14 Ιουνίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ! ( Για το χθεσινό πατριωτικό εξώφυλλο για τη Μακεδονία μας.) ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΓΑΔΑ,ΣΤΟΝ 6ο ΟΡΟΦΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ

ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ

Πριν λίγο οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Πολιτεύματος....
συνέλαβαν τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο στα γραφεία της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» για το χθεσινό πατριωτικό εξώφυλλο για τη Μακεδονία μας.Silipsi-11

Επιχείρηση καταστολής τη πατριωτικής αντίδρασης για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.
Silipsi-15
Η σύλληψη του πατριώτη δημοσιογράφου έγινε για τους εξής λόγους:
α) Επειδή αποκαλύψαμε ότι ο γιος του Προκόπη Παυλόπουλου είναι ιδιοκτήτης εισπρακτικής εταιρίας που στέλνει εξώδικα στους πολίτες για 85 ευρώ
Silipsi-8
β) Για να τον φιμώσουν προκειμένου να μην ξεσηκώσει τους πατριώτες για το εθνικό θέμα της Μακεδονίας.
Silipsi-3
ΜΉΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ 
ΑΥΡΙΟ συγκέντρωση συμπαράστασης στις 12 το μεσημέρι στον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο στο κτίριο 16 στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ…
δημοσίευμα από το makeleio.gr
Πηγή

...Κοίτα να έχεις έτοιμο το ελικόπτερο θα το χρειαστούμε...

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ....!!!!

Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ: Δίνουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στη «Βόρεια Μακεδονία» για να αποκτήσει «εμπορικό στόλο»!



Η Θεσσαλονίκη θα είναι το λιμάνι των Σκοπίων βάσει της συμφωνίας Τσίπρας-Ζάεφ για την νέα «ονομασία» της FYROM,  και την πρακτική  εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου για την Θάλασσα για το «περίκλειστο» κράτος της Βόρειας Μακεδονίας, το οποίο στερείται ακτών και θάλασσας.
Η συμφωνία δηλαδή κατοχυρώνει δικαιώματα της «Βόρειας Μακεδονίας» ως «περίκλειστο» κράτος για ελεύθερη πρόσβαση στο Αιγαίο, εκμετάλλευση της ελληνικής ΑΟΖ, διεξαγωγή αλιείας στις ελληνικές θάλασσες, χρήση των ελληνικών λιμένων και απόκτηση ναυτικού εμπορικού Στόλου και ναυτικής σημαίας.
Βάσει του άρθρου 69 της Διεθνούς Σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας και της Σύμβασης του ΟΗΕ (1982) για ένα περίκλειστο κράτος (όπως η «Βόρεια Μακεδονία» κατά τον Α.Τσίπρα), με βασικό δικαίωμα του την πρόσβαση του  προς την πλησιέστερη θάλασσα (Αιγαίο) μέσω του παράκτιου κράτους διέλευσης έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί τα λιμάνια των χωρών που έχουν πρόσβαση στην θάλασσα, όπως είναι η Θεσσαλονίκη, η οποία θα γίνει και έδρα του εμπορικού στόλου των Σκοπίων με ναυτική σημαία για τα πλοία τους (Μακεδονική) και δικαίωμα ακόμα και χρήσης της ΑΟΖ της παράκτιας χώρας (Ελλάδα) για έρευνες!
Απαντώντας σε ερώτηση του pronews.gr σε σχετικό ερώτημα ο υποστράτηγος ε.α. Γιώργος Μακρίδης, πρώην Διευθυντής Γεωγραφικού Σώματος του ΓΕΣ, Εθνικός Εμπειρογνώμων στον ΟΗΕ για την Τυποποίηση των Γεωγραφικών Ονομάτων (1996-2005) και Τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ, απάντησε ως εξής: «Δυστυχώς είναι έτσι: Η Θεσσαλονίκη θα γίνει το επίνειο των Σκοπίων και η σημαία της «Βόρειας Μακεδονίας» θα κυματίζει πλέον στον χώρο που δικαιούται από το άρθρο 69 της Σύμβασης του Modego Bay να της παραχωρηθεί, αφού πλέον τους αναγνωρίσαμε ως κράτος με αυτή την ονομασία.
Τα «περικλειστα» κράτη αποτελούν  μια ειδική κατηγορία κρατών αφ’ ης στιγμής δεν βρέχονται από θάλασσα. Εκ των πραγμάτων δεν διαθέτουν δική τους χωρική θάλασσα, συνορεύουσα ζώνη, υφαλοκρηπίδα και αποκλειστική οικονομική ζώνη.
Η Ελλάδα αφ’ ης στιγμής συνορεύει με ένα περί­κλειστο κράτος, τη Βόρεια Μακεδονία μπορεί να επιτελεί ρόλο κράτους διέλευσης. Θα μπορεί να έχει εμπορικό και αλιευτικό στόλο, αλλά και να κάνει έρευνες σε όλο το Αιγαίο σε συνεργασία με την υπ’αριθμόν 1 σύμμαχός της, την Τουρκία. Πιο καταστροφική συμφωνία για τα ελληνικά συμφέροντα, δεν θα μπορούσα να φανταστώ, πραγματικά».
Ιδού τι προβλέπει η σχετική Σύμβαση του ΟΗΕ (1982) για το Δίκαιο της Θάλασσας στο συγκεκριμένο άρθρο 69 για τα δικαιώματα των «περίκλειστων» κρατών, δηλαδή των κρατών άνευ ακτών.
Άρθρο 69 της Σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας.
Δικαίωμα κρατών άνευ ακτών.
1. Τα κράτη άνευ ακτών (Βόρεια Μακεδονία)  έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν, σε ισότιμη βάση, στην εκμετάλλευση προσήκοντος μέρους του πλεονάσματος των ζώντων πόρων των αποκλειστικών οικονομικών ζωνών των παράκτιων κρατών της ιδίας υποπεριοχής ή περιοχής (Ελλάδα), λαμβάνοντας υπόψη τις σχετικές οικονομικές και γεωγραφικές συνθήκες όλων των ενδιαφερομένων κρατών και σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος άρθρου και των άρθρων 61 και 62.
2. Οι όροι και οι τρόποι της συμμετοχής αυτής καθορίζονται από τα ενδιαφερόμενα κράτη μέσω διμερών ( Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ), υποπεριφερειακών ή περιφερειακών συμφωνιών λαμβάνοντας υπόψη, μεταξύ άλλων:
α) την ανάγκη αποφυγής συνεπειών επιβλαβών για τις αλιευτικές κοινότητες ή τις ιχθυοβιομηχανίες του παράκτιου κράτους (Ελλάδα) .
β) την έκταση κατά την οποία το άνευ ακτών κράτος (Βόρεια Μακεδονία) , σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος άρθρου συμμετέχει ή έχει το δικαίωμα να συμμετέχει, σύμφωνα με υφιστάμενες διμερείς υποπεριφερειακές ή περιφερειακές συμφωνίες, στην εκμετάλλευση των ζώντων πόρων των αποκλειστικών οικονομικών ζωνών άλλων παράκτιων κρατών (Ελλάδα).
γ) την έκταση κατά την οποία άλλα κράτη άνευ ακτών συμμετέχουν ήδη στην εκμετάλλευση των ζώντων πόρων της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) του παράκτιου κράτους (Ελλάδα) και την συνακόλουθη ανάγκη αποφυγής συγκεκριμένης επιβάρυνσης ενός οποιουδήποτε παράκτιου κράτους ή μέρους αυτού.
δ) τις ανάγκες διατροφής των πληθυσμών των αντίστοιχων κρατών («Βόρεια Μακεδονία» και Ελλάδα) .
3. Όταν η αλιευτική ικανότητα του παράκτιου κράτους (Ελλάδα) φθάσει σε σημείο που να του επιτρέπει να αλιεύει ολόκληρο τον επιτρεπτό όγκο αλιεύματος των ζωντανών πόρων στην αποκλειστική οικονομική του ζώνη, το παράκτιο κράτος και άλλα ενδιαφερόμενα κράτη συνεργάζονται στην διαμόρφωση δίκαιων διευθετήσεων σε διμερή, υποπεριφερειακή ή περιφερειακή βάση προκειμένου να επιτρέψουν την συμμετοχή αναπτυσσομένων κρατών άνευ ακτών («Βόρεια Μακεδονία«) της ιδίας υποπεριοχής ή περιοχής στην εκμετάλλευση των ζώντων πόρων των αποκλειστικών οικονομικών ζωνών των παράκτιων κρατών της υποπεριοχής ή περιοχής, όπως κρίνεται σκόπιμο, από τις συγκεκριμένες περιστάσεις, και υπό όρους ικανοποιητικούς για όλα τα μέρη. Κατά την εφαρμογή της παρούσας διάταξης λαμβάνονται υπόψη οι παράγοντες που αναφέρονται στην παράγραφο 2.
4. Τα ανεπτυγμένα κράτη άνευ ακτών («Βόρεια Μακεδονία») έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εκμετάλλευση των ζώντων πόρων, σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος άρθρου, μόνον στις αποκλειστικές οικονομικές ζώνες των ανεπτυγμένων παράκτιων κρατών (Ελλάδα) της ιδίας υποπεριοχής ή περιοχής, με λαμβάνοντας υπόψη την έκταση κατά την οποία το παράκτιο κράτος, κατά την παραχώρηση σε άλλα κράτη πρόσβασης στους φυσικούς πόρους της αποκλειστικής οικονομικής του ζώνης, έχει λάβει υπόψη του την ανάγκη περιορισμού στο ελάχιστο των επιζήμιων συνεπειών στις αλιευτικές κοινότητες και την οικονομική αποδιάρθρωση κρατών των οποίων οι υπήκοοι αλιεύουν κατά συνήθεια στη ζώνη.
5. Οι παραπάνω διατάξεις δεν θίγουν τις διευθετήσεις που συμφωνήθηκαν σε υποπεριοχές ή περιοχές όπου τα παράκτια κράτη  (Ελλάδα) δύνανται να παραχωρήσουν σε κράτη άνευ ακτών («Βόρεια Μακεδονία»)   της ίδιας υπο-περιοχής ή περιοχής ίσα ή προνομιακά δικαιώματα για την εκμετάλλευση των ζώντων πόρων στις αποκλειστικές οικονομικές ζώνες.
ΠΗΓΗ

  enantion

Ο Δήμαρχος του μαρτυρικού Δοξάτου Δράμας μας δείχνει το δρόμο - Διαβάστε τι λέει για την προδοτική συμφωνία της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου


-


Οι πρώτες ακτίνες του ηλίου με βρίσκουν καθ οδόν για Θεσσαλονίκη, στο εκεί Γραφείο του Πρωθυπουργού και στο Υπουργείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Θράκης.
Σε λίγες ώρες θα συναντήσω τους συνεργάτες του Πρωθυπουργού και την Υπουργό ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Θράκης, ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ….
-Τους ενημερώνω ότι την Πέμπτη και την Παρασκευή ο Δήμος Δοξάτου ΚΛΕΙΝΕΙ.
 
-Τους ενημερώνω ότι Πέμπτη και Παρασκευή οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ μας σημαίες μας θα κυματίζουν μεσίστιες.
-Τους ενημερώνω ότι καλώ έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για σήμερα για να μετονομαστουν όλες μας οι κεντρικές πλατείες σε Μεγάλου Αλεξάνδρου, Φιλίππου, Μακεδονίας, Παύλου Μελά
-Τους ενημερώνω ότι θα απαιτήσω σήμερα από κάθε προμηθευτή του Δήμου από 100€ για εκμίσθωση λεωφορείων για τις Πρέσπες και για την ανέγερση τεράστιου ήλιου της Βεργίνας στην πλαγιά του Κεφαλαρίου.
-Τους ενημερώνω ότι ο Δήμος Δοξάτου θα είναι στις Πρέσπες, παιδιά, άνδρες, γυναικες…
-Τους ενημερώνω ότι οι δημοτες μου είναι φιλησυχοι, αλλά για την Μακεδονία μας είναι θεριά ανήμερα.

Τιποτε δεν τελειώνει, αν ο λαός μας δεν το επιτρέψει.

Με πληροφορία απο : epilekta.com

Οργή Σαμαρά και επίθεση σε... προδότες; Τσίπρα – Παυλόπουλο: «Δεν θα κλέψουν την ψυχή των Ελλήνων»

Για «αχρείαστο και ταπεινωτικό συμβιβασμό» κάνει λόγο
ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση αναφορικά με τη συμφωνία που επετεύχθη ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ.

Σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει πως οι πανηγυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορούν να καλύψουν την καθολική απογοήτευση του ελληνικού λαού προσθέτοντας πως «η ανιστόρητη σύμπλευση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον κ. Τσίπρα, δεν είναι ικανή να σβήσει από την εθνική μνήμη τις παρακαταθήκες των Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου».

Οπως λέει, «δεν ήταν «εθνικιστής» ο Κωνσταντίνος Καραμανλής όταν έλεγε πως «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική», ούτε ήταν «τυχοδιώκτης» ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν έλεγε ότι το όνομα της Μακεδονίας είναι «το όχημα του αλυτρωτισμού για τα Σκόπια».

Σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά η κυβέρνηση δεν έδωσε μόνο το όνομα, αλλά και την εθνότητα και την ταυτότητα και τη γλώσσα της Μακεδονίας στα Σκόπια, φαλκιδεύοντας, όπως λέει, την ελληνικότητα της Μακεδονίας διεθνώς και δημιουργώντας πολλαπλές εστίες προστριβών στο μέλλον αλλά και υπονομεύοντας τη σταθερότητα ολόκληρης της περιοχής.

«Μπορεί οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να υπέκλεψαν με τα ψέματά τους την ψήφο του ελληνικού λαού. Ας γνωρίζουν όμως ότι οι Ελληνες δεν θα δεχθούν να τους κλέψουν και την ψυχή τους», καταλήγει στη δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός.

πηγη



Το fyllokaiftero1.blogspot.com είναι  ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε μας,ευχαριστουμε. ALFA BANK Αριθμός λογαριασμού 850002οο2010348


" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα




 

Ναι στο τέταρτο μνημόνιο με 154 ψήφους…








Με 154 ναι πέρασε από τη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την τέταρτη αξιολόγηση.
Υπέρ ψήφισαν 154 βουλευτές, σε σύνολο 298 βουλευτών.

Οχι ψήφισαν 144 βουλευτές.
Οι διατάξεις του ΕΝΦΙΑ πέρασαν με 154 «ναι», ενώ συγκέντρωσαν 138 «όχι».

Μάλιστα, οι βουλευτές φαίνεται πως δεν έχουν εξοικειωθεί ακόμα με το ηλεκτρονικό σύστημα ψηφοφορίας άλλα προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει η Βουλή και με το ηλεκτρονικό σύστημα καθώς δεν εντάχθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου στην ηλεκτρονική οθόνη στην οποία μπορούσαν να ψηφίσουν οι βουλευτές. Αποτέλεσμα τέσσερα άρθρα να μην έχουν ψηφιστεί από 20 βουλευτές και αυτή τη στιγμή να έχει διακοπεί ψηφοφορία προκειμένου οι βουλευτές που δεν ψήφισαν να επανέλθουν στην ολομέλεια για να τα ψηφίσουν.



Πηγή

Το fyllokaiftero1.blogspot.com είναι  ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε μας,ευχαριστουμε. ALFA BANK Αριθμός λογαριασμού 850002οο2010348



" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα



Α.(νθέλληνας) Α.Τσίπρας: «Ούτε δημοψήφισμα θα κάνω ούτε τα συλλαλητήρια φοβάμαι» - Αδιαφορία για την θέληση των Ελλήνων









Α.Τσίπρας: «Ούτε δημοψήφισμα θα κάνω ούτε τα συλλαλητήρια φοβάμαι» - Αδιαφορία για την θέληση των Ελλήνων


Αδιαφορία για την θέληση των πολιτών επέδειξε χθες ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ

«Σέβομαι τις αντιδράσεις του κόσμου, αλλά δεν τις φοβάμαι» είπε, προσθέτοντας χαρακτηριστικά: « Σε αυτά τα συλλαλητήρια συμμετείχαν δύο ειδών πολιτών. Πολίτες που έχουν υψηλό πατριωτικό συναίσθημα και οι χρυσαυγίτες ακροδεξιοί. Στους δεύτερους δεν με ενδιαφέρει να απευθυνθώ. Στους πρώτους όμως θα πω.
Ποιος είναι ο κίνδυνος; Από το βορρά; Σε μία περίοδο που η Τουρκία έχει γίνει επιθετική; Η συμφωνία φέρνει πίσω τα σύμβολα και την κληρονομιά μας και βάζει έναν προσδιορισμό στη Μακεδονία και 140 χώρες θα πάψουν να τη λένε Μακεδονία. Ακόμα και αυτό αν ενοχλεί, ας σκεφτούν ποιο είναι το πατριωτικό συμφέρον;
Για ποιο λόγο να κρατήσουμε αυτήν την πληγή; Η μεγάλη πλειοψηφία στα Σκόπια είναι χριστιανοί ορθόδοξοι. Γιατί να έχουμε αυτό το μέτωπο ανοικτό;… Δεν θα έπρεπε να μιλάνε στη Νέα Δημοκρατία για δημοψήφισμα, διόιτι πάντα ήταν αντίθετοι. Είναι δυνατόν να κάνουμε εμείς δημοψήφισμα για το πώς θα λέγεται μία άλλη χώρα;
Αν αλλάζαμε κάτι εμείς, τότε ναι, θα κάναμε δημοψήφισμα. Τις μεγάλες και κρίσιμες αποφάσεις που παίρνουμε, πιστεύω θα τις κρίνει η ιστορία και δεύτερον, κατοχυρώνει στο μέγιστο τις δικές μας απαιτήσεις και γραμμές. Για ποιο λόγο να βάλουμε εμπόδια;».
Σχετικά με την έγκριση από τη Βουλή:
«Η ψηφοφορία για τη συμφωνία σαφώς και θα λάβει χαρακτήρα ψήφο εμπιστοσύνης. Όλες οι κρίσιμες ψηφοφορίες λαμβάνουν αυτόν τον χαρακτήρα. Πιστεύω ότι θα περάσει με μεγάλη υποψηφιότητα. Και η αυριανή ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο έχει τον ίδιο χαρακτήρα. Εμείς αυτό που κερδίσαμε στη συμφωνία, ήταν για να διασφαλίσουμε τη χώρα σε όλα τα ενδεχόμενα. Αν πιστεύουν ότι δεν είναι έτσι, ας μου κάνουν πρόταση μομφής. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε πολιτικό παράδοξο. Όσοι ψηφίσουν, αν τολμήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μου κάνει πρόταση μομφής, θα ψηφίσουν με αίσθημα ευθύνης. Δεν αισθάνομαι ότι έχω χάσει την εμπιστοσύνη της Βουλής».
Ουσιαστικά ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι αναμένει στήριξη από την κεντροαριστερά για την έγκριση της συμφωνίας:
«Στον χώρο της κεντροαριστεράς πιστεύω ότι θα δημιουργηθούν σιγά-σιγά πολιτικές συναινέσεις, επισημαίνοντας και το γεγονός ότι η ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία είναι η πρώτη που αναγνωρίζει τις επιτυχίες αυτής της κυβέρνησης και που επικρότησε τη χθεσινή Συμφωνία».
Για τον κ. Καμμένο εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι δεν θα ρίξει την κυβέρνηση:
«Η προγραμματική συμφωνία με τους ΑΝΕΛ, δεν προέβλεπε ότι θα υπάρξει μία τόσο σημαντική πολιτική εξέλιξη στα Σκόπια. Η βασική προγραμματική συνεννόηση ήταν να σταματήσει το πλιάτσικο στη χώρα και να τη βγάλουμε από τα μνημόνια. Ο Πάνος Καμμένος δεν έδωσε σημασία στην πάγια θέση μας για το Σκοπιανό. Θέλω να ομολογήσω ότι ο Καμμένος έχει μία πάγια θέση, την οποία δεν του ζητώ να αλλάξει.
Του ζητώ όμως ως υπεύθυνος μίας πατριωτικής κυβέρνησης να μην θέσει σε κίνδυνο την πορεία της χώρας, τώρα που είμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη ενός εκ των βασικών μας στόχων. Αν η άλλη πλευρά περάσει τους σκοπέλους, η συμφωνία θα έρθει στη Βουλή και ο Πάνος Καμμένος θα τηρήσει τη στάση αρχής του. Ο Πάνος Καμμένος έχει τις αρχές και τις αξίες του αλλά δεν είναι έμπορος πατριωτισμού", υπογράμμισε και τόνισε ότι δεν θα ρίξει την κυβέρνηση για να κάνει καριέρα όπως έκανε ο κ. Σαμαράς στον κ. Μητσοτάκη».
Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ, χαρακτηρίζοντας τη στάση της «θλιβερή» και κατηγορώντας την ότι ασκεί «πολιτική τζογαδόρου, ανεύθυνη στάση απέναντι σε ένα εθνικό θέμα.
Μίλησε για την αλλαγή διάφορων θέσεων εκ μέρους του κ. Μητσοτάκη τους τελευταίους μήνες και για το γεγονός ότι στο εξωτερικό παρουσίαζε άλλες θέσεις απ' ό,τι έκανε όταν επέστρεφε στο εσωτερικό. Είπε επίσης ότι αν ο κ. Μητσοτάκης κρατούσε μια έντιμη στάση ως προς τις ιδέες του και επωφελή για τη χώρα, θα αντιμετώπιζε μεγάλα προβλήματα στο εσωτερικό του κόμματός του.
Ο κ. Τσίπρας επέμεινε ότι πρόκειται για «μία συμφωνία επωφελής για τη χώρα και την περιοχή» και εξήγησε: «η Μακεδονία δέχθηκε να μετονομαστεί σε Βόρεια Μακεδονία" αυτό ανέφερε όλος ο διεθνής τύπος. Ας μην προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε ένα ζήτημα ουσίας με τεχνάσματα γιατί η συμφωνία αυτή είναι επωφελής για τη χώρα και την περιοχή", υπογράμμισε, προσθέτοντας πως "Το Βόρεια είναι μια σημαντική κατάκτηση δίπλα στο Μακεδονία που αναγνωρίζουν 140 χώρες σήμερα.
Ήμουν υπέρ να είναι αμετάφραστο διότι η γλώσσα εκδικείται και θα απορρίπτονταν η πιο δύσχρηστη μορφή και όλη θα την ονόμαζαν τελικά Μακεδονία... "Αυτό που κάνει η συμφωνία, είναι να μην παραγνωρίζει το δικαίωμα τρίτων λαών, στον αυτοπροσδιορισμό τους.
Στο άρθρο 7 λέει ότι όπου χρησιμοποιούν το όνομα, δεν εννοούν την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά, αλλά το δικαίωμα ενός λαού που βρέθηκε στην περιοχή. Εμείς δεν θα τους πούμε ποτέ Μακεδόνες. Εμείς θα τους πούμε Σλαβομακεδόνες. Κι εκεί που σε όλη την υφήλιο ταξίδευαν με έγγραφα που τους ανέφεραν ως Μακεδόνες, τώρα θα ταξιδεύουν ως "Μακεδονία, παύλα, πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας"».

Πάντως ο κ. Τσίπρας δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις ούτε αποσαφήνισε γκρίζα σημεία της συμφωνίας, όπως η γλώσσα, η εθνότητα και η χρήση του νέου ονόματος της γειτονικής χώρας στα σλαβικά.
Pronews

Το fyllokaiftero1.blogspot.com είναι  ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε μας,ευχαριστουμε. ALFA BANK Αριθμός λογαριασμού 850002οο2010348




" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα



Τηλεφωνούμε ΟΛΟΙ στον "Πρόεδρο της Δημοκρατίας". Ζητάμε την παραίτηση του για το καλό της Πατρίδας. Να αισθανθούν την ανάσα μας

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΑΜΜΑΤΕΑ  ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ



Πρέπει να αποτραπεί η συμφωνία της εσχάτης προδοσίας του Τσίπρα και των αρνησιπάτριδων νενέκων του καθώς και των συνεργών του εγκλήματος των ΑΝΕΛ που στηρίζουν την κυβέρνηση των προδοτών. .



ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΟΒΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΚΗΣ... 
ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.

Καλλιόπη Σουφλή


Andreas Reos
 
Αναδημοσιεύουμε: Τηλεφωνούμε ΟΛΟΙ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 
Ζητάμε την παραίτηση του για το καλό της Πατρίδας. 
Πρέπει να αποτραπεί η συμφωνία της εσχάτης προδοσίας του Τσίπρα και των αρνησιπάτριδων νενέκων του καθώς και των συνεργών του εγκλήματος των ΑΝΕΛ που στηρίζουν την κυβέρνηση των προδοτών. .
Μίλησα με την γραμματέα, ζήτησα τον ίδιο , μου είπε "ευχαριστούμε θα το μεταφέρουμε, τηλεφωνούν χιλιάδες". 
Δημιουργείστε κλίμα, περί αυτού πρόκειται, να αισθανθούν την ανάσα μας και να καταγράψουν χιλιάδες τηλεφωνήματα. 
Σπάστε τα τηλέφωνα. 

2107283111 ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΑΜΜΑΤΕΑ  ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ



Πηγή

Το fyllokaiftero1.blogspot.com είναι  ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε μας,ευχαριστουμε. ALFA BANK Αριθμός λογαριασμού 850002οο2010348


" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα




ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ: Αυτό είναι το σχέδιο τους με βοήθεια των φίλων Γερμανών του Σόρος και των Αμερικανών

Κίρο Γκλιγκόροφ : Είμαστε Σλάβοι, όχι Μακεδόνες»: Η δήλωση – ντοκουμέντο του Σκοπιανού ηγέτη το 1992!

.


.
Tο 1992 ο πρώτος πρόεδρος των Σκοπίων, Κίρο Γκλιγκόροφ δηλώνει δημόσια ότι η πραγματική ταυτότητα του έθνους του είναι σλαβική και όχι μακεδονική, όπως υποστήριζαν και πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας.
Δημοσιεύθηκε πρώτη φορά στα Σκόπια το 2017 από τη σκοπιανή εφημερίδα Βέτσερ και προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς είχε απαγορευθεί η δημοσιοποίηση του βίντεο στη γείτονα χώρα. Το δημοσίευμα έγραφε:
«Σε μια εποχή που αγωνιζόμαστε, ακόμη και στον 21ο αιώνα, υπέρ η κατά της «μακεδονικής» ταυτότητας, είναι σημαντικό να δείτε τη δήλωση του πρώτου προέδρου μας Κίρο Γκλιγκόροφ, που την έκανε στις 6 Μαρτίου του 1992, στην οποία εξηγεί ποιοι είμαστε και τι είμαστε. Τρία χρόνια αργότερα, η χώρα μας άλλαξε την εθνική της σημαία με ένα νεοσύστατο σχέδιο από τον Μιροσλάβ Γκάρτσεφ, καθώς και το όνομα του κράτους μας σε ΦΥΡΟΜ (στο κείμενο ФИРОМ)». Στο τέλος κατέληγε: «Η Ελλάδα χρησιμοποιεί συχνά αυτή τη δήλωση του Γκλιγκόροφ για τις ανάγκες των απόψεων της στο αίτημά της για την αλλαγή του συνταγματικού ονόματος του κράτους μας, ενώ σε εμάς αυτή η δήλωση δεν έτυχε σχεδόν καμίας δημοσίευσης εδώ και 25 χρόνια. Ας την δούμε και να την ακούσουμε τώρα».
Ο Έλληνας δημοσιογράφος ρωτά τον Γκλικόροφ αν θεωρεί τον λαό του απόγονο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ο Σκοπιανός Πρόεδρος του απαντά:
«Εμείς είμαστε Σλάβοι, δεν έχουμε καμία σύνδεση με τον Μέγα Αλέξανδρο. Ήρθαμε στην περιοχή τον 6ο αιώνα μ.Χ.».
Η δήλωση του απαξιώθηκε από τους εθνικιστικούς κύκλους και τους συμπατριώτες του που οικοδόμησαν τον «μακεδονισμό». Δέχτηκε τεράστια επίθεση, χαρακτηρίστηκε προδότης και υποβάθμισαν τον ρόλο του.
Δείτε τη δήλωση:
ΠΗΓΗ onalert
.




Το fyllokaiftero1.blogspot.com είναι  ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε μας,ευχαριστουμε. ALFA BANK Αριθμός λογαριασμού 850002οο2010348


" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα




ΒΙΝΤΕΟ: ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΩΤΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ: " ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ & ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...

.


.







" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα




Αυτόφωρο για τον Στέφανο Χίο λόγω του πρωτοσέλιδου στο «Μακελειό»


Περί ποιάς προσβολής;;;
Του προέδρου της Δημοκρατίας;;;

Υπάρχει τέτοιο πρόσωπο;;;

Γιατί με το θέμα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, εγώ και μερικά εκατομμύρια ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, είδαμε ένα ... "πιόνι" που αποδέχεται την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΠΟΙΟΝ;;;

Ένας πρόεδρος ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.Ανεξάρτητα της δικαστικής διαμάχης που έχω με τον εκδότη του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, η αλήθεια, όσο και να διωχθεί, θα έρθουν κι εκείνες οι μέρες που θα γυρίσει αλλιώς ο τροχός... και τότε, κάποιοι δικαστές, θα ψάχνουν λαγούμι να κρυφτούν και δεν θα βρίσκουν.
ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα και μάλιστα  μέσα στα χρονικά πλαίσια  της αυτόφωρης διαδικασίας, για το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του Στέφανου  Χίου «Μακελειό» διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος.

Η εφημερίδα απεικονίζει ματωμένους τους Τσίπρα, Παυλόπουλο και Κοτζιά και προτρέπει τους πολίτες να στήσουν «στα οκτώ μέτρα σαν τον Μπελογιάννη» και να εκτελέσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό της χώρας και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας με αφορμή την συμφωνία Ζάεφ -Τσίπρα  για το Μακεδονικό.

Το επίμαχο πρωτοσέλιδο
Το εν λόγω πρωτοσέλιδο έχει τίτλο: «Στα 8 μέτρα σαν τον Μπελογιάννη», υπέρτιτλο: «Τα ανδρείκελα του δοσιλογισμού παρέδωσαν την Μακεδονία μας στους αλβανο- σλάβους με την ψευδεπίγραφη ονομασία «Βόρεια μακεδονία» Παυλόπουλος – Τσίπρας – Κοτζιάς: εκτελεστικό απόσπασμα με μια σφαίρα στο κεφάλι για χαριστική βολή». Και κάτω από τη φωτογραφία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, έγραφε: «Σε καιρό πολέμου εκτελούνται κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας


 ΠΗΓΗ





" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα



Επιτροπή Αγώνα: Θα ξηλώσουμε την Κυβέρνηση – Αρχίζει ανένδοτος αγώνας



Επιτροπή Αγώνα: Θα ξηλώσουμε την Κυβέρνηση – Αρχίζει ανένδοτος αγώνας
Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, στον απόηχο της συμφωνίας Τσίπρα – Ζάεφ για το Σκοπιανό, με την οποία καλεί τους Έλληνες να βρίσκονται σε ετοιμότητα καθώς «αρχίζει ανένδοτος αγώνας για τη δημοκρατία και τη Μακεδονία μας».

«Ο μόνος δρόμος να σωθεί το αύριο της Μακεδονίας, είναι να σωθεί σήμερα η Δημοκρατία» αναφέρει χαρακτηριστικά η επιτροπή και τονίζει πως ο πρωθυπουργός με το διάγγελμά του «έριξε το γάντι στον Ελληνικό Λαό, φτύνοντας τον κατάμουτρα».
«Αψηφώντας μεγαλοπρεπώς την εκπεφρασμένη με τα συλλαλητήρια λαϊκή βούληση, προχωρά στην εγκληματική παράδοση της Μακεδονικής ταυτότητας τού Ελληνικού λαού στους Σκοπιανούς, ισχυριζόμενος πως έτσι θα αναπτυχθούν σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ κλέφτη και κλεμμένου…. χωρίς ούτε αναφορά σε Δημοψήφισμα των Ελλήνων» συνεχίζει η ανακοίνωση.
«Η Ελληνική κοινωνία, δεν σηκώνει αυτούς τους ηλίθιους ισχυρισμούς που είναι κατάλληλοι μόνον για κομματικά υποχείρια» ισχυρίζεται η επιτροπή και κάνει λόγο για «μετωπική σύγκρουση του λαού με το καθεστώς των δωσίλογων που κυβερνά τη χώρα για λογαριασμό εξωχώριων δυνάμεων».
«Η Χούντα των δωσιλόγων που πτώχευσε και κατέστρεψε τη Χώρα και τώρα βάζει τα θεμέλια του διαμελισμού της, πρέπει να ξεριζωθεί πατόκορφα και επειγόντως.
ΘΑ ΤΗΝ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ διότι κυβερνά αντισυνταγματικά, δηλαδή παράνομα.
ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ… ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ…..

Είμαστε υποχρεωμένοι, από το άρθρο 120. 2 του Συντάγματος, που λέει : “O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία, αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων”» καταλήγει η ανακοίνωση.
Πηγή: www.voria.gr