13 Σεπτεμβρίου 2023

Ιωάννινα: Κατέληξε 20χρονη φοιτήτρια που διαγνώστηκε με αμυγδαλίτιδα και πέθανε ξαφνικά με καρδιολογικό πρόβλημα

Eurokinissi
 

Ένα 20χρονο κορίτσι από την Χίο, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, έχασε τη ζωή της μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία.

Η κοπέλα εισήχθη στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική πριν από μία εβδομάδα και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες διαγνώσθηκε με αμυγδαλίτιδα.

Η κοπέλα εισήχθη στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική πριν από μία εβδομάδα. Η κατάστασή της ωστόσο αντί να βελτιώνεται γινόταν χειρότερη.

Η κατάστασή της ωστόσο αντί να βελτιώνεται γινόταν χειρότερη. Έγινε αξονική τομογραφία και παρέμεινε στην Κλινική.

Σήμερα Τετάρτη και κατά την διάρκεια εξετάσεων η κοπέλα έπαθε ανακοπή. Διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου όπου και νωρίς το μεσημέρι κατέληξε.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες το κορίτσι δεν είχε ιατρικό ιστορικό, δεν αντιμετώπιζε χρόνιο νόσημα και δεν είχε διαγνωστεί κανένα καρδιολογικό πρόβλημα στο παρελθόν.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν ως εκ τούτου είναι πολλά και κρίσιμα. Κι αυτό γιατί η νεαρή κοπέλα που διαγνώσθηκε με αμυγδαλίτιδα παρέμεινε αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο με την κατάστασή της να χειροτερεύει συνεχώς και στο τέλος να χάσει τη ζωή της.

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

Απίστευτο !!! ο Συντονιστής του ΠΑΣΟΚ στην Καστοριά κατεβαίνει δημοτικός σύμβουλος του απόστρατου Γρηγόρη Γρηγοριάδη γνωστό φίλο του Κ.Μητσοτάκη και παρ¨ ολίγο υποψ. βουλευτή της ΝΔ


 Η Κάθε εικόνα, χίλιες λέξεις

 

Απίστευτο !!! ο Συντονιστής  του ΠΑΣΟΚ στην Καστοριά κατεβαίνει δημοτικός  σύμβουλος του απόστρατου Γρηγόρη Γρηγοριάδη γνωστό φίλο του Κ.Μητσοτάκη και παρ¨ ολίγο υποψ. βουλευτή της ΝΔ.

¨Ολα στο βωμό για μια καρέκλα  ;;




Μανώλης Εμμανουήλ Μάνου υποψ. βουλευτής Καστοριάς: Η λογοδιάρροια της Μαρίας Αντωνίου στα τοπικά ΜΜΕ



 13-9-2023

 Την λογοδιάρροια προς τα τοπικά ΜΜΕ Καστοριάς πουν ακούν και σωπαίνουν η βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ Μ. Αντωνίου την ονομάζει συνέντευξη τύπου.