26 Φεβρουαρίου 2017

Η ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΡΧΙΣΕ !!

ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ
 
Promoted ContentΤα παγκοσμια δολοφονικα ληστρικα ζωα,η αλλοιως Νεοταξιτικα Τουρκομογγολικα ανθρωποειδη αποβρασματα,εχουν ηδη χασει ενα μεγαλο μερος της κυριαρχιας τους αλλα και το συνολο των στοχων τους!
Βεβαιως,καποιοι παπαγαλοι τους,που αρνουνται την πραγματικοτητα,ακομα ονειρευονται ποταμους αιματος!
Αλλα ονειρευονται ξυπνιοι,γιατι οταν κοιμουνται βλεπουν ειρηνικους εφιαλτες!
Ηδη,τα ζωντανα παραφυσιν ανθρωποειδη της Ευρωπαικης <<πολιτικης>> μαφιας,και οι γεροπαραλλυμενες οικογενειες κτηνων που λυμαινονταν τον πλανητη,αρχιζουν να υποχωρουν στις <<απαιτησεις>> τους προς τους Ελληνες πολιτες!
Το παραφυσιν ηλιθιο και ανυπαρκτο χρεος της Ελλαδας,ερχεται ταχεια η ωρα να τους μπει θηλεια στον βρωμερο λαιμο τους!
Θα το φορεσουν λαιμοδετη,ως ζωα που ειναι!
Τους προτεινω να αρχισουν να περπατανε στα τεσσερα,γιατι ειναι κουραστικο στα τετραποδα ζωα να περπατανε στα δυο!!
Πλαι τους και τα ψοφιμια που λυμαινονται το Ελληνικο κρατος και παριστανουν, οι γλυτσες, τους Ελληνες και μαλλιστα τους <<πολιτικους>>,λες και ξερουν οι ανοοι,τι ειναι πολιτικος!!!!
Αυτοι ακομα και το ονομα τους,παπαγαλια το εμαθαν!!
Καποτε θα πρεπει οι βιογενετιστες να ζητησουν γονατιστοι συγνωμιν απο το ανθρωπινο γεννος,που μας εκρυβαν τετοιου ειδους γεννετικες πληροφοριες και αφηναν τους ανθρωπους ερμαια στις ορεξεις των βρωμερων ζωων!
Οι αποκαλυψεις θα πεφτουν βροχη!Να εχουμε στομαχι να τις χωνευουμε!
Προς το παρον,εχουν χασει τον μπουσουλα τα βρωμοζωα!Υποχωρουν στο θεμα της Ελλαδας,γιατι το διπλωματικο παρε δωσε με επιχειρημα την χωρα μας,ελαβε τελος με την αναδειξη και εγκατασταση του Τραμπ στην Αμερικανικη ηγεσια!
Αν δεν ελευθερωσουν την Ελλαδα απο την λιγδερη παρουσια τους,απλα ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑ!
Η χωρα μας ειναι το πνευματικο οπλοστασιο των νεων παγκοσμιων ηγετων,εναντι του βρωμερου μη πνευματικου οπλοστασιου των Τζιχανωμαλων νεοταξιτων!!
Θα την φυλαξουν ως κορη οφθαλμου.Και αλλοιμονο στα ζωα αν τους αγριεψουν!!
Η χωρα μας προοριζεται ως το σημειο συναντησης και ειρηνικης συμβιωσης δυσης και ανατολης,μεχρι να καταλαβουν ολοι,οτι ολοι οι λαοι εχουμε ενα κοινο σπιτι που λεγεται Γαια!!
Ελλας,λεγεται η μεθοδος ειρηνικης συμβιωσης ολων των εμβιων οντων του πλανητη μας!
Ελληνικη σκεψη,ειναι ο τροπος να ειμαστε ολοι ευτυχεις,αλλα και δημιουργικοι!
Εθνος – κρατος,ειναι η ευτυχια να ζεις αναμεσα σε ανθρωπους με τις ιδιες συνηθειες,ηθη και εθιμα,αλλα και την ιδια γλωσσα!
Στο βαθος των αιωνων ομως αχνοφαινεται και η ΠΟΛΙΤΕΙΑ,ως μεθοδος διακυβερνησης μιας χωρας,που θα εξασφαλιζει την ισονομια,ισοπολιτεια,αλλα και την σημαντικοτητα για τα κοινα,καθε πολιτη,υπευθυνου αλλα και συμμετοχου στις συλλογικες αποφασεις!
Μα πανω απο ολα η παιδεια,την οποια θα πρεπει απο τωρα να την σκεφτομαστε,οταν τα ζωα αυτα,θα εχουν απομακρυνθει απο την διοικηση του κρατους μας!
Ολοι αυτοι οι αλλοφυλοι ηλιθιοι που θελουν να νομιμοποιησουν την παραφυσιν υπαρξη τους,νομιμοποιωντας και διδασκοντας στα παιδια μας,οχι τον σεβασμο στην διαφορετικοτητα οπως ισχυριζονται,αλλα την εγκατασταση και αποδοχη της παραφυσιν υπαρξης τους απο τα παιδια μας,αλλα και την αλλοτριωση του φυλλου τους με χημικα προιοντα που επιχειρουσαν τα περιττωματα αυτα εδω και δεκαετιες!!
Αλλο ο σεβασμος στην διαφορετικοτητα,αλλο η υποχρεωτικη εγκατασταση δια χημικων μεσων της φουστιας!
Οι φονιαδες αυτοι,που εκαναν τις ερευνες αλλα και τα πειραματα εναντι ολοκληρων λαων,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ!!
Τελος,η Ελληνικη γλωσσα,μια γλωσσα που ανεβαζει την πνευματικη ικανοτητα του ανθρωπου,θα πρεπει να διαδοθει σε ολον τον πλανητη,αν θελουμε ΕΞΥΠΝΟΥΣ ανθρωπους και οχι ΠΟΝΗΡΑ ζωα!
Αλλωστε στον πλανητη,υπαρχει μια μονον ολοκληρωμενη γλωσσα!
Η Ελληνικη!
Ολες οι αλλες,λιγο πολυ,ειναι διαλεκτοι της Ελληνικης!
Ειτε αρεσει σε καποιους ειτε δεν αρεσει,ετσι ειναι!
Γιατι Ελληνισμος,Ελληνικη σκεψη,Ελληνικη κοσμοθεαση,δεν υπαρχει χωρις τον πλουτο,της Ελληνικης γλωσσας!
Χωρις αυτην την γλωσσα,τα προηγουμενα τρια,ειναι αδυνατον να περιγραφουν ακομα!

Ελληνες,σας ρωτω για πολλοστη φορα!Ειμαστε ετοιμοι?
Εχουμε βαρυ φορτιο να επωμισθουμε!

Ιωαννα Βαφειαδου

Και ξαφνικά ο υφυπουργός του δυνάστη Σόιμπλε αποθεώνει τον Τσίπρα!


«Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει συμφωνία με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔNT) η οποία να μην απαιτεί ελάφρυνση του ελληνικού χρέους», είπε ο χριστιανοδημοκράτης υφυπουργός Οικονομικών Γενς Σπαν, σε συνέντευξή του στο δημόσιο γερμανικό ραδιόφωνο Deutschlandfunk (DLF).

«Σε τελευταία ανάλυση το θέμα δεν είναι αυτή τη στιγμή το θέμα του χρέους, αλλά το πώς θα επιτευχθεί ανάπτυξη», πρόσθεσε ο Γερμανός πολιτικός, ο οποίος τόνισε επίσης ότι «η Γερμανία επιθυμεί την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη».

Στη συνέχεια μπήκε σε εφαρμογή η τακτική... μαστίγιο και καρότο, με τον Γενς Σπαν να τονίζει στο DLF ότι «πρέπει να αναγνωρίσει κανείς ότι η σημερινή κυβέρνηση έκανε περισσότερες μεταρρυθμίσεις από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις μαζί. Η συζήτηση όμως γύρω από ένα ενδεχόμενο κούρεμα τους ελληνικού χρέους θα θεωρείτο ως αδικία από χώρες όπως η Ισπανία και η Ιρλανδία».

 
 

ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΨΑΞΕ ΒΑΡΕΛΙ ΜΕ ΦΩΤΙΑ..ΘΑ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ

ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΨΑΞΕ ΒΑΡΕΛΙ ΜΕ ΦΩΤΙΑ..ΘΑ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ


Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΧΩΡΑ..Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ..Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ







ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΨΑΞΕ ΒΑΡΕΛΙ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ΑΚΟΜΗ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Έξω η τροϊκανή κυβέρνηση και η γερμανική τρόϊκα Ο λαός οργανωμένος να βγει στο προσκήνιο Συλλαλητήριο Πέμπτη 2 Μάρτη, 6μμ, Προπύλαια

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017


Συλλαλητήριο Πέμπτη 2 Μάρτη, 6μμ, Προπύλαια. ΟΧΙ στα νέα μέτρα, το 4ο μνημόνιο, την κοινωνική βαρβαρότητα που επιβάλλουν κυβέρνηση-Ε.Ε.-ΔΝΤ-κεφάλαιο!


Έξω τροϊκανή κυβέρνηση και η γερμανική τρόϊκα

 Ο λαός οργανωμένος να βγει στο προσκήνιο

Συλλαλητήριο Πέμπτη 2 Μάρτη, 6μμ, Προπύλαια
Σε μια ακόμα κακόγουστη παράσταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με τους δυνάστες  δανειστές τοκογλύφους , οι κόκκινες γραμμές κατέρρευσαν ξανά και ο «έντιμος συμβιβασμός» προμηνύει νέα δυσβάστακτα μέτρα για τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους και τη νεολαία. Η τρόικα καταφτάνει πάλι στην Αθήνα προκειμένου να συγκεκριμενοποιήσει την συμφωνία της 20ης Φλεβάρη που δεν αποτελεί μόνο έναν νέο γύρο μέτρων, αλλά και την επίσημη θεσμοθέτηση ενός καθεστώτος διαρκούς ευρωμνημονίου. Εξάλλου αυτό απαιτούν σύσσωμοι ο ΣΕΒ, τα ΜΜΕ και όλα τα κόμματα που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο προκειμένου «να κλείσει τώρα η αξιολό­γηση».
Η συμφωνία έχει την πλήρη έγκριση όχι μόνο της ΕΕ, αλλά και του ΔΝΤ, όπως και των ΗΠΑ, καταδεικνύοντας το γεγονός πως οι όποιες διαφορές ΕΕ-ΔΝΤ, έχουν έναν κοινό παρονομαστή που δεν είναι άλλος από τα νέα σφαγιαστικά μέτρα και τις αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις, που έρχονται να προστεθούν σε όσα ήδη ασήκωτα βιώνει η εργατική τάξη και ο λαός.
Η Κυβέρνηση μέσα από έναν κυκεώνα δηλώσεων κάνει λόγο για επιτυχία προκειμένου να ενισχύσει το κλίμα αμηχανίας και αναμονής. Ωστόσο η συμφωνία του eurogroup προβλέπει την πρωτοφανή πρακτική προνομοθέτησης μέτρων για μετά το 2018, αιματηρά πρωτογενή πλεονάσμα­τα 3,5%, νέους φόρους ακόμα και για τους ανέργους, νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, ιδιωτικοποιήσεις, ομαδικές απολύσεις και άλλα βάρβαρα μέτρα, που θα «εξειδικευτούν» από τα τεχνικά κλιμάκια, για την επιστροφή των οποίων «πάλεψε» η κυβέρνηση!
Το μεγάλο ζητούμενο τώρα είναι να βγει στο προσκήνιο το εργατικό, λαϊκό και νεολαιίστικο κίνημα, διεκδικώντας τα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας, για την ανατροπή της επίθεσης κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ και κεφαλαίου.
Πρώτος σταθμός είναι το πανεργατικό παλλαϊκό συλλαλητήριο στην Αθήνα την Πέμπτη 2 Μάρτη στις 6 μμ στα Προπύλαια. Την συμμετοχή τους έχουν ήδη δηλώσει μια σειρά σωματείων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, εργατικές λέσχες, ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής, άλλες αγωνιστικές συλλογικότητες. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη (Άγαλμα Βενιζέλου, 6μμ) από το Συντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης.
o        Καλούμε τους εργαζόμενους και τα σωματεία τους, κάθε αγωνιστική συλλογικότητα, να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της 2 Μάρτη, για να ξεπεραστεί και έμπρακτα η αδράνεια. Να γυρίσουν την πλάτη στις δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητι­κού συνδικαλισμού, που πραγματοποιεί συναντήσεις με …το ΔΝΤ, όπως η ΓΣΕΕ πριν μερικές μέρες.
o        Καλούμε τα σωματεία, τις αγωνιστικές συλλογικότητες, τους ταξικούς συνδικαλιστές να μετατρέψουν την Τρίτη 28 Φλεβάρη σε μέρα πανεξόρμησης και προπαγάνδισης του συλλαλητηρίου στους χώρους δουλειάς, στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στις γειτονιές.
o        Θέτουμε την ανάγκη της οργάνωση 24ωρη Γενικής Απεργίας μέσα στο Μάρτη για να μην περάσει η 2η αξιολόγηση και τα νέα αντιλαϊκά μέτρα.
o        Στηρίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις και αντιστάσεις σε διάφο­ρους χώρους δουλειάς και κλάδους. Τις καθαρίστρι­ες του ΕΜΠ με τις 48ωρες απεργίες, τις εργάτριες και τους εργάτες στο ερ­γοστάσιο της Σκοτ, τις απεργίες σε Μετρό- ΗΣΑΠ-Τραμ, τις απεργίες των υγειονομικών και των εργαζόμενων στα ασφαλιστικά ταμεία. Τους αγώνες των συμβασιούχων των δήμων, τις κινητοποιήσεις των μπλοκάκηδων και των αυτοαπασχολούμενων, το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς κλπ. Η πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων θα συμβάλλει ώστε οι διάσπαρτοι αγώνες να συντονιστούν και να ενωθούν με τους αγώνες για την ανατροπή της κλιμακούμενης επίθεσης κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ-εργο­δοσίας.
Η γραμματεία της πρωτοβουλίας πρωτοβάθμιων σωματείων για συντονισμό

                                ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ
                      ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ: «Είμαι ο Θεός, ο δημιουργός των πάντων…»!!!



ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ….ΑΥΤΟΙ «ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
Δεν είναι καινούρια η δήλωση του τοκογλύφου Σόρος, αλλά επίκαιρη και τα περιγράφει όλα…
Ο διαβόητος δισεκατομμυριούχος – επενδυτής, ισχυρίζεται ότι είναι «θεός και ο δημιουργός των πάντων» και πιστεύει επίσης ότι «οι συνήθεις κανόνες και νόμοι δεν ισχύουν γι’αυτόν».
«Φαντάζομαι τον εαυτό μου ως ένα είδος θεού …», είχε γράψει ο διάσημος Τζώρτζ Σόρος στο βιβλίο του «Η Αλχημεία της Οικονομίας» (The Alchemy of Finance) που είχε κυκλοφορήσει το 1987.
«Αυτό θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή στο μέλλον, κάτι σαν ισχυρή μεσσιανική φαντασίωση που είχα από την παιδική μου ηλικία, που ένιωσα ότι έπρεπε να την ελέγξω, αλλιώς θα είχα προβλήματα.» Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Independent της Βρετανίας (το 1998), όταν ρωτήθηκε για την συγκεκριμένη δήλωση συμπλήρωσε: «είναι ένα είδος ασθένειας όταν θεωρείτε τον εαυτό σας ένα είδος θεού, τον δημιουργό των πάντων, αλλά νιώθω άνετα γι “αυτό τώρα.»
Σύμφωνα με ιστοσελίδες που αναμεταδίδουν το θέμα, όπως η americantoday, ο Τζώρτζ Σόρος είναι μια από τις πηγές του «κακού» και βρίσκεται πίσω από τα δεινά που έχουν χτυπήσει την παγκόσμια οικονομία και κατ’επέκταση το σύνολο του πλανήτη.
Και συνεχίζει στο βιβλίο του λέγοντας: «Δεν δέχομαι τους κανόνες που επιβάλλονται από τους άλλους …. Και σε περιόδους αλλαγής των κυβερνήσεων, δεν ισχύουν για μένα οι συνήθεις νόμοι.»




Νέες "απειλές" -ψευτοαπειλές Τσαβούσοβλου: Μην μας προκαλείτε γιατί ξέρετε τι μπορεί να σας κάνει ο στρατός μας

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΛΥΣΗ:  Μανώλης Μάνου: Ο Νταβούτογλου "απείλησε"την Ελλάδα  βάζοντας την ουρά στα σκέλια.  Επειδή για  πρώτη φορά ο Π. Καμμένος  του έδωσε μια σωστή  απάντηση στις χθεσινές απειλές του θρασύδειλου  Τούρκου.


Νέες απειλές Τσαβούσοβλου: Μην μας προκαλείτε γιατί ξέρετε τι μπορεί να σας κάνει ο στρατός μας

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί κατά του Έλληνα υπουργού Άμυνας

Πιο προκλητικός από ποτέ άλλοτε εμφανίστηκε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος απαντώντας στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, εκτόξευσε νέες απειλές προς τον ελληνικό λαό και προέβη σε βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του υπουργού Άμυνας, αποκαλώντας τον κομπλεξικό.
Πιο συγκεκριμένα απαντώντας στις σημερινές δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ξεπερνώντας κάθε όριο απείλησε ευθέως τον ελληνικό λαό λέγοντας  «μη μας ζορίσετε, γιατί οι Έλληνες ξέρουν τι μπορεί να κάνει ο τουρκικός στρατός, μη μας υποχρεώσετε να το δείξουμε».
Ο ίδιος στη συνέχεια προέβη σε άκρως προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά του Πάνου Καμμένου χαρακτηρίζοντας τον «κακομαθημένο παιδί της κυβέρνησης» και «άνθρωπο που ζει στα κόμπλεξ του», «δεν θα λάβουμε υπόψη τις απόψεις ενός ανθρώπου που ζει μέσα στα κόμπλεξ του, να τον σταματήσει η ελληνική κυβέρνηση»
Μάλιστα στη συνέχεια δεν δίστασε να απειλήσει και πάλι λέγοντας πως θα τινάζει στον αέρα τον ελληνοτουρκικό διάλογο λέγοντας χαρακτηριστικά, «ζητούμε από την ελληνική κυβέρνηση να θέσει υπό έλεγχο τον υπουργό Άμυνας, που εμποδίζει τη βελτίωση των καλών ελληνοτουρκικών σχέσεων», είπε αναφερόμενος στο Πάνο Καμμένο.

Καμμένος προς Τσαβούσογλου: Ας πατήσουν οι Τούρκοι το πόδι τους στα Ίμια να δούμε πως θα φύγουν

Νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου (26/2) ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος έστειλε ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα, με αφορμή τις χθεσινές προκλητικές δηλώσεις Τσαβούσογλου.
«Δεν υπάρχει περίπτωση να πατήσουν το πόδι τους σε ελληνικό νησί. Θα αντιμετωπιστούν. Ας πατήσουν, αλλά μετά να δούμε αν θα φύγουν από εκεί», τόνισε ο κ. Καμμένος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
«Οποιαδήποτε πρόκληση απαντάται. Να ξέρει ο κ. Τσαβούσογλου ότι τώρα πρωθυπουργός δεν είναι ο Σημίτης και ΥΠΕΞ ο Πάγκαλος που προσχώρησε και στη ΝΔ. Τώρα είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας, ΥΠΕΞ ο Κοτζιάς και υπουργός Άμυνας εγώ. Τώρα τις σημαίες δεν τις παίρνουν οι αέρηδες», συμπλήρωσε.
Η Ελλάδα σημείωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας «δεν απαντά σε προκλήσεις λεκτικές, αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω ποτέ. Ο ελληνικός λαός να κοιμάται ήσυχος».
Επίσης, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «έχουμε δει ειδήσεις μαϊμού το τελευταίο διάστημα, σημειώνοντας ότι «δεν ήταν τα Ίμια το νησί που εμφάνιζαν δεμένο το πλοίο οι Τούρκοι» και πως «δεν έπεσε κανένα ελικόπτερο» και προσέθεσε:
«Τέτοιες προσπάθειες γίνονται για εσωτερική κατανάλωση και το μονό που μπορούν να προκαλέσουν είναι θυμηδία».

«Αν θέλαμε να ανέβουμε στα Ίμια θα το κάναμε»

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου έδωσε το Σάββατο (25/2) απάντηση στη δήλωση του Νίκου Κοτζιά πως ο αρχηγός του τουρκικού στρατεύματος δεν θα μπορούσε να αποβιβαστεί στα Ίμια καθώς η Ελλάδα είχε λάβει τα μέτρα της.
«Αν το καθήκον του Τούρκου αρχηγού ήταν να ανέβει στα Ίμια θα το είχε κάνει», είπε ο κ. Τσαβούσογλου σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης. «Μην ξεχνάμε ότι εμείς ανεβήκαμε όποτε χρειάστηκε», προσέθεσε σε μία αιχμηρά αναφορά στην ένταση του 1996.
Αναφερόμενους στους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς την έκδοση των οποίων απέρριψε το Συμβούλιο της Επικρατείας, ο Τσαβούσογλου είπε ότι η Ελλάδα εμποδίζει την εκδίκαση των πραξικοπηματιών. Μάλιστα σημείωσε πως αυτό δεν αρμόζει στις σχέσεις καλής γειτονίας ούτε έχει σχέση με τη Δικαιοσύνη.
«Αυτό δεν μας προκαλεί απορία» είπε ο Τσαβούσογλου σχολιάζοντας πως «ο επικεφαλής του κουρδικού PKK είχε βρει καταφύγιο στην Ελλάδα».

Η απάντηση του Υπουργείου Εξωτερικών

Το υπουργείο Εξωτερικών απάντησε το απόγευμα του Σαββάτου (25/02/2017) στο νέο προκλητικό «κρεσέντο» του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών.
«Όταν κάποιος αδυνατεί να απαντήσει πολιτικά στα γεγονότα, πιθανόν, να μην τα κατανοεί. Ίσως να μην αντιλαμβάνεται τις τεχνικές, νομικές και πολιτικές πλευρές των ζητημάτων και γι' αυτό επιλέγει τις προσωπικές επιθέσεις. Επιθέσεις που δεν προάγουν τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και είναι ξένες στον πολιτικό πολιτισμό μας.
Ο καθείς και το μέτρο του», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ελληνικό ΥΠΕΞ.


Read more: http://www.newsbomb.gr

Τραπεζοκρατία - και αριστεροφασιστερή τροικανή κυβέρνηση- Δήμιοι του λαού. Κατέσχεσαν αναπηρική σύνταξη από ακατάσχετο λογαριασμό


Μία σοβαρή καταγγελία έπεσε στην αντίληψή μας στο facebook.
Αφορά κατάσχεση τραπεζικού λογαριασμού από ακατάσχετο λογαριασμό ανάπηρου συνταξιούχου!
Χωρίς πολλά – πολλά, διαβάστε την ανάρτηση του ανθρώπου, που στο facebook αναφέρεται ως Vassilis Kastrounis.
“Μόλις πριν από λίγο διαπίστωσα ότι μου κατασχέσαν όλη την σύνταξή μου από τον “ακατάσχετο” λογαριασμό αναπηρικής σύνταξης . Δεν θα έχω ούτε 1 ευρώ για να βγάλω το μήνα αλλά έχω και αρνητικό πρόσημο -2.756,79 ευρώ που σημαίνει ότι για 3 ακόμη μήνες δεν θα έχω (να φάω δεν με πειράζει) να πληρώσω ούτε τα φάρμακα …. Τόσο απλά σου λέω είναι τα πράγματα !!
Αυτό που γράφω δεν είναι κοινοποίηση κάποιου φίλου η site η blog . Είναι αυτό που βιώνω εγώ σήμερα ! Την αγάπη μου σε όλους, καλό τριήμερο σε όλους μας !!! αν θέλετε κοινοποιήστε το μήπως βοηθήσει τους επόμενους”.

Για ευνόητους λόγους, καλύψαμε το ονοματεπώνυμο του ανθρώπου. Σημειώνουμε ότι το θέμα φέρει ημερομηνία ανάρτησης στο facebook την 24η Φεβρουαρίου 201, δηλαδή χθες!


Πηγή: ht

tp://anemosantistasis.blogspot.com

Μία εικόνα που σίγουρα θα σε κάνει να θυμώσεις – Aυτοί που μας ήρθαν σίγουρα δεν πεινάνε πάντως – Εκατοντάδες μερίδες φαγητού στα σκουπίδια από του λαθρομετανάστες Την ώρα που χιλιάδες Έλληνες πεινάνε και παρακαλάν για ένα πιάτο φαΐ

Πεταμένες 100άδες μερίδες μουσακά και παναρισμένα φιλέτα από τους μετριοπαθείς μουσουλμανους ”πρόσφυγες”, επειδή αμφέβαλλαν πως ίσως δεν ήταν ”χαλαλ” (δηλαδή να μην πληρούν τις προδιαγραφές του Κορανίου), την ώρα που χιλιάδες συμπολίτες σου πεινάνε και δεν έχουν να πάρουν ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά τους.

Μία εικόνα που σίγουρα θα σε κάνει να θυμώσεις – Aυτοί που μας ήρθαν σίγουρα δεν πεινάνε πάντως – Εκατοντάδες μερίδες φαγητού στα σκουπίδια από του λαθρομετανάστες Την ώρα που χιλιάδες Έλληνες πεινάνε και παρακαλάν για ένα πιάτο φαΐ


Πεταμένες 100άδες μερίδες μουσακά και παναρισμένα φιλέτα από τους μετριοπαθείς μουσουλμανους ”πρόσφυγες”, επειδή αμφέβαλλαν πως ίσως δεν ήταν ”χαλαλ” (δηλαδή να μην πληρούν τις προδιαγραφές του Κορανίου), την ώρα που χιλιάδες συμπολίτες σου πεινάνε και δεν έχουν να πάρουν ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά τους.



 


















«Στρατιές»... φτωχών συνταξιούχων δημιουργεί ο γενοκτόνος Τσίπρας: Στα 600 ευρώ οι νέες μέσες συντάξεις

«Στρατιές»... φτωχών συνταξιούχων δημιουργεί ο γενοκτόνος Τσίπρας: Στα 600 ευρώ οι νέες μέσες συντάξεις

«Στρατιές»... φτωχών συνταξιούχων: Στα 600 ευρώ οι νέες μέσες συντάξεις! Αναλυτικά παραδείγματα

ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ 40 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Το Newsbomb.gr παρουσιάζει αναλυτικά παραδείγματα με το πώς διαμορφώνονται οι νέες συντάξεις με τον ασφαλιστικό νόμο. Όσοι υποψήφιοι συνταξιούχοι υποβάλλουν τώρα αίτηση συνταξιοδότησης -με τα ίδια χρόνια υπηρεσίας και τα ίδια συντάξιμα ποσά με όσους συνταξιοδοτήθηκαν με το παλαιό σύστημα- μην ελπίζουν ότι θα λάβουν και τις ίδιες συντάξεις με τους τωρινούς συνταξιούχους!
Τι 20, τι 30, τι 40 χρόνια εργασίας...Ο λογαριασμός έχει το ίδιο αποτέλεσμα! Σε ένα -από χρόνια- ασταθές εργασιακό περιβάλλον, με εκατομμύρια ανέργους και εργαζόμενους που υποαπασχολούνται ή είναι ανασφάλιστοι, εφαρμόζεται ένα ασφαλιστικό σύστημα που ούτε λαμβάνει υπόψιν του τα εργασιακά δεδομένα, ούτε και ανοίγει «εργασιακές πόρτες» στους ανέργους. Μέσα σε αυτό το εργασιακό περιβάλλον, δεν έχουν λόγο να ελπίζουν χιλιάδες ασφαλισμένοι άνω των 45 ετών που εν μέσω κρίσης έχασαν την δουλειά τους, είναι μακροχρόνια άνεργοι, και δεν θα μπορούν με τίποτα να συμπληρώσουν τα απαιτούμενα έτη ασφάλισης για την συνταξιοδότησή τους.
Όλα αυτά σήμερα... Όλα αυτά τώρα που ακόμα οι ασφαλισμένοι διατηρούν όσο μπορούν τις δουλειές τους και καταφέρνουν να βγουν στη σύνταξη... Με λίγα μεν, αλλά υπαρκτά δε. Οι σημερινοί νέοι και νέες, ηλικίας 25 και άνω, που είτε βιώνουν τον Γολγοθά της ανεργίας είτε εργάζονται για 500 ευρώ και σε καθεστώς μερικής απασχόλησης, με τις συντάξιμες αποδοχές που θα έχουν σε 30 χρόνια θα καταφέρουν να πάρουν σύνταξη;
Εδώ σήμερα, τωρινός συνταξιούχος με συντάξιμες αποδοχές 1.500 ευρώ -για τον υπολογισμό των συντάξιμων αποδοχών, θα λαμβάνονται υπόψη από εδώ και στο εξής οι μισθοί και οι απολαβές ολόκληρου του εργασιακού βίου!- λαμβάνει μετά από 30 χρόνια εργασίας 870 ευρώ! Με το νέο σύστημα και χωρίς ακόμα εμφανή τα «σημάδια» της ανεργίας στον ασφαλιστικό βίο των υποψηφίων συνταξιούχων, ένας ασφαλισμένος που υποβάλλει τώρα τα χαρτά του για να συνταξιοδοτηθεί με αποδοχές 1.500 ευρώ και 30 χρόνια ασφάλισης, δικαιούται σύνταξη 780 ευρώ!
Το ερώτημα είναι τι θα γίνει στο μέλλον με τις συντάξεις. Εάν οι σημερινοί εργαζόμενοι με τον νέο ασφαλιστικό νόμο  λάβουν μέσες συντάξεις 600 ευρώ -και μάλιστα χωρίς τον υπολογισμό των νέων μέτρων που θα μειώσουν περαιτέρω τις συντάξεις-, οι ασφαλισμένοι που θα θελήσουν σε μια δεκαετία για παράδειγμα να συνταξιοδοτηθούν, που έχουν βιώσει χρόνια ύφεσης και υψηλής ανεργίας, συνεχώς μειούμενων αποδοχών, υπερφορολόγηση, τι συντάξεις θα καταλήξουν να βγάζουν; 

Ο νέος τρόπος υπολογισμού φέρνει συντάξεις φτώχειας....

Από 300-600 ευρώ θα κυμαίνονται με τον νέο ασφαλιστικό νόμο τα ποσά των ανταποδοτικών συντάξεων. Ακόμα και αν ένας ασφαλισμένος δούλεψε για 35 ή 40 χρόνια, δεν πρόκειται να δει καμία διαφορά στην τσέπη του. Οι συντάξεις που ήδη βρίσκονται στα όρια της φτώχειας ή και κάτω από αυτά, θα πάνε ακόμα πιο κάτω!

Αναλυτικά παραδείγματα νέων συντάξεων που θα λάβουν υποψήφιοι συνταξιούχοι

1. Μισθωτός, ο οποίος συνταξιοδοτείται με το νέο σύστημα λόγω αναπηρίας, με ποσοστό 80% μετά από 34 χρόνια εργασίας και ασφάλισης με συντάξιμες αποδοχές 1.500 ευρώ, θα λάβει συνολική σύνταξη 798 ευρώ! Με το παλαιό σύστημα θα έπαιρνε πάνω από 1.000 ευρώ.
2. Ασαφαλισμένος με συντάξιμες αποδοχές 800 ευρώ, θα λάβει με το νέο ασφαλιστικό, σύνταξη (εθνική και ανταποδοτική) 490 ευρώ.
3. Ασφαλισμένος με συντάξιμες αποδοχές 1.250 ευρώ θα λάβει σύνταξη 682 ευρώ -με το νέο σύστημα-. 
4. Ασφαλισμένος με βάση το νέο ασφαλιστικό σύστημα, εάν φύγει με συντάξιμες αποδοχές 2.200 ευρώ θα λάβει σύνταξη 1.200 ευρώ.

Μέσα σε 1 μήνα ο Τραμπ μείωσε το χρέος κατά 12 δισ. δολάρια

Μέσα σε 1 μήνα ο Ντ. Τραμπ κατάφερε και μείωσε το αμερικανικό Δημόσιο χρέος κατά 12 δισ. δολάρια

Αισιόδοξος για το μέλλον των ΗΠΑ δηλώνει ο Τραμπ. Όπως είπε, το δημόσιο χρέος της χώρας έχει ήδη μειωθεί κατά 12 δισ. δολάρια!
Παρόλο που δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία ακόμα, ο κ. Τραμπ είναι σίγουρος: «Τα media δεν ανέφεραν ότι το δημόσιο χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών μειώθηκε κατά 12 δισ. δολάρια τον πρώτο μου μήνα, όταν είχε αυξηθεί κατά 200 δισ. δολάρια τον πρώτο μήνα του Ομπάμα», έγραψε ο νέος Αμερικανός πρόεδρος στο Twitter.
Μάλιστα, σε άλλο tweet εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον. «Μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον της επιχειρηματικότητας και της εργασίας στις ΗΠΑ, με τον Dow Jones να κλείνει με ρεκόρ για ενδέκατη συνεχή συνεδρίαση», έγραψε χαρακτηριστικά.
 


Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Για τον αυτισμό του γιου μου ευθύνεται το τριπλό εμβόλιο MMR





Ο De Niro είπε ότι η σύζυγός του, η Grace Hightower, πιστεύει ότι ο 18 χρονος σήμερα, γιος τους ο Elliot άλλαξε «μέσα μια νύχτα » μετά από το τριπλό εμβόλιο.
Και πρόσθεσε: «Δεν θυμάμαι αλλά πλέον το παιδί μου είναι αυτιστικό.»
Πριν λίγες μέρες, ο 72 χρονος ηθοποιός προέτρεψε τους ανθρώπους να δουν την ταινία Vaxxed και άλλο ένα ντοκιμαντέρ κατά των εμβολιασμών Trace Amounts.
«Οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν τη δική τους κριτική», είπε στην εκπομπή Today «, αλλά θα πρέπει να το δείτε.» Ο De Niro πρόσθεσε ότι «δεν ήταν και τόσο σίγουρος για τον Wakefield.
Η επιστημονική κοινότητα απαξιώνει τους ισχυρισμούς του Wakefield για μια σχέση μεταξύ εμβολίων και αυτισμού, αλλά ο De Niro είπε ότι πλέον είναι πολύ δύσπιστος.

Είπε ότι πιστεύει πως «υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που είναι πιο ευαίσθητοι» στο τριπλό εμβόλιο MMR.

Το Vaxxed ισχυρίζεται ότι οι υγειονομικές αρχές των ΗΠΑ «έκοψαν και έραψαν » τα δεδομένα που συνδέουν το τριπλό εμβόλιο MMR με τα αυξανόμενα ποσοστά αυτισμού.
Ο Wakefield συνδέει το τριπλό εμβολιο ιλαράς, παρωτίτιδας και ερυθράς (MMR) με τον αυτισμό σε ένα άρθρο του το 1998 σε ένα βρετανικό ιατρικό περιοδικό.

Η διαμάχη οδήγησε στο να κατηγορηθεί για την παγκόσμια αύξηση σε κρούσματα ιλαράς.
Όλος ο κόσμος όμως ξέρει ότι η ιλαρά είναι από τις πλέον ήπιες μορφές παιδικών ασθενειών και το ρίσκο να αποκτήσει το παιδί σου αυτισμό επειδή τα παγκόσμια αφεντικά έτσι θέλουν είναι το λιγότερο, κάτι το οποίο όλοι οι γονείς θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους.
 
Μεσω:awaken.gr
Πηγή: prisonplanet.gr
enallaktikos.gr 
 

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Fake Meat: The Meat Glue Secret

.ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

.