23 Μαΐου 2018

100 Ατομα και ο γκέϊ κούκος η πορεία συμπαράστασης στον αδελφδο των τούρκων Μπουτάρη της Θεσσαλονίκης



Πορεία συμπαράστασης στον Γ. Μπουτάρη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (VIDEO

Η πορεία 100 ατόμων  τον Λευκό Πύργο, όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση συμπαράστασης στον δήμαρχο τον αγαπητό των μνημονιακών κομμάτων  ο λαγός τους για το ξεπουλημα της Μακεδονίας.

Και σαν φιλότουρκος ο αδελφός των τούρκων- επίσης των Σκοπιανών- και βεβαίως βεβαίως των γκέΪ !!

ΥΠΟΨΗΦΙΑ βουλευτής του ΚΚΕ κάνει πλειστηριασμούς... ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ!



 Από την μια πουλάει επανάσταση και υπογράφει ανακοινώσεις υπέρ του Λαού και κατά των τραπεζιτών και ταυτόχρονα συμμετέχει στο κύκλωμα των πλειστηριασμών που αρπάζουν σπίτια φτωχων ανυπεράσπιστων ανθρώπων.


Πω... πω...πω...
"ΚΥΚΛΩΜΑ"... "ΚΚΕ"...;;;; 



Καλλιόπη Σουφλή



Θαυμάστε μια κομμουνίστρια.! 
Στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτής
Δάλλα Θηρεσία συμβολαιογραφος Αθηνών, από την μια πουλάει επανάσταση και υπογράφει ανακοινώσεις υπέρ του Λαού και κατά των τραπεζιτών και ταυτόχρονα συμμετέχει στο κύκλωμα των πλειστηριασμών που αρπάζουν σπίτια φτωχων ανυπεράσπιστων ανθρώπων



Πηγή


Επειδή μπήκα τώρα στην σελίδα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΛΕΥΣΗΣ, δεοντολογικά οφείλω να συμπληρώσω με τα σχόλια που ακολουθούν.


(ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ) Πρόκειται για ψέμα πως συμμετέχει η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος σε πληστειριασμους. Σε κανέναν δεν συμμετέχει. Η πράξη του Ρουβίκωνα άλλες σκοπιμότητες εξυπηρετεί από τη στιγμή που η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος όχι μόνο δεν συμμετέχει αλλά συνδικαλιστικά συμμετέχει ενάντια στους πληστειριασμους. Αναζήτηστε χτεσινή δήλωση της. Ελπίζω να είσαστε καλοπροαίρετοι.
Πλεύση Ελευθερίας Χαϊδαρίου
Πλεύση Ελευθερίας Χαϊδαρίου Γιάννη το θέμα δεν είναι το λέι ο καθένας αλλά τι πραγματικά συμβαίνει στην πράξη, και όπως βλέπουμε από τους επίσημους πίνακες η συγκεκριμένη κυρία είναι πιστοποιημένη να κάνει ηλεκτρονικούς πλειστηριασμόυς



ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ 

Καλλιόπη Σουφλή

Τα "έχωσε" χοντρά η Ζωϊτσα στον Πάκη Παυλόπουλο



  «Η χρήση του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον κ. Παυλόπουλο για την προώθηση του κακουργήματος των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, αποτελεί ενέργεια που παραβιάζει το Σύνταγμα και το καθήκον του Προέδρου της Δημοκρατίας να υπηρετεί τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών και να προστατεύει τα θεμελιώδη δικαιώματά τους. 

Ο κ. Παυλόπουλος ενεργεί ως υπηρέτης των δανειστών στο προτεκτοράτος τους.  Όχι ως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας».





Ζωίτσα μου, συνυπογράφω ότι λες, με χέρια και με πόδια... ΑΛΛΑ...

Βρε Ζωίτσα μου, αυτόν τον υπηρέτη των δανειστών, αυτή την οδελίσκη ως χαμηλοβλεΠΟΥΤΣΑ, δεν την ψήφισες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ γνώριζες τι "ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ" είναι;;;

Ξεχνάς, Ζωίτσα μου... ξεχνάς αλλα εγώ θυμάμαι... κι άλλοι θυμούνται...
Γιατί όταν κάποιοι ουρλιάζαμε  να μην ψηφίσετε "ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ", εσύ του έλεγες:

"Ως πρόεδρος είμαι πεπεισμένη ότι δεν θα επιφυλάξετε στο κοινοβούλιο αιφνιδιασμούς αποστέρησης του δημοκρατικού του ρόλου και ότι θα λειτουργήσετε σε αγαστή συνύπαρξη με τη βουλή ως εγγυητής δημοκρατίας. 


Ότι θα έχετε το σθένος να πείτε όχι στο εσωτερικό και το εξωτερικό όταν και όπου χρειαστεί και δεν θα διστάσετε να ενεργοποιήσετε δημοκρατικές διαδικασίες δημοψηφίσματος ή να αναπέμπεψετε αντισυνταγματικά νομοθετήματα. 

Ότι θα συμμετέχετε θεσμικά στις διεκδικήσεις του λαού μας, στη διεκδίκηση για την αποτίναξη του μνημονιακού ζυγού αλλά και στην κορυφαία διεκδίκηση καταβολής των γερμανικών αποζημιώσεων" (εδώ)

Αυτή τη σιγουριά σου, και με γνωστό το παρελθόν του Πάκη με τα σπασμένα δόντια, από τον μαινόμενο σύζυγο που τον έπιασε καβάλα στη γυναίκα του, από που την αντλούσες, "γλυκιά μου";;;

Προφανώς από εκεί που αντλουσες την σιγουριά σου και για τον Τσίπρα που στήριξες...
ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ!


Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ.1. Βρε Ζωίτσα, μήπως Πάκης και Ρούσκας, γνωρίζονται από τίποτα... στοές; 
Ξέρεις σε ποιές στοές αναφέρομαι... ΣΤΟΑ Πεσματζόγλου, ΣΤΟΑ Βιβλίου, ΣΤΟΑ Χατζηχρήστου... 
Βλέπεις ρε πουλάκι μου, είναι κι αυτός ο χειροχαιρετισμός που βρωμάει μπόχα και δυσωδία... όπως βρωμάνε όλες οι ... ΣΤΟΕΣ! 

Υ.Γ.2. Πάμε στοίχημα πως θα τον αθωώσουν τον πρόεδρα των συμβολαιογράφων, γιατί "οι... ποδίτσες" φορούν ... "ποδίτσες";;;


Αιχμηρή ανακοίνωση σχετικά με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, με τον πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, Γιώργο Ρούσκα, εξέδωσε η επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» και πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.





«Αυτή τη στιγμή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος υποδέχεται στο Προεδρικό Μέγαρο τον υπόδικο Πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Γιώργο Ρούσκα, που δικάζεται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για Εγκληματική Οργάνωση - για το παραδικαστικό των στημένων Πλειστηριασμών», αναφέρεται στην ανακοίνωση που τιτλοφορείται «Πρόεδρος – υπηρέτης».



Σύμφωνα με την κ. Κωνσταντοπούλου το χρονικό πλαίσιο της συνάντησης δεν είναι τυχαίο, καθώς γίνεται μόλις πέντε ημέρες πριν από τις εκλογές των Συμβολαιογράφων, ενώ στο Προεδρικό προσκεκλημένοι ήταν «μόνο συμβολαιογράφοι που στηρίζουν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τον Γ. Ρούσκα».



Η συνάντηση «έχει προφανές και πρωτοφανές περιεχόμενο: να επιβραβεύσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον υπόδικο υποψήφιο για την προώθηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών των σπιτιών των απλών ανθρώπων!», υπογραμμίζει η ανακοίνωση, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, πως η «Έλενα Καραγεωργοπούλου, η συμβολαιογράφος-μέλος του Δ.Σ., που μάχεται εναντίον των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, με επιστολή της και με αυτοπρόσωπη παρουσία της, ζήτησε ενημέρωση για τον χαρακτήρα της συνάντησης και ζήτησε να παρίσταται, εφόσον θεωρείται θεσμική συνάντηση, για να διατυπώσει την αντίθετη άποψη.  

Με ρητή εντολή του Παυλόπουλου αποκλείστηκε από την συνάντηση: "ο Πρόεδρος θα δεχθεί μόνον όσους υπέδειξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου. Χωρίς την άδειά του δεν μπορείτε να παρευρεθείτε”».



Η ανακοίνωση της κ. Κωνσταντοπούλου ολοκληρώνεται σημειώνοντας πως «η χρήση του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον κ. Παυλόπουλο για την προώθηση του κακουργήματος των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, αποτελεί ενέργεια που παραβιάζει το Σύνταγμα και το καθήκον του Προέδρου της Δημοκρατίας να υπηρετεί τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών και να προστατεύει τα θεμελιώδη δικαιώματά τους. 

Ο κ. Παυλόπουλος ενεργεί ως υπηρέτης των δανειστών στο προτεκτοράτος τους.  Όχι ως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας».



Πηγή

(ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΗ "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"). Καταδικάστηκαν οι τρεις δράστες της επίθεσης στον Γιάννη Μπουτάρη – Η ποινή που τους επέβαλαν



 Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάσισε να διαβιβάσει τα πρακτικά της δίκης στην εισαγγελία, προκειμένου να κριθεί αν θα πρέπει να ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη στον 36χρονο και τον δεύτερο 20χρονο για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.






 ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΗ "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΘΩΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ, ΔΙΑΒΙΒΑΣΑΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ;;;
ΟΧΙ!

"ΦΑΡΜΑΚΕΡΑ ΦΙΔΙΑ"!

Καλλιόπη Σουφλή

 


Οι τρεις κατηγορούμενοι για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη κρίθηκαν ένοχοι από το  αυτόφωρο στη Θεσσαλονίκη


Συγκεκριμένα, ποινή φυλάκισης 21 μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στον 20χρονο σπουδαστή κομμωτικής καθώς κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διατάραξης κοινής ειρήνης και  φθοράς.

Στους άλλους δύο κατηγορούμενους το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 14 μηνών. 

Ωστόσο, τριετής αναβολή στην εκτέλεση της ποινής δόθηκε μόνο στον 20χρονο κατηγορούμενο, καθώς ο 36χρονος ομογενής από τη Γεωργία, δεν έχει καθαρό ποινικό μητρώο και ως εκ τούτου η ποινή του μετατράπηκε σε εξαγοράσιμη προς πέντε ευρώ την ημέρα. 

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι αν δεν πληρώσει  δεν θα αφεθεί ελεύθερος, πράγμα που θα συμβεί με τους άλλους δύο καταδικασθέντες.

Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάσισε να διαβιβάσει τα πρακτικά της δίκης στην εισαγγελία, προκειμένου να κριθεί αν θα πρέπει να ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη στον 36χρονο και τον δεύτερο 20χρονο για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.


Πηγή