30 Δεκεμβρίου 2017

Οι τράπεζες ζήτησαν προμήθεια 3 ευρώ από τα παιδάκια που ζήτησαν να ανταλλάξουν τα κέρματα από τα κάλαντα με χαρτονομίσματα




Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε πολλά παιδιά που σκέφτηκαν να στηθούν αυτές τις ημέρες στις ατελείωτες ουρές των τραπεζών με τους γονείς τους προκειμένου να μετατρέψουν τα κέρματα που μάζεψαν από τα κάλαντα σε χαρτονομίσματα: Οι ταμίες τούς ζήτησαν προμήθεια ύψους τουλάχιστον 3 ευρώ για την ανταλλαγή!

Η αδιανόητη και ανάλγητη αυτή αξίωση των τραπεζών, οι οποίες χρεώνουν τα πάντα (και μόνο για την… είσοδο στα υποκαταστήματά τους δεν έχουν επιβάλει ακόμα προμήθεια), άφησε εμβρόντητους τους ανυποψίαστους πιτσιρικάδες, των οποίων οι γονείς κατήγγειλαν το περιστατικό στη «δημοκρατία». Τυπικά, τα τιμολόγια τραπεζικών εργασιών προβλέπουν χρεώσεις που κυμαίνονται από 3 έως 5 ευρώ για τη μετατροπή κερμάτων σε χαρτονομίσματα, επομένως οι υπάλληλοι εφαρμόζουν τον κανονισμό. Προφανώς, η πρόβλεψη αυτή αφορά την ανταλλαγή μεγάλων ποσών που συγκεντρώθηκαν σε κέρματα, π.χ. από επιχειρήσεις και εμπορικά καταστήματα. 

Ωστόσο, δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεται το παιδικό χαρτζιλίκι όπως οι σακούλες με τα κέρματα ενός εμπόρου, ο οποίος θέλει να τα ανταλλάξει με χαρτονομίσματα. Άλλωστε, το μόνο βέβαιο είναι ότι οι τράπεζες αποκομίζουν κέρδη από τις προμήθειες που ισχύουν για δεκάδες καθημερινές συναλλαγές και δεν έχουν ανάγκη την προμήθεια στον ταπεινό παιδικό κουμπαρά… Με πληροφορίες από dimokratianews.gr

Πηγή:The Secret Real Truth
Πηγή



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ MAIL:fyllokaiftero@gmail.com

Ραββίνος για «Ρουβίκωνα»: Σκουλήκια αναρχοκουμούνια, σας φτύνουμε τον Μαρξ και τον Μπακούνιν -Μην την ακούτε την... μαϊμού του σιωνισμού..

Ραββίνος

για «Ρουβίκωνα»: Σκουλήκια αναρχοκουμούνια, σας φτύνουμε τον Μαρξ και τον Μπακούνιν


Με αφορμή την πρόσφατη επίθεση με μπογιές που πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας στην πρεσβεία του Ισραήλ, ο ραββίνος περνάει από γενεές δεκατέσσερις τα μέλη της ομάδας, αποκαλώντας τους «αναρχοάπλυτους, θρασύδειλους, βρωμερούς τυπάκους και τύπισσες» και απειλώντας τους ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ τους έχουν ήδη φακελωμένους. 







Ο ραββίνος Φριζής, κτίζει το ... κοινωνικό προφίλ του Ρουβικώνα... σύντομα θα τους δούμε να κατεβαίνουν στην πολιτική...

Μην την ακούτε την... μαϊμού του σιωνισμού... που βγάζει αφρούς...  το παιχνίδι της προπαγάνδας, στήνεται πολύ έξυπνα από  τους οβριούς. 

Reverse Psychology (αντίθετη ψυχολογία)... το μαθα κι αυτό... 
Αυτό εφαρμόζουν οι οβριοί...

Ο Ρουβικώνας, είναι δημιούργημα της Ισραηλιτικής Μοσσάντ... γι αυτό και δεν συνελήφθησαν  κατά την ... "επίθεσή τους" στην πρεσβεία του Ισραήλ...

Όσο για τον Φριζή, είναι γνωστή η ψυχασθένεια του σιωνιστή και το μίσος του για κάθε Ελληνικό και Χριστιανικό.

Είναι αυτός, που παραδέχθηκε πως τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, τον Πατροκοσμά, τον δολοφόνησαν εβραίοι...

Το ένοιωσα προσωπικά, όταν με βίντεό του με απείλησε και μέσω εμού και όλον τον ελληνικό λαό. (εδώ )

Οβραίικη μαϊμού... σου έχω πει που να βάλεις το δάχτυλο που κουνάς... και μετά, να το γλύψεις...


Καλλιόπη Σουφλή


«Είστε ήδη φακελωμένοι» λέει ο ραββίνος Μορντεχάι Φριζής στα μέλη της ομάδας, περνώντας τους από γενεές δεκατέσσερις

Αίσθηση έχει προκαλέσει το τελευταίο 24ωρο ένα βίντεο που ανάρτησε στο YouTube o ραββίνος Μορντεχάι Φριζής, στο οποίο εξαπολύει σφοδρή επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς ενάντια στα μέλη της ομάδας του Ρουβίκωνα.


Με αφορμή την πρόσφατη επίθεση με μπογιές που πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας στην πρεσβεία του Ισραήλ, ο ραββίνος περνάει από γενεές δεκατέσσερις τα μέλη της ομάδας, αποκαλώντας τους «αναρχοάπλυτους, θρασύδειλους, βρωμερούς τυπάκους και τύπισσες» και απειλώντας τους ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ τους έχουν ήδη φακελωμένους. 

 Ραββίνος για «Ρουβίκωνα»: Σκουλήκια αναρχοκουμούνια, σας φτύνουμε τον Μαρξ και τον Μπακούνιν
«Αναρχοκουμούνια, σας φτύνουμε και τον Μαρξ, τον προδότη τον Εβραίο αντισημίτη, σας φτύνουμε και τον Μπακούνιν» αναφέρει μεταξύ άλλων στο «διάγγελμά» του ο ραββίνος.


Πηγή

Αφού πρόδωσε κατ' επανάληψη την Πατρίδα, ψηφίζοντας το επαχθέστερο των μνημονίων και νόμους - δολοφόνους κατά του λαού, τώρα κλαίγεται για την Μακεδονία και δηλώνει πως δεν θα ψηφίσει!


Δημήτρης Καμμένος: Βάζω την ελληνικότητα της Μακεδονίας πάνω από τη συγκυβέρνηση

Τα μνημόνια και τους νόμους που κατακρεουργούν τους Έλληνες και Προδίδουν την Πατρίδα, τα έβαλες κάτω από την συγκυβέρνηση, Δημητράκη.

Όταν δεν θα είσαι βολευτής, να δω που θα πας να κρυφτείς... 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Θυμάσαι τι σου είχε γράψει ο αείμνηστος ΕΛΛΗΝ, Αρχάγγελος Ohne Gnade, για την ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, Δημητράκη;;; 

Έλα πάμε να σου το θυμίσω.. και θα σου το θυμίζω και θα σε ξευτελίζω δημοσίως, κάθε φορά που θα βγαίνεις να κάνεις τον... "κόκορα":

 

" "Ἀρχάγγελος…Ohne Gnade said
Μαρτίου 11, 2015 στις 9:49 μμ


"Θυμάσαι, σοὔχω μιλήσει καί κατ’ ίδίαν, καί δημόσια γιά ἕνα…θηλυκό ἀλέγκρο, «δύστροπο», μέ χούγια καί «παραξενιές»…

Ἀλαφροίσκιωτο καί ἄπιαστο σάν ἀερικό…

Σάν…νεράϊδα…

…Ἀκεραιότητα, τὄνομα της.


Ἔχεις ἀπωλέσει τίς ὅποιες λίγες πιθανότητες εἴχες καί ἔχουμε ὅλοι μας, ἐκεῖ πού…»μετράει», ἐκεῖ πού θά μᾶς κρίνουν οἱ περιστάσεις, νά τήν…κατακτήσεις.


Δέν γίνεται νά συγκυβερνάω καί ἄρα νά συντάσσομαι ἐν πλήρει συνειδήσει(καί ἐδῶ αὐτό ἀκριβῶς είναι τό καθ-ὁριστικό στοιχεῖο τῆς ὑπόθεσης) μέ ἐθνοαποδομητές καί εθνομηδενιστές τύπου Χριστοδουλοπούλου – Χριστόπουλου – Κουράκη – Σπυροπούλου καί ἄλλων, καί νά ἐπικαλούμαι τήν ἱστορία τούτου τοῦ δύσμοιρου Τόπου…


Δέν γίνεται νά συγκυβερνάω καί ἄρα νά συντάσσομαι ἐν πλήρει συνειδήσει μέ τούς λακέδες πρακτόρων ἀλλοδαπῶν σχεδιασμῶν ὅπως οἱ ἀφοί Παπανδρέου γιά τούς ὁποίους…κάποτε «ἀφιέρωνα» πλῆθος ἄρθρων νά ἀναδείξω τόν προδοτιοκό τους ρόλο, τύπου Βαρουφάκη,
καί νά ἐπικαλούμαι τήν ἱστορία τῆς Πατρίδας…


Δέν γίνεται νά ἔχω ἀφιερώσει δεκάδες ἄρθρα καί συζήτήσεις (κυρίως μέ τόν Ἀρχάγγελο) γιά νά ἀναδείξω (ουμε) τόν ὕπουλο ρόλο EFSF στά θεμέλια τῆς Πατρίδας καί τήν φτωχοποίηση τοῦ Λαού της, καί μόλις…ἐκλεγῶ νά σπεύδω νά τήν ἀλυσσοδένω γιά 32 χρόνια μέ φληναφήματα πού, πέραν ὄλων τῶν «ὑπολοίπων», ἀποκαλύπτουν Ἀναγνώριση τοῦ μέχρι χτές…Ἐπαχθούς καί Ἐπονείδιστου Χρέους, μέ τήν…παντιέρα τῆς Καταγγελλίας τοῦ ὁποίου ἀπευθύνθηκα στό ἐκλογικό σῶμα καί ἀμέσως μετά τήν ἐκλογική…ἐπιτυχία «ΞΕΧΑΣΑ», καί νά ἐπικαλούμαι τήν ἱστορία…


Δέν γίνεται νά μήν ἀποκαλύπτω στόν κόσμο πού μέ…ΠΙΣΤΕΨΕ τήν ὑπουλη κάι προδοτική πρόταση Βαρουφάκη γιά SWAPS πού οὐσιαστικά ἀποτελούν τό τελειωτικό χτύπημα στήν Πατρίδα καί νά ἐπικαλούμαι τήν ἱστορία της…

Δέν είναι…τίμιο…

Δέν είν’ ἀντρίκιο…

Δέν είν’…Ἑλληνικό…


Τό χειρότερο, ἔχεις ἀπωλέσει τό δικαίωμα νά κοιτᾶς τό παιδί σου στά μάτια, γιατί βαθειά μέσα σου ξέρεις ὅτι ἔχεις…ὑποπέσει στόν χειρότρο συμβιβασμό…

Στήν χειρότερη…ἀπάτη…

Ἔχεις διαπράξει τήν χειρότερη…πλάνη…

Σάν τήν…φώκια, μοιρολογᾶς τόν πεθαμένο πρίν τόν…φᾶς…

«Θέλεις νά είσαι ἀνάμεσα στούς ὑποψήφιους μέ τούς ΑΝ.ΕΛ. στίς ἐπερχόμενες ἐκλογές καί νά. …ἐπανεκλεγεῖς», θά μοῦ…ἀντιτεινεις…

«Δέν σέ..παίρνει γιά…συγκρούσεις»…

Σέ…καταλαβαίνω, καί…

…σέ λυπάμαι.

Ἄντε καλό βράδυ."


 "Ἀρχάγγελος…Ohne Gnade said
Μαρτίου 11, 2015 στις 9:49 μμ" (εδώ)

 

Υ.Γ.2. Και για να μην τολμήσεις να παρεξηγήσεις την στάση μου, σου λέω πως καλά θα κάνεις να μην ψηφίσεις για την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Αυτό όμως, δεν σε απαλλάσσει από τις προηγούμενες ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΟΥ!

Στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων αναφέρθηκε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη.


"Οι ΑΝΕΛ έχουμε κάποιες βασικές αρχές στη στάση μας και αυτό πολλάκις έχει φανεί στα 2,5 χρόνια της συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ... Η θέση μας είναι ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο όρος Μακεδονία σε κάποιον προσδιορισμό αυτού του κατασκευασμένου κρατιδίου. Αυτή τη γραμμή θα κρατήσουμε. Είναι μία κόκκινη γραμμή και μία άλλη κόκκινη γραμμή είναι ο διαχωρισμός Κράτους - Εκκλησίας" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:


"Με μεγάλη έμφαση πρέπει να σημειώσω ότι δεν θα δεχθούμε εθνική ταυτότητα μακεδονική και όλα τα παράγωγα της, ούτε τη γλώσσα μακεδονική, ούτε την εθνότητα. Είναι σύνθετο το ζήτημα".


Ερωτηθείς στο τι θα πράξουν οι ΑΝΕΛ εάν η ψήφος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ είναι θετική απάντησε μεταξύ άλλων "προβληματίζομαι, έχω την απορία εάν όλοι οι Μακεδόνες ή Ηπειρώτες βουλευτές θα δεχθούν να ψηφίσουν παράγωγο με τον όρο Μακεδονία στην ονομασία. Εάν όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι Μακεδόνες ή μη ψηφίσουν με σύνθετο όνομα και όλοι οι υπόλοιποι ψηφίσουν 'όχι' και μένουμε εμείς οι δύο, νομίζω ΄τότε θα πρέπει να σκεφτούμε και εμείς τη στάση μας, αλλά νομίζω δεν είναι εύκολο να κάνουμε πίσω" ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και αντιπρόεδρος της Βουλή και σημείωσε:


"Προσωπικά δεν θα ζήσω άλλο αυτό το θέατρο του παραλόγου. Δεν θα μου είναι εύκολο να το ψηφίσω... Εννοείται, πως βάζω την ελληνικότητα της Μακεδονίας πάνω και από τη συγκυβέρνηση. Είναι εθνικό το ζήτημα".

Ακούστε το ηχητικό:   εδώ



Πηγή

Η "κυβέρνηση-γιουσουφάκι" κατέθεσε αίτηση ακύρωσης της απόφασης για το άσυλο στον Τούρκο αξιωματικό

ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ


Την ακύρωση της παροχής ασύλου ζήτησε η ελληνική  κυβέρνηση. Φωτογραφία: Eurokinissi
Την ακύρωση της παροχής ασύλου ζήτησε η ελληνική κυβέρνηση. Φωτογραφία: Eurokinissi
Λίγη ώρα μετά την οργίλη αντίδραση του τουρκικού ΥΠΕΞ, η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι κατέθεσε αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης παροχής ασύλου στον έναν από τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Μαξίμου: «Ακολουθώντας την πάγια θέση σε σχέση με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς, όπως έχει επανειλημμένως και δημοσίως εκφραστεί, υποβλήθηκε σήμερα εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης αίτηση ακύρωσης κατά της χθεσινής απόφασης παροχής ασύλου της Δευτεροβάθμιας  Επιτροπής Προσφυγών».
 
 
 

Anonymous: Σήμερα χακάραμε την ελληνική κυβέρνηση




Μεγάλη διαρροή δεδομένων πραγματοποίησε η λεγεώνα των χάκερ Anonymous Greece, όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα cyberguerrilla.org.
Αυτή τη φορά στο μήνυμά τους οι Anonymous επισημαίνουν:
«Σήμερα η κυβέρνηση της Ελλάδας δέχθηκε κυβερνοεπίθεση. Η σελίδα μας Anonymous Greece απαγορεύτηκε στο Facebook και γι’ αυτό αναρτάμε τις δράσεις μας στο cyberguerrilla.org.
Το μήνυμά μας: https://goo.gl/GmKLiX
1. Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων = Παρακάμφθηκε
(Κατεβάστε εδώ: http://www.mediafire.com/file/rbdy51fn0xxhnr3/gsis_gr.rar )
2. Υπουργείο Δικαιοσύνης = Παρακάμφθηκε
(Κατεβάστε εδώ: http://www.mediafire.com/file/2gzc5fq89m1nmei/ministry_of_justice.rar)
3. Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης = Παρακάμφθηκε
(Κατεβάστε εδώ: http://www.mediafire.com/file/cy53zgqd8zu5so7/tnomik.rar )
4. Ταμείο Νομικών = Παρακάμφθηκε
(Κατεβάστε εδώ: http://www.mediafire.com/file/cy53zgqd8zu5so7/tnomik.rar <- Same link with 3. )
5. ΕΡΤ = Παρακάμφθηκε
(Κατεβάστε εδώ: http://www.mediafire.com/file/47t7zt082it9qsv/ERT-DATABASE.rar )
Οι παρακάτω εικόνες είναι screenshot από τις κυβερνοεπιθέσεις:











Επιπλέον, στο μήνυμά τους κάνουν λόγο για ένα νέο εγχείρημα που ονομάζεται «Unknown Project».
Αναλυτικά, το μήνυμά τους:
«Επιστρέψαμε!..
Αγαπητοί Έλληνες πολίτες,
Μετά από καιρό που είχαμε να δράσουμε ενάντια στην ελληνική κυβέρνηση, ενώσαμε ξανά τις δυνάμεις μας για ένα εγχείρημα. Το εγχείρημα ονομάζεται Unknown Project. Το εγχείρημα αυτό προορίζεται να επεκταθεί στην παγκόσμια κοινότητα των Anonymous.
  1. Γιατί χρειάζεται να επεκταθεί;
Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να επεκταθεί, το εγχείρημα αυτό δημιουργήθηκε εξ’ολοκλήρου από μια προσπάθεια για κάτι νέο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Θέλουμε να αρχίσουμε μια νέα επανάσταση και σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητούμε την ιστορία και το πρωτόκολλο των όλα αυτά τα χρόνια.
Αυτό το εγχείρημα στοχεύει στην εκκίνηση μιας νέας επανάστασης, όπως προαναφέραμε, για τους Anonymous.
Είμαστε οι . Είμαστε λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε. Δεν ξεχνάμε. Να μας περιμένετε».



πηγή:topontiki.gr

Την εικοσάρα χιλίάδες ευρω την πήρε ο Λαφαζάνης ("ο αντιμνημονιακός ο εντός ΕΕ") μερίδιο απο το μποναμά που έδωσε στα κόμματα Χριστουγενειάτικα ενω πετσόκοψε το ΕΚΑΣ ο Τσίπρας,.. και δεν έβγαλε τον σκασμό !!....


Λαφαζάνης για Τσίπρα: Η μετάλλαξή του δεν έχει προηγούμενο σε παγκόσμιο επίπεδο!


Απο την ιδρυση του "κόμματος του ενός ανδρος,( Δεν έχουμε δει κανένας άλλον στο προσκήνιο)  χωρις τοπικές οργανώσεις φανερές (όπως ο Ε.Διαμαντόπουλος εργαζόμενος στον γερμανικό ΟΤΕ Καστοριάς )  και αναγνωρισμένες "τύπου Καζάκη " 'εχει λάβει περίπο το ποσό των 50.000 ευρώ διόλου ευκαταφρόνητο.

 Και δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο - δήλωση του τύπου "Αφου ο λαός περνά δύσκολα δεν δέχομαι να πάρω απο το αίμα του χρήματα "

Σύμφωνα με την επίμαχη υπουργική απόφαση το ποσό των  4.000.000 ευρώ, θα καλυφθεί από τις εγγεγραμμένες πιστώσεις του προϋπολογισμού του υπουργείου Εσωτερικών, οικονομικού έτους 2017 και ειδικότερα τον Κ.Α.Ε. 2595 του Ειδ. Φορέα 07-130.
Υπενθυμίζεται ότι λόγω της εκκρεμοδικίας η Χρυσή Αυγή δεν λαμβάνει την οικονομική ενίσχυση.
Όπως αναφέρεται στην εν λόγω υπουργική απόφαση, το ποσό που δικαιούται η Χρυσή Αυγή, «παρακρατείται και θα καταβληθεί ατόκως στο δικαιούχο κόμμα σε περίπτωση συνδρομής των όρων της διάταξης της παρ. 2 του άρθρου 7Α του ν. 3023/2002».
leftakommata
lykavitos.gr

Έκανε «φτερά»!!! Έκλεψαν το όπλο του φρουρού του Κωστή Χατζηδάκη!

astin (1)
«Φτερά» έκανε το όπλο του αστυνομικού που φρουρεί τον Κωστή Χατζηδάκη το απόγευμα της Παρασκευής (29.12.2017).

Το περιστατικό συνέβη έξω ακριβώς από τα γραφεία του αντιπροέδρου της ΝΔ. Όπως έγινε γνωστό, ο αστυνομικός άφησε το τσαντάκι με το όπλο του στο αυτοκίνητο για να μεταφέρει κάποια πράγματα του Κωστή Χατζηδάκη.

Όταν επέστρεψε, το είχαν κλέψει. Μαζί με το όπλο είχε και 13 σφαίρες. Ο Υπαστυνόμος Α’ αμέσως κλήθηκε να δώσει απολογία για το περιστατικό.

Το συμβάν στάθηκε σαν αφορμή για να ξεκινήσει και πάλι η συζήτηση από τους συνδικαλιστές αστυνομικούς, για το ότι πολλές φορές οι φρουροί εκτελούν χρέη… ιπποκόμου στα πρόσωπα που έχουν αναλάβει την φύλαξή τους.

Πηγή:makeleio.gr

Πανικός στην Κυβέρνηση -Δόθηκε άσυλο στον έναν από τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς και αφέθηκε ελεύθερος



Δόθηκε άσυλο στον έναν από τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς και αφέθηκε ελεύθερος


Ο Τούρκος συγκυβερνήτης αποχώρησε με δάκρυα από το αστυνομικό τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού - Πολύ σκληρό για την Τουρκία το σκεπτικό της Επιτροπής Ασύλου 

Απασφαλισμένη χειροβομβίδα κρατάει στα χέρια της η κυβέρνηση λίγες ώρες πριν εισέλθει ο νέος χρόνος, καθώς χορηγήθηκε άσυλο και είναι ελεύθερος ένας από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που κατέφυγαν στην πατρίδα μας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του περασμένου  Ιουλίου στην γείτονα χώρα, ενώ αναμένονται οι απόφασης  και για τους υπόλοιπους επτά.
       
Η απόφαση αυτή, άλλα και οι αναμενόμενες άλλες επτά έχουν προκαλέσει πανικός στο Μαξίμου, που προσπαθεί από τη μία να μην γίνει γνωστή η επίμαχη απόφαση και από την άλλη αναζητά λύσεις για να την ανατρέψει.
       
Κλαίγοντας από χαρά και με τα δάκρυα να τρέχουν ασταμάτητα αφέθηκε ελεύθερος από το Αστυνομικό Τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού που κρατείτο διοικητικά, λόγω της εκκρεμότητας της αίτησης ασύλου που είχε καταθέσει, ο συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου που είχε προσγειωθεί στην Αλεξανδρούπολη.
       
Η 3η Ανεξάρτητη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Ασύλου  εξέδωσε απόφαση με την οποία παρέχεται άσυλο στον Τούρκο συγκυβερνήτη  του ελικοπτέρου, με ένα σκληρό σκεπτικό σε βάρος της γείτονας χώρας.        
Συγκεκριμένα, κρίθηκε ότι σύμφωνα με την Διεθνή Αμνηστία, τις διεθνείς συμβάσεις, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και άλλους διεθνείς οργανισμούς, η κατάσταση στην Άγκυρα είναι απαράδεκτη στο επίπεδο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου.
       
Ακόμη, αναφέρει η απόφαση της επίμαχης Επιτροπής ότι ο Τούρκος συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου δεν αποδεικνύεται από κανένα στοιχείο ότι είχε  συμμετοχή στο πραξικόπημα, αλλά αντίθετα η Τουρκία τον εκζητεί για «πολιτικά εγκλήματα».
       
Παράλληλα, υπογραμμίζεται  στην απόφαση ότι για τους λόγους αυτούς δεν μπορεί να εκδοθεί στην γείτονα χώρα, πολύ περισσότερο μάλιστα καθώς δεν θα «έχει μια δίκαιη δίκη».
       
Η Κυβέρνηση αναζητά λύση και ήδη ετοιμάζεται πυρετώδης για καταθέσει άμεσα αίτηση ακύρωσης της απόφασης της 3ης Ανεξάρτητης Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Ασύλου   στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.
       
Πάντως, διοικητικοί δικαστές οι οποίοι για ευνόητους λόους κρατούν την  ανωνυμία τους,  μιλώντας στο ΘΕΜΑ, έλεγαν χαρακτηριστικά ότι σε όποιες  δικονομικές και δικαστικές ενέργειες και εάν προβεί η Κυβέρνηση, δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανατροπή της απόφασης αυτής, καθώς μάλιστα ο Άρειος Πάγος έχει αποφανθεί επί του θέματος αυτού οριστικά και αμετάκλητα.
       
Υπενθυμίζεται ότι στις 26 Ιανουαρίου 2017 ο Άρειος Πάγος αποφάσισε  τη μη έκδοσή τους στην Τουρκία. Οι οκτώ Τούρκοι είχαν λάβει εντολή στις 15 Ιουλίου 2016 να πετάξουν μαζί με άλλα διασωστικά ελικόπτερα στην Κωνσταντινούπολη για να μεταφέρουν τραυματίες από «τρομοκρατική επίθεση». Όταν έφτασαν στον προορισμό τους δέχτηκαν πυρά και κατέφυγαν στο στρατόπεδο Τόπκουλε. Τα ξημερώματα, βλέποντας εικόνες λιντσαρίσματος στρατιωτικών, αποφασίζουν να εγκαταλείψουν την Τουρκία και προσγειώνονται με ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη.
       
Τέλος, σε καθεστώς διοικητικής κράτησης παραμένουν  ακόμη στο Αστυνομικό Τμήμα του Ολυμπιακού Χωρίου οι  υπόλοιποι 7 Τούρκοι στρατιωτικοί, αναμένοντας τις αποφάσεις της επίμαχης Επιτροπής.

Καταθέσεις 1 εκατ. ευρώ και πλήθος μετοχών για τον Αριστερό Παπαδημούλη!

Δ. Παπαδημούλης: «Γενικόλογη» η απάντηση του Moscovici για τη φοροδιαφυγή στην Ευρώπη
Ένα από τα ισχυρότερα πόθεν έσχες με λογαριασμούς του ιδίου και της συζύγου του που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ και πλήθος μετοχών έχει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Τα εισοδήματα του για το οικονομικό έτος 2014 άγγιξαν τα 81.000 ευρώ, ενώ άλλα 33.000 ευρώ δηλώνει η σύζυγος του η οποία είναι υπάλληλος στον ΟΑΣΠ.

Διαθέτει αγροτεμάχιο και βόσκοτοπο. Η σύζυγος του είναι ιδιοκτήτρια ακίνητης περιουσίας – διαμερισμάτων, οικοπέδου, βοσκότοπων, άλλων ακινήτων (χωρίς να αναφέρει το είδος)
Ο κ. Παπαδημούλης έχει μετοχές της ΔΕΗ του ΟΠΑΠ του ΟΤΕ είτε μόνος του ή με τη σύζυγο του, ενώ έχει και μερίδια αμοιβαίων κεφάλαιων μαζί με τη σύζυγο του με αξία κτήσης 150.000 ευρώ, 129.000 ευρώ, 90.000 ευρώ, 36.000 ευρώ, 79.326 ευρώ, 60.000 ευρώ, 208.322 ευρώ
.
Να σημειωθεί επίσης ότι πούλησε επίσης άλλα μερίδια αξίας 211.975 ευρώ.
Έχει λογαριασμούς από κοινού με τη σύζυγο του στην Εθνική την Εurobank και στην ΚΒC Bελγίου 542.450 ευρώ.

Ακόμη 25.000 ευρώ έχει ο ίδιος, ενώ η σύζυγος του έχει σε λογαριασμούς που ορισμένοι «πέρασαν» σε εκείνη από την μητέρα της και τον πατέρα της περί τα 470.000 ευρώ.

Τι έκαναν τα LIDL για να μην φαίνονται άδεια, τα μαύρα αυτά κατοχικά χριστούγεννα και πρωτοχρονιά 2017-2018

Του Μανώλη Μάνου*



Τι έκαναν τα LIDL για να μην φαινονται άδεια, τα μαυρα αυτα κατοχικά  χριστούγεννα και πρωτοχρονιά 2017-2018

Εντατικά εβδομάδες πρίν έκαναν  γενική αλλαγή στησίματος των προιόντων μετατόπιση των τμημάτων -απο την μία άκρη στην άλλη στο εσωτερικό του καταστήματος. Και άλλες φόρες έχει γίνει αυτό στα lidl, όμως οχι σε περίοδο χριστουγέννων

Αυτό είναι αντιθετο με την επιστήμη του μάρκετιγκ αλλα  και με την εμπειρική γνώση του μάρκετινγκ, να πραγματοποιήται λίγες μέρες πρίν τις γιορτές τέτοια αλλαγη σημείων πώλησης,  διότι έχει αρνητικά αποτελεσματα για τίς πωλήσεις,(όι πελάτες δεν βρίσκουν ευκολα τα προϊοντα; προκειμένου να συνωστίζονται αρκετή ώρα με κίνδυνο  πηγαίνουν σε άλλο μαγαζί ακόμη και όταν τα προιόντα είναι φθηνότερα)

 Όταν όμως οι πώλήσεις είναι τραγικά ...και συγκριτικά με προηγούμενες περιοδους πεσμένες εφαρμόζεται το "κολπο<< " να αλλαξεις τελείως το στησιμο των τμημάτων μιας λιανικής πώλησης>>.

Εν προκειμένω λόγο της τραγικής αδυναμίας να προβουν σε αγορές οι ελλήνες πολίτες λόγο της φτωχοποίησης τους, απο την γερμανική Ε.Ε είναι κάτι που το προβλεψε, μάλλον,  το κατάστημα lidl και το αντιμέτώπισε με αυτον το τρόπο -είναι και ένας τρόπος να ξυπνήσεις την αγοραστική μανία της υπερ κατανάλλωσης   του δημοσίου υπαλληλου που ακόμη έχει την αγοραστική δύναμη σε βάρος του υπόλοιπου λαού, ο οποίος "υπόλοιπος λαός" βλέπει ενα γεμάτο σούπερ μάρκετ ζήλευει μέν αλλά ( αδυνατεί) δεν μπορεί να αγοράσει παρα μόνο ελάχιστα απο τα βασικά και κυρίως αυτά των προσφορών του lidl.

Το απλό αυτο κόλπο το οποίο δίδει την εντυπωση οτι είναι γεμάτο το κατάστημα επειδη οι πελάτες- καταναλλωτές ψάχνουν (με το φανάρι του Διογένη) για μια ώρα σχεδόν να βρούν ένα προιόν, δημιουργεί τεράστιο προβλημμα ψυχικής και σωματικής κούρασης συμφωνα με το μικρό ρεπορτάζ που κάναμε στα καταστήματα των lidl , και διαπιστώθηκε και με το μάρκετινγκ κόλπο  αυτό, σήμερα μια ημέρα πριν την πρωτοχρονιά για πρώτη φορα τέτοιες ημέρες γιορτών είναι σχεδόν άδεια συγκριτικά και πάλι με τις προηγούμενες μνημονιακές κατοχικές χρονιές απο το 2009-2017, όπως βέβαια και στα άλλα ελληνικά σουπερ μαρκετ και ανάλογα καταστηματα διατροφής εκει τα πράγματα είναι χειρότερα,  χωρίς προηγούμενο.

* ΕΚΛΑΪΚΕΥΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
Ο Μανώλης Μάνου είναι δημοσιογράφος και Ειδικός  Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, επιχειρήσεων- οργανισμών  

Ρύθμιση για οφειλές προς το "Δημόσιο"- της γερμανικές τράπεζες έως 50.000 ευρώ



Το "Δημόσιο"της γερμανίας  δεν προτείνει ρυθμίσεις, όπως επισημαίνεται από το υπουργείο Οικονομικών σε περίπτωση που διαθέτει, σύμφωνα με τις εσωτερικές του διαδικασίες, δική του μελέτη βιωσιμότητας, βάσει της οποίας το χρέος του οφειλέτη χαρακτηρίζεται ως μη βιώσιμο και εφόσον η προς ρύθμιση συνολική οφειλή προς 

αυτό υπερβαίνει τις 20.000 και η συνολική αξία των περιουσιακών στοιχείων του οφειλέτη, υπερβαίνει το εικοσιπενταπλάσιο αυτής. 






Θέλουν πάση θυσία ρευστό, για να το στείλουν στην Γερμανία... για να ενισχύσουν τις γερμανικές τράπεζες...

Πηγαίνετε να πληρώσετε, μια και δεν αντιλαμβάνεστε πως ΜΟΝΟΝ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΥΠΟΥΔΟΥΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.


Καλλιόπη Σουφλή



Ρύθμιση για οφειλές προς το Δημόσιο έως 50.000 ευρώ

Υπογράφηκε η υπουργική απόφαση του υπουργείου Οικονομικών που εξειδικεύει τα κριτήρια για τη διαμόρφωση λύσεων ρύθμισης οφειλών προς το Δημόσιο έως 50.000 ευρώ.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, δυνατότητα υπαγωγής στη ρύθμιση έχουν:

Α. Φυσικά πρόσωπα με πτωχευτική ικανότητα ή νομικά πρόσωπα που αποκτούν εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα, και έχουν φορολογική κατοικία στην Ελλάδα και οι συνολικές οφειλές τους προς όλους τους πιστωτές τους δεν υπερβαίνουν το ποσό των 20.000 ευρώ ή/και οι οφειλές τους προς το Δημόσιο υπερβαίνουν το 85% των συνολικών οφειλών τους.

Β. Φυσικά πρόσωπα που αποκτούν εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά δεν έχουν πτωχευτική ικανότητα, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν κάνει έναρξη εργασιών, και έχουν φορολογική κατοικία στην Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά τη ρύθμιση, υπάγονται οφειλές προς το Δημόσιο που είναι ήδη βεβαιωμένες κατά την 31η Δεκεμβρίου 2016, καθώς και οφειλές υπέρ τρίτων πιστωτών, με τις προσαυξήσεις ή τόκους εκπρόθεσμης καταβολής κατά το χρόνο υπαγωγής στη ρύθμιση. Η υπαγωγή στις ρυθμίσεις της παρούσας απόφασης συνεπάγεται την αυτοδίκαιη απώλεια τυχόν υφιστάμενων ρυθμίσεων για τις ίδιες οφειλές.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών, από τη ρύθμιση εξαιρούνται:

- Οφειλές που έχουν ρυθμιστεί με οριστική δικαστική απόφαση ή δικαστικό συμβιβασμό κατά τις διατάξεις του νόμου 3869/2010 (Α’ 130), ακόμα κι αν ακολούθησε έκπτωση του οφειλέτη για οποιονδήποτε λόγο και οφειλές που αφορούν σε ανάκτηση κρατικών ενισχύσεων που χορηγήθηκαν με τη σύσταση ειδικών αφορολόγητων αποθεματικών.

Σημειώνεται από το υπουργείο Οικονομικών πως οφειλέτης, ο οποίος εμπίπτει στις ως άνω κατηγορίες και οι συνολικές οφειλές του προς το Δημόσιο δεν υπερβαίνουν τις 50.000 ευρώ, πρέπει να υποβάλει αίτηση στη φορολογική διοίκηση από την 1η Φεβρουαρίου έως την 31η Δεκεμβρίου 2018. Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά και η ρύθμιση χορηγείται άπαξ ανά οφειλέτη.

Για την υποβολή πρότασης ρύθμισης από το Δημόσιο λαμβάνονται υπόψη το διαθέσιμο εισόδημα και η αξία των περιουσιακών στοιχείων, κινητών και ακινήτων, των οφειλετών, διευκρινίζεται.

Το υπουργείο Οικονομικών αναφέρεται στη ρύθμιση ανά κατηγορία οφειλετών.

Ειδικότερα, σημειώνεται:


1.Ρυθμίσεις για την κατηγορία οφειλετών φυσικών προσώπων με πτωχευτική ικανότητα ή νομικών προσώπων που αποκτούν εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα με συνολικές οφειλές έως 20.000 ευρώ.

Α. Για οφειλέτες με συνολικό ποσό βασικής οφειλής προς το Δημόσιο έως 3.000 ευρώ:

-Τμηματική καταβολή του συνολικώς οφειλόμενου ποσού χωρίς δυνατότητα διαγραφής κανενός ποσού

-Καθορισμό του πλήθους και του ύψους των μηνιαίων δόσεων ως εξής, ελάχιστο ποσό εκάστης δόσης 50 ευρώ και μέγιστος αριθμός δόσεων 36.

Β. Για οφειλέτες με συνολικό ποσό βασικής οφειλής προς το Δημόσιο από 3.000,01 έως 20.000 ευρώ:

- Διαγραφή του 85% των οφειλών από προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής. Καθορισμός του πλήθους και του ύψους των μηνιαίων δόσεων, βάσει των κάτωθι κανόνων:

-Ελάχιστο ποσό εκάστης δόσης 50 ευρώ και μέγιστος αριθμός δόσεων 120.

2. Ρυθμίσεις για την κατηγορία οφειλετών φυσικών προσώπων με πτωχευτική ικανότητα ή νομικών προσώπων που αποκτούν εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα με οφειλές προς το Δημόσιο που υπερβαίνουν το ογδόντα πέντε τοις εκατό (85%) των συνολικών οφειλών τους.

Α. Για οφειλέτες με συνολικές οφειλές έως 20.000 ευρώ ισχύει όπως ακριβώς τα προηγούμενα.

Β. Για οφειλέτες με συνολικές οφειλές από 20.000,01 έως 50.000 ευρώ:

-Διαγραφή του 85% των οφειλών από προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής, καθώς και του 95% των οφειλών από πρόστιμα που έχουν επιβληθεί από τη φορολογική διοίκηση.

-Καθορισμός του πλήθους και του ύψους των μηνιαίων δόσεων, βάσει των κάτωθι κανόνων. Ελάχιστο ποσό εκάστης δόσης 50 ευρώ και μέγιστος αριθμός δόσεων 120.

3. Ρυθμίσεις για φυσικά πρόσωπα που αποκτούν εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα χωρίς πτωχευτική ικανότητα.

Α. Για οφειλέτες με συνολικές οφειλές προς το δημόσιο έως 20.000 ευρώ, όπως ακριβώς για τις οφειλές έως 20.000 ευρώ για αυτούς που έχουν πτωχευτική ικανότητα.

Β. Για οφειλέτες με συνολικές οφειλές προς το δημόσιο από 20.000,01 έως 50.000 ευρώ. Το Δημόσιο χορηγεί ρυθμίσεις με τα εξής χαρακτηριστικά:

-Διαγραφή του 85% των οφειλών από προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής, καθώς και του 95% των οφειλών από πρόστιμα που έχουν επιβληθεί από τη φορολογική διοίκηση.

-Καθορισμός του πλήθους και του ύψους των μηνιαίων δόσεων, ως εξής: Ελάχιστο ποσό έκαστης δόσης 50 ευρώ και μέγιστος αριθμός δόσεων 120.

Το Δημόσιο δεν προτείνει ρυθμίσεις, όπως επισημαίνεται από το υπουργείο Οικονομικών σε περίπτωση που διαθέτει, σύμφωνα με τις εσωτερικές του διαδικασίες, δική του μελέτη βιωσιμότητας, βάσει της οποίας το χρέος του οφειλέτη χαρακτηρίζεται ως μη βιώσιμο και εφόσον η προς ρύθμιση συνολική οφειλή προς αυτό υπερβαίνει τις 20.000 και η συνολική αξία των περιουσιακών στοιχείων του οφειλέτη, υπερβαίνει το εικοσιπενταπλάσιο αυτής.

Με πληροφορία από την
Πηγή