25 Οκτωβρίου 2016

[εικόνες] Βουλή: Βουλευτής με μπλούζα με το σύμβολο της αναρχίας και μια... βόμβα μολότοφ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΦΟΡΟΥΣΕ Η ΣΥΡΙΖΕΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΑΪΤΑΝΗ ...ΣΤΗΝ "ΠΤΕΡΥΓΑ" ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ Β.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΗΚΕΙ;

Βουλή: Βουλευτής με μπλούζα με το σύμβολο της αναρχίας και μια... βόμβα μολότοφ[εικόνες]

Η στιλιστική επιλογή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννας Γαϊτάνη έκλεψε τα βλέμματα των συναδέλφων της στο Κοινοβούλιο.
Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, η κα Γαϊτάνη φόρεσε μία μπλούζα στην οποία απεικονίζεται μια νεαρή κοπέλα να ανάβει το τσιγάρο της με μολότοφ, ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει το σύμβολο της αναρχίας.



Σοκάρουν τα στοιχεία για τις αυτοκτονίες! Ένα με δυο περιστατικά κάθε μέρα

ΣΧΟΛΙΟ fyllokaiftero1.blogspot.com :  Το μαύρο καθεστώς Τσίπρα -Καμμένου προσπάθεί να κρυψει τα στοιχεία σχετικά με τις αυτοκτονίες όπως ορίζουν οι τροικανοί εντολείς τους  και σε σημαντικό βαθμό τα καταφέρνει δια μέσω πιθανότατα ΣΥΡΙΖΕΩΝ διοικητών νοσοκομείων και άλλων εγκάθετων του  στην δημόσια διοίκηση.

aytoktoniew-kai-apopeires

 

Ζοφερά είναι τα στοιχεία για τις απόπειρες αυτοκτονιών ή τις αυτοκτονίες συνανθρώπων μας στην Ελλάδα της κρίσης του 2016, με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να ανησυχούν ιδιαίτερα από τα ενημερωτικά σημειώματα που λαμβάνουν από τις αστυνομικές υπηρεσίες όλης της Ελλάδας.

«Καταγράφουμε μία με δύο αυτοκτονίες κάθε μέρα», αναφέρει χαρακτηριστικά αστυνομική πηγή στον Αλέξανδρο Καλαφάτη για το huffingtonpost.gr. Από την περασμένη Δευτέρα μέχρι την περασμένη Παρασκευή οι αστυνομικοί ενημερώνονταν καθημερινά και για ένα νέο περιστατικό είτε αυτοκτονίας είτε απόπειρας. Στο Χαλάνδρι μέσα σε ένα 24ωρο σημειώθηκαν δύο περιστατικά, στην Πάτρα ένας 45χρονος στρατιωτικός έβαλε τέλος στη ζωή του για οικονομικούς κυρίως λόγους, ενώ στο Μοσχάτο ένας 39χρονος κρεμάστηκε σε πάρκο.

Την περασμένη Δευτέρα το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. έλαβε κλήση στις 12.15 το μεσημέρι από κάτοικο του Χαλανδρίου για νεκρό άνδρα μέσα σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Βοιωτίας. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και αντίκρισαν μία φρικτή εικόνα. Ένας 76χρονος συνταξιούχος με καταγωγή από το Ρέθυμνο είχε απαγχονιστεί μέσα στο υπνοδωμάτιό του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έφτιαξε έναν αυτοσχέδιο βρόχο, έδεσε το σχοινί στο κάγκελο του παραθύρου του δωματίου και έπεσε στο κενό.

Πριν προλάβει να περάσει ένα 24ωρο, το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου δέχθηκε κλήση από άλλον κάτοικο της περιοχής. Το απόγευμα της Τρίτης μία μητέρα ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι η κοπέλα του γιου της δεν απαντά στα τηλέφωνα και ότι ανησυχεί για τη ζωή της. Η μητέρα υποστήριξε ότι η κοπέλα είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να βάλει τέλος στη ζωή της, γεγονός που ενέτεινε τους φόβους της. Ο αξιωματικός υπηρεσίας του Τμήματος μετέβη στο σπίτι της νεαρής και αφού χτύπησε πολλές φορές το θυροτηλέφωνο κάποια στιγμή άνοιξε την πόρτα η κοπέλα σε άθλια κατάσταση. Όπως διαπιστώθηκε, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών προσπαθώντας να αυτοκτονήσει. Οι αστυνομικοί αμέσως τη μετέφεραν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σώζοντας τη ζωή της. Οι γιατροί του νοσοκομείου ανέφεραν ότι αν δεν υπήρχε αυτή η άμεση αντίδραση των Αρχών ενδεχομένως να μην τα είχε καταφέρει.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, δύο ημέρες μετά, την Πέμπτη, τα τραγικά περιστατικά συνεχίστηκαν. Στην Πάτρα ένας στρατιωτικός με χρέη από δάνεια έπεσε στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου ζούσε με τη σύζυγο και το παιδί του. «Δεν αντέχω άλλο τη ζωή. Δεν στάθηκα άξιος για τίποτα. Δεν μπορώ να πληρώσω τα χρέη μου. Δεν…», έγραφε –μεταξύ άλλων- το μηχανογραφημένο σημείωμα που άφησε πίσω του. Ο 45χρονος αυτοκτόνησε στις 16.00 στην οδό Καρπασίας που βρίσκεται στην περιοχή Αγυιάς, σκορπώντας τη θλίψη στους δικούς του ανθρώπους. Ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς στρατιωτικούς στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα.

Σε αυτοψία που έκαναν στο χώρο αστυνομικοί βρήκαν μέσα σε δώμα που διατηρούσε ο 45χρονος στην ταράτσα μία υφασμάτινη τσάντα με προσωπικά του είδη. Ανάμεσα στα πράγματα υπήρχε και το μηχανογραφημένο σημείωμα, που δείχνει ότι ο αυτόχειρας είχε σχεδιάσει το απονενοημένο διάβημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είχε εκφράσει έντονα την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Ο στρατιωτικός είχε προβλήματα με χρέη λόγω δανείου που αδυνατούσε να εξυπηρετήσει.

Την ίδια ημέρα, στο Μοσχάτο ένας 39χρονος Έλληνας με καταγωγή από τα Ιωάννινα βρέθηκε απαγχονισμένος σε πάρκο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ελευθερίας και Πίνδου. Όπως διαπιστώθηκε, είχε φτιάξει μία αυτοσχέδια θηλιά, την οποία είχε περάσει σε δέντρο. Οι αστυνομικοί βρήκαν στην τσέπη του ένα σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι περιέγραφε τα οικογενειακά προβλήματά του και τα παράπονα που είχε από τους δικούς του ανθρώπους. Ο 39χρονος ήταν παντρεμένος με ένα παιδί και αντιμετώπιζε και αυτός τις συνήθεις οικονομικές δυσκολίες της μέσης ελληνικής οικογένειας.
Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι «οι αυτοκτονίες είναι σταθερά πολλές τα τελευταία χρόνια.

Στη συντριπτική πλειονότητά τους οι αυτόχειρες είναι άνδρες. Έχουμε και περιστατικά, στα οποία οι αυτόχειρες είναι άνθρωποι που αντιμετώπιζαν σοβαρές ψυχικές διαταραχές, οι οποίες επιδεινώθηκαν λόγω των δυσμενών κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών».

Αναδημοσίευση από: huffingtonpost.gr

ΦΛΩΡΙΝΑ: Ο βοσκός- Βοσκόπουλος δήμαρχος Φλώρινας δεν θέλησε να μιλήσει στον δημοσιογράφο -μπηκε στο αμαξι του και ...όλα εντάξει του

 Ρεπορταζ : Μανώλης Μάνου

 Απο μια άποψη βοσκός πραγματικός αφου ως δήμαρχος βόσκει πρόβατα ... είναι βοσκός των προβάτων όπως μάλλον θα πιστευέι οτι είναι οι δημότες της Φλώρινας

Αλλά δεν είναι,... και δεν θα είναι ξανά, αφού ο νομός Φλώρινας κατέγραψε στις τελευταίες εκλογές ποσοστο αποχής 67%. Και αυτό αποτελέι τρανή απόδειξη οτι δεν είναι και επι πλέον οτι  η αγανάκτηση τους είναι στο κόκκινο.

Η Φώρινα είναι η πόλις του 83% των δημοσίων υπαλλήλων και η πόλη της μεγαλύτερης ακρίβειας σε όλα τα προιόντα πλην των καυσοξύλων.

Τον συναντήσαμε σε κεντρικό δρόμο της Φλώρινας και αρνήθηκε να μας μιλήσει για το θέμα - το καυτό θέμα της υλοτομείας των δημοτικών δασών το οποίο αρνητε να διαθέτει προς υλοτομεία στούς Δ.Α.Σ έτω και επιλεκτικά  με αυνέπεια να διευκολήνει θελημένα η αθελητα κλικες  η απομη χειρότερα την παράνομη εισαγωγή καυσοξύλων απο την Βουλγαρία.

 Εσπευσε μόλις μας είδε , να μπει στο τζιπ πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε νεαρός μάλλον  οδηγός του, είπε ελάχιστα λόγια καθόλου κατανοήτα.

Ισως θεώρησε - έχει την λαθεμένη αίσθηση οτι έχει την "Υψηλή Προστασία " αν και δεξιός  του δημοσιογράφου  "αριοστερού" Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη και ..."θα δίνει λογαριαμό σε αλλο δημοσιογράφο"  μετα απο αυτόν... δεν υπάρχει άλλος δημοσιογράφος στην Δυτ. Μακεδονίας θα σκεφθηκε.!!
 Θα  τον βρούμε όσον και αν κρύπτεται. !!


ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΑΛΛΑ...ΤΗΝ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΛΕΕΙΝΟΣ




Süddeutsche Zeitung για άδειες: Ενα από τα πιο φιλόδοξα σχέδια Τσίπρα μετατρέπεται σε καταστροφή

Καταπέλτης είναι για τον χειρισμό των τηλεοπτικών αδειών από την κυβέρνηση Τσίπρα η Süddeutsche Zeitung.

Η εφημερίδα εκτιμά ότι οι τηλεοπτικές άδειες μετατράπηκαν σε μπούμερανγκ για τον Πρωθυπουργό, με αφορμή την αποχώρηση του Γιάννη Καλογρίτσα από την προσπάθεια οριστικής απόκτησης τηλεοπτικής άδειας.
«Ειδικά ένα από τα πιο φιλόδοξα σχέδια του στον αγώνα κατά της διαφθοράς και του νεποτισμού μετατρέπεται για τον Έλληνα πρωθυπουργό σε καταστροφή» γράφει η Süddeutsche Zeitung.

Οπως σημειώνει, «μόλις πρόσφατα προσπάθησε η κυβέρνησή του με την δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών για πρώτη φορά από την έναρξη λειτουργίας της ιδιωτικής τηλεόρασης να βάλει μια τάξη στα τηλεοπτικά δικαιώματα. Τώρα ένας από τους νικητές – ένας εργολάβος, ο οποίος είναι κοντά στην κυβέρνηση Τσίπρα - χάνει την άδεια. Οι φορολογικές αρχές έβαλαν στο μικροσκόπιο την αυτοκρατορία του και διαπίστωσαν ότι η τράπεζα του έδωσε αμφίβολα δάνεια».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα «στην Ελλάδα η λέξη διαπλοκή κάνει τον γύρο …και ο Τσίπρας υποσχέθηκε όταν ανέλαβε την εξουσία να βάλει ένα τέλος σε αυτή τη δομή. Στα πιο σημαντικά του σχέδια του, εκτός από τις διαπραγματεύσεις για το τρίτο πακέτο για την υπερχρεωμένη χώρα, ήταν από το φθινόπωρο του 2015 και η νέα τάξη στην ιδιωτική τηλεόραση. Το σκάνδαλο με τον υπερθεματιστή θέτει τώρα το ερώτημα στην Αθήνα κατά πόσο αυτή την φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά από ό,τι ήταν στο παρελθόν».

Και η Süddeutsche Zeitung καταλήγει: «Το πρόβλημα παρουσιάζεται στον Τσίπρα σε μια ακατάλληλη στιγμή. Η δεύτερη αξιολόγηση για τις μεταρρυθμίσεις από τους ευρωπαίους δανειστές δεν έχει ολοκληρωθεί. Η Αθήνα περιμένει την νέα δόση ύψους 2,8 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι τηλεοπτικές άδειες δεν είναι αντικείμενο της αξιολόγησης. Η διαμάχη όμως θα αφήσει μια άσχημη εντύπωση στις Βρυξέλλες».

Πηγή: iefimerida.gr

Σφαγή στην Μοσούλη: Οι αμερικανικοί βομβαρδισμοί σκότωσαν 60 αμάχους - Για εγκλήματα πολέμου κατηγορεί τις ΗΠΑ η Ρωσία (βίντεο)

ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΛΕΥΚΟΥ ΦΩΣΦΟΡΟΥ - ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΜΕ




του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου


Πάνω από εξήντα άμαχοι σκοτώθηκαν και άλλοι διακόσιοι τραυματίστηκαν από τον τριήμερο βομβαρδισμό του υπό τις ΗΠΑ διεθνούς συνασπισμού στα περίχωρα της Μοσούλης και η Ρωσία κατηγορεί τις ΗΠΑ για το αυτονόητο: Για εγκλήματα πολέμου πληρώνοντας τους Αμερικανούς με το ίδιο «νόμισμα».
Χρσησιμοποιήθηκαν και βόμβες λευκού φωσφόρου.
«Υπάρχουν πολυάριθμες επιθέσεις από τον διεθνή συνασπισμό εναντίον στόχων στα περίχωρα όπως σχολεία και άλλες πολιτικές δομές τόσο στην Μοσούλη αλλά και σε άλλες περιοχές της επαρχίας της Νineveh Governorate» δήλωσε σήμερα ο στρατηγός Sergey Rudskoy, επικεφαλής του ρωσικού Γενικού Επιτελείου.
«Παρακολουθούμε προσεκτικά και επιτηρούμε την κατάσταση γύρω από την Μοσούλη. Μέχρι τώρα δεν δούμε καμία πρόοδο στην απελευθέρωση της πόλης από τους τρομοκράτες του ISIS»

Σύμφωνα με τις ρωσικές ΕΔ ανάμεσα στους πολιτικούς στόχους που χτύπησε ο διεθνής συνασπισμός ήταν και ένα σχολείο θηλεών στην νότια Μοσούλη που βομβαρδίστηκε την Παρασκευή
Για να γίνει κατανοητό το εύρος της καταστροφής από τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς η International Committee of the Red Cross επανέλαβε την έκκλησή της για «μη στόχευση πολιτών και πολιτικών δομών στην Μοσούλη η οποία μπορεί να αναγκάσει χιλιάδες πρόσφυγες να εγκαταλείψουν την πόλη»
View image on Twitter



View image on Twitter

48 women & children flee rebel-held Aleppo as Damascus, Moscow cease airstrikeshttp://on.rt.com/7sud 
Σημειώνεται ότι πριν 3 ημέρες η Ρωσία κατηγόρησε τον, υπό τις ΗΠΑ, διεθνή στρατιωτικό συνασπισμό  για "εγκλήματα πολέμου" στο Ιράκ, μετά τον θάνατο πολλών αμάχων σε αεροπορικές επιδρομές αμερικανικών μαχητικών κρούσης κοντά στην πόλη Κιρκούκ, η οποία τέλεσε υπό μεριό έλεγχο του ISIS (όπως αποκάλυψε πρώτο στην Ελλάδα το pronews.gr) για λίγες ημέρες.
Σε ανακοίνωσή του τότε ο εκπρόσωπος των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ, κατήγγειλε την επιδρομή που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην πόλη Ντακούκ, κοντά στο Κιρκούκ, αποτέλεσμα της οποίας ήταν "να σκοτωθούν δεκάδες άμαχοι, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά"
Η Ρωσία καταγγέλλει τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της για εγκλήματα πολέμου, κάτι που δεν είχε πράξει ούτε κατά τον βομβαρδισμό και τον θάνατο εκατοντάδων αμάχων στην πρώην Γιουγκοσλαβία, οι οποίες είχαν αποκληθεί κατ'ευφημισμόν "παράπλευρες απώλειες από το ΝΑΤΟ.
"Έχουμε παρατηρήσει κατ' επανάληψη ότι τέτοιου είδους φονικά πλήγματα (...) που φέρουν όλες τις ενδείξεις εγκλημάτων πολέμου, έχουν γίνει πρακτικά καθημερινή ρουτίνα για την αεροπορία του διεθνούς συνασπιμού", υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Αμυνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, οι άνθρωποι που συμμετείχαν σε μια νεκρώσιμη πομπή θεωρήθηκαν λανθασμένα "τρομοκράτες", ενώ οι πραγματικοί ήταν δίπλα στο Κιρκούκ!
Περίπου 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 45 τραυματίστηκαν. Ο Κονασένκοφ τόνισε ότι το αεροπορικό πλήγμα καταγράφηκε από ρωσικά αναγνωριστικά μέσα, σε μια περιοχή όπου δεν υπάρχουν τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

«Ντρέπομαι να ζητήσω από τους γονείς μου λεφτά για το εισιτήριο του λεωφορείου…»


«Ντρέπομαι να ζητήσω από τους γονείς μου λεφτά για το εισιτήριο του λεωφορείου…»
Εχετε αναρωτηθεί πώς νιώθει ένας 19χρονος που έχει στοιχειωδώς τσίπα, στην Ελλάδα του σήμερα;
Είμαι 19 χρονών και τους τελευταίους μήνες κάθε πρωί που ξυπνάω αισθάνομαι σαν ξοφλημένος που το μόνο που μπορώ να ελπίζω είναι να μου δώσουν μία… σύνταξη για να ζήσω!…
Οχι γιατί είμαι τεμπέλης, κάθε άλλο….
Ειχα τόση όρεξη να σπουδάσω, να προσπαθήσω και να διεκδικήσω τα όνειρά μου… Αλλά όλα αυτά last year!
Εδωσα πανελλαδικές εξετάσεις φέτος και πέρασα στο Μαθηματικό του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Μα δεν μπορώ να χαρώ την επιτυχία μου, γιατί ο πατέρας μου πριν από έναν μήνα έχασε τη δουλειά του μετά από 16 ολόκληρα χρόνια!
Η μάνα μου δεν δουλεύει για να μεγαλώσει εμένα και τη μικρότερη αδελφή μου.
Ντρέπομαι να τους ζητήσω ακόμη και τα λεφτά για το εισιτήριο του λεωφορείου μου γι αυτό και τον τελευταίο καιρό αν ποτέ βγω από το σπίτι, πάω παντού με τα πόδια!!!
Πώς λοιπόν να πάω εγώ στα Ιωάννινα να σπουδάσω, 19 χρονών μαντράχαλος όταν οι δικοί μου ζουν με το ζόρι και με δανεικά;
Με ποιό δικαίωμα να τους αναγκάσω να στερηθούν τα πάντα και κυρίως ΓΙΑΤΙΙΙΙ;;;;
 
Για να γίνω ένας ακόμη φοιτητής που θα πληρώνει νοίκι αλλά δεν θα σπουδάζει γιατί η σχολή του θα είναι σε -δίκαιη!- κατάληψη; Η για να μπω στην λίστα των άνεργων μαθηματικών όταν και αν παρω ποτέ πτυχίο; Για μεταπτυχιακά στο εξωτερικό βεβαίως, ούτε λόγος!
Να μείνω λοιπόν εδω και να δουλέψω! Πού να βρω όμως δουλειά;
Εχω μόνο ένα ξερο απολυτήριο Λυκείου και ένα Proficiency – όπως χιλιάδες άλλοι συνομήλικοί μου.
Τι ελπίδες έχω να με πάρουν σε δουλειά; Δεν έχω καν υπηρετήσει στον στρατό!
Εχετε σκεφτεί πώς νιώθει ένας 19χρονος που έχει στοιχειωδώς τσίπα, στην Ελλάδα του σήμερα;
Νιώθει γέρος! Βλέπει παντού σκοτάδι!
Του απαγορεύουν όχι μόνο να ονειρεύεται αλλά και να αναπνέει.
Κι όλα αυτά, από τη μια στιγμή στην άλλη!
Σαν κάποιος να μου έκοψε με τη βία τα φτερά και να μου είπε «δεν θα σε αφήσω ποτέ να πετάξεις»!
Ισως να αναρωτιέστε γιατί σας τα γράφω όλα αυτά. Τι σας νοιάζει; Για ψυχοθεραπεία μάλλον το κάνω.
Γιατί πόνος που μοιράζεται, αντέχεται πιο εύκολα!
Σας Ευχαριστώ…
Σωτήρης Μπ. – ετών 19

Πηγή

(Εικόνες) "ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ!!!"





Στείλτε το σε όλους τους "ψεκασμένους" από τηλεοράσεως να δούνε τις εξατμίσεις...!!!

Αλήθεια αυτά με ποιανών τους φόρους χρηματοδοτούνται??































































Πηγή:
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