05 Αυγούστου 2017

ΙΔΟΥ οι επαγγελματίες απατεώνες του ΠΑΣΟΚ! Έκαναν διπλό ΑΦΜ και παίρνουν διπλή επιχορήγηση!


Το μεγάλο κόλπο των πασόκων με τεκμήρια. Όλο το καραγκιοζιλίκι με την Ελιά και την ΔΗΣΥ δεν είναι τίποτε άλλο από ριχτάδικο για να συνεχίσουν να παίρνουν την επιχορήγηση σε άλλο ΑΦΜ. ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ!

Αναμένουμε την παρέμβαση της δικαιοσύνης για να υποστούν τις οποίες συνέπειες θα ίσχυαν και για τον τελευταίο περιπτερά που θα έκανε διάδοχη κατάσταση με εταιρεία "ριχτάδικο".

Διαδώστε το!

 Posted by olympiada στο Αύγουστος 5, 2017

Με νόμο της Χούντας γλίτωσε τη στρατιωτική θητεία ο Γαβρόγλου!

Πριν λίγες μέρες δήλωνε ότι "στρατό δεν πάνε μόνο οι άριστοι, πάνε όλα τα παιδιά"
 "Όλοι έχουν δικαίωμα να κρατούν τη σημαία, γιατί όλοι έχουν υποχρέωση να την υπηρετούν" έλεγε πριν λίγες μέρες ο Υπουργός Παιδείας, αναφερόμενος στη διάταξη του νομοσχεδίου του που προβλέπει σημαιοφόρους με κλήρωση στην Στ' τάξη του δημοτικού, προσθέτοντας ότι "στρατό δεν πάνε μόνο οι άριστοι, πάνε όλα τα παιδιά".


Μόνο που απ' ότι φαίνεται ο ίδιος ο κ. Γαβρόγλου φρόντισε να μην υπηρετήσει τη σημαία!
Όπως αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα, ο Υπουργός Παιδείας, με νόμο της Χούντας, το 1971 γλίτωσε τη στρατιωτική θητεία για 3.200 δραχμές!
Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει πως έκανε χρήση του ευεργετικού διατάγματος 720/70 της δικτατορίας, ως γεννηθείς στην Κωνσταντινούπολη και ευρισκόμενος στο εξωτερικό για σπουδές!

Στα 24 του χρόνια κλήθηκε να υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό για μια θητεία μόλις 8 μηνών, προτίμησε όμως να την εξαγοράσει για να συνεχίσει τις σπουδές του στο εξωτερικό.
Γόνος εύπορης οικογένειας, ο Κώστας Γαβρόγλου γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και μόλις τελείωσε το σχολείο έφυγε για να σπουδάσει σε πανεπιστήμια της Βρετανίας και της Αμερικής.
Στα 22 του χρόνια (το 1969) έγινε δεκτό το αίτημά του για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας. Βάσει του τότε νόμου ήταν αυτομάτως υπόχρεος για θητεία 8 μηνών. Λόγω των σπουδών του πήρε αναβολές έως το 1973.

Ωστόσο το 1970 η δικτατορία των Συνταγματαρχών θέσπισε το Νομοθετικό Διάταγμα 720/1970 που επέτρεπε την εξαγορά της στρατιωτικής θητείας για ορισμένες κατηγορίες μόνιμων κατοίκων του εξωτερικού ή Ελλήνων που διαμένουν στο εξωτερικό το μεγαλύτερο μέρος του έτους.

Ο φοιτητής τότε Κώστας Γαβρόγλου έκανε χρήση της διάταξης αυτής και το 1971 εξαγόρασε τη στρατιωτική του θητεία καταβάλλοντας 400 δραχμές το μήνα - σύνολο 3.200 δραχμές.

Ο ίδιος άνθρωπος σήμερα, ως υπουργός Παιδείας, καταργεί την έπαρση της σημαίας και τον Εθνικό Ύμνο από τα δημοτικά σχολεία και εισάγει την επιλογή σημαιοφόρων με κλήρωση, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει πως "όλοι έχουν δικαίωμα να κρατούν τη σημαία, γιατί όλοι έχουν υποχρέωση να την υπηρετούν". 

Ο ίδιος προτίμησε πάντως να μην την υπηρετήσει...


ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΟΙ ΓΟΝΕΙΣ... ΓΙΑ 20 ΕΥΡΩ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ!


Εφιάλτης γίνεται η πoρνεία στην Ελλάδα, καθώς η οικονομική κρίση οδηγεί όλο και περισσότερες νέες κοπέλες στο πεζοδρόμιο. Ακόμη και φοιτήτριες «κάνουν πιάτσα» προκειμένου να εξασφαλίσουν χρήματα για να συνεχίσουν τις σπουδές τους. Δεν λείπουν οι πoρνες πολυτελείας, αλλά και οι ...
 

Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ! ΙΔΟΥ τι τρώνε (και πόσο) οι βουλευτές μας στη Βουλή...

 Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΩΝ, ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ... ΚΑΛΟΤΡΩΝΕ ΚΑΙ … ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – Εξασφαλίσαμε τον τιμοκατάλογο για εσάς.