02 Μαΐου 2016

Το ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ σκοτώνει τον λαό -ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ:ΑΡΧΙΣΑ ΤΑ…ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ


Ευχετήρια δήλωση του Πάκη: Απο την πόλη έρχομαι και στην κορφή καννέλα

ο Πάκης κάνει ευχετήρια δήλωση που δεν βγάζει νόημα


Μήνυμα ενότητας, στέλνει ο φερώμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στις εκδηλώσεις στο Μαυρομμάτι Μουζακίου Καρδίτσας, για την 188ή επέτειο από τον θάνατο του Γεωργίου Καραϊσκάκη.

«Οφείλουμε όλοι πριν από όλα να σκεφτόμαστε ότι πάνω από όλα είναι η Ελλάδα, ότι εκείνα που μας χωρίζουν είναι ήσσονος σημασίας έναντι εκείνων των μεγάλων τα οποία μας ενώνουν. Και για αυτό πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι φυσικά, με αλληλοσεβασμό και αλληλοκατανόηση, να χαράξουμε και να διαβούμε το δρόμο του δικού μας χρέους για την έξοδο της Πατρίδας μας από την κρίση και την κατοχύρωση του μέλλοντος των επόμενων γενεών» τόνισε.

Το χρέος δεν βαδίζεται....Πάκηηη! Αν το χρέος βαδιζόταν θα το είχαμε ποδοπατήσει Πάκη, το μόνο χρέος που έχουμε είναι  να τσακίσουμε τους προδότες, είσαι ένας απο αυτούς; ...

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτήκοοι Αυτόπτες μάρτυρες του μοιραίου περιστατικουΤα σκυλιά πέταγαν στον αέρα και κατακρεούργησαν τον 5χρονο !!!



Τα σκυλιά πέταγαν στον αέρα και κατακρεούργησαν τον 5χρονο !!!


«Ήταν αφηνιασμένα», λένε αυτόπτες μάρτυρες -Στον εισαγγελέα o 72χρονος απόστρατος αξιωματικός ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ - Έχει ακόμα οχτώ τέτοια σκυλιά στην αυλή του.

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, σε χωριό έξω από την Κοζάνη, με θύμα ένα 5χρονο αγοράκι το οποίο δέχθηκε επίθεση από σκύλους, ράτσας ροτβάιλερ

Εντελώς ξαφνικά, τα δυο σκυλιά, ράτσας ροτβάιλερ έριξαν την περίφραξη του χώρου στον οποίο ήταν κλεισμένα και επιτέθηκαν στον 5χρονο, με ιδιαίτερη μανία, καταφέροντάς του δεκάδες δαγκώματα σε ολόκληρο το κορμί του.  Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 72χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών, ο οποίος είναι απόστρατος αξιωματικός, έχει ακόμα οχτώ ροτβάιλερ. 


Αποχώρησε με περιπολικό, πριν από λίγο, από τον Εισαγγελέα Κοζάνης, ο ιδιοκτήτης των ροτβαίλερ, που τραυμάτισαν θανάσιμα, χθες Κυριακή του Πάσχα, στην οικία του,  ένα 5χρονο παιδάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ενώ όπως μας ανέφερε ο δικηγόρος του 72χρονου κατηγορούμενου,  ο πελάτης του αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.




kozan.gr:

.

ΣΧΟΛΙΟ: Ο αποστρατος μήπως έκανε μαύρο εμποριο σκύλων ; Στην ευρύτερη περιοχη μεταξύ Καστοριάς και Φλώρινας κάποιοι απόστρατοι της αστυνομίας διατρέφουν και διατηρούν μεγάλο αριθμό σκύλων.


fyllokaiftero1.blogspot.com

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ Η ΑΠΑΤΗ (?) ΤΟΥ ΟΑΕΕ: ΠΩΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ «ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ» ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤA CAPITAL CONTROLS


Παραθέτουμε την μαρτυρία ελεύθερου επαγγελματία που έπεσε θύμα, όπως και χιλιάδες άλλοι, της γραφειοκρατικής αναλγησίας, βλακείας, και «βαρβαρότητας» του ΟΑΕΕ. Η  διοίκηση και το προσωπικό του «πολύπαθου» ασφαλιστικού ταμείου, προφανώς και θεωρεί, πως τα λεφτά τρέχουν από τα «μπατζάκια» των επιχειρηματιών, άρα η απώλεια της ρύθμισης των οφειλών τους, δεν συνιστά σοβαρό θέμα.
Το τεράστιο εκείνο λάθος, που έλαβε χώρα την περίοδο των capital controls, συνεχίζει να ταλαιπωρεί, έως και την ώρα που γράφουμε το ρεπορτάζ, χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες. Το κακό τριπλό: Έχασαν την ρύθμιση, το χρέος τους διογκώθηκε, και σήμερα, δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν ,για να αντιμετωπίσουν, έστω και μερικώς, το «τέρας» των οφειλών. Αυτή είναι, αυτολεξεί, η μαρτυρία ενός εξαγριωμένου όσο και παραιτημένου ελεύθερου επαγγελματία…
ofeiles
«ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ».
«Είχα μπει σε καθεστώς ρύθμισης και την πλήρωνα κανονικά, όταν προέκυψε το θέμα με τα capital controls. Παρά το γεγονός ότι ο ΟΑΕΕ είχε ρητή εντολή να «μπαίνει» κάθε μήνα στον τραπεζικό μου λογαριασμό, να «σηκώνει» ένα ποσό, και με αυτό να τακτοποιεί τα της ρύθμισης, όταν πρόεκυψαν οι περιορισμοί κεφαλαίων, ο ΟΑΕΕ, πράττοντας αυθαίρετα, μας πήρε στο λαιμό του. Χάθηκαν δύο δόσεις, και αντί το ασφαλιστικό μου ταμείο να με ενημερώσει, ότι, «ξέρεις κάτι κ. οφειλέτη, δεν πήρα τα χρήματα από την τράπεζα για την ρύθμιση σου», παρέμεινε…απελπιστικά σιωπηλό  και εγώ σαν βλάκας, από την άλλη, πίστευα ότι το θέμα μου είχε μπει επιτέλους σε τροχιά τακτοποίησης. Αποτέλεσμα; Χάθηκε η ρύθμιση, εγώ δεν είχα αντιληφθεί τίποτα και συνέχιζα να βάζω λεφτά στην ταυτότητα πληρωμής της ρύθμισης, αλλά τα χρήματα αυτά, δεν έμπαιναν στην ρύθμιση, αλλά στο συνολικό χρέος. Όσο είχα την ρύθμιση, δεν πλήρωνα προσαυξήσεις, πλήρωνα μόνο τις τρέχουσες εισφορές και την ρύθμιση. Με το που έχασα την ρύθμιση, επανήλθαν οι προσαυξήσεις, και τα ευρώ μου, που προορίζονταν για την ρύθμιση κατέληγαν στις προσαυξήσεις. Ούτε και αυτές όμως κάλυπταν, γιατί το ποσό ήταν μικρό. 
Την μαλακία του ΟΑΕΕ, την ανακάλυψα εντελώς τυχαία» εξομολογείται οργισμένος στο bangladeshews.gr, ο Α.Γ, ελεύθερος επαγγελματίας, που διατηρεί κατάστημα ένδυσης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
«Τι συνέβη τελικά; Το χρέος μου διογκώθηκε ακόμη περισσότερο. Έχασα κυριολεκτικά την μπάλα. Ακόμη και ο υπάλληλος του ΟΑΕΕ, παραδέχθηκε ότι το λάθος είναι δικό τους. Προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας, ότι το σύστημα είναι αυτοματοποιημένο και με το που διαπίστωσε, ότι δεν είχαν καταβληθεί οι δόσεις, με πέταξε έξω από την ρύθμιση. Με παρότρυνε μάλιστα, να υποβάλλω ένσταση, λέγοντας μου όμως παράλληλα, ότι η διαδικασία είναι τυπική, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γίνει δεκτή. Το χρέος μου είναι κοντά στα 10.000 ευρώ, συνεχώς «φουσκώνει» και το μόνο που κάνω είναι να πληρώνω τις τρέχουσες εισφορές. Αυτοί δεν είναι άνθρωποι, είναι εξωγηϊνοι. Δεν εξηγείται αλλιώς».

Ο Πάπας ήρθε στην Ελλάδα για να πει στους χριστιανούς να δεχθούν τους μουσουλμάνους και... να τους ταϊζουν

Δημοσιέυουμε μια φωτογραφία που αλιεύσαμε στο διαδίκτυο και είναι γλαφυρή. Την φωτογραφία την πήραμε απο τον γερμάνο Ηέρμαν Βίσμαν ο οποίος ζει στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Καστοριά όπου και εργαζόταν πολυ ενεργά, και ιδιαίτερα δραστήρια  ως επιχειρηματίας μέχρις που και εκείνος έβαλε λουκέτο στην επιχειρηση του που ήταν "εφόδια στον κλάδο της γουνοποιίας" και προφανώς συμφωνεί με το σχόλιο της φωτογραφίας και  αυτο είναι προς τιμή του, αν και είναι γερμανικής υπηκοοτητας.
<<Γιατι δεν πήγε στην Συρία να πει στους  μουσουλμάνους να μή σφάζουν  τους χριστιανούς ; >> Γιατί τέτοια εντολή πήρε και εκτελει μαζι με τον Τουρκόσπορο πατριάρχη, την μαυρή σκιά των Αθηνών, και τον Τσιπρα, απο τους Αμερικανούς και τους Γερμανούς σε βάρος της Ελλάδος.
 



.


Πηγή: Ο Hermann Wiessmann κοινοποίησε τη φωτογραφία του χρήστη Ελληνική Επανάσταση.
 


ΦΩΤΟ : Αρχείου






Ακόμα και στο αυγό ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ !! Δείτε πως το κρατάει.

Ρε, κτύπα σας άντρας!!


egklimatikotita.gr 


 

ΜΟΥΣΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ:Ψέμα κάθε λέξη στο στόμα του Αλέξη