21 Σεπτεμβρίου 2016

Βασίλης Λεβέντης ο γραφικός χρήσιμος μοχλός της της διαπλεκόμενης τηλεοπτικής δικτατορίας



Του Πέτρου Ιωάννου
«Ζώα, α ζώα» ήταν η προσφιλής προσφώνηση του Βασίλη Λεβέντη προς τους τηλεθεατές, που επί περίπου τριάντα χρόνια κάνανε χαβαλέ με τις τηλεοπτικές εκπομπές του. Ο Billy, γραφικός, παλαβιάρης, κουτοπόνηρος, είχε τις λύσεις για όλα τα προβλήματα στο τσεπάκι. Πολιτική καρικατούρα μιας
ολόκληρης εποχής, ήταν και είναι ένα είδος χυδαίου Δελαπατρίδη ή αρσενικής Τσιτσιολίνας, με τον οποίο έσπαζαν πλάκα οι τηλεθεατές, ανταλλάσσοντας μαζί του χυδαιότητες και φτηνά αστεία.


Ο Βασίλαρος δεν είναι βέβαια και τόσο αθώος. Κατάφερε να πλουτίσει από την αυθαίρετη κατάληψη τηλεοπτικών συχνοτήτων, τις οποίες  χρυσοπουλούσε,χωρίς φυσικά να ενοχλήσει ή να ενοχληθεί ποτέ από την εφορία. Ο απίθανος αυτός γελωτοποιός της πολιτικής υποκουλτούρας, στις προηγούμενες εκλογές κατάφερε να αποσπάσει ποσοστό 1,79%,στηριζόμενος κυρίως σε ψηφοφόρους του χαβαλέ ή σε ορισμένους που αντί για άκυρο ή λευκό, προτίμησαν να εκφράσουν την απέχθειά τους στο όλο πολιτικό σύστημα, γελοιοποιώντας το με ψήφο στον Λεβέντη.
Παρόμοιες προσωρινές εκλογικές φούσκες έχουν συμβεί και άλλες φορές. Αλλά ποτέ δεν μακροημέρευσαν,αφού από ένα σημείο και μετά η εκλογική συμπεριφορά των πολιτών αποκτά μια σοβαρότητα ή έστω σοβαροφάνεια. Όμως, ο Λεβένταρος, μέσα στην τρικυμία του κρανίου του,συνέλαβε μια ευφυή ιδέα. Επιτέθηκε βίαια στο εθνικό νόμισμα. Θα κρεμάσω τους υποστηρικτές της δραχμής ανήγγειλε βαρύγδουπα μεταξύ πολλών άλλων φαιδρών του δηλώσεων.
Αυτό ήταν. Χτύπησε το καμπανάκι στους κύκλους των κατοχικών ΜΜΕ που θεώρησαν ότι έχουν μαζί τους έναν διαχειρήσιμο "χρησιμο ηλίθιο" για να τον αξιοποιήσουν κατάλληλα, ως συμπλήρωμα του  Ποταμίσιου Θεοδωράκη. Του οποίου η αίγλη και ορμή ήταν φυσικό να ξεφτίζει όπως συμβαίνει με όλες τις φούσκες.
Από τότε παρακολουθούμε έκθαμποι την εξωφρενικά συχνή παρουσία του αξιότιμου κυρίου Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων σε όλα τα σοβαροφανή κανάλια της διαπλοκής. Οι δόλιοι προωθητές του Billy, τον έχουν νουθετήσει κατάλληλα. Έχει αφήσει κατά μέρος τις εξάρσεις, τις φωνασκίες, τις βρισιές, τις αρλούμπες. Παρουσιάζεται ήρεμος,σοβαροφανής, συνετός, μηρυκάζοντας και επαναλαμβάνοντας κάποια ανούσια τσιτάτα, λογύδρια και τυποποιημένες προτάσεις. Αυτό αρκεί. Την υπόλοιπη δουλειά την κάνουν οι καθεστωτικοί διαμορφωτές της κοινής γνώμης.
Από κοντά οι συστημικές εταιρείες δημοσκοπήσεων,παρουσιάζουν ένα συνεχώς αυξανόμενο ποσοστό πρόθεσης ψήφου στον Πρόεδρο που ξεκινά από 2,3% και σήμερα φτάνει σε 4-5% όπου το έχουν σταθεροποιήσει και προλειαίνουν το έδαφος για την είσοδό του στη Βουλή. Ναι, πρόκειται για τις ίδιες εταιρείες δημοσκοπήσεων που έδιναν στον Ποταμίσιο Θεοδωράκη, πρόθεση ψήφου της τάξης του 15% την ίδια ή την προηγούμενη μέρα που ανακοίνωσε το κόμμα του. Οι ίδιες εταιρείες που προέβλεπαν ότι γίνεται μάχη στήθος με στήθος ανάμεσα στο ναι και στο όχι στο δημοψήφισμα !
 Όπως λειτουργεί πλέον το εκλογικό σύστημα, οι δημοσκοπήσεις, σε συνδυασμό με τα ΜΜΕ και ειδικότερα την τηλεόραση, μπορούν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για είσοδο στη Βουλή για οποιονδήποτε εξυπηρετεί το καθεστώς. Σημασία έχει το μέσο και όχι το μήνυμα, όπως θα έλεγε και ο πατέρας της επιστήμης της επικοινωνίας Μάρσαλ Μακ Λιούαν.
Τον «χρήσιμο αυτό ηλίθιο», τον γραφικό και κουτοπόνηρο πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων προωθεί πληθωρικά και ανενδοίαστα η διαπλεκόμενη σύγχρονη τηλεοπτική δικτατορία για να έχει διάφορες εναλλακτικές κυβερνητικές λύσεις. Το Οργουελιανό σύστημα με κεντρικό άξονα το συστημικό και καταχρεωμένο μιντιακό καθεστώς των κεντρικών τηλεοράσεων, προβάλλει ασύστολα τον αστείο αυτό τύπο με προφανή πρόφαση την είσοδό του στη Βουλή. Το παράπλευρο εργαλείο του καθεστώτος oι συστημικές εταιρείες δημοσκοπήσεων, συμπληρώνουν το θεάρεστο έργο της απώτερης ξεφτίλας του ψευτο-κοινοβουλευτισμού.  Αν είναι δυνατόν. Ο γελωτοποιός στο Κοινοβούλιο. Εκεί κατάντησαν το κοινοβουλευτικό καθεστώς.
Το Λεβέντικο παρελθόν
Η παρουσία και ο λόγος του Βασίλη Λεβέντη, αποτελούσε διαχρονικά μια γκροτέσκα φιγούρα υποκείμενη σε μόνιμη καζούρα, σάτιρα και ανεξάντλητη πηγή γέλιου. Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά βίντεο με φάρσες που έχουν γίνει σε βάρος του. Παλαιότερα ο  Billy είχε μια εκπομπή στο θρυλικό κανάλι 67 όπου όποιος τον έπαιρνε τηλέφωνο του έκανε πλάκα.
Στο διαδίκτυο διακινείται ένα βίντεο με τηλεοπτική εκπομπή από τις 15 Μαρτίου 1993 με τον Billy να εξαπολύει χοντρά «μπινελίκια» κατά διαφόρων λαμογιών της χώρας μας. "Να πέσει φωτιά, να κάψει τους Παπανδρέου, τους Καραμανλέους, τους Κλεφταραίους και τους Μητσοτάκηδες", συνήθιζε να λέει. Σε εκπομπές του κοπανούσε ότι έβρισκε μπροστά του.  Πολλές φορές, πέταγε  ποτήρια  νερού και  φραπέ στο στούντιο, με αποτέλεσμα παντού να υπάρχουν γυαλιά. Η λόξα του αυτή λέγεται  πως οφείλεται  στην υπερβολική κατανάλωση φραπέδων. Κάποιοι υποστηρίζουν με χιούμορ ότι, οφείλεται στο ότι όταν ήταν μικρός, του πάτησε το κεφάλι ένας διερχόμενος οδοστρωτήρας ! Ποτέ δεν ξέρεις.
Ο Βασίλαρος, με την Ένωση Κεντρώων, κατεβαίνει σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, διαθέτοντας προφανώς σεβαστά χρηματικά ποσά που απαιτούνται μόνο για τα βασικά έξοδα και όχι μόνο. Χαρακτηριστικές ατάκες και τηλεοπτικές συνομιλίες διανθισμένες με απίθανες βωμολοχίες του Bily, μεταξύ πολλών άλλων είναι και οι ακόλουθες ( ας μας συγχωρέσουν οι αναγνώστες ) :
- Γεια σας... Είμαι Υδροχόος.
- δεν είστε Υδροχόος...βλάκας είστε...χα χα χα
- Γεια σας, είχα πάρει και χθές, είμαι Υδροχόος.
-Να πας μάλλον σε μεταμοσχευτήριο εγκεφάλου να σου βάλουν λίγο μυαλό.
- Εγώ είμαι Αιγόκερως.
- Ακούγομαι;
- Ναι,ναι.
- Γαμιέσαι
- Πρόεδρε είστε καλά στην υγεία σας; γιατί σας άκουσα να βήχετε.
- Δόξα το Θεό!
- Απ'τα τσιμπούκια θα 'ναι...
- Έχω παράσιτα του σταθμού, το σήμα φτάνει κάπως περίεργα στην τηλεόραση μας. Βλέπουμε το πρόσωπο σας να παίρνει τσιμπούκια στην οθόνη.
- Έχουν βγεί οι Αρειανοί στους δρόμους και εμποδίζουν τα λεωφορεία να περάσουν. Και αναρωτιέμαι... δεν θα 'ταν καλύτερα, όλοι αυτοί οι βάνδαλοι, να σε γαμήσουν ξεκολιάρη;
-Πρόεδρε, εσύ είσαι μια αδερφή............. ψυχή!
-Ο θεός να στείλει καρκίνο στον μητσοτάκη και όλα του τα σόγια.
-Να πάνε στο διάολο όλοι
-Χαίρομαι που κλείνουν το κανάλι 67...Κλείνουν τον τάφο τους
-Αλητεία, αλητεία... αλητεία
Οι τρελαμάρας, οι ανοησίες, οι ασυναρτησίες, οι βωμολοχίες, οι αρλούμπες του Billy δεν έχουν τελειωμό. Στις επερχόμενες εκλογές εξπρές, με συνυποψήφιους συγγενείς του μέχρι τρίτου ή τέταρτου βαθμού, διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες την είσοδό του στην ελληνική Βουλή για να τις δώσει το χαριστικό χτύπημα απαξίωσης και γελοιότητας. Αν φτάσουμε στο σημείο να δούμε και τον απίθανο αυτόν τύπο να εκπροσωπεί το δύσμοιρο όσο και σε αφασία ελληνικό λαό με την αρωγή των συστημικών κεντρικών ΜΜΕ που τον προβάλλουν ασύδοτα και ανενδοίαστα, έ τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξουμε χώρα.

ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΣΙΠΡΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ


Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ !!! TI ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;

 

Ο άνθρωπος φωνάζει από τις αρχές που μας φόρτωσαν τα μνημόνια πως είναι παράνομα αλλά κανείς δεν του δίνει σημασία γιατί δεν τους συμφέρει αυτά που λέει!
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών.

Αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο “πείραμα” της νέας τάξης πραγμάτων, για την απόλυτη ΚΑΤΟΧΗ μίας χώρας χωρίς...
να προηγηθεί πόλεμος.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οι πραξικοπηματίες κυβερνούν, ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από όλους εκείνους που γνώριζαν, πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους, είναι σε κάποιο κελί μιάς φυλακής, έτσι ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ την τιμωρία τους με την δική μας ΔΟΥΛΕΙΑ και με την ΑΛΩΣΗ της χώρας εις το ΔΙΗΝΕΚΕΣ.

Αυτούς τους πραξικοπηματίες πρέπει να τους απομακρύνουμε εμείς, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για μας… 
όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ΖΩΗΣ ή ΘΑΝΑΤΟΥ.

Ή αυτοί, ή εμείς …

Το διαβάσαμε από το: Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ : ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ !!! TI ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;

ΠΗΓΗ: http://thesecretrealtruth.blogspot.com  μέσω http://greekacropolis.blogspot.gr/2015/08/ti.html 
Και μέσω : teleutaiaexodos