06 Ιανουαρίου 2017

Κοίτα να δείς γενοκτόνε Τσίπρα : Στην Πατρα μητέρα πουλησε 30 ευρω το πλυντήριο για να ταίσει τα μικρά κοριτσάκια της , τα Χριστούγεννα

Τα 30 ευρώ από την πώληση του πλυντηρίου, τάισαν μικρά κοριτσάκια τα Χριστούγεννα!




patra-ta-30-eurw-apo-thn-pwlhsh-tou-plynthriou-taisan-mikra-koritsakia-ta-xristougenna

Μπορεί η Πάτρα να είναι ακόμα στολισμένη και να επικρατούσε λάμψη και μουσική, όμως σε μία τριμελή οικογένεια, με μία μητέρα νεαρής ηλικίας και τα αγγελούδια της, δύο κοριτσάκια 5 και 7 ετών αντίστοιχα, το γιορτινό κλίμα δεν έφτασε ποτέ, η ελπίδα χάθηκε και ο Άγιος Βασίλης δεν βρήκε το σπίτι τους

Η εδώ και ένα χρόνο χωρισμένη μητέρα, που καθαρίζει σκάλες όποτε υπάρχει δουλειά, αναγκάστηκε παραμονές των εορτών, να πουλήσει το πλυντήριο ρούχων του σπιτιού, ώστε να προμηθευτεί με τα 30 περίπου ευρώ που πήρε, γάλα και μερικά συσκευασμένα τρόφιμα, για να θρέψει τα παιδιά της.

Μόλις η είδηση έφτασε στο Φωτεινό Αστέρι, από την ξαδέρφη της μητέρας, γιατί η ίδια αρνιόταν να δημοσιοποιηθεί η οικονομική τραγική της κατάσταση, κοινωνική λειτουργός επισκέφθηκε την οικογένεια, βρίσκοντας μία μητέρα αντιμέτωπη με μπαράζ ερωτήσεων από το κοριτσάκια της, γιατί δεν τους έστειλε δώρα φέτος ο Άγιος Βασίλης και γιατί δεν είχαν στο σπίτι τους γλυκά.

Το Φωτεινό Αστέρι, προσφέρθηκε να αγοράσει άλλο πλυντήριο στη μητέρα, για να λάβει την απάντηση: «Δεν πειράζει, θα πλένω στο χέρι. Άλλωστε καταναλώνει ρεύμα και σε λίγο η ΔΕΗ θα μας κόψει την παροχή γιατί οι λογαριασμοί είναι απλήρωτοι. Προέχει το φαγητό για τα παιδιά μου».

Άγιος Βασίλης για την οικογένεια έγινε το Φωτεινό Αστέρι, με την παροχή τροφίμων, ζητώντας την στήριξη της οικογένειας από την πόλη και αναζητώντας μία δουλειά για την μητέρα, που σύντομα θα βρεθεί στο δρόμο, γιατί εκτός από την ΔΕΗ είναι απλήρωτα και τα ενοίκια.

Φωτεινό Αστέρι-Τηλέφωνο επικοινωνίας 6981044800

NA ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ! Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ-ΠΑΚΗ... ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ


 ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ. ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΟΙ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΤΩΝ GAY. ΑΝΕΛΑΒΕ ΡΟΛΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!


Γιατί δεν πάει Πειραιά ο Τσίπρας για τα Θεοφάνεια;
Μακριά από τον Πειραιά θα βρεθεί για τον φετινό εορτασμό των Θεοφανείων ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πέρυσι είχε βρεθεί στην πρώτη σειρά των επισήμων αφήνοντας, μάλιστα, συμβολικά ελεύθερο και ένα
περιστέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που ο πρωθυπουργός δεν θα παραστεί στη φετινή τελετή στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας είναι η έντονη διαφωνία που έχει εκφράσει για το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.
Ο κ. Σεραφείμ σε μια μακροσκελή δήλωσή του είχε κάνει λόγο για «κρατικό διωγμό της Πίστεως» μιλώντας για θεσμοθέτηση της «ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας» και της «αντιαισθητικῆς μιμήσεως του ετέρου φύλου καί της ψυχοπαθολογικής εκτροπής εκ της υγιούς ανθρώπινης σεξουαλικότητας».
Εκτίμησε, δε, σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι η Αμερική και το ίδρυμα Σόρος προώθησε το σύμφωνο συμβίωσης, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να γκρεμιστεί η ορθόδοξη πίστη της Ευρώπης.
Πιθανώς να παραστεί στη Δεξαμενή μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή στο Παλαιό Φάληρο όπου θα τελέσει δοξολογία ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
Ο Τσίπρας φοβάται τον Πειραιώς;



του Γιώργου Θεοχάρη
Πέρυσι ο πρωθυπουργός ενόψει των εκλογών απελευθέρωνε περιστέρια στον αγιασμό των υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά.
 Φέτος δεν θα εμφανιστεί καθόλου στον Πειραιά επικαλούμενος τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ αναφορικά με το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών. Ολόκληρος πρωθυπουργός… φοβάται έναν Επίσκοπο.
Μάλλον ο πύρινος και ορθότατος λόγος του Ιεράρχη, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές, καίει πολύ…
 Αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ, όποιος Ιεράρχης που κρίνεται ότι είναι ακραίος εφεξής δεν θα πηγαίνετε στη περιφέρεια του; Αν είναι έτσι, σε λίγο καιρό μάλλον θα περιοριστείτε στο Μαξίμου και δεν θα πηγαίνετε πουθενά…
 
 
 
tilegrafima.gr