04 Νοεμβρίου 2017

Την οικογένεια του 11χρονου Αμίρ επισκέφθηκε ο Γιάννης Μουζάλας (Στην οικογένεια της ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ Μυρτους, που βιάστηκε και καταστράφηκε η ζωή της από έναν ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑ, ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!1)




Όπως εξήγησε ο ίδιος στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, «πήγα σαν μια ένδειξη ότι η πολιτεία θέλει να προστατεύσει αυτούς τους ανθρώπους και ότι παρ’ όλες τις στιγμές σαν αυτή, ο λαός μας παραμένει αλληλέγγυος στους πρόσφυγες».

Επίσης, όπως είπε ο κ. Μουζάλας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Αμίρ και τη μητέρα του και τούς εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην περιπέτεια που περνάνε.



Άντε στο "διάολο ΡΕ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ... 

Επισκεφθήκατε το λαθράκι και ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟ.

Την ΕΛΛΗΝΙΔΑ γιαγιά, που την έκαιγαν οι λάθρο, την επισκέφθηκες ρε ξεφτιλισμένη λαθρολάγνα ρόμπα;;;

Στους ΕΛΛΗΝΕΣ, ρε Γιαννούλα, μπορείς να εγγυηθείς ασφάλεια;
ΟΧΙ... ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!
ΓΙΑ ΣΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΛΑΘΡΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΕΙΣΤΕ Η ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ, Η ΠΙΟ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΑΠΕΧΘΗΣ ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
Όχι... Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. 
Αλλά ας όψονται τα πουλημένα και ξεφτιλισμένα ανθελληνικά ΜΜΕ, που σας δίνουν βήμα...
ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ.


   Καλλιόπη Σουφλή
Πολιτικός Αναλυτής

Υ.Γ. Για λογαριασμό των ΕΛΛΗΝΩΝ, να μην μιλάς ρε... "γυαλιστή των πόμολων"...




Την οικογένεια του 11χρονου Αμίρ, που δέχθηκε ρατσιστική επίθεση τα ξημερώματα της Παρασκευής στο σπίτι του, επισκέφθηκε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.



Όπως εξήγησε ο ίδιος στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, «πήγα σαν μια ένδειξη ότι η πολιτεία θέλει να προστατεύσει αυτούς τους ανθρώπους και ότι παρ’ όλες τις στιγμές σαν αυτή, ο λαός μας παραμένει αλληλέγγυος στους πρόσφυγες».
Επίσης, όπως είπε ο κ. Μουζάλας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Αμίρ και τη μητέρα του και τούς εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην περιπέτεια που περνάνε.
Η οικογένεια του Αμίρ ανέφερε στον υπουργό ότι φοβήθηκαν πολύ με την επίθεση, αλλά εκείνος τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι ασφαλείς. 
Ήδη η οικογένεια μεταφέρθηκε και μετεγκαταστάθηκε σε άλλο διαμέρισμα.
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ



Πηγή

Ανήλικα κινδύνευσαν να καούν από φωτιά στην Καλαμάτα – Τους είχε κοπεί το ρεύμα και άναψαν κεριά!



Την ίδια ώρα που το παιδί τον εισβολέων τον Αμίρ  τον υποδέχεται ο Τσίπρας στο Πρωθυπουργικό γραφείο του Μαξίμου, με τιμές Αρχηγού κράτους.
 fyllokaiftero1.blogspot.com
«Λαχτάρησε» μια γυναίκα στην Καλαμάτα, όταν σε δωμάτιο του σπιτιού της που κοιμόντουσαν τα τρία ανήλικα παιδιά της, εκδηλώθηκε πυρκαγιά από αναμμένο κερί.

Η ΔΕΗ της είχε διακόψει την ηλεκτροδότηση λόγω οφειλών με αποτέλεσμα να ανάβουν κεριά για να κινούνται μέσα στους χώρους του σπιτιού.

Από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι τα ξημερώματα της Κυριακής, 29 Οκτωβρίου ένα από τα παιδιά, υπέστη ελαφρά εγκαύματα.

Επικοινώνησε με τον δήμαρχο της Καλαμάτας, κύριο Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος επιβεβαίωσε το συμβάν και δήλωσε πως, «πρόκειται για μια υπερήφανη οικογένεια στην οποία είχε κοπεί το ρεύμα.

Εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε για να τους στηρίξουμε. Τους πήγαμε φαγητά, συγκεντρώσαμε χρήματα και μάλιστα κάναμε αίτημα στην ΔΕΗ προκειμένου να επανασυνδεθεί το ρεύμα»,σύμφωνα με το newpost.gr και  το pentapostagma.gr


Δολοφονική επίθεση εισβολέα «πρόσφυγα» σε αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ – Το έκρυψαν τα ΜΜΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Πιο συγκεκριμένα το «προσφυγάκι» βρισκόταν πάνω στα κάγκελα του νέου λιμένα προσπαθώντας να εισβάλει εντός.

Ο αστυνομικός τον πλησίασε με την μηχανή του, προκειμένου να τον εμποδίσει. Τότε το «προσφυγάκι» τον κλώτσησε, αλλά ευτυχώς ο αστυνομικός δεν έχασε την ισορροπία του και κατάφερε να μην πέσει από την μοτοσυκλέτα.

Στην συνέχεια ακολούθησε καταδίωξη και το «προσφυγάκι» συνελήφθη στην Ακτή Δυμαίων, κατόπιν «μάχης» των αστυνομικών με άλλα «προσφυγάκια», που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, επιχειρώντας να απελευθερώσουν τον συλληφθέντα.

Φυσικά, η είδηση κρατήθηκε κρυφή από όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, γιατί δεν συμφέρει το σύστημα να ακούγονται τέτοιες ειδήσεις!


ΠΗΓΗ

Ελέω Τσιπροαριστεράς: - Άρχισαν οι «καταργήσεις» φύλου: Ο Ιάσωνας που θα λέγεται και «Αντιγόνη»




Εκτός από την αλλαγή φύλου στα 15 που πέρασε προσφάτως από την Βουλή, πλέον βλέπουμε και άλλες περιπτώσεις-σημάδια των καιρών όπως αυτό του Ιάσωνα-Αντιγόνη…
Ενώπιον του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου τέθηκε για πρώτη φορά η κατάργηση φύλου. 32χρονος φοιτητής ζήτησε να προστεθεί το όνομα Αντιγόνη δίπλα στο όνομα Ιάσωνας. Επέλεξε έτσι την άφυλη φύση του.
Η πρώτη δίκη για κατάργηση φύλου έγινε ένα μήνα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου.

«Το» Ιάσωνας-Αντιγόνη κατέθεσε την αίτηση για την κατάργηση του φύλου από τα προσωπικά του στοιχεία. Επικαλέστηκε το νέο νόμο καθώς, όπως τόνισε, δεν νιώθει ότι ανήκει σε κανένα από τα δύο φύλα.
Ευχήθηκε κάποια στιγμή να σταματήσει να αποδίδεται φύλο στα νεογέννητα παιδιά καθώς αυτό συνιστά παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ  

Αυτή η ανάρτηση, είναι αφιερώνει σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ - "ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΣΙΠΡΑ -ΚΑΜΜΕΝΟ.


Αυτή την ανάρτηση, την αφιερώνω σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΣΙΠΡΑ -ΚΑΜΜΕΝΟ. 

Τίτλος Σχολιο: ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ - Πηγή 

Προσυπογραφή: fyllokaiftero1.blogspot.com

Στο Μαξίμου ο 11χρονος Αμίρ: Ο Τσίπρας του έκανε δώρο μια ελληνική σημαία

 

Αυτή τη ανάρτηση, την αφιερώνω στους πρώην φίλους μου που ψήφισαν Τσίπρα και γι αυτό τους διέγραψα,  και σε όλους τους ψηφοφόρους - δολοφόνους της Ελλάδας, μαζί με μια ευχή:  

ΕΡΙΝΥΕΣ τους, να είναι το πρόσωπο της ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΥΡΤΩΣ, που βίασε και προσπάθησε να σκοτώσει ένα λαθρο-κτήνος, και τα πρόσωπα της κάθε ελληνίδας γιαγιάς, του κάθε έλληνα, που δέχτηκαν τις δολοφονικές επιθέσεις των λαθροεισβολέων.

 

Πείτε μου ρε ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, γιατί "ο ΠΟΥΣΤΗΣ" ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, δεν δέχθηκε την ΜΥΡΤΩ, στο Μαξίμου;

 

Πείτε μου ρε ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, γιατί αυτός "Ο ΠΟΥΣΤΗΣ", δεν δέχθηκε στο Μαξίμου την ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ, που την σιδέρωσαν οι λάθρο;

 

Πείτε μου ρε ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, γιατί αυτός "Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ", δεν δέχθηκε στο Μαξίμου, ούτε έναν ΕΛΛΗΝΑ - ΕΛΛΗΝΙΔΑ, που έπεσε θύμα βίας των λάθρο;

 

Πες μου ρε ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ανθελληνο-παρατηρίου του Ελσίνκι, ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;

 

΄Οταν όλοι εσείς που ψηφίσατε αυτόν "ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ", δεχθείτε τις δολοφονικές επιθέσεις των λαθροεισβολέων, πράγμα που εύχομαι ολόψυχα, οι τελευταίες σας λέξεις, να είναι: "ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ"


 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ, προβάλουν το λαθράκι, αλλά για την ΜΥΡΤΩ, ούτε λέξη.

 

Υ.Γ.2. Αξίζει να διαβάσετε και τα σχόλια που ακολουθούν.



Στο Μαξίμου ο 11χρονος Αμίρ: Ο Τσίπρας του έκανε δώρο μια ελληνική σημαία


«Κάποιοι στέρησαν από τον Αμίρ την τιμή να κρατήσει την σημαία μας - Σήμερα του την έδωσα για να θυμάται και να τιμά τις αρχές & τις αξίες μας» έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο πρωθυπουργός μετά τη συνάντηση

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε στις 2:30 το μεσημέρι ο 11χρονος Αμίρ, που δέχθηκε επίθεση στο σπίτι του από αγνώστους, μετά το σάλο που προκλήθηκε γιατί ενώ είχε κληρωθεί να κρατήσει την ελληνική σημαία τελικά κράτησε την ταμπέλα με το όνομα του σχολείου του στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.


Το αγόρι από το Αφγανιστάν πήγε στο Μαξίμου μαζί με την μητέρα του, τον υπουργό Μετανάστευσης, Γιάννη Μουζάλα και τον αντιδήμαρχο μεταναστών και προσφύγων της Αθήνας, Λευτέρη Παπαγιαννάκη.

Ο πρωθυπουργός επεφύλασσε ένα δώρο-έκπληξη για τον μικρό Αμίρ. Τού χάρισε την ελληνική σημαία λέγοντας του μιας και δεν σου δώσανε την ελληνική σημαία, θα σου κάνω εγώ μια δώρο. Όπως έγραψε μάλιστα λίγο αργότερα στο λογαριασμό του στο twitter:«Κάποιοι στέρησαν από τον Αμίρ την τιμή να κρατήσει την σημαία μας. Σήμερα του την έδωσα για να θυμάται και να τιμά τις αρχές & τις αξίες μας». 


Χθες ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον μικρό Αμίρ και τη μητέρα του προκειμένου να τους εκφράσει την συμπαράστασή του καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής δέχθηκαν επίθεση στο διαμέρισμα που διέμεναν .










Σχόλια

204

Ζήτω η Αριστερά, Ζήτω ο Αλέξης Τσίπρας!04/11/201717:32Αυτό είναι το μεγαλείο της Αριστεράς! Ο Αλέξης Τσίπρας ξελάσπωσε πάλι την Ελλάδα και μας έκανε όλους περήφανους! Ένα μάθημα ανθρωπιάς, χτύπημα στην ξενοφοβική και ρατσιστική δεξιά! Γι αυτό είμαστε αριστεροί, γι αυτό αγωνιζόμαστε! Ισότητα, δικαιοσύνη, πάλη ενάντια στο ρατσισμό, ίσες ευκαιρίες για όλους ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία και πιστεύω.


ΟΥΣΤ ΒΟΘΡΕ, ΦΑΣΙΣΤΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΕΛΛΗΝΩΝ04/11/201717:32Φυσικα ουτε λογος για να κληθει καποιος Ελληνας στο μαξιμου...οποιος αλλος εκτος απο Ελληνες ειναι ευπροσδεκτος!


αισχος04/11/201717:31Καλό το σενάριο σας κύριοι αλλά ο πολύπαθος ιθαγενής ελληνικός λαός αυτά τα βλέπει και τα ακούει βερεσε.θα εισπράξετε άπαντες το τίμημα των ψεμματων και των κοροιδιων στις επόμενες κάλπες.και δεξιοί και οι όμοιοι τους αριστεροί.


η εγκληματικη οργανωση σε νεα σκηνοθεσια...04/11/201717:30Τετοια Ανθελληνικη συμμορια ουτε στα ονειρα μας! Εμετικη σκηνοθεσια σε ενα κακουγουστο εργο που δεν συγκινει πια κανεναν....ο παρανομος και διορισμενος με 50 αντισυνταγματικες εδρες δωρο φασιστας και ανθελληνας ψευτοπρωθυπουργος που μετετρεψε το 65% του δημοψηφισματος απο ΟΧΙ σε Ναι, υποδεχθηκε εναν αλλο παρανομο εισβολεα που συμφωνα με τις διεθνεις συνθηκες θα επρεπε να εχει απελαθει οπως γινετε σε ολα τα κρατη...αυτη ειναι η αληθεια...θα ερθουν πολυ χειροτερα σε αυτο τον τοπο, οποιος μπορει να σηκωθει να φυγει...Δολοφονουν Ελληνες για να σωζουν λαθρομεταναστες και ισλαμιστες...κλεβουν τα σπιτια ελληνων για να στεγαζουν λαθρομεταναστες...


Εμένα που 04/11/201717:28κακοποιήθηκα άγρια από τα μνημόνια των τελευταίων ετών γιατί δεν με κάλεσε στο Μαξίμου ?


Αλέξη ολοκλήρωσε...04/11/201717:28Να τον πάρεις και να τον πάς στο σπίτι σου να παίξει με τον Ερνέστο.Επίσης η Μπέτυ να κεράσει καφέ και κουλουράκια τη δύστυχη μαντηλοφορούσα.


Απο περιεργεια ...04/11/201717:27Την Μυρτώ που την βιασε το ανθρωπόμορφο τερας επίσης αφγανός και της κατέστρεψε την ζωή ,τι έκανε ο πρωθυπουργός?Αλλα ξέχασα ,είναι λαθρολάγνος.Αντί να δώσει το πρώτο παράδειγμα με το να υποστηριξει την νομιμότητα ,αφου οι λαθρομετανάστες περάσαν παράνομα στην χώρα ,κάνει επικοινωνιακά παιχνίδια.Συγχαρητήρια για την πανσοφη επιλογή του Ελληνικού λαού.


Μήπως υπάρχει Γκέμπελς ? 04/11/201717:27Ρε λεβέντες, μπάς και ήταν στημένο ?


το προσπαθησε με τον εμφυλιο η αριστερα04/11/201717:26να μας διαλυσει ως εθνος θελοντας να μας ενταξει στον διεθνιστικο κομμουνιστικο ''παραδεισο'' ,αλλα απετυχε τοτε..τωρα επανερχεται με οριιστικη λυση στο ''ελληνικο ζητημα''... την προσπαθεια αρχικα Λιβανοποιησης της χωρας και τον επακολουθο οριστικο εξισλαμισμο της σε βαθος δεκαετιων...


arxos04/11/201717:25μπραβο


Θεσσαλονίκη- Μακεδονία 04/11/201717:21Νέο Οδυσσέα Τσερνάι ετοιμάζουν . Αλήθεια ο Τσίπρας ασχολήθηκε με την Χειμάρα ή δεν βρήκε χρόνο ακόμη;


Chanel04/11/201717:21Την Μυρτώ μας, ποτε θα την συναντήσει? Α...συγνωμμη, το ξέχασα, είναι ΕΛΛΗΝΙΔΑ οποτε δεν αξίζει τον κόπο!!!!!!!!! Η πιο εμετική κυβέρνηση ever!


Q04/11/201717:21Ο Τσιπρας και η συμμορια του δεν ελεγαν περσι πως η Ελληνικη σημαια δεν ειναι παρα μονο ενα πανι και καλυπταν με την δικαιολογια του "παιδια ειναι αφηστε τα να παιξουν" ολους εκεινους τους ΚΕΕΡΦΑδες που την καιγανε εξω απο το Πολυτεχνειο? Αφου η φασιστερα μισει την Ελληνικη σημαια και ολα οσα πρεσβευει, τοτε γιατι την εδωσε στον "ταξικο της αδελφο" και γιατι αυτο θεωρειται καλο απο καποιους? Για τα κομμουνια αυτο θα πρεπε να θεωρειται ως υβρις. Να δινει ο Τσιπρας στο χαιδεμενο του το ναζιστικο συμβολο των ακροδεξιων? Μαζευτειτε κοκκινοι φασιστες να κραξετε τον ηγετη σας που ξεστρατισε!


George04/11/201717:21Πόσο θέατρο πια; Έλεος!


rockos2104/11/201717:21Άλλο ένα σόου του υπαλλήλου της Μέρκελ. Από τη μια κόβει το ΕΚΑΣ, υπερφορολογεί, ληστεύει το λαό και από την άλλη φωνάζει κάθε 3 και λίγο τις κάμερες ο Ρουβάς τη πολιτικής για να χαζεύει το πόπολο.


Αυτό είναι μαντήλα με μαίανδρο04/11/201717:17ή με γελάνε τα μάτια μου?


Kostas04/11/201717:15Η Ελλάδα είναι ο ο πιο ελκυστικός προορισμός του πλανήτη για οποιοδήποτε τυχοδιώκτη γουστάρει να αφήσει τον τόπο του , να μπει σε μια βάρκα και να έρθει στην Ευρώπη .... Αυτό είναι κυρίως έργο Alexi ... και μετά μιλάμε για το πώς θα ανασχεσουμε το κύμα που θα φτάσει στα νησιά ... οταν στέλνουμε αυτή την εικόνα στον πλανήτη είναι σαν να τους λέμε "ΕΛΑΤΕ" ... Bravo Alexi !!


dimitris04/11/201717:15καραγκιοζιλικια διχως ορια. Να ναι καλα οι συμβουλοι.


Ξενιτεμένος04/11/201717:08Στην επόμενη παρέλαση προτείνω να κρατούν τη σημαία και τυχαίοι τουρίστες, όχι μόνο μεταναστεσ που ειναι στην ελλάδα ένα χρόνο. Αφού οι αριστεροί στην Ελλάδα δεν καταλαβαίνετε τό σημαίνει να κρατάς την ελληνική σημαία ολα τα αλλα ειναι απλώς λόγια!!! Ντροπή.... Βάλατε την σημαία της Ελλάδας μας στην ίδια μοίρα με τη σημαία του Ολυμπιακού/ΠΑΟ/ΑΕΚ κλπ...


Χμμ04/11/201717:07Εκεί που συνειδητοποιείς ότι κανείς από αυτούς δεν νοιάστηκε για την Μυρτώ, αλλά ο μικρός Αμίρ και η οικογένεια του θα μετακομίσουν σε καλύτερο σπίτι με τα έξοδα τους πληρωμένα.



Χαριλαος ΚΑΤΕΒΑΣ04/11/201717:06Η επίθεση στο σπίτι τού Αμίρ ήταν πρόστυχη καί απαράδεκτη. Την Ελληνική σημαία όμως, πρέπει να την κρατούν Έλληνες καί Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Εγώ εάν πάω στο Λονδίνο καί γίνω 1τος μαθητής, θα μού δώσουν μετά την σημαία τους,γιά να παρελάσω ενώπιον της Βασίλισσας? Όχι φυσικά. Αν κάποιος Χριστιανός Ορθόδοξος πάει στην Σαουδική Αραβία και πρωτεύσει σε πανεπιστήμιό τους, θα τού δώσουν τιμητικά την σημαία τους, για να παρελάσει ενώπιον τού Βασιλιά τους? Σας ερωτώ,θα κάνουν τέτοια κίνηση? Οπωσδήποτε όχι, αλλά και αν την κάνουν,θα είναι και γι' αυτούς, ένα πολύ μεγάλο λάθος. Γιά εμένα οί πολιτικοί μας, κάνουν τέτοιες κινήσεις για να πάρουν ψήφους από τούς αλλοδαπούς. Αυτό κι αν δεν είναι μικρότητα,σε όλο της το μεγαλείο.


204/11/201717:05 Ο πρωθυπουργος των ΛΑΘΡΟμεταναστων..


martvo04/11/201717:03ξέχασες να του δώσεις και το μπουκάλι οινόπνευμα αλεξιη (παλιά σου τέχνη κόσκινο) χαχαχα


μόνο αυτό έχω να πω04/11/201717:03Είμαι περήφανος που είμαι Ελλην και έχω πρωθυπουργό τον Αλ. Τσίπρα. Ολοι οι προηγούμενοι αρχηγοί του κράτους ήτο προδότες, συμφεροντολόγοι και κλέφτες και έκαναν κακό στην Ελλάδα και την αντιμετώπισαν, ως μια τεράστια μπίζνα. Αλλά βλέπω ότι αυτός ο λαός είναι αγνώμονας...


Παραπονιάρης04/11/201717:02Να τους δέχεται όλους,όχι μόνο τον Αμίρ.Και την σιδερωμένη προχτεσινή γριά και μένα τον δαχτυλοσκοπημένο απο τους φόρους πολίτη.Ο πόνος είναι ίδιος για όλους.Να μας δείξει και μας τρυφερότητα.Κανονική,όχι απο την άλλη.


Μόνο Κέντρο 04/11/201717:01Θα ξαναβγεί ο τσιπράκος στο τέλος. Ο Έλληνας σιχαίνεται το ρατσισμό και το ναζισμό. Όλες οι ελληνικές οικογένειες έχουν θύμα από ναζί. Ο Κούλης κοιμάται ή/και είναι δέσμιος κρυφο-ναζήδων.


ζορορ04/11/201717:00Κανενα αριστο ελληνοπουλο δεν καλεσες στο μαξιμου να βραβευσεις εσυ καο ο κολλητος σου καρανικας μονο αλλοθρησκοι και τεμπεληδες εχουν αξια για σενα αλλα θα παρεις γρηγορα την απαντηση σου τελειωμενε αριστερε


oooooooo04/11/201717:00 ο αλεξης υπερφορολογει την μεσσαια ταξη για να εχει ολους αυτους τους λαθραιους διπλα του να τους κανακευει και να μας σερβιρει σανο


είναι δυνατόν;04/11/201716:58καθημερινά με εκπλήσσει που ο πρωθυπουργός βρίσκει κάτι νέο να πει ,να κάνει,να ψηφίσει,να διατάξει,να υπογράψει που μειώνει το ελληνικό έθνος.Η ελληνική σημαία είναι σύμβολο που αντιπροσωπεύει αξίες και ιδέες που ο Αμίρ δεν ενστερνίζεται!Μια χαρά τιμή είναι η ταμπέλα του σχολείου που κράτησε,δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη του για την παιδεία που λαμβάνει.Ο διευθυντής ενήργησε ως όφειλε αφού σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα ο Αμίρ αρνήθηκε να εκκλησιαστεί εκείνη την ημέρα.Τα συμπεράσματα δικά σας.


ΚΑΛΑ04/11/201716:58Καλά δεν ντρέπονται; Τους δίνουν 400 ευρω για το ενοίκιο και κουπόνια για δωρεάν τρόφιμα από τα σούπερ μάρκετ. Είναι ανάγκη να κάνουν και αυτό το σημερινό σόου; Τους Ευέλπιδες που ξυλοκοπήθηκαν από αναρχικούς γιατί δεν τους δέχτηκε; Τελικά στην Ελλαδα όλοι έχουν διακαιώματα εκτός από τους Ελληνες.


GeorgeP 04/11/201716:57Αν ηταν Ελληνοπουλο θα ειχες την ιδια ευαισθησια κ Τσιπρα??? Γιατι δεν εχεις την ιδια ευαισθησια οταν βαζεις φορους και βιοπραγεις στη κυριολεξια κατα των μεσαιων κοινωνικων στρωματων??Ασε τους θεατρινισμους γιατι πλεον δεν περνανε.


homer04/11/201716:57Ο Αλέξης κάνει ότι μπορεί για να ανεβάσει τα ποσοστά της νέας δημοκρατίας .... Ο Κούλης όταν ανοίγει το στόμα του κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τα κατεβάσει ... Τα υπόλοιπα κόμματα όταν τους λές να αναλάβουν την πρωθυπουργία σφυρίζουν αδιάφορα .... Θεέ μου που μπλέξαμε ???


ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ 04/11/201716:55ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.


Κακοστημενη παρασταση04/11/201716:53Ετσι και αλλιως για τον Τσιπρα η Ελληνικη σημαια, εχει την ιδια αξια με μια κουρελου. Εχει σημασια λοιπον ποιος παραδιδει την σημαια, και τι σημαινει για αυτον. Στην συγκεκριμενη επομενως περιπτωση, τιποτα.


...04/11/201716:52Βρήκε τον Μπαμπακουμπο της η φασίστερα ...αυτον του Σαμαρα ... μόνο που δεν θα πάει ΝΒΑ πειτε του ... εδώ θα μείνει με μας ... αντε γειά


τακησ04/11/201716:50Εαν ο πονηρόσ ο δάσκαλοσ δεν είχε κάνει την εξυπνάδα τίποτα δεν θα γινόταν, θα πήγαινε στην παρέλαση όπωσ τόσοι και τόσοι αλβανοί και δεν θα το ήξερε κανένας το παιδάκι ,τώρα το κάναμε ήρωα με το τίποτα όλοι θέλουμε να κάνουμε πολιτική, πάρτα τώρα .


χεχεχεχε04/11/201716:49πιο πολυ θεωρω ντροπη να κρατα την ελληνικη σημαια ο τυπος αριστερα απο τον μικρο αφγανο παρα ο συμπαθεστατος νεαρος που ειμαι σιγουρος οτι δεν γνωριζει τι συμβολιζει αυτη η σημαια


Μπράβο04/11/201716:49Μπράβο.


Γνωστης04/11/201716:48Τι κοινό μας συνδέει με τους μουσουλμάνους Αφγανούς; Η χώρα αυτή αγωνίστηκε για δέκα χρόνια, το 1821-1830, για να απαλλαγεί από το Ισλάμ. Ο μικρός Αμίρ το γνωρίζει; Γνωρίζει γιατί υπάρχει ο σταυρός στη σημαία; Ο αγράμματος κομμουνιστής Τσίπρας τι γνωρίζει; Γνωρίζει ότι δίνει το σήμα σε εκατομμύρια "μικρούς Αμίρ", φανατικούς μουσουλμάνους, να έρθουν παράνομα στη χώρα μας;


Μαριάννα Μαθε04/11/201716:45Μας ρώτησες Τσίπρακο που έδωσες τη σημαία?προδότη!!!


Τωρα04/11/201716:45Τωρα την θυμηθηκες την σημαια Τσιμπλα? Οταν την καινε στα Εξαρχεια οι φιλοι σου δεν τρεχει τιποτα ε?


ΦΛΑΜΠΟΥΡ ΑΓΑΣ04/11/201716:44ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .ΩΣ ΣΚΙΩΔΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΓΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΝΑΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ .


Καλά ποιος καταχθονιος νους04/11/201716:43Έστησε αυτο το κακογουστο σκηνικό? Δεν αντιλαμβάνονται εκεί στο Μαξίμου, ότι η ολη προπαγάνδα που έστησαν, για μελλοντικά φηφαλακια, το μονο που δημιουργεί είναι ρατσιστικα αντανακλαστικα? Οι μετανάστες κ οι οργανώσεις τους δεν καταλαβαίνουν οτι εν τέλει η ολη Σκηνοθεσία , θα αποβει εις βάρος τους τελικά? Ωστε να την καταγγειλουν ως προβοκατσια? Όποιος σπερνει ανέμους στο τέλος θεριζει θυελες! Μετά απορουν οι δηθεν αριστεροι πως γιγαντωνεται η ρατσιστικη- ξενοφοβικη κουλτουρα, Βήμα -Βήμα, σαν αυτό του Αμιρ , ρίχνουν το λαδι στη φωτια, οταν αφήνουν να εννοηθει, οι Κυβερνωντες , οτι τους ενδιαφέρουν πιο πολύ οι μετανάστες, παρά οι Έλληνες.


....04/11/201716:42οταν θα μπουν οι πακισταν,οι αλβανη κτλ κτλ κτλ που εχουμε μαζεψει στην Ελλαδα και θα μας πεταξουν εξω απο τα δικα μας σπιτια και θα βαζ8υν τις σημαιες απο τις χωρες τους στα μπαλκονια μας θα σας πω εγω


Amirοι προγονοι 04/11/201716:42Μας τα πρηξατε με τον αφγανο. Ανθελληνικη κυβερνηση μας καταντησατε προσφυγες στην χωρα μας κ δωσατε αξια στον καθε λαθρομεταναστη. Την σημαια ειναι αξιος να την κρατησει απο εδω κ στο εξης μονο ο αριστουχος που ειναι χριστιανος ορθοδοξος κ οι προγονοι του πολεμησαν για την Ελλαδα. Αληθεια ο τσεναι πως τον λεγανε τι απογινε???


allergic to hypocrisy04/11/201716:42ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Α Ν Ε Κ Δ Ο Τ Ο.......................την σημαια την καιτε εσεις οι συριζοταλιμπαν ρε αλ χασαν.μην υποκρινεσαι.


οκ04/11/201716:40Βρήκαν το νέο σύμβολο της νέας τάξης για προώθηση στις μάζες. Ο μεικτός πληθυσμός είναι ένας από τους κορυφαίους στόχους της νέας τάξης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να έπεσαν πολλά τηλέφωνα από αφεντικά του εξωτερικού.


Πέφτουν οι μάσκες04/11/201716:38Ρατσιστικά και αντισυριζα σχόλια. Εσείς που είστε λοιπόν οι πλούσιοι κεφαλαιοκρατες και πατριώτες που ήσασταν τόσες δεκαετίες όταν η Ελλάδα πήγαινε φούντο; Όλοι συμφέροντα εξυπηρετείται και μάλιστα ατομικά όχι συλλογικά!



nm04/11/201716:36Από το 2002 έως το 2012 η Ελλάδα ξόδεψε πάνω από 80 εκ/ ευρώ για να στείλει 3.295 στρατιωτικούς στο Αφγανιστάν και για να συντηρήσει τη στρατιωτική μας δύναμη στη χώρα αυτή. Δεν κατάλαβα να ενοχλεί κάποιον η δαπάνη αυτή. Άρα λογικά, θα μας περισσεύει μία μικρή βοήθεια και για τον... Αφγανό Αμίρ. (Είναι δύσκολος ο συλλογισμός και δεν τον καταλαβαίνετε μήπως;)



;04/11/201717:04Καμία σχέση τα δύο. Η δύναμη στο Αφγανιστάν εστάλει λόγω υποχρεώσεων της συμμαχίας του ΝΑΤΟ. Ο πιτσιρίκος ειναι απλά ένας μικρός Αφγανός που έφτασε στη χώρα μας. Δεν αντιπροσωπεύει όλους τους Αφγανούς.


Κυνικός04/11/201716:50Ο "μικρός Αμίρ" δεν είναι μόνος του, σέρνει δεκάδες εκατομμύρια μουσουλμάνους πίσω του. Δες τους δείκτες γεννητικότητας του Αφγανιστάν....


BRAVO04/11/201716:35Ίσως η μόνη καλή πλευρά της αριστεράς!


Κωνσταντινος04/11/201716:34Μπραβο στον Πρωθυπουργο!!



Βασίλης04/11/201716:33Γιά τούς αριστερούς η Ελληνική σημαία είναι ένα εχθρικό σύμβολο πού απονέμεται ως τρόπαιο, μέ προφανή σκοπό τόν εξευτελισμό της. Άδικα πολλοί από εσάς τούς θεωρείτε αφελείς, αιθεροβάμονες ή ότι άλλο. Οι άνθρωποι μισούν παθολογικά τήν πατρίδα τους.



οκ04/11/201716:57Σωστός


Κεντρωος04/11/201716:31Αχαχαχαχαχαχαχαχα γελαω με ολων τα σχολια δεξιων και αριστερων κλαιω ρε φιλε αχαχαχαχαχαχα δεξιοι και αριστεροι κατι παιρνετε μαζι


ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ04/11/201716:28ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΧΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.


ρατσιστεs ανθελληνεs αριστεροκομμουνιστεs συριζα 04/11/201716:27οι φασιστεs ανικανοι σταλινικοι ανθελληνεs ρατσιστεs του συριζα το εκεταλλευονται με τοσο χυδαιο τροπο, και εχουν τοσο πολυ ξεγραμμενουs τουs ελληνεs θυματα λαθρομεταναστων και φτωχιαs, που γινομαστε ρατσιστεs για να μην μαs εξοντωσουν


ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ04/11/201716:25ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΣΑΝΕ ΚΙ Ο ΑΜΙΡ ΝΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΙ...ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΔΙΟΤΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ....ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ .


ΚΚΕ04/11/201716:24Την κοπέλα στην Κέρκυρα που πήγε να σκοτώσει ο Αφγανός ρατσιστής (είχε κάνει τατουάζ τη σβάστικα και τα αρχικά R+N, δηλαδή Racist+Nazi) δεν την είδε όμως... Ούτε καν ενημέρωσαν την interpol και τις Γερμανικές Αρχές ότι ο συγκεκριμένος είχε καταδικαστεί και την πλήρωσε η 19χρονη φοιτήτρια ιατρικής. Και μετά πετούσαν ο ένας στον άλλο το μπαλάκι των ευθυνών για τη μη ενημέρωση...


κουκουρουκου04/11/201716:23τετοια αθλιοτητα δεν εχω ξαναδει στα 51 μου, τετοιο σιχαμερο θεατρο πρωτη φορα, μα το θεο!!! δεκαδες νεκροι Ελληνες δολοφονημενοι απο λαθομεταναστες και γυφτους, αστυνομικοι που επεσαν στο καθηκον απο τρομοκρατες η πυρποληθηκαν απο αναρχικους, γυναικες βιασμενες και κοριτσια σαν τη μυρτω που θα υποφερουν μαρτυρικα για παντα, μικρα παιδια που δολοφονηθηκαν απο συμμοριες γυφτων που αλωνιζουν σε γκετο εδω και χρονια, ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ.


Λευτερης04/11/201716:18Αμα σε λενε αμιρ σε καλουνε στο μαξιμου.Αμα εισαι Ελληνας ευελπις και σε ξυλοκοπουνε "αντιφασιστες" δεν νοιαζεται το ακροαριστερο μορφωμα που ειναι κυβερνηση


Τους04/11/201716:14Ψηφισατε, και τωρα θα φατε ΟΟΟΟΟΟΛΟ το σανο που θα σας σερβιρουν, γιατι θελατε αυτά που σας εταζε ο camel eater πρωθυπουργος...Τα αλλα με τον πιτσιρικα είναι για καταναλωση , και ουτε μοντελα δεν στηνωνται ετσι...Φατε παραμυθα και σανο να παει στον μπαμπα σην Γερμανια...



ΣΟΦΟΣ04/11/201716:12ΣΥΡΙΖΑ δε θελατε απο τωρα θα δειτε πολλα ακομα.


Montazieros 04/11/201716:08Για να γίνουν ακόμη πιο γραφικοί αυτοί που μας κυβερνούν προτείνω να κυκλοφορούν όλοι με κονκάρδες που να γράφουν "Είμαστε όλοι Αμίρ". Δεν έχω τίποτε με το παιδάκι αλλά τέτοια ξεφωνημένη εκμετάλλευση ενός γεγονός, ποτέ δεν έχει ξαναγίνει. "




Montazieros 04/11/201716:46Μπράβο. Πες του αρχηγού σου να στείλει μια κονκάρδα και στον κολλητό του τον Ντόναλντ τον Τραμπ. Είναι και αυτός Αμιρ.


I WANT TO GO TO GERMANY04/11/201716:08 ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΕΣ ΖΗΤΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΙ ΕΓΩ... ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΥΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .


πάγια τακτικη04/11/201716:08Δεν καταλαβαίνω γιατί πειραζεστε. Αυτή είναι η πάγια τακτική του Μαξιμου για κάθε συνταξιούχο που η σύνταξη του μειώθηκε, για κάθε μικρομεσαίο που οι φόροι τον έχουν γονατίσει, για καθένα που δέχτηκε επίθεση από λαθρομετανάστη. Η κυβέρνηση αν μη τι άλλο είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για εμάς... Κατά λάθος μπορεί καμία φορά να μας ψεκάσει με δακρυγόνο αλλά και πάλι με καλή πρόθεση


Αριστοτέλης 04/11/201716:07Ελληνόπουλο, άριστο των αρίστων, σημαιοφόρος στο σχολείο του και ταυτόχρονα θύμα bulling από τα καλόπαιδα που θεωρούν την επιτυχία, κουσούρι και την αχρηστία "μαγκιά", από τις συμμορίες ανηλίκων εντός και εκτός σχολείου, θύμα της μετριότητας που το αναγκάζει να έρπει αντί να καλπάζει γιατί δεν είναι σωστό να υπάρχουν σχολεία ή έστω τμήματα που ν' απευθύνονται στα χαρισματικά παιδιά, για να μη νιώσουν κόμπλεξ τα υπόλοιπα... Δεν είδα κανένα τέτοιο παιδί στο Μαξίμου, ούτε καν σε δημαρχείο.... προφανώς δεν αξίζει τον κόπο....


Sakis04/11/201716:06Αν δεν ηταν για κλαματα θα ταν για γελια...


ΣΠΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ04/11/201716:05ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 20 %.



εθνεγερσια04/11/201716:05τη μυρτω την συναντησε?? το αμεα που σαπισαν στο ξυλο?? τη γρια που σιδερωσαν οι γεωργιανοι?? τα μικρα παιδακια στα νησια που τους εχουν επιτεθει σεξουαλικα πακιστανοι?? τους ελληνες σε ολη την ελλαδα που τους εχουν κατακλεψει οι λαθρο??? τους ευζωνες που εφαγαν ξυλο???? αυτα ειναι τα ισα δικαιωματα??? αυτο ειναι ρατσισμος σε βαρος των ελληνων. και που εισται ακομα. δειτε στο γιουτιουμπ βιντεακια του στρατηγου αυφαντη και θα καταλαβετε ποιο ειναι το μελλον της χωρας.


ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ04/11/201716:04Ο ΑΜΙΡΗΣ ΚΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ...ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ .


Σάς πήραμε χαμπάρι04/11/201716:02Ή προβοκάτσια είναι οφθαλμοφανής. Τά αίτια επίσης εμφανή γιά τούς νοήμονες ! Αυτό πού μοιάζει ακατανόητο είναι τό γιατί εσείς στό ΠΘ, έχετε σηκώσει τόσο ψήλα , μιά αριστερή ψευδή καί πασιφανή προβοκάτσια ;


12304/11/201716:02Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ .....


free pass a maxim04/11/201716:00ποιοι εχουν ελευθερας στο μαξιμου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; οι αμιρ ταλιμπαν ρωμανος & σια μαφια ρουβικοτες!


faz04/11/201715:58Ο Π/θ δεν εχει να πει καμια κουβεντα ουτε να συναντησει τους γονεις του παιδιου που σκοτωθηκε απο αδεσποτη σφαιρα στο Μενιδι αλλα μπορει να συναντησει τον Αμιρ. Λυπαμαι αφανταστα για την πιο ανθελληνικη κυβερνηση της Ελλαδας μεχρι σημερα. Ουδεμια σχεση με Χρυση Αυγη εχουμε.Απαραδεκτοι στη κυβερνηση.



πωπωπωπωπ04/11/201716:15Πως δεν έχετε σχέση; Σε τι διαφέρει αυτό το μήνυμα με ενός Χρυσαυγίτη;



martvo04/11/201717:06δηλ όποιος μιλάει για τον Μάριο που δολοφονήθηκε είναι χα; λογική αριστερή: το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνόμος είναι όργανο, άρα ο αστυνόμος είναι μπουζούκι. οκ


Cyberdyne04/11/201716:09Να πάει να δει Έλληνες είναι μπαναλ και εκτός ιδεολογίας συριζανελ. Τι θα πει ο καρανικας, ο βιαλιανατος, και τα άλλα παιδιά.


κακομιρ04/11/201715:55Τσιπρα πες στον αμιρ πως πηρες το πτυχιο απο το πολυτεχνειο!!! Αχαχαχαχα! Εμεις ξερουμε!!




Cyberdyne04/11/201716:05Αν έχεις διαβατήριο ΚΝΕ δε χρειάζεται πτυχίο, όλες οι πόρτες ανοίγουν.


κουριερ04/11/201715:59πλαστικ πτυχιο απο την συριζοφαμπρικα!


Cyberdyne04/11/201715:54Υπάρχει και η άλλη εκδοχή. Να τον φώναξε για να του εξηγήσει ότι αν θέλει μπορεί να αλλάξει και φύλλο 15 χρονών. Να δει πως είναι κι απτην άλλη.


ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ04/11/201715:54ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΕΕ....ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ....ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ .



ANASTASIO04/11/201715:53ΚΑΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΖΟΜΕΡΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;


Νικος04/11/201715:53Κακοστημενο και τραγελαφικο σκηνικο αλα Βασιλακης Καιλας. Ο Συριζα ειναι ειδικος πλεον σε αυτο. Εν τω μεταξυ, συνεχιζει και τραβαει ενα θεμα που ουσιαστικα θα επρεπε να ειχε ληξει με την αναφορα στο περιστατικο της 28ης Οκτωβριου. Μια εβδομαδα μετα ο Συριζα, και ολα τα συνεπικουρουμενα οργανα, συνεχιζουν με τον ενα ή με τον αλλο τροπο να το συντηρουν. Οι λογοι; Πιστευω οτι ολοι τους γνωριζουμε.




@οτι04/11/201716:56Πληρώνεσαι που πληρώνεσαι με το κομμάτι, γράψε μας και κανένα κλασικό μαρξιστικό τσιτατο, εκείνα τα καλά της ΚΝΕ....


eva04/11/201715:52Το σπάσιμο του παραθύρου και ο εκφοβισμός ενός μικρού παιδιού είναι πράξεις καταδικαστέες. Ωστόσο, δεν βλέπω να ιδρώνει το αυτί κανενός από την πολιτική ηγεσία για τους Έλληνες που υπήρξαν θύματα των λαθρομεταναστών, π.χ. γιαγιά που σιδερώθηκε, Μυρτώ που βιάστηκε και πολλά άλλα θύματα κλοπών, βιασμών, δολοφονιών κλπ.. Επίσης, την Ελληνική Σημαία την κρατούσαν πάντοτε όχι μόνον Έλληνες, αλλά και οι άριστοι μαθητές. Δηλ. οι απόγονοι των Ελλήνων που θυσιάστηκαν γι' αυτήν. Μόνον γι' αυτούς μπορεί να συμβολίζει κάτι η Ελληνική Σημαία και για κανέναν άλλον. Τι κληρώσεις και μπούρδες μας λέτε??


ΦΩΤΗΣ04/11/201715:52ΩΡΑΙΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΥ (ΣΤΑΡ ΠΛΕΟΝ) ΣΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΖΑΜΙ............ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΥΤΥΧΙΑΣ,ΕΓΙΝΕ ΣΤΑΡΟΥΜΠΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.


ελληνας ιθαγενης μανιατης04/11/201715:51Ρε παιδια ελεος,..μα για ονομα,κανουμε δυο εως ..και τρεις, δουλειες .Τι να πω στα παιδια μου ,υπομονη να ερθουν οι εκλογές; Μα τι καταντια ειναι αυτη.Αντι να μιλησει ο προθυπουργος με τον καθε αριστο, του καθε σχολειου,...μιλαει ο..αμιρ ..μη με παρεξηγητε για χρυσαυγιτη ,αλλα φανταστειτε τι σπρωξιμο θα του εδινε ο καθε τσιπρας του πρωτου μαθητη,παιρνοντας τον ενα τηλεφωνο!! Μα τοσο πολυ πουλαει το αφγανακι!!!


204/11/201715:49Ο Αμιρ και οι αμοιροι Ελληνες. Α ρε Ελλαδα πως σε καταντησαν.


ταμαμ04/11/201715:490σκαρ σκηνοθεσιας σε ολον το συριζοταλιμπανοθιασο της κουμουνδουρου!


ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΥΜΑΡΩ04/11/201715:45Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΑΜΙΡ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΝΥ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ....ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ . ΟΤΑΝ Ο ΘΕΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΜΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΟΥ....ΔΡΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΠΑΝΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΡΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ...ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΟΣΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ .ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΡΟΛΑ ΣΠΑΩ ΤΖΑΜΙ ΣΚΟΡΠΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΕΒΑΖΩ ΡΟΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ .ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ .


papaki04/11/201715:43Ε, ναί, μετά τα προβοκάτσια των αριστερών παρακρατικών φασιστών, εκμεταλλευόμαστε και πολιτικά το πιο ασήμαντο γεγονός. Αυτά δεν το κάνετε σε καμία χήρα κανενός φουκαρά που αυτοκτόνησε εξ' αιτίας των καταστροφικών & ιδεοληπτικών χειρισμών σας, ούτε σε καμία βιασμένη ή οποιασδήποτε μορφής θύμα των ορκ που μας φέρνετε αβέρτα. Ω, κοντοζυγώνει η στιγμή της έκρηξης και ο διάολος που θα σας πάρει και θα σας σηκώσει... Ζω για την στιγμή που θα διώκεται ΠΟΙΝΙΚΑ ο κομμουνισμός, όπως σε κάθε άλλη χώρα που πέρασε την κομμουνιστική λαίλαπα.


Βρήκε ο Τσίπρας τη γενιά του...04/11/201715:39Επιτέλους ο Αλέξης συναντήθηκε με κάποιον του ιδίου αναστήματος. Τον λυπάμαι τον καημένο όταν στριφογυρνά νευρικά στην καρέκλα και χαζογελά αμήχανα όταν συναντιέται με πραγματικούς Ηγέτες, πραγματικών Εθνών. Με το μικρό Αμίρ επιτέλους αισθάνθηκε μια κάποια οικειότητα...


Ξεφτιλες04/11/201715:39Τι ξεφτίλα είστε ρε συριζαιοι!πόσο ποιο κάτω ρε!


νηρέας04/11/201715:38Ναι μεν ...!!! Αλλά .δεν πρέπει να φροντίζεις πρώτα τα του οίκου σου !?


ενα κι ενα04/11/201715:36ΕΞΩ οι αφγανοι απο την.ελλαδα. η ελλαδα ανηκει στους ελληνες . οι αφγανοι στο αφγανισταν


Αλητες04/11/201715:36Για τους ελληνες που εχουν ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ απο τριτοκοσμικους λαθρομεταναστες τιποτα ε;;;; Ποσο ξεφτιλες εχουμε για κυβερνηση ΠΟΣΟ;;;;;

germanotsolias04/11/201715:36τους χασαπιδες που τους σπανε τα μαγαζια θα τους μιλησει ο τσιπρας ;;; ολοι αυτοι που τους εχουν σπασει τα αυτοκινητα και τις περιουσιες στα εξαρχια θα τους δεκτοι ο τσιπρας ;;; ελληναραδες δικος σας ειναι να τον χαιρεστε και οταν ψηφιζεται να σκεφτεσται ... αν εχεται μυαλο φυσικα


Φασιστοειδες04/11/201715:36Και να ηθελε ο μικρος ο Αμιρ να γινει κατι σε αυτη τη ζωη, με τον ενα η με τον αλλο τροπο θα τον αναγκασουν σε αυτη τη χωρα να γινει εγκληματιας για να επιβιωσει


billtato04/11/201715:36Φωναξε και κανα δυσμοιρο αστυνομικο που τον εχουν "λουσει" με μολοτωφ.......ετσι για ξεμπρογκιασμα.....



Νεκρός της ΕΡΤ04/11/201715:33Το 2019 ανοίγει η περίοδος κυνηγιού της αριστερής καρακάξας....



Η συνάντηση Αμίρ - Πάκη 04/11/201715:33Για πότε έκλεισε ; Τον Αμίρ θα συνοδεύσει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ,απόντος στα νησιά του κ. Μουζάλα όπου θα βρίσκεται απο Δευτέρα για την υποδοχή των φιλοξενουμένων του λάθρο εισβολέων . Αυτή είναι η μεγάλη είδηση που θα παίζεται απο αύριο κάθε μισή ώρα απο την ΕΡΤ .


ΠΑΡΟΣ04/11/201715:32Η ΜΥΡΤΩ ΘΥΜΑ ....ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ "ΤΥΧΗ".


ouAoy!04/11/201715:32nobel στον αμιρ ταλιμπαν & oscar στον συριζοθιασο για το θεατρικο σωου...../εργο ....


Ελλαδισταν 04/11/201715:31Αμιρ για ευρωβουλευτής,δήμαρχος, βουλευτής, πολιτευτής,διευθυντής προϊστάμενος,ότι θέλει το παιδί.


αντιδήμαρχο μεταναστών και προσφύγων της Αθήνας.04/11/201715:29Τι ειναι αυτο παλι ??? πωωωω ...


Γιωργος04/11/201715:29Ρε άθλιοι ποτε τα κάνατε αυτά για ένα φτωχό Ελληνόπουλο , η ώρα που θα χαθείτε μια για πάντα έφτασε ΕΛΕΕΙΝΟΙ


faz04/11/201715:27Ποτε συναντησε τους γονεις του μικρου 11χρονου που σκοτωθηκε απο αδεσποτη σφαιρα στο Μενιδι. Γιατι ο πρωθυπουργος εχει επιλεκτκη ευαισθησια; Τοσες μερες το θεμα του Αμιρ ειναι πρωτοσελιδο εχουμε βαρεθει να διαβαζουμε.


Cyberdyne04/11/201715:26Να εξηγήσει ο κ. Τσίπρας στο μικρό Αμίρ σε ποιο σχολείο πάει το δικό του παιδί.


New scrap!!!04/11/201715:23Το είχε live η ΕΡΤ ??? ΤΟ ΕΧΑΣΑ, όχι ρε γαμ...!!!


γεια σου αμιρη04/11/201715:23"τρομαξες" και θα παρεις επιδοματα και αδεια και απολα.....εμεις οταν "τρομαζουμε" πληρωνουμε ενφια, χανουμε το σπιτι, μας ειρωνευονται και μας σκοτωνουν...αμιρη..


Χεστήκ@με04/11/201715:22Το μικρό ανθρωπάκι στι Μαξίμου


DIM04/11/201715:22Άντε, με το καλό και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον Σύριζα, μόλις κλείσει τα 18 ο Αμίρ.


ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ04/11/201715:22ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΟΓΕΙΑ ...ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΓΚΕΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΡΟΛΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΜΙΡ ΠΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΕΧΑΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΡΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ .


Επικίνδυνος Ρατσιστής04/11/201715:15Υρνα στο χορια σου μικρό Αμίρ....


Τι δε καταλαβαινετε;04/11/201715:14Το έγραψα και θα το ξαναγράψω.ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ!! Διαβάζω ειδήσεις.Θανατος Ζαφειροπουλου από Αλβανούς.Θανατος Δώρας πιθανόν από μετανάστη.Και πιο κάτω.. κρατά την ελληνική σημαία ο Αμίρ! Δε γίνονται ματάκια μου αυτά τα πράγματα.Δε δένει το γλυκό!Εξοργίζεται το κόσμο.Γιατι στη συνείδηση του κόσμου Μετανάστης =μουσουλμανος=δολοφόνος.Οταν στα δέκα απεχθή εγκλήματα τα 7 προέρχονται από μετανάστες..ο κόσμος τι θέλετε να κάνει;Ποιος Αμίρ;;


Nemesis04/11/201715:14Ο Πρωθυπουργός μιας χώρας οφείλει να είναι πρωθυπουργός για όλους τους πολίτες .Λυπαμαι που δεν είδα αντίστοιχη συμπεριφορά στις δικηγόρους που δέχτηκαν επίθεση με μπουνιές μέσα σε αστικό λεωφορείο έξω από τα δικαστήρια ,λυπάμαι για τη συμβολαιογράφο που της έσπασαν το γραφείο τα φιλαράκια του και την επόμενη φορά όπως είπαν θα τη σκοτώσουν ,λυπάμαι που και για το γιατρό στον Ευαγγελισμο έχουν τα ίδια σχέδιαδολοφονίας ....Λυπάμαι που ο τύπος αυτός είναι Πρωθυπουργός και εχει καταλύσει το Σύνταγμα και τους νόμους με το παρεάκι του.Περισσοτερο όμως λυπάμαι που μια χώρα σαν τηνΕλλαδα έπεσε στα χέρια ενός αλήτη .



Αμοιροι04/11/201715:13Ελληνες! Γιναμε προσφυγες στον τοπο μας! Σιγουρα ειναι καταδικαστεα η επιθεση,αλλα γιατι αυτη η ειδικη μεταχειριση; Ποτε ο Τσιπρας δεχθηκε καποιον ελληνα που καθημερινα υποφερει με τις επιθεσεις που γινονται απο αλλοδαπους; Προτεραιοτητα εχουν οι ξενοι;


stef04/11/201715:09Η προβοκάτσια στο μεγαλείο της


φυρφιρικος 04/11/201715:08Ξεφτιλίζμος σε όλο το μεγαλείο


GS04/11/201715:06Η κατάσταση θυμίζει τη Γερμανία/Μόναχο πριν την άνοδο του εθνικοσοσιαλισμού... το τσούρμο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αβαντάρει ουσιαστικά τους χρυσαυγίτες αδιαφορώντας για το κακό που κάνει στη χώρα... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ


Κυνικός04/11/201715:05Ισλαμο-κομμουνιστικο καθεστώς έχουμε. Μας κυβερναει ο βόθρος των Εξαρχείων και ιμάμηδες....


ΝΊΚΟΣ04/11/201715:03ΒΡΉΚΕΣ ΤΡΟΦΉ ΑΛΈΞΗ?? ΚΑΛΆ ΤΟ ΠΑΣ !!!


INSIDE JOB04/11/201715:01Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ....ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ .ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ .


Tυπος04/11/201715:00Θα τα πούμε όταν γίνουν εκλογές προδότη


Ξξ04/11/201715:00Ρε ξεφλα τσιπρα δεν ντρεπεσαι;;;; πας να εποφεληθεις απο το παιδι;;;


YiannisM04/11/201715:00Η απόλυτη ξεφτίλα. Μία ζωή τελικά η ηγεσία της αριστεράς χρησιμοποιεί την φτώχεια και την μιζέρια του άλλου για να τρώει αυτή με χρυσά κουτάλια.


κωστας αιρετικος04/11/201714:59Επικοινωνιακες πα@@@@ιες που τροφοδοτουν το νερομυλο της αντιδρασης και δινουν ψηφους στη χρυση αυγη.Οντως ο Συριζα ειναι ο καλυτερος σπονσορας τους και αυτος ο μπαγλαμας που εχουμε για πρωθυπουργο και το υπολοιπο τσιρκο μεντρανο οτι χειροτερο εχει δει η χωρα.Δεν υπαρχει σοβαροτητα .Αληθεια ποιος συμβουλευει τον τσιπροκιο στο να κανει τετοιου ειδους ενεργειες.Μετα απο το σημερινο το σεναριο της προβοκατσιας ειναι πολυ πιθανοτερο απο πριν.Ειναι αληθεια οτι χωρος της αριστερας ειναι μανουλα σε κατι τετοια.Παντα ετσι λειτουργουσε για να κρατησει το μαντρι οδηγουσε σε θανατο μερικα απο τα προβατα....πχ Πλουμπιδης!!!!!!


Ο γυφτοΤσιπρας θα δει και τον ΑΜΕΑ04/11/201714:59που ρατσιστες εδειραν στην ΑΣΟΕΕ?



Μακης04/11/201714:58Ναι, ναι. Ας ασχοληθουμε με τον Αμίρ. Οχι με τη φτωχοποίηση της χώρας, τους μισθους των 300 ευρώ, την ομολογία του Σύριζα ότι υπερφορολογεί τη μεσαία τάξη και τους συνεπείς για να μοιράζει λεφτά στα ψηφαλάκια του. Θα σε περιμένουμε στην κάλπη λαμόγιο.


NB04/11/201714:57Μπράβο στον πρωθυπουργό. Πρέπει να υπάρξει ισχυρή συμβολή καταδίκη του μίσους που προέρχεται απο την δεξιά.



Νικόλας ο Μερακλής04/11/201714:57Προτείνω ο άτυχος Αμίρ να συναντηθεί και με το σύντροφο Νικόλα. Να το πάρει μια βόλτα στο Drag Queen το παιδί, να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη και να ξεσκάσει.


@04/11/201714:56Την 85χρονη ηλικιωμένη που την σιδέρωσαν αποφυλακισθέντες Γεωργιανοί, γιατί δεν την κάλεσε στο Μαξίμου ο Τσίπρας; Μην μιλήσω καν για δολοφονίες, βιασμούς, ξυλοδαρμούς κλπ. Κρατήστε έστω τα προσχήματα. Οι καλύτεροι μαθητές του Γκέμπελς γίνατε...


Prince Myshkin04/11/201714:55Το χρονικό ενος προαναγγελθεντος θεατρικού.


ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ04/11/201714:54ΜΙΑ ΜΑΝΝΑ ΜΟΝΗ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΓΚΕΤΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΑ ΡΟΛΑ ......ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ .ΟΣΟΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΑΜΑΣΗΤΟ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ...ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .


Για το μικρό Αμίρ έχει χρόνο ο misrer Alexis 04/11/201714:53Για τη Περιφερειάρχη Αιγαίου που εδώ και είκοσι ημέρες ζητά συνάντηση για να του εκθέσει τα προβλήματα των νησιών απο τους χιλιάδες λαθρομετανάστες δεν έχει . Βγάλτε τα συμεράσματάσας για τη κλίκα που κυβερνά το τόπο και για τον καιροσκόπο ακροδεξιό Καμμένο που τη στηρίζει .


Άλαλος04/11/201714:53Σε αυτή την χώρα έχουμε χάσει το μέτρο...εννοειται καταδικαστέα κάθε πράξη που είναι εναντίον αδύναμων ανθρώπων ειδικά παιδιών αλλά τέτοια "ευαισθησία" απο τους κυβερνώντες είναι για γέλια..αλλαγή ατζέντας γιατί έτσι βολεύει στο σύστημα...συγκινωνούντα δοχεία μου φαίνεται το όλο σκηνικό.


Πολίτης04/11/201714:53αστειότητες και αριστερή παραφροσύνη!


νικη04/11/201714:52ντροπη σας για τα σχολια φασιστες...ευχομαι να σπασουν και στα δικα σας παιδια τα τζαμια στις 3.00 το πρωι ανθρωποειδη...μη ξεχασετε να πατε και εκκλησια αυριο αποβρασματα...



νικος04/11/201715:48Ευχιμαι να νοιωσετε τον φοβο και τον τρομο που ενοιωσαν οι ανθρωποι στην μαρφιν που εκαψαν ταγματα εφοδου της αριστερας . ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.


martvo04/11/201715:11μπααα, τα παιδιά μου τα έχω μάθει να μην σπάνε τα τζάμια του ίδιου τους του σπιτιού, ούτε να γράφουν χαρτόνια μούφα μετά, άρα χαλάρωσε μη πάθεις και τίποτα οκ


Left-Wing Sugar Daddy04/11/201714:51Kαι κλαμα οι απογονοι των ταγματασφαλιτων χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!Αλεξη δωσε πονο την σπορα των ηττημενων του 45.Περαστικα και καλη κλαψα ΦΑΣΙΣΤΕΣ.


Γελοίοι ανθέλληνες04/11/201714:51Σε λίγο θα φοβόμαστε να πούμε ότι είμαστε Ελληνες. Θα πέφτει φάπα απ τους μετανάστες. Θυμηθείτε το...


Q04/11/201714:50Για τρομαγμενος πολυ χαμογελαστος ειναι. Στην παρελαση ειχε κατι μουτρα, λες και τον ειχαν βαλει να κανει με το ζορι κατι που δεν ηθελε. Τωρα εχει ενα χαμογελο μεχρι τ'αυτια. Δεν ειδα εκεινη τη γρια που την ειχαν καψει με το σιδερο οι Γεωργιανοι να ποζαρει ολο χαρα... οπως και δεν ειδα τον Τσιπρα να την παιρνει τηλεφωνο και να την καλει στο Μεγαρο Μαξιμου. Απο ψεμα, υποκρισια, επιλεκτικη ευαισθησια και ξεφτιλα ειστε ασσοι ολοι εσεις του "Συνταγματικου τοξου" και της δηθεν δημοκρατιας...


TO ΟΡΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ..04/11/201714:50Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος ονόματι Αμίρ θα συναντηθεί με τον μικρό Αλέξη και θα ακολουθήσει ένας διάλογος κάπως έτσι: Πρωθυπουργός Αμίρ: Αλέξη, να είσαι επιμελής μαθητής, να μην κάνεις καταλήψεις και να μην λές ποτέ ψέμματα! Μικρός Αλέξης: Θα προσπαθήσω, κύριε, αλλά δεν μπορώ να σας το εγγυηθώ...


...04/11/201714:49Τα λόγια είναι περιττά. Δεν έχει νόημα να αρχίσω να αναρωτιέμαι γιατί δεν δέχθηκε ο πρωθυπουργός την μητέρα του Καντάρη, του Λαζανά ή της Μυρτούς, γιατί δεν επισκέφτηκε κανείς τους φαντάρους που έφαγαν ξύλο από αναρχοκομμουνιστές, γιατί, γιατί, γιατί... Πάντως, ναι, η όλη ιστορία είναι στημένη, μπας και ο Αμίρ και η μάνα του πάνε στην Γερμανία, όπου βρίσκεται ο πατέρας.


συριζαιος πασοκος04/11/201714:49δεν περναει ο χρονος με τιποτα να παμε σε εκλογες να ξεφορτωθουμε τα ανθελληνικα παρταλια.....


X04/11/201714:48Μας τα κανατε τσουρεκια με τον Αμιρ. Γιατι ετσι?


EE04/11/201714:48Αλλη μια παράσταση του τσίρκο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Επαρχία περιοδίες πότε ξεκινάτε?


πανος04/11/201714:47καραγκιοζιλικια....πρωθυπουργου ελα, σιγα σιγα πλησιαζεις το 4%και μετα θα εχει ισχυ η παροιμια: τι ειχες γιαννη ? τι ειχα παντα..


fox04/11/201714:47Εξαιρετική κίνηση και μπράβο στον πρωθυπουργό μας. Περιμένω με ανυπομονησία στο επόμενο εβδομαδιαίο πρόγραμμά του να περιλαμβάνονται σίγουρα και επικοινωνία-συναντήσεις με τις δυο γιαγιάδες της επικαιρότητας. Αυτήν που σιδερώθηκε στην Κυψέλη από από αδειούχους των φυλακών καθώς και με τη γιαγιά που έχασε στην Κόρινθο το σπίτι της σε πλειστηριασμό για 20 χιλ. ΜΠΡΑΒΟ Αλέξη.


geo8404/11/201714:45Ολο γελοιοτητες και δηθενιλικι η χωρα.Σοου ανθρωπισμου σε μια τελειωμενη χωρα,που το παιζει φανατικα αντιρατσιστρια(ο δολος φανερωνεται στη τελικη) για να εισπραττουν καποιοι κονδυλια απο ΕΕ.


Ε,όχι!04/11/201714:44Ε,όχι!!! Όχι,όχι,οχι.!!!Αρνούμαι να το πιστέψω!!!! Δεν υπάρχει αυτό! Όχι,όχι!!!!


Μυρτω04/11/201714:43Και εγω ελεγα οτι θα καλουσε τους γονεις τκαι ην Μυρτω......


Εμετός04/11/201714:43Πραγματικά δεν πάει άλλο! Ο λαϊκισμός, το σόου και η βλακεία του Τσίπρα και των κομπάρσων του έχει ξεφύγει ολοκληρωτικά! Να φτιάξει και καμπάνια #saveamir


Μπαρμπαγιάννης04/11/201714:42Αλεκάκι ότι και να κάνεις σε έχει πάρει η κάτω βόλτα... Και να θυμάσαι αν ως δια μαγείας εμφανιστούν κουκουλοφόροι μετά τις εκλογές, στις μεθεπόμενες εκλογές θα είσαι μαζί με τους κυνηγούς σε ποσοστό...


Σας εχει παρει χαμπαρι ο κοσμος04/11/201714:41Δωσε πιο πολυ Αμιρ ,ερχεται το εμβασμα απο τον μπαρμπα Σωρος


Stamatis04/11/201714:38Την ηλικιωμένη που την σιδέρωναν την δεχτήκατε στο Μαξίμου ρε ξεφτίλες;; Την μυρτώ που την κακοποίησε ο λάθρο, την δεχτήκατε ρε τομάρια;; Κάντε εκλογές τώρα να δείτε που θα βρεθείτε!!


Τι κοιτας α?04/11/201714:38Οταν τραμπουκιζουν Ελληνοπουλα δεν τρεχει τιποτα ε;;


τηαν04/11/201714:38Η επίθεση στο σπίτι του αμιρ είναι λάθος . είναι στα όρια του εγκλήματος αν δεν είναι προβοκάτσια. Όσο για τον πρωθυπουργό μήπως μπορεί να μας θυμίσει πότε δέχθηκε τους συγγενείς των 2 νεαρών της χα ?. Δίοτι η λογική , αυτοί ήταν φασίστες καλά τους κάνανε , ισχύει και ανάποδα για τους χρυσαυγίτες αφού είμαστε κάτω απο ζώα και δεν μας υπολογίζουν θα φερθούμε και εμείς σαν να είμαστε κάτω απο ζώα. Δυστυχώς η ατιμωρησία για πολλά αδικήματα τις τελευταίες δεκαετίες έδωσε σε πολλούς θάρρος για να έχουν αντικοινωνική συμπεριφορά είτε στην πολιτική σκηνή είτε στα γήπεδα , είτε στον δρόμο , ακόμη και στο ίδιο τους το περιβάλον.


Πρέπει να δεχτεί και τον Οδυσσέα 04/11/201714:35και τον Οδυσσέα Τσενάι να δει. Το βαφτιστηρι του Τριανταφυλλοπουλου -Ταρζάν της Εκάλης. Ρε τι ζούμε?


ΚΩΣΤΑΣ04/11/201714:35Πολύ καλή η κίνηση κύριε Πρωθυπουργέ....μακάρι να μην χρειαζότανε να σπάσουν το σπίτι των Αφγανών αυτοί οι θρασύδειλοι τραμπούκοι για να έχει αυτή την τιμή κάθε κατατρεγμένος στην πατρίδα μας... , και μακάρι να ξέρατε πόσα τέτοια παιδιά υπάρχουν στην πατρίδα μας...και πολλά από αυτά δεν είναι πρόσφυγες....


γιωργος04/11/201714:30του κόσμου το περίγελο.. ..



Q04/11/201714:28Τυχαιο οτι ειμαστε ζητουλες;



????????04/11/201714:27Η συγκεκριμένη πράξη είναι αναμφίβολα καταδικαστεα. Προς τι όμως όλο αυτό το σόου της κυβέρνησης, σε ποιανων ψήφους προσβλέπει. Τι καραγκιοζλικια είναι αυτά πάλι?


Β04/11/201714:27Στις επόμενες εκλογές θα σου δώσουμε την απάντηση που σου πρέπει. Εως τότε κάνε τα καραγκιοζιλίκια σου μαζί με το τσίρκο που διευθύνεις.


ανθελληνικο ρατσιστικο μορφωμα συριζα04/11/201714:27Εαν λεγεσαι Αμιρ και εισαι απο το Αφγανισταν ακομα και για ενα τζαμι σε δεχονται στο Μαξιμου. Εαν λεγεσαι Μυρτω και εισαι απο την Ελλαδα δεν σε δεχονται ουτε σε κεντρο αποκαταστασης !



Vagelis04/11/201714:45Σωστός εγκρίνω και επαυξάνω. Να δεχτεί και καμιά ελληνική οικογένεια ο τσαρλατανος στο Μαξίμου και να την ρωτήσει πως τα βγάζει πέρα που έχουν ταπεινώσει τους Έλληνες


Aris04/11/201714:24Ετοιμάζεται ο μελλοντικός πρωθυπουργός της χώρας...


ο πακης δεν θα τον δει?04/11/201714:24αντε και βουλευτης


Γιαννης Πολιχνη04/11/201714:24Η προπαγανδα σας ειναι απλα αστεια! Οι εκατονταδες χιλιαδες Ελληνες που εχουν δεχτει επιθεσεις και οι δεκαδες χιλιαδες που εχασαν την ζωη τους απο ρατσιστικες επιθεσεις αλλοδαπων δολοφονων πηγαν στο μαξιμου; Η γιαγια που την σιδερωσαν τα καυκασια κτηνη πηγε μαξιμου ;


T.s.04/11/201714:24Ο λαθρομετανάστης από το Αφγανιστάν μην ξεχνιόμαστε!


nikos6804/11/201714:22ΤΣΙΠΡΑ ... τήν μητέρα τής μυρτούς πότε θά τήν υποδεχτείς ? γιά αυτή την κοπέλα (μυρτώ) ΤΣΙΠΡΑ εχεις ακούσει κάτι ? τί επαθε ? πώς τό επαθε ? ποιός τής τό εκανε κλπ ? τούς συνταξιούχους ΠΟΤΕ δέν καταδέχθηκες νά συναντήσεις πού τούς εχεις ψοφήσει στήν πείνα καί στην φορολογία , γιά τόν αφγανό ομως βρήκες χρόνο αμέσως ... θά ερθουν οι εκλογές ΤΣΙΠΡΑ καί θά τά πούμε εκεί - μιά καί καλή καί γιά πάντα...



...04/11/201714:22Κατάντια! Και γι' αυτούς που σπάνε το τζάμι του σπιτιού ενός δεκατετράχρονου και γι αυτούς που κατάντησαν τη χώρα μπουρ@@έλο και για τον παριστάνων τον πρωθυπουργό που συναντά τον πρώτο τυχόντα, αρκεί να είναι αλλόφυλος.

 

ass04/11/201714:51
Τα μπουρ@@λα προσφέρουν οργάνωση και λειτουργούν με κανόνες,η κυβέρνηση του 15μελούς το μόνο που προσφέρει είναι πλήρη ασυδοσία σε όλους τους τομείς και αναρχία και νοιάζεται μόνο για τα λαθροόρκ που είανι οι μελλοντικοί τους ψηφοφόροι όπως έκανε και ο υπέρτατος ηγέτης του 1981 που τους έφερνε από τα βάθη της κομμουνιστικής ρωσίας σαν ομογενείς και καλά για να έχει ψήφους.Ας προσέχανε τι ψηφίζανε αυτοί που τους ψηφίσανε και είναι οι πρώην πρασινοφρουροί,κομμουνιστές και νομπελίστες των νησιών του ανατολικού Αιγαίου.




Πηγή