17 Σεπτεμβρίου 2022

Απάντηση Πούτιν στην δυτική προπαγάνδα για το ποιος ευθύνεται για την ενεργειακή κρίση: «Θέλετε φ.α; – Ανοίξτε τον Nord Stream 2»


Απάντηση Πούτιν στην δυτική προπαγάνδα για το ποιος ευθύνεται για την ενεργειακή κρίση: «Θέλετε  φ.α; – Ανοίξτε τον Nord Stream 2»

Ο Πούτιν έδειξε ποιος ευθύνεται πραγματικά για την κρίση στην ενέργεια

Ευθεία απάντηση στην προπαγάνδα της Δύσης, ότι για την ενεργειακή κρίση ευθύνεται η ρωσία έδωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμίρ Πούτιν, μιλώντας σε δημοσιογράφους από το Ουζμπεκιστάν όπου πραγματοποιήθηκε η σύνοδος κορυφής του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης.

Και όχι μόνο στη δυτική προπαγάνδα αλλά και στον Έλληνα πρωθυπουργό ο οποίος την διαδίδει και εντός της χώρας, όπως είχε δηλώσει πρόσφατα ότι «η πρωτοφανής ενεργειακή κρίση που προκαλείται από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία».

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, μιλώντας σε δημοσιογράφους, τόνισε πως η Ρωσία δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με την ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη.

Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι η Ρωσία θα εκπληρώσει τις ενεργειακές της υποχρεώσεις, αρκεί να αρθούν οι δυτικές κυρώσεις σε βάρος της.

Με δεδομένο ότι ο Nord Stream 1, ακόμη κι όταν λειτουργεί περιορίζεται στο 20% της ροής, ο Βλαντιμίρ Πούτιν επανήλθε στον δεύτερο αγωγό με το ίδιο όνομα:

«Εάν θέλετε φυσικό αέριο στην Ευρώπη, απλώς αναστείλετε τις κυρώσεις και ο Nord Stream 2 θα φέρει επιπλέον 55 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου ετησίως μέσω της Βαλτικής θάλασσας στη Γερμανία», είπε ο Ρώσος πρόεδρος, φέροντας  τη Δύση προ των ευθυνών της προκειμένου να γίνει ξεκάθαρο ποιος προκαλεί την κρίση στην ενεργεία.

Από το pronews.gr

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com

Χορηγοί



                            



                   "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084