08 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 2-3 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΑ ΜΜΕ ΜΟΥΓΚΑ. Επιχειρηματίας βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο κατάστημά του


Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε σήμερα το πρωί στο κέντρο των
Ιωαννίνων , όταν σε κατάστημα στο κέντρο της πόλης ,επί της 28ης Οκτωβρίου , άνδρας περίπου 55 περίπου ετών βρέθηκε απαγχονισμένος.

Ειδικότερα, υπάλληλος πηγαίνοντας να ανοίξει το κατάστημα "πάγωσε" όταν βρήκε μέσα στο μαγαζί,τον ιδιοκτήτη απαγχονισμένο.

Σημειώνεται πως ο αυτόχειρας συνήθιζε να πηγαίνει στο κατάστημά του πολύ νωρίτερα πριν το άνοιγμα των καταστημάτων .

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ με τον γιατρό να διαπιστώνει τον θάνατό του .

Ο θάνατος του 55χρονου σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες αποδίδεται σε αυτοχειρία ,τα ακριβή ωστόσο αίτια και τις συνθήκες του συμβάντος ερευνούν οι Αστυνομικές Αρχές.

Πηγή:epirus-tv-news.gr

Αυτός είναι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη


Μιάμιση σχεδόν ώρα μετά τον στυγερό φόνο της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη το απόγευμα της
18ης Οκτωβρίου, ο δολοφόνος της πήγε σε μαγαζί της Ομόνοιας για να πουλήσει το κινητό της.
Το τελευταίο στίγμα του κλεμμένου κινητού της, από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, οδήγησε την ΕΛ.ΑΣ. στη συγκεκριμένη περιοχή, στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια.
Μετά από επίμονες έρευνες εντόπισαν το μαγαζί στην οποία ο 58χρονος έσπευσε να πουλήσει το κινητό της 32χρονης εφοριακού για μόλις 20 ευρώ
Οι φωτογραφίες του δράστη

Από το βίντεο της κάμερας ασφαλείας, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «απομόνωσαν» τη φωτογραφία του υπόπτου. Τη φωτογραφία αυτή αποκαλύπτει σήμερα η «Καθημερινή».
Επειτα από έρευνες που διήρκησαν δέκα ημέρες, ο 58χρονος συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στην περιοχή της Ριζούπολης, σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από το σπίτι της άτυχης εφοριακού και ομολόγησε την πράξη του.







Σοκάρει η ομολογία του 
Οπως αποκαλύτπεται ο 58χρονος δολοφόνησε την άτυχη Δώρα Ζέμπερη για μερικά ευρώ, τα οποία χρειαζόταν για να αγοράσει τη δόση του.

Η ομολογία του σοκάρει: «Πήγα στο νεκροταφείο για να κλέψω. Την είδα τυχαία και την πλησίασα. Είδα το κινητό της. Θα το έπαιρνα να το πουλήσω για να πάρω τη δόση μου. Αντέδρασε, με χτύπησε και προσπάθησε να διαφύγει. Τότε θόλωσα. Έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να τη χτυπάω. Φοβήθηκα μη με πιάσουν. Πήρα την τσάντα και το κινητό. Μετά πήδηξα τον μαντρότοιχο και με το μηχανάκι πήγα στην Ομόνοια για να πουλήσω το κινητό. Έχω κάνει ληστείες σε άλλα νεκροταφεία, σε αυτό πήγαινα πρώτη φορά», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής ο δράστης της άγριας δολοφονίας.

Μάλιστα, ο 58χρονος δολοφόνος φέρεται να είπε στην κατάθεσή του ότι πούλησε το κινητό της άτυχης Δώρας για 20 ευρώ και ότι η τσάντα της μέσα δεν είχε τίποτα άλλο εκτός από 5 ευρώ.
Δράστης και άλλων ληστειών; 

Με βάση τα όσα κατέθεσε ο δολοφόνος, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο ο 58χρονος να είναι δράστης και άλλων ληστειών σε νεκροταφεία της Αθήνας, ενώ θα κληθεί να καταθέσει και ο ιερέας του Β’ Νεκροταφείου όπου έγινε το στυγερό έγκλημα.
Ταυτοποιήθηκε το DNA του 

Ήδη έχει ταυτοποιηθεί το DNA τού δράστη, καθώς βρέθηκε σε μια χαρτοπετσέτα και σε κάποια αποτσίγαρα στον χώρο του εγκλήματος. Το ίδιο γενετικό υλικό είχε βρεθεί και στον μαντρότοιχο του Β’ Νεκροταφείου Αθηνών.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν και πληροφορίες για αποτυπώματα τα οποία είχαν στη διάθεσή τους οι Αρχές και τα οποία τους βοήθησαν να βρουν την ταυτότητά του, καθώς ήταν σεσημασμένος. Στο παρελθόν είχε μπει στη φυλακή τόσο για υποθέσεις ναρκωτικών, όσο και κλοπών. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι του είχαν επιβληθεί ποινές κάθειρξης 20 ετών.

Πώς τον εντόπισαν οι Αρχές

Έχοντας το γενετικό υλικό του δράστη στη διάθεσή τους, οι αστυνομικοί άρχισαν να διερευνούν όλα τα πιθανά σενάρια και να αναζητούν το κίνητρο της δολοφονίας που σόκαρε το πανελλήνιο.
Ανέλυσαν καρέ-καρέ τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ παράλληλα εντόπισαν και το «στίγμα» του κινητού της Δώρας Ζέμπερη στην Ομόνοια μετά τον θάνατό της.

Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι το κινητό της Δώρας Ζέμπερη εξέπεμψε τελευταία φορά σήμα από την Ομόνοια, λίγο μετά τη δολοφονία της, κάτι που αμέσως έκανε τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών να πιστέψουν ότι η δολοφονία είχε κίνητρο τη ληστεία και ότι ο δράστης πήγε και πούλησε μετά το έγκλημα το κινητό σε κατάστημα μεταχειρισμένων.

Οι Αρχές κατόρθωσαν να εντοπίσουν το μαγαζί στο οποίο πούλησε ο δράστης το κινητό και έτσι σιγά-σιγά έφτασαν και στα ίχνη του δολοφόνου.

Το κατάστημα στην οδό Μενάνδρου είχε κάμερα και έχει καταγραφεί το πρόσωπό του.
Το πρόσωπό του, όμως, έχει καταγραφεί και από κάμερες επιχειρήσεων που βρίσκονται απέναντι από το κοιμητήριο. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως o άντρας που καταγράφηκε στην κάμερα του καταστήματος στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια ήταν το ίδιο πρόσωπο με αυτό που είχαν δει στο υλικό από τις κάμερες απέναντι από το κοιμητήριο.

Και κάπως έτσι οι αστυνομικοί άρχισαν σιγά-σιγά να συνθέτουν το παζλ της δολοφονίας της 32χρονης.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος, που σύμφωνα με πληροφορίες διαμένει στα Πατήσια, οδηγήθηκε χθες στη ΓΑΔΑ, μαζί με τρία ακόμη άτομα. Λίγη ώρα αργότερα «έσπασε» και ομολόγησε την πράξη του.
iefimerida

Tο περίεργο «χόμπι» του παπά στο νεκροταφείο – Με κρυφή κάμερα τον «τσάκωσε» η Μητρόπολη


1356432


Τόσο η εκκλησιαστική επιτροπή του ιερού ναού που έχει υπ” ευθύνη της και τη λειτουργία του κοιμητηρίου, όσο και η Μητρόπολη αδυνατούσαν να κατανοήσουν το περίεργο περιστατικό στο κοιμητήριο, με αποτέλεσμα να ληφθούν ριζικά μέτρα, μεταξύ άλλων και με τοποθέτηση κρυφών καμερών.

Το «κουβάρι» της ομολογουμένως περίεργης αυτής υπόθεσης ξεκίνησε μετά από έναν λογιστικό έλεγχο που διεξήχθη σε εκκλησιαστική επιτροπή ιερού ναού στην Κύπρο που έχει υπ” ευθύνη της και τη λειτουργία του κοιμητηρίου στην Λευκωσία, καθώς διαπιστωνόταν πως είχε σημειωθεί ασυνήθιστα υψηλή κατανάλωση νερού, με αποτέλεσμα οι λογαριασμοί που έστελνε το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, να είναι κυμαίνονταιστα… ύψη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» η Μητρόπολη ζήτησε εξηγήσεις από την εκκλησιαστική επιτροπή, η οποία όμως δεν έβρισκε καμία εξήγηση για το τι είναι αυτό που προκαλούσε την υπέρογκη κατανάλωση νερού.

Κατόπιν τούτου, η Μητρόπολη έδωσε οδηγίες όπως τοποθετηθεί κρυφή κάμερα στο κοιμητήριο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υφίσταται κακόβουλη ενέργεια κάποιου ατόμου ή ομάδας ατόμων η οποίοι κλέβουν νερό και να εντοπιστεί.

Εν τέλει τα όσα έδειξε η κρυφή κάμερα άφησε εμβρόντητους τους πάντες, καθώς φαίνεται πως σχεδόν σε καθημερινή βάση ο υπεύθυνος ιερέας του συγκεκριμένου κοιμητηρίου, κατά το σούροπο, λίγο προτού πέσει το σκοτάδι και φύγει από το χώρο του κοιμητηρίου, έκανε τον γύρο αυτού και όπου συναντούσε βρύσες, «απλά» τις άνοιγε και τις άφηνε να τρέχουν, με το νερό απλά να φεύγει και να χάνεται στο…πουθενά!


Σύμφωνα με τα όσα έδειξε η κάμερα οι βρύσες έκλειναν την επόμενη μέρα από επισκέπτες του κοιμητηρίου.


Crash Magazine Online

ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ -Τον συνέλαβαν τον φτωχό φουκαρά για 35 λίτρα βενζίνης - ενω γινεται χαμός στην λαθρεμπορια με βυτιοφόρα, και φορτηγά με καυσοξυλα απο την Βουλγαρία

ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 

Τον συνέλαβαν τον φτωχό φουκαρά για 35 λίτρα βενζίνης - ενω γινεται χαμός στην λαθρεμπορια με βυτιοφόρα, και φορτηγά με καυσοξυλα απο την Βουλγαρία



Ο 33χρονος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Σερρών οι οποίοι είχαν στήσει μπλόκο για να κάνουν ελέγχους στον Προμαχώνα και
σταμάτησαν το όχημα που οδηγούσε

Το μόνο που κατάφερε ήταν να χάσει και το αυτοκίνητό του άλλος ένας φτωχός θύμα των κατοχικών προδοτικών κυβερνήσεων, Έλληνας, που ταξίδεψε ως την Βουλγαρία για διακοπές και επέστρεψε φέρνοντας μαζί του φθηνή βενζίνη, χωρίς να μπει στον κόπο να την δηλώσει στο ελληνικό Τελωνείο!
Ο φτωχός  33χρονος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Σερρών οι οποίοι είχαν στήσει μπλόκο  ενω μάλλον δεν βλέπουν τα τριαξονικά φορτηγά  φορτηγα για να κάνουν ελέγχους στον Προμαχώνα και σταμάτησαν το όχημα που οδηγούσε ένας φουκαράς . 
Όταν άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ, βρήκαν μέσα δύο δοχεία με συνολικά 35 λίτρα βενζίνης που είχε εισάγει παράνομα και τον συνέλαβαν.
   
ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕ ΤΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ ΣΕΡΩΝ !!!

Τα λαθραία καύσιμα παραδόθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο του Προμαχώνα για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί, ενώ ως μέσο λαθρεμπορίας κατασχέθηκε και το όχημα του 33χρονου που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.Πόσο χρόνο έχααν οι υπάλληλοι του τελωνίου  για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών...και πόσο ήταν αυτοί οι φόροι,...ηταν πάνω απο 2.5 ευρώ;

  ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ (!!) Η μεταφορα των <<λαθρέων 35 λιτρων >>κόστισε στο δημόσιο σε εμάς δηλαδη στον συντασξιούχο με το κομμ΄'ερνο ΕΚΑΣ και στον άνεργο νέο, ίση με την αξία 15 τουλάχιστον λίτρων που κατανάλλωσε το αστυνομικό αυτοκίνητο , χώρια οι εργατόωρες απασχόλησης των αστυνομικών  για την συλληψη του .."εγκληματία "  ΕΥΓΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΗΣ 
ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 
  
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ!!! 

Με πληροφορία απο το epilekta.com 
 fyllokaiftero1.blogspot.com