Aλλάζουν όλα σε Γερμανία και Ευρώπη. Οι πατριωτικές δυνάμεις σαρώνουν πλέο στο πέρασμά τους, βάζοντας ταφόπλακα στα όνειρα των εξουσιαστών,

Ποσοστό-ρεκόρ 17,5%, το υψηλότερο από την ίδρυσή της, καταγράφει η Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD), η οποία, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Insa για λογαριασμό της εφημερίδας Bild, αναδεικνύεται πλέον δεύτερη πολιτική δύναμη, μετά την Χριστιανική Ένωση (CDU/CSU) και πριν από το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD).
Στην δημοσκόπηση,  η οποία δημοσιεύεται στη σημερινή έκδοση της εφημερίδας, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα και η Χριστιανοκοινωνική Ένωση μένουν σταθερά στο 29%, ενώ το SPD συρρικνώνεται στο 17%, με απώλειες δύο μονάδων από την προηγούμενη μέτρηση. 
Οι Φιλελεύθεροι κερδίζουν μία μονάδα και ανεβαίνουν στο 9,5%, ενώ σταθερά παραμένουν τα ποσοστά για την Αριστερά (11%) και τους Πράσινους (12%).
Τι σημαίνει αυτό; Οτι το AfD πλέον θα ορίζει την αντζέντα εντός της Γερμανίας. Οι πατριωτικές δυνάμεις σε Γερμανία και Ευρώπη, δεν αντέχουν πλέον από την μαζική λαθρομετανάστευση, που έχει βουλιάξει συνοικίες και απειλεί το αύριο αυτών των χωρών.

Η Ιταλία έδειξε τον δρόμο, ακολουθεί ο Σ. Κουρτς, ο οποίος κήρυξε τον πόλεμο στους μετανάστες, ενώ ήδη εδώ και μήνες, ο ηγέτης Β. Όρμπαν έχει ισοπεδώσει με την εθνική του πολιτική τους σχεδιασμούς των ελίτ.

Βασικό αίτημα στο μανιφέστο του AfD είναι να απαγορευτούν όλα τα ισλαμικά τεμένη και οι μιναρέδες, να σταματήσουν οι προσευχές των μουεζίνηδων και να απαγορευτεί η μπούρκα.

Η Γερμανία έχει κατακλυστεί από μετανάστες όπως και ολόκληρη η Β. Ευρώπη.
Οπως βέβαια έχουν βουλιάξει και τα νησιά μας, όμως ο Α. Τσίπρας, δέχεται χωρίς διαπραγματεύσεις τον εποικισμό τους. Αυτό τον πρωθυπουργό έχουμε, ας τα λουστούμε τώρα.
Κάτι πλέον αλλάζει στην Ευρώπη, ας το χωνέψουν στις Βρυξέλλες, οι πατριωτικές δυνάμεις πλέον αντιστέκονται.