11 Απριλίου 2017

Ανιστόρητη και απαράδεκτη δήλωση:Λευκός Οίκος: Ο Χίτλερ τουλάχιστον δεν χρησιμοποιούσε χημικά όπως ο Άσαντ


Σε μία ανιστόρητη και απαράδεκτη δήλωση, στην προσπάθεια του Λευκού Οίκου να αυξήσει την πίεση κατά της Ρωσίας για τη στήριξή της στον Μπασάρ αλ-Άσαντ, προχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου, Σον Σπάισερ, υποστηρίζοντας πως «τουλάχιστον ο Αδόλφος Χίτλερ δεν χρησιμοποίησε χημικά κατά των πολιτών όπως ο Άσαντ», αμελώντας προφανώς τους θαλάμους αερίων που χρησιμοποιούσε ο Χίτλερ και οι ναζί για να εξοντώσουν τους Εβραίους, τους ανθρώπους με αναπηρία, τους ομοφυλόφιλους και όσους θεωρούσαν πως θα πρέπει να σκοτώσουν.
 


Πηγή:
ThePressProject

Η ανεξάρτητη και ερευνητική δημοσιογραφία κοστίζει

ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣΟΧΗ στα LIDL και σε αυτό το προϊόν! Ο ΕΦΕΤ ΜΟΛΙΣ έβγαλε ανακοίνωση για μη ασφαλές τρόφιμο! (ΦΩΤΟ)


                                         Κοινοποίηστε το στο Facebook

Ανάκληση μη ασφαλούς τροφίμου «Σουβλάκι κοτόπουλου με πιπεριά»
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος έλεγχος Μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων» έτους 2017, προέβη σε δειγματοληψία κοτόπουλου σουβλάκι, με την εμπορική ονομασία «TOY ΧΑΣΑΠΗ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ με πιπεριά», με ημερομηνία παραγωγής 01/04/17 και ανάλωση έως 11/04/17, που διακινείται από την εταιρεία LIDL HELLAS & ΣΙΑ Ο.Ε. και σε συνεργασία με το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε η παρουσία Salmonella spp. στο ανωτέρω δείγμα.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος από τα υποκαταστήματα λιανικής πώλησης της εταιρείας LIDL HELLAS & ΣΙΑ Ο.Ε. και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (η απεικόνιση του οποίου φαίνεται κάτωθι), να μην το καταναλώσουν.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ LIDL



                  Κοινοποίηστε το στο Facebook






Πηγή ➤ police-voice.blogspot.gr

Η τραγωδία της σημερινής Ευρώπης: Πολύ Μέρκελ, λίγος ανδρισμός. Μια γυναίκα λέει τα πράγματα που θα έπρεπε να πουν οι άνδρες!





Αν η Ευρώπη θέλει να επιβιώσει στην εποχή της μαζικής μετανάστευσης, πρέπει να υπάρχει μια αρσενική επανάσταση.  
Είναι ζωτικής σημασίας







ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!
ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ!

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΙΨΑΝΔΡΙΑ... 
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ... αρσενικούς.

ΑΝΔΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ.

ΑΝΔΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ.

Δεν χορτάσατε μωρέ κορίτσια, φεμινισμό;
Τι καταλάβατε; 

Στην ουσία, χάσατε την φύση σας...
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ.

 

      Καλλιόπη Σουφλή
Αναλυτής δημοσιογράφος


Οι Ευρωπαίοι άνδρες είναι ανίκανοι να εκπληρώσουν τον βασικό τους ρόλο και να υπερασπιστούν τις γυναίκες. 
 


Οι πολιτικοί μας είναι πολύ soft
 


Χρειαζόμαστε μια «αντρική επανάσταση»! 
Πρέπει να επιστρέψουμε στις παλιές αντρικές αξίες, αλλιώς θα πεθάνουμε.. 



Αυτά και άλλα λέει με αξιοθαύμαστο θάρρος η Δανέζα δημοσιογράφος Iben Thranholm, σε συνέντευξή της στο Russia Today

Δείτε το παρακάτω βίντεο και ακούστε καλά την γυναίκα αυτή να μιλάει έξω από τα δόντια για αυτό που θεωρεί ως την «καρδιά του προβλήματος» της σημερινής παραπαίσουσας ευρωπαικής κοινωνίας και μετά διαβάστε το άρθρο της που ακολουθεί.  

Η Iben Thranholm επικεντρώνεται σε θέματα πολιτικά, κοινωνικά και θρησκευτικά, και είναι μια από τους πιο δημοφιλείς αρθρογράφους της Δανίας στους τομείς αυτούς. 
 

Είναι πρώην εκδότρια και ραδιοφωνική παραγωγός στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα της Δανίας (DR), όπου είχε δημιουργήσει ένα θρησκευτικό πρόγραμμα ειδήσεων με ένα νέο πρότυπο ανάλυσης θρησκευτικών θεμάτων. Έχει ταξιδέψει εκτενώς στη Μέση Ανατολή, την Ιταλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Ρωσία για να διεξάγει έρευνες και να πάρει συνεντεύξεις. Έχει βραβευτεί για την ερευνητική έρευνά της στα δανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για τα θρησκευτικά ζητήματα.

 Άρθρο της - επίσης έξω από τα δόντια - στον ΚΟ: «Η Ρωσία και η Δύση έχουν ανταλλάξει τους πνευματικούς και πολιτιστικούς τους ρόλους. Ο πολιτιστικός μαρξισμός έχει πλέον κυριαρχήσει στην Δύση, την ώρα που οι Ρώσοι επιστρέφουν στον Χριστιανισμό».

Δείτε το βίντεο:


https://youtu.be/fYOORimbpUs


Διαβάστε ένα πρόσφατο άρθρο της στο Russia Today για το ίδιο θέμα:

Μετά τα γεγονότα των σεξουαλικών επιθέσεων στην Κολωνία της Γερμανίας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που διαπράχθηκαν από μουσουλμάνους πρόσφυγες κατά Γερμανίδων, οι απολογητές και απολογήτριες του φεμινισμού έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη ορμή στην ευρωπαϊκή συζήτηση.

Ειδήμονες και πολιτικοί διαβεβαιώνουν τον κόσμο ότι οι «πρόσφυγες» που τώρα εφορμούν στις πύλες της Ευρώπης από τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και την Κεντρική Ασία θα πρέπει να μάθουν ότι οι δυτικές γυναίκες είναι ανεξάρτητες και σεξουαλικά απελευθερωμένες. Τα επιχειρήματα αυτά, ωστόσο, είναι προφανώς πολύ αδύναμα για να έχουν οποιαδήποτε επίδραση στους εκπρόσωπους μιας συγκεκριμένης κουλτούρας ορισμένων ομάδων προσφύγων.

Για αυτά τα άτομα, οι ισχυρές Ευρωπαίες γυναίκες είναι «εύκολες» και εύκολα θύματα. Αυτοί έχουν μάθει να έχουν σεβασμό μόνο για τους ισχυρούς άνδρες - και ισχυροί άνδρες δεν είναι ακριβώς το είδος που ευδοκιμεί στην Ευρώπη.

Η ανεπάρκεια του ανδρισμού του ευρωπαϊκού πολιτισμού τον καθιστά ανίκανο να αντιμετωπίσει το πολιτικό και πολιτιστικό χάος που έχει κλιμακωθεί σε συνδυασμό με την αυξανόμενη μετανάστευση.

Αντί μιας στενόμυαλης έμφασης στην επιβολή φιλελεύθερων φεμινιστικών αξιών στους μουσουλμάνους άνδρες, πολύ πιο επωφελής για τους Ευρωπαίους θα ήταν να εξεταστεί το αν ο φεμινιστικός πόλεμος κατά της αρρενωπότητας θα μπορούσε να είναι η βασική αιτία της αδυναμίας του ευρωπαϊκού πολιτισμού – γιατί είναι αδύναμος και ανυπεράσπιστος – ενάντια στην κουλτούρα των μεταναστών και των προσφύγων. Η ειρωνεία είναι ότι ο φεμινισμός έχει δημιουργήσει ένα πρόσφορο έδαφος στο να γίνονται οι γυναίκες θύματα της επιθετικής αρσενικής κουλτούρας.
Μια πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη από το Κέντρο Ερευνών Pew δείχνει ότι ο αριθμός των νέων ανδρών στις ΗΠΑ που θέλουν να παντρευτούν έχει πέσει στο χαμηλότερο επίπεδο που έχει καταγραφεί ποτέ.

Η αμερικανίδα συγγραφέας Suzanne Venker ισχυρίζεται ότι η κυρίαρχη πολιτιστική επιρροή του φεμινισμού είναι η αιτία για αυτό. Η Venker αναφέρει ότι οι άνδρες εξηγούν την έλλειψη επιθυμίας να παντρευτούν με την αιτιολογία ότι «οι γυναίκες δεν είναι πλέον γυναίκες» Ο φεμινισμός έχει προγραμματίσει τις γυναίκες να βλέπουν τους άνδρες ως εχθρό. Ως αποτέλεσμα, οι άντρες έχουν γίνει περιττοί στην μεταμοντέρνα δυτική κουλτούρα. Οι γυναίκες δεν χρειάζονται πια τον άνδρα ως πάροχο, προστάτη ή πατέρα των παιδιών τους. Ένας ανώνυμος δωρητής σπέρματος μπορεί να κάνει τη δουλειά του δημιουργώντας ένα μωρό, αν μια γυναίκα το επιθυμεί.

Από το 1960, οι μοντέρνες μητέρες μεγαλώνουν τους γιους τους να είναι γυναίκες, εμβαπτίζοντάς τους σε γυναικείες αξίες όπως η αποδοχή της ευθύνης για τις δουλειές του σπιτιού, να είναι στοργικοί, κατανοητικοί και εξυπηρετικοί και να υποχωρούν σε κάθε επιθυμία της γυναίκας. Αυτό έχει δημιουργήσει μια γενιά soft, μαλακών, ανασφαλών ανδρών, οι οποίοι έχουν χάσει κάθε επαφή με την ανδρική φύση, την ταυτότητα και τη δύναμή τους.

Σήμερα, πολλά αγόρια μεγαλώνουν χωρίς πατέρα στο σπίτι και δεν έχουν να δουν αντρικά πρότυπα. Ο μέσος σύγχρονος δυτικός αρσενικός έχει θηλυκοποιηθεί, χωρίς να έχει τη γνώση ή τη συνήθεια των ανδρικών αρετών όπως το θάρρος, η αποφασιστικότητα, η αυτοθυσία, η δικαιοσύνη, η εγκράτεια, η αυτοδυναμία, η αυτοπειθαρχία και η τιμή. Δεν έχει καμία αίσθηση της αληθινής έκφρασης της λεβεντιάς. Ο φεμινισμός περιφρονεί και απορρίπτει αυτές τις αρετές, και αυτό είχε βαθιά αρνητικές επιπτώσεις σε μια ευρωπαϊκή κουλτούρα, την «κακοποιημένη γυναίκα» μιας αδύναμης ηπείρου.

Η μαζική θηλυκοποίηση του πολιτισμού είχε σημαντικό αντίκτυπο στην πολιτική. Η κυρίαρχη ιδεολογία της δυτικής φιλελεύθερης δημοκρατίας είναι ο κοσμικός ανθρωπισμός, ο οποίος είναι ιδιαίτερα θηλυκού χαρακτήρα. Η πολιτική, ειδικά όπως εφαρμόζεται στους μετανάστες, είναι μια «μητρική αγκαλιά καλοσύνης» και καταθλιπτικής επιείκειας. Κάποιος θα μπορούσε επίσης να την ερμηνεύσει ως αφέλεια, αδυναμία και συμβιβασμό. Καθώς η προσφυγική κρίση ξέσπασε και συγκλονίζει την Ευρώπη, οι πολιτικοί ηγέτες της - με αιχμή του δόρατος τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ - ενήργησαν ως άτολμες μητέρες κότες, όχι σαν ισχυροί άνδρες υπεύθυνοι για τη φύλαξη της χώρας τους από την εισβολή.

Η αποκαλούμενη και "Mother of Refugees" σε σέλφι με ένα από τα παιδάκια της
Πράγματι, βλέπαμε Δανούς αστυνομικούς να παίζουν με τα παιδιά των προσφύγων σε αυτοκινητοδρόμους αντί να κάνουν τη δουλειά τους, που είναι η επιβολή του νόμου. Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους επαινούσαν σαν ήρωες. Ενήργησαν σαν γυναίκες με μαλακή καρδιά και όχι σαν άνδρες που είναι επιφορτισμένοι με την υπεράσπιση της χώρας τους και του κράτους δικαίου.

Camille Pagilla
Η Αμερικανίδα συγγραφέας Camille Pagilla, η αυτοαποκαλούμενη «αντιφρονούσα φεμινίστρια», μιλώντας για την απώλεια των αντρικών αξιών, το έθεσε ως εξής στην Daily Mail: «Ολόκληρη η ελίτ τάξη τώρα, στην οικονομία, στην πολιτική και ούτω καθεξής, κανένας από αυτούς δεν έχει κάνει στρατιωτική θητεία - σχεδόν κανείς, υπάρχουν μερικοί. Αλλά δεν υπάρχει κανένα κύρος που να συνδέεται με αυτό πια. Αυτή είναι μια συνταγή για καταστροφή ... Αυτοί οι άνθρωποι δεν σκέφτονται με στρατιωτικό τρόπο, έτσι υπάρχει αυτή η ψευδαίσθηση στον κόσμο έξω ότι οι άνθρωποι είναι βασικά ωραίοι, οι άνθρωποι είναι βασικά καλοί, και αν εμείς απλά είμαστε καλοί και φιλάνθρωποι σε όλους, θα είναι και αυτοί καλοί. Κυριολεκτικά δεν έχουν καμία αίσθηση του κακού ή της εγκληματικότητας». Σύμφωνα με την Paglia, όλοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα στην εν εξελίξει δυσλειτουργία στην Ουάσιγκτον, όπου στους πολιτικούς υπάρχει «έλλειψη των πρακτικών δεξιοτήτων της ανάλυσης και της κατασκευής ».

Το ακριβές πρόβλημα είναι ότι οι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης δεν έχουν κανένα στρατιωτικό παρελθόν, σε αντίθεση με τους ηγέτες του παρελθόντος, όπως για παράδειγμα ο Ρούσβελτ, ο Ντε Γκωλ και ο Τσόρτσιλ. Για το λόγο αυτό, στερούνται της βασικής κατανόησης για την υπεράσπιση του πολιτισμού τους*, της χώρας τους και των αξιών της. Αποδοκιμάζουν τον εαυτό τους και είναι απολογητικοί, αφελείς και ‘στοργικοί’ σε σημείο που οι πολιτικές τους να ζημιώνουν σοβαρά τους πληθυσμούς που υποτίθεται ότι προστατεύουν.

Η θηλυκή προσέγγιση απειλεί να ρίξει την κοινωνία στο χάος και την ολοκληρωτική κατάρρευση, επειδή ο νόμος και η εφαρμογή του, υποχωρούν μπροστά στις προτεραιότητες της φροντίδας, της κατανόησης και της «ένταξης». Η έλλειψη αρσενικών αρετών επηρεάζει την κοινωνία και το πολιτικό σύστημα. Η έλλειψη αρσενικών αρετών είναι η βασική αιτία των προβλημάτων από την μετανάστευση.

Η παρούσα σύγκρουση με το Ισλάμ, το οποίο οδηγείται είναι από μια κυρίαρχη αρσενική κουλτούρα, αποκαλύπτει τις θλιβερές ελλείψεις της μεταμοντέρνας φεμινιστικής κουλτούρας, η οποία δεν έχει τη δύναμη να αμυνθεί εναντίον μιας ανδροκρατούμενης κοινωνίας. Οι κατάφωρες παραβιάσεις κατά των γυναικών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία προσφέρουν μια ανατριχιαστική υπενθύμιση της αντίθεσης. Η ανδρική επιθετικότητα έχει πατήσει πόδι και οι θηλυκές αξίες είναι ανήμπορες να αντισταθούν.

Ανθρωπιστική σκηνή μέσα σε "Κέντρο Προσφύγων"
Αυτή τη στιγμή, η Ευρώπη μοιάζει με μια γυναίκα που επιτρέπει στον εαυτό της να ξυλοφορτώνεται και να κακοποιείται από τον άντρα της. Όπως κάνουν πολλές κακοποιημένες γυναίκες, προσπαθεί να καλύψει τις βιαιότητες του συντρόφου της, τον δικαιολογεί και επιστρέφει σ’ αυτόν ξανά και ξανά.

Την ίδια στιγμή, η μετανάστευση είναι αναπόφευκτη σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο. 
 
Αν η Ευρώπη θέλει να επιβιώσει στην εποχή της μαζικής μετανάστευσης, πρέπει να υπάρχει μια αρσενική επανάσταση.  
 
Αυτή η επανάσταση θα είναι τόσο σημαντική όσο και ο αγώνας για τα δικαιώματα των γυναικών στη δεκαετία του 1960.  
 
Είναι ζωτικής σημασίας οι Δυτικοί άνδρες να αναγνωρίσουν αυτή την ανάγκη και να αρχίσουν την οικοδόμηση του κοινωνικού, πολιτιστικού και πολιτικού κεφαλαίου με βάση αρσενικές αρετές για να υπερασπιστούν τις αξίες πάνω στις οποίες στηρίζεται η Ευρώπη.


* Υπάρχει βέβαια, και η περίπτωση να είναι απλοί υπάλληλοι ξένων κέντρων ή κοινοί προδότες.


.

 Μέσω ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ
 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Πηγή