15 Ιανουαρίου 2017

Ο Εθνικός καταστροφέας ο πρωτος των πρώτων γενοκτόνων έχει το θράσος σήμερα να ζητά την ψήφο του λαού που οδήγησε στον....




  Ο "εθνικός προδότης"! ....Ενω θα έπρεπε να βρίσκεται στην φυλακή μαζι με την παρέα του, τους φίλους του"κολλητούς μυστικοσυμβούλους του," ηθικούς αυτουργούς, από την Καστοριά μέχρι την Κρήτη.

Ανεπιθύμητος στη Σάμο ο ΓΑΠ:Να φύγει από το νησί ο "εθνικός προδότης"!
Πηγή φωτο: bomb news

Ο Εθνικός καταστροφέας ο πρώτος των πρώτων γενοκτόνων,  έχει το θράσος σήμερα να ζητά την ψήφο του λαού που οδήγησε στον θάνατο 10.000 αυτοχειρων  και εκατομμυρίων ελλήνων στον αργό θάνατο, της ακραίας φτώχειας, της  κατάθληψης, των καρδιακών και δεκάδων άλλων χρονίων ασθενειών.Της μειώσης κατά 50% των γεννήσεων της αυξησης των θανάτων κατά 80%. κ.α

Στις 19 του μηνός  Ιανουαρίου θα κάτσει στο σκαμνί για την απάτηλή  υποσχεση του << Λεφτά υπάρχουν>> με την οποία εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, ο μακελάρης  με τον γνωστο σε όλους τρόπο πρωοϊόν απάτης μας οδήγησε στα δόντια του ΔΝΤ και στούς σιαγώνες της φασιστικής Ε.Ε του Β.Σόϊμπλε.




Στο ρεπορτάζ της Τετάρτης 31 Αυγούστου η εφημερίδα Δημοκρατία έριξε φως στο θρίλερ με τα απόρρητα mails της ΕΛΣΤΑΤ και της Eurostat,με τα οποία συνεργάτες του προέδρου της Ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας Γερμανού Ραντεμάχερ έδιναν απευθείας εντολές στον πρόεδρο της Ελληνικής στατιστικής υπηρεσίας, Ανδρέα Γεωργίου, για τις μεθόδους που θα χρησιμοποιούσε για να αλλοιώσει το έλλειμμα. 




 Ε.Δ.Ο
 fyllokaiftero1.blogspot.com

ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η Ε.Ε ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΟΥΣ

Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός για την Διάθεση Ελληνικών Προϊόντων και Ειδών Διατροφής Το Αλληλέγγυον ΣΥΝ.ΠΕ

Χωρίς Μεσάζοντες, Τράπεζες - Ανταλλακτήρια Σπόρων, Αγορές Απευθείας Διάθεσης Τροφής, Ηθικό, Ισοδίκαιο & Αλληλέγγυο Εμπόριο, Κοινωνικά Παντοπωλεία, Συνεταιριστικά / Συνεργατικά Εγχειρήματα
ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

"Το "Αλληλέγγυον" είναι μια συλλογική προσπάθεια ευαισθητοποιημένων πολιτών για τα διατροφικά προβλήματα των Ελλήνων, κυρίως μετά την ένταξη της χώρας στο καθεστώς επιστασίας της χώρας μας από το ΔΝΤ.


Στόχος μας να φέρουμε σε κατ' ευθείαν επαφή τον απλό Έλληνα αγρότη, με τον καταναλωτή των αστικών κέντρων, χωρίς μεσάζοντες και με τιμές χωραφιού.







"Οι στόχοι του «Αλληλέγγυον» είναι:

α) στις σκοτεινές εποχές που βιώνουμε και στις σκοτεινότερες που έρχονται, να μην πεινάσει κανείς,

β) να φθάσουν τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα στον καταναλωτή σε τιμές «χωραφιού»

γ) να υπάρξει μια δυναμική απάντηση στην άγρια κερδοσκοπία των πολυεθνικών και των σκουπιδιών που μας ταΐζουν,

δ) να γνωρίσουν επιτέλους οι καταναλωτές των αστικών κέντρων τους απλούς αγρότες και τα προϊόντα τους και

ε) να κοπεί ο δρόμος για τους «μαυραγορίτες» οι οποίοι «ακονίζουν τα μαχαίρια τους», για την περίπτωση που η Ελλάδα, εισέλθει στον εκβιασμό του διατροφικού εφιάλτη.

 Οι πολίτες από την πλευρά τους, οι εθελοντές που έχουν ελεύθερο χρόνο και θέλουν να βοηθήσουν, οι αγρότες που θέλουν να φθάσουν στους καταναλωτές χωρίς μεσάζοντες και «νταβατζήδες» και οι καταναλωτές που επιθυμούν να προμηθευθούν καλά και ποιοτικά προϊόντα σε τιμές χωριού και χωραφιού, ας βάλουν και αυτοί το δικό τους λιθαράκι. 

Γιατί όπως έλεγε και ο μπαμπα-Γιάννης ο Μακρυγιάννης, «για να φκιάξωμεν χωρίον, πρέπει να φύγουμε από το εγώ και να πάμε στο εμείς».


Η προσπάθειά μας, αγκαλιάζεται ολοένα και περισσότερο από πολίτες αλλά και από εθελλοντές οι οποίοι προσφέρουν την εργασία τους αμισθί.
 
Το Αλληλέγγυον, δεν αγοράζει τα φασόλια Πρεσπών στα 2.80, όπως τα αγοράζουν οι μεσάζοντες και οι νεόκοποι «αλληλέγγυοι». Τα αγοράζει 3.40 και τα διαθέτει στον πολίτη 4.10 και όχι 7 και 8 ευρώ, όπως τα πωλούν οι πολυεθνικές. Γιατί πρέπει να φάει ένα κομμάτι ψωμί και ο αγρότης, της Φλώρινας και της Καστοριάς.

Το Αλληλέγγυον, δεν αγοράζει σε τιμή «ξεφτίλα» το πρώτης ποιότητας λάδι, από τον ταλαίπωρο ελαιοπαραγωγό. Το αγοράζει σε τιμή που να μπορεί να γεμίσει και το στομάχι του αγρότη και να φθάνει στον πολίτη στα 3.20. Γιατί για το Αλληλέγγυον και το Πατριωτικό Μέτωπο και οι δύο, Έλληνες πολίτες είναι.

Το Αλληλέγγυον διαθέτει το ελληνικό μέλι ανθέων που πωλούν οι πολυεθνικές 12 ευρώ το κιλό, στα 5.95. Το καθαρό ελληνικό αλεύρι, στα 0.60 λεπτά το κιλό. Την εξάδα τα εμφιαλωμένα νερά του λίτρου, στα 1.25, κλπ κλπ.

Το όνομα του Ανταλλακτηρίου Αναφερερόμενοι στην ιστορία του ονόματος "Αλληλέγγυον", να υπενθυμίσουμε πως αυτό επιλέχθηκε συμβολικά, από μια ιστορική απόφαση του Βυζαντινού Αυτοκράτορα Βασιλείου Β΄, του Μακεδόνος.

Συγκεκριμένα το 996, με ένα διάταγμα του το οποίο ονομάσθηκε "Αλληλέγγυον", απαίτησε την επιστροφή των εδαφών που είχαν αφαιρεθεί από τους μεγαλογαιοκτήμονες, με διάφορες μεθόδους, από το 922 και μετά στους προηγούμενους κατόχους τους, που συνήθως ήταν μικροϊδιοκτήτες.


Επαναφέροντας σέ ισχύ ένα παλιό νόμο του Νικηφόρου Α΄, καθόριζε πώς η πληρωμή του φόρου Αλληλέγγυον, θά γινόταν από τόν πλησιέστερο πλούσιο κάτοχο γης, όταν κάποιος μικροϊδιοκτήτης αδυνατούσε νά τόν πληρώσει. Έτσι, πολλοί μεγαλογαιοκτήμονες βρέθηκαν ξαφνικά χωρίς γη, η οποία κατέσχετο ή διαμοιραζόταν σε ακτήμονες γεωργούς.

Το αυτοκρατορικό θησαυροφυλάκιο γέμισε από τίς πωλήσεις της κατασχόμενης γης καί από τούς φόρους καί οι φτωχοί καλλιεργητές ανακουφίστηκαν.


Η δυσαρέσκεια της τάξης των πλουσίων θα εκδηλωθεί ανοιχτά μετά τον θάνατο του Βουλγαροκτόνου καί η πορεία πρός τόν φεουδαλισμό καί τήν συγκέντρωση καί πάλι μεγάλων εκτάσεων γης σέ λίγα χέρια θά καταστεί ανεξέλεγκτη από τήν κεντρική εξουσία μέ αποτέλεσμα οι φτωχοί αγρότες πού αποτελούσαν τή ραχοκοκαλιά του βυζαντινού στρατού νά εξαθλιωθούν καί η Μικρά Ασία να πέσει λίγα χρόνια αργότερα στα χέρια των Σελτζούκων Τούρκων.



Στο «Αλληλέγγυον» υπάρχουν οι ακόλουθοι τύποι μελών:

Αγρότες Παραγωγοί ή Προμηθευτές


Αφορά όσους προμηθεύουν τον συνεταιρισμό με προϊόντα.



Εθελοντές

Η λειτουργία του «Αλληλέγγυον» στηρίζεται πρωτίστως στην εθελοντική εργασία!

Καταναλωτικά μέλη

Αφορά όσους επιθυμούν να αγοράζουν τα προϊόντα του «Αλληλέγγυον».

Μπορείτε να συμπληρώσετε και να τυπώσετε την αίτηση που απαιτείται ώστε να εγγραφείτε ως μέλος. Σε κάθε περίπτωση η αίτηση υπογράφεται και κατατίθεται στο φυσικό κατάστημα μας και φυσικά μπορείτε να την συμπληρώσετε επί τόπου."

Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,
54655, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310421940

Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,
Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο                                  
Τηλ. 2691026221

Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων «Αλληλέγγυον»
Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα
http://www.allilegion.gr mailto:allilegion@gmail.com 
Τηλ. 2105141443

Τηλέφωνα Διαχειριστών: 6975646728, 6932647605

«Με τιμές «χωραφιού» από τα χέρια των αγροτών απευθείας στους καταναλωτές!»


Είναι το σύνθημα του πρώτου Προμηθευτικού Καταναλωτικού Συνεταιρισμού «Αλληλέγγυον», που πρόκειται να λειτουργήσει στην Αθήνα, πουλώντας ελληνικά αγροτικά προϊόντα και ελληνικά είδη διατροφής.

Ο συνεταιρισμός δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα ανθρώπινο δίκτυο, που θα αναδεικνύει την ανθρώπινη εργασία μέσα από τη συνεργασία, την ισοτιμία, απαλλαγμένο από κάθε είδους εκμετάλλευση.

Προϊόντα όπως φασόλια, ρύζι, πατάτες, λεμόνια, πορτοκάλια, τραχανάς, χυλοπίτες, τσίπουρα, κρασιά, βιολογικά τρόφιμα, θα μπαίνουν στο καλάθι της νοικοκυράς απευθείας σε τιμές που θυμίζουν χωριό. Και όχι μόνο. Οι καταναλωτές θα μπορούν να φέρνουν και να ανταλλάσσουν χωρίς χρήματα τις δικές τους παραγωγές με προϊόντα από το «Αλληλέγγυον».

Η ιδέα δεν είναι καινούρια, έχει εφαρμοσθεί σε αρκετές χώρες, που βίωσαν την άγρια κερδοσκοπία των πολυεθνικών, την εκμετάλλευση του αγρότη και την καταστροφή της εγχώριας παραγωγής.

Οι άνθρωποι του συνεταιρισμού επέλεξαν ένα κομβικό σημείο για να εξυπηρετεί τόσο τους κατοίκους της Αττικής όσο και τους αγρότες της περιφέρειας. Βρίσκεται στη περιοχή του Κολωνού στο σταθμό Λαρίσης και του μετρό στην οδό Αγίας Σοφίας 50 και Διδυμοτείχου.

«Τέρμα οι μεσάζοντες και η κερδοσκοπία, η κρίση χρειάζεται συλλογικότητα» τόνισε ο Γ. Γαλανόπουλος, υπεύθυνος λειτουργίας του εγχειρήματος.

«Σκοπός μας είναι αυτές τις σκοτεινές ημέρες να μην πεινάσει κανείς. Τα νοικοκυριά των αστικών κέντρων θα γνωρίσουν τους απλούς καθημερινούς έλληνες αγρότες και τη σοδειά τους. Θα κοπεί ο δρόμος στους "μαυραγορίτες", που "ακονίζουν τα μαχαίρια τους" στην περίπτωση που η χώρα μπει στον εκβιασμό του διατροφικού εφιάλτη».

Οι διαδικασίες άρχισαν τον Σεπτέμβριο από έλληνες αγρότες και πέρασαν μέσα από συμπληγάδες μέχρι να ετοιμαστεί το πρωτόγνωρο για την Ελλάδα καταστατικό, καθώς σκόνταφτε στον αθέμιτο ανταγωνισμό: «Σκοπός είναι να καταργηθεί ο μεσάζοντας χονδρέμπορας που κερδοσκοπεί τετραπλασιάζοντας την τιμή, με αποτέλεσμα η τιμή στα προϊόντα να ανεβαίνει κατακόρυφα. Τα φασόλια Πρεσπών πουλιούνται 8 ευρώ στα σουπερμάρκετ, στη Βαρβάκειο το χύμα κοστίζει 7 ευρώ, εμείς θα τα πουλάμε τρία. Οι επιχειρηματίες για να πετύχουν καλύτερες τιμές εισάγουν λεμόνια που στοιχίζουν 1,30 ευρώ το κιλό, εμείς έχουμε βρει λεμόνια που θα πουλάμε με 30 λεπτά. Το κέρδος μας αντιστοιχεί στην κάλυψη των λειτουργικών μας εξόδων και μόνο».

Παραγωγοί από Μυτιλήνη, Κρήτη, Κοζάνη, Ξάνθη είναι έτοιμοι να συμμετέχουν με τα προϊόντα τους. Επίσης πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να ανοίξουν στη περιοχή τους «Αλληλέγγυο».

Η Ευρυδίκη έχει έρθει να γραφεί στη λίστα με τους εθελοντές και ανυπομονεί να πιάσει δουλειά: «Θα δουλεύω και Κυριακή εθελοντικά. Τα ελληνικά προϊόντα πρέπει να ξαναμπούν στα σπίτια μας. Ο αγρότης που πετούσε την παραγωγή του στη χωματερή πρέπει να γλιτώσει από την αφαίμαξη του χονδρέμπορα».

Πηγή: ΡΟΥΛΑ ΠΑΠΠΑ-ΣΟΥΛΟΥΝΙΑ rpsoul@enet.gr
Στοιχεία επικοινωνίας:
Δελφών 232, Θεσσαλονίκη 546 55, Ελλάδα
Τηλ.: 210 5141443 https://www.facebook.com/pages/%CE%A4%CE%BF-%CE%91%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%BF%CE%BD/372997399447729 Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232, 54655, Θεσσαλονίκη Τηλ. 2310421940 Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6, Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο Τηλ. 2691026221 Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων «Αλληλέγγυον» Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα http://www.allilegion.gr mailto:allilegion@gmail.com Τηλ. 2105141443 Τηλέφωνα Διαχειριστών: 6975646728, 6932647605

Ο Μουζάλας προσφέρει στους λαθροπροσφυγες εισβολείς :8.000 ΔΩΡΕΑΝ διαμερίσματα με πληρωμένα ΟΛΑ τα εξοδα, συν 400 ευρώ το άτομο ΧΩΡΙΣ φόρους για λαθρομετανάστες


Ο ΦΟΝΙΑΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ  - Ο ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

Ο (ο γερμανο-τροικανός υποτακτικός) " υπουργός " Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, μιλώντας στον Flash 96,0 F.M., τόνισε ότι τον Μάρτιο θα προκηρυχθούν 8.000 θέσεις φιλοξενίας σε διαμερίσματα που θα διαχειριστούν οι δήμοι της χώρας και πως «φτιάχνουμε δομές των 500 ανθρώπων».
Ανέφερε ακόμη ότι…«το προσφυγικό – μεταναστευτικό έχει μπει στην ατζέντα του να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και για να γίνει αυτό, πρέπει χτυπηθεί με έναν τρόπο που θυμίζει δολοφονία χαρακτήρων ο υπουργός, που έτυχε να είμαι εγώ».
Τέλος, αναφορικά με το πρόβλημα της Λέσβου σημείωσε: «Αν είχαν δοθεί από τον Σεπτέμβριο τα κρεβάτια και δεν υπήρχε η απαγόρευση από την Ένωση Ξενοδόχων στη Λέσβο, δεν θα υπήρχε το πρόβλημα.


Το 97% των προσφύγων βρέθηκε σύντομα σε συνθήκες ασφάλειας και ότι το ζήτημα με το 3% θα μπορούσε να είχε λυθεί αν υπήρχε καλύτερη συνεργασία».
Πηγή




Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ...77ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΔΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ



Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ

19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
Δικάζεται 77χρονος αγωνιστής από τη Μεγάλη Παναγία γιατί ξυλοκοπήθηκε από τα παλικάρια της ΕΛΑΣ. Μάρτυρες κατηγορίας φυσικά είναι τα ΜΑΤ τα οποία εκείνη την ημέρα τον συνέλαβαν, τον χτύπησαν και τον έστειλαν δεμένο στην Ασφάλεια και έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου και νοσηλεύτηκε φρουρούμενος από ασφαλίτες για 5 μέρες. Η διάγνωση ήταν η παρακάτω:
1) Εγκεφαλική Διάσειση
2) Οίδημα και εκχύμωση βλεφάρων άμφω
3)Τραυματικό υπόσφαγμα άμφω
4)Τραυματική απόπτωση ενδοθηλίου κερατοειδούς χιτώνος 
5) Εκ του βυθού του οφθαλμού α) δεξιός οφθαλμός περιθηλιαία φλογοειδής αιμορραγία στη 12η ώρα β) οίδημα στην ωχρά κηλίδα και γ) υποαμφιβληστροειδής αιμορραγία στην 6η ώρα
Παρουσίασε επίσης έντονη σημειολογία εγκεφαλικής διάσεισης.
Το μίσος μεγαλώνει αν δει κανείς τη φύση του συγκεκριμένου δικαστηρίου: ο μπάρμπα Θόδωρος συνελήφθη την ημέρα της προφυλάκισης των 2 από τους 21 κατοίκους που κατηγορούνται για τον εμπρησμό του εργοταξίου στις Σκουριές.
Ήταν 10 Ιουλίου 2013 όταν συναγωνιστές μας ανακρίνονταν στον Πολύγυρο για την παραπάνω υπόθεση. Παράλληλα με τη διαμαρτυρία έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου υπήρχε και συντονισμένη διαμαρτυρία μέσα στο δάσος στον τότε δασικό δρόμο για τις Σκουριές. Με το άκουσμα της άδικης προφυλάκισης των 2 συναγωνιστών νωρίς το μεσημέρι, προκλήθηκε ένταση με την τοπική αστυνομία που προστάτευε την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές και η διαμαρτυρία συνεχίστηκε στο σημείο Άγιος Ελευθέριος έξω από τη Μεγ. Παναγία.
Σχεδόν αμέσως κατέφθασαν τα ΜΑΤ της πόλης και ξεκίνησαν να επιτίθενται κάνοντας εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων ρίχνοντάς τα σε ευθεία βολή. Ο κόσμος αντιστάθηκε μέχρι αργά τη νύχτα και ο απολογισμός ήταν κάποιοι τραυματίες, η σύλληψη και ο ξυλοδαρμός του τότε 73χρονου, καθώς και κάνα 2 δικογραφίες για 6 Μεγαλοπαναγιώτες που θα δικαστούν κάποια στιγμή στο μέλλον, με τις κατηγορίες της εξύβρισης, της παρακώλυσης και της παράνομης βίας…
Πρόκειται για μια αρκετά προκλητική υπόθεση που επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά το γνωστό σύνθημα εναντίον της Ελληνικής Αστυνομίας.
Για ‘μας είναι μια δίκη πολύ σημαντική, μια δίκη που συνοψίζει την εναντίωση στη μεταλλευτική δραστηριότητα αλλά και στην κρατική βία και καταστολή.

Οι κατηγορίες του είναι:
1)παρακώλυση συγκοινωνιών από κοινού με άγνωστους δράστες,
2) διατάραξη της κοινής ειρήνης από κοινού πάλι με άγνωστους δράστες
3) όπως και αντίσταση.
Ακούγεται λίγο περίεργο να κατηγορείς ένα γέννημα της εθνικής αντίστασης για αντίσταση το 2017.
Στο εδώλιο λοιπόν, γιατί αντιστάθηκε στη βαρβαρότητα των ΜΑΤ που ασκούν τη νόμιμη βία και δέρνουν ηλικιωμένους και νέους στα βουνά.
Ως επιτροπή αγώνα Μ. Παναγίας αλλά και ως διωκόμενοι δηλώνουμε ότι για τις κατηγορίες που μας προσάπτουν είμαστε περήφανοι και θα συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στα μεταλλεία μέχρι να νικήσουμε.
ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΚΑΒΟ
Επιτροπή αγώνα Μ. Παναγίας.