμενούς σου, τι σχέση έχεις;
Απόκριση: Με τον ............. είμαστε μακρινά ξαδέλφια, με τον ................ είμαστε χρόνια φίλοι, με τον ............ γνωριζόμαστε τα τελευταία πέντε- έξι χρόνια. Τον .......... Δεν τον ξέρω.
Ερώτηση: Μια από τις τελευταίες επικοινωνίες που έγιναν πραγματοποιήθηκε από συσκευή που κατά το προηγούμενο διάστημα ως παραπάνω σου περιέγραψα είχες στην κατοχή σου. Τι έχεις να μας πεις αναφορικά με αυτήν την επικοινωνία;
Απόκριση: Εγώ δεν έχω στείλει μηνύματα ούτε το κινητό μου έχω χάσει το είχα μέχρι εχθές που έγινε η έρευνα.
Ερώτηση: Δίνατε κάποια φάρμακα στον κύριο Μιχάλη;
Αποκριση: Ναι έπαιρνε όσα ήθελε εκείνος.
Ερώτηση: Εχεις να πεις κάτι άλλο;
Απόκριση: Εχω νοσηλευτεί το 1986 σε κλινική στην Αθήνα με κατάθλιψη, από τότε δεν έχω νοσηλευτεί ξανά, πήρα μόνο κάτι φάρμακα για λίγες ημέρες. Εχω μετανιώσει για την πράξη μου, ζητάω συγνώμη από τον κύριο Λεμπιδάκη Μιχάλη και την οικογένειά του. Κάτι άλλο δεν έχω να σας πω.    

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τη σεροτονίνη, την ορμόνη της ευτυχίας



Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τη σεροτονίνη, την ορμόνη της ευτυχίας
Η πολύτιμη ορμόνη και πώς θα την εξασφαλίσουμε.

Η σεροτονίνη, γνωστή και ως «ορμόνη της ευτυχίας», είναι μια χημική ουσία που παίζει καθοριστικό ρόλο στη διάθεση και τη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού. Η ορμόνη αυτή μεταδίδει μηνύματα μεταξύ των νευρικών κυττάρων του εγκεφάλου και, σύμφωνα με τους επιστήμονες, επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη συμπεριφορά και τη λήψη αποφάσεων.

Η παραγωγή της σεροτονίνης επηρεάζει συνολικά όλον τον οργανισμό, καθότι παίζει μεγάλο ρόλο τόσο στα συναισθήματα όσο και στον ύπνο, το φαγητό, τη διαδικασία της πέψης και τις κινητικές μας ικανότητες. Επιπλέον, σύμφωνα με έρευνες, χαμηλά επίπεδα σεροτονίνης φαίνεται πως συμβάλλουν στην εμφάνιση κατάθλιψης, άγχους, θυμού, αϋπνίας, ημικρανίας και διπολικής διαταραχής.
Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τη σεροτονίνη, την ορμόνη της ευτυχίας
Σεροτονίνη και φύλο
Διαφορές εντοπίζονται στη σύνθεση της σεροτονίνης όσον αφορά τα δύο φύλα. Συγκεκριμένα, μελέτες έχουν δείξει οτι οι άνδρες συνθέτουν 52% γρηγορότερα τη σεροτονίνη από ό,τι οι γυναίκες. Αυτό σημαίνει ότι οι γυναίκες, δεδομένου ότι έχουν αργότερο ρυθμό παραγωγής αυτής της ορμόνης, είναι πιο πιθανό να επηρεαστούν περισσότερο, όταν εκτεθούν ξαφνικά σε συνθήκες έντονου στρες. λόγω κάποιας δυσάρεστης κατάστασης. Αυτή θα μπορούσε να είναι και μια εξήγηση για το γεγονός ότι τα ποσοστά κατάθλιψης είναι μικρότερα στους άντρες.

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τη σεροτονίνη, την ορμόνη της ευτυχίας

Σεροτονίνη και διατροφή</
Η σεροτονίνη εντοπίζεται κυρίως στο πεπτικό σύστημα, αλλά βρίσκεται και στα αιμοπετάλια και σε όλο το κεντρικό νευρικό σύστημα. Πιο συγκεκριμένα, δημιουργείται από το βασικό αμινοξύ τρυπτοφάνη το οποίο εισέρχεται στον οργανισμό μέσω της διατροφής. Το αμινοξύ τρυπτοφάνη βρίσκεται κυρίως στις μπανάνες, τον ανανά, τους καρπούς, τη μαύρη σοκολάτα, το τυρί, τους υδατάνθρακες, τη γαλοπούλα και τα λιπαρά ψάρια. Έτσι, βάζοντας τις παραπάνω τροφές στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα φαγητού βοηθάμε τον οργανισμό μας να νιώθει και να λειτουργεί καλύτερα.
Άλλοι φυσικοί τρόποι αύξησης της σεροτονίνης
Εκτός από την κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών, υπάρχουν κι άλλοι φυσικοί τρόποι που μπορούμε να αυξήσουμε τη σεροτονίνη στον οργανισμό μας ώστε να αισθανόμαστε καλύτερα και να είμαστε πιο χαρούμενοι και υγιείς. Αυτοί περιλαμβάνουν την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, την καθημερινή άσκηση και το διαλογισμό. Όλες αυτές οι δραστηριότητες ενεργοποιούν την παραγωγή της σεροτονίνης από τον οργανισμό βοηθώντας στην μείωση του στρες, βάζοντας φρένο στην αρνητική διάθεση και προωθώντας την υιοθέτηση μια θετικής αντίληψης για τη ζωή.
Σεροτονίνη και κακές συνήθειες
Η σεροτονίνη δεν αυξάνεται μόνο με τις παραπάνω θετικές πρακτικές αλλά και μειώνεται εξαιτίας επιβλαβών για τον οργανισμό συνηθειών. Έτσι, πολλοί άνθρωποι όταν αισθάνονται άσχημα τείνουν να επιλέγουν ανθυγιεινούς υδατάνθρακες όπως τα τσιπς και τα γλυκά, με σκοπό να νιώσουν καλύτερα μέσω του φαγητού.
Η νικοτίνη επηρρεάζει επίσης τους νευροδιαβιβαστές του εγκεφάλου προξενώντας την έκκριση της σεροτονίνης κάτι που εξηγεί γιατί το κάπνισμα έχει τόσο εθιστικό χαρακτήρα καθώς και γιατί οι καπνιστές που προσπαθούν να κόψουν το τσιγάρο έχουν αρκέτες εναλλαγές στη διάθεσή τους.
Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τη σεροτονίνη, την ορμόνη της ευτυχίας
Αποφεύγοντας τις παραπάνω κακές συνήθειες αλλά, αντίθετα, έχοντας ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα φαγητού που περιλαμβάνει υγιεινές τροφές πλούσιες στο αμινοξύ τρυπτοφάνη, βάζοντας τη γυμναστική στη ζωή μας, εκμεταλλευόμενοι τον ήλιο που υπάρχει σε αφθονία στη χώρα μας, και, τέλος, υιοθετώντας μια γενικότερη θετική αντιμετώπιση στη ζωή ωθούμε τον οργανισμό μας στην παραγωγή περισσότερης σεροτονίνης. Με τη σειρά της, η σεροτονίνη μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της καθημερινότητάς μας κάνοντας μας πιο χαρούμενους, ήρεμους, συγκεντρωμένους και συναισθηματικά σταθερούς.

ΠΗΓΗ: www.clickatlife.gr ,  iatrikanews

Τι μισθό παίρνει ένας δήμαρχος. ΚΑΘΙΣΤΕ πρώτα και μετά διαβάστε το




Σε πληθυσμιακά μικρότερους δήμους, 20.000 έως 100.000 κατοίκων η αμοιβή του...
δημάρχου ανέρχεται στα
3.420,00, του αντιδημάρχου στις 1.710,00 ενώ ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου θα λαμβάνει μηνιαίως 720,00 ευρώ.




ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΠΟΔΟΧΕΣ μέχρι τον καθορισμό με νέα κ.υ.α.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ 4.275,00

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ 3.206,25

ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝΩ 100.000 ΚΑΤΟΊΚΩΝ 4.275,00

ΔΗΜΑΡΧΟΙ 20.000 – 100.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ 3.420,00

ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ 2.565,00

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝΩ 100.000 ΚΑΤΟΊΚΩΝ 2.137,50

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ 20.000 – 100.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ 1.710,00

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ 1.282,50



ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ μέχρι τον καθορισμό με νέα κ.υ.α.

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1.125,00

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΑΝΩ 100.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ 900,00

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 20.000 – 100.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ 720,00


ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ 540,00



Να σημειωθεί ότι μέχρι 31.12.15, η αντιμισθία των περιφερειαρχών και των δημάρχων σε δήμους με πληθυσμό άνω των 100.000 κατοίκων ήταν ισόποση με το σύνολο των πάσης φύσεως αποδοχών του γενικού γραμματέα υπουργείου (4.750 ευρώ), των δημάρχων των δήμων με πληθυσμό από 20.000 έως 100.000 κατοίκους ήταν ισόποση με το 80% των ανωτέρω αποδοχών και των δημάρχων των δήμων με πληθυσμό κάτω των 20.000 κατοίκων ήταν ισόποση με το 60%. 
Παράλληλα οι αντιδήμαρχοι λαμβάνουν το 50% της αντιμισθίας που αναλογεί στο δήμαρχο, ενώ οι πρόεδροι των δημοτικών συμβουλίων λάμβαναν το 40% αυτής.
 
 
Με πληροφορία απο epilekta.com

Η «Ελληνίδα» γυναίκα του Άσαντ - Καμαρώστε την.. Ποιο το περήφανο μήνυμά της σε ΗΠΑ και συμμάχους



Η σύζυγος του Σύριου προέδρου Άσαντ,Εσμά, με τα ελληνικά χαρακτηριστικά,

καθώς κατάγεται από την Συρία, όπου Ελληνογενείς ζουν μέχρι και σήμερα, φαίνεται πως έχει κληρονομήσει τον ελληνικό «τσαμπουκά» και το αίσθημα ελευθερίας των Ελλήνων.

Μιλώντας στο ρωσικό κανάλι Rossiya 24, τόνισε πως θα προτιμήσει να πεθάνει ή να την σκοτώσουν παρά να φύγει και να εγκαταλείψει την χώρα της, την Συρία, όπου οι αμερικανοκίνητοι ισλαμιστές έχουν προκαλέσει ανείπωτο χάος και τρομακτικές σφαγές, κυρίως κατά των χριστιανικών ελληνογενών πληθυσμών.

Οι εν λόγω δηλώσεις κάνουν τον γύρο του κόσμου και δημοσιεύτηκαν και στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik.

Η Εσμά, αναφερομένη στον ρόλο της Ρωσίας στον πόλεμο της Δύσης κατά της Συρίας με ισλαμιστές εισβολείς, σημέιωσε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ την αποφασιστική βοήθεια που πρόσφερε ο ρωσικός λαός στον αγωνιζόμενο συριακό λαό, ο οποίο υπομένει τα φρικιαστικά εγκλήματα των αμερικανοκίνητων στρατιωτών του Αλλάχ.

Όπως τόνισε:

«Αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μου την Συρία δεν έχουν παγκόσμιο προηγούμενο. Οι ξένοι εισβολείς θα πρέπει κάποτε να τιμωρηθούν παραδειγματικά, καθώς και όσοι τους βοήθησαν να διαπράξουν τα εγκλήματα. Μας έχουν προτείνει πολλές φόρες να εγκαταλείψουμε τα πάντα και να διαφύγουμε στο εξωτερικό, προκειμένου να σωθούμε, αλλά εμείς αρνηθήκαμε, καθώς είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας και αν χρειαστεί να πεθάνουμε εδώ».

Το DNA των Ελλήνων μίλησε ακόμη μία φορά στο πλαίσιο του θρυλικού Μολών Λαβέ!



masternews.gr



*Πρώτη δημοσίευση 21-10-2016.

«Σας σκοτώνουν μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου»: Ανοιχτή επιστολή στους Έλληνες



«Σας σκοτώνουν μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου»: Ανοιχτή επιστολή στους Έλληνες | Του Peter Koenig
 
Να σηκώσουν το ανάστημά τους και να πάρουν τον έλεγχο της κατάστασης καλεί τους έλληνες ο διάσημος οικονομολόγος Peter Koenig.
«Μην πιστέψετε πολιτικούς και μίντια!
Βγείτε από αυτόν τον εγκληματικό οργανισμό που ονομάζεται Ε.Ε., από αυτό το δυτικό απατηλό νομισματικό σύστημα, πνίγεστε μέχρι θανάτου.»

Το πρώην στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας κάνει λόγο για «σκλαβιά» και «ταπείνωση» του ελληνικού λαού, επισημαίνοντας ότι βιώνει καταστάσεις που παραπέμπουν μόνο σε μια χώρα η οποία έχει ηττηθεί σε πόλεμο και καλείται να πληρώσει το τίμημα της ήττας της.Στην προκειμένη περίπτωση ο δυνάστης της είναι μια οικονομική ελίτ, ένα αρπακτικό – όπως αναφέρεi – που αυτοαποκαλείται Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στην επιστολή του καλεί τους Έλληνες να εγκαταλείψουν τους μηχανισμούς του δυτικού ιμπεριαλισμού, καθώς αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να ανοικοδομηθεί η κατεστραμμένη ελληνική οικονομία.Κίνηση, που κατά τον ίδιο, αποτελεί απαραίτητη πράξη αξιοπρέπειας.
 
Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής του:
Αγαπητέ και σεβαστέ ελληνικέ λαέ,
Σας σκοτώνουν μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου και ουδείς λέει κουβέντα, πόσω μάλλον η ελληνική ελίτ ή η κυβέρνηση.Ελάχιστοι αντέδρασαν.
Άφησαν να εκτυλίσσεται η σφαγή, διότι προφανώς δεν τους αφορά.
Είναι τυφλωμένοι από την ψεύτικη λάμψη του ευρώ και ανήκουν στην ελίτ μιας τάξης Ευρωπαίων ευγενών.
Η τρόικα είναι μια εγκληματική συμμορία που αποτελείται από το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την Κομισιόν.​Προφανώς, περνούν καλά, συμπεριλαμβανομένων των σοσιαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ που καταναλώνουν χαβιάρι (μεταξύ άλλων).
Δεν κάνουν τίποτα για να σταματήσουν το αιματοκύλισμα του ελληνικού έθνους, σε ηθικό, κοινωνικό και ψυχολογικό επίπεδο.
Η πρόσβαση στο σύστημα υγείας είναι απαγορευτική, καθώς (ο τομέας) έχει ιδιωτικοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να κοστίζει πολύ ακριβά.
Στις συντάξεις έχει πέσει «ψαλίδι» για πέμπτη διαδοχική φορά. Πλέον, μοιάζουν σαν ένα πενιχρό βαλιτσάκι επιβίωσης.
Μέχρι σήμερα έχουν μειωθεί έως και 50%.
Χιλιάδες άνθρωποι επιβιώνουν χάρη στα συσσίτια.
Η πλειονότητα των κοινωνικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου και ενός σημαντικού μέρους της εκπαίδευσης, έχει ιδιωτικοποιηθεί και ξεπουληθεί.Δεν υπάρχει τίποτα.
Εξαφανίστηκαν κατόπιν εντολών του Βερολίνου και διά στόματος των εκπροσώπων της τρόικας – της εγκληματικής συμμορίας που αποτελείται από το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την Κομισιόν.
Ο τελευταίος θεσμός είναι ένα συνονθύλευμα από διεφθαρμένες μαριονέτες, που αποφασίζει για την τύχη και το μέλλον 800 εκατ. Ευρωπαίων.
Και εσείς Έλληνες δεχτήκατε τους ξυλοδαρμούς που προέκυψαν από τις αποφάσεις τους.
Δεν ξέρουν τι ψήφισαν
Τον Σεπτέμβριο του 2016, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έστειλε ένα νομοσχέδιο άνω των 2.000 σελίδων που συντάχτηκε στις Βρυξέλλες, γραμμένο στα αγγλικά, το οποίο το ελληνικό Κοινοβούλιο θα έπρεπε να ψηφίσει μέσα σε λίγες ημέρες αλλιώς…Το ζήτημα, όμως, είναι ότι ουδείς βρέθηκε να ζητήσει απάντηση στην ερώτηση: «Αλλιώς τι θα γίνει;»
Οι συγγραφείς του συγκεκριμένου νομοσχεδίου δεν μπήκαν καν στον κόπο να μεταφράσουν στα ελληνικά ένα «βουνό» από νομικούς τεχνικούς όρους και λεπτομέρειες, και φυσικά δεν έδωσαν επαρκή χρόνο στους Έλληνες βουλευτές να συζητήσουν για τη νέα φορολογική νομοθεσία.Κατ’ αυτόν τον τρόπο οι περισσότεροι βουλευτές δεν μπόρεσαν, λόγω γλώσσας και περιορισμένου χρόνου, να διαβάσουν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.
Παρ’ όλα αυτά, το κείμενο «πέρασε» από τη Βουλή και έγινε νόμος του κράτους.
Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, η Ελλάδα εκχώρησε άνευ όρων για 99 χρόνια όλα τα περιουσιακά της στοιχεία (υποδομές, αεροδρόμια, λιμάνια ακόμα και δημόσιες παραλίες και φυσικές πηγές ενέργειες) στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM), ο οποίος θα μπορεί ελεύθερα μέσω του Υπερταμείου να βάζει πωλητήριο (ουσιαστικά να ιδιωτικοποιεί), με απώτερο σκοπό την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους.Αρχικά, υπολόγιζε σε 50 δις ευρώ έσοδα -εκτίμηση που αποδείχθηκε λανθασμένη πολύ γρήγορα.
Εν τω μεταξύ, η αξία των ελληνικών περιουσιακών στοιχείων υποτιμήθηκε περαιτέρω από την τρόικα σ’ ένα ποσοστό που μεταφράζεται σε 5-15 δις ευρώ, σε σύγκριση μ’ ένα δημόσιο χρέος που ξεπερνά πλέον τα 350 δις ευρώ.Αυτό το Υπερταμείο, λοιπόν, είναι ένας αντιδημοκρατικός, υπερεθνικός μηχανισμός, ο οποίος δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν.
Με αυτό το μνημόνιο, λοιπόν, αγαπητοί Έλληνες, η ελληνική Βουλή, η δική σας Βουλή, παύει να έχει οποιαδήποτε ισχύ.Πρακτικά, έχει ακυρωθεί η ύπαρξή της.
Δεν μπορεί να νομοθετεί σε θέματα προϋπολογισμού ή φορολογίας.
Τα πάντα έχουν αποφασιστεί στις Βρυξέλλες, με τη συνενοχή του ΔΝΤ και της ΕΚΤ.
Την τελευταία φορά που συνέβη κάτι παρόμοιο ήταν το 1933, όταν το Ράιχσταγκ (Νομοθετικό Σώμα της Γερμανίας κατά την περίοδο 1867-1945) μετέφερε όλες τις εξουσίες του στον καγκελάριο Αδόλφο Χίτλερ.
Αυτό, αγαπητοί μου Έλληνες, είναι ένας ξεκάθαρος οικονομικός φασισμός μπροστά στα μάτια τα δικά σας και όλου του πλανήτη.Όμως, ουδείς θέλει να δει κατάματα την αλήθεια.
Να παραδεχτεί αυτό που συμβαίνει.
Και αυτό είναι το χειρότερο απ’ όλα.
Αυτή η (ξεκάθαρη) αρπαγή των περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου επιβεβαιώθηκε, καθώς η τελευταία ελπίδα για μείωση του χρέους έσβησε στα τέλη του Φεβρουαρίου.Μέχρι και το ΔΝΤ συνέστησε -και σε ιδιωτικές συζητήσεις συνεχίζει να το κάνει- μείωση του χρέους.
Ωστόσο, η Γερμανία ανακοίνωσε χωρίς ίχνος οίκτου την τελική λεηλασία της Ελλάδας, απαιτώντας τη μεταφορά στο Υπερταμείο – το οποίο ελέγχεται σε μεγάλο βαθμό από το Βερολίνο – του χρυσού, των κρατικών υπηρεσιών και των ακινήτων του Δημοσίου.Το αντίτιμο για αυτήν τη «διάσωση», εφόσον η Ελλάδα γονατίσει και τα δώσει όλα, ανέρχεται σε 86 δις ευρώ.
Και αυτά τα λεφτά θα είναι ΝΕΟ ΧΡΕΟΣ.
Σε αντάλλαγμα για τι;Άλλοι τόκοι, υψηλότερη αναλογία στην εξυπηρέτηση του χρέους και ακόμα χειρότερες προοπτικές σε σχέση με το παρελθόν για το αν όλα αυτά θα έχουν αίσιο τέλος τελικά.
Και φυσικά, επαναλαμβάνω, χωρίς ποτέ η χώρα να βγει απ’ όλη αυτήν την ευρω – αμερικανική διαδικασία με τις φασιστικές δολοφονικές επιθέσεις.
Πριν από λίγες ημέρες η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ φέρεται να είπε μετά το τετ α τετ με την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ πως «η θέση του Βερολίνου για το δανειακό πρόγραμμα της Ελλάδας παραμένει ίδια».
Ορίστε ορισμένα δεδομένα για το ελληνικό χρέος, όπως αυτά καταγράφτηκαν στις 9 Μαρτίου 2017:
Πληθυσμός: 10,8 εκατ. 
Χρέος: 352 δις ευρώ
Τόκοι ανά έτος: 19,5 δις ευρώ.
Από το 2010 έως τα τέλη του 2016 το σύνολο των δανείων προς την Ελλάδα ξεπέρασε τα 250 δις ευρώ – ούτε ένα λεπτό από αυτά δεν διατέθηκε προς όφελος του ελληνικού λαού, παρά μόνο για την εξυπηρέτηση του χρέους και για την πληρωμή γερμανικών και γαλλικών τραπεζών.
Η σχέση χρέους προς το ετήσιο ΑΕΠ: 181%. Το 2008 ήταν 109%.Στις ΗΠΑ η σχέση χρέους προς το ΑΕΠ αυτήν τη στιγμή είναι 109,63%.
Το ελληνικό ΑΕΠ υπολείπεται κατά 2 μονάδων του ευρωπαϊκού.Από το 2008 συρρικνώθηκε κατά 25%.
Η ανεργία βρίσκεται στα ύψη, άνω του 26%, και πλησιάζει το 50% στους νέους (18-35 ετών).
Το 2008, που ξεκίνησαν όλα, το ελληνικό χρέος θα ήταν πλήρως διαχειρίσιμο εσωτερικά, χωρίς εξωτερικές παρεμβάσεις και «bail-outs» – τα οποία δεν είναι σε καμία περίπτωση διάσωση αλλά …  συσσώρευση επιβληθέντων χρεών.
Το ελληνικό χρέος δεν ήταν ποτέ απειλή για την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως μας άφησαν να πιστέψουμε οι τραπεζίτες της Fed, της ΕΚΤ και της Wall Street.Η ελληνική κρίση και κατ’ επέκταση η ευρωπαϊκή χτίστηκε από αυτά τα «αρπακτικά» προς όφελός τους και εις βάρος της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Δεν είχε να κάνει ποτέ με το ελληνικό ή το ευρωπαϊκό χρέος. Όμως, ουδείς κάνει ερωτήσεις.Η πλειονότητα των Ευρωπαίων και των διεθνών οικονομολόγων και πολιτικών, που φυσικά γνωρίζουν, δεν τολμά να αρθρώσει λέξη.
Παράλληλα, η φωνή όσων θέλουν να μιλήσουν έχει «φιμωθεί», την ώρα που τα εκδιδόμενα ΜΜΕ λένε ψέματα σε Ευρωπαίους και Έλληνες πολίτες.
Τον Σεπτέμβριο του 2011, χωρίς καμία προειδοποίηση, η Εθνική Τράπεζα της Ελβετίας (SNB) προχώρησε σε υποτίμηση του φράγκου κατά 12% έναντι του ευρώ, προκειμένου να προστατεύσει την οικονομία της.Ήταν μια κίνηση τουλάχιστον άδικη, καθώς καμία χώρα της Ευρωζώνης δεν έχει την ελευθερία να ανατιμήσει ή να υποτιμήσει το νόμισμά της, σύμφωνα με τις ανάγκες της οικονομίας της.
Παρά το γεγονός ότι η Ελβετία δεν είναι μέλος της Ε.Ε., έχει υπογράψει μαζί της περισσότερες από 120 διμερείς συμφωνίες, οι οποίες την καθιστούν -επί της ουσίας- σχεδόν ισοδύναμη μ’ ένα κράτος – μέλος.
Σε χρονικό διάστημα 3 ετών και 3 μηνών από την αλλαγή της συναλλαγματικής ισοτιμίας σε 1,20 ελβετικά φράγκα ανά ευρώ, η SNB έχει συγκεντρώσει μία αξία πάνω από 500 δισεκατομμύρια φράγκα σε ξένο νόμισμα, κυρίως σε ευρώ. Χρήματα που αντιστοιχούν στο 150% του ελληνικού χρέους.
Έλληνες πολίτες ξυπνήστε!
Πάρτε τον έλεγχο της κατάστασης!
Μην πιστέψετε πολιτικούς και μίντια! Βγείτε από αυτόν τον εγκληματικό οργανισμό που ονομάζεται Ε.Ε., από αυτό το δυτικό απατηλό νομισματικό σύστημα, πνίγεστε μέχρι θανάτου.
Πάρτε μακριά από αυτούς την κυριαρχία σας και το νόμισμά σας.Δηλώστε αδυναμία να αποπληρώσετε το δημόσιο χρέος σας -ακόμη και σύσσωμη η Δύση δεν μπορεί να σας σταματήσει.
​ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ό,τι η κυβέρνησή σας, οι Βρυξέλλες και η τρόικα κάνουν σε εσάς και τη χώρα σας.
Εάν διοικήσετε τη χώρα σας με τις δημόσιες τράπεζές σας, με τα χρήματά σας, σταδιακά αλλά σίγουρα θα μπορέσετε να ξαναχτίσετε την κατεστραμμένη σας οικονομία.H επιστροφή του χρέους είναι διαπραγματεύσιμη. Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις ανά τον κόσμο.
Η Αργεντινή είναι μία από τις τελευταίες αυτές περιπτώσεις.
Ακόμη και η Γερμανία είχε επαναδιαπραγματευθεί το χρέος της το 1952 (δείτε τη Συμφωνία του Λονδίνου για το ξένο χρέος της Γερμανίας).
H Γερμανία, η χώρα που ηγήθηκε της οικονομικής δολοφονίας της Ελλάδας, οφείλει ακόμη να επιστρέψει τεράστιες αποζημιώσεις για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.Στις 8 Φεβρουαρίου του 2015 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τη Γερμανία να επιστρέψει ένα συνολικό ποσόν ύψους 279 δις ευρώ ως αποζημίωση.
Τον Απρίλιο του ίδιου έτους, η Γερμανία απάντησε πως το ζήτημα των πολεμικών αποζημιώσεων διευθετήθηκε το 1990 – κάτι που φυσικά δεν ισχύει.
Δεν είναι αποκύημα φαντασίας το γεγονός ότι η ασφυκτική πίεση που ασκεί η Γερμανία στην Ελλάδα σήμερα στοχεύει στο να αποπροσανατολίσει τον κόσμο και να στρέψει το ενδιαφέρον μακριά από το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.
Οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν καλά τι συμβαίνει.ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ό,τι η κυβέρνησή σας, οι Βρυξέλλες και η τρόικα κάνουν σε εσάς και τη χώρα σας.
Σε αντίθεση, απαιτήστε πλήρη καταβολή των γερμανικών αποζημιώσεων…
Αντιθέτως, αξιώστε γερμανικές αποζημιώσεις, αξιώστε το Grexit, ως τη μόνη νόμιμη συνέπεια που προέκυψε από το «Όχι» του δημοψηφίσματος τον Ιούλιο του 2015 κατά των μέτρων λιτότητας που ζητεί η τρόικα, σε αντάλλαγμα για ένα πακέτο «διάσωσης».
Εάν το πράξετε, θα δείτε σύντομα ένα φως στο τέλος του τούνελ – ένα φως που έχει σβήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα εξαιτίας της Γερμανίας και των γκάνγκστερ της τρόικας, αλλά και της ίδιας της κυβέρνησής σας.
Απειλές εξόδου από την Ευρωζώνη
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προσπαθεί ακόμη να μπλοφάρει και να εντυπωσιάσει τον κόσμο απειλώντας την Ελλάδα με έξοδο από το ευρώ.Οποιαδήποτε υγιής κυβέρνηση θα έκανε αυτήν την απειλή σύμμαχό της εγκαταλείποντας αυτό το σάπιο τέρας που αποκαλείται Ευρωπαϊκή Ένωση, μαζί και το λαθεμένο και απατηλό νόμισμα που ονομάζεται ευρώ.
Ωστόσο, το πρόβλημα είναι αυτό: η Ελλάδα κυβερνάται από την τρέλα.
Ως εκ τούτου, η ελληνική κυβέρνηση απαντά στην τρέλα (τρόικα) με λαϊκή υποταγή, με ήπια παράδοση εξουσίας – εις βάρος των εκατομμυρίων ήδη αδικημένων Ελλήνων συμπατριωτών που υποδουλώνονται.
Πέραν αυτών, υπάρχει ένας πρώην Έλληνας υπουργός Οικονομικών που ασκεί ακόμη επιρροή, ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο θρυλικός, γοητευτικός και «ριζοσπαστικός» υπουργός με τη μοτοσικλέτα.
​Οι κατηγορίες μου στοχεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Τσίπρα, όλους αυτούς που ανήκουν στην ελληνική ελίτ, στα μίντια (έχουν στην κυριολεξία όλα πουληθεί όπως και στη Γερμανία από τη CIA;) και στους βουλευτές που κοιτούν με δέος (σ.σ.: τους δανειστές) και φροντίζουν να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα.Παρόλο που έχει παραιτηθεί σε μία προφανή πράξη διαμαρτυρίας κατά της υποδούλωσης του ΣΥΡΙΖΑ, των απαιτήσεων της τρόικας μετά το «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος, ο Βαρουφάκης σήμερα δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας κομφορμιστής που ζητεί κάποια μεταρρύθμιση στις Βρυξέλλες, οι οποίες δεν θέλουν να φανταστούν το κόστος ενός Grexit, για να μη συμπεριλάβουμε και την κατάρρευση της Ε.Ε. – κατάρρευση η οποία, ωστόσο, βρίσκεται κοντά.
Ως υπουργός Οικονομικών δεν έθεσε ποτέ το Grexit ως Plan B.
Δεν υπάρχει κανείς που να φωνάζει, να διαμαρτύρεται, να βγαίνει στους δρόμους, στα μπλόκα, να σταματήσει το ξεπούλημα των γεφυρών, των σιδηροδρόμων, ό,τι έχει απομείνει τέλος πάντων ως δημόσιο αγαθό.Κανείς.
Δεν θέλω να κατηγορήσω για αυτό τους Έλληνες, οι οποίοι καθημερινά πρέπει να παλέψουν για την προσωπική τους επιβίωση, να βρουν τρόπους για να ταΐσουν τα παιδιά και τις οικογένειές τους.
Οι κατηγορίες μου στοχεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Τσίπρα, όλους αυτούς που ανήκουν στην ελληνική ελίτ, στα μίντια (έχουν στην κυριολεξία όλα πουληθεί όπως και στη Γερμανία από τη CIA;) και στους βουλευτές που κοιτούν με δέος (σ.σ.: τους δανειστές) και φροντίζουν να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα. Καμία δράση.
Παρακολουθήστε την Ελλάδα – τη χώρα σας, Έλληνες πολίτες, ενώ αιμορραγεί!
Να είστε προσεκτικοί, διότι όλο αυτό δεν έχει να κάνει με χρέος και διάσωση.Εάν σας πουν ότι η ευθύνη για την κρίση στην Ευρώπη είναι της Ελλάδας και του χρέους της, και ότι η ομαλοποίηση της κατάστασης εξαρτάται από το πόσο η Ελλάδα θα συμμορφωθεί με τους κανόνες του νέου πακέτου διάσωσης, αυτό είναι ένα εξωφρενικό ψέμα.
Αυτή η κρίση δημιουργήθηκε από τους ίδιους τους Ευρωπαίους, από την ελίτ της Ευρώπης, από την Goldman Sachs – η οποία παρεμπιπτόντως διαφεντεύει την ευρωπαϊκή οικονομία.
Διότι θέλουν να συντρίψουν την Ελλάδα να την πετάξουν στον γκρεμό. Αυτοί, τα αποβράσματα των Βρυξελλών και της Ουάσινγκτον, επιδιώκουν μια Ελλάδα υποταγμένη.Γιατί η Ελλάδα διαθέτει μία υψηλά στρατηγική θέση στο σταυροδρόμι μεταξύ Ανατολής και Δύσης.
Η Ελλάδα είναι μία χώρα μέλος του ΝΑΤΟ.Ίσως η δεύτερη στη σειρά πιο σημαντική χώρα του ΝΑΤΟ (μετά την Τουρκία) λόγω της στρατηγικής της θέσης. Δεν θέλουν αυτή η Ελλάδα να διοικείται από ένα αριστερό κόμμα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από Αριστερά.
Είστε νεοφιλελεύθεροι ακριβώς όπως αυτοί.
Τα αφεντικά της υφηλίου επιθυμούν «καθεστωτική αλλαγή» – εκείνο το παλιό καλό καθεστώς που απειλεί οτιδήποτε αντίκειται στους νόμους της Δύσης.
Αυτήν τη στιγμή η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σκύβει το κεφάλι και υποκλίνεται στα αφεντικά του χρήματος επιτρέποντας την ταπείνωση και την καταστροφή των ίδιων της των πολιτών.
Εάν η Ελλάδα διεξήγαγε τώρα εκλογές και κέρδιζε ένα δεξιό κόμμα, τύπου Νέα Δημοκρατία ή ακόμη και οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, ή μία συμμαχία των δύο, το πρόβλημα του χρέους θα εξανεμιζόταν εν μία νυκτί.Αυτό που επιθυμεί η Ουάσινγκτον μαζί με το σκυλάκι της τις Βρυξέλλες, είναι μια Ελλάδα υποταγμένη που δεν θα ζητεί να μάθει τον ακριβή ρόλο του ΝΑΤΟ, που δεν θα διαπραγματεύεται με την Ε.Ε., που δεν θα ζητεί να απαλλαγεί από τα ευρωπαϊκά δεσμά, που δεν θα έχει πρόσβαση στις συζητήσεις με τις ΗΠΑ για τη Μεσόγειο – για τον υποθαλάσσιο πλούτο σε υδρογονάνθρακες και ορυκτά.
Το παράδειγμα, φυσικά, επεκτείνεται και για την Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία, χώρες που έχουν τις ακτές τους στη Μεσόγειο.Οι κυβερνήσεις τους έχουν ήδη αλλάξει με εξωτερική παρέμβαση (ΗΠΑ/Ε.Ε.) προκειμένου να επιβληθούν υπάκουα κουτάβια της νεοφιλελεύθερης δεξιάς.
​Είμαι σίγουρος ότι η Ελλάδα έχει ακόμη τη δυνατότητα και τη σοφία να ξαναχτίσει τη ΔημοκρατίαΗ αδρανής ελίτ και η ελληνική κυβέρνηση δεν έχουν καμία δικαιολογία.Είναι το λιγότερο η χειρότερη μορφή του Συνδρόμου της Στοκχόλμης: παραμένουν υποταγμένοι στον βασανιστή τους «μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος».
Και ο θάνατος, με όρους απόλυτης καταστροφής, λεηλάτησης και απόλυτης δουλείας, βρίσκεται κοντά.
Εσείς, Έλληνες πολίτες, εσείς θέλετε να συνεχίσετε σε αυτό το μονοπάτι της υποδούλωσης που σας έχει επιβάλει η αυτοκρατορία των αρπακτικών, η οποία στην τελική θα σας ελέγχει σε κάθε βήμα που θα κάνετε;
Ή θα προτιμούσατε να ανακαταλάβετε την κυριαρχία σας, το νόμισμά σας – απαγκιστρωμένοι από τη δικτατορία των Βρυξελλών – και να αρχίσετε από την αρχή – όπως οι ευγενείς και σοφοί Έλληνες έπραξαν 2.500 χρόνια πριν, φέρνοντας τη Δημοκρατία;
Είμαι σίγουρος ότι η Ελλάδα έχει ακόμη τη δυνατότητα και τη σοφία να ξαναχτίσει τη Δημοκρατία.Θυμηθείτε πως, παρόλο που δεν μπορούμε να αλλάξουμε τη γεωγραφική μας θέση, το μέλλον μπορεί αναμφίβολα να διαφοροποιηθεί.
Αυτή η Ελλάδα είναι ακόμη ζωντανή!
Zήτω οι Έλληνες!

Γιατι;...Αυτοκτόνησε ο εισαγγελέας που είχε χειριστεί τις υποθέσεις Τσοχατζόπουλου και Φιλόπουλου



IMG_0214
Σοκ έχει προκαλέσει στα Βριλήσσια η αυτοκτονία του Εισαγγελέα Εφετών Επαμεινώνδα Βρακατσέλη. Ο γνωστός εισαγγελικός λειτουργός έδωσε ξαφνικά τέρμα στη ζωή του, πέφτοντας στο κενό από το διαμέρισμα του 4ου ορόφου, όπου κατοικούσε με την οικογένειά του στην οδό Σαλαμίνος στα Βριλήσσια
.
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες υπό τις οποίες ο εισαγγελέας οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα. Γείτονες και κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να βοηθήσουν τον 63χρονο εισαγγελέα, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ήταν όμως ήδη πολύ αργά. Ο Επαμεινώνδας Βρακατσέλης υπέκυψε στα τραύματά του.

Όπως αναφέρει το vrilissianews.gr:

«Πρόκειται για ενάν αδέκαστο λειτουργό της δικαιοσύνης, ο οποίος βρέθηκε στην έδρα σε αρκετές πολύκροτες υποθέσεις που συγκλόνισαν την ελληνική κοινή γνώμη. Ήταν εισαγγελέας της έδρας στη δίκη για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία το Μάρτιο του 2007 αλλά και στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο Επαμεινώνδας Βρακατσέλης ήταν γνωστός για την ακεραιότητα και το ήθος του. Οι γείτονές του μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για ένα άνθρωπο ευγενικό και καλοσυνάτο, που συχνά βοηθούσε τον συνάνθρωπο με διακριτικότητα».
Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον ιερό ναό Αναλήψεως του Κυρίου στα Βριλήσσια, ενώ σήμερα το πρωί θα γίνει η ταφή στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Περατιά Αιτωλοακαρνανίας.

Πηγή: vrilissianews.gr