27 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ -ΔΕΙΤΕ : ΠΕΡΣΙΝΗ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ -Πίτα έκοψαν η "ζαχαροπλαστείο έκοψαν" ; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ....και στο βάθος ο πρωην ΠΑΣΟΚ πανταχού παρόν!

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ -ΔΕΙΤΕ : ΠΕΡΣΙΝΗ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ -Πίτα έκοψαν η "ζαχαροπλαστείο έκοψαν" ; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ....και στο βάθος ο πρωην ΠΑΣΟΚ  πανταχού παρόν!

Ο τίτλος αποτελεί ουσιαστικά ερωτηση αναγνώστη ο οποιος είναι πατέρας 3 παιδιών και δεν είχε όπως μας είπε όχι γλυκό για τα παιδιά του,  αλλά ούτε γάλα στην περσινή πρωτοχρονιά όσο για βασιλόπιτα ούτε λόγος ...<< Σε ένα μικρό ψωμάκι  έχωσα 2 λεπτα και αυτό κόψαμε για βασιλόπιτα >> μας είπε χαρακτηριστικά  κλαίγοντας  ο πατέρας αναγνώστης του fyllokaiftero1.blogspot.com

 ο μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ και ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Καρυπίδη Σ.Αδαμόπουλος ο οποίος είναι και ο οικοδεσπότης αυτών των κοπών !!
 Την ιδια στιγμη κατα την οποία ο κόσμος πεινούσε περσι το 2016 και φέτος 2017 τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα.
Κλικ πανω στην είκονα για μεγέθυνση
  Δίπλα στην εν ενεργεία βουλευτη της Καστοριάς ο παντού παρόν σε κάθε είδους εκδήλωση ο επι 30 και πλέον χρόνια βουλευτής ο Φ.Πελτσάνικος "άνευ άλλου επαγγέλματος"της Καστοριάς πανταχού παρόν σαν να είναι εν ενεργεία βουλευτής τι και άν ο λαός τον έστειλε σπίτι του ;


Πηγή φωτο :Αναγνώστης

Μετά είναι να μην βγάζει τον σκασμό το Κ.Κ.Ε; ... . μόλις πέφτουν τα μπικικίνια....



 Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ ήταν εταιρεία που χρηματοδοτήθηκε από το ΚΚΕ. 
Ο ιδιοκτήτης της Πάνος Γερμανός ήταν στέλεχoς και "ταμίας" του.






Μήπως ξεχνάτε ότι και στην κατασκευή του αεροδρομίου "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ", δεν αντέδρασε... μόλις πέφτουν τα μπικικίνια στα...προσώπατα... στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν τα φασιστοκουμ μουνια...


Καλλιόπη Σουφλή


Ποσοστό 12,8% στη Lamda Development απέκτησε χθες ο όμιλος Olympia Group, συμφερόντων του επιχειρηματία Παναγιώτη Γερμανού, και το fund VΝK capital, σε μια κίνηση που ερμηνεύεται ως ψήφος εμπιστοσύνης στο παπατζο-project του Ελληνικού.
 
 
Το «πακέτο» που άλλαξε χέρια λίγο πριν από το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου αφορούσε 10.200.000 μετοχές της εταιρείας. Η αγοραπωλησία έγινε στην τιμή των 5,4 ευρώ ανά μετοχή, με τη συνολική αξία στα 55.226.912 ευρώ.

«Η απόφασή μας να μπούμε επενδυτικά στη Lamda σε αυτή την περίοδο σχετίζεται με τις σημαντικές προοπτικές του μεγάλου project και την πεποίθησή μας για την ολοκλήρωσή του. 
 
Τα κεφάλαια αναζητούν μακροπρόθεσμες επενδύσεις μεγάλης προοπτικής και ήταν επιδίωξή μας να μπούμε στο Ελληνικό, αρχικά με αυτό το ποσοστό, και να στηρίξουμε κεφαλαιακά την υλοποίησή του» δήλωσε ο κ. Βασίλης Κάτσος, επικεφαλής της VNK Capital.

Εξάλλου εγκρίθηκε χθες από το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος βάσει του οποίου θα πολεοδομηθεί το Ελληνικό χωρίς αλλαγές ως προς τα ύψη των ουρανοξυστών.

Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ ήταν εταιρεία που χρηματοδοτήθηκε από το ΚΚΕ. 
Ο ιδιοκτήτης της Πάνος Γερμανός ήταν στέλεχoς και "ταμίας" του.
 
 
 
 



Πηγή

Πώς η Γερμανία κλέβει 84 δις κάθε χρόνο από όλους μας, με το ΕΥΡΩ!


Αν υπάρχει μία χώρα η οποία έχει κυριολεκτικά κατακλέψει την Ευρωπαϊκή Ένωση στο σύνολό της, και το κάθε κράτος χωριστά, αυτή έχει όνομα. Λέγεται Γερμανία!  Στο Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο έκλεβε τις χώρες με υποχρεωτική κατάσχεση της παραγωγής τους και παραγωγικών μονάδων, από αγροτικά προϊόντα ως επίταξη βιομηχανιών στην υπηρεσία του Χίτλερ. Ομως στην σύγχρονη Ευρώπη, η δουλειά γίνεται με τον πιο αθόρυβο, τον πιο ύπουλο τρόπο. Μέσω του σκληρού νομίσματος, του ΕΥΡΩ, και του Τραπεζικού συστήματος!
Πως κλέβει η Γερμανία τις άλλες χώρες
Το Target 2 καταγράφει τις χρηματικές  υποχρεώσεις των τραπεζών της μιάς χώρας στην άλλη. Σημειώνουμε οτι πρόκειται για υποχρεώσεις που δεν σχετίζονται με το δημόσιο χρεος της κάθε χωρας. Αν μια χωρα εχει δημόσιο χρεος 200 δις πχ, και χρωσταει αλλα 100 δις μεσω του Διατραπεζικού συστήματος εκκαθάρισης συναλλαγών TARGET2, ισως ειναι σε θεση καπως να γλιτωσει απο το δημόσιο χρεος των 200 δις, οχι ομως απο το διατραπεζικό χρεος 100 δις που εχει να κανει με εκκαθαριση των συναλλαγων!Η Γερμανία, κατάφερε μέσω ενός ακριβού , για τις χωρες της Νότιας Ευρώπης, νομίσματος, να τσακίσει σε κόστος τους βιομηχανικούς κολοσσούς της Γαλλίας , της Ιταλίας και Ισπανίας, καθιστώντας τες ακριβές χωρες. Παράλληλα ομως, με την ανταλλακτική ανισσοροπία στην Ευρωπαική Ενωση, χρωστάνε αυτές στη Γερμανία αμύθητα ποσά, μεσω του Ευρωπαικού συστήματος εκκαθάρισης των συναλλαγών TARGET 2!
Τι έχει να λαμβάνει η Γερμανία
Συγκεκριμένα, η Γερμανία είχε ήδη να λαμβάνει 91 δις ΕΥΡΩ κατά τα πρώτα χρόνια του ΕΥΡΩσυστηματος ως το 2008 (το τοτε TARGET). Ομως μετά την κρίση του 2008 κλέβει πλέον κάθε χρόνο 84 δισεκατομμύρια ΕΥΡΩ από τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες! Αυτή τη στιγμή όλοι, για να κάνουν την ‘χάρη’ να συμμετέχουν στο ΕΥΡΩ και να εκκαθαρίζουν τις συναλλαγές, χρωστάνε  στη Γερμανία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία λίγο παραπάνω από 800 δις ! Για την ακρίβεια,  αν σημερα διαλυονταν η Ευρωπαική Ενωση, και γινονταν εκκαθαριση υποχρεωσεων, η Γερμανία έχει να λαμβάνει από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ,σύμφωνα με επίσημα στοιχεία Οκτωβρίου 2017 (τα τελευταία διαθέσιμα) ακριβώς 848,4 δισεκατομμύρια ΕΥΡΩ ! Μετρητά!
Πόσα θα πάρει απο κάθε χώρα
Χρωστάνε, μεταξύ άλλων, η Ελλάς, η Ιταλία, η Γαλλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, η Ελλάδα, είναι χρεωμένη 61,5 δις, δηλαδή το 40% του ΑΕΠ της περίπου, ή αν προτιμάτε, μόλις…6 ακόμη μνημόνια! Η Πορτογαλία χρωστάει 82 δις, δηλαδή το…50% του ΑΕΠ της! Ενώ η Ιταλία χρωστάει 412 δις, δηλαδή μόλις το… 27% του ΑΕΠ της και η Ισπανία, του ‘Αυτοκράτορα Ραχόι’ χρωσταει άλλα… 362 δις, δηλαδή το 35% του ΑΕΠ της! Τόσο είναι ουσιαστικά το ‘κόστος του ΕΥΡΩ’, πέραν του ότι ολες αυτές οι χώρες, ως γνωστόν, εχουν βγει με κατεστραμμένο επιχειρηματικό και κοινωνικό ιστό από πολυετείς κρίσεις  και μνημόνια. Περαν όμως αυτών , στην Γερμανία χρωστάει και άλλος ενας οργανισμός, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα! Τα στοιχεία φαίνονται αναλυτικά, κατ έτος, στον παρακάτω πίνακα.

