21 Μαρτίου 2018

Ανεξήγητη απώλεια σήματος GPS γύρω από την Κύπρο: Ρωσική προειδοποίηση σε ΗΠΑ;



Ανεξήγητη απώλεια σήματος GPS γύρω από την Κύπρο: Ρωσική προειδοποίηση σε ΗΠΑ;

Ανεξήγητη απώλεια σήματος GPS γύρω από την Κύπρο: Ρωσική προειδοποίηση σε ΗΠΑ;



Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Ανατολική Μεσόγειο ενόψει φημολογούμενης αμερικανικής πυραυλικής επίθεσης στη Συρία, με ένα σοβαρό πρόβλημα να αντιμετωπίζεται από αεροσκάφη  όλης της περιοχής.

Ειδικότερα πρόβλημα στην πολιτική Αεροπορία όλης της ανατολικής Μεσογείου αντιμετωπίζεται από αεροπλάνα, των οποίων «μπερδεύονται» τα ηλεκτρονικά συστήματα παγκόσμιου εντοπισμού θέσης (GPS).
Τόσο οι Αρχές Πολιτικής Αεροπορίας της Κύπρου, όσο και της Τουρκίας έχουν εκδώσει έκτακτες ειδοποιήσεις για την αεροναυτιλία - Notam.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της κυπριακής εφημερίδας Φιλελεύθερος, η NOTAM που εξέδωσε το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας της Κύπρου, με αρ. A0356/18, αναφέρει:
«Έχουν παρατηρηθεί από κυβερνήτες πτήσεων στο FIR Λευκωσίας, οι διακοπές του σήματος GPS σε ορισμένες περιοχές. Οι κυβερνήτες αεροσκαφών που δραστηριοποιούνται στο FIR Λευκωσίας καλούνται να είναι προσεκτικοί μέχρι νεωτέρας ενημέρωσης».

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ», οι Αρχές Ασφάλειας Αεροπορίας και όχι μόνο σε χώρες της περιοχής, περιλαμβανομένης και της Κύπρου, βρίσκονται σε συναγερμό για να εξακριβώσουν τα αίτια του σοβαρού προβλήματος, που είτε προέρχονται από συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, είτε από πρόβλημα σε κάποιους από τους δορυφόρους του συστήματος GPS που καλύπτουν την περιοχή.

Προβλήματα με διακοπές λειτουργίας του συστήματος GPS στο FIR Λευκωσίας έχουν αναφερθεί αλλά σε πολύ λίγες περιπτώσεις το τελευταίο δίμηνο, αναφέρουν οι πληροφορίες του «Φ», ωστόσο, ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες και το τελευταίο 48ωρο έχουν αυξηθεί σημαντικά τέτοιες αναφορές από πιλότους τόσο επιβατικών όσο και ιδιωτικών αεροπλάνων.

Εντύπωση προκαλεί η διαπίστωση ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται σε διαφορετικά διαστήματα σε διαφορετικές περιοχές του FIR Λευκωσίας, δηλαδή σε περιοχές και νότια και βόρεια και δυτικά της Κύπρου κάτι που σημαίνει πως πρόκειται για επιλεκτική απώλεια σήματος.
Το πρόβλημα παρουσιάζεται με δύο μορφές, είτε με διακοπή του σήματος, είτε με λανθασμένη ένδειξη θέσης.

Γεγονός που οδήγησε και στην έκδοση της NOTAM από πλευράς των Αρχών, για λόγους ασφάλειας της πολιτικής αεροπορίας. Να σημειωθεί, πάντως, ότι τα αεροπλάνα διαθέτουν και εναλλακτικά συστήματα εντοπισμού θέσης πέραν του γνωστού GPS όπως αδρανειακά συστήματα ναυτιλίας INS με υποβοήθηση λέιζερ, τα οποία είναι και αυτά ιδιαίτερα αξιόπιστα 

.Έρευνα του «Φ» δείχνει ότι αυτή την περίοδο στην ευρύτερη περιοχή πετούν τόσο αμερικανικά όσο και ρωσικά αεροσκάφη ειδικών αποστολών  που θα μπορούσαν δυνητικά να προκαλέσουν πρόβλημα.
Να σημειωθεί ότι επειδή τέτοια περιστατικά σημειώνονται ως συμβάντα ασφάλειας πτήσεων σε διεθνές επίπεδο, η NASA έχει καταγράψει διεθνώς πέραν των 80 παρόμοιων συμβάντων, εκ των οποίων εξηγήσεις και αίτια βρέθηκαν μόνο για τις 30 από τις περιπτώσεις αυτές.

Ρωσική προειδοποίηση για ενδεχόμενη αμερικανική επίθεση στη Συρία;

Μόλις εχθές οι Ρώσοι όπως αποκάλυψε το pronews.gr έδωσαν στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του συστήματος ηλεκτρονικού πολέμου Rychag-AV  επί ελικοπτέρου Mil Mi-8. Πρόκειται μεν για ένα πανίσχυρο παρεμβολέα είναι όμως άγνωστο εάν οι διακοπές στο σήμα του GPS οφείλνται σε αυτό ή σε κάποιο άλλο ρωσικό σύστημα.

Μάλιστα το γεγονός ότι τις ημέρες αυτές υπάρχει έντονη φημολογία για αμερικανική επίθεση στη Συρία με βλήματα Tomahawk δεν αποκλείεται οι Ρώσοι να έθεσαν συστήματα παρεμβολής σε λειτουργία για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα προειδοποιώντας έτσι τις ΗΠΑ ότι έχουν τη δυνατότητα να παρεμβληθούν στο σύστημα ναυτιλίας των Tomahwak.

Είναι αυτό όμως αρκετό;
Όχι. Το βλήμα χρησιμοποιεί μια τριάδα μεθόδων ναυτιλίας κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση απώλειας μιας μεθόδου υπάρχουν εφεδρικές για να κατευθύνουν το βλήμα. Έτσι ο Tomahawk χρησιμοποιεί εκτός από GPS, σύστημα INS,  και TERCOM, ενώ η στοχοποίηση επιβοηθείται από ενεργό ραντάρ.

.
.https://fyllokaiftero1.blogspot.gr/
pronews.gr

Κίνημα αλλαγής….Α.Φ.Μ. (Τι δεν καταλαβαίνεις βρε ΜΑΛΑΚΑ ραγιά ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ;;;)




 Αυτά τα καριόλια, δεν θα τα κυνηγήσει καμία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.
Θα κληθείς ΕΣΥ να πληρώσεις τα 200.000.000 ευρώ.

Αν όμως ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ, χρωστάς 500 ευρώ στην Εφορία, θα έλθει να σου κάνει κατάσχεση στο ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ...

Κι ακόμα, κάποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ... ΑΚΟΜΑ...


Καλλιόπη Σουφλή




Πηγή
.

ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ
https://fyllokaiftero1.blogspot.gr

Πάει για πολιτική και για πολιτικός και αυτός ! Καλά την γερμανική κατοχή που ζει η πατρίδα και ο λαός ...δεν την πήρες χαμπάρι; οτι κυβερνά μια εντολοδόχος "κυβέρνηση με κλεμένη ψήφο" ορε ταξιάρχε δεν το αντεληφθην;;

....Οτι είμαστε γερμανική αποικία οτι ο ελληνικός λαός αργοπεθαίνει και εσύ αδρανείς οκτω (8)και πλέον χρόνια , δεν... το κατάλαβες παλικάρι ;;;;

Πάει για πολιτική και για πολιτικός και αυτός ! Πάει για πολιτική και για πολιτικός και αυτός ! Καλά την γερμανική κατοχή που ζει η πατρίδα και ο λαός ...δεν την πήρες χαμπάρι; οτι κυβερνά μια εντολοδόχος "κυβέρνηση με κλεμένη ψήφο" ορε ταξιάρχε δεν το αντεληφθην;;οτι κυβερνά μια εντολοδόχος "κυβέρνηση με κλεμένη ψήφο" ορε ταξιάρχε δεν το αντεληφθην;;

Άστραψε και βρόντηξε ο ταξίαρχος διοικητής της 96 ΑΔΤΕ στη Χίο… Γραφουν κάποια σάϊτ
«Τολμήστε… – Θα καταστρέψουμε κάθε επίδοξο επιβουλέα των ιερών χωμάτων»

 Πάει για πολιτική και για πολιτικός και αυτός ! Καλά την γερμανική κατοχή που ζει η πατρίδα και ο λαός ...δεν την πήρες χαμπάρι; οτι κυβερνά μια εντολοδόχος "κυβέρνηση με κλεμένη ψήφο" ορε ταξιάρχε δεν το αντεληφθην;;

Αυστηρή προειδοποίηση στην Τουρκία απηύθυνε ο ταξίαρχος Παναγιώτης Κιμουρτζής κατά την τελετή ανάληψης των καθηκόντων του διοικητή της 96ης Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής, στη Χίο. «Κυρίαρχος στόχος μας αποτελεί η νίκη στη μάχη της αποτροπής. Όμως εάν απαιτηθεί και απειληθεί η εδαφική ακεραιότητα των ιερών χωμάτων της Χίου, η Ταξιαρχία θα είναι έτοιμη να καταστρέψει κάθε επίδοξο επιβουλέα». είπε χαρακτηριστικά.

Κατά την ανάγνωση της διαταγής του προς το προσωπικό και τα στελέχη της Ταξιαρχίας, ο νέος διοικητής της 96 ΑΔΤΕ, όπως αναφέρει το «Politischios.gr» είπε: «Σήμερα υπέγραψα ένα ιερό συμβόλαιο στο θεό και στην πατρίδα. Δηλώνω δε ότι θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις, όλη μου την ενέργεια, τη δυναμική και τον χρόνο μου στην επαύξηση του ήδη υψηλού βαθμού της επιχειρησιακής ετοιμότητας».

Και πρόσθεσε όπως φαίνεται και στο βίντεο του Πολίτη της Χίου: «Σκοπός μας όπως πάγια διατυπώνει η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία δεν είναι να διεξάγουμε πόλεμο.

 Άλλωστε είμαστε μια χώρα φιλειρηνική και συνεχώς το μήνυμα αυτό κοινοποιούμε στους γείτονες μας. Κυρίαρχος στόχος μας αποτελεί η νίκη στη μάχη της αποτροπής.

 Λέει ότι λένε η υποτακτικές και αδύναμες  κυβερνήσεις μέχρι σήμερα, με την φράση του αυτήν

 Όμως εάν απαιτηθεί και απειληθεί η εδαφική ακεραιότητα των ιερών χωμάτων της Χίου, η Ταξιαρχία θα είναι έτοιμη να καταστρέψει κάθε επίδοξο επιβουλέα».

Ταυτόχρονα επισήμανε: «Για να επιτύχουμε στην αποστολή μας πρέπει να επιδιώκουμε το άριστο και επιβάλλεται να καλλιεργούμε καθημερινά τις στρατιωτικές αρετές:

Τη φιλοπατρία, την ανδρεία, την καρτερία, το στρατιωτικό πνεύμα και την πειθαρχία.

Αυτές σε συνδυασμό με την αισιοδοξία το χαμόγελο και τη γενναιοψυχία θα συμβάλλουν στην παγίωση ων αγαθών της άμυντων ύψιστων αγαθών της άμυνας και της ασφάλειας»

Το χαμόγελο του Τσίπρα της υποταγής ενοεί ο ταξιάρχος;

Η άδρανεια που επέδειξε ο στρατός και η συμπεριφορά της υπηρέτριας στους λαθρο δεν ξεπλένωνται έτσι εύκολα απο τέτοιες δηλώσεις ανώτερου στρατιωτικού...που ίσως τον δούμε στην πολιτική ;;

 fhttps://fyllokaiftero1.blogspot.gr

Ὁ χεσμένος αναρχοπρόεδρος σύντροφος Βούτσης και ο ΤΡΟΜΟΣ των συνεπειών εσχάτης προδοσίας. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

.,

Βγῆκε ὁ Βούτσης καί ἔκανε λόγον γιά ἀπειλές κατά τῶν βουλευτῶν πού θά ψηφίσουν κείμενον – συμφωνία μέ τά Σκόπια, πού θά περιέχῃ τόν ὄρον Μακεδονία. Μάλιστα προσδιόρισε τίς ὀργανώσεις αὐτές...
πού ἔστειλαν μέ τό ἡλεκτρονικό ταχυδρομεῖον τίς ἐπιστολές στούς 300 τῆς Βουλῆς,λέγοντας πώς πρόκειται γιά Παμμακεδονικές ὀργανώσεις.
Ἔ,φυσικά γιά νά ὁλοκληρωθῆ καταλλήλως καί τό «μενού» ἔπρεπε νά περιέχει καί κάτι ἀπό …Χρυσή Αὐγή…
«Κάποιοι έχουν ξεφύγει και δεν εννοώ μόνο την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Κάποιοι έχουν ξεφύγει σε όλη την Ευρώπη και αναπτύσσουν τα τελευταία χρόνια λογικές με τις οποίες ανενδοίαστα προχωρούν στην εξύμνηση των ναζί. Και έχουν ξεφύγει κάποιοι και εδώ, γιατί μοιράστηκαν στους Ελληνες βουλευτές κείμενα από εκπροσώπους παμμακεδονικών οργανώσεων, οι οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ μας εγκαλούν για εσχάτη προδοσία και λένε ότι η ποινή είναι ο θάνατος ή τα ισόβια σε όποιον τολμήσει να ψηφίσει την πρόταση του υπουργείου Εξωτερικών και της ελληνικής κυβέρνησης, εάν και όποτε έρθει στη Βουλή, για σύνθετη ονομασία…»
Πόσον χεσμένος πρέπει νά εἶναι ὁ Βούτσης; Μά δίχως ἄλλο,παρά εἶναι χεσμένος ἀφοῦ ἀντιλαμβάνεται πώς αὐτή θά εἶναι ἡ κατάληξις ὅλων ἐκείνων πού θά προβοῦν σέ μία τετοια Προδοσία. Ἐπεί δή γνωρίζει πολύ καλῶς ὁ Βούτσης,πώς πρόκειται περί προδοσίας ἡ παράδοσις τοῦ ὀνόματος τῆς Μακεδονίας,τῆς Ἱστορίας μας,τῆς Κληρονομιᾶς μας,σέ μία ξένη χώρα.
Καί γιά ἕναν ἀκόμη λόγον πώς ΚΑΙ τό ἴδιο τό Σύνταγμα τό ὁποῖον ὀρκίστηκαν νά ὑπερασπίζονται,τούς ὑποχρεώνει νά προστετεύουν τήν Πατρίδα :
Ἄρθρο 120: (Ἀκροτελεύτιος διάταξις)
§2. Ὁ σεβασμός στό Σύνταγμα καί τούς νόμους πού συμφωνοῦν μέ αὐτό καί ἡ ἀφοσίωση στήν Πατρίδα καί τήν Δημοκρατία ἀποτελοῦν θεμελιώδη ὑποχρέωση ὅλων τῶν Ἑλλήνων.
Ἀφοσίωσι στήν Πατρίδα σημαίνει προστασία τῆς Ἐθνικῆς μας Κληρονομιᾶς καί Ἱστορίας. Καί τό ὄνομα τῆς Μακεδονίας εἶναι ἱστορική κληρονομιά πού δέν παραδίδεται σέ κανέναν καί γιά κανέναν λόγον!
Καί ὁ μεγαλύτερος φόβος τοῦ Βούτση ἔρχεται μέσῳ τῆς τελευταίας παραγράφου τῆς ἀκροτελευτίου διατάξεως τοῦ Ἄρθρου 120 ὅπου λέει :
§4. Ἡ τήρηση τοῦ Συντάγματος ἐπαφίεται στόν πατριωτισμό τῶν Ἑλλήνων, πού δικαιοῦνται καί ὑποχρεούνται νά ἀντιστέκονται μέ κάθε μέσο ἑναντίον ὁποιουδήποτε ἐπιχειρεῖ νά τό καταλύσει μέ τήν βία.
Καί ἀντιλαμβάνεται πώς ὅσοι Ἕλληνες ὑπερασπίζονται «μέ κάθε μέσο» τά ἐθνικά ἰδεώδη καί τήν Ἱστορία τοῦ Ἔθνους μας εἶναι κάτι ἀπολύτως σύμφωνον μέ τό Σύνταγμα,ἄρα πέρα ὡς πέρα συνταγματικόν.
Πῶς λοιπόν νά μήν χεστῂ ἐπάνω του ὅταν ἑτοιμάζεται νά προβὴ σέ μία τεραστίαν προδοσίαν;!
Ἄ, νά μήν ξεχάσουμε καί τήν ἑταίρα προδοσίαν μέ τήν ὑπεράσπισιν τῶν τουρκοσποριτῶν μουσουλμάνων πού ἔχουν κάνῃ βουλευτες:
«Οι Έλληνες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα βουλευτές είναι ισότιμοι μαζί μας και όχι απλώς τιμώνται, αλλά βρίσκονται και στην πρώτη γραμμή της κοινοβουλευτικής δράσης. Θα πρέπει να τύχουν απ’ όλους μας και μιας σαφούς πολιτικής και ηθικής υποστήριξης από το σύνολο των Ελλήνων βουλευτών, έτσι ώστε να μην τολμήσει κανείς, είτε βρίσκεται στην Αυστραλία και στην Αμερική είτε στην Αυστρία είτε σε αυτά τα έδρανα, να μην αποτολμήσει κάνεις ποτέ ξανά μέσα σε αυτή την αίθουσα να μιλήσει για κατασκόπους και πράκτορες»
Ἄ, ναί; Ἄς ἀκούσουμε καί τόν Ἐρντογάν πού μᾶς ζητᾶ τά νησιά,τό μισό Αἰγαῖον καί βεβαίως τήν Θράκη μας :
Τ’ἀκοῦς Βούτση; Ἀλλά τί ἐρωτῶ ; Μά τά ξέρεις ἀπό πρῶτο χέρι,ἄλλως τε…Καί γι’αὐτό εἶσαι καί κατά – χεσμένος,ἐπεί δή γνωρίζεις πώς ἡ ὥρα τῆς κρίσεως δέν θά ἀργήσῃ…
Ἡ Πελασγική
 http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr



" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 24670.82168-6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα
σας "Βιοκοττ -Bioflorina" Βότανα-Παραδοσιακά προϊόντα                               κλικ ΕΔ

Μια "ΑΠΟΡΙΑ" πάντως την .. έχουμε!! Μήπως επειδή είναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ; Τους "άλλους" πάντως τους ευλόγησε!! ΤΥΧΑΙΟ;

Φωτογραφία του Νικόλαος Αλμπάνης.

"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ" 
skeftomasteellhnika.gr
Δυο είναι οι τύποι και οι δυο συνώνυμοι.. 


fyllokaiftero1.blogspot.gr
 



" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 24670.82168-6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα
σας "Βιοκοττ -Bioflorina" Βότανα-Παραδοσιακά προϊόντα                               κλικ ΕΔ

Συντάξεις πείνας το έγκλημα της γενοκτονίας του Τσίπρα και της παρέας του - ΕΠΙΠΛΕΟΝ 20 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ

ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΕΚΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ.

Συντάξεις πείνας για 1,2 εκατ. συνταξιούχους στην Ελλάδα

ΑΘΗΝΑ 20/3/2018


                                                                       
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ 20 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ

Επιπλέον 20 δις  ευρω θα χάσουν οι συνταξιούχοι με τα νεα  μέτρα που έχουν ψηφιστεί για να ισχύσουν από 1/1/2019 , όπως είναι η μείωση κατά 18% στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, η μείωση του αφορολόγητου, η κατάργηση των οικογενειακών παροχών στους συνταξιούχους, το  «πάγωμα» των αυξήσεων στις συντάξεις μέχρι το 2022 καθώς και η κατάργηση του ΕΚΑΣ από 1-1-2020. Το ποσό των απωλειών έρχεται να προστεθεί στα  64 δίσ. ευρω που έχασαν μέχρι τώρα οι συνταξιούχοι από τις 27  μνημονιακές  περικοπές , οδηγώντας στη φτωχοποίηση τους απόμαχους της δουλειάς.

Αυτή την περίοδο  στον ΕΦΚΑ ολοκληρώνεται ο επανυπολογισμός όλων των καταβαλλόμενων συντάξεων προκειμένου να προκύψει το μέγεθος της προσωπικής διαφοράς (διαφορά ανάμεσα στο ύψος των παλαιών και νέων συντάξεων).  

Εντός του 2018, οι νέες συντάξεις θα περάσουν και θα εμφανιστούν στα ενημερωτικά σημειώματα των συνταξιούχων.Η διαφορά παλιάς και νέας σύνταξης που θα έχει ο κάθε συνταξιούχος (προσωπική διαφορά) θα συνεχίσει να πληρώνεται και οι συνολικές του αποδοχές θα είναι ίδιες ως και τον Νοέμβριο του 2018. Τον Δεκέμβριο του 2018 όμως με τη σύνταξη Ιανουαρίου 2019 θα δουν μειώσεις συντάξεων που βάσει νόμου θα έχουν «ταβάνι» το -18%.Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν ο επανυπολογισμός βγάζει τώρα μειώσεις 40%, η περικοπή της σύνταξης τον Δεκέμβριο του 2018 θα σταματήσει στο -18%. Το υπόλοιπο ποσοστό μείωσης θα είναι νέα προσωπική διαφορά και θα μπορεί να κοπεί ανά πάσα στιγμή.

Πάντως ένα ακόμη στοιχείο για τη φτωχοποίηση των συνταξιούχων είναι τα επισημα στοιχεία του Ενιαίου Συστήματος Ελέγχου και Πληρωμών Συντάξεων «ΗΛΙΟΣ» για τον μήνα Δεκέμβριο 2017 συμφωνα με τα οποία από το σύνολο των κύριων συντάξεων που ανέρχονται στις 2.590.000, οι 700.000 είναι ύψους κάτω των 500 ευρώ (μεικτά).Τα ίδια στοιχεία  δείχνουν ότι  σύνταξη γήρατος έως 500 ευρώ λαμβάνουν 422.711 συνταξιούχοι σύνταξη λόγω θανάτου έως 500 ευρώ λαμβάνουν 165.069 δικαιούχοι, ενώ οι αναπηρικές συντάξεις έως 500 ευρώ ανέρχονται σε  104.082.

Υπενθυμίζεται ότι το  Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων, κατέθεσε αίτηση ακύρωσης ενώπιον του ΣτΕ, κατά των εφαρμοστικών – ερμηνευτικών διατάξεων και των Υπουργικών αποφάσεων του ν.4387/16 (νόμος Κατρούγκαλου), που έχουν να κάνουν με τον επανυπολογισμό - αναπροσαρμογή κύριων συντάξεων και επικουρικών  καθώς και την περικοπή άνω των 1.300,00 ευρώ μικτών κύριας και επικουρικής (στις οποίες αλλάζει την αρχική απόφαση συνταξιοδότησης, μειώνοντας την δραματικά). Η αίτηση ακύρωσης συζητήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 2017 και αναμένεται η απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ: ΕΤΣΙ ΔΑΓΚΩΣΑΝ 5 ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!


Καταγγέλλει ο Πάνος Λελιάτσος

ΕΤΣΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΤΕ, ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANK & ATTICA, ΕΝΕΧΥΡΙΑΖΟΝΤΑΣ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ - ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ - ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΩΣ ΤΟ 2020, ΜΕ ΤΡΙΤΟΦΕΙΛΕΤΗ - ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ - ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!
Πρόκειται για την ιδιοφυέστερη τραπεζική απάτη όλων των εποχών. Δεν υπάρχει παρόμοιο προηγούμενο, πουθενά στον πλανήτη !!! 




Η αρμόδια επιτροπή οικονομικών υποθέσεων των κομμάτων της βουλής έδωσε στην δημοσιότητα όλα τα οικονομικά στοιχεία των κοινοβουλευτικών κομμάτων όπου αποκαλύπτεται το μέγεθος της πολιτικής και τραπεζικής απάτης όλων αυτών που εκπροσωπούν τον Ελληνικό λαό και υποτίθεται θέλουν να τον σώσουν..Είναι απίστευτα αυτά που βλέπουμε να αποκαλύπτονται σχετικά με τα δάνεια που έχουν συνάψει τα κόμματα και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, η Νέα Δημοκρατία.


Μόνο τυχαία δεν ήταν η πολιτική απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά να κλείσει σε μια νύχτα την Αγροτική Τράπεζα και στην ουσία να την χαρίσει στον κύριο Σάλλα και στην Τράπεζα Πειραιώς.

To εν λόγω πολιτικό κόμμα είχε συνάψει δανειακή σύμβαση ύψους 10,5 δις ευρώ το 2000 ή 30,8 εκατομμυρίων ευρώ με την ΑΤΕ, με εκχώρηση των κρατικών χρηματοδοτήσεων του προϋπολογισμού. Και το απίστευτο είναι πως έχει υπογράψει ακόμη 31 (!!!) τροποποