22 Δεκεμβρίου 2021

Αυτο το πολυτελές κτίριο της ΔΕΥΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ μπορούσε να είναι είναι ένα νοσοκομείο αντι να χαραμίζεται

22-12-2021 11:34μμ
 

 ΤΙ ΚΤΙΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ; ΒΙΛΑ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ;

 

Το πολυτελές αυτό κτίριο είναι γραφεία της Δημοτικής επιχείρησης του Δήμου ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ της ΔΕΥΑΚ μιας επιχείρησης με οφειλές 15 εκατ. ευρώ, και χαραμίζεται στεγάζοντας τα γραφεία της.

Αν ήταν ιδιωτική επιχείρηση και όχι δημοτική θα ήταν χρεοκοπημένη, αλλά αυτό είναι θέμα άλλου ρεπορτάζ.

Δεν θα έπρεπε να είναι ένα ευαγές ίδρυμα, ένα νοσοκομείο ;  η κάτι άλλο χρήσιμο άμεσα για τον πολίτη όλου του νομού.

Φυσικά την ευθύνη την έχει προηγούμενη δημοτική αρχή, Κατασκευάστηκε με χρήματα του πολίτη για κοινοτικό γραφείο της κοινότητας Μεσοποταμίας τότε. Τότε που τα χρήματα από τα δάνεια προς την χώρα μας έρεαν,... για να έρθουν οι δανειστές και να επιβάλλουν τα μνημόνια του αργού θανάτου του λαού.

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί




 



 









Χορηγοί




   

 

«Μαύρα Χριστούγεννα»: Με εντολή Μητσοτάκη - οι "ειδικοί" εισηγούνται στον ίδιο, μάσκες παντού και για όλους και αναστολή εορταστικών εκδηλώσεων


Επιπλέον: Μάσκα ΚΝ95 στα σούπερ μάρκετ και στα ΜΜΕ - Τέλος και ο κόσμος από τα γήπεδα

«Μαύρα» προβλέπονται και τα φετινά Χριστούγεννα. Μάλλον το όνειρο να κάνουμε γιορτές που να θυμίζουν κανονικότητα ήταν πολύ καλό για να βγει αληθινό και επιτροπή των ειδικών μαζί με την κυβέρνηση αποφάσισαν να το χαλάσουν.

Έτσι, τα νέα μέτρα που επιβάλλονται για την ανάσχεση της μετάλλαξης Όμικρον, αποφασίζει αυτή την ώρα η επιτροπή των Ειδικών.

Πρόκειται για δυο δέσμες μέτρων: Αυτά της άμεσης εφαρμογής και εκείνα μετά την 3η Ιανουαρίου.

Τα μέτρα που θα έχουν άμεση εφαρμογή έχουν ως εξής:

*Ματαιώνονται όλες οι μαζικές εορταστικές εκδηλώσεις σε ανοικτούς χώρους (φεστιβάλ, events κλπ
*Χωρίς κόσμο τα ματς στα γήπεδα
*Όσοι ταξιδιώτες έρχονται στην Ελλάδα, σε όλες τις πύλες της χώρας την 2η και την 4η μέρα μετά την άφιξή τους, θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε τεστ.
*Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
*Υποχρεωτική μάσκα αυξημένης προστασίας KN-95 στα σούπερ μάρκετ και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Γιά μετά τις 3 Ιανουαρίου, μελετούν τα εξής:


*Περιορισμοί στη λειτουργία ωραρίων σε εστίαση και διασκέδαση
*Περιορισμοί ατόμων ανά τ.μ σε κλειστούς χώρους
*Επέκταση τηλεργασίας
Προς το παρόν δεν θα απαιτείται αποστολή sms σύμφωνα με την εισήγηση τους αλλά είναι σαφές ότι μιλάμε για μερικό τουλάχιστον lockdown ενώ κάποιοι εκ των «ειδικών» φαίνεται να είναι θιασώτες της άποψης ότι μόνο ένα καθολικό lockdown μπορεί να βοηθήσει.

 

.

  Με πληροφορία από το pronews.gr

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί




 



 









Χορηγοί




   

 

Η ψήφος των ανεμβολίαστων θα κρίνει την επόμενη κυβέρνηση: Τι τρομάζει το Μαξίμου που «ποντάρει» στους... εμβολιασμένους


Η ψήφος των ανεμβολίαστων θα κρίνει την επόμενη κυβέρνηση: Τι τρομάζει το Μαξίμου που «ποντάρει» στους... εμβολιασμένους

Τι λένε οι αριθμοί

Μια συντονισμένη προσπάθεια γίνεται τον τελευταίο καιρό από τα συστημικά ΜΜΕ και τις δημοσκοπικές εταιρείες για να πείσουν τους πολίτες ότι τα τρία μεγάλα κόμματα συγκεντρώνουν πάνω από το 65% των ψήφων. 

Για παράδειγμα αναφέρουμε την δημοσκόπηση της Οικονομικού Βαρόμετρου της GPO, σύμφωνα με την οποία η ΝΔ εξακολουθεί να διατηρείται στην πρώτη θέση με 32,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 21,5%, ενώ το ΚΙΝΑΛ έχει αυξήσει τα ποσοστά του και πλέον συγκεντρώνει 13,1%. 

Ένα σενάριο που σίγουρα θα άρεσε στη ΝΔ, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι αληθινό. Αρχικά να τονίσουμε ότι έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο ρόλο των δημοσκοπικών εταιρειών, ενώ πρόσφατο ήταν και το φιάσκο με τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. 

Η πραγματικότητα είναι ότι οι ανεμβολίαστοι, ή όσοι εμβολιάστηκαν λόγω κάποιας μορφής υποχρεωτικότητας δύσκολα θα ψηφίσουν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, ενώ και ο ΣΥΡΙΖΑ με τις πρόσφατες κινήσεις του (διαγραφή Π.Κουρουμπλή, δηλώσεις Γ.Γεροτζιάφα κτλ.) θα χάσει τη δυναμική που είχε στους συγκεκριμένους πολίτες

Άρα αυτό το 65% θεωρητικά θα πρέπει να έρθει από ψήφους εμβολιασμένων. Αυτό είναι αδύνατο! 

Στα μέσα Αυγούστου (δηλαδή πριν τεθούν σε εφαρμογή τα μέτρα πίεσης και οι υποχρεωτικότητες) είχαν εμβολιαστεί περίπου 5,8 εκατ. Έλληνες, ενώ δεν είχαν εμβολιαστεί περίπου 4,2 εκατ. Έλληνες. 

Να σημειώσουμε ότι αναφερόμαστε στους ενήλικες, καθώς οι ανήλικοι δεν έχουν δικαίωμα ψήφου. 

Στις τελευταίες εκλογές είχαμε συμμετοχή 57,8%, άρα υπολογίζουμε ότι από τους 5,8 εκατ. θα ψηφίσουν περίπου οι 3 εκατ. 

Αξίζει να σημειωθεί εδώ βέβαια ότι οι ανεμβολίαστοι είναι αρκετά πιθανόν να προσέλθουν πιο μαζικά στις κάλπες, καθώς είναι αυτοί που θέλουν να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό της χώρας. 

Αλλά ας θεωρήσουμε ότι θα ψηφίσουν τα 3 εκατ. των εμβολιασμένων και ότι όλοι ψηφίσουν ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ, τότε το ποσοστό των τριών κομμάτων θα είναι κοντά στο 55% και όχι στο 65% όπως θέλουν να μας πείσουν τα συστημικά ΜΜΕ. Στις τελευταίες εκλογές περίπου 4,5 εκατ. ψήφισαν (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ).

Βλέπουμε λοιπόν ότι περίπου τα ποσοστά των τριών κομμάτων θα είναι 25% για την ΝΔ, 20% για το ΣΥΡΙΖΑ και 10% για το ΚΙΝΑΛ. Ίσως το ΚΙΝΑΛ πάει κάποιους ακόμα ψήφους από το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ίσως πάρει ένα ποσοστό από τους ανεμβολίαστους και φτάσει κοντά στο 25% και αυτός. Η ΝΔ αρκετά δύσκολα θα πάρει ένα σημαντικό ποσοστό από τους ανεμβολίαστους. 

Θα πρέπει να σημειώσουμε βέβαια ότι το ΚΚΕ, το οποίο θα πάρει όπως πάντα περίπου 5% θα το πάρει σχεδόν όλο από εμβολιασμένους, οπότε θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι το 55% που δώσαμε προηγουμένως είναι 50%, ενώ και το ΜέΡΑ 25 και η Ελληνική Λύση θα πάρουν ένα ποσοστό από τους εμβολιασμένους.

Οπότε πράγματι οι ανεμβολίαστοι θα κρίνουν την επόμενη κυβέρνηση, καθώς αναφερόμαστε σε περίπου 4,2 εκατ. Έλληνες. Μέχρι στιγμής αυτοί οι 4,2 ψήφοι δεν θα πάνε κάπου μαζικά. Αρκετά μικρά κόμματα (δεξιά και αριστερά) έχουν αυξήσει τα ποσοστά τους, η Ελληνική Λύση έχει αυξήσει τα ποσοστά της, οι Έλληνες για την Πατρίδα δείχνουν ότι έχουν δυναμική να μπουν στη Βουλή, ενώ αναμένεται να δούμε ποια θα είναι η δυναμική του κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι μετά το θάνατο του Γιώργου Τράγκα. 

Αυτή τη στιγμή η εικόνα που υπάρχει είναι ότι θα έχουμε μια Βουλή με οκτώ περίπου κόμματα, χωρίς κάποιο να έχει ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά, εάν όμως οι ανεμβολίαστοι ψηφίσουν μαζικά κάποιο κόμμα τότε τα πράγματα αλλάζουν..

Όλα τα παραπάνω εξηγούν γιατί ο Κ.Μητσοτάκης επενδύει στο διχασμό και «ποντάρει» πολλά στην ψήφο των εμβολιασμένων, καθώς γνωρίζει ότι τους ανεμβολίαστους τους έχει χάσει, τα πράγματα για το κυβερνών κόμμα μπορούν να γίνουν μόνο χειρότερα και γι' αυτό στο Μαξίμου θέλουν να πάρουν όσο περισσότερους εμβολιασμένους γίνεται, ώστε να μπορέσει η ΝΔ να παραμείνει πρώτο κόμμα, έστω και με αρκετά χαμηλά ποσοστά. 


.

 

  pronews.gr

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί




 



 









Χορηγοί