17 Νοεμβρίου 2021

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ! Η Γκάγκα λέει «ΟΧΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ», αλλά ο δημοσιογράφος την ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ, δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!!


Στο στόχαστρο του οι ανεμβολίαστοι!!!

«Δεν σκεφτόμαστε για νέα μέτρα. Γενικά πρέπει να προσέξουμε αυτό τον καιρό που έχουμε πάρα πολλά κρούσματα, να προσέξουμε τις επαφές μας. Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι», δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Ωστόσο οι δημοσιογράφοι παρουσιάζονται βασιλικότεροι του βασιλέως και ζητούν και άλλα μέτρα, αφήνοντας άναυδη την κοινωνία!

Με άλλα λόγια, η κυβέρνηση σκέφτεται να μην προχωρήσει ακόμα σε νέα σκληρά μέτρα, τύπου Αυστρίας, αλλά όπως θα δείτε στο βίντεο, ο δημοσιογράφος την παρακαλεί να το κάνει!

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος λέει στην κα Γκάγκα:

«Γιατί δεν παίρνετε κάποια παραπάνω μέτρα;;; Ένα μέτρο ανώδυνο, την μάσκα παντού, μια αλλαγή ωραρίου σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, έστω rapid test στα σουπερμάρκετ για τους ανεμβολίαστους»

Τρομερό!!! Δείτε το βίντεο

Προηγούμενο Άρθρο

Έμμεση ομολογία Α.Μπουρλά: Τα mRNA εμβόλια επηρεάζουν το DNA - Τί είπε - A conversation with Pfizer Chairman and CEO Albert Bourla

 

ΡΥΤΙΔΟΡΑΦΤΗΣ "Ο ΕΙΔΙΚΟΣ" Αθ.Εξαδάκτυλος: «Ανοσία της αγέλης μόνο αν εμβολιαζόμασταν όλοι την ίδια στιγμή» - Ταφόπλακα στο αφήγημα των εμβολίων

Γιατί και η ρυτίδα θέλει το ράψιμο της!!!

Αθ.Εξαδάκτυλος: «Ανοσία της αγέλης μόνο αν εμβολιαζόμασταν όλοι την ίδια στιγμή» - Ταφόπλακα στο αφήγημα των εμβολίων
Είναι πλαστικός χωρίς ιατρική εμπειρία ο "ειδικός του Μητσοτάκη και της ΝΔ και  εκφράζει επιστημονική άποψη ωσάν να ήταν ερευνητής λοιμωξιολόγος. 

Τα απίστευτα πράγματα που λένε οι «ειδικοί» κάθε μέρα από το τηλεοπτικό τους στασίδι συνεχίζονται. Απόψε, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθ. Εξαδάκτυλος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ουσιαστικά αποχαιρέτησε το αφήγημα της ανοσίας της αγέλης αφού δήλωσε πως  δεν αρκεί να έχουμε 7- 8 εκατομμύρια εμβολιασμένους (δηλαδή κάπου 80% όπως έλεγαν στην αρχή) αλλά πρέπει να είμαστε όλοι εμβολιασμένοι την ίδια στιγμή για να επιτευχθεί η ανοσία της αγέλης! 

Δηλαδή, αντίο ανοσία της αγέλης, αφού πρακτικά δεν γίνεται να εμβολιαστούν μέσα σε ένα μήνα ας πούμε 11 εκατομμύρια άνθρωποι ακόμα και αν το επιθυμούσαν. Εκτός βέβαια και αν ο έγκριτος καθηγητής ξέρει τον τρόπο.

Αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτά ο κ. Εξαδάκτυλος καθώς με περισσή χαιρεκακία είπε ότι τους ανεμβολίαστους θα τους πείσει «η επικινδυνότητα του ιού ή ο θάνατος». Επίσης για τους συναδέλφους του που τολμούν να εκφράσουν αντίθετη από το επίσημο αφήγημα άποψη είπε δημοκρατικότατα πάντα, ότι τα πειθαρχικά όργανα του ΠΙΣ μεριμνούν για την επίπληξή τους αλλά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τονίζοντας πως «Σε πολλές περιπτώσεις έχουν τιμωρηθεί, εκτός δημοσιότητας, με αφαίρεση άδειας ασκήσεως του επαγγέλματος» 


Εμείς το μόνο που έχουμε να σχολιάσουμε είναι ότι οι «ειδικοί» κάθε μέρα αντιφάσκουν όλο και πιο πολύ με συνέπεια να προκαλούν μόνο σύγχυση ακόμα και σε εκείνους που ενδεχόμενους θα ήθελαν να εμβολιαστούν. Επίσης παρατηρούμε έντονα και μια προσπάθεια να αναζητήσουν άλλοθι για την αποτυχία του εμβολιαστικού εγχειρήματος. Θα είχε ενδιαφέρον να μας εξηγήσει ο κύριος Εξαδάκτυλος και οι άλλοι της επιτροπής πως γίνεται να είναι δεκάδες χιλιάδες τα κρούσματα σε εκείνες ακριβώς τις χώρες που έχουν τον υψηλότερο δείκτη εμβολιαστικής κάλυψης.

  Με πληροφορία από το pronews.gr

 

Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας 


Χορηγοί 









 

   

 




Εξοντωτικά πρόστιμα για τους ανεμβολίαστους - Γονατίζει η αγορά από τους καθημερινούς ελέγχους της κυβέρνησης


Εξοντωτικά πρόστιμα για τους ανεμβολίαστους - Γονατίζει η αγορά από τους καθημερινούς ελέγχους της κυβέρνησης

Εξοντωτικά πρόστιμα για τους ανεμβολίαστους - Γονατίζει η αγορά από τους καθημερινούς ελέγχους της κυβέρνησης


 Στο κυνήγι των νέων τρομοκρατών(όπως φαίνεται να θεωρεί η κυβέρνηση τους ανεμβολίαστους), έχουν επιδοθεί τα κλιμάκια των αρχών που πραγματοποιούν έρευνες για την ανακάλυψη τυχών παραβατών που πλέον σύμφωνα με την λογική της κυβέρνησης θεωρούνται κάτι σαν δημόσιος κίνδυνος.

Έτσι, περίπου 21.000 μη εμβολιασμένοι εργαζόμενοι, οι οποίοι δεν υποβλήθηκαν στον απαιτούμενο αριθμό rapid test, εντοπίστηκαν από το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ. Το στοιχείο αυτό προέκυψε ύστερα από σχετικό έλεγχο των δηλώσεων που υποβλήθηκαν από τις 18 Οκτωβρίου.

Οι εργαζόμενοι δηλώθηκαν στο Πληροφοριακό Σύστημα «Εργάνη» μόνο για τη διενέργεια του πρώτου rapid test, ενώ όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, δεν καταχωρίσθηκαν τα επαναληπτικά rapid test που θα έπρεπε να γίνουν για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας θα πρέπει να διασταυρώσουν εκ νέου τα στοιχεία, καθώς βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης τα πρόστιμα κυμαίνονται από 150 έως 300 ευρώ για τους εργαζόμενους (για κάθε rapid test) και από 1.500 έως 10.000 ευρώ για τους εργοδότες.

Αναλυτικά τα εξοντωτικά για επιχειρήσεις και εργαζομένους πρόστιμα διαμορφώνονται ως εξής:

Εργαζόμενοι:

300 ευρώ για όσους έχουν σύμβαση πλήρους απασχόλησης

150 ευρώ για εργαζόμενους με μερική απασχόληση.

Εργοδότες 

300 ευρώ εάν δεν υπάρξει η κατάλληλη ενημέρωση προς τους μη εμβολιασμένους εργαζόμενους.

1.500 ευρώ αν διαπιστωθεί ότι απασχολείται εργαζόμενος με θετικό rapid test

2.000 ευρώ εάν δεν υποβληθεί εμπρόθεσμα η σχετική υπεύθυνη δήλωση και


10.000 ευρώ για όσους υποβάλλουν ψευδή δήλωση

 

 

 

pronews.gr

 

Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας 


Χορηγοί 







Όλα τα ΜΜΕ (καστοριάς) γύρω του (με το αζημίωτο;;;) να αποτυπώσουν το χειροφίλημα του νέου μας Δεσπότη (θα τον μάθει και αυτός σύντομα τι εστί), μην χαθεί κανένα πλάνο.


Δημοσιογραφική επισήμανση δεν ήταν όλα τα ΜΜΕ της Καστοριάς όπως δεν ήταν και το fyllokaiftero1.blogspot.com  Iσως μόνο αυτά τα οποία θεωρούν ασήμαντα πράγματα σημαντικές ειδήσεις,  σήμερα. 

Το παρακάτω κείμενο είναι μαζί με την φωτογραφία  δημοσιευμένο στο facebook 

Το δικό μας σχόλιο θα μπορούσε να είναι επειδή το συνηθίζει ο Δήμαρχος Καστοριάς το χειροφίλημα προς τους ρασοφόρους:Ο Παπαδοχειροφιλήμων Ιωάννης " έπιασε δουλειά " !!!

Ο τζάμπα μάγκας Δήμαρχος I Love Kastoria.

Όλα τα ΜΜΕ γύρω του (με το αζημίωτο;;;) να αποτυπώσουν το χειροφίλημα του νέου μας Δεσπότη (θα τον μάθει και αυτός σύντομα τι εστί), μην χαθεί κανένα πλάνο. Να πειστεί το πόπολο της Καστοριάς ότι οι τύχες του είναι σε καλά χέρια χριστιανικά, στιβαρά, "βυζαντινά".
 
Ο ευλαβής ηγέτης που "τιμά" την ορθόδοξη χριστιανική πίστη με τις φωτογραφικές μηχανές και τα μμε γύρω του (με το αζημίωτο;;;) αλλά εδώ και 2 εβδομάδες "δεν γουστάρει" να απαντήσει στην ανοικτή επιστολή των γονέων και μαθητών της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καστοριάς που επί δικής του θητείας παραμένει κλειστή. 

Εδώ η επιστολή των γονέων και μουσικών: https://cutt.ly/UTloLRz
Ούτε οι συνεργάτες του στο Νομικό Πρόσωπο, ο κ. Νίκος Αλεξανδρίδης (πρόεδρος) και ο κ. Σάκης Ρήμος (Αντιπρόεδρος και Αντιδήμαρχος Τουρισμού) και λοιποί "γουστάρουν" και για αυτό δεν έχουν απαντήσει.

Προφανώς δεν είναι κάτι σημαντικό γονείς και μαθητές να λάβουν μια απάντηση σε μια δημόσια ανοικτή επιστολή που έθεσαν. Δεν είναι σημαντικό ο Δήμαρχος να δώσει καμία απάντηση σε αυτούς που έταξε προεκλογικά τον Απρίλιο του 2019 ότι οραματίζεται να τους κάνεις φιλαρμονική Κέρκυρας αλλά τελικά ούτε την απρόσκοπτη λειτουργία της, όπως την παρέλαβε έτοιμη, δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει οδηγώντας το έργο της σε διάλυση.

Ὅμως μές σ' ὅλη του τήν ταραχή καί τό κακό,
ἐπίμονα κ' ἡ ποιητική ἰδέα πάει κ' ἔρχεται —
τό πιθανότερο εἶναι, βέβαια, ὑπεροψίαν καί μέθην·
ὑπεροψίαν καί μέθην θά εἶχεν ὁ Δαρεῖος.

(Απόσπασμα από το ποίημα ο Δαρείος του Κ. Καβάφη")
(ΥΓ Οι δημοτικές εκλογές έρχονται και το όνειρο τελειώνει...)

 Ioannis-Konstantinos Tsakiridis

 

 

Έμμεση ομολογία Α.Μπουρλά: Τα mRNA εμβόλια επηρεάζουν το DNA - Τί είπε - A conversation with Pfizer Chairman and CEO Albert Bourla

Έμμεση ομολογία Α.Μπουρλά: Τα mRNA εμβόλια επηρεάζουν το DNA - Τί είπε

«Να επιδιορθώσουν το σφάλμα στο DNA σας» είπε ο Α.Μπουρλά


Μια περίεργη δήλωση έκανε ο CEO της Pfizer, Αλμπέρτ Μπουρλά, σε πρόσφατη συνέντευξη του, καθώς ομολόγησε με έμμεσο τρόπο ότι τα mRNA εμβόλια παρεμβαίνουν στο DNA των ανθρώπων. 

Ο Α.Μπουρλά αναφέρθηκε στα mRNA εμβόλια και υποστήριξε ότι η Pfizer ετοιμάζει mRNA εμβόλιο και για την γρίπη. 

«Εμείς (η Pfizer) εργαζόμαστε πάνω σ’ ένα εμβόλιο για τη γρίπη, όπως είπα απ’ το 2018.

Και τα νέας γενιάς εμβόλια γρίπης θα μπορούσαν να είναι με mRNA. Αλλά επίσης εργαζόμαστε και πάνω σε πολλούς άλλους στόχους κατασκευής εμβολίων για άλλες μολυσματικές ασθένειες», είπε αρχικά ο Α.Μπουρλά.

Στη συνέχεια έριξε μια πραγματική «βόμβα», καθώς ομολόγησε εμμέσως ότι το mRNA επηρεάζει το DNA. «Υπάρχουν πολλοί τεχνολόγοι που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την τροποποίηση γονιδίων -επομένως προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την ίδια τεχνολογία- για να μπορέσουν να αλλάξουν, να επιδιορθώσουν το σφάλμα στο DNA σας».

«H τεχνολογία mRNA μπορεί θα χρησιμοποιηθεί σε φάρμακα για τον καρκίνο… και για τη θεραπεία ανθρώπων που γεννιούνται με λάθος στον κώδικα του DNA τους», συμπλήρωσε ο Μπουρλά.

Nα θυμίσουμε ότι μια έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Viruses αναφέρεται στα όσα προκαλούν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού και συγκεκριμένα η πρωτεΐνη ακίδας.

Σύμφωνα με την έρευνα οι πρωτεΐνες ακίδας του εμβολίου εισέρχονται στους κυτταρικούς πυρήνες και προκαλούν τον όλεθρο στον μηχανισμό επιδιόρθωσης του DNA των κυττάρων, καταστέλλοντας την επιδιόρθωση του DNA έως και 90%.

ο

 pronews.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ - Νέα ένταση στο Πολυτεχνείο: Αντιμέτωποι με την οργή του κόσμου και δημοσιογράφοι - Τους έσπασαν κάμερα

 

ΕΚΤΑΚΤΟ - Νέα ένταση στο Πολυτεχνείο: Αντιμέτωποι με την οργή του κόσμου και δημοσιογράφοι - Τους έσπασαν κάμερα

Συνεργείο δέχθηκε επίθεση από διαδηλωτές


Ξεχειλίζει η οργή του κόσμου, καθώς μετά την επίθεση που δέχθηκαν τόσο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, φοιτητές που είχαν συγκεντρωθεί στο Πολυτεχνείο επιτέθηκαν σε συνεργείο του Mega. 

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:30, όταν φοιτητές έσπασαν την κάμερα του συνεργείου μπροστά από την πύλη του Πολυτεχνείου. 

Πριν λίγα λεπτά έκλεισαν οι πύλες του Πολυτεχνείου και οι φοιτητικοί σύλλογοι πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από το κτίριο του Πολυτεχνείου. Οι φοιτητές πρόκειται να κατευθυνθούν προς την πλατεία Κλαυθμώνος και το άγαλμα του Κολοκοτρώνη, όπου θα παραμείνουν μέχρι να συγκεντρωθεί ο κύριος όγκος της πορείας. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς την Αμερικανική Πρεσβεία.

Αυτήν την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Πατησίων.

Nα υπενθυμίσουμε ότι νωρίτερα υπήρξε ένταση με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, όταν προσπάθησαν να εισέλθουν στο Πολυτεχνείο, ενόψει της άφιξης του Αλέξη Τσίπρα. Τότε αντέδρασε μερίδα νεαρών.

Η ένταση ξεκίνησε στην είσοδο του Πολυτεχνείου και συνεχίστηκε μέχρι το μνημείο των νεκρών της εξέγερσης.

Μάλιστα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκαν μπουνιές και σπρωξιές από τους φοιτητές. Στο σημείο επικράτησαν εικόνες χάους, με φωνές, σπρωξίματα και μάχες σώμα με σώμα.

Λόγω της έντασης που επικράτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, δεν πήγε τελικά στο Πολυτεχνείο για να καταθέσει στεφάνι. 

Πριν από αυτό το σκηνικό αποδέκτες της οργής του κόσμου έγιναν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Αθανασίου και Χάρης Θεοχάρης.

Συγκεκριμένα, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν περίπου στις 8:30 το πρωί στην είσοδο του Πολυτεχνείου ωστόσο ο κόσμος που βρισκόταν εκεί δεν τους επέτρεψε να περάσουν, φωνάζοντας συνθήματα.

Λίγο αργότερα, ο κ. Θεοχάρης και ο κ. Αθανασίου αποχώρησαν, ενώ οι συγκεντρωμένοι πέταξαν και το στεφάνι των Ελλήνων βουλευτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
  Με άμεση ανταπόκριση από pronews.gr

.

 

 
Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας 


Χορηγοί 







 

 

Έρχετε ο Γιώργος Τράγκας στην Καστοριά

 

17 Νοεμβρίου 2021 11:57μμ

Στα πλαίσια της περιοδείας του Κ.ΕΛ.ΑΝ στην Δυτική Μακεδονία, ο Γιώργος Τράγκας και κλιμάκιο του Κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” θα επισκεφθούν την πόλη της Καστοριάς το Σάββατο, όπου θα συναντηθούν με φίλους του κόμματος και θα πραγματοποιήσουν συνέντευξη τύπου το μεσημέρι.

 
 
 
Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας 


Χορηγοί