28 Μαρτίου 2018

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας σε απίστευτες δηλώσεις υπέρ των Σκοπίων

Σέλτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Εμείς στη Φλώρινα δεν νιώθουμε ότι απειλούμαστε από τους Σκοπιανούς

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας σε απίστευτες δηλώσεις υπέρ των Σκοπίων



Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ της ΠΕ Φλώρινας κ. Κων/νος Σέλτσας μίλησε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό του Αμυνταίου, σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα σε εθνικό επίπεδο και εξέφρασε την εκτίμηση του, περι των ενεργειακών θεμάτων (ΔΕΗ - ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ) που απασχολούν τον δήμο Αμυνταίου.

Συγκεκριμένα για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων δήλωσε πως το Άρθρο 45 του Συντάγματος της FYROM έχει τροποποιηθεί και δεν υπάρχουν αλυτρωτικά, άρα είναι πρόσχημα τα αλυτρωτικά.

Ακούστε τη συγκεκριμένη δήλωση στο 4:40 του ηχητικού:

  


Σέλτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Εμείς στη Φλώρινα δεν νιώθουμε ότι απειλούμαστε από τους Σκοπιανούς





" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα



Τι γνωρίζουν το Facebook και η Google για εσάς; Η απάντηση... τρομακτική!




fac_goo_009

Tι γίνεται όταν το Facebook και η Google γνωρίζουν την ακριβή τοποθεσία σας ή τον αριθμό των βημάτων που κάνετε  σε μια μέρα; Ή ακόμα και τα αρχεία που έχετε διαγράψει οριστικά;

Μετά το σκάνδαλο Cambridge Analytica, η οποία κατηγορείται ότι απέκτησε πρόσβαση στα στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών του Facebook, χωρίς τη συγκατάθεσή τους... πολλοί αναρωτιούνται: «Γιατί οι άνθρωποι εκπλήσσονται;»

Ο ίδιος ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ σε μία ανεπίσημη δήλωσή του, το 2010 και όπως είχε αναφέρει η ιστοσελίδα Business Insider... χαρακτήρισε «χαζούς» όλους όσους τον εμπιστεύονται.

Μπορεί κάποιοι από εσάς να μην εκπλήσσεστε από τις πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με τον τεράστιο όγκο πληροφοριών που μπορεί να παρέχουν η Google και το Facebook, αλλά σίγουρα το γεγονός αυτό μπορεί να σας τρομάζει αν λάβουμε υπόψη μας, ότι, μέχρι πριν λίγα χρόνια «τρέμαμε» να «σερφάρουμε» απλά στο διαδίκτυο.

Αυτό που πολλοί από εμάς γνωρίζουμε είναι ότι το Facebook και η Google διαθέτουν δεδομένα σχετικά με τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε ή τις αναζητήσεις που έχουμε κάνει. Αλλά τι γίνεται όταν το Facebook και η Google γνωρίζουν την ακριβή τοποθεσία σας ή τον αριθμό των βημάτων που περπατάτε μέσα σε μια μέρα; Ή ακόμα και τα αρχεία που έχετε διαγράψει ρητά;

Αν ήδη δεν νιώθετε καλά μ' αυτά που διαβάζετε... τότε ετοιμαστείτε να το σκεφτείτε πολύ περισσότερο όταν θα ξαναχρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο.

Ο τεχνικός σύμβουλος και προγραμματιστής, Dylan Curran δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter όλα όσα γνωρίζουν το Facebook και η Google για εσάς... χωρίς εσείς να το φαντάζεστε!

Ποια είναι αυτά;

1. https://www.google.com/maps/timeline?pb... Η Google αποθηκεύει την τοποθεσία σας (αν την έχετε ενεργοποιήσει) κάθε φορά που ενεργοποιείτε το τηλέφωνό σας και μπορείτε να δείτε ένα ιστορικό με χρονολογική σειρά από την πρώτη ημέρα που χρησιμοποιήσατε το Google στο κινητό σας τηλέφωνο.

2. https://myactivity.google.com/myactivity... Η Google αποθηκεύει το ιστορικό αναζήτησης σε όλες τις συσκευές σας σε ξεχωριστή βάση δεδομένων, οπότε ακόμα και αν διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης και το ιστορικό τηλεφώνου, το Google STILL αποθηκεύει τα πάντα μέχρι να εισέλθετε και να διαγράψετε τα πάντα.. αρκεί βέβαια να το κάνετε σε όλες τις συσκευές.

3. http://www.google.com/settings/ads/ Η Google δημιουργεί ένα προφίλ διαφήμισης με βάση τα στοιχεία σας, όπως την τοποθεσία, το φύλο, την ηλικία, τα χόμπι, τη σταδιοδρομία, τα ενδιαφέροντά σας, την κατάσταση της σχέσης, το πιθανό βάρος (πρέπει να χάσετε 10 κιλά σε μία ημέρα) και το εισόδημά σας.

4. Η Google αποθηκεύει, επίσης, όλο το ιστορικό σας στο YouTube, έτσι ώστε να μπορεί να γνωρίζει, ανά πάσα ώρα και στιγμή αν πρόκειται να γίνετε γονείς σύντομα, εάν είστε συντηρητικοί ή προοδευτικοί, αν είστε Εβραίοι, Χριστιανοί ή Μουσουλμάνοι, αν αισθάνεστε κατάθλιψη, αν έχετε τάσεις αυτοκτονίας ή αν είστε ανορεξικοί.

5. Η Google προσφέρει μια επιλογή που σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε όλα τα δεδομένα που αποθηκεύει για εσάς. Το αρχείο αυτό μπορεί να ξεπεράσει μέχρι και τα τρία εκατομμύρια έγγραφα Word(!).

6. https://www.google.com/takeout... Αυτός ο σύνδεσμος περιλαμβάνει τους σελιδοδείκτες, τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία, τις επαφές σας, τα αρχεία του Google Drive, όλες τις παραπάνω πληροφορίες, τα βίντεο YouTube, τις φωτογραφίες που έχετε τραβήξει από το τηλέφωνό σας, τις υπηρεσίες που έχετε χρησιμοποιήσει και τα προϊόντα που έχετε αγοράσει μέσω του Google.

7. Το Facebook προσφέρει μια παρόμοια επιλογή για να κατεβάσετε όλες τις πληροφορίες σας. Αυτό περιλαμβάνει κάθε μήνυμα που έχετε στείλει ή σας έχει σταλεί, κάθε αρχείο που έχετε στείλει ή έχετε λάβει, όλες τις τηλεφωνικές σας επαφές και όλα τα ηχητικά μηνύματα που έχετε στείλει ή σας έχουν σταλεί. Το Facebook αποθηκεύει επίσης αυτό που πιστεύει ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει με βάση τα πράγματα που σας άρεσαν και που συνηθίζετε να αναφέρετε με τους φίλους σας.

8. Το Facebook κάθε φορά που εισέρχεστε σ' αυτό κρατά την τοποθεσία από όπου συνδεθήκατε, πότε και από ποια συσκευή.

9. Το Facebook αποθηκεύει, επίσης, όλες τις εφαρμογές που έχετε χρησιμοποιήσει με το λογαριασμό του, με αποτέλεσμα να γνωρίζει πότε ήσασταν ελεύθερος και χρησιμοποιούσαν πιο συχνά την εφαρμογή Tinder, αν σας ενδιαφέρει η πολιτική, αν τρέξατε αρκετά αυτό το μήνα ή αν αλλάξατε συσκευή τηλεφώνου τα Χριστούγεννα.

10. Οι κάμερες που υπάρχουν στα κινητά τηλέφωνα μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να δώσουν τη δυνατότητα σε ανθρώπους που γνωρίζουν την τεχνολογία να μας παρακολουθήσουν. Αυτό είναι ένα από τα πιο τρελά πράγματα που συμβαίνει στη σύγχρονη εποχή, καθώς δεν θα αφήνατε ποτέ την κυβέρνηση ή μια εταιρεία να βάλουν κάμερες/μικρόφωνα στα σπίτια σας, αλλά, παρ' όλα αυτά, εμείς, είμαστε αυτοί που τους παρέχουμε αυτή τη δυνατότητα και το κάνουμε μόνοι μας, επειδή απλά θέλουμε να παρακολουθήσουμε ή να τραβήξουμε ένα χαριτωμένο βίντεο με σκυλάκι.
Protothema,gr



" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα


ΑΛΙΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ facebook:ΏΡΑ 12:02! ΠΑΓΩΣΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ! «ΉΡΩΑΣ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ» ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

  ΑΛΙΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ facebook:
Στέφανος Χίος

ΏΡΑ 12:02! ΠΑΓΩΣΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ! «ΉΡΩΑΣ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ» ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ MAKELEIO.GR ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤOY ΗΡΩΑ ΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥ ΑΜΥΝΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΛΗΣΤΗΣ! Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ: ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟ. (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΚΕLEIO.GR)

 
Σχόλια
Papadopoulos Dimitris
Papadopoulos Dimitris ...πειραζει που θελω μια Ελλαδα για τους Ελληνες;
...πειραζει που θελω ασφαλεια για την οικογενεια μου απεναντι σε καθε εισαγομενο εγκληματια;
...πειραζει που θελω την αστυνομια μου πανοπλη να με υπερασπιστει και οχι ευνουχισμενη;...Δείτε περισσότερα

Διαχείριση
Ria Papadopoulou
Ria Papadopoulou Και κάποιες συμβουλές για αυτές τις περιπτώσεις,γιατί είναι βέβαιο ότι θα είστε διπλά θύμα :"...αν δείτε κάποιον στο σπίτι σας που έχει εισβάλλει με σκοπό την κλοπή ή ληστεία: Καλύτερα να τον ρωτήσετε τί προτιμά,ποτό η καφέ... να είστε ευγενικός και ήρ...Δείτε περισσότερα
Διαχείριση
Giannis Strantzalis
Giannis Strantzalis Γαμω την Αλβανία σάς γίνατε άνθρωποι που κατεβήκατε ξυπόλητη εξαθλιωμένοι μέσα στην πείνα. Αυτο είναι το ευχαριστώ θέλετε και μεγάλη Αλβανία που βρομουσαν τα χνωτα σας από την πείνα. Τέλος καμία ανοχή στους Αλβανούς έχουν έμφυτο μίσος για την Ελλάδα και τό δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Ε ρε Παπαδόπουλο που θέλετε.
Διαχείριση
Σακης Αρσενιου
Σακης Αρσενιου Σαν την Ελλάδα άλλη χώρα δεν έχει .Και σαν τους Έλληνες από εδώ πήραν το πνεύμα τον πολιτισμό όλοι έρχονται τελευταίοι και καταϊδρωμένοι Για αυτό πέσανε επάνω να μας φάνε και δυστυχώς δεν έχουμε πολιτικούς μήπως όλοι μαζί μπορούμε χωρίς αυτούς.
Διαχείριση
SotBib Sotiris Bibas Bardhok
SotBib Sotiris Bibas Bardhok Συμφωνώ απόλυτα , για την πράξη του παππού και του καθενός που προσπαθεί να φυλάξει τη ζωή του και την περιουσία του. Και εγώ το ίδιο θα έκανα !!! Συμφωνώ ότι τέτοιες πράξεις πρέπει να τιμωρηθούν πολύ αυστηρά είτε είναι Αλβανός είτε είναι από οποιαδή...Δείτε περισσότερα
Διαχείριση
Georgakakis Johhn
Georgakakis Johhn Kyrioi swsto to synaisthima , alla gia allh mia fora menoyme se ayto k xanoyme to dasos , Ayta ta themata den theloyn orgh alla energies . H swsth kinish einai na apostelnoyme olo kai poio polloi epistoles se olloys toys boyleytes twn komatwn stis peri...Δείτε περισσότερα
Διαχείριση
Giorgos Papadopoulos
Giorgos Papadopoulos ηταν και ελληνας στην ληστεια... αρα πιθανο ηταν να τον σκοτωσει και ο ελληνας. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑΙ αλλα να τα λεμε ολα
Διαχείριση
Giwrgos Alexopoulos
Giwrgos Alexopoulos Για εναν κακοποιημενο σκυλο γεμησε το διαδυκτιο 1200 μυνηματα συμπαραστασης στπν σκυλο. Εδω που ειναι ολοι αυτοι. Αη σιχτηρ
Διαχείριση
Thomas Konstantis
Thomas Konstantis Άξιος όλοι μαζί του μην μείνει μόνος του θα τον φάνε τα σκυλιά. Ελευθερία στον κύριο οικογενειαρχη
Διαχείριση
Γιάννης Ανδριανόπουλος
Γιάννης Ανδριανόπουλος Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να αμυνθεί για την περιουσία του και την ζωή του σε οποιονδήποτε
Διαχείριση
Foti Caci
Foti Caci Ke gt na min ton skotone o vromeros elinas listis re mpastare...? Xio to mouni tis manas s.... mas ta exeis priksei mpastarde...
Διαχείριση
Astero Soteriou
Astero Soteriou Τι εκανες ανθρωπε μου.. γιατι δεν τους αφησες να σε σκοτωσουν. Πατε καλα ρε ο ανθρωπος ειναι ηρωας....
Διαχείριση
Χαριλαος Κυζιριδης
Χαριλαος Κυζιριδης ΗΤΑΝΕ ΔΥΟ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ , ΔΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΑΘΩΟΣ !!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ , ΤΡΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΑΘΩΟΣ !!! ΚΑΙ ΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΞΗΣ !!!!!
Διαχείριση
Diomidis Papaiacovou
Diomidis Papaiacovou Οσοι παρανομουν απελασει στις πατριδες τους,ο κάθε ανθρωπος εχει το δικαίωμα να αμυνεται,....
Διαχείριση
Λευ τέρης
Λευ τέρης Μπραβο παππου κ εμεις το ιδιο θα καναμε!!!
Διαχείριση
Petros Pantelidis
Petros Pantelidis Τέτοιοι παλαβοι νόμοι. μονο στην χωρα μας θα τους δεις να μην μπορεις να προστατεψεις το σπιτι σου την οικογένεια σου τρελοκομειο η ελλας!!!
Διαχείριση
Ανθή Γκέκα
Ανθή Γκέκα Μας ήρθαν οι βρωμιάρηδες τα κωλαλβανα κ μας κατάκλεψαν...επρεπε να τον σάπιζε ....
...Μπραβο ρε παππου λεβεντιά!!!🔝🔝🔝
Διαχείριση
Casa Antigoni Katogoudis
Casa Antigoni Katogoudis την αλολη φορα μια κουμποτριπα μεσα στα ματια εισαι ο πατερας μας ολων των ελληνων
Διαχείριση
Αλεξης Αντωναρακης
Αλεξης Αντωναρακης BΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΝΑΥΑΡΧΕ. ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ.
Διαχείριση
Giannis Simoglakis
Giannis Simoglakis Τό όνομα τού εισαγγελέα νά τού πάρω τό κεφάλι. Μόλις έρθει ή ώρα. Μαζί μέ άλλα φυσικά
Διαχείριση
Τασος Κυριτσης
Τασος Κυριτσης Αφηστε ελεύθερο το μπαρμπα καθικια.μια λεξη μονο ηρωας... το λεει η καρδουλα του.
Διαχείριση
Σωκράτη Μερκούρη
Σωκράτη Μερκούρη έτσι είναι όταν μαζεύεις όλα τα σκουπίδια του κόσμου και τα αδέσποτα γίνονται δυνατά και προσπαθούν να σε φάνε μετά
Διαχείριση
Thanasis Delioridis
Thanasis Delioridis Αξιος ο παππους έπρεπε στο κεφαλι νατου ριξει
Διαχείριση
Vagelis Agaios
Vagelis Agaios ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ !!!
ΕΙΜΑΣΥΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Διαχείριση
Antonis Karasavidis
Antonis Karasavidis Γαμο τους νομους σας μπασταρδη αξιος ο παππους
Διαχείριση
Γιαννης Γιαννης
Γιαννης Γιαννης Παρε και δυο βιαγκρα και γαμα τους και απο πανω ειμαστε μαζι σου
Διαχείριση
Νικος Μητσαρας
Νικος Μητσαρας ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΟΣΕ.
Διαχείριση
Filippos Koufis
Filippos Koufis Καλα τους εκανε !!!!Μπραβο παπου!!!!!!!
Διαχείριση
Vasilis Pavlakos
Vasilis Pavlakos ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
Διαχείριση
Mairi Georgala
Mairi Georgala Παππού είμαστε μαζί σου! Μας έχεις βάλει τα γυαλιά!!
Διαχείριση
Spiros Kapa
Spiros Kapa ΕΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΛΗΣΤΗ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΕΡΩΝΤΑΣ
Διαχείριση
Panos Christak
Panos Christak Αθώος σαφώς
Αφήστε τον ελεύθερο
Όποιος πάει γυρεύοντας καλά να πάθει
Διαχείριση
Παναγιωτης Ζωης
Παναγιωτης Ζωης Τουλαχιστον σημερα δεν του φορεσαν χειροπεδες..
Διαχείριση
Παρασκευάς Κομπότης
Παρασκευάς Κομπότης Αχαχαχα αχαχαχα νόμοι στην Ελλάδα
Διαχείριση
Georgios Tsonos
Georgios Tsonos Που θα φτάσει η ανέχειά μας ρε πο@@@@ς της γα@@@@ κυβέρνησης;;;
Διαχείριση
Dimitrios Fortosis
Dimitrios Fortosis Θα του κλασουνε,τα αρχειδια,μπραβο στον ηρωα παππου......
Διαχείριση
Βασω Ζαγκανα
Βασω Ζαγκανα Έτσι ακριβώς έπρεπε να γίνει
Διαχείριση
Έχει επιλεγεί ο τρόπος ταξινόμησης "Κορυφαία σχό