Ολλανδία και Λουξεμβούργο, συνεταίροι

Για να διασώσει τις Γερμανικές κυρίως τράπεζες, θα θυμάστε ότι η ΕΚΤ (Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα) του κυρίου Ντράγκι μπήκε σε κολοσσιαίο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, που περιλάμβανε  ΕΤΗΣΙΕΣ αγορές χρεογράφων 250 δις από Γερμανικές τράπεζες. Ε, όχι μονο εξαγόρασε τις χρηματοοικονομικές σαβούρες των ουσιαστικά φαλιρισμένων γερμανικών τραπεζών, αλλά πλέον…χρωστάει και 224 δις στη Γερμανία! Για την ακρίβεια, οι χωρες που προαναφέραμε (Ελλάς, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία) και η ΕΚΤ τα χρωστάνε αυτά όχι μόνο στην Γερμανία (848,4 δις) αλλά και στις δύο χώρες που ξεπλένουν τα χρήματα των Γερμανικών κλπ πολυεθνικών στην Ευρώπη. Στο Λουξεμβούργο (183 δις ) και την Ολλανδία (109 δις).
Η συμμετοχή Ολλανδίας και Λουξεμβούργου στο φαγοπότι μας λύνει την απορία γιατί ο κύριος Ντάισελμπλουμ (Ολλανδία) και ο κυριος Γιούγκερ (Λουξεμβούργο) είναι εκείνοι που υλοποίησαν, τόσο λυσσαλέα, για λογαριασμό της Γερμανίας, τα προγράμματα λιτότητας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο εναντίον όλων μας. Η εκμετάλλευση στο ‘Νταχάου της ΕΥΡΩζώνης’ έχει οχι μόνο θύματα αλλά και επώνυμους θύτες!






Ώρα μηδέν για τη ΣΕΚΑΠ, εξετάζεται και η χρεοκοπία της εταιρείας!





Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ, με το ενδεχόμενο ακόμη και να κηρυχθεί σε καθεστώς χρεοκοπίας να είναι κάτι περισσότερο από πιθανό!


Η πρόσφατη απόφαση των τελωνειακών Αρχών της Ξάνθης, όπως πρώτο έγραψε το Capital.gr, που πρακτικά κατέστησε ανέφικτη την πώληση προϊόντων στην εσωτερική αγορά και η οποία ακολούθησε της απορριπτικής απόφασης του Εφετείου Κομοτηνής για το πρόστιμο 38 εκατ. ευρώ για παραβάσεις οι οποίες έλαβαν χώρα το 2009, λειτουργούν ως ντόμινο για την ακριτική καπνοβιομηχανία.

Στο πλαίσιο αυτό, την ερχόμενη Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου θα συγκληθεί έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ, στην οποία θα συμμετέχουν και στελέχη από κορυφαίες ελληνικές εταιρείες που εξειδικεύονται σε θέματα πτωχεύσεων, κατά την οποία θα συζητηθεί η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί και θα ξεκινήσει την προετοιμασία για τη διαδικασία αναγκαστικής πτώχευσης της επιχείρησης!.

Όπως γίνεται γνωστό σε σχετική ανακοίνωση, "στο πλαίσιο της ουσιαστικής παρεμπόδισης της λειτουργίας της εταιρείας, λόγω της έκδοσης απορριπτικής απόφασης από το Εφετείο Κομοτηνής για το πρόστιμο ύψους 38 εκατομμυρίων ευρώ για παραβάσεις, οι οποίες έλαβαν χώρα το 2009, καθώς και της πρόσφατης απόφασης των τελωνειακών Αρχών της Ξάνθης, η οποία κατέστησε ανέφικτη την πώληση προϊόντων στην εσωτερική αγορά, η ΣΕΚΑΠ ανακοινώνει τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, με την συμμετοχή ειδικών από κορυφαίες ελληνικές εταιρείες, που εξειδικεύονται σε θέματα πτωχεύσεων.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ θα συζητήσουν τη διαμορφωθείσα κατάσταση και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη διαδικασία αναγκαστικής πτώχευσης της επιχείρησης".


capital.gr
 

Πηγή

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ: Ένας κλέφτης φόρων στα μπουζούκια.....

Ένας κλέφτης φόρων στα μπουζούκια. Στον «συνάδελφο» μπαταχτσή Τόλη, ο εκδότης που έμπαζε την Πόρσε στην κρεβατοκάμαρα από το εσωτερικό ασανσέρ! Εάν δεν έχει, ΜΠΟΥΖΟΥ, όπως πολλοί έλληνες πολίτες κ’ όχι κλάψες και τσαμπουκάδες ότι τον «πολεμούν υπόγειοι εχθροί» και συνωμότες. Πλέρω ή μέσα, Νικολάκη

 Teaser Εφημερίδας "Μακελειό" για Τετάρτη 27-12-2017

1.indd