27 Μαρτίου 2018

Κατσίκης: Να παρακάμψουμε τη δικαιοσύνη, να ανταλλάξουμε τους 8 Τούρκους με τους 2 Ελληνες

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
Κατσίκης: Να παρακάμψουμε τη δικαιοσύνη, να ανταλλάξουμε τους 8 Τούρκους με τους 2 Ελληνες
Ευθέως να γίνει ανταλλαγή των 8 Τούρκων αξιωματικών με τους 2 Ελληνες στρατιωτικούς, πρότεινε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης.
Ο κ. Κατσίκης βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ λίγο αργότερα αφότου έγιναν γνωστές οι δηλώσεις Ερντογάν που έθετε από το παράθυρο θέμα ανταλλαγής των 8 Τούρκων με τους 2 Ελληνες.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις ο κ. Κατσίκης τάχθηκε υπέρ της ανταλλαγής ζητώντας να παρακαμφθεί η ελληνική δικαιοσύνη!
«Δεν ξέρουμε ποια ήταν τα επιχειρήματα των Ευρωπαίων όταν διαπραγματευόντουσαν με τον Ερντογάν τα ελληνικά εθνικά θέματα. Ακούσαμε ότι του συνέστησαν να σταματήσουν την προκλητικότητα και διατύπωσα και την ανησυχία τους, αλλά δεν είδα τον Ερντογάν να συγκινείται και τα επιχειρήματα των Ευρωπαίων δεν τον έπεισαν όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του.

Αυτό σημαίνει ότι είναι ανένδοτος δεν ακούει τους Ευρωπαίους και ότι δικαιώνεται ο Πάνος Καμμένος όταν χαρακτηρίζει τους συλληφθέντες στρατιωτικούς ομήρους. Ο Ερντογάν εμμέσως πλην σαφώς μας έστειλε ένα μήνυμα της ανταλλαγής.  Οπως επίσης έχει δώσει μήνυμα στην Αμερική ότι κρατάει τον πάστορα και θέλει ανταλλαγή με Γκιουλέν.

Πιστεύω ότι θέλει να κάνει ανταλλαγή των 2 με τους 8. Κάνει μια πρόταση χωρίς να είναι σαφέστατος αφού βάζει πικρόχολα το θέμα των δικών του που αυτομόλησαν και λέει όπως εσείς αφήνετε το θέμα να το χειριστεί η δική σας δικαιοσύνη έτσι και εμείς.

Εμείς από τη μια λέμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε παρέμβαση στην ελληνική δικαιοσύνη. Από την άλλη δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να παρακάμψουμε και οι δυο χώρες την ελληνική δικαιοσύνη και να βρούμε και οι δυο χώρες μια συμφωνία ανταλλαγής. Να κάνουμε μια υποθετική συζήτηση, αν ήταν στο χέρι μας να κάνουμε μια ανταλλαγή ανθρώπων που συμμετείχαν στο πραξικόπημα αλλά δεν θα έχουν δίκαιη δίκη. Αυτό είναι το σκεπτικό. Μακάρι να πρυτανεύσει η σύνεση και η λογική στην Τουρκία και να αποδείξει το αντίθετο. Ο,τι κύριοι εμείς εδώ κάνουμε δίκαιες δίκες.

Εγώ υποθετικά μιλώντας αν αποφασίσουν οι ηγεσίες των δύο χωρών να παρακάμψουν την ελληνική και την τουρκική δικαιοσύνη πιστεύω ότι θα μπορούσε να τελειώσει το θέμα εκεί.
Αν η σκέψη μας ότι είναι όμηροι τότε ένα απλό μεθοριακό επεισόδιο είχε σκοπό να εξελιχθεί σε ένα σοβαρό επεισόδιο με σκοπό την ομηρία και την ανταλλαγή.
Θεωρώ ότι θα μπορούσε να αποτελέσει λύση η παράκαμψη της ελληνικής δικαιοσύνης. Με όλο το σεβασμό στην ελληνική δικαιοσύνη και στο ότι θα πρέπει να εκτελούνται οι αποφάσεις της.

Στην ερώτηση για το αν συζητείται στο παρασκήνιο, ο κ. Κατσίκης απάντησε: «Δεν θα απαντήσω αλλά είναι μια σκέψη την οποία εκφράζω και εφόσον δούμε τα πράγματα και ποιοι θα ήταν το όφελος και η ζημία να εκτιμήσουμε. Οχι δεν έγινε λάθος χειρισμοί στην υπόθεση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών. Ενα απλό μεθοριακά εξελίχθηκε σε θέμα μείζον, διμερές και στη συνέχεια διεθνές. Ανησυχώ για θερμό επεισόδιο, ανησυχώ γιατί από τη μια η τουρκική προκλητικότητα εντείνεται δεν μειώνεται και από την άλλη οι συμμαχικές δυνάμεις είναι πολύ καλοί να εκφράζουν ήπιο λόγο. Οπως ανησυχούσαμε πάντα για τις παραβιάσεις των Τούρκων αυτή η ανησυχία υφίσταται και σήμερα».

Πηγή: iefimerida.gr

9.300 παπάδες, 7.270 γιατροί




Ξέρετε πόσοι είναι οι ιερείς που πληρώνονται από το ελληνικό δημόσιο; Δηλαδή από κάθε έλληνα πολίτη είτε πιστεύει είτε όχι, είτε είναι Χριστιανός Ορθόδοξος είτε όχι, είτε πάει στην εκκλησία είτε όχι; Σύμφωνα με τα στοιχεία του Μητρώου Ανθρωπίνου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου, μισθοδοτούνται 9.298 κληρικοί.

Αντίστοιχα, πόσοι είναι οι γιατροί που υπηρετούν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, τους οποίους έχουμε όλοι ανάγκη; Μόλις 7.271! Ακόμα και μαζί με τους 800 των Κέντρων Υγείας, ο αριθμός των γιατρών υπολείπεται πολύ των παπάδων.

Να μια ανάγλυφη αποτύπωση της αντιδραστικής σχέσης κράτους-εκκλησίας στην Ελλάδα, που είναι πολύ ευρύτερη από το ζήτημα των Θρησκευτικών στα σχολεία, όπου κι εκεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ούτε ήθελε, ούτε θα κάνει τελικά τίποτα. Ενώ η δημόσια υγεία γκρεμίζεται, ενώ η δημόσια παιδεία συρρικνώνεται, το παπαδαριό απολαμβάνει πλήθος προνομίων. Είναι πολύ χρήσιμο στο σύστημα άλλωστε. Το αίτημα του πλήρους διαχωρισμού κράτους-εκκλησίας είναι εξαιρετικά ώριμο.
in: ΠΗΓΗ Πρωτοσελιδο

Αλιεύοντας στο facebook - οι χρήστες γράφουν αυτά που άλλοι κρύβουν ...της εκκλησίας το ...

 του χρήστη George Kallis

ΟΤΑΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΙΠΤΕΙ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΗΣ
Ένα κορίτσι 29 χρόνων έχασε την ζωή της προδομένη από την Εκκλησία και την κοινωνία.
Κατακραυγή λαού εν μέσω αδιαφορίας και δικαιολογιών της Εκκλησίας.
Ευτυχώς δηλαδή που η Αναστασία Παπαδοπούλου τόλμησε και ανέδειξε το θέμα δημόσια.
http://www.philenews.com/…/mitr-tamasoy-mas-stoicheionei-po…
http://www.philenews.com/…/o-mitropolitis-isaias-apallaxe-t…
http://www.philenews.com/…/archiepiskopos-o-mitr-tamasoy-at…


George Kallis
ΟΤΑΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΙΠΤΕΙ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΗΣ
Ένα κορίτσι 29 χρόνων έχασε την ζωή της προδομένη από την Εκκλησία και την κοινωνία.
Κατακραυγή λαού εν μέσω αδιαφορίας και δικαιολογιών της Εκκλησίας.
Ευτυχώς δηλαδή που η Αναστασία Παπαδοπούλου τόλμησε και ανέδειξε το θέμα δημόσια.
http://www.philenews.com/…/mitr-tamasoy-mas-stoicheionei-po…
http://www.philenews.com/…/o-mitropolitis-isaias-apallaxe-t…
http://www.philenews.com/…/archiepiskopos-o-mitr-tamasoy-at…

88χρονος ναύαρχος ε.α. αμύνθηκε της ζωής του πυροβολώντας Αλβανούς ληστές και τον πάνε για κακούργημα!



88χρονος ναύαρχος ε.α. αμύνθηκε της ζωής του πυροβολώντας Αλβανούς ληστές και τον πάνε για κακούργημα!


Απίστευτες καταστάσεις στην ελληνική κοινωνία και κατ΄ επέκταση στη Δικαιοσύνη ως καθρέπτης αυτής.
Οι παρακμιακοί χρόνοι που ζούμε, το αυτονόητο που έχει γίνει ζητούμενο και υποθέσεις  που σε άλλες εποχές όχι πολύ μακρινές θα ήταν αδιανόητες έχουν γίνει δυστυχώς μια θλιβερή  πραγματικότητα.

Το πόρισμα είναι ότι ο Έλληνας πολίτης δεν μπορεί να υπερασπιστεί την περιουσία του από ανθρώπους που εισβάλουν στο σπίτι του.

Αυτό συνέβη σε ένα απόστρατο 88χρονο ναύαρχο του Λιμενικού Σώματος όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του στη Βούλα και ο οποίος μη έχοντας άλλη επιλογή πυροβόλησε εναντίον δύο Αλβανών και τώρα κάποιος εισαγγελέας τον σύρει στα δικαστήρια ως ένοχο!

Ο συγκεκριμένος εισαγγελέας άσκησε εις βάρος του 88χρονου ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοχρησία και ψευδορκία.
«Φοβήθηκα για τη ζωή μου, δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω», είπε ο 88χρονος, ο οποίος μετά την άσκηση της δίωξης οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή

Ο ηλικιωμένος που πυροβόλησε τον έναν από τους δύο Αλβανούς  κινήθηκε εναντίον του αυτεπάγγελτα η ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα.

«Διαμένω μόνος μου στη μονοκατοικία. Στις 06:30 χτύπησε ο συναγερμός της οικίας μου και με ξύπνησε. Στις 07:45 χτύπησε το κουδούνι της κεντρικής πόρτας του σπιτιού μου. Χωρίς να ανοίξω την πόρτα ρώτησα ποιος είναι και μου απάντησε με καλά ελληνικά ένας έφηβος ότι είναι από το διπλανό σχολείο και ότι τους έπεσε η μπάλα στην αυλή μου.

Πάλι δεν άνοιξα την πόρτα και άκουγα τον σκύλο μου που βρισκόταν στην αυλή να γαβγίζει συνεχώς. Μετά από περίπου πέντε λεπτά ρώτησα τι συμβαίνει και ο νεαρός μου είπε τη φράση:
“Δεν βρίσκω τη μπάλα και κρατείστε το σκύλο για να μπορέσω να βγω από την αυλόπορτα.

Τότε άνοιξα την πόρτα και αντίκρισα έναν νεαρό άνδρα περίπου 18 χρόνων, παχουλό, μετρίου αναστήματος και προτού προλάβω να ανοίξω εντελώς την πόρτα, ένας άλλος άνδρας έσπρωξε την πόρτα με δύναμη και με άρπαξε από τον λαιμό και με κάθισε με βία σε μια καρέκλα που υπάρχει στο χολ. Τότε τράβηξε μια χρυσή αλυσίδα που φορούσα στο λαιμό, με δύο χρυσούς σταυρούς και τη βέρα της θανούσας συζύγου μου και μου είπε τη φράση:
“Είμαστε φτωχοί, δεν θα σου κάνουμε τίποτα. Δώσε μας ο,τι λεφτά έχεις και εμείς θα σε παρατήσουμε και θα φύγουμε”».

Μάλιστα αφού περιγράφει πως τον ξεγέλασαν για να μπουν μέσα στη συνέχεια ξεδιπλώνει όλα όσα εφιαλτικά ακολούθησαν.

«Έψαχναν τα κοσμήματα της θανούσας γυναίκας μου»
«Ο άνδρας αυτός ήταν περίπου 25 ετών. Μιλούσε καλά ελληνικά, λίγο πιο ψηλός και κανονικής σωματικής διάπλασης. Αυτός φορούσε κουκούλα και αν θυμάμαι καλά είχε και γένια. Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος κανένας από τους δύο δεν φορούσε γάντια. Μετά από αυτό, πήγανε και οι δύο στην κρεβατοκάμαρα που κοιμάμαι, άνοιξαν το πάνω συρτάρι της τουαλέτας και αρχίσανε να ψάχνουν κουτάκια με τα κοσμήματα της θανούσας γυναίκας μου».

Σε αυτό το σημείο, ο ηλικιωμένος δίνει την δική του εκδοχή των πραγμάτων για το πως τραυμάτισε τον 28χρονο Αλβανό ληστή.

Μια εκδοχή που όμως δεν έπεισε τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής όταν μπήκαν στο διαμέρισμα και αντίκρισαν παντού αίματα.

«Τον τραυμάτισα με ένα σπαθί αντίκα στο πόδι»
«Εκείνη τη στιγμή τους είπα “περιμένετε να σας φέρω τα λεφτά. Μετά από λίγο βγήκαμε και οι τρεις, από την κρεβατοκάμαρα και εγώ κατευθύνθηκα στο χολ και πήρα στα χέρια μου ένα σπαθί αντίκα το οποίο είχα κρυμμένο σε ένα ψηλό βάζο και τραυμάτισα αυτόν με τα γένια χαμηλά στο σώμα του μάλλον στα πόδια. Με το που συνέβη αυτό τράπηκαν αμέσως σε φυγή και αυτός που τραυμάτισα έφυγε σίγουρα πηδώντας από τα κάγκελα γιατί πάνω στα κάγκελα βρέθηκαν αίματα.

Τα κοσμήματα που μου αφαίρεσαν δεν θυμάμαι να σας τα περιγράψω ακριβώς, εκτός από την αλυσίδα που μου πήραν από τον λαιμό με δύο σταυρούς, τη βέρα της γυναίκας μου που ανέγραφε στο εσωτερικό της το όνομα καθώς και ένα κομπολογάκι που τους έπεσε στα σκαλιά της πόρτας ενώ έτρεχαν να διαφύγουν.

Επίσης, θέλω να σας αναφέρω ότι χθες το βράδυ, γύρω στις 20:30 μου χτύπησαν το κουδούνι της πόρτας και στην ερώτηση μου “ποιος είναι;” μου απάντησε μια ανδρική φωνή ότι είναι διανομέας φαγητού και ότι μου έφερε αυτό που παρήγγειλα. Εγώ του είπα ότι δεν έχω παραγγείλει κάτι και του ζήτησα να φύγει».

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής στο διαβιβαστικό της δικογραφίας αναφέρουν ως ένα σημείο τα γεγονότα όπως τα περιγράφει ο 88ρονος όμως σε ότι έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Αλβανού ληστή αναφέρουν τα εξής:

«Ο παθών κατά τη διάρκεια της έρευνας των χώρων της κρεβατοκάμαρας από τους ανωτέρω κατηγορουμένους, πήρε στα χέρια του πυροβόλο όπλο το οποίο κατείχε χωρίς άδεια αρμόδιας αστυνομικής αρχής, έστρεψε αυτό προς τον 28χρονο κατηγορούμενο και τον πυροβόλησε προκαλώντας του όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, διαμπερές τραύμα στη δεξιά παλάμη του χεριού του.

Οι κατηγορούμενοι τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, ωστόσο όπως προέκυψε από την έρευνα μετέβησαν αμέσως στο εφημερεύον νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας προκειμένου να παρασχεθούν στον τραυματισμένο κατηγορούμενο οι πρώτες βοήθειες. Η υπηρεσία μας ενημερώθηκε για το γεγονός αυτό και με τη συνδρομή αστυνομικών ο κατηγορούμενος προσήχθη στην υπηρεσία μας όπου αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τον παθόντα και συνελήφθη.

Ο τραυματισμένος κατηγορούμενος, ο οποίος επίσης αναγνωρίστηκε από φωτογραφία από τον παθόντα, δεν κατέστη δυνατό να συλληφθεί λόγω της κατάστασης της υγείας του και φρουρείται από αστυνομικούς ενώ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Απολογούμενος στην υπηρεσία μας ο 18χρονος κατηγορούμενος αποδέχθηκε τη σε βάρος του κατηγορία ενώ κατά τη σωματική του έρευνα, βρέθηκαν στην κατοχή του, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα μέρος των αφαιρεθέντων από την οικία του αντικειμένων».


Pronews

Γιώργος Αδαλής: Η αδηφάγα στρατηγική Ερντογάν

.


ΑΠΟ

Μπαχτσελί σε Τσίπρα: Ο βυθός είναι γεμάτος από τους παππούδες σας…

«Ο βυθός είναι γεμάτος από τους παππούδες όσων μιλούν με λόγια κενά περιεχομένου» ήταν η προκλητική απάντηση του Ντεβλέτ Μπαχτσελί επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας και συμμάχου του Ρετζέπ Ταίπ Ερντογάν στα όσα είπε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες την προηγούμενη εβδομάδα, με αφορμή ερώτηση που του είχε γίνει αν φοβάται θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο.

Ο Πρωθυπουργός είχε απαντήσει στην ερώτηση λέγοντας: «δεν φοβόμαστε και δεν πρέπει και ο ελληνικός λαός να έχει την αίσθηση του φόβου, γιατί έχουμε την αποτρεπτική ικανότητα και είναι σαφές ότι όποιος την προκαλούσε θα ήταν σαν να πυροβολεί τα δικά του πόδια».

Ο Μπαχτσελί μιλώντας σε στελέχη του κόμματος του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Τσίπρας νομίζει πως το τέρμα είναι άδειο. Αυτό το άτομο στις Βρυξέλλες χωρίς να κοκκινίσει το πρόσωπό του δήλωσε ότι η Τουρκία θέλει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο. Είπε μάλιστα ότι η Τουρκία πυροβολεί στα πόδια όταν κάνει κάτι τέτοιο. Είχε τέτοιο θράσος».

Για να καταλήξει λέγοντας: «Ολος ο κόσμος ξέρει πάντως ποιοι έριξαν σφαίρες εθνικής υπερηφάνιας και ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες όσων μιλούν με τέτοια λόγια κενά περιεχομένου».

in.gr
Από
ellinotourkika

Ποινική δίωξη κατά του 88χρονου που πυροβόλησε τους δυο ληστές – Θα πρέπει να τον κρεμάσουν καλύτερα – Μήπως έπρεπε να τους αφήσει να τον γ@@#@σουν;


αστυνομια
Ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοχρησία και ψευδορκία άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 88χρονου που πυροβόλησε κατά των δυο ατόμων που μπήκαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν.

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου, δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω», είπε ο 88χρονος, ο οποίος μετά την άσκηση της δίωξης οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή. Να σημειωθεί ότι ποινική δίωξη για ληστεία από κοινού, ασκήθηκε και στους δυο ληστές, ο ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται καθώς ο 88χρονος τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο χέρι ενώ ο άλλος είναι ανήλικος.
Ερώτημα προς τον κύριο εισαγγελέα: Μήπως ο 88χρονος παππούς θα έπρεπε να καθίσει να τον πηδήξουν πρώτα και μετά να αμυνθεί;

Τι ντροπής πράγματα είναι αυτά; Αφέθηκε ελεύθερος-όπως πρέπει ο ηλικιωμένος- ή θα πρέπει να εξαντληθεί όλος ο ποινικός κώδικας πάνω του; Λίγη ντροπή δεν βλάπτει για τους παππούδες και τους πατεράδες μας.


makeleio.gr

Οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας...«Χωρίζουν» Τσίπρας – Καμμένος ή στήνεται νέο παιχνίδι επιβίωσης;

«Χωρίζουν» Τσίπρας – Καμμένος ή στήνεται νέο παιχνίδι επιβίωσης;


Τα μηνύματα στον Φώτη Κουβέλη και τα σενάρια της επόμενης ημέρας

 Φαίνεται ότι οι δύο συγκυβερνήτες συμφώνησαν να παραμείνουν στη γραμμή του «καλού και του κακού». 



Οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας...

Ότι και να κάνετε, ότι και όσους ρόλους και να παίξετε, ΤΙΣ 

ΚΡΕΜΑΛΕΣ, ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ... ΤΣΕΠΑΚΙ!

ΟΛΟΙ ΣΑΣ!


Καλλιόπη Σουφλή

 


Σε μάχη χαρακωμάτων εξελίσσεται ο «γάμος» ΣΥΡΙΖΑ με Ανεξάρτητους Ελληνες, με πολλούς ακόμη και σήμερα να αμφιβάλλουν για το πώς θα κρατηθεί ζωντανό το «σύμφωνο συμβίωσης» που υπέγραψαν πρόσφατα Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος.



Είναι γεγονός ότι η συγκυβέρνηση δεν περνά και τις καλύτερες ημέρες και οι ρωγμές είναι καθημερινές. Ωστόσο, αυτή την ώρα προκρίνονται η πολιτική μάχη επιβίωσης που δίνει ο υπουργός Αμυνας και η ανάγκη του Μαξίμου να μην υπάρξουν ρήξεις τουλάχιστον μέχρι να έρθει στη Βουλή η υπόθεση της ονομασίας των Σκοπίων.


Σε περίπτωση που έρθει προς ψήφιση μια συμφωνία με τα Σκόπια με τον όρο «Μακεδονίας», η αποχώρηση από την κυβέρνηση θα είναι μονόδρομος για τους Ανεξάρτητους Ελληνες. 

Τότε το Μαξίμου θα ενεργοποιήσει τους βουλευτές που έχει προσεγγίσει και που μπορούν να του προσφέρουν κυβερνητική πλειοψηφία. 

Κι ενδεχομένως ο Πάνος Καμμένος και όσοι βουλευτές του απομείνουν, να στηρίζει την κυβέρνηση χωρίς να συμμετέχει σ’ αυτήν.

Όμως, οι δηλώσεις το πρωί του υπουργού Αμυνας, ασφαλώς βάζει σε δεύτερες σκέψεις όλους όσοι υποστήριζαν ότι η συγκυβέρνηση μπορεί να φτάσει μέχρι τέλους, όπως ο κ. Καμμένος έχει διαμηνύσει.


Ο υπουργός Αμυνας έκοψε τον αέρα του Φώτη Κουβέλη λέγοντας ότι αυτός χαράζει την πολιτική στο Πεντάγωνο, ουσιαστικά δηλαδή ότι ο ίδιος αποφασίζει και δεν συναποφασίζει με τον αναπληρωτή υπουργό του.


Πώς θα συνεργαστούν;


Γεννάται ξανά λοιπόν το ερώτημα πώς θα μπορέσει να συνυπάρξει με τον «τοποτηρητή» του Μαξίμου στο υπουργείο Αμυνας και αν ο κ. Κουβέλης θα σηκώσει το επόμενο διάστημα το γάντι και θα απαντήσει.

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά την ορκωμοσία του είχε δηλώσει ότι ως αναπληρωτής υπουργός λογοδοτεί μόνο στον πρωθυπουργό. 

Προ ημερών είχε χαρακτηρίσει υπερτροφικό το λόγο του Πάνου Καμμένου ασκώντας του έμμεση κριτική για τα περί «ομήρων» που αφορούσαν τους Ελληνες αξιωματικούς.


Η αλήθεια είναι ότι παρά τους όρκους πίστης, στο Μαξίμου αναζητούν τον επόμενο κυβερνητικό εταίρο, σε περίπτωση που διαλυθεί ο «γάμος» με τους ΑΝΕΛ. 

Με βάση κάποια σενάρια, την κυβερνητική πλειοψηφία θα στηρίξει ο Θ. Παπαχριστόπουλος από τους ΑΝΕΛ ενώ ενδέχεται να προστεθούν, υπό προϋποθέσεις τρεις βουλευτές από την Ενωση Κεντρώων (από Βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλία), δύο ή τρεις βουλευτές από το Ποτάμι που εκλέγονται σε Κρήτη και Λεκανοπέδιο και ένας ή δύο βουλευτές από τους ΑΝΕΛ.


Και βεβαίως, κανείς δεν πρέπει να ξεχνά τα σενάρια περί δημιουργίας «Λέγκας του Βορρά» που επανέρχονται με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Πάνο Καμμένο να μπορεί να διασωθεί σε ένα τέτοιο σχήμα.


Το Μακεδονικό


Η συνάντηση που είχε με τον κ. Τσίπρα την περασμένη εβδομάδα δεν ηρέμησε τα πάθη σε ό,τι αφορά την υπόθεση της ονομασίας των Σκοπίων. 

Και φαίνεται ότι οι δύο συγκυβερνήτες συμφώνησαν να παραμείνουν στη γραμμή του «καλού και του κακού». 

Δηλαδή ο Αλ. Τσίπρας να μπορεί να αναφέρει το όνομα «Γκόρνα Μασεντόνιγια» και ο Πάνος Καμμένος να μη δέχεται με τίποτε τον όρο «Μακεδονία».


Στις δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, επανέλαβε τους ισχυρισμούς του αλλά όχι ότι θα ρίξει την κυβέρνηση
Ανέφερε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συγκροτήθηκε έχοντας ως στόχο την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, την επιτροπεία και την αποτροπή της παραχώρησης της εθνικής κυριαρχίας στους δανειστές και την κάθαρση.


Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «για να πέσει η κυβέρνηση πρέπει να υπάρχει απόφαση του πρωθυπουργού και δική μου». 

Χαρακτήρισε πάντως προσωπικές απόψεις του Αλέξη Τσίπρα όσα είπε στις Βρυξέλλες για «Γκόρνα Μασεντόνιγια».


Το ερώτημα είναι αν πράγματι πάμε σε οριστική ρήξη ΣΥΡΙΖΑ με ΑΝΕΛ ή αν πρόκειται για ένα ακόμη πολιτικό παιχνίδι επιβίωσης και του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου.




Πηγή

Αυτοκτόνησε η 29χρονη Κύπρια την οποία κακοποιούσε σεξουαλικά από 4 ετών ο Παπάς θετός πατέρας της




Η κυπριακή Δικαιοσύνη έστειλε τον ιερέα για 2 χρόνια στη φυλακή. 

Το 2015 ο ιερέας αποφυλακίστηκε και μάλιστα επέστρεψε και στα καθήκοντά του. 

Αυτό φαίνεται ότι ήταν το τελειωτικό χτύπημα για την Έλενα. 

Να σημειωθεί ότι ο μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής, Ησαΐας, παραχώρησε δωρεάν σπίτι δίπλα σε νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο στον σάτυρο ιερέα!

 

 

 

Ιερατικά ράσα... συνήθως διεστραμμένα, σπανίως υπηρετούν το λειτούργημα.

Υιοθεσία... σιωπηρό ΕΓΚΛΗΜΑ εις βάρος των παιδιών και σπανίως φωλιά αγάπης.

 

Καλλιόπη Σουφλή


Αυτοκτόνησε η 29χρονη Κύπρια την οποία κακοποιούσε σεξουαλικά από 4 ετών ο ιερέας θετός πατέρας της
Τέλος στη ζωή της έβαλε η 29χρονη Έλενα Φραντζή, η ιστορία της οποίας συγκλόνισε και εξακολουθεί να συγκλονίζει την Κύπρο.



Ο Γολγοθάς της ξεκίνησε από την παιδική της ηλικία και συνεχίστηκε μέχρι πριν από λίγες ημέρες, όταν βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της. Όπως αναφέρουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο θάνατός της χαρακτηρίστηκε «αιφνίδιος».


Από 4 ετών η Έλενα Φραντζή είχε δοθεί από τις κρατικές υπηρεσίες σε ανάδοχη οικογένεια για να απομακρυνθεί από τη μητέρα της η οποία ήταν χρήστης ναρκωτικών. Μια μητέρα που μπροστά στα μάτια της είχε δει τον πατέρα της να δολοφονεί τη μητέρα της.


Στη θετή οικογένεια ξεκίνησε ο εφιάλτης για την Έλενα.





Ο θετός της πατέρας, ιερέας, την κακοποιούσε σεξουαλικά από παιδί, από τεσσάρων ετών, με συνεργό την πρεσβυτέρα σύζυγό του.

Σε ηλικία 10 ετών η Έλενα Φραντζή κατήγγειλε την κακοποίησή της στις αρμόδιες κυπριακές υπηρεσίες, ωστόσο κανείς δεν την πίστεψε.

Και το μαρτύριο συνεχίστηκε μέχρι την ενηλικίωσή της.

Στα 18 της επανήλθε με νέα καταγγελία, μια καταγγελία που έφερε στα δικαστήρια τον θετό της πατέρα.

Η κυπριακή Δικαιοσύνη έστειλε τον ιερέα για 2 χρόνια στη φυλακή. 

Το 2015 ο ιερέας αποφυλακίστηκε και μάλιστα επέστρεψε και στα καθήκοντά του. 

Αυτό φαίνεται ότι ήταν το τελειωτικό χτύπημα για την Έλενα. 

Να σημειωθεί ότι ο μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής, Ησαΐας, παραχώρησε δωρεάν σπίτι δίπλα σε νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο στον σάτυρο ιερέα!

Η Έλενα Φραντζή, αν και μετά την καταδίκη του θετού της πατέρα, άρχισε να σπουδάζει κοινωνική λειτουργός ώστε μέσα από τη δική της εμπειρία να βοηθήσει άλλα παιδιά, μεττά την αποφυλάκισή του και την επιστροφή του στα ιερατικά καθήκοντα εγκατέλειψε τις σπουδές της και απομονώθηκε, αντιμετωπίζοντας σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία τελικώς την οδήγησαν στον θάνατο.





Πηγή

Τουρκική «επίθεση» με χρήση 50 αλιευτικών σε Θρακικό πέλαγος και Αιγαίο – «Γεμίζουν» ολόκληρες περιοχές οι Τούρκοι…



Η Τουρκία με την χρήση μεγάλου αριθμού αλιευτικών πλοίων στο Θρακικό πέλαγος και σε όλο το Αιγαίο διεξάγει τριπλή αποστολή κατά της Ελλάδος, σύμφωνα με δημοσιεύματα. 

Υπενθυμίζουμε χτες την αποκάλυψη βόμβα στο άρθρο Οι Τούρκοι «γεμίζουν» περιοχές με πολεμικά πλοία «παίζοντας» με το στίγμα της εφαρμογής αυτόματου εντοπισμού θέσεως Τούρκοι Κυβερνήτες αλιευτικών σκαφών «έπαιξαν» με τη λειτουργία της συσκευής αυτόματου εντοπισμού θέσης πλοίου (AIS) και μετέτρεψαν τα αλιευτικά σε… πολεμικά πλοία.

Πρώτον, «καταλαμβάνει χώρο» στο Αιγαίο με «ειρηνικά μέσα» προσπαθώντας να αποκτήσει έρεισμα ή ενός είδους «χρησικτησία» θαλάσσιων περιοχών για να προβάλει στην συνέχεια ένσταση για την κυριότητα του Αιγαίου.

Δεύτερον, εφοδιάζει αλιευτικά με υπερσύγχρονα συστήματα ( ραντάρ επιφανείας κά ) για να κατασκοπεύουν τον ελληνικό στόλο και περιοχές ,διεξάγοντας επιχειρήσεις συλλογής πληροφοριών.   
Τρίτον , οι Τούρκοι προκαλούν μεγάλη οικονομική ζημιά στο ελληνικό στόλο αλιευτικών , σαρώνοντας τα ψάρια στις περιοχές αυτές με σκοπό την εξαφάνιση των Ελλήνων ψαράδων.
Σύμφωνα με τοπικό δημοσίευμα μεγάλο πρόβλημα φέρονται να  αντιμετωπίζουν οι ψαράδες της Ξάνθης από την μαζική παρουσία  μεγάλου αριθμού τουρκικών αλιευτικών στα νερά του Θρακικού Πελάγους.

Πρόσφατο περιστατικό αυτό που σημειώθηκε ανοιχτά των Αβδήρων πριν από λίγες νύχτες με περίπου 50 αλιευτικά, που προκαλεί ανησυχία αλλά και αναστάτωση καθώς πρόκειται για γρι-γρι με κυκλικά δίχτυα, υπερμεγέθη με μήκος σχεδόν 50 μέτρα, και με τεράστια φωτιστικά σώματα , όπως σημειώνουν ειδικοί.

Το ελληνικό λιμενικό ανέφερε  ότι η παρουσία τουρκικών αλιευτικών  έχει καταγραφεί και σε άλλα σημεία του Θρακικού Πελάγους, για παράδειγμα στη Θάσο, στα 6 μίλια, στα διεθνή ύδατα, άρα είναι νόμιμη. Παρόλα αυτά η παρουσία Τούρκων προκαλεί μεγάλα προβλήματα στον όγκο των  ιχθυαλιευμάτων.

Η υπεραλίευση προκαλεί μεγάλη οικονομική ζημιά στους επαγγελματίες αλιείς της περιοχής.
Οι Τούρκοι προκαλούν συχνά, περνώντας κοντά από από τα ελληνικά αλιευτικά με μεγάλες ταχύτητες, κάποιες φορές και χωρίς φώτα.

Μάλιστα, τουρκικά σκάφη είναι μήκους άνω των 50 μέτρων δεν  δεσμεύονται από τους αυστηρούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς αλιείας, οπότε, για παράδειγμα, στην περίπτωση της αλίευσης τόνου, ψαρεύουν όποτε θέλουν και όσο θέλουν, τη στιγμή που για τους Έλληνες επιτρέπεται μόνο έναν μήνα τον χρόνο, με ειδική άδεια και πλαφόν.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι το σχέδιο Βαριοπούλα αποτελείτο από 4 υποσχέδια: τα Oraj (Καταιγίδα), Suga (Belaying), Sakal (Γενειάδα) και Çarşaf (Chador).
Το «Suga» αποτελούσε το ναυτικό σκέλος του ευρύτερου σχεδίου »Βαριοπούλα».

Το σχέδιο αυτό, υπό την διαταγή του ναυάρχου Ozden Ornek, προέβλεπε την πρόκληση κρίσεως με την Ελλάδα και ακολούθως την πολεμική αναμέτρηση στο Αιγαίο Αρχιπέλαγος με αφορμή επεισόδια σε «νησιά, νησίδες και βραχονησίδες η κυριότητα των οποίων δεν έχει μεταβιβαστεί με συμφωνίες στην Ελλάδα».

Για την πρόκληση των επεισοδίων προτάθηκε και η εκμετάλλευση προστριβών που προκύπτουν ορισμένες φορές μεταξύ ελληνικών και τουρκικών αλιευτικών στην περιοχή του ελληνικού νησιού Ζουράφα (ή Λαδόξερα).

Ακόμη, σκοπός ήταν η απόβαση τουρκικών δυνάμεων σε ελληνικά νησιά όπως οι Οινούσσες («ελέγχουν από τον βορρά τον δίαυλο του Τσεσμέ κι από ανατολικά την Χίο , οι Φούρνοι αλλά και στην Λέρο («Σκοπός ήταν η πραγματοποίηση εκτεταμένης επιχείρησης με στόχο την Λέρο, με την συμμετοχή ναυτικών και αεροπορικών δυνάμεων. Έτσι, θα διασφαλιζόταν η αντίδραση της Ελλάδας και το ξέσπασμα της κρίσης.»).

Πρόκειται λοιπόν για  νέου τύπου τουρκική «επίθεση» ως μέρος ενός ακήρυχτου πολέμου για το έλεγχο του ελληνικού Αρχιπελάγους .



,

Οξυγονοκόλλησαν την πόρτα του σχολείου για να μην παρελάσει αλλοδαπός σημαιοφόρος - ΒΙΝΤΕΟ

.



Κλείθηκε η αστυνομία, ήρθε και η πυροσβεστική άνοιξε την πόρτα. 

Υπήρξε μια αναταραχή, έφυγαν οι περισσότεροι μαθητές, έγινε η κατάθεση στεφάνου και για την ασφάλεια των μαθητών δεν έγινε η παρέλαση.





Και πολύ καλά έκαναν... ν' αγιάσουν τα χέρια τους.

Και να το αντιληφθούν καλά... όσοι νομοθέτησαν αντιρατσιστικούς νόμους και όσοι τους υπερασπίζονται...

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ... ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ.


Καλλιόπη Σουφλή





Ομάδα ατόμων οξυγονοκόλλησαν την πόρτα του Γυμνασίου προκειμένου να εμποδίσουν την παρέλαση με σημαιοφόρο από την Αλβανία, στο Εμπορείο Σαντορίνης.

 

"Το πρωί της 25ης Μαρτίου όταν οι καθηγητές πήγαν στο σχολείο μαζί με τους μαθητές τους, βρήκαν το λουκέτο της πόρτας με την αλυσίδα συγκολλημένο με σκοπό να μην μπουν στο σχολείο και να μην συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της ημέρας.

Κλείθηκε η αστυνομία, ήρθε και η πυροσβεστική άνοιξε την πόρτα. 

Υπήρξε μια αναταραχή, έφυγαν οι περισσότεροι μαθητές, έγινε η κατάθεση στεφάνου και για την ασφάλεια των μαθητών δεν έγινε η παρέλαση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν αυτά"δήλωσε η Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Σαντορίνης, Ανθή Πατραμάνη, στην εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί".

Δείτε το βίντεο:





Πηγή

ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΕΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΟΑΡΙΣΤΡΟΦΑΣΙΣΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ: ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ 80.000 ΑΤΟΜΑ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ!!!



Γράφει ο Ιωάννης Παπαζήσης…

ΠΡΙΝ 5 ΕΤΗ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΕΔΩ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΜΙΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 700 ΕΥΡΩ ΜΕ 300 ΜΟΝΟΝ ΕΝΣΗΜΑ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ 1-8-2011 Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΡΕΥΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ. ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ ΛΕΓΕΙ:



Αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού της σύνταξης στον τομέα των προσαυξήσεων των Κατωτάτων Ορίων των συντάξεων για την ορθή εφαρμογή της εθνικής νομοθεσίας σε συνδυασμό με τις κοινοτικές διατάξεις (εγκύκλιος 41/2011). Με τις νέες οδηγίες άλλαξε ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων αυτών και δεν χορηγούνται προσαυξήσεις στα δικαιούμενα ποσά συντάξεων για ημέρες ασφάλισης που δεν πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα.

Screen Shot 2016-02-21 at 10.46.33 AM.png
Αποτέλεσμα αυτού του μέτρου είναι να μην μπορούν πλέον να παίρνουν «συντάξεις 700 ευρώ με 300 ημέρες ασφάλισης στην Ελλάδα».

Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΥΝΤΑΞΗ 700 ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΕΡΕΥΝΗΘΗΚΕ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΣΕ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΣ  ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ;;;;ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΖΗΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ. ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΟΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;;ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΝΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΄΄Οι αλλοδαποί μετανάστες τρίτων χωρών (εκτός Ε.Ε και χωρών με τις οποίες έχουν συναφθεί διμερείς συμβάσεις), παίρνουν σύνταξη από το ΙΚΑ, εάν έχουν νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα και συμπληρώνουν τις ίδιες προϋποθέσεις που απαιτούνται και για τους Έλληνες (ηλικία και χρόνο ασφάλισης σε ελληνικούς ασφαλιστικούς φορείς).΄΄ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΕΔΩ ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΜΙΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ 10.500 ΕΝΣΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ;;;ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΧΕΙ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ;;;;ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΕΙ ΤΑ ΑΝΩΘΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ 10.500 ΕΝΣΗΜΑ;;;;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟΙ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ 77.718 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΙΚΑ .ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΔΙΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ  ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ …

Screen Shot 2016-02-21 at 10.46.19 AM.png
΄΄Οσον αφορά στους 77.718 συνταξιούχους άγνωστης υπηκοότητας, διευκρινίζονται τα εξής:
Το γεγονός ότι δεν υπάρχει υπηκοότητα δεν σημαίνει ότι οι συντάξεις είναι παράνομες και αφορούν μόνο αλλοδαπούς, δεδομένου ότι η αναγραφή της υπηκοότητας στα στοιχεία των συνταξιούχων ήταν προαιρετική και έγινε υποχρεωτική από τον Ιούλιο 2011.΄΄

ΠΟΣΟ ΛΟΓΙΚΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ;;;;ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΕΤΗΣΙΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ;;;ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΔΙΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΧΡΕΟΚΩΠΟΥΣΑΜΕ …ΓΙΑ 1 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΓΙΝΕ ΝΕΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ …

2 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ…ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ…http://www.ika.gr/gr/infopages/press/20110901.cfm

ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΗΔΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΗΔΗ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΜΩΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ  ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ…

Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ…Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;;;ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΕΔΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΜΑΣ…ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ…ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ Η ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ. ..ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…
–ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ


greeknewsondemand.com

indobserver

Γιατί το τουρκικό δικαστήριο απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης των 2 Ελλήνων στρατιωτικών

ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
Γιατί το τουρκικό δικαστήριο απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης των 2 Ελλήνων στρατιωτικών
Για άγνωστο χρονικό διάστημα θα παραμείνουν ακόμη κρατούμενοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί μετά και τη σημερινή απορριπτική, για την αποφυλάκισή τους, απόφαση.

Η υπόθεση του Αγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη εκδικάστηκε σήμερα με τους δυο δικηγόρους τους να καταθέτουν αίτηση αποφυλάκισης.
Αφού το δικαστήριο συνεδρίασε επί μια ώρα ανακοινώθηκε η αρνητική για τους δυο Ελληνες απόφαση, δηλαδή η συνέχιση της προφυλάκισής τους.

Τι υποστήριξαν οι δικηγόροι των Ελλήνων
Σύμφωνα με πληροφορίες οι συνήγοροι υπεράσπισης των 2 Ελλήνων στρατιωτικών στο αίτημα αποφυλάκισης υποστήριξαν πως οι Αγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης έχουν δώσει τους κωδικούς pin των κινητών τους και ότι το ελληνικό προξενείο έχει αιτηθεί ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί η διεύθυνσή του ως διεύθυνση κατοικίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών καθώς και ότι μπορούν να παραμείνουν εκεί μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή τους.

Τι αναφέρει η απόφαση του δικαστηρίου για τη συνέχιση της προφυλάκισης
Ωστόσο το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης γιατί, όπως σημειώνεται στη σχετική απόφαση:
  • είχαν βρεθεί ήδη πολλά ύποπτα στοιχεία
  • δεν έχουν μόνιμη κατοικία στην Τουρκία
  • δεν έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες των ψηφιακών στοιχείων
  • και από την προηγούμενη απόφαση προφυλάκισης των δυο Ελλήνων στρατιωτικών δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τις έρευνες. Αρα θα παραμείνουν προφυλακισμένοι.
Αγνωστο πόσο θα μείνουν στη φυλακη
Ο χρόνος παραμονής της προφυλάκισής των δύο ελλήνων δεν συγκεκριμενοποιήθηκε, για ακόμα μια φορά, με τον εισαγγελέα να δηλώνει ότι πρέπει πρώτα να εξεταστούν πρώτα «όλα τα στοιχεία».
Tο νέο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη απορρίφθηκε μία ημέρα μετά τη Σύνοδο της Βάρνας όπου παρά την πίεση από την ΕΕ, ο Ταγίπ Ερντογάν δεν δεσμεύθηκε για την υπόθεση των 2 Ελλήνων.

Στο δικαστήριο οι δικηγόροι των Μητρετώδη και Κούκλατζη
Από το πρωί υπήρχαν πληροφορίες ότι ήταν πολύ πιθανό να εξεταστεί σήμερα το θέμα της προφυλάκισης του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη.
Υπενθυμίζεται πως το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ήταν κανονικά προγραμματισμένο να εξεταστεί από το δικαστήριο της Αδριανούπολης την Παρασκευή 30 Μαρτίου. 

Πηγή:  | iefimerida.gr

Η προσβολή του έθνους μας σε 5 φωτό! με υπεύθυνους απο εθνοπροδότες του Μαξίμου μέχρι τους καθηγητές διευθυντές των σχολείων- Υπάρχει ποινική ευθύνη για προσβολή συμβόλων; κ.α


ÌáèçôéêÞ ðáñÝëáóç ãéá ôçí åèíéêÞ åðÝôåéï ôçò 25çò Ìáñôßïõ 1821 óôçí ÁèÞíá ôï ÓÜââáôï 24 Ìáñôßïõ 2018.
(EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)





ÌáèçôéêÞ ðáñÝëáóç ãéá ôçí åèíéêÞ åðÝôåéï ôçò 25çò Ìáñôßïõ 1821 óôçí ÁèÞíá ôï ÓÜââáôï 24 Ìáñôßïõ 2018. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)
ÌáèçôéêÞ ðáñÝëáóç ãéá ôçí åèíéêÞ åðÝôåéï ôçò 25çò Ìáñôßïõ 1821 óôçí ÁèÞíá ôï ÓÜââáôï 24 Ìáñôßïõ 2018.
(EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)
ÌáèçôéêÞ ðáñÝëáóç ãéá ôçí åèíéêÞ åðÝôåéï ôçò 25çò Ìáñôßïõ 1821 óôçí ÁèÞíá ôï ÓÜââáôï 24 Ìáñôßïõ 2018. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)
ÌáèçôéêÞ ðáñÝëáóç ãéá ôçí åèíéêÞ åðÝôåéï ôçò 25çò Ìáñôßïõ 1821 óôçí ÁèÞíá ôï ÓÜââáôï 24 Ìáñôßïõ 2018.
(EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)
ÌáèçôéêÞ ðáñÝëáóç ãéá ôçí åèíéêÞ åðÝôåéï ôçò 25çò Ìáñôßïõ 1821 óôçí ÁèÞíá ôï ÓÜââáôï 24 Ìáñôßïõ 2018. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)
ÌáèçôéêÞ ðáñÝëáóç ãéá ôçí åèíéêÞ åðÝôåéï ôçò 25çò Ìáñôßïõ 1821 óôçí ÁèÞíá ôï ÓÜââáôï 24 Ìáñôßïõ 2018.
(EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)
ÌáèçôéêÞ ðáñÝëáóç ãéá ôçí åèíéêÞ åðÝôåéï ôçò 25çò Ìáñôßïõ 1821 óôçí ÁèÞíá ôï ÓÜââáôï 24 Ìáñôßïõ 2018. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)
ÌáèçôéêÞ ðáñÝëáóç ãéá ôçí åèíéêÞ åðÝôåéï ôçò 25çò Ìáñôßïõ 1821 óôçí ÁèÞíá ôï ÓÜââáôï 24 Ìáñôßïõ 2018.
(EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)
ÌáèçôéêÞ ðáñÝëáóç ãéá ôçí åèíéêÞ åðÝôåéï ôçò 25çò Ìáñôßïõ 1821 óôçí ÁèÞíá ôï ÓÜââáôï 24 Ìáñôßïõ 2018. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)
ÌáèçôéêÞ ðáñÝëáóç ãéá ôçí åèíéêÞ åðÝôåéï ôçò 25çò Ìáñôßïõ 1821 óôçí ÁèÞíá ôï ÓÜââáôï 24 Ìáñôßïõ 2018.
(EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)
 
http://fyllokaiftero1.blogspot.gr
 
Καυσόξυλα δρύς σόμπας
Δώστε μας τώρα παραγγελία
για την νέα χρονιά 2018
για καλύτερη τιμή.
... Δείτε περισσότερα
Κ. Ξυλοθερμ""Πώληση: Χοντρική λιανική - Δυτ. Μακεδονία 






" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα