01 Μαΐου 2018

Σοκ! Από 77 χώρες έρχονται οι εισβολείς λαθρομετανάστες που δεν έχουν καμία σχέση με τον πόλεμο της Συρίας!

 
ΛΙΣΤΑ
Από 77 χώρες έρχονται μετανάστες στη χώρα μας που δεν έχουν καμία σχέση με τη Συρία
Σοκ! Από 77 χώρες έρχονται οι λαθρομετανάστες που δεν έχουν καμία σχέση με τον πόλεμο της Συρίας!
Πολλοί λαθρομετανάστες πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ένα πλαστό έγγραφο, ή εάν δεν έχουν καθόλου χαρτιά, θα τους δοθεί η δυνατότητα να λάβουν άσυλο από κάποια χώρα στη δυτική Ευρώπη.
Σύμφωνα με ανώτερα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, αυτό συμβαίνει καθώς είναι πιο εύκολο να ζητήσει κάποιος άσυλο όταν είναι πρόσφυγας από τον πόλεμο και όχι οικονομικός μετανάστης.
Μέσα στο 2015 μπήκαν στην Ελλάδα 804.465 μετανάστες
Σύμφωνα με στοιχεία του Λιμενικού Σώματος , οι μετανάστες που έχουν περάσει στην Ελλάδα ή έχουν μετακινηθεί κάποιοι από αυτούς σε χώρες της Ευρώπης από τις αρχές του 2015 έως τις 21 Δεκεμβρίου, ανέρχονταν σε 804.465, εκ των οποίων οι μισοί, 457.149, ήταν πρόσφυγες από τη Συρία. Συνολικά, 77 εθνικότητες απαρτίζουν το σύνολο των υπόλοιπων οικονομικών μεταναστών.
Πάνω από 340.000 αυτοί που δεν είναι πρόσφυγες
Από τις αρχές του έτους έως τις 21 Δεκεμβρίου έχουν καταγραφεί από τα διάφορα κέντρα των τοπικών λιμενικών Αρχών στα νησιά 347.316 άτομα που δεν αποτελούν πρόσφυγες από τη Συρία, αλλά είναι οικονομικοί μετανάστες από αραβικές και αφρικανικές χώρες. Για τους οικονομικούς μετανάστες, ορισμένες από τις περιπτώσεις κρίνονται απελάσιμες και ορισμένες μη απελάσιμες.
Ο χάρτης του μεταναστευτικού -Από ποιες χώρες έρχονται στην Ελλάδα
Συγκεκριμένα, σε 48 τοπικές λιμενικές Αρχές έχουν καταγραφεί από τις αρχές του έτους έως τις 21 Δεκεμβρίου:
194.827 άτομα από το Αφγανιστάν,
4.332 από τη Σομαλία,
277 από τη Γκάνα,
7.229 από το Μαρόκο,
184 από τη Γκάμπια,
371 από το Σουδάν,
676 από τη Νιγηρία,
351 από τη Δημοκρατία του Αγίου Δομίνικου,
817 από το Καμερούν,
2 από την Κούβα,
47 από τις Κομόρες,
848 από την Ερυθραία,
208 από την Ακτή Ελεφαντοστού,
5 από τη Μπενίν,
1.306 από την Αλγερία,
21.780 από το Πακιστάν,
350 από το Μαλί,
69 από την Αιθιοπία,
331 από την Υεμένη,
36 από τη Γουινέα,
53 από τη Σιέρα Λεόνε,
179 από την Ουγκάντα,
1.177 από το Κονγκό,
5.495 από την Παλαιστίνη,
77.475 από το Ιράκ,
27 από τη Δημοκρατία της Κεντρικής Αφρικής,
2 από την Ονδούρα,
1 από το Νταρφούρ,
49 από το Τόγκο,
16 από τη Ρουάντα,
21.133 από το Ιράν,
108 από τη Μπουργκίνα Φάσο,
5 από τη Γκαμπόν,
454 από τη Σενεγάλη,
144 από την Ινδία,
173 από τη Μιανμάρ,
12 από τη Λιβερία,
162 από τη Σρι Λάνκα,
37 από τη Μαυριτανία,
9 από τη Δημοκρατία του Νίγηρα,
205 από τη Λιβύη,
228 από το Νεπάλ,
28 από την Αϊτή,
115 από την Τυνησία,
467 από την Αίγυπτο,
3.375 από το Μπαγκλαντές,
2 από τη Δημοκρατία του Τσαντ,
15 από τη Νότια Αφρική,
2 από την Κένυα,
2 από την Κολομβία,
1 από τη Τζαμάικα,
9 από την Αρμενία,
9 από το Μπουρούντι,
1.829 από τον Λίβανο,
15 από το Ουζμπεκιστάν,
33 από τη Βιρμανία,
50 από το Κουβέιτ,
1 από την Αλβανία,
2 από τη Γαλλία,
6 από την Αγκόλα,
41 από την Ιορδανία,
39 από την Τουρκία,
3 από την Ουκρανία,
6 από τη Ζάμπια,
7 από το Τατζικιστάν,
15 από τη Σαουδική Αραβία,
4 από τις Φιλιππίνες,
3 από το Καζακστάν,
2 από τη Ρωσία,
3 από τη Γεωργία,
4 από τη Μολδαβία,
6 από το Θιβέτ,
26 από την Κίνα,
3 από το Τουρκμενιστάν
3 από τη Δυτική Σαχάρα.
Αναφορικά με τους διακινητές των λαθρομεταναστών, η πλειοψηφία είναι υπήκοοι Τουρκίας, ενώ 12 άτομα από αυτά που συνελήφθησαν μέσα στο 2015 ήταν και από την Ελλάδα.
ΕΓΓΡΑΦΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: “Βουλιάζει” η Ελλάδα – Σχεδόν ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες εισέβαλαν στη χώρα το 2015
Τις… 910.000 ξεπέρασαν οι πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που έφτασαν στην Ελλάδα τον προηγούμενο χρόνο, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη Βουλή του βουλευτή Δράμας της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη, ο Νίκος Τόσκας έδωσε τα επίσημα στοιχεία.
Ετσι, σύμφωνα με την απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών- την οποία δημοσίευσε τηλεοπτικός σταθμός- το 2015 καταγράφηκαν στην Ελλάδα 911.471 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. Από αυτούς, το 55% προέρχεται από τη Συρία, το 24% από το Αφγανιστάν και 10% από το Ιράκ.
Επίσης, με βάση τα ίδια στοιχεία, από τους πρόσφυγες αυτούς μόλις 20.868 άνθρωποι επέστρεψαν στις χώρες τους..
 

Σεισμός τώρα στην Αττική


Έγινε ιδιαίτερα αισθητός λόγω του εστιακού βάθους


0:06
02/05/2018
Σεισμός τώρα στην Αττική


Σεισμική δόνηση ταρακούνησε πριν λίγα λεπτά την Αττική. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ο σεισμός έγινε στα 36 χλμ. βόρεια της Αθήνας και 3 χλμ. από την περιοχή του Γραμματικού, και είχε μέγεθος 4,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ (4,1 σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό).

Η δόνηση έγινε ιδαίτερα αισθητή λόγω του μικρού εστιακού βάθους που εντοπίζεται στα 5χλμ.
Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών είναι λύσεις προερχόμενες από το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα, χωρίς τη συμμετοχή σεισμολόγου. Ενημερώνονται συνεχώς με την άφιξη νέων δεδομένων.




Τροπολογία - αίσχος: Ο ΣΥΡΙΖΑ νομιμοποιεί ΟΛΟΥΣ τους παράνομους μετανάστες ως «εργάτες γης»!


Τροπολογία - αίσχος: Ο ΣΥΡΙΖΑ νομιμοποιεί ΟΛΟΥΣ τους παράνομους μετανάστες ως «εργάτες γης»!
«Ελάτε στην Ελλάδα παράνομα. Θα σας νομιμοποιήσουμε».
Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε όλους τους μετανάστες της οικουμένης που αυτή τη στιγμή αναζητούν νέα πατρίδα και είχαν αρχίσει να αποκλείουν την επιλογή της Ελλάδας από τους πιθανούς προορισμούς μετεγκατάστασής τους, μετά και τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών.

Με το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα να έχει κυριολεκτικά «πνίξει» τη χώρα, μια (ν)τροπολογία του βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, με θέμα «Ρύθμιση θεμάτων απασχόλησης παράτυπα διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών στην αγροτική οικονομία», την οποία συνυπέγραψαν και άλλοι δώδεκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται να νομιμοποιήσει τους παράνομους μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας ως «εργάτες γης» και, παράλληλα, προτρέπει χιλιάδες άλλους να έρθουν να ζήσουν το ευρωπαϊκό όνειρό τους στην Ελλάδα της «δεύτερης φορά Αριστερά».

Η τροπολογία για τη νομιμοποίηση εργατών γης με τη διαδικασία του εργόσημου, που εντάχθηκε στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «Αγροτικοί συνεταιρισμοί, μορφές συλλογικής οργάνωσης του αγροτικού χώρου και άλλες διατάξεις», ψηφίστηκε (αρνητικά ψήφισε η ΝΔ, το Ποτάμι και η Χρυσή Αυγή) την Πέμπτη 21 Απριλίου και πέρασε στα... ψιλά της ειδησεογραφίας, λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων κι όχι μόνο...
Στόχος της διάταξης είναι η διευκόλυνση των αγροτών να εκπληρώσουν την κοινωνικοασφαλιστική υποχρέωση και την υποχρέωση καταβολής μισθού προς τους «παράτυπα διαμένοντες αλλοδαπούς εργάτες γης», μπορώντας ταυτόχρονα να δικαιολογήσουν τη σχετική δαπάνη ως λειτουργικό έξοδο της επιχείρησής τους.

Ειδικότερα, «θεσπίζεται διαδικασία με την οποία, εφόσον δεν έχουν εξαντληθεί τα αριθμητικά όρια μετακλητών εργατών γης (και άρα υπάρχει διαπιστωμένη ανάγκη για εργασία), ενώ ο αγρότης επικαλείται αντικειμενική αδυναμία για απασχόληση εργατών γης με έγκυρες συμβάσεις, θα δικαιούται ο τελευταίος να ζητήσει από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης την έγκριση κατ’ εξαίρεση απασχόλησης παράτυπα διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών».


Διαβάστε τι αναφέρει η τροπολογία:
Στο ν. 4251/2014 προστίθεται άρθρο 13Α, ως ακολούθως:
«Άρθρο 13α Απασχόληση παράτυπα διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών στην αγροτική οικονομία.
Αν οι θέσεις εργασίας που προβλέπονται στην Κοινή Υπουργική Απόφαση της παραγράφου 1 του άρθρου 11 του παρόντος για την εργασία στην αγροτική οικονομία δεν καλυφθούν με την διαδικασία των άρθρων 12 και 13 του παρόντος, μπορεί ο εργοδότης να υποβάλει στην αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης του τόπου διαμονής του αίτηση για την κατ’ εξαίρεση απασχόληση πολιτών τρίτων χωρών, οι οποίοι στερούνται τίτλου διαμονής στην χώρα, προκειμένου για την αντιμετώπιση επειγουσών αναγκών της αγροτικής εκμετάλλευσης. Στην αίτηση αναγράφονται ο αριθμός των θέσεων εργασίας σύμφωνα με την αντιστοιχία καλλιεργήσιμης έκτασης ή ζωικού κεφαλαίου ανά εργαζόμενο κατ’ εφαρμογή της κοινής υπουργικής απόφασης της παραγράφου 3 του άρθρου 11, τα στοιχεία και η ιθαγένεια των προς απασχόληση πολιτών τρίτων χωρών, η ειδικότητα και το χρονικό διάστημα της απασχόλησης. Η αίτηση συνοδεύεται από:
α) την Ενιαία Δήλωση Καλλιέργειας ή την Ενιαία Δήλωση Εκτροφής του άρθρου 9 του ν. 3877/2010 (A΄ 160).
β) υπεύθυνη δήλωση του εργοδότη ότι αντιμετωπίζει κατάσταση ανωτέρας βίας εφόσον αδυνατεί να συνάψει εγκαίρως νόμιμες συμβάσεις εργασίας για την αντιμετώπιση των αναγκών της εκμετάλλευσής του.
γ) τα προβλεπόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 13 δικαιολογητικά.
Οι αιτήσεις εξετάζονται με την χρονική σειρά υποβολής τους από τον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο οποίος μπορεί να εκδώσει πράξεις έγκρισης για την κατ’ εξαίρεση απασχόληση παράτυπα διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών, μέχρις ότου συμπληρωθεί ο αριθμός εργαζομένων που προβλέπει η κοινή υπουργική απόφαση της παραγράφου 1 του άρθρου 11.
Η χορηγηθείσα έγκριση για την κατ’ εξαίρεση απασχόληση των πολιτών τρίτων χωρών συνιστά λόγο αναβολής απομάκρυνσης και εφαρμόζονται αναλόγως οι διατάξεις του άρθρου 24 του ν. 3907/2011 (Α΄ 7).
Η αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης αποστέλλει στην κατά τόπον αρμόδια Αστυνομική Διεύθυνση την χορηγηθείσα πράξη έγκρισης.
Σε περίπτωση που έχει ήδη εκδοθεί απόφαση επιστροφής, η αρμόδια αστυνομική αρχή εκδίδει βεβαίωση αναβολής απομάκρυνσης κατ’ εφαρμογή της παρ. 4 του άρθρου 24 του ν. 3907/2011, εφόσον δεν συντρέχει σπουδαίος λόγος δημόσιας τάξης και ασφάλειας, σύμφωνα με την περίπτωση γ΄ του άρθρου 6. Σε περίπτωση που δεν έχει εκδοθεί απόφαση επιστροφής, εκδίδεται απόφαση επιστροφής από την αρμόδια αστυνομική αρχή και, ακολούθως, εκδίδεται βεβαίωση αναβολής απομάκρυνσης κατ’ εφαρμογή της παρ. 4 του άρθρου 24 του ν. 3907/2011.
Οι πολίτες τρίτων χωρών, των οποίων αναβλήθηκε η απομάκρυνση, υποβάλλουν στην Περιφέρεια του τόπου διαμονής τους αίτηση χορήγησης άδειας εργασίας κατ’ εφαρμογή του άρθρου 3 της αριθ. 53619/735/2015 απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Β΄ 2631).
Η Περιφέρεια κοινοποιεί υποχρεωτικά τις χορηγούμενες άδειες εργασίας στον κατά τόπον αρμόδιο ανταποκριτή του ΟΓΑ και στο κατά τόπον αρμόδιο τμήμα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας.
Εργοδότης που απασχολεί πολίτες τρίτων χωρών κατ’ εφαρμογή των παραγράφων 1 και 2 του παρόντος άρθρου δεν υπόκειται στις κυρώσεις των άρθρων 85, 87 και 88 του ν. 4052/2012 (Α΄41).
Οι πολίτες τρίτων χωρών που απασχολούνται κατ’ εφαρμογή των παραγράφων 1 και 2 του παρόντος άρθρου στην αγροτική οικονομία ασφαλίζονται στον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων με εργόσημο, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 27 του ν. 2639/1998 (Α΄ 205) και του άρθρου 20 του ν. 3863/2010 (Α΄ 115)».
Τι αποτέλεσμα έχει η εν λόγω τροπολογία
Με τις... ευλογίες Τσίπρα και Καμμένου χιλιάδες μετανάστες που έφτασαν παράνομα στη χώρα μας, νομιμοποιούνται με μια απλή αίτηση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...
Παίρνοντας το λόγο στη Βουλή και υπερασπιζόμενος τη ν-τροπολογία του, ο κ. Μπαλαούρας ανέφερε: «Έχω στοιχεία από σημαντικές επαφές με πολλές πλευρές και τώρα σαν βουλευτής αλλά και πριν με τα κινήματα που πηγαίναμε και στηρίζαμε αυτούς τους ανθρώπους, τους παράτυπους μετανάστες, που ζούσαν και εξακολουθούν να ζουν, δυστυχώς, σε άθλιες συνθήκες. Και ιδιαίτερα όταν ερχόταν ο έλεγχος του μεικτού κλιμακίου του ΙΚΑ, βουτούσαν σαν τους ασβούς στα κανάλια και μου θύμιζαν το τραγούδι του Σαββόπουλου “αναπνέεις με καλάμι με καλάμι", για να μην τους πιάσει ο έλεγχος και τους διώξουν από τη δουλειά και ταυτόχρονα φοβόντουσαν για την απέλαση».
Επεσήμανε, επίσης, ότι η τροπολογία, που αφορά την αγροτική παραγωγή σε όλη την Ελλάδα, επαναφέρει την ανθρώπινη διάσταση του εργαζόμενου με την προσωρινή άδεια εργασίας και την ασφάλιση του στον ΟΓΑ με εργόσημο. Τα Δημόσια Ταμεία θα εισπράττουν χρήματα, ενώ οι εργοδότες - παραγωγοί θα σέβονται απόλυτα από εδώ και πέρα τους νόμους.
«Θα υπάρχει σεβασμός πρωτίστως στους εργάτες και στην καταβολή του νόμιμου μεροκάματου. Ταυτόχρονα θα έχει όφελος και ο εργοδότης από την καταβολή του εργόσημου που θα υπολογίζεται στα έξοδα της επιχείρησης και επομένως θα φορολογείται λιγότερο, θα έχει κέρδος».
Θαυμάστε τον:
.
 Read more: http://www.newsbomb.gr

Οι Ελληνες δεν θέλουν τους "μετανάστες",λαθροεισβολείς σε ποσοστό 86%

ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


Οι Ελληνες δεν θέλουν τους μετανάστες σε ποσοστό 86%
Δημοσκόπηση του Pew Research Center αποκαλύπτει ότι το 86% των Ελλήνων θέλουν λιγότερους μετανάστες στη χώρα τους. Στην Ιταλία, το ποσοστό φτάνει το 80% , στη Γαλλία 57% και στο Ηνωμένο Βασίλειο 55%.

Στην περίπτωση της Ισπανίας το ποσοστό διαμορφώνεται στο 47%. Το 40% πιστεύει πως ο σημερινός αριθμός πρέπει να παραμείνει ως έχει, ενώ άλλο ένα 10% δε θα είχε πρόβλημα με περισσότερους ακόμη μετανάστες.

Στη Γερμανία, το ποσοστό εκείνων που θέλουν λιγότερους μετανάστες είναι 44% και στην Πολωνία 40%.

Η έρευνα που δημοσιεύεται σήμερα διεξήχθη τον Μάρτιο και Απρίλιο σε δείγμα 7.022 ενηλίκων σε επτά ευρωπαϊκές χώρες: Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Πολωνία και Ηνωμένο Βασίλειο και εξετάζει την αντίληψη των πολιτών για την Ευρωπαϊκή Ένωση ( ΕΕ ), το ευρώ, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την οικονομική ολοκλήρωση στην Ευρώπη.

Οι ερευνητές εξέτασαν επίσης συγκεκριμένα θέματα όπως η αγορά εργασίας, το δημόσιο χρέος και η ανισότητα και έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της μετανάστευσης.

Ο Bruce Stokes διευθυντής του Pew Global Attitudes δήλωσε ότι «εξεπλάγη από τα αποτελέσματα της έρευνας στην περίπτωση της Ισπανίας».

«Δεδομένου ότι η Ισπανία έχει τόσα πολλά προβλήματα με τη μετανάστευση ιδίως μετά την κρίση, έμεινα έκπληκτος με το σχετικά χαμηλό ποσοστό » δήλωσε ο Stokes.

Ο εμπειρογνώμονας σημείωσε επίσης ότι η αρνητική αντίληψη για τους μουσουλμάνους είναι χαμηλότερη στην Ισπανία από ό, τι σε άλλες χώρες . Το 46 % των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι είχαν αρνητική άποψη σε σύγκριση με το 49 % των Ισπανών που τους βλέπουν ευνοϊκά.

«Το γεγονός ότι 46% έχει αρνητική άποψη για τους μουσουλμάνους δεν είναι καλό αλλά το ποσοστό είναι χαμηλότερο από ότι στην Πολωνία (50%), την Ελλάδα (53 %) και την Ιταλία (63%)» δήλωσε ο Stokes.

Οι Γάλλοι έχουν καλύτερη άποψη (72 %), ακολουθούμενοι από τη Μεγάλη Βρετανία, όπου το 64% τους αποδέχεται.

Στην περίπτωση των Ρομά οι Ισπανοί έχουν μια ευνοϊκότερη εικόνα (56 %) από τις υπόλοιπες χώρες που συμμετείχαν στην έρευνα. Στον αντίποδα βρίσκεται η Ιταλία, όπου το 85 % του πληθυσμού δεν βλέπει θετικά τη μειονότητα.

Επιπλέον , οι περισσότεροι από τους Έλληνες (70 %) , οι Ιταλοί (69 %) , οι Πολωνοί (52 %) και οι Γάλλοι (52 %) πιστεύουν ότι οι μετανάστες αποτελούν βάρος για τις οικονομίες των χωρών τους, ενώ αντίθετα στην Ισπανία οι πολίτες είναι σχεδόν διχασμένοι. Το 46% θεωρεί πως οι μετανάστες είναι πρόβλημα ενώ το 47% θεωρεί πως αντίθετα οι μετανάστες βοηθούν την οικονομική ανάπττυξη της χώρας.

Αρμενία: Βελούδινη επανάσταση με άρωμα…Παγκοσμιοποίησης (Βίντεο)



Εδώ και αρκετές ημέρες, ο λαός της Αρμενίας βγαίνει στους δρόμους της χώρας και διαδηλώνει.
Οι διαδηλωτές ζητάνε:
Δημοκρατία, αυξήσεις στους μισθούς και σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.
Μόνο και μόνο που ο λαός «αυθόρμητα» ζητάει Δημοκρατία κλπ καταλαβαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά.
Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας παραιτήθηκε πριν αρκετές ημέρες, διότι δεν άντεξε την πίεση που ασκούσαν οι πολίτες.
Η δήλωση παραίτησης του Σερζ Σαρκισιάν
Παραιτούμαι από τον θώκο του ηγέτη της χώρας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, παραιτήθηκε διότι όπως είπε δεν επιθυμεί να υπάρχουν διαμάχες στην χώρα. Ο Σαρκισιάν διατηρεί πολύ στενούς δεσμούς με την Μόσχα και αυτό έχει την σημασία του.
Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Νικόλ Πασινιάν, εμφανίζεται ως ο «εκλεκτός» του λαού, αφού «έβγαλε» τον κόσμο στους δρόμους.Το έργο με τις «βελούδινες επαναστάσεις» το έχουμε δει πολλές φορές.
Ο λαός της Αρμενίας ή τουλάχιστον ένα μέρος του, ζήτησε περισσότερη Δημοκρατία και αυτό μας δείχνει κάτι απλό:
Προφανώς, ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας δεν ήταν αρεστός στην Νέα Τάξη, οπότε τον ανάγκασαν να παραιτηθεί.
Οι βελούδινες και ειρηνικές επαναστάσεις γίνονται με σκοπό την προώθηση της Παγκοσμιοποίησης. Με τρόπο ειρηνικό λοιπόν, ο λαός της Αρμενίας τα επόμενα χρόνια θα καταλάβει τι σημαίνει Νέα Τάξη για τα καλά.
Το ότι ο «εκλεκτός» του λαού έχει την στήριξη της Νέας Τάξης, δεν σημαίνει ότι ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας είναι «άγιος» αλλά το σχέδιο είναι ολοφάνερο.
Όποιος ηγέτης δεν είναι αρεστός, φεύγει με συνοπτικές διαδικασίες!
Συμπέρασμα
Οι ειρηνικές και πάνω από όλα αυθόρμητες αντιδράσεις του λαού είναι απόλυτα προβλέψιμες άρα και προγραμματισμένες. Ο λαός της Αρμενίας, σύντομα θα καταλάβει ότι δεν θα καλυτερεύσουν τα πράγματα για την χώρα αλλά θα πάνε από το κακό στο χειρότερο!
Τα ίδια έχουν γίνει σε πολλές χώρες πάνω στον πλανήτη ώστε να...εκδημοκρατιστούν και είδαμε τα αποτελέσματα!
 el.gr
 

Μολότοφ και πετροπόλεμος γύρω από το Πολυτεχνείο


Δείτε τις φωτογραφίες απο το newsbeast.gr


14:49
01/05/2018
Μολότοφ και πετροπόλεμος γύρω από το Πολυτεχνείο



Ένταση και ρίψη χημικών σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Τοσίτσα και Πατησίων, μετά την ολοκλήρωση των συγκεντρώσεων και πορειών για την Πρωτομαγιά.
Δεκάδες άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο πέταξαν πέτρες και μολότοφ κατά των ΜΑΤ, που απάντησαν με χημικά. Την ίδια ώρα στην πλατεία Εξαρχείων έχουν στηθεί οδοφράγματα.
IMG_4906 IMG_4907
IMG_4894 IMG_4896 IMG_4897 IMG_4902Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος
 πηγη