31 Δεκεμβρίου 2022

Οι συντάκτες στο fyllokaiftero1.blogspot.com, μαζί με τις ευχαριστίες μας προς όλους εσάς για την διαρκώς αυξανόμενη εμπιστοσύνη και αποδοχή της δουλειάς μας


 

Οι συντάκτες στο fyllokaiftero1.blogspot.com, μαζί με τις ευχαριστίες μας προς όλους εσάς για την διαρκώς αυξανόμενη εμπιστοσύνη και αποδοχή της δουλειάς μας, θέλουμε να σας ευχηθούμε από καρδιάς να έχετε μια Καλή Χρονιά, με υγεία και κάθε καλό για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Κοινή ευχή μας είναι το 2023 να τερματιστούν οι πόλεμοι σε όλο τον πλανήτη και η  ψευτοπανδημία του κορονοϊού να αποτελέσει ένα μακρινό «εφιάλτη».

Είθε το 2023 να αποτελέσει μια καλύτερη χρονιά για τον τόπο μας και για όλους  να αποκαλυφτούν οι απάτες της Νέας Ταξης των Πραγμάτων,  και ευχόμαστε επιτέλους να επαληθευθεί η ευχή όλων μας στον  να μεταδίδουμε αποκλειστικά ευχάριστες ειδήσεις.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! !

ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟ ΤΟ 2023 ! ! !

Πάτρα: «'Εφυγε» η 39χρονη εκπαιδευτικός Δήμητρα Νιώτη...Συνεχώς "φευγουν" καθημερινα νέοι άνθρωποι


09:15πμ

 Τα κυβερνητικά ταϊσμένα σάιτ γράφουν έφυγε από  με σοβαρή ασθένεια,... αλλά ποιά ασθένεια δεν λένε... ;;; είναι πλέον γνωστό από πολλές έρευνες  οι παρενέργειες των εμβολίων  δημιουργούν καρδιοπάθειες , καλπάζοντα καρκίνο, αυτοάνοσα, κ.α

Μητέρα δύο παιδιών

Θλίψη από την είδηση του θανάτου της εκπαιδευτικού, Δήμητρας Νιώτη, που έχασε τη μάχη που έδωσε με σοβαρή ασθένεια σε ηλικία 39 χρόνων. Η εκλιπούσα ήταν παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο και είχαν αποκτήσει δυο παιδιά, την Αλίνα και τον Βασίλη.

Η κηδεία θα γίνει την Πέμπτη στις 11 το πρωί από τον Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου Ζαρουχλεϊκων.

 

Διαβάστε αύριο το άρθρο:

 Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο Νοσοκομείο Καστοριάς. Δεν γνωρίζουν ποιός γιατρός είναι που ..:; και αν υπάρχουν γιατροί !!

Επώνυμο δημοσίευμα «ΒΟΜΒΑ»: «Σκηνοθετημένη ΕΝΤΑΣΗ στο Αιγαίο για συνεκμετάλλευση και εκλογές»

ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΟΚ!!! Οφείλει να απαντήσει η κυβέρνηση, καθώς πρόκειται για επώνυμο άρθρο πασίγνωστου δημοσιογράφου... Γίνεται λόγος για «ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΙΑΥΛΟ» Ερντογάν-Μητσοτάκη!!!

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ την τελευταία μέρα του 2022 είναι «ΦΩΤΙΑ»!

Ο Μανώλης Κοττάκης που υπογράφει το άρθρο κάνει λόγο για μυστικές επαφές και για «δίαυλο επικοινωνίας» Αθήνας-Άγκυρας με στόχο την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, ενώ υπογραμμίζει πως υπάρχει σκηνοθετημένη ένταση για το Αιγαίο την άνοιξη με στόχο την αύξηση των ποσοστών Ερντογάν και Μητσοτάκη!

Τα όσα αναφέρονται στο άρθρο είναι εξαιρετικά σοβαρά και δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητα!

Παρατίθεται απλά το πρωτοσέλιδο της ΕΣΤΙΑΣ: