28 Μαΐου 2016

ΒΙΝΤΕΟ:Ο Τσίπρας πρόσβαλε τον Πούτιν – Η ΕΡΤ «έκοψε» την προσβολή στα πλάνα που έπαιζαν στην εκπομπή [βίντεο]


 
Ο Τσίπρας πρόσβαλε τον Πούτιν – Η ΕΡΤ «έκοψε» την προσβολή στα πλάνα που έπαιζαν στην εκπομπή [βίντεο] - Κεντρική Εικόνα

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΞΕΝΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κανονικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θα έπρεπε να φοράει γραβάτα για να υποδεχτεί τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν. Είναι θέμα σεβασμού. Πρωτοκόλλου αν θέλετε. Ωστόσο ο κ. Τσίπρας έχει ξεκαθαρίσει πως δεν φοράει γραβάτα. Εάν όμως προσβάλεις έναν αρχηγό κράτους αφήνοντάς τον να περιμένει στο προαύλιο του Μεγάρου Μαξίμου, είναι πολιτικό φάουλ. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος επισκέπτεται τη χώρα μας μετά από δέκα χρόνια και η Ελλάδα ψάχνει και στην Ρωσία κομμάτια του… αναπτυξιακού πάζλ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πούτιν πήγε από το Προεδρικό Μέγαρο στο Μαξίμου πεζός. Ο κ. Τσίπρας, αντί να βρίσκεται εκεί και να περιμένει τον επίσημο καλεσμένο του, όπως θέλει η ευγένεια και ο πολιτικός πολιτισμός,αλλα και η στοιχειώδεις κοινωνικότητα,  ήταν στο εσωτερικό του Μεγάρου και όταν είδε τον κ. Πούτιν κατέβηκε τρέχοντας τα σκαλιά και του άπλωσε το χέρι.

Στη συνέχεια ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά και ακολούθησαν τα προβλεπόμενα. Φωτογραφίες, χαιρετούρες κ.α.

Τη σκηνή την είδαμε στη ζωντανή μετάδοση της ΕΡΤ. Στη διάρκεια της μαραθώνιας εκπομπής – και κατά τη διάρκειας των συζητήσεων με τους καλεσμένους - ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ έβαζε πλάνα από την άφιξη Πούτιν και τις συναντήσεις του με τους κυρίους Παυλόπουλο και Τσίπρα. Το πλάνο που περιγράφουμε -και μπορείτε να δείτε στο βίντεο - έπαιξε μόνο μια φορά. Στα πλάνα που ακολούθησαν δεν υπήρχε… το τρέξιμο του πρωθυπουργού. Προφανώς κάποιος το παρατήρησε και αφαιρέθηκε το πλάνο για να μην φανεί από εκείνη τη στιγμή και μετά η συγκεκριμένη εικόνα.


Δείτε το βίντεο:



.
  Με πληροφορίες:koolnews.gr
Πηγή