11 Φεβρουαρίου 2017

ΤΩPΑ ΕΚΤΑΚΤΟ – Αγρότης ΣΑΚΑΤΕΨΕ Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ | Χαροπαλέυει στο Νοσοκομείο…


ΤΩPΑ ΕΚΤΑΚΤΟ – Αγρότης ΣΑΚΑΤΕΨΕ Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ | Χαροπαλέυει στο Νοσοκομείο…
Βρε για δες πως… αλλάξαν οι καιροί.
 
Βίαιο επεισόδιο εξελίχθηκε πριν από λίγες ώρες στην Ροδόπη, με πρωταγωνιστή τον… βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αϊχάν Καραγιουσούφ, και μια ομάδα αγροτών.
Το περιστατικό εξελίχθηκε σε μια ταβέρνα, στην περιοχή Ανθοχώρι, όπου και βρέθηκε ο βουλευτής με φίλους. Οι αγρότες ενημερώθηκαν για την έξοδο του κ. Καραγιουσούφ και έσπευσαν στο σημείο, για να του μιλήσουν για το ασφαλιστικό…
Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ενώ στην αρχή τα πράγματα ήταν ήσυχα, οι αγρότες εξαγριώθηκαν όταν ο βουλευτής τους είπε πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή, γιατί απλά έτρωγε με φίλους…
Οι αγρότες τον προειδοποίησαν, πως αν ψηφίσει το νομοσχέδιο θα είναι ανεπιθύμητος για τους κατοίκους.
Ο Βουλευτής ωστόσο, προσπάθησε να τους απομακρύνει και είπε: «Μη με ενοχλείτε τώρα, αυτή τη στιγμή πίνω τσίπουρο με τους φίλους μου. Έχουμε και προσωπική ζωή. Θα τα πούμε άλλη φορά»…
Ως αποτέλεσμα ένας εκ των αγροτών, χτύπησε άγρια τον βουλευτή στο πρόσωπο και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες…

Άγιος Παΐσιος: «Οι Αμερικανοί (Ν.Τραμπ) και οι Άγγλοι (Βρετανοί, Brexit) θα διαλύσουν την ΕΕ όταν σηκώσει ξανά κεφάλι ο Χίτλερ (Γερμανία)»! (βίντεο)


ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚO
Translate this page: EN FR DE ES RU AR
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Συγκλονίζει με την τρομερή ακρίβειά της η πρόρρηση του Άγιου Παϊσίου ο οποίος στα τέλη της δεκαετίας του '80 είχε προβλέψει την διάλυση της ΕΕ (τότε την αναφέρει ως ΕΟΚ που ήταν η πρόγονη μορφή της) από τους Άγγλους (Brexit) και τους Αμερικανούς (Ν.Τραμπ) οι οποίοι δρουν σαν ένας λαός (αγγλοσάξωνες γαρ) μόλις καταλάβουν ότι «σηκώνει κεφάλι πάλι ο Χίτλερ» (είναι σαφές ότι ο Άγιος εννοεί τους Γερμανούς)!
 
Η πρόρρησή του όπως ειπώθηκε έχει ως εξής:
 
«Λίγα είναι τα ψωμιά της ΕΟΚ ...Δεν θα κρατήσει και πολλά χρόνια ...Θα την διαλύσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι, αυτοί είναι ένας λαός και συνεργάζονται ...Σου λέει, τι γίνεται εδώ; Σηκώνει πάλι κεφάλι ο Χίτλερ; Έτσι θα την διαλύσουν ...
 
Ο γέρων Παΐσιος είχε προφητεύσει επίσης πως:
 
«Θα έρθουν δύσκολα χρόνια, θα πούμε το ψωμί, ψωμάκι ...Θα φέρει όμως ο Θεός έτσι τα συμφέροντα των μεγάλων και στο τέλος θα μας βοηθήσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι ...όχι από δίκαιο ή από φιλία αλλά γιατί έτσι θα είναι το συμφέρον τους!»
 
Οι προρρήσεις του Αγίου ξαφνικά αποκτούν επίκαιρο νόημα για την Ελλάδα των Ελληνισμό και τις γεωπολιτικές αλλγές που έρχονται.
 
Σε άλλη προρρήση αναφέρεται και πάλι στο τέλος της ΕΕ λόγω... ανομοιογένειας.
 
Παπατζήμας Αθανάσιος:
 Το καλοκαίρι του 1992 ρωτήσαμε το Γέροντα Παίσιο: «Γέροντα, τι επιπτώσεις θα έχει η ΕΟΚ για την Ελλάδα;»
«Κοιτάξτε παιδιά», απήντησε ο Γέροντας. «Στην Αμερική πήγαν άνθρωποι από διάφορα μέρη. Κουβάλησε ο καθένας το κουρέλι του και έτσι έγινε εκεί μία κουρελού.
 Η Αμερική έγινε σαν τον αργαλειό που αφομοίωσε όλα τα κουρέλια.
 Στην ΕΟΚ, όμως, οι χώρες που μπαίνουν είναι έτοιμα χαλιά.
Τα χαλιά, όσο και να τα ενώσεις, το ένα πάει από δω και το άλλο απ’ εκεί.
Έτσι, μη φοβάστε για δυσμενείς συνέπειες από την ΕΟΚ. Δεν πρόκειται ποτέ οι χώρες της Ευρώπης να ενωθούν πλήρως, ώστε να μας βλάψουν». 
 
(Νικ. Ζουρνατζόγλου, επισμηναγού έ.ά. πνευματικού παιδιού τού π. Παϊσίου καί επί σειράν ετών συνεργάτη του μέ τίτλο ” ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ –Γέροντας ΠΑΪΣΙΟΣ ό ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ” { κείμενα Β΄ }
 
Σημειώνεται ότι μόλις χθες ο υποψήφιος πρέσβης του Ντόναλντ Τραμπ στην ΕΕ, Τεντ Μάλοχ, σε επανάληψη των δηλώσεών του είπε ότι «η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει το ευρώ και να κάνει νέο μνημόνιο με το ΔΝΤ»
 
Σε νέα συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Μάλοχ υποστήριξε ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί το ΔΝΤ ακόμα και εκτός ευρώ. 
 
Οπως είπε η χώρα μας πρέπει να εγκαταλείψει το ευρώ και να επαναχαράξει τη δημοσιονομική και νομισματική πολιτική της.
 
Ο Ν.Τραμπ θέλει να διαλυθεί η ΕΕ και το ευρώ.
 
Άλλωστε ο Τ.Μάλοχ στις πρώτες του δηλώσεις για ευρώ και ΕΕ είχε πει: «το ευρώ έχει 18 μήνες ζωή ακόμα!»
 
Είναι σαφές ότι αυτοί οι Αμερικανοί του Ν.Τραμπ θέλουν το τέλος της ΕΕ την οποία ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος έχει αποκαλέσει «γερμανικό όχημα» δηλαδή «έχει σηκώσει κεφάλι ο Χίτλερ» όπως έλεγε ο Άγιος Παϊσιος
 
Όταν άλλωστε ρωτήθηκε για το αν οι ΗΠΑ βλέπουν θετικά ένα trade deal με την ΕΕ αυτός απάντησε «Όχι βέβαια αφού στο κοντινό μέλλον δεν θα υπάρχει Ευρωπαϊκή Ένωση όπως την ξέρουμε σήμερα. Trade deals ξεχωριστά με χώρες που σήμερα είναι μέλη μπορεί να γίνουν.»
 
Η δε Αγγλία (Βρετανία αλλά ο Άγιος αναφέρει τους Άγγλους καθώς είναι η κυριαρχούσα εθνότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποτελούν το 87% του πληθυσμού) είναι αποφασισμένη για το Βrexit και ήδη στρέφει τις οικονομκές της δραστηριότητες στις ΗΠΑ και στην Βρετανική Κοινοπολιτεία.
 
Ο δε Ν.Τραμπ έδωσε συγχαρητήρια στην Τ.Μέι «για την απελευθέρωση της Βρετανίας από την ΕΕ»
 
Τα ίδια επανέλαβε και προς το τέλος της συνέντευξης ο Αμερικανός πρόεδρος λέγοντας:
 
«Το BREXIT είναι ένα υπέροχο πράγμα.
 
Οι Βρετανοί το αποφάσισαν γιατί θέλουν  να ξέρουν ποιοι έρχονται στην χώρα τους, να κάνουν το εμπόριό τους χωρίς να τους παρακολουθούν και να τους λένε οι άλλοι πως θα το κάνουν.
 
Θα έχετε την δική σας ταυτότητα και θα κάνετε την δική σας πολιτική χωρίς επιτροπείες.  
 
Όσο ήμουν επιχειρηματίας και είχα κάποιες δραστηριότητες σε κάποια χώρα (σ.σ. εννοεί της Ε.Ε.), το να πάρεις έγκριση από την Ευρώπη (σ.σ. Βρυξέλλες) ήταν ένα πολύ δύσκολο πράγμα.
 
Το να πάρεις έγκριση από την συγκεκριμένη χώρα ήταν εύκολο, και γρήγορο. Το να πάρεις έγκριση όμως από το γκρουπ, το αποκαλώ κονσόρτσιουμ ήταν πολύ δύσκολο»
 
Όσο για το ότι «ο Χίτλερ σηκώνει κεφάλι» δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην θεωρεί την ΕΕ ως γερμανικό όργανο κατοχής των χωρών μελών
 
Ο Άγιος προείδε με ακρίβεια αυτά που έρχονται και για την Ελλάδα και για την ΕΕ αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο. Για άλλη μια φορά το μεγαλείο της Ορθοδοξίας ξεπέρασε τις εξελίξεις.
 
 
 

ΤΑ ΔΑΣΑΡΧΕΙΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

Η Μάνη είναι σε πόλεμο!


 Αυτοί οι άνθρωποι με τους νόμους «τους» μας καλούν, αφού χαρατσωθούμε άγρια σε περίοδο οικονομικής ανέχειας που οι ίδιοι μας έριξαν (πρώην, νυν και επόμενοι!) , να αποδείξουμε ότι η γη είναι δική μας, ότι τα πατρογονικά μας ΔΕΝ ήταν ποτέ δάση αλλά είχαν συγκεκριμένη χρήση που μας επέτρεπε να ζήσουμε στην πέτρα και στην ξεραΐλα!




Πέντε χρόνια πριν, μικρό ακόμα blog τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, δέχτηκαν ένα κείμενο, από έναν Μανιάτη, τον Νίκο Μαντάγαρη, που αφορούσε στην προσπάθεια του Δασαρχείου Καλαμάτας, (κράτος εν κράτη τα Δασαρχεία, με κάθε κυβέρνηση), να υφαρπάξει τις πατρογονικές περιουσιες των Μανιατών.

Πρόεδρος του Συλλόγου "ΕΥΝΟΙΑ", που έδινε επί δεκαετίες μάχη για να αποδείξει τα αυταπόδεικτα, ο Νίκος Μαντάγαρης, είδε σ' αυτό το μικρό blog, υπήρχε μια ψυχή, η υπογράφουσα, που αγωνιζόταν για το δίκαιο... κι έτσι τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, μπήκαν και σ΄ αυτόν τον αγώνα, υπερασπιζόμενα το δίκαιο των Μανιατών.

Εκατοντάδες τα δημοσιεύματα (θα τα βρειτε όλα στην "ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΗΣ", με τίτλο "ΜΑΝΗ").

Μάχη με το Δασαρχείο, μάχη με τα Υπουργεία, με τους υπουργούς, ώστε να έλθει το ποθούμενο αποτέλεσμα...(ένα από τα εκατοντάδες δημοσιεύματα, εδώ)

Φαίνεται όμως, πως τα συμφέροντα είναι τεράστια και καμιά ιστορική απόδειξη, δεν είναι ικανή να εμποδίσει το... Δασαρχείο και τους... νομοθετες, να υφαρπάξουν με τρόπο βρώμικο και ανέντιμο, τις περιουσίες των Μανιατών, που έχουν από τους προ-προ-προ-προ-προ-προ-προπαππούδες τους. 


Κι επειδή εκείνους τους αγώνες που δώσαμε στο πλευρό της ΕΥΝΟΜΙΑΣ και του Νίκου Μαντάγαρη, δεν τους προδίδουμε, θα συνεχίσουμε εκείνη την πορεία....

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΗ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!



Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Κύκλους που κάνει η ζωή... κι οι δρόμοι των ανθρώπων, συναντώνται,  χωρίζουν και ξανασμίγουν... συμπορευόμενοι σε δίκαιους αγώνες, ξεπερνώντας τα μικρά και τ' ανθρώπινα... 

Σήμερα, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Αγώνα, πραγματοποιήθηκε η διαμαρτυρία των Μανιατών για την αδικία που συντελείται εις βάρος τους μέσω των Δασικών Χαρτών, στις Δασικές Υπηρεσίες Καλαμάτας και ο αποκλεισμός του Δασαρχείου για δύο ώρες.
Δεκάδες αυτοκίνητα Μανιατών φορτωμένα με αφάνες και πουρνάρια έφθασαν στην Καλαμάτα βροντοφωνάζοντας πως "η πατρογονική μας γη ΔΕΝ είναι δάσος και δεν απαλλοτριώνεται". 
Επιτροπή επισκέφθηκε τον διευθυντή Δασών Γ. Σωτηρόπουλο ζητώντας του να απαντήσει αν έχουν δίκιο ή όχι. 
Ο ίδιος είπε ότι εφαρμόζει τους νόμους αναγνωρίζοντας παράλληλα το δίκαιο των κατοίκων της Μάνης! 
Ωστόσο δύσπιστοι οι διαμαρτυρόμενοι του φώναξαν ότι οι υπάλληλοι της υπηρεσίας του είναι αυτοί που τόσα χρόνια απαγορεύουν στους ιδιοκτήτες να καθαρίσουν τα κτήματά τους υπό τον φόβο ποινικών διώξεων για εκχέρσωση. 
Και τώρα, συνέχισαν, αφού λόγγωσαν τα κτήματα έρχονται οι δασικοί χάρτες για να τα χαρακτηρίσουν "δασικές εκτάσεις" 
Οι Μανιάτες ζήτησαν διάλογο από μηδενική βάση τονίζοντας πως ο αγώνας τους δεν θα σταματήσει εάν δεν δικαιωθούν. 
Μάλιστα υποσχέθηκαν η επόμενη κινητοποίηση να γίνει στην Αθήνα, έξω από την Βουλή. 
Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν στην Εφορία Καλαμάτας για να συμπαρασταθούν στους αγρότες της Μεσσηνίας που την είχαν αποκλείσει.
   
  Όταν η Μάνη κινδυνεύει δεν υπάρχει άμαχος πληθυσμός!
 

Αυτό τόνιζε στο εξώφυλλό το βιβλίο της Ευνομίας, (έκδοση περιορισμένων αντιτύπων το έτος 2011).

Πόσο δίκιο είχε και πόσο μπροστά έβλεπε. Τώρα τα βιώνει στο πετσί της η συντριπτική πλειοψηφία των Μανιατών.





                    

Το πρόβλημα είναι οι νόμοι από ένα άνομο και αφερέγγυο κράτος – άρπαγα.

Νόμοι και φωτογραφικές διατάξεις που αφήνουν να χάνεται το πραγματικό (υψηλό) δάσος και την ίδια ώρα προστατεύουν την… αφάνα αλλά την δίνουν βορρά σε όποιους έχουν κεφάλαια για φωτοβολταϊκά, ανεμογεννήτριες και ξενοδοχεία!

Νόμοι που βαφτίζουν «δάσος» την χαμηλή βλάστηση που βρίσκονται στα μανιάτικα χωριά αλλά δεν κάνουν το ίδιο και για τις εκτάσεις εκείνες που βρίσκονται εντός πολεοδομικών ιστών και έχουν την ίδια ή (ακόμη χειρότερα!) υψηλή βλάστηση, πχ πεύκα!

Νόμοι ακορντεόν στα χέρια μιας διοίκησης που δεν θεωρείται η πιο ικανή και η πιο

Πύργοι, αλώνια, στάνες κτισμένα στο Διλάγγαδο, στην καρδιά του Ταϋγέτου. Οι Μανιάτες ανέκαθεν δεν άφηναν ανεκμετάλλευτη σπιθαμή χώματος και σέβονταν το πραγματικό δάσος. Μέχρι που ήλθαν οι Δασικές Υπηρεσίες...

αδιάφθορη της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Νόμοι που αρπάζουν τα πατρογονικά των Μανιατών με την δικαιολογία της ελληνικής εμπνεύσεως πατέντα «δασική έκταση»!

Νόμοι που ψηφίζονται από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα πώς παράγεται το αλεύρι και το λάδι, που νομίζουν ότι φυτρώνουν στα ράφια των σούπερ μάρκετς.

Χωράφια και πέτρινες περιφράξεις στην Πολιάνα (Αγ. Νίκωνα). Φυσικά και δεν τα έκτισε καμία δασική υπηρεσία. Κι όμως, η έκταση θεωρείται... δασική!!!

Νόμοι που θεωρούν το αλώνι ως μη έχον ζωτικό χώρο, που τις ξερολιθιές θεωρούν ότι έγιναν με δημόσιες δαπάνες.

Νόμοι που δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν τους την, επί δεκαετίες, ασκούμενη  πολιτική ξεριζωμού και ερήμωσης της υπαίθρου.

Νόμοι από ανθρώπους που αγνοούν παντελώς ποια ζωτική χρήση είχε στη Μάνη το άγριωμα και τα αυτοφυή φυτά.

Νόμοι από ανθρώπους που βλέπουν το μανιάτικο παραθαλάσσιο χωριό ως «θέρετρο» β΄ κατηγορίας (ας μην ξεχνάμε προηγούνται η Αράχωβα κα τα χιονοδρομικά τον χειμώνα και η  Μύκονος το καλοκαίρι), μουσειακό είδος και αράζουν στην καφετέρια, στην ταβέρνα και στην παραλία συζητώντας που θα πάνε και τι θα φάνε το βράδυ.

 
Νόμοι ανθρώπων χωρίς στοιχειώδη Παιδεία υπαίθρου και πραγματικής αγροκτηνοτροφικής ζωής, χωρίς την αγωνία της σοδειάς, το χαλαζιού, της δόσης, της ερημιάς του χειμωνιάτικου καφενείου…

Νόμοι υπό την πίεση των Μνημονίων Κατοχής που θυμίζουν μέρες του ’42-43… Και τότε Ελληνόφωνες έκαναν την λάντζα…

Αυτοί οι άνθρωποι με τους νόμους «τους» μας καλούν, αφού χαρατσωθούμε άγρια σε περίοδο οικονομικής ανέχειας που οι ίδιοι μας έριξαν (πρώην, νυν και επόμενοι!) , να αποδείξουμε ότι η γη είναι δική μας, ότι τα πατρογονικά μας ΔΕΝ ήταν ποτέ δάση αλλά είχαν συγκεκριμένη χρήση που μας επέτρεπε να ζήσουμε στην πέτρα και στην ξεραΐλα!

Αυτοί λοιπόν αποφάσισαν για εμάς ΧΩΡΙΣ εμάς. Για τη ζωή μας, για το μέλλον των παιδιών μας.

Κινητοποίηση της Ευνομίας στην Αρεόπολη 17 Μαρτίου 2007. Τα μέλη της έβλεπαν από τότε αυτό που ήλθε σήμερα με τους Δασικούς Χάρτες. Και αγωνίζονταν χωρίς τη συμπαράσταση των δύο μανιάτικων δήμων.  

Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος η ιδιοκτησία προστατεύεται από το κράτος. Ας μας πουν λοιπόν πότε και με ποιον τρόπο προστάτεψαν τις περιουσίες μας;



Η Μάνη έχει πολλές και μεγάλες ιδιαιτερότητες:  οι όποιες καταπατήσεις έγιναν και τις οποίες επικαλείται ο υπουργός, ότι δήθεν θα τις αποτρέψουν οι Δασικοί Χάρτες, όποτε συμβαίνουν είναι ΜΕΤΑΞΥ ΙΔΙΩΤΩΝ. Ο κάθε Μανιάτης ξέρει πολύ καλά πώς να υπερασπίζεται την ιδιοκτησία του.

Όπως τώρα με τους Δασικούς Χάρτες.


Εάν δεν ανασκευάσει το υπουργείο τότε η ευθύνη όλη δική του! 
 

Πηγή

OI ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ...ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΦΙΑ!



 
 Οι αλβανοί οικοδόμοι ο οποίοι 'δικαιούνται" το επίδομα!!..Εσύ έλληνα οικοδόμε άνεργε θα πλήρωνεις απο το υστέρημα σου κρατικές εισφορές ώστε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να έχει αποθεματικά να δίνει μέσω των ταμείων των φορολογούμενων ασφαλισμένων πολιτών επιδόματα στους ξένους λαθρο - εισβολείς !!

Αν φυσικά τολμήσεις και διαμαρτυρηθείς είσαι ρατσιστής και φασίστας!!

antipliroforisi blog spot

Καμαρώστε ακόμα ένα τομάρι της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει καμί αναστολή αρκεί να έχει την καρέκλα… Αριστεροί της πλάκας και του συμφέροντος



«Μπορούμε να ψηφίσουμε μια συμφωνία με προληπτικά ελαφριά μέτρα, μέτρα που θα έχουν αντιστάθμισμα να μην υποφέρει η κοινωνία, να τελειώσει η αξιολογηση και να πάμε μπροστά», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας.
«Είμαστε μπροστά σε μεγάλες αποφάσεις, ο κόσμος κουράστηκε», πρόσθεσε και συμπλήρωσε «για διεύρυνση του κόφτη, θα δούμε πώς θα γίνει αυτό».
Άρχισαν πάλι τα παλιοτόμαρα του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν κωλοτούμπες και σκατόχαρτα τις κόκκινες γραμμές τους… Όπου λένε όχι τελικά να ξέρεις θα είναι ΝΑΙ…
 
 
 
 

Πως το βρωμερό ερπετό ο Σόρος μετατρέπει την Ελλάδα σε ισλαμική αποικία ελέγχοντας ΜΜΕ, πολιτικούς, τράπεζες και όχι μόνο …


 
Πως ο Σόρος μετατρέπει την Ελλάδα σε ισλαμική αποικία ελέγχοντας ΜΜΕ, πολιτικούς, τράπεζες και όχι μόνο ...
5 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Τ.ΣΟΡΟΣ ΣΕ ΜΚΟ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΜΜΕ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΛΠ
του Πέτρου Αναστασίου
Από το 1979 το δίκτυο των ιδρυμάτων OSF του «επενδυτή» 86χρονου Ουγγροαμερικανού Τ.Σόρος με το πραγματικό όνομα György Schwartz (ο οποίος αποδεικνύεται «επενδυτής στην διασάλευση της παγκόσμιας έννομης τάξης) διέθεσε πάνω από 5 δισ, ευρώ σε μια πληθώρα ποικίλων οργανώσεων με εντελώς διαφορετικές δραστηριότητες, αποκαλύπτουν τα DC Leaks.
Ορισμένα από αυτά κατέληξαν στον κaθηγητή Γιάννη Καρρά και τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Μεγάρου Μαξίμου, Ματθαίο Τσιμιτσάκη, σε 6 ελληνικές ιστοσελίδες, 6 ελληνικές εφημερίδες, τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς κλπ, προκειμένου να υποστηρίξουν το ουκρανικό πραξικόπημα και να κατευθύνουν την ελληνική κοινή γνώμη κατά της Ρωσίας και υπέρ της Ουκρανίας.
Χρηματοδότης των ελληνικών ΜΜΕ ήταν ο ευρωπαϊκός βραχίονας του OSF, η οργάνωση Policy Association for the Open Society (PASOS) με έδρα την Πράγα, που δραστηριοποιείται υπέρ των ανοιχτών συνόρων και την κατάργηση της βίζας και στους χρηματοδότες της περιλαμβάνονται τρανταχτά ονόματα όπως: Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, NATO, EACEA, UNDEF, NED κ.ά.
Τα ιδρύματα του Τ.Σόρος από τις ΗΠΑ, αλλά και από ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Βέλγιο, Πορτογαλία και Ιταλία) συγκρότησαν, ήδη από το 2005, το European Programme for Integration and Emigration (EPIM) – «Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα για την Ενσωμάτωση και τη Μετανάστευση».
Σύμφωνα με τον Sheena McLoughlin, υπάλληλο του Σόρος, βασικός στόχος του EPIM είναι η χρηματοδότηση ΜΚΟ που αφενός θα υποστηρίζουν όσους αιτούνται άσυλο ή είναι οικονομικοί μετανάστες χωρίς έγγραφα και αφετέρου θα προωθούν την ενσωμάτωση, την κοινωνική ένταξη (πρόσβαση στη δημόσια υγεία και περίθαλψη, στη σχολική εκπαίδευση κ.λπ.) και την ισότιμη αντιμετώπιση των μεταναστών που αναζητούν προστασία.
Στους στόχους των «μεγάλων χορηγών» του ΕΡΙΜ περιλαμβάνονται επίσης και θέματα όπως η άσκηση επιρροής στα νομοπαρασκευαστικά όργανα της Ε.Ε. υπέρ των μεταναστών, οι δημόσιες σχέσεις αλλά και «εξειδικευμένα προγράμματα», όπως advocacy και capacity building.
Περισσότερες από 450 οργανώσεις από 45 χώρες, που εμπλέκονται άμεσα σε θέματα μετανάστευσης, συμμετέχουν στο πολύπλοκο δίκτυο EPIM, το οποίο όχι μόνο χρηματοδοτεί αυτές τις οργανώσεις αλλά και τις φιλοξενεί συχνά στην έδρα του, στις Βρυξέλλες, όπου γίνονται και τα σχετικά σεμινάρια.
Την ίδια στιγμή διατηρεί έχει μεγάλους διαφημιστικούς λογαριασμού επηρεάζοντας τα media shop και τα ΜΜΕ χωρών, όπως η Ελλάδα, αποκλείοντας από την διαφημιστική αγορά αντίθετα με τις απόψεις του Τ.Σόρρος, ΜΜΕ και ενισχύοντας οικονομικά με διαφημίσεις, μέσω συνεργαζόμενων τραπεζών, ομίλων κλπ, τα ΜΜΕ που συντάσσονται με τις θέσεις του Τ.Σόρος!
Σύμφωνα με το ντουκουμέντο από τα DC Leaks που φέρνει στην δημοσιότητα το pronews.gr θα πρέπει να πολεμηθούν με κάθε τρόπο, πατριωτικά και εθνοτικά («εθνικιστικά» κατά τον Σόρος) στην Ευρώπη και να εξουδετερωθούν προκειμένου να μην μπορέσουν να εμποδίσουν:
1) Να χορηγείται σε κάθε πρόσφυγα το ποσό των 15 χιλιάδων ευρώ και να παρέχονται επιπλέον κοινωνικές παροχές
2) Να υπάρχει ευρωπαϊκός και όχι εθνικός έλεγχος των συνόρων (όπως έχει γίνει αυτή την στιγμή στα ανατολικά σύνορα της Ελλάδας).
3) Η νομική διαφοροποίηση μεταξύ πρόσφυγα, οικονομικού μετανάστη κ.λπ. να καταργηθεί, όπως και η δυνατότητα των κρατών να προστατεύουν μόνα τους τα σύνορά τους.
4) Το ευρωτουρκικό σχέδιο Μέρκελ-Ερντογάν για την αντιμετώπιση της «προσφυγικής κρίσης», είναι δημιούργημα της δεξαμενής σκέψης European Stabillity Initiative (ESI) που χρηματοδοτείται απο τον Τ.Σόρος! Στον ESI διευθυντής είναι ο Γκέραλντ Κνάους, σύμβουλος της Γερμανίδας καγκελαρίου σε προσφυγικά θέματα.
Καμία αμφιβολία για το πώς η Ελλάδα ξαφνικά άνοιξε τα σύνορά της και έχει πλημμυρίσει με μουσουλμάνους πρόσφυγες;
Μόνο για μία συγκεκριμένη δράση, αναφέρεται στο παρακάτω έγγραφο η διάθεση του ποσού των 500.000 ευρώ από ίδρυμα του Σόρρος!
Στους έξι σημαντικότερους, ανάμεσα στους συνολικά 150 αποδέκτες δωρεών του OSF για τα έτη 2005-2009, περιλαμβάνονταν οι οργανώσεις: Media Development Loan Fund, Inc (15,69 εκατ. δολάρια), Drug Policy Alliance (12,5 εκατ. δολάρια), Tides Foundation (11,04 εκατ. δολάρια), American Civil Liberties Union Foun. Inc (10,98 εκατ. δολάρια), The Alliance for Climate Protection (10 εκατ. δολάρια), Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe / CEE (13) (8,52 εκατ. δολάρια).
Στις οργανώσεις που επιχορηγούνται απευθείας από το OSF, επειδή δραστηριοποιούνται στην κατάργηση των εθνικών συνόρων, την αποδόμηση των εθνικών μεταναστευτικών πολιτικών και είναι υπέρ των δικαιωμάτων και πλεονεκτημάτων των παράνομων μεταναστών, περιλαμβάνονται επίσης τα: National Immigration Forum, American Immigration Council, Immigrant Legal Resource Center, Casa de Maryland, National Immigration Law Center, Migration Policy Institute, Immigration Policy Center κ.ά.
Χρήματα του Σόρος κατέληξαν και σε φιλομεταναστευτικές ομάδες όπως η British Future, που ανάλαβε τον αγώνα κατά του UKIP του Ν. Φάρατζ, αλλά και σε χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας και στις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες, κατά τη διάρκεια των «πολύχρωμων επαναστάσεων» σε Σερβία, Γεωργία και Ουκρανία.
Μάλιστα, ο πρόεδρος Ποροσένκο της Ουκρανίας απένειμε πρόσφατα στο Σόρος το Μετάλλιο της Ελευθερίας για την αντιρωσική συνεισφορά του, έχοντας ως πρώτο διδάξαντα τον Φράνκο Τούτσμαν της Κροατίας, ο οποίος το 1996 ευχαρίστησε δημοσίως τον Σόρος για τη βοήθεια που προσέφερε στη χώρα του στον πόλεμο κατά της Σερβίας.
Δείτε το πρώτο έγγραφο από μία σειρά που θα φέρει στην δημοσιότητα το pronews.gr τις επόμενες ημέρες και ώρες.
Check George Soros’s OSF plans to counter Russian policy and traditional values dcleaks.com
Πως ο Σόρος μετατρέπει την Ελλάδα σε ισλαμική αποικία ελέγχοντας ΜΜΕ, πολιτικούς, τράπεζες και όχι μόνο ...
Τα έγγραφα για την Ελλάδα:

Πως ο Σόρος μετατρέπει την Ελλάδα σε ισλαμική αποικία ελέγχοντας ΜΜΕ, πολιτικούς, τράπεζες και όχι μόνο ... Πως ο Σόρος μετατρέπει την Ελλάδα σε ισλαμική αποικία ελέγχοντας ΜΜΕ, πολιτικούς, τράπεζες και όχι μόνο ... Πως ο Σόρος μετατρέπει την Ελλάδα σε ισλαμική αποικία ελέγχοντας ΜΜΕ, πολιτικούς, τράπεζες και όχι μόνο ...
Έγγραφο από τα αρχεία του G.Soros που έδωσαν στη δημοσιότητα τα DC Leaks, όπου φαίνεται η οργάνωση διαφόρων ΜΚΟ όπως η οργάνωση No Borders που προωθεί τα συμφέροντα του οργανισμού του Soros OSF.
Πως ο Σόρος μετατρέπει την Ελλάδα σε ισλαμική αποικία ελέγχοντας ΜΜΕ, πολιτικούς, τράπεζες και όχι μόνο ...
Το «φακέλωμα» από τις «υπηρεσίες» του Σόρος αναφορικά με την ποιότητα των καλεσμένων σε τηλεοπτικές εκπομπές στην Γερμανία για το ουκρανικό ζήτημα.
Πως ο Σόρος μετατρέπει την Ελλάδα σε ισλαμική αποικία ελέγχοντας ΜΜΕ, πολιτικούς, τράπεζες και όχι μόνο ...
Αναφορές για τις εφημερίδες στη Γερμανία
Πως ο Σόρος μετατρέπει την Ελλάδα σε ισλαμική αποικία ελέγχοντας ΜΜΕ, πολιτικούς, τράπεζες και όχι μόνο ...
Το ενδιαφέρον του Σόρος για τις ελεγχόμενες από τον ίδιο ΜΚΟ είναι έντονο. Στο απόσπασμα έκθεσης από τον Απρίλιο του 2012 φαίνεται το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ΜΚΟ στην Ουγγαρία.
Πως ο Σόρος μετατρέπει την Ελλάδα σε ισλαμική αποικία ελέγχοντας ΜΜΕ, πολιτικούς, τράπεζες και όχι μόνο ...
Όπως και στην Ελλάδα έτσι και στην Ιταλία ο OSF διερευνά τις δυνατότητες επηρεασμού των ιταλικών ΜΜΕ για το ουκρανικό ζήτημα.
Πως ο Σόρος μετατρέπει την Ελλάδα σε ισλαμική αποικία ελέγχοντας ΜΜΕ, πολιτικούς, τράπεζες και όχι μόνο ...
Οι εκθέσεις για την υπόθεση των προσφύγων και των μεταναστών είναι 48ωρες στον OSF. Αν και αυτές ουσιαστικά περιγράφουν τις σημαντικότερες εξελίξεις από ανοικτές πηγές δείχνουν ότι ο Σόρος έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση των εκατομμυρίων μεταναστών που κατακλύζουν την Ευρώπη επιχειρώντας να επιταχύνει τις διαδικασίες.
Πως ο Σόρος μετατρέπει την Ελλάδα σε ισλαμική αποικία ελέγχοντας ΜΜΕ, πολιτικούς, τράπεζες και όχι μόνο ...
Η συμφωνία μεταξύ της σουηδικής οργάνωσης Sida η οποία εκπροσωπείται στην Ουκρανία από την σουηδική πρεσβεία και του οργανισμού του Σόρος IRF για την επιδότηση του προγράμματος Think Tank Development Initiative (TTDI) ύψους 3 762 600 USD.
Πως ο Σόρος μετατρέπει την Ελλάδα σε ισλαμική αποικία ελέγχοντας ΜΜΕ, πολιτικούς, τράπεζες και όχι μόνο ... Πως ο Σόρος μετατρέπει την Ελλάδα σε ισλαμική αποικία ελέγχοντας ΜΜΕ, πολιτικούς, τράπεζες και όχι μόνο ...
Από Σπύρος Μακρής -
Πηγή: pronews μέσω teleytaiaexodos
thesecretrealtruth

Τσίπρας ο εθελόδουλος : "Θέλω να παρακαλέσω θερμά την Καγκελάριο κ. Μέρκελ....."

Ο ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ





«Δεν πρόκειται να δεχθούμε άλλα παιχνίδια στην πλάτη της Ελλάδας. Δεν θα επιτρέψουμε μαζί με τις συνεπείς ευρωπαϊκές προοδευτικές δυνάμεις αλλά παιχνίδια με τη φωτιά για τη συνοχή της Ευρώπης», ανέφερε ο  πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας το Σάββατο στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως ανέφερε, «οι τεχνοκράτες επικαλούνται στοιχεία που όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι έγκυρα και αυτό το επεσήμανε και η Κομισιόν. Αυτό που περιμένουμε το γρηγορότερο δυνατόν είναι να αναθεωρήσουν αυτές τις εκτιμήσεις. Δεν μπορεί να υπάρξει διαπραγμάτευση αν δεν βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα, ώστε να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση σε τεχνικό επίπεδο.
Θέλω να παρακαλέσω θερμά την Καγκελάριο κ. Μέρκελ να αποθαρρύνει τον υπουργό Οικονομικών από αυτή τη διαρκή επιθετικότητα εναντίον της Ελλάδας και από τις υποτιμητικές αναφορές. Η προεκλογική περίοδος σε μια χώρα δεν μπορεί να επηρεάσει τη ζωή σε μια άλλη χώρα.
Τηρούμε τα συμφωνηθέντα, να τηρήσουν και οι εταίροι μας όσα έχουν συμφωνήσει. Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε οτιδήποτε είναι στο πλαίσιο της συμφωνίας και το πλαίσιο της λογικής. Απαιτήσεις που δεν υποστηρίζονται από τους αριθμούς δεν πρόκειται να συζητηθούν», σημείωσε.
«Από τη πλευρά μας επαναλαμβάνουμε με σταθερότητα, νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα: Δεν θα δεχτούμε άλλα παιχνίδια στη πλάτη του ελληνικού λαού.
Να ξέρουν ότι παίζουν με τη φωτιά όποιοι παίζουν παιχνίδια για «ευρωζώνη δύο ταχυτήτων», για διασπάσεις και διαιρέσεις», σημείωσε.
«Όσο και αν το απεύχονται η αξιολόγηση θα κλείσει και θα κλείσει θετικά. Χωρίς υποχωρήσεις σε θέματα αρχών και σε θέματα που αφορούν το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Σήμερα βλέπουμε στην Ευρώπη ότι οι ακραίες νεοφιλελευθερες δυνάμεις χάνουν έδαφος και δεν κερδίζουν. Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τη νέα αυτή πραγματικότητα αλλά και τις τεκτονικές αλλαγές σε διεθνές επίπεδο. Το παιχνίδι είναι απολύτως ανοικτό».
«Η κοινή ευρωπαϊκή αξιοπρέπεια, αξίζει να είμαστε πιο προσεκτικοί και ειδικά απέναντι σε μια χώρα που έχει λεηλατηθεί και κάνει τόσες θυσίες (οικονομικές, κοινωνικές, προσφυγικό) για τη διατήρηση της συνοχής της Ευρώπης», σημείωσε.
Αναφερόμενος στο θέμα της ευρωπαϊκής συνοχής υπογράμμισε ότι «όσο η Ευρώπη θα παραμένει άβουλη, αδύναμη, ανίσχυρη, τόσο θα ενισχύονται οι δυνάμεις του ευρωσκεπτικισμού.Η χώρα μας θα γυρίσει σελίδα. Η κρίση είναι παρελθόν"», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του, κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιείται σήμερα κι αύριο.Το 2017 θα είναι ένας χρόνος κρίσιμος για την Ευρώπη» τόνισε ο πρωθυπουργός ο οποίος υπογράμμισε ότι «για πρώτη φορά κλονίζεται η ευρωαντλαντική σχέση και ο προσανατολισμός της».

Επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση
Σχετικά με την τακτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρει ότι «για πρώτη φορά η Ελλάδα τηρεί με συνέπεια όσα έχουν συμφωνηθεί. Όποιος επιστρατεύει την κωλυσιεργία είναι προφανές ότι το κάνει για άλλους λόγους».
«Ο κ. Μητσοτάκης θα πάει στη Γερμανία δεν ξέρω τι θα πει αλλά δεν θα αναφέρει το ζήτημα της έκδοσης του κ. Χριστοφοράκου.Δεν ήρθε σε επαφή μαζί μου δεν ζήτησε ενημέρωση. Δεν τους ενδιαφέρει να κλείσει η αξιολόγηση αλλά να πέσει η κυβέρνηση για να έρθουν αυτοί στα πράγματα Να λάβει υπόψη ποιος παλεύει για διέξοδο από την κρίση και ποιος δίνει διαπιστευτήρια προκειμένου να έρθει στην εξουσία. Ο κ. Μητσοτάκης και το κόμμα του είναι οι μόνοι στην Ευρώπη που μας εγκαλούν για καθυστερήσεις. Θα του πω ότι για να πάρει την εξουσία δεν αρκεί να γίνει αρεστός στους δανειστές αλλά στον ελληνικό λαό και αυτό δεν θα το καταφέρει».

«Το ΠΑΣΟΚ επιμένει να είναι η ουρά της Ν.Δ»
«Το ΠΑΣΟΚ επιμένει να είναι η ουρά της Ν.Δ και του κ. Μητσοτάκη. Είχε ευκαιρίες να πάρει αποστάσεις και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Τους καλούμε να δουν ότι τα πράγματα αλλάζουν. Σε λίγο θα είναι οι μόνοι στην Ευρώπη που επιμένουν να συνεργάζονται με μια δεξιά που συνδυάζει τον φιλελευθερισμό του κ. Μητσοτάκη και την ακροδεξιά ρητορική του κ. Γεωργιάδη», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

 Η προοπτική μιας εναλλακτικής Αριστεράς στην Ευρώπη και τον κόσμο, παραμένει ανοικτή
«Στη Γαλλία η συνεργασία ανάμεσα στους σοσιαλιστές και την Αριστερά θα μπορούσε να δημιουργήσει μεγαλύτερη δυναμική. Η προοπτική μιας εναλλακτικής Αριστεράς στην Ευρώπη και τον κόσμο, παραμένει ανοικτή», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com

Ακυρώθηκε η πούστικη επίθεση στην ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών μας (ΒΙΝΤΕΟ)






Στη Παιδεία η πρώτη ήττα της Κατοχής
Ο.Λ.Μ.Ε., Δ.Ο.Ε., ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ “ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ” ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΝΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ Α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ “ΥΠΟΥΡΓΟΥ”

Στην Εκπαίδευση σημειώθηκε η πρώτη νίκη του Ελληνικού λαού με ντε φάκτο ακυρωση κατοχικού μέτρου, εκείνου των “έμφυλων ταυτοτητων” με σεξουαλικό διαχωρισμό στα Γυμνάσια.. Βεβαίως δεν είναι παρά μία μάχη στον πόλεμο που έχουν εξαπολύσει οι πολιτικοί κλπ που γενοκτονούν την Ελλάδα. Αλλά, η μάχη αυτή στενά συναρτάται με το Ολοκαύτωμα σε γλώσσα-πολιτισμό, με αφελληνισμό και τραβεστί Α-παιδεία. Ο πόλεμος βαίνει προς τη λήξη


Ας λέει ο Πουστόγλου ο,τι είναι «Υποχρεωτική η παρακολούθηση των μαθημάτων για gay και τρανσέξουαλ», το κλίμα έχει βαρύνει πολύ από την ασυνάρτητη δολιότητα του κατοχικού μέτρου..

Εγινε κατανοητό ότι πρόκειται για επίθεση ψυχολογικού πολέμου στον υπό υποδούλωση λαό. Αποτελεί βασικο μέρος της κρυφής και ανελαστικής ατζέντας που υλοποιείται χωρίς να ομολογείται.. Κάνοντας πίσω υποχωρούν σε κάτι βασικό ως προς το συσχετισμό στο διεξαγόμενο πόλεμο.. Ισως να μη χρειασθεί να τους πάρουν “με τα καδρόνια”, πάντως όλοι ξέρουν ποιοί είναι αυτοί που επιχειρούν να επιβάλουν την κατοχική προπαγάνδα με “θεματικές εβδομάδες”…

Δείτε τι αναφέρει σχετικά το (ξεσκισμένο σε ισχύ) Σύνταγμα της Ελλάδας MEPOΣ ΔEYTEPO – Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα. ‘Αρθρο 16: (Παιδεία, τέχνη, επιστήμη):
2. H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.
Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και Πρωτόκολλα της Σύμβασης. Πρώτον Πρόσθετον Πρωτόκολλον εις την Σύμβασιν περί Προασπίσεως των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των Θεμελιωδών Ελευθεριών. Δικαίωμα στην εκπαίδευση. Άρθρον 2:
– Ουδείς δύναται να στερηθή του δικαιώματος όπως εκπαιδευθή. Παν Κράτος εν τη ασκήσει των αναλαμβανομένων υπ’ αυτού καθηκόντων επί του πεδίου της μορφώσεως και της εκπαιδεύσεως θα σέβεται το δικαίωμα των γονέων όπως εξασφαλίζωσι την μόρφωσιν και εκπαίδευσιν ταύτην συμφώνως προς τας ιδίας αυτών θρησκευτικάς και φιλοσοφικάς πεποιθήσεις.
Καθηγητής Φιλοσοφίας(μαρξιστής) στο Πανεπιστήμιο Κρήτης ο Δ, Πατέλης προσδιορίζει τι ζημιά προκαλούν τα σιωνατσι χτήνη στα παιδιά. Το βίντεο απαντά στην κατοχική κυβέρνηση για τα περί “έμφυλου” διαχωρισμού, για σχετικές “ταυτότητες” και για την αλλαγή φύλλου, δείχνοντας ποιά διεθνή συμφέροντα εξυπηρετούνται επιβάλοντας την ανωμαλία στο ανθρώπινο είδος…
Ακούστε στο 4ο λεπτό να λέει :

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΉ Ή ΕΦΗΒΙΚΉ ΗΛΙΚΊΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΕΡΘΕΙ Ο ΓΟΝΕΑΣ Ή Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙ : ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΨΑΞΕΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΟΥ ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ;Ή ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ; ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ; ΤΙ Θ΄ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ; ΚΙ ΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙΣ ΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ , ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ !!!!

.


Η ΣΥΡΙΖΟ ΤΡΟΙΚΑΝΗ Καρακώστα: Αν έρθουν νέα μέτρα ( 4οΜΝΗΜΟΝΙΟ) βεβαίως και θα τα ψηφίσω, τι μου κάνετε τον μπαμπούλα;

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017



Καρακώστα: Αν έρθουν νέα μέτρα βεβαίως και θα τα ψηφίσω, τι μου κάνετε τον μπαμπούλα;

Μην ανησυχείς κ.Καρακώστα.Δεν θα χάσεις τα μισθά!!

Πηγή:Βιντεο anemosantistasis.blogspot.com

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Πρώην ΥΠΟΥΡΓΟΙ (που έπρεπε να βρίσκονται στη ΦΥΛΑΚΗ) «συμβουλεύουν» για έξοδο από την Κρίση!!






ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ «ΣΩΤΗΡΕΣ»! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!







«ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΥ»
hellasforce.com