10 Νοεμβρίου 2017

Το «δώρο» του Έκτορα Κουφοντίνα στους δημοσιογράφους – Τι τους πρόσφερε (ΒΙΝΤΕΟ)

.

720_544558_bdc43e132c-a5089b6eb2773a4f

Ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας, προσέφερε γλυκά στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το σπίτι του στον Βαρνάβα.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας στις 12 σήμερα το μεσημέρι πρέπει να επιστρέψει στον Κορυδαλλό, καθώς τότε ολοκληρώνεται η διήμερη άδεια που έλαβε, για πρώτη φορά, μετά την αρχική προφυλάκισή του.

Δείτε το βίντεο από το Ε:

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκλονιστική η Ειρήνη Μαρούπα. Είμαστε υποχρεωμένοι λόγω Συντάγματος να αντιδράσουμε με βία κατά των προδοτών

.Η Ειρήνη Μαρούπα "Στο Επίκεντρο" με τον Θανάση Γκόρδη








.
 ΠΗΓΗ

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

 Άρθρο 120
  1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε' Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.
  2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
  3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
  4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Ο γιος του Νίκου Τεμπονέρα προς τον Κώστα Μπακογιάννη: «Δεν είμαστε ίδιοι κ. Περιφερειάρχη. Δεν θα είμαστε ποτέ...»



Ο Διονύσης Τεμπονέρας, γιος του αριστερού καθηγητή σε σχολείο της Πάτρας, Νίκου Τεμπονέρα, που δολοφονήθηκε το 1991 από στελέχη της ΟΝΝΕΔ Πάτρας, σχολίασε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, την τοποθέτηση του Κώστα Μπακογιάννη για τη 48ωρη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα.
«Δεν έδειξε ο ίδιος και η οικογένεια του την ίδια ενόχληση ούτε για την αποφυλάκιση Καλαμπόκα μόλις 7 χρόνια μετά τη δολοφονία, ούτε βέβαια για την αποφυλάκιση Ρουπακιά, ούτε βέβαια για την αποφυλάκιση των λοιπών μελών της Χρυσής Αυγής, ούτε όμως και παλιότερα για την αποφυλάκιση Παττακού», αναφέρει ο ίδιος στην ανακοίνωσή του, καταλήγοντας: «Δεν είμαστε ίδιοι κ. Περιφερειάρχη. Δεν θα είμαστε ποτέ…».
Ολόκληρη η τοποθέτηση του Διονύση Τεμπονέρα:
«Ξεχνά προφανώς ότι και εμείς πήγαμε σε κηδείες. Και είδαμε μάλιστα τους πολιτικούς του συνοδοιπόρους, ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Τεμπονέρα και τόσων άλλων, όλα αυτά τα χρόνια, να φροντίζουν οι φονιάδες - οι κάθε λογής Καλαμπόκες, Ρουπακιάδες, Παττακοί - να αποκαθίστανται σε θέσεις Τραπεζών, να παρελαύνουν αμετανόητοι στα κανάλια και στη βουλή και να απολαμβάνουν την θαλπωρή της κατοικίας τους, κόντρα στο κοινό αίσθημα της κοινωνίας.
Δεν έδειξε ο ίδιος και η οικογένεια του την ίδια ενόχληση ούτε για την αποφυλάκιση Καλαμπόκα μόλις 7 χρόνια μετά τη δολοφονία, ούτε βέβαια για την αποφυλάκιση Ρουπακιά, ούτε βέβαια για την αποφυλάκιση των λοιπών μελών της Χρυσής Αυγής, ούτε όμως και παλιότερα για την αποφυλάκιση Παττακού.
Δεν βρήκαν μια λέξη να αρθρώσουν οι δήθεν υπερασπιστές της νομιμότητας, αλλά δύο μέρες τώρα εκμεταλλεύονται πολιτικά τους νεκρούς τους, για να ξεπλύνουν τα ανομήματα της εμπλοκής τους στο σκάνδαλο της Siemens που είναι σε εξέλιξη και στα Paradise Papers, στρέφοντας άλλου την προσοχή της κοινής γνώμης.
Ο ίδιος στην τοξική και νεοφιλελέυθερη σκέψη του προφανώς δεν έχει βρει ούτε τη στοιχειώδη ισορροπία που εμπεριέχει η αστική δημοκρατία. Εκείνης που επιβάλλει η συμπεριφορά μιας οργανωμένης κοινωνίας σε ανθρώπους που χρεώνονται την ευθύνη των πράξεων τους, να μην είναι εκδικητική, αλλά να προτάσσει τον ανθρωπισμό. Εκείνης που δεν αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ως αιώνιο εγκληματία και του παρέχει στοιχειώδη δικαιώματα που παρέχονται από το νόμο.
Δεν είμαστε ίδιοι κ. Περιφερειάρχη. Δεν θα είμαστε ποτέ…».

huffingtonpost.gr

Η χρήσιμη 17Ν... Για να τον δείχνουν με το δάχτυλο και να τρομοκρατούν τα πλήθη. Και για να τα αποπροσανατολίζουν επίσης από τα δικά τους εγκλήματα.

  Οι πραγματικοί τρομοκράτες και εχθροί του λαού,
     ..είναι αυτοί που δείχνουν με το δάχτυλο!..

     Απ΄ τον καιρό που σατανικές συμπτώσεις και ανομολόγητα παιχνίδια της μοίρας κατάφερναν να ξελασπώσουν την οργάνωση ΠαΣοΚ κάθε φορά που αυτή βρίσκονταν σε δεινή επικοινωνιακή θέση,
     ..μέχρι σήμερα την εποχή των μεταφρασμένων νομοσχεδίων που γίνονται "νόμοι" του κράτους σε μία
ημέρα, και την εποχή των λιστών Λαγκάρντ, υπεράκτιων διαζυγίων, Panama papers, και όλων των άλλων κ@λοpapers και λιστών που κυκλοφορούν κατά καιρούς,
     ..υπήρξε μία σταθερά που προσέφερε τις αγαστές της υπηρεσίες (εκούσια ή ακούσια ίσως δεν το μάθουμε ποτέ) στο βρωμερό, ελεεινό και τρισάθλιο ελληνικό πολιτικό σύστημα,
     ..απασχολώντας την κοινή γνώμη με τις πράξεις της,
     ..και πετώντας την μπάλα της σημαντικής για τους πολίτες καθημερινής εξουσιαστικής βίας στην εξέδρα:
     Η 17Ν. 

     Αφάνταστα χρήσιμος και γλυκύτατος με εκείνο το αθώο χαμόγελο, ο "σύντροφος" εκτελεστής της 17Ν πέρασε το κατώφλι της φυλακής (προς τα έξω) με ολιγοήμερη άδεια,
     ..χαρίζοντας ρίγη συγκίνησης και ανάσα ανακούφισης σε κάθε κάτοχο offshore, σε κάθε νύφη της Ντορούλας που εμφανίζεται σε όποια λίστα και papers κυκλοφορεί στην Ευρώπη,
     ..καθώς και σε κάθε βουλευτή του κυβερνητικού συνασπισμού που ο κ@λος του άρχισε πάλι να σφίγγει απ' την νέα "αξιολόγηση", τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς-λεηλασία  που μέ κάθε τρόπο αντισυνταγματικό και οιονεί φασιστικό η γιαλαντζί αριστερή κυβέρνηση θα φροντίσει να γίνουν, τα έτσι-θέλω-έτσι-μου-είπαν νομοσχέδια-αστραπή (σήμερα για την Υγεία, αύριο για νέα μέτρα, μεθαύριο για νέες περικοπές),
     ..και από την κάθε είδους κυβερνητική αλητεία εις βάρος του λαού και της χώρας που πρέπει να δικαιολογήσει.

     Από κοντά και τα ΜΜΕ (θέλει η π@@τάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει): "Αφήνουν ελεύθερο τον τρομοκράτη", "Ελεύθερος ο δολοφόνος", "Με άδεια ο αρχιεκτελεστής".
     Ώπα παιδιά, ώπα. Τουλάχιστον ο τρομοκράτης και δολοφόνος όπως λέτε έχει συλληφθεί, έχει καταδικαστεί, έχει ήδη εκτίσει μέρος της ποινής του, και τώρα απολύτως νόμιμα (αφού "κόπτεσθε" για τους νόμους) του δόθηκε μία 48ωρη άδεια.
  
   Οι κατά συρροή δολοφόνοι και τρομοκράτες της κοινωνίας που λιβανίζετε κάθε μέρα, που τους καλείτε ως επίσημους σε συνεντεύξεις και πάνελς, κυκλοφορούν ελεύθεροι και τους μιλάτε στον πληθυντικό.
     Έξω είναι ακόμα ο "λεφτά υπάρχουνε", έξω και ο "όλοι για τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε σύντροφοι", έξω κι ο αρχιμαφιόζος capo di tutti capi κιτρινιάρης "είναι μακέτο τούτο το έργο;", έξω κι οι συνεργοί του, στουρνάρια, δοτοί πρωθυπουργοί κλπ.
     Προπαντός είναι έξω οι εγκληματίες των μνημονιακών κυβερνήσεων (όλων) που έχουν σπρώξει εν ψυχρώ στον θάνατο πάνω από δέκα χιλιάδες αυτόχειρες, και άλλους αθώους, από μαγκάλια, πείνα, έλλειψη φαρμάκων, και ο,τιδήποτε άλλο κάθε φασιστική δικτατορία ονομάζει "δημοκρατία" και φροντίδα για τον λαό.

     Τα εγκλήματα του "συντρόφου" αρχιεκτελεστή της 17Ν σε βάθος τριάντα ετών ωχριούν, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΩΧΡΙΟΥΝ μπροστά στα εγκλήματα των αρχιεκτελεστών των μνημονίων,
     ..μπροστά στους "νόμιμους" τρομοκράτες,
     ..μπροστά στην μεγαλύτερη τρομοκρατική και φασιστική οργάνωση μετά τον πόλεμο, που λέγεται Ευρωπαϊκή "Ένωση".

     Τους είναι όμως απόλυτα χρήσιμος.
     Για να τον δείχνουν με το δάχτυλο και να τρομοκρατούν τα πλήθη. 
     Και για να τα αποπροσανατολίζουν επίσης από τα δικά τους εγκλήματα.
     Άρα με αυτή την έννοια πολύ τους ωφέλησε η άδεια τού επιφανούς μέλους της 17Ν.
     Ας μην κάνουν λοιπόν πως κοπανιούνται και αιματοστηθοδέρνονται από ιερή αγανάκτηση.

     Οι πραγματικοί τρομοκράτες και εχθροί του λαού,
     ..είναι αυτοί που δείχνουν με το δάχτυλο!..
     
Πηγή

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΥ 4ου ΡΑΪΧ:Πρόστιμο 250 ευρώ σε παππού που έκλεψε ένα... κοτόπουλο για το διαβητικό εγγόνι


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην κυπριακή κοινή γνώμη και έντονα επικριτικά σχόλια από τα μέσα ενημέρωσης, η επιβολή προστίμου 250 ευρώ, από δικαστήριο, σε 70χρονο παππού, ο οποίος βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου επειδή αναγκάστηκε να κλέψει ένα κοτόπουλο αξίας 6.40 ευρώ, από υπεραγορά στη Λάρνακα, για να δώσει φαγητό στο διαβητικό εγγονάκι του.

Ο ηλικιωμένος εξήγησε στο δικαστήριο ότι αναγκάστηκε να κλέψει το κοτόπουλο, επειδή είχε καθυστερήσει να σταλεί η σύνταξή του και δεν είχε χρήματα για να αγοράσει φαγητό στο εγγονάκι του, που βρίσκεται υπό την προστασία του. «Ήταν μια στιγμή ντροπής για μένα. Αναγκάστηκα και έκλεψα, γιατί δεν πληρώθηκα τη σύνταξή μου. Λυπόμουν να μείνει νηστικό το παιδί» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο δικαστήριο ο ηλικιωμένος, ο οποίος παραδέχθηκε ενοχή. Ωστόσο, το δικαστήριο δεν συγκινήθηκε από την τραγική κατάσταση του ηλικιωμένου.

Το περιστατικό συνέβη σε γνωστή υπεραγορά της Λάρνακας και τον 70χρονο αντιλήφθηκε υπάλληλός της. Πολίτες καλούν σε μποϊκοτάζ της συγκεκριμένης υπεραγοράς, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Με ανακοίνωσή του ο Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης, αναφέρει ότι δεν ήρθε εις γνώση του, η υπόθεση κλοπής από συνταξιούχο. «Ουδέποτε τέθηκε ενώπιον της Νομικής Υπηρεσίας για οδηγίες και ουδέποτε ζητήθηκε η μη δίωξη ή η αναστολή ποινικής δίωξης, έτσι ώστε να μπορούσε ο ίδιος να έχει γνώση και να ασκήσει οποιανδήποτε διακριτική ευχέρεια στην υπόθεση της κλοπής από συνταξιούχο μικρής αξίας τροφίμου από υπεραγορά», διευκρινίζεται σε ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται παράλληλα ότι «η ευκολία με την οποία ασκείται κριτική στη Νομική Υπηρεσία και στον Γενικό Εισαγγελέα, χωρίς γνώση των γεγονότων, είναι αξιοσημείωτη». Επίσης, σημειώνεται ότι «η άσκηση ποινικής δίωξης, λόγω της φύσης του αδικήματος, έγινε από την Αστυνομία κατόπιν απαίτησης του διευθυντή της υπεραγοράς».

Ο Γενικός Εισαγγελέας θα ζητήσει από τον πρόεδρο Αναστασιάδη να δώσει χάρη στον συνταξιούχο, ενώ θα ζητήσει και διαγραφή του προστίμου.
AΠΕ- ΜΠΕ