03 Ιουνίου 2019

Για τις 120 δόσεις δόθηκε παράταση έως τις 30 Σεπτεμβρίου-υπέγραψε η Παπανάτσιου



doseis

Τις επόμενες μέρες αναμένεται η δημοσίευση της απόφασης στο ΦΕΚ όπως είπε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η υφυπουργός Οικονομικών

Απόφαση με την οποία παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης για την υπαγωγή στη ρύθμιση των 120 δόσεων για ληξιπρόθεσμα χρέη στην Εφορία, υπέγραψε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια στον τηλεοπτικό σταθμό TRT της Θεσσαλίας, η προθεσμία παρατείνεται έως τις 30 Σεπτεμβρίου για να υπάρξει ευθυγράμμιση με τη ρύθμιση των 120 δόσεων στα ασφαλιστικά ταμεία. Τις επόμενες ημέρες, όπως πρόσθεσε, η απόφαση θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.


Με πληροφορία απο TRT Θεσσαλίας

Βαρουφάκης Γιάνης: Θα μπορούσα να συνεργαστώ με όλους, τόσο με τη Ν.Δ. όσο και με το ΣΥΡΙΖΑ.>>



Μιλώντας στο ΣΚΑΪ για το 2015 και την περίοδο του ήταν υπουργός Οικονομικών, μεταξύ άλλων  είπε, αναφερόμενος στις ερχόμενες εκλογές ότι αν το ΜέΡΑ25  μπει στη βουλή, θα είναι εναντίον του παραλογισμού, ενώ όταν ρωτήθηκε για την προοπτική συνεργασιών μετά τις εθνικές εκλογές, σημείωσε πως θα μπορούσε να συνεργαστεί με όλους,  τόσο με τη Ν.Δ. όσο και με το ΣΥΡΙΖΑ.


Χαρακτήρισε τεράστιο λάθος της κυβέρνησης τα φιλοδωρήματα – επιδόματα.

Μιλώντας για το 2015 και την περίοδο του ήταν υπουργός Οικονομικών,  υποστήριξε ότι από την κυβέρνηση τον έστειλαν στις Βρυξέλλες για ρήξη και ταυτόχρονα τον υπονόμευαν.
 Εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι η πλήρης ρήξη εκείνη τη χρονιά δεν θα σήμαινε έξοδο από το ευρώ.




΄Εσπασε -ρεκόρ η αποχή στις επαναληπτικές περιφερειακές και δημοτικές εκλογές

 
Νικητής η αποχή
 
΄Εσπασε ρεκόρ η  αποχή στις επαναληπτικές περιφερειακές και δημοτικές εκλογές πλησιάσε κατα μέσο όρο το 60%, καθώς σε πολλές περιοχές από τους τρεις ψηφοφόρους προσήλθε στις κάλπες ο ένας, ενώ απείχαν οι δύο.
 
Μόνο στο νομό Φλώρινας είχε σημειωθεί για πρώτη φορά  ποσοστό αποχής 67% στις προηγούμενες εθνικές εκλογές του Ιουνίου 2015
 
Σε επίπεδο περιφερειών, για να εκλέξουν τον νέο περιφερειάρχη Αττικής προσήλθε το 41,26% των ψηφοφόρων και απείχε το 58,74%, ενώ στον α' γύρο η αποχή ήταν 41,14%. '
 
Στην Ανατολική Μακεδονία - Θράκη συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία το 40,36% των ψηφοφόρων και απείχε το 60%. Η αποχή στον α' γύρο ήταν 46,77%.

Η μεγαλύτερη αποχή σημειώθηκε στο Βόρειο Αιγαίο, όπου προσήλθε στις κάλπες το 33,45% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, ενώ δεν προσήλθε το 66,55%. Στον α' γύρο απείχε το 54,47%.

Στη Δυτική Μακεδονία και την Δυτ. Ελλάδα γενικότερα  ψήφισε το 45,81% των πολιτών και απείχε το 54,19%, ενώ την περασμένη Κυριακή η αποχή ήταν 39,32%. 
 
Στα  Νησιά του Ιουνίου  συμμετείχε το 38,74% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, ενώ δεν προσήλθε στις κάλπες το 61,26%. Η αποχή στον α' γύρο ήταν 48,63%.
 
 

Ευχαριστήριο του νέου δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη



Την περασμένη Κυριακή είχε σταλεί προς κάθε κατεύθυνση, ένα ξεκάθαρο μήνυμα από τους πολίτες για το ποια θέλουν να είναι η επόμενη Δημοτική Αρχή, δίνοντάς μας 47% και 19 έδρες.


Σήμερα, οι πολίτες του Δήμου Καστοριάς, η μοναδική κινητήριος δύναμη που είχαμε πίσω μας, σφράγισαν με τον πιο ηχηρό τρόπο αυτό το αποτέλεσμα στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για τον τόπο μας.


Η σημερινή όμως νίκη δεν είναι νίκη δική μας. Είναι νίκη της Καστοριάς. Νίκη όλων των πολιτών του Δήμου Καστοριάς. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας. Στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν χωρούν αντιπαλότητες. Δεσμευόμαστε να δουλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε και να το διασφαλίσουμε.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλες και όλους για την εμπιστοσύνη τους και την προτίμηση που έδειξαν τόσο σε εμένα, όσο και στον Συνδυασμό. Είμαστε πανέτοιμοι να φανούμε αντάξιοι στις προσδοκίες των συνδημοτών μας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους του Συνδυασμού μας. Υποψήφιους, στελέχη, τους ακούραστους εθελοντές μας, που έδωσαν όλοι τους τη δική τους ξεχωριστή μάχη.


Αυτήν την καταπληκτική και πολύ δυνατή ομάδα για την οποία έχω δεσμευτεί ότι, όπως ξεκινήσαμε σαν μια οικογένεια, έτσι ακριβώς θα συνεχίσουμε για να οδηγήσουμε τον Δήμο Καστοριάς σε μια νέα εποχή.
Γιάννης Κορεντσίδης

Αποκάλυψη - Αμερικανίδα βουλευτής:Με πίεσαν και με πιέζουν να μην λέω πως η Μακεδονία είναι Ελληνική"!

  O Δημήτρης Φιλιππίδης διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Hellas FM στη Νέα Υόρκη  όπου είχε καλεσμένη την Αμερικανίδα βουλευτή Κάρολυν Μαλόνι προέβη  στην ακόλουθη σημαντική αποκάλυψη:
BOMBA ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ της Αμερικανίδας Βουλευτού Κάρολυν Μαλόνι στην χθεσινή μου εκπομπή στον Hellas FM: "Από την Πρεσβεία της Ελλάδος στην Ουάσινγκτον με πίεσαν και με πιέζουν να μην λέω πως η Μακεδονία είναι Ελληνική"! "Η Μακεδονία είναι Ελληνική, οι Σκοπιανοί χρησιμοποιούν την Ελληνική ιστορία, τα Ελληνικά σύμβολα, οι αρχαιολόγοι πολύ απλά αποδεικνύουν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας"!
Dimitris Filippidis

Στιλό για να σταυρώσει υποψηφίους ζήτησε ο Γ. Παπανδρέου χθές στίς επαναληπτικές εκλογές


Άσκησε τα εκλογικά του καθήκοντα αλλά δεν απέφυγε την "γκάφα" ο Γιώργος Παπανδρέου
Μια αμήχανη στιγμή προκάλεσε ο πρώην πρωθυπουργός κατά την άσκηση των εκλογικών του δικαιωμάτων στη Νέα Ερυθραία.

Μπαίνοντας στο παραβάν ο Γιώργος Παπανδρέου προβληματίστηκε και παρέμεινε για λίγα δευτερόλεπτα και ξαναβγήκε χωρίς να έχει τον φάκελο στα χέρια.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς την εφορευτική επιτροπή, διαμαρτυρόμενος για το γεγονός ότι δεν υπήρχε στιλό.Εκεί τον ενημέρωσαν πως η διαδικασία δεν περιλαμβάνει σταυροδοσία, καθώς οι έδρες "κλείδωσαν" από τον α' γύρο και η διαδικασία επαναλαμβάνεται για την ανάδειξη επικεφαλής δημοτικών/περιφερειακών συμβουλίω


Alfavita