17 Ιουλίου 2017

ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ......Τι ζούμε! Ο Πάκης φώναξε στο Προεδρικό Μέγαρο τον Ρουβά και την Ζυγούλη… για να τους ευχηθεί!



 Ο κ. Παυλόπουλος ήταν καλεσμένος στον γάμο τόσο από το ζευγάρι Ρουβά-Ζυγούλη, όσο και από τον κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη και την κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, όμως δεν έδωσε τον παρών στον γάμο καθώς είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις.





Αχ βρε λοβοτομημένο ραγιαδάκι... δεν καταλαβαίνεις πως είναι το... εισιτήριο του Σάκη για την ΚΥΝΟβουλή;;;

Είναι δυνατόν η... κομπάρα, ν' αφήσει τα κουμπαράκια της εκτός βουλής - χοιροστασίου;;; 

Χριστέ μου, αυτό το βαρέλι της χαμούρας της πολιτικής και της ελιτοβρωμιάς, δεν έχει... πάτο;;;

Ρε Θεέ, δεν μας λυπάσαι;;;


Καλλιόπη Σουφλή




Στο προεδρικό μέγαρο πήγαν οι νεόνυμφοι Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη για να τους ευχηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.



Ο κ. Παυλόπουλος ήταν καλεσμένος στον γάμο τόσο από το ζευγάρι Ρουβά-Ζυγούλη, όσο και από τον κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη και την κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, όμως δεν έδωσε τον παρών στον γάμο καθώς είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις.

Όπως τους είχε υποσχεθεί, όταν γυρίσουν από το γαμήλιο ταξίδι τους ότι θα τους δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο για να τους ευχηθεί από κοντά.

Σήμερα έγινε η πολυπόθητη συνάντηση και ο Σάκης Ρουβάς του ζήτησε άδεια να βγάλουν φωτογραφία, την όποια ανήρτησε και στα social media.

«Μεγάλη μας τιμή και ιδιαίτερη χαρά η συνάντηση μας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο», έγραψε στη λεζάντα ο τραγουδιστής.




Μεγάλη μας τιμή και ιδιαίτερη χαρά η συνάντηση μας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο.

Προβολή εικόνας στο Twitter




Πηγή

ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ: << Δώσε μου πίσω αυτα που μου πήρες>>






 Επιστολή της συνταξιούχου Δωροθέας Μάνου προς τον Πρωθυπουργό της Ελλαδος Αλέξη Τσίπρα

Αλέξη Τσίπρα

 Είμαι συνταξιούχος του ΙΚΑ  και πρώτη φορά "συναντώ"τέτοια αναλγυσία ενός πρωθυπουργού.

Εργάστηκα    σκληρά 40 χρόνια, είμαι αυτή που σε ψήφισα τόσο την πρώτη φορά όσο και την δεύτερη φορά που μας  ζήτησες να σου δώσουμε την δευτερη ευκαιρία υποσχόμενος πολλά σε μας τους συνταξιούχους - αντι να πραγματοποιήσεις τις υποσχέσεις σου μου έκοψες το ΕΚΑΣ, το επίδομα ενοικίου μείωσες την σύνταξη μου  σε βαθμό να μην μπορώ να ζήσω και ακόμη συνεχίζεις να μας φορολογείς άγρια εμάς τους συνταξιούχους.

 Μού πήρες αυτά που  δικαιούμασταν  και μας τα έδωσε ο Ανδρέας Παπανδρέου -δώσε μου πίσω αυτα που μου πήρες

Μου έδωσε το επιδομα ενοικίου ο Ανδρέας Παπανδρέου  και  μου το έκοψες εσύ- ο γιος του ο Γιωργος Παπανδρέου το ξεκίνησε και εσυ το τελειώνεις.

Λές οτι " η οικονομία πάει καλά" πώς πάει καλά η οικονομία...να τα παιρνεις απο τους συνταξιουχους και να τα δίνεις στην τρόικα ; η οικονομία πάει καλά όταν δίνεις στούς συνταξιούχους  και δεν παίρνεις απο αυτούς -προσπαθείς να μας κλεισεις τα "μάτια" και με αυτο το ψέμα;

 Στα λέω με απλα λόγια μέσα απο την ψυχη μου -με λόγια πόνου ψυχής με καημό και πίκρα,μέσα απο την καρδιά μου

Και τώρα περιμένεις  πάλι να σε ψηφίσουμε ; ,...  τώρα "τελείωσαν" τα ψέματα σου,- όσα και να μας τάξης δεν σε πιστεύουμε, τα πήρες απο έμας και τα έδωσες στην γερμανική τρόικα ενω υποσχέθηκες να την διώξεις.

 Γεννήθηκα στην  κατοχή και ζω μιά δεύτερη χειρότερη  κατοχή, τότε ήρθαν οι γερμανοί με τα όπλα- σαν τώρα θυμάμαι οταν ήμουν παιδί ..είχαν αραδιάσει τα όπλα στην αυλή του σπιτιού  μου, θυμάμαι πως έκαιγαν τα σπιτια μας, και έδερναν τους γέροντες - και τώρα μας πέρνουν το πορτοφόλι και  "βγαίνετε " και εσείς να στηρίζεται τους γερμανούς σαν τους καλυτερους  υπηρέτες τους.

Δώσε μου πίσω αυτα που μου πήρες
-Δώσε μου αυτά που μου έδωσαν δίκαια αλλοι όπως ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου.