14 Οκτωβρίου 2023

Καστοριά : Βρέθηκε δυστυχώς νεκρός ο αγνοούμενος 41χρονος

 

 14-10-2023  10:23πμ Newsroom:fyllokaiftero@gma;il.com

Βρέθηκε δυστυχώς νεκρός ο αγνοούμενος 41χρονος. Με την βοήθεια της Ε.Μ.Α.Κ.

Η αναζήτηση του κράτησε ώρες, πριν βρεθεί στην λίμνη της Καστοριάς σε βάθος 4 περίπου μέτρων ,,,

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν εικασίες ο,τι πρόκειται για αυτοκτονία. Παρόμοια αυτοκτονία είχαμε στην Καστοριά πριν 4- 5 χρόνια,  αυτοχειρία μιας γυναίκας, η οποία έβαλε τέλος στην ζωή της για λόγους υγείας τότε... Και δεν υπήρχαν σίγουρα τα εμβόλια παρενεργειών του covid-19.

Το αυτοκίνητο του είχε βρεθεί από χθες Παρασκευή 13-10-23  σε δρόμο παράπλευρα της λίμνης  , όποτε και ξεκίνησαν οι έρευνες από την αστυνομία αρχικά. 

Και σήμερα  οι άνδρες της Ε.Μ.Α.Κ εντόπισαν το σώμα του άνδρα σε απόσταση μόλις 5 μέτρων από εκεί που είχαν βρεθεί τα ρούχα του.

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

«Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιγραφές ΡΕΚλΑΜΑ

 

 

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ :ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ - Μόλις 4 χρόνια δήμαρχος δεν πέτυχε να πείσει το 43% και 1 ψήφο των συμπολιτών του

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς
ΟΔΟΣ 12.10.2023 | 1194


Στυλ διοίκησης ΙΙ


Μόλις 4 χρόνια δήμαρχος δεν πέτυχε να πείσει το 43% και 1 ψήφο των συμπολιτών του, να τον εμπιστευθεί αμέσως για μια δεύτερη θητεία, προκειμένου να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο που ήδη άρχισε όπως ο ίδιος επικαλείται. 

Διαβάστε επίσης:

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
- Αγαπητή ΟΔΟΣ
Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που χαρακτήρισαν την νίκη του κ. Δ. Σαββόπουλου ως «ακόμη ένα ηχηρό χαστούκι» στους τοπικούς γαλαζαίους και την ακατανόητη εμμονή τους να αφήνουν εκτός βουλευτικών εκλογών ένα από τα πιο ισχυρά εκλογικά χαρτιά τους. Παρά προτιμούν να "καίνε" πολιτευτές της ΝΔ προς όφελος ενός προσώπου.

Δήλωσαν: 
Γ. Αμανατίδης | Γ. Κασαπίδης | Ι. Κορεντσίδης | Γ. Γρηγoριάδης 

-Εκλογικά αποτελέσματα:
Συγκριτικοί πίνακες 2023, 2019, 2014 & 2012

-Εκλογικά αποτελέσματα:
Σταυροδοσίες υποψηφίων συμβούλων 

ΟΔΟΣ:
- Αποδοκιμάζοντας επιλογές σε πρόσωπα.
Και νοοτροπίες που επιβλήθηκαν στην Καστοριά μέσω της Περιφέρειας τα λίγα τελευταία χρόνια, και ευθύνονται για την ακόμη μεγαλύτερη κρίση που δοκιμάζει τις κοινωνικές ανοχές.

ΣΟΝΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:
- Στην επέτειο θανάτου του
Είναι κάποιες μέρες σαν αυτή…

- Δικηγορικός σύλλογος Καστοριάς

- Πολλά και αχρείαστα κουκιά

...κι άλλα.

Πέμπτη 11.10.2023 | 1194

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/10/23

    Ερώτημα: Θέλουμε να είμαστε μέχρι το 2029 (δηλαδή μέχρι το 2030!!) με τον Γιάννη, την Γιάννα, τον Πέτρο, τον Σωκράτη, τον Αντώνη; Να κάνουν κουμάντο αυτοί; Να συνεχίσει ως το 2030 η ίδια κατάσταση που έως τώρα ήταν και είναι ανεξέλεγκτη; Σε μια Καστοριά που εξαφανίζεται μέρα με τη μέρα, τα τελευταία 4 χρόνια...

    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/10/23

      Αυτούς θέλουνε, αυτοί μας αξίζουν! Καληνύχτα Καστοριά! Κάναμε μαγκες Γιάννη, Γιάννα, Παντελή, Σωκράτη, Πέτρο, Λάζαρο, Στέλιο, τον άλλον Στέλιο, Σάκη, Νιονιο και κάθε άλλο ...ακη

  2. Ανώνυμος12/10/23

    Το ερώτημα αφορά προφανώς το εκλογικό σώμα. Αν θυμηθεί κανείς πως μέρος του τοπικού εκλογικού σώματος ψήφιζε νεοναζί, καμένους Έλληνες αλλά και κυραλοιφές και νίκες τότε όλα είναι πιθανά. Υπομονή και καλή τύχη

    Απάντηση
  3. Ανώνυμος12/10/23

    Οι ψηφοφόροι θέλουν την καταστροφή του πάρκου για να γίνει ιουστινιάνιος ναός, θέλουν να γεμίσουν όλες οι βουνοκορφές της Καστοριάς με παράνομους σταυρούς, θέλουν να μη μείνει δέντρο στην Καστοριά, θέλουν να χρησιμοποιούμε αλφάβητο του Μεσαίωνα, θέλουν οι αιρετοί να γυρίζουν σε λειτουργίες και πανηγύρια, θέλουν ο δήμος να προάγει τον πολιτισμό φέρνοντας τραγουδίστριες που ξέρουν να δείχνουν, εννοώ αυτό που είδατε στο κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός των τελευταίων χρόνων.

    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/10/23

      Πως θα ρίξει όλα τα φώτα της η γνωστή εταιρεία από το Δισπηλιό αν δεν ερθει καποιος ακριβος τραγουδιστης; Τσάμπα στήνει τις παραγκες ο άλλος συνεργάτης που παίζει και με τα φώτα αν άδει ένας Ρέμος στα εγκαίνια;

  4. Ανώνυμος12/10/23

    3.420,00 € ευρώ παίρνει κάθε μήνα ο δήμαρχος Καστοριάς + τα άλλα έξτρα.... + +
    Χτυπάτε παλαμάκια οι ιθαγενείς...

    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/10/23

      Και οι "δουλευταράδες" αντιδήμαρχοι, 1.710,00 € κάθε μήνα, συν τα λοιπά έξοδα....

  5. Ανώνυμος12/10/23

    Φανερα οι δημαρχοι (δεν ξερω ποσο οι αντιδημαρχοι) παιρνουν 2 τις χιλίοις απο ολα τα εργα που υλοποιούν. Οποτε για καθε 100.000 εργο ή δραση τσεπωνουν αλλα 2 ετσι για δωρακι (νομιμα). Γιαυτο ενα έργο που κοστιζει 50.000 αυτοί το κοστολογούν 500.000, καθώς η προμηθεια-δωρο μεγαλώνει... ΄'αρα φουσκώνουν οι τσέπες

    Απάντηση

 

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου άνδρα στην λίμνη της Καστοριάς είναι σε εξέλιξη

 


Οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου άνδρα στην λίμνη της Καστοριάς είναι σε εξέλιξη – Έρχονται αύριο δύο συστήματα sonar για να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

 Συνεργείο της ΕΜΑΚ, αλλά και ιδιώτης από τα Γιάννενα θα έρθουν έτσι ώστε να βοηθήσουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοουμένου 42χρονου άνδρα.

Η ΕΜΑΚ, και ο ιδιώτης θα χρησιμοποιήσουν δύο συστήματα sonar, με τα οποία θα μπορούν να «σκανάρουν» τον βυθό.

 

 

 

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

«Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιγραφές ΡΕΚλΑΜΑ