16 Νοεμβρίου 2022

Κάποιοι μηλοπαραγωγοί οι αγροτικοί σύλλογοι της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς έκαναν κινητοποίηση - Αυτοί ήταν όλοι και όλοι (Εικόνες )

 16.11.2022 21:23μμ

Μια μικρή κινητοποίηση πραγματοποίησαν την  Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022, κάποιοι μηλοπαραγωγοί και οι αγροτικοί σύλλογοι της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς  στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας

 Εγιναν ομιλίες από  τοπικούς πολιτικούς, τους δύο βουλευτές ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ,  την Αντιπερειδεριάρχη τον δήμαρχο Καστοριάς,  και άτομα που έχουν απόλυτη σχέση με την τοπική πολιτική σκηνή, κατά τα άλλα, οι διοργανωτές  μιλούσαν για συγκέντρωση χωρίς πολιτικούς και κινητοποίηση χωρίς πολιτικό χρώμα. Οι αγρότες άκουγαν σιωπηλά και αυτό ήταν όλο και όλο.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τους πολιτικούς, αλλά και την αστυνομία,  και ζήτησαν από τους μηλοπαραγωγούς αγρότες να διαλυθούν ήσυχα. 

Αυτό ήταν μια κινητοποίηση !!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 




Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott
 

 

Καστοριά: Διακοπή υδροδότησης- Μετά το δημοσίευμα του fyllokaiftero1. η Δ.Ε.Υ.Α.Κ ρίχνει την υπαιτιότητα στην AVAX

 Αποκαλύπτει την AVAX, η Δ.Ε.Υ.Α.Κ έκανε την ανάγκη φιλότιμο.

16.112022 19:21μμ

Η ευθύνη του  Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη πια είναι;  η μάλλον ο ρόλος του;

 Το fyllokaiftero1.blogspot.com έκανε σχετικό ρεπορτάζ πριν δέκα περίπου ημέρες, στις (7-11-2022), δεν είναι η πρώτη διακοπή υδρόδότησης σχεδόν κάθε εβδομάδα έχουμε ένα περιστατικό στην Καστοριά από τότε που ξεκίνησε το έργο τοποθέτησης σωληνώσεων για το υγροποιημένο αέριο το οποίο ψευδώς ονομάζουν στελέχη της ΝΔ  φυσικό αέριο. 

Και βεβαίως η υπαιτιότητα της  AVAX η ευθύνη όμως στον δήμαρχο Καστοριάς τον στηριζόμενο από την ΝΔ και την κυβέρνηση και η κυβέρνηση έχει παραγγείλει στην AVAX να το τελειώσει γρήγορα,... να φανεί έργο στην Καστοριά η οποία έμεινε πληθυσμιακά μισή λόγο της ανεργίας χωρίς προηγούμενο....Ούτε στα χρόνια της πρώτης κατοχής!!

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott