23 Φεβρουαρίου 2016

Ο Δήμος Καστοριάς- ο δήμαρχος πρέπει να δεί το θέμα με τις παράνομες κεραίες στο κέντρο της πόλεως της Καστοριάς

 Συντάκτης : Μανώλης Μάνου

Η  περιοχή που περικλέιεται μεταξυ του ΟΤΕ  Καστοριάς και μέχρι το ύψος του Αστυνομικού κτηρίου Καστριάς -της οδού Γράμμου αλλά και των παράλληλων δρόμων Αθανασίου Διάκου και Λεωφόρου Κύκνων εμφανίζει ασυνηθιστη άυξηση καρκίνου. αλλα και θανάτων μέσα στην ίδια οικογένεια  και δυο κρουσμάτων  σε ελάχιστο διάστημα ενω οι θάνατοι απο καρκίνο είναι ιδιαίτερα πολύ  αυξημένοι στην περιοχή αυτη σύμφωνα με ιατρικές πηγές  που κρατούν την ανωνυμία τους.
Στο θέμα όμως αναφέρωνται και απλόί πολίτες οι οποίοι λένε " Κατι συμβαίνει στην περιοχή αυτη της πόλεωςτης Καστοριάς ".

Ο Δήμος Καστοριάς και κάθε υπευθυνος ελέγχου  και απομάκρυνσης των παράνομων καρκινογόνων κεραιων τηλεοπτικών- ραδιοφωνικών σταθμών και τηλεφωνικών εταιριών  βάση του νόμου περι κεραιών πρέπει να το " δει" το θέμα και στην Καστοριά

Ολες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές και άλλες υπεύθυνες  αρχές  έδειξαν ανεπάρκεια, παράλειψη εφαρμογής τον νόμου πλήρη  κοινωνική αδιαφορία. Θα επανέλθουμε στο θέμα με εκτενές ρεπορτάζ . Στο θέμα έχουμε αναφερθείαπο το fyllokaiftero1.blogspot.com και άλλη φορά κάτι που έχει κάνει πρόσφατα  και η συνάδελφος τοπική  ιστοσελίδα  ola deka.com


ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ...ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ :Εβαλαν προστιμο πρόστιμο 250 ευρώ σε 1.000.000 ανασφάλιστα αυτοκίνητα

 Και θα πάρουν το μακρυτερο εκ του μη έχοντος να δώσει κάτι άλλο
Προσοχή! Έρχεται πρόστιμο 250 ευρώ σε 1.000.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων
Συνεχίζεται η ηλεκτρονική διαπίστωση των στοιχείων των ιδιοκτητών αυτοκινήτων και μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 1.000.000 πολίτες που δεν έχουν ασφαλίσει το όχημα τους.
Οι συγκεκριμένοι μέσα στις επόμενες ημέρες θα λάβουν το... ραβασάκι από το υπουργείο Οικονομικών και θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο 250 ευρώ αλλά και να ασφαλίσουν το αυτοκίνητο τους εντός 8 ημερών.
AdTech Ad
Σε διαφορετική περίπτωση θα ακολουθήσει και δεύτερο πρόστιμο το οποίο θα φτάνει τα 500 ευρώ.
Στη περίπτωση που έχει γίνει λάθος και οι ιδιοκτήτες έχουν ασφαλίσει το αυτοκίνητο τους, θα πρέπει να προσκομίσουν το σχετικό έγγραφο.

 Με πληροφορίες απο .newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΟ: Εχει ξεπεράσει η κυβερνηση κάθε όριο γελοιότητας και αυτοξεφτιλισμού στην προσπάθεια της ' 'γονατιστή στα τέσσερα " να υπηρέτήσει - και να εξυπηρετήσει οχι μόνο την τρόικα  αλλά και τις ασφαλιστικές εταιρείες και δει τις ξένες - αρκετές γερμανικές οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, βάζοντας τρελό  πρόστιμο σε βάρος του φτωχοποιημέου πολίτη το χρησιμοποιούν ως εκφοβιστικό κινητρο ασφάλισης του τύπου<< ασφαλίσε το αυτοκίνητο σου γιατι το πρόστιμο είναι μεγαλύτερο.>>

ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Οι υπάλληλοι του γερμανικού ΟΤΕ Καστοριάς εργαζόταν κανονικά στην πανελλαδική πρόσφατη απεργία του Φεβρουαρίου και στην είσοδο είχαν αναρτημένη αφίσα ότι δήθεν απεργούν .


Δείτε την φωτογραφία στην είσοδο  του κτηρίου του γερμανικού πλέον ΟΤΕ στην Καστοριά  έχουν αναρτημένη πινακίδα οτι συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία όλοι οι υπάλληλοι, ενω η πόρτα της εισόδου που οδηγέι στα γραφεία στο τεχνικό τμήμα αλλα και στο εμπορικό τμήμα είναι διάπλατα ανοιχτή χωρίς συστολή και ντροπή αλλα και με περισσύ απρέπεια παρά του αντιθέτου του οποίου δηλώνουν.
Μείναμε εκπληκτοι ως δημοσιογραφική ομάδα (Ε.Δ.Ο)  όταν είδαμε το γεγονός την ώρα που αγρότες ελευθεροι επαγγελματίες αλλά και δημόσιοι υπάλληλοι έτρεχαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν την αντίθεση τους στο ασφαλιστικό που θέλει να επιβάλλει η γερμανοεντολοδόχος προδοτική κυβέρνηση Τσίπρα.
Θελησάμε να ρωτήσουμε μπαινοντας και το κάναμε  εκεινη την στιγμή  ήταν 12:00 π.μ στο εμπορικό τμήμα του ΟΤΕ αν εργάζονται όλοι κανονικά και μάς απάντησαν οι υπαλληλοι με αφοπλισικό- ίσως ειρωνικό χαμόγελο ναι κανονικότατα όλοι.



Θα ήταν δημοσιογράφική παράλειψη  που κάνουν  συνήθως οι 'παπαγάλοι'" αν δεν σημειώναμε   οτι κάπου εδω μέσα στον ΟΤΕ Καστοριάς  εργάζόταν την ημέρα αυτή  της μεγάλης απεργίας και  ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλής  Διαμαντόπουλος ο "άλλοτε  αντιμνημονιακός'' αντιμνημονιακός που εργάζεται σε εταιρία μιας χώρας που επέβαλε τρία μνημόνια στην Ελλάδα δια της βίας της προπαγάνδας και του εκφοβισμού ;;

.Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος  και σήμερα είναι  εργαζόμενος στο υποκατάστημα του γερμανικού ΟΤΕ. Ο οποίος δεν εκλέκτηκε απο τους καστοριανούς. Είναι αυτός( ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος) που "κορυφαίος" υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα ο Πανούσης τον είχε αποκαλέσει έμεσσα αλλά χαρακτηριστικά  αναφερώμενος σε αυτόν σε μια συνεντευξη του  << Ο τρελός του χωριού >> τώρα και απεργοσπάστης ;

Προφανώς και σύμφωνα με το ρεπορτάζ εργαζόταν και αυτός, παρά την εντατική  προσπάθεια μας να επικοινωνήσουμε μαζι του, μας "εβαλε τοίχο απροσπέλαστο "  και δεν τα καταφέραμε
Πάει καιρός τωρα που μας αποφεύγει, δεν είμαστε οι μόνοι ως ιστοσελίδα που μας αποφεύγει.
Στην πλευρά αυτη - στη πίσω πλευρά του κτηρίου του γερμανικού ΟΤΕ, βρίσκεται το Τεχνικό τμήμα όπου εργάζεται "σήμερα "ο πρώην  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλής Διαμαντόπουλος, στην ουσιατικά γερμανικών συμφερόντων  εταιρεία

Η φωτογραφία αυτή απεικονίζει όλο το τεράστιο και μεγάλης αξίας κτήριο το οποίο κατασκευάστηκε με, και απο το αίμα και τον ιδρώτα  του ελληνικού λαου  για να  πέσει στα χέρια των γερμάνών αντι πινακίου φακής,  και αυτή  φωτογραφία  είναι  της ίδιας ημέρας - της μεγάλης πανελλαδικής απεργίας του Φεβρουαρίου κατα την  οποία και ο νομός Καστοριάς έδωσε,.. ανέλπιστα,  δυναμικό παρόν  πλην των απεργοσπάστων.

Αδιανόητο: «Μην ανησυχείτε που έκλεισαν τα Σκόπια τα σύνορα – Θα τους φιλοξενήσουμε όλους εμείς»







Αδιανόητο Μην ανησυχείτε που έκλεισαν τα Σκόπια τα σύνορα  Θα τους φιλοξενήσουμε όλους εμείς






«ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ»
Ότι θα κρατήσουμε επί της ουσίας όλους τους λάθρο και πρόσφυγες στην χώρα προανήγγειλε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ.Μουζάλας δείχνοντας να μην έχει αντιληφθεί την κατάσταση που δημιουργείται και προχωρά σε δηλώσεις κενού περιεχομένου όπως:
«Τα προβλήματα θα τα υποστούμε για λίγο, αλλά θα τα αντιμετωπίσουμε, ενωμένοι και θα τα καταφέρουμε. Ήδη κατασκευάζουμε καινούριους χώρους για τους ανθρώπους αυτούς, υπάρχει μια αναστάτωση, αλλά δεν θα υπάρχει για πολύ. Τακτοποιούνται, με βάση τους νόμους της χώρας, με σεβασμό της αξιοπρέπειας των Ελλήνων και των ανθρώπων αυτών. Τα πράγματα θα μπουν σε έναν ρυθμό και θα αντιμετωπιστούν, αν και στην αρχή δεν μπορούμε να αποφύγουμε την αναστάτωση».


Προφανώς δεν έχει αντιληφθεί ο κύριος υπουργός ότι εάν συνεχίσουν να καταφθάνουν με τους ρυθμούς αυτούς όλη η Ελλάδα η κάθε γειτονιά θα πρέπει να γίνει ένα hot spot! Eίναι απλά μαθηματικά.



  HELLAS-NOW.COM



 ΣΧΟΛΙΟ fyllokaiftero1.blogspot.com : Τι να περιμένει κανείς απο αυτούς τους τύπους, που  δεν "εχουν διαχειριστεί ούτε ένα περίπτερο και  παριστάνουν τους πρωθυπουργούς και τους υπουργούς ; 
Ποιός έλληνας ξέχασε το " οι μετανάστες λιάζονται απλά στην  Ομόνοια έχουν που να μείνουν...." της υπουργού κυρα Τασίας.