18 Ιανουαρίου 2020

ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ για τις Βαρουφολογίες! Τα τουρκικά ΜΜΕ… αγάπησαν τον Βαρουφάκη για όσα είπε για τον Χαφτάρ



Τη δήλωση του Γιάνη Βαρουφάκη για την επίσκεψη του Χαλίφα Χάφταρ στην Αθήνα, μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 είπε πως ο Χαλίφα Χάφταρ είναι “σύγχρονος Κάρατζιτς”. Ο Βόσνιος Ράντοβαν Κάρατζιτς έχει καταδικαστεί από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα πολέμου.
Το πρακτορείο Anadolu, αλλά και άλλα τουρκικά ΜΜΕ, παρέθεσε τη δήλωση του κ. Βαρουφάκη, με αφορμή την επίσκεψη του Λίβυου στρατάρχη και τις συναντήσεις του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.

“Όπως στη δεκαετία του ‘90 υπερπατριώτες αγκάλιασαν τον Κάρατζιτς αποξενώνοντας τους ουμανιστές του κόσμου πλήττοντας επιπλέον την εικόνα και ισχύ της Ελλάδας, έτσι και σήμερα χαριεντιζόμενοι με τον Λίβυο πολέμαρχο πλήττετε και την εικόνα της χώρας και την γεωστρατηγική μας θέση”.

Ο κ. Βαρουφάκης τάχθηκε για μια ακόμα φορά κατά της “ανίερης συμμαχίας Ελλάδας-Ισραήλ-Exxon-Total της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ”, καθώς υποστήριξε πως ο ελληνικός λαός δεν έχει κανένα όφελος οικονομικό ενώ δημιουργείται και οικολογικό κόστος.
“Κάνουμε τεράστιο δώρο στον Πρόεδρο Ερντογάν που του λύνουμε τα χέρια να ενισχύσει την εσωτερική επικυριαρχία και να προβάλει την εξουσία του με επιθετικές ηγεμονικές κινήσεις στην περιοχή και τέλος επειδή εγκλωβιζόμαστε σε διαδικασίες που δεν ελέγχουμε, απελευθερώνοντας δυνάμεις που δεν θα μπορούμε να χειραγωγήσουμε”, ανέφερε.
Μάλιστα εκτίμησε πως αν γίνει κάποια σύρραξη στο Αιγαίο ή στο Λιβυκό καμία από τις μεγάλες δυνάμεις δεν θα βοηθήσουν την Ελλάδα. “Αντίθετα, θα τα βρουν με τον Ερντογάν υποβαθμίζοντας κι άλλο τη χώρα”!
“Στις αρχές της δεκαετίας του ‘90, όταν ο Κάρατζιτς επισκέφθηκε την Ελλάδα, ο πατέρας του Μητσοτάκη, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ήταν επίσης πρωθυπουργός”, σχολιάζει το πρακτορείο Anadolu.




makeleio.gr 



ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΧΟΡΗΓΩΝ
















Biokott - Bioflorina Παραδοσιακά χειροποίητα γλυκά -μαρμελάδες -λικέρ
Bioflorina   κλίκ  εδώ

Συνταγή της Κυριακής:Κοτόπουλο με λιαστές ντομάτες, πορτσίνι και πέννες

Μία συνταγή από τον σεφ Λούη Παπαγεωργίου.

Συστατικά

  • 4 φιλέτα κοτόπουλου, κομμένα σε λωρίδες/μπουκιές,
  • 30 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι (Porcini ή Cèpes),
  • ½ φλ. λευκό, ξηρό κρασί,
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο,
  • 6 λιαστές ντομάτες κομμένες σε λεπτές λωρίδες,
  • 250 γρ. ( ½ πακέτο) ραβδωτές πέννες (Penne rigate),
  • 2 ½ λίτρα σπιτικός ζωμός λαχανικών (δες πιο κάτω),
  • 2 κουταλιές τριμμένο κατσικίσιο τυρί (καλύτερα βιολογικό) και νιφάδες από το ίδιο τυρί,
  • Αλάτι, πιπέρι.
  • Ζωμός λαχανικών:
  • 1 καρότο, 1 σέλινο, 1 κρεμμύδι, 3-4 κλωναράκια μαϊντανό, όλα τεμαχισμένα,
  • 1-2 φύλλα δάφνης,
  • 1 κουταλάκι σπόροι πιπεριού,
  • 1-2 γαρύφαλλα.

Βήματα

  • Βήμα 1
    Ετοιμάζεται πρώτα το ζωμό λαχανικών βράζοντας μαζί, σε μπόλικο νερό,  όλα τα υλικά για 1 καλύτερά ώρα, ή τουλάχιστον για ½ ώρα. Τα σουρώνετε και μετράτε 2½ λίτρα ζωμό (αν δεν είναι αρκετός, προσθέτετε λίγο ακόμα νερό). Τον επιστρέφετε στην κατσαρόλα, προσθέτετε αλάτι και βράζετε μέσα τα μακαρόνια μέχρι να μαλακώσουν. Ύστερα, τα στραγγίζετε, τα επιστρέφετε στην κατσαρόλα και ανακατεύετε μέσα ½ κουταλιά ελαιόλαδο.
  • Βήμα 2
    Στο μεταξύ, βάζετε τα αποξηραμένα μανιτάρια σε ένα μπολ, ρίχνετε μέσα 2 φλιτζάνια χλιαρό νερό και τα αφήνετε να μουλιάσουν για ½ ώρα. Τα στραγγίζετε και τα στύβετε και κρατάτε το νερό τους.
  • Βήμα 3
    Σοτάρετε το  κοτόπουλο στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, σε μια μεγάλη, άβαθη, πλατύστομη κατσαρόλα, ή βαθύ τηγάνι. Όταν ροδίσει ελαφρά, προσθέτετε τα στραγγισμένα μανιτάρια και συνεχίζετε το σοτάρισμα, μέχρι να ροδίσει καλά το κοτόπουλο, από όλες τις μεριές και αλατοπιπερώνετε. Ρίχνετε μέσα το κρασί και το αφήνετε να εξατμιστεί σχεδόν όλο. Προσθέτετε το νερό που μούλιασαν τα μανιτάρια και τις λιαστές ντομάτες και αφήνετε να εξατμιστούν όλα τα υγρά από τη κατσαρόλα.Αδειάζετε τα ψημένα ζυμαρικά στην κατσαρόλα, προσθέτετε το τριμμένο τυρί τα ανακατεύετε καλά, και σερβίρετε συνοδεύοντας το φαγητό με νιφάδες τυριού.


      Κοινοποιήστε το στη σελίδα σας στο facebook



     

    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΧΟΡΗΓΩΝ
















    Biokott - Bioflorina Παραδοσιακά χειροποίητα γλυκά -μαρμελάδες -λικέρ
    Bioflorina   κλίκ  εδώ

Οργή στο διαδίκτυο...«Καίνε την ιστορία μας»: Η εικόνα με παράνομο μετανάστη κάνει τον γύρο της Ελλάδας

ΦΩΤΟ eurokinissi
el.gr
Οργή στο διαδίκτυο...

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χαλκειού, Βασίλης Βίγκας, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες με παράνομο μετανάστη να έχει μπει σε χωράφι και να κόβει μία ελιά!
Το περιστατικό, όπως σημειώνεται, δεν είναι μεμονωμένο. Υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες για ανάλογα περιστατικά.
Αναφέρει ο κ. Βίγκας:
«Κόβουν τα ελαιόδεντρα μας…αιωνόβια δέντρα καταλήγουν στις φωτιές τους…
Καίγεται η ιστορία μας… Γενιές κ γενιές έχουν μαζέψει αυτά τα δέντρα για να κάνουν το λάδι τους…
Καταστρέφεται η πιο παραγωγική περιοχή του νησιού μάς….. Κλείστε την ΒΙΑΛ τώρα!!!».
Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση είναι γεμάτα οργή. Ένας χρήστης μάλιστα παραθέτει ακόμα μια φωτογραφία με κάτι που μοιάζει με σφαγμένο ζώο, προφανώς οικόσιτο.
Εμπρός σε αυτή την κατάσταση, πάρθηκε απόφαση για κινητοποιήσεις από παραγωγικούς φορείς και σωματεία στα νησιά Λέσβος, Χίος και Σάμος.
Οι κινητοποιήσεις αποφασίστηκαν να είναι διήμερες, 22 και 23 Ιανουαρίου.

Βασίλης Βίγκας
την Παρασκευή
Κόβουν τα ελαιόδεντρα μας...αιωνόβια δέντρα καταλήγουν στις φωτιές τους...
Καίγεται η ιστορία μας... Γενιές κ γενιές έχουν μαζέψει αυτά τα δέντρα για να κάνουν το λάδι τους...
Καταστρέφετε η ποιό παραγωγική περιοχή του νησιού μάς.....
Κλείστε την ΒΙΑΛ τώρα!!!
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, δέντρο, ουρανός, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, δέντρο, ουρανός, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

44




.

Θεσσαλονίκη - Νέα «πολυπολιτισμική» σύγκρουση: Αλγερινοί «πρόσφυγες» σφάχτηκαν μεταξύ τους σε πρακτορείο ΟΠΑΠ!


Θεσσαλονίκη - Νέα «πολυπολιτισμική» σύγκρουση: Αλγερινοί «πρόσφυγες» σφάχτηκαν μεταξύ τους σε πρακτορείο ΟΠΑΠ!
Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δέκα Αλγερινοί, θαμώνες του πρακτορείου συνεπλάκησαν μεταξύ τους ύστερα από παρεξήγηση.

Όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας, δυο από τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου έβγαλαν μαχαίρια ενώ οι υπόλοιποι κρατούσαν καρέκλες και σπασμένα μπουκάλια.


Επικράτησε αναστάτωση ενώ το πρακτορείο έγινε γης μαδιάμ και γέμισε με αίματα.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου είχαν αποχωρήσει, με την ησυχία τους. Περιττό να προστεθεί πως ουδείς εκ των Αλγερινών ακόμη και αν συλληφθούν, δεν πρόκειται να απελαθεί πίσω στη χώρα του.





 Πηγές:
thestival.gr
pronews.gr

Μια εικόνα χίλιες λέξεις - Που είναι ο σταυρός ;;





Βόλος: Πίτμπουλ κατασπάραξε τη νεκρή ιδιοκτήτριά του


Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, στην περιοχή Καλά Νερά του Βόλου, όταν ένας σκύλος άρχισε να δαγκώνει το νεκρό σώμα της ιδιοκτήτριάς του.


Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, στην περιοχή Καλά Νερά του Βόλου, όταν ένας σκύλος άρχισε να δαγκώνει το νεκρό σώμα της ιδιοκτήτριάς του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «thenewspaper.gr», όλα ξεκίνησαν γύρω στις 11:00 το πρωί, όταν μία 69χρονη γυναίκα έπαθε ανακοπή καρδιάς, ενώ βρισκόταν μόνη στο σπίτι της.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αίτια θανάτου συνδέονται με τα καρδιολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι ο σύζυγος της εκλιπούσας, αντίκρυσε ένα αποτρόπαιο θέαμα: Τον σκύλο της οικογένειας, ράτσας πίτμπουλ, να δαγκώνει το νεκρό σώμα της γυναίκας του.

Ο ηλικιωμένος άνδρας, σε κατάσταση πανικού, ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ, με τους θεράποντες ιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατο της άτυχης γυναίκας.
Η σορός της 69χρονης, όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα, φέρει δαγκώματα στο κεφάλι, στον λαιμό, αλλά και σε άλλα σημεία του κορμιού της.




 


Κοινοποιήστε το



 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΧΟΡΗΓΩΝ
















Biokott - Bioflorina Παραδοσιακά χειροποίητα γλυκά -μαρμελάδες -λικέρ
Bioflorina   κλίκ  εδώ

17χρονο… «προσφυγόπουλο» κατέστρεψε προσκυνητάρι σε κεντρικό δρόμο της Μυτιλήνης



Συνελήφθη παράνομος  αλλοδαπός (ασυνόδευτο) στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, για πρόκληση φθορών
Συνελήφθη, την (15-01-2020) στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός ηλικίας 17 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση φθορών.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 17χρονος προκάλεσε φθορές σε προσκυνητάρι στην παραπάνω περιοχή.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.

Διπλωματικός «πυρετός» πριν το Βερολίνο: Επικοινωνία Μητσοτάκη με Μισέλ και φον ντερ Λάιεν






commision_ar

¨Οπως αναφέρει το protothema.gr ο  πρωθυπουργός έλαβε διαβεβαιώσεις για την υπεράσπιση του πλαισίου συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και την έκφραση των θέσεων της Ελλάδας δια των εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Διάσκεψη του Βερολίνου - Επικοινωνίες του Νίκου Δένδια με τους ΥΠΕΞ Γαλλίας και ΗΑΕ για το ίδιο θέμα

 

Εκτενή τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ είχε το Σάββατο (σήμερα)  ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη μεταξύ των δυο ανδρών συνομιλία, η οποία έγινε με πρωτοβουλία του κ. Μισέλ, συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την Ελλάδα, με τη συμπεριφορά της Τουρκίας, τη Λιβύη και τη Διάσκεψη του Βερολίνου, να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Στη διάρκεια της συνομιλίας επιβεβαιώθηκε εκ νέου ότι ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου είναι ο θεματοφύλακας του πλαισίου των συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε στις 12-13 Δεκεμβρίου 2019.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας πρωθυπουργός συνομίλησε με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία όπως και ο Σαρλ Μισέλ, θα είναι παρούσα στην κυριακάτικη συνεδρίαση της Διάσκεψης του Βερολίνου.

Και στην επικοινωνία αυτή επιβεβαιώθηκε η υπεράσπιση του πλαισίου συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και η έκφραση των θέσεων της Ελλάδας δια των εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Διάσκεψη του Βερολίνου.

Δένδιας: Μίλησε με τον Γάλλο ΥΠΕΞ για τη διάσκεψη του Βερολίνου

Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας είχε σήμερα τηλεφωνική συνομιλία με τον Υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας, Ζαν Υβ Λε Ντριάν, με αντικείμενο τις εξελίξεις στη Λιβύη ενόψει της επικείμενης διάσκεψης του Βερολίνου.

Ανάλογη συνομλία για το ίδιο θέμα είχε και χθες το απόγευμα με τον ομόλογό του των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σεΐχη Abdullah Bin Zayed Al Nahyan.




  Κοινοποιήστε το



 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΧΟΡΗΓΩΝ
















Biokott - Bioflorina Παραδοσιακά χειροποίητα γλυκά -μαρμελάδες -λικέρ
Bioflorina   κλίκ  εδώ

Ποιος είναι ο άνθρωπος Χαλίφα Χαφτάρ

Χαλίφα Χάφταρ: Ποιος είναι ο άνθρωπος που αγαπά να μισεί η Λιβύη

Ο Χαλίφα Χάφταρ γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1943 στην Ατζαμπίγια της Λιβύης. Ήταν ένας από τους αξιωματικούς που υπό την ηγεσία του Μουαμάρ Καντάφι έριξε από την εξουσία το 1969 τον Βασιλιά Ίντρις.

Ο Καντάφι τον έκανε αρχηγό του στρατού την δεκαετία του 1980 όταν η Λιβύη ήταν σε πόλεμο με το Τσαντ. Η Λιβύη ηττήθηκε και αυτό ήταν πλήγμα για τον ίδιο αφού πιάστηκε αιχμάλωτος ο ίδιος και 300 άνδρες του το 1987. Ο Καντάφι τον αποκήρυξε και από τότε ο Χάφταρ έκανε σκοπό της ζωής του για τα επόμενα 20 χρόνια να τον ανατρέψει. Αυτό το έκανε από την Βιρτζίνια των ΗΠΑ όπου είχε αυτοεξοριστεί. Ήταν μάλιστα σε άμεση συνεργασία με την CIA που τον βοηθούσε όπως λένε οι γνωρίζοντες όχι μόνο να ανατρέψει αλλά και να προσπαθήσει πολλές φορές να δολοφονήσει τον Καντάφι.


Το 2011 όταν ξεκίνησε η εξέγερση εναντίον του Καντάφι ο Χάφταρ επέστρεψε στην Λιβύη όπου έγινε επικεφαλής των δυνάμεων που είχαν εξεγερθεί στα ανατολικά της χώρας.
Ο Χάφταρ μετά την πτώση του Καντάφι χάθηκε από το προσκήνιο μέχρι τον Φεβρουάριο του 2014 όταν βγήκε στην τηλεόραση και ξεδίπλωσε το σχέδιό του να σώσει το έθνος και κάλεσε τους Λίβυους να ξεσηκωθούν και να διαλύσουν το κοινοβούλιο.

Παρότι ο Χάφταρ δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να εφαρμόσει το σχέδιό του το διάγγελμά του εξέφραζε τον λαό κυρίως στην Βεγγάζη που είχε καταληφθεί από φανατικούς ισλαμιστές.
Τον Μάιο του 2014 ο Χάφταρ ξεκίνησε την Επιχείρηση Αξιοπρέπεια όπως την ονόμασε και τον Μάρτιο του 2015 η λιβυκή Βουλή τον διόρισε διοικητή του Λιβυκού Εθνικού Στρατού.

Τον Φεβρουάριο του 2016 ο στρατός του Χάφταρ έδιωξε τους ισλαμιστές από την Βεγγάζη. Μέχρι τα μέσα Απριλίου οι ισλαμιστές ηττήθηκαν περαιτέρω φτάνοντας μέχρι την Ντέρνα 250 χιλιόμετρα από την Βεγγάζη.

Η δημοτικότητα του Χάφταρ δεν είναι το ίδιο μεγάλη σε όλη την χώρα κι αυτό γιατί κανείς δεν ξεχνά τις σχέσεις του με τον Καντάφι.





 Newsit.gr


  Κοινοποιήστε το



 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΧΟΡΗΓΩΝ
















Biokott - Bioflorina Παραδοσιακά χειροποίητα γλυκά -μαρμελάδες -λικέρ
Bioflorina   κλίκ  εδώ

Κουτσουρεμένο Κοινωνικό μέρισμα: Θολό τοπίο για την πληρωμή μετά τις ενστάσεις- οι υποσχέσεις της κυβέρνησης μένουν υποσχέσεις (!!!)


Οι ενστάσεις για το κουτσουρεμένο  κοινωνικό μέρισμα τελείωσαν και τώρα 40.000 δικαιούχοι περιμένουν να δουν πότε θα κριθεί η πληρωμή τους.

Το κουτσουρεμένο  κοινωνικό μέρισμα της ντροπής που συμπεριλάμβανε και * πλούσιους ΑΜΕΑ,   καταρχήν πληρώθηκε μέσα στις γιορτές, ωστόσο απομένει τώρα η εξέταση των ενστάσεων των απορριπτέων και η πληρωμή του έκτακτου επιδόματος στους νέους εγκριθέντες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, έχουν εγκριθεί 267.342 αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα, ενώ ο προϋπολογισμός αφορά περίπου 307.000 δικαιούχους.

Αυτά είναι τα στοιχεία από την πρώτη πληρωμή, γεγονός που σημαίνει ότι λείπου 40.000 δικαιούχοι.
Αυτούς θα ψάξει το σύστημα μέσα από τις ενστάσεις.

Αναλυτικότερα, έχουν δοθεί στους δικαιούχους πάνω από 187 εκατ. ευρώ και είναι διαθέσιμα περί τα 28 εκατ. για όσους δικαιωθούν από τις ενστάσεις, οι οποίες μπορούσαν να κατατεθούν στο koinonikomerisma.gr έως τις 15 Ιανουαρίου.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να γίνει ένας έλεγχος για να διαπιστωθεί αν έχει υπάρξει λάθος πληροφόρηση από τις βάσεις δεδομένων (π.χ. ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ κ.λπ.), ώστε οι δικαιούχοι να αποζημιωθούν πλήρως και να εισπράξουν τα 700 ευρώ, εφόσον τα δικαιούνται.

Το Αίτημα Ένστασης έπρεπε να υποβληθεί έως 15/1/2020 από τη σελίδα της αίτησης σε περίπτωση μη έγκρισης. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που δεν εγκρίθηκαν λόγω ΙΒΑΝ σύμφωνα με την ΚΥΑ Αριθμ. οικ. 2/89030/ΔΛΤΠ και έχουν ενημερωθεί σχετικά κατά την υποβολή της αίτησης.

Τα αιτήματα ένστασης συγκεντρώνονται από την ΗΔΙΚΑ και θα διαβιβαστούν στην ΑΑΔΕ για περαιτέρω επεξεργασία. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο πότε θα γίνει νέα πληρωμή.

Η περίοδος Υποβολής Αιτήσεων και Ενστάσεων έχει Λήξει.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, δικαιούχοι των 700 ευρώ είναι οικογένειες με 4 παιδιά και άνω με ετήσιο εισόδημα έως 20.000 ευρώ, οικογένειες με έναν γονέα μακροχρόνια άνεργο και ετήσιο εισόδημα έως 15.000 ευρώ, οικογένειες με δύο γονείς άνεργους και ετήσιο εισόδημα έως 15.000 ευρώ *και οικογένειες με ΑΜΕΑ χωρίς εισοδηματικό - ηλικιακό κριτήριο.



ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΧΟΡΗΓΩΝ
















Biokott - Bioflorina Παραδοσιακά χειροποίητα γλυκά -μαρμελάδες -λικέρ
Bioflorina   κλίκ  εδώ