06 Ιουνίου 2022

Δεν κουράζονται οι Αμερικανοί να «πεθαίνουν» καθημερινά τον Β.Πούτιν από καρκίνο


Δεν κουράζονται οι Αμερικανοί να «πεθαίνουν» καθημερινά τον Β.Πούτιν από καρκίνο

Τους ενοχλεί η παρουσία του γιατί έκανε την Ρωσία εκ νέου υπερδύναμη

Συνεχίζουν τα ευφάνταστα σενάρια στις ΗΠΑ περί «θανάτου» του Β.Πούτιν από καρκίνο.

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες αποφάνθηκαν: Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν πρόσφατα υποβλήθηκε σε θεραπεία για «προχωρημένο καρκίνο».

Εφόσον οι κατάσκοποι της Αμερικής προέβλεψαν σωστά τον πόλεμο της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας, δεν υπάρχει λόγος να μην ακούμε με προσοχή αυτή την εκτίμηση, σημειώνει ο Αλεξάντερ Μοτίλ, καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Ράτζερς-Νιούαρκ.

«Οι αναλυτές θεωρούν πολύ δύσκολο να γίνει αντικατάσταση του Πούτιν διατηρώντας άθικτο το σύστημα που κατασκεύασε, καθώς εκείνος είναι που κρατά μαζί τις φυγόκεντρες δυνάμεις. Η αποχώρησή του, η οποία μπορεί να μην απέχει πολύ, θα δημιουργήσει κάτι περισσότερο από ένα κενό εξουσίας που θα προσπαθήσουν να καλύψουν οι στενοί του συνεργάτες. Θα ταρακουνήσει συθέμελα το καθεστώς».

Ο Πούτιν, συνεχίζει ο πολιτικός επιστήμονας που έχει γράψει πολλά βιβλία για τη Ρωσία και την Ουκρανία, «έχει ξοδέψει πάνω από δύο δεκαετίες διαλύοντας τους εκκολαπτόμενους δημοκρατικούς θεσμούς της Ρωσίας και αντικαθιστώντας τους με μια εξαιρετικά συγκεντρωτική, προσωποκρατική δικτατορία».

Οι διάδοχοι του Πούτιν, όπως εκείνοι του Λένιν και του Στάλιν, πιθανότατα θα χωριστούν σε σκληρούς και ήπιους, υπολογίζει ο Μοτίλ.

«Αυτές οι συνθήκες θα ευνοήσουν έναν πολιτικό με ήπια προσέγγιση, πρόθυμο να ξεκινήσει κάποιες μεταρρυθμίσεις, να τερματίσει τον πόλεμο και να επιδιορθώσει τις σχέσεις με τη Δύση. Οι σκληροπυρηνικοί πιθανώς καταλαβαίνουν ότι όσο περισσότερο παραμένει ο Πούτιν στην εξουσία και η οικονομία και ο πόλεμος συνεχίζουν να επιδεινώνονται, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητές τους. Σε αυτή την ατμόσφαιρα, τα πραξικοπήματα τώρα δεν είναι απλά πιθανά, αλλά ίσως αναπόφευκτα – ειδικά καθώς οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ επιβεβαίωσαν ότι ο Πούτιν έγινε στόχος απόπειρας δολοφονίας τον Μάρτιο.

Με έναν αγώνα για την εξουσία να διεξάγεται στο Κρεμλίνο, η ικανότητα της Μόσχας να διαχειρίζεται την αχανή χώρα αναπόφευκτα θα μειωθεί. Οι επαρχίες, και ειδικά εκείνες που συνδέονται με μη ρωσικά έθνη με περήφανες ιστορίες και άφθονους πόρους, θα μπορούσαν εύκολα να ζητήσουν μεγαλύτερη αυτονομία. Εάν τα πράγματα πάνε πραγματικά άσχημα στο Κρεμλίνο, οι απόπειρες ανεξαρτησίας είναι πιθανές.

Οποιο και αν είναι το σενάριο, και ανεξάρτητα από το ποιος κερδίζει τη μάχη για την εξουσία και πόσο καιρό ο Πούτιν παραμένει επικεφαλής, το μόνο που μπορεί ρεαλιστικά να κάνει η Δύση είναι να προετοιμαστεί για τον αγώνα εξουσίας, να αναγνωρίσει ότι η Ρωσία είναι πιθανό πολύ σύντομα να γίνει ένα πολύ ασταθές μέρος και να ενισχύσει τους δεσμούς της με τους άμεσους γείτονες της Ρωσίας, οι οποίοι, καλώς ή κακώς, θα πρέπει να αντέξουν το κύριο βάρος της καθόδου της Ρωσίας στην αστάθεια.»

Αυτά λένε οι Αμερικανοί…

Δηλαδή περισσότερο είναι τι εύχονται από τι γίνεται πραγματικά.

Αν υπάρχει κάτι που έχει γίνει σαφές από τον πόλεμο αυτό είναι ότι η Δύση ενοχλείται από την ύπαρξη του Βλαδίμηρου Πούτιν και όχι από την Ρωσία.

Γιατί ο Β.Πούτιν είναι αυτός ο οποίος πήρε μία διαλυμένη χώρα και την ξαναέκανε υπερδύναμη.

Θεωρούν λοιπόν ότι αν φύγει από την εξουσία, η Ρωσία θα διαλυθεί ξανά.


 

Με ξένα κόλυβα "μνημόσυνο" ο Δήμος Καστοριάς « Η προστασία του πλανήτη είναι υπόθεση όλων μας! » γελάνε και οι πάπιες !!!!

Καστοριά - Δ. Μακεδονία : Σφοδρή χαλαζόπλωση στην Φλώρινα και στην Καστοριά και δυνατοί άνεμοι σκηνικό Αποκάλυψης


«Άνοιξαν» οι ουρανοί στα Ιωάννινα: Έντονη χαλαζόπτωση μετέτρεψε σε ποτάμια τους δρόμους
6-6-2022 8:12μμ

Σφοδρή χαλαζόπτωση σε Φλώρινα, Καστοριά - Ακολούθησε δυνατός αέρας σκηνές Αποκάλυψης - η κατάρα του γνωστού γκαντέμη Ελλάδος.

 

 

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 


 

Οι πολίτες προσπαθούν να επιβιώσουν με τα απολύτως απαραίτητα

 
6-6-2022 3:45μμ

του Μανώλη Μάνου


Οι πολίτες προσπαθούν να επιβιώσουν με τα απολύτως απαραίτητα λόγο της ακρίβειας από την μη μείωση του φόρου των καυσίμων, αλλά και των κυρώσεων που υπέγραψε η κυβέρνηση "του υπολοίπου της αποχής" , αυτό σημαίνει, ελλείψεις βιταμινών, από την μη σωστή διατροφή, για τους εμβολιασμένους αυτό αποτελεί ένα τελικό βήμα προς τον θάνατο, τα γιατρόνια - συνταγογράφοι φαρμάκων και εμβολίων δεν λένε τίποτα, "μούγκα στην στρούγκα " !!

 

Καλαμπάκα: Πέθανε ξαφνικά 28χρονος χωρίς πρόβλημα υγείας - Σήμερα Δευτέρα 6/6 στο Καλοχώρι η κηδεία του 28χρονου Μάριου Νιανιά


6-62022 2:23μμ

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας και ήταν εμβολιασμένος ο  αποθανών, εντελώς ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία λίγη ώρα πριν πέσει νεκρός. 

ΜΑΡΙΟ-ΘΕΟΔΩΡΟ ΝΙΑΝΙΑ
ΕΤΩΝ 28

Θανόντα κηδεύουμε την ΔΕΥΤΕΡΑ 06-06-2022 και ώρα 6:30 μ.μ.
από τον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ.


Με ξένα κόλυβα "μνημόσυνο" ο Δήμος Καστοριάς « Η προστασία του πλανήτη είναι υπόθεση όλων μας! » γελάνε και οι πάπιες !!!!


  
Την δουλειά την οποία προσφέρουν μερικός  στην πόλη οι σύλλογοι, την παρουσιάζει ο δήμαρχος στο facebook ως δική του δουλειά της δημοτικής αρχής στον καθαρισμό της πόλεως της Καστοριάς. 
 
Δείτε το δελτίο τύπου στο fekebook

Δήμος Καστοριάς « Η προστασία του πλανήτη είναι υπόθεση όλων μας! »

Γιορτάζουμε με πράξεις σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ! Φορείς, Σύλλογοι και Εθελοντές με την υποστήριξη του Δήμου Καστοριάς προχώρησαν σε εργασίες καθαριότητας και λουλουδοφύτευση, στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα για την προστασία του περιβάλλοντος, ώστε να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ένα πιο καθαρό και υγιή πλανήτη!
‼️ Ένα μεγάλο μπράβο στα μέλη των Συλλόγων Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς και Μανιάκων, στον Σύλλογο «Κέλετρον» των Εργατικών Κατοικιών και στον Σύλλογο Λυβ, αλλά και σε όλους τους πολίτες που δεν δίστασαν να προσφέρουν σήμερα τον χρόνο και την ενέργειά τους για να καθαρίσουν διάφορα σημεία της πόλης και των οικισμών του Δήμου.
💯 Ένα επίσης μεγάλο
μπράβο

και ένα ευχαριστώ από καρδιάς στα μέλη του Εθελοντικού Τμήματος Αντιμετώπισης Καταστροφών Καστοριάς, και του τμήματος Αυτοδυτών του ΕΤΑΚ που βούτηξαν στην λίμνη για να καθαρίσουν τον βυθό, ανασύροντας οχήματα, βάρκες, παλιά ελαστικά και κάθε ειδών σκουπίδια που εδώ και χρόνια παραμένουν “παγιδευμένα” στα νερά της Ορεστιάδας!

🎯Ευχαριστούμε επίσης όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Καστοριάς που όχι μόνο σήμερα, αλλά καθημερινά φροντίζουν για την καθαριότητα της περιοχής μας!

 Την δουλεία την οποία προσφέρει στην πόλη διαχρονικά τώρα  ο  συγκεκριμένος Σύλλογος αλλά και άλλοι, την παρουσιάζει ο δήμαρχος στο facebook ως δική του δουλειά στον καθαρισμό της πόλεως της Καστοριάς.

Αλλά και οι πολίτες  οι οποίοι κολλούν τις ξεκκολημένες και επικίνδυνες πλάκες των πεζοδρομίων, με δαπάνη δική τους. Όπως έχουμε δει σε προηγούμενα ρεπορτάζ.

 Στις ελάχιστες φωτογραφίες απεικονίζεται η πραγματική κατάσταση που βλέπουν καθημερινά οι δημότες και επισκέπτες, στους δρόμους στα τα πάρκα μέσα στην πόλη της Καστοριάς φανταζόμαστε τι γίνεται στον υπόλοιπο δήμο Καστοριάς.

 

 
















Εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους”: Οι βασικές αρχές και οι προτεραιότητες  του Γιάννη Κορεντσίδη για να αλλάξει σελίδα η Καστοριά (βίντεο) – Φούιτ.gr
ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ:

 Εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους”:

Ιδού το σύστημα Υγείας επί ΕΜΒΟΛΙΟΛΑΓΝΟΥ Πλεύρη! Ασθενής περίμενε μάταια 3 ημέρες σε ράντζο (!!!) να χειρουργηθεί, vid



 
 
 
Πήγε να χάσει το πόδι του...

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο κ. Θεόφιλος, ο οποίος περιέγραψε το «Γολγοθά» που ανέβηκε όταν χρειάστηκε να βρεθεί σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε.

Όπως εξήγησε ο κ. Θεόφιλος, λίγο έλειψε να χάσει το πόδι του.

Η περιπέτεια

«Έχω ένα φορτηγό δημοσίας χρήσης, κατά την εκφόρτωσή του έφυγε ένα κιβώτιο και χτύπησε πάνω μου και μου έσπασε το πόδι. Κάλεσα ασθενοφόρο να με πάρουν, ήταν δύσκολη η μετακίνησή μου γιατί έχω και κάποια παραπάνω κιλά. Περιμένοντας για μία ώρα το ασθενοφόρο, με πήραν από το ΕΚΑΒ και μου είπαν ότι ή θα περιμένω 5-6 ώρες, ή να βρω τρόπο να πάω μόνος μου στο νοσοκομείο.

Προσπαθούσα να εξηγήσω ότι είμαι λίγο υπέρβαρος και ότι πρέπει να έρθουν γιατί η μετακίνησή μου είναι δύσκολη, και μου το έκλεισαν. Με έβαλαν μέσα στο αμάξι του πατέρα μου, με πήγε στο Αττικόν νοσοκομείο που εφημέρευε, και εκεί ήταν 4 ασθενοφόρα που καθόντουσαν έξω από τα Επείγοντα.

Προσπαθούσε ο πατέρας μου να βρει φορείο, ένα γεροντάκι 75 χρονών, να με βγάλει από το αμάξι, δεν ήρθαν για να βοηθήσουν. Δε βοήθησε κανείς, φώναζα και εκείνοι κάθονταν στον ήλιο με το τσιγάρο τους και κορόιδευαν. Τελικά με έβγαλαν από το αυτοκίνητο η γυναίκα μου με τον πατέρα μου», ανέφερε ο κ. Θεόφιλος.

Περίμενε μάταια 3 μέρες να χειρουργηθεί – Κινδύνεψε να χάσει το πόδι του

«Φτάνοντας να έρθει η σειρά μου να μπω στα εξωτερικά ιατρεία να με εξετάσουν, ήταν απόγευμα. Δε με είδε κάποιος γιατρός, δε μίλησα με κάποιον. Κάποιος είδε τις πλάκες και είπε να με ετοιμάσουν για χειρουργείο. Με έβαλαν σε ένα άλλο δωμάτιο, με ετοίμασαν για χειρουργείο, με ανέβασαν στο διάδρομο σε ράντζο και με είχαν στην αναμονή για χειρουργείο. Πέρασαν δύο ημέρες που ήμουν σε ράντζο και περίμενα. Μετά από δύο ημέρες, με ρώτησε ένας γιατρός επισκεπτηρίου πόσα κιλά είμαι και είπα 140, και μου είπε ότι μέχρι 135 κιλά μπορούν να χειρουργήσουν, γιατί δεν αντέχουν τα χειρουργικά τραπέζια παραπάνω κιλά», συνέχισε.

«Την τρίτη ημέρα είδα ότι το πόδι μου φούσκωνε επικίνδυνα. Πήρα τηλέφωνο στο ΚΑΤ, μου είπαν ότι μπορούν να με χειρουργήσουν, αλλά χρειάζονται παραπεμπτικό, το οποίο δε μου έδωσαν ποτέ. Δεν μπορούσα να βρω άλλη λύση, και ένας φίλος του πατέρα μου μεσολάβησε και μου γνώρισε ένα γιατρό από το ιατρικό του Αμαρουσίου και πήγα πλέον ιδιωτικά. Από το Αττικόν υπέγραψα μόνος μου και έφυγα», εξήγησε

«Στο ιδιωτικό νοσοκομείο Κυριακή βράδυ χειρουργήθηκα και Τρίτη πρωί ήρθα στο σπίτι μου και ανέβηκα και δύο σκάλες. Είμαι ασφαλισμένος, αλλά αυτό που μου έκαναν εκεί ήταν ψυχολογικός εκβιασμός. Τελικά τα λεφτά που πλήρωσα μπροστά σε αυτό που πέρασα, δεν ήταν τίποτα», είπε ο ίδιος.

«Είχε πάθει μόλυνση το πόδι μου, ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Στο Αττικόν αισθάνθηκα ότι κινδυνεύει πλέον η ζωή μου. Όταν έφυγα με το ιδιωτικό ασθενοφόρο άρχισα να ελπίζω ότι θα ξαναδώ το σπίτι μου και το παιδί μου. Πήγε η γυναίκα μου στο νοσοκομείο την Τετάρτη για να πάρει το ιστορικό, και δεν τα γράφουν όλα αυτά», ανέφερε κλείνοντας ο κ. Θεόφιλος.

(megatv – φωτο:intime)

Προηγούμενο Άρθρο

Από που πήρε άδεια η Μητρόπολη Καστοριάς για να βάλει πινακίδες; – ΦΩΤΟ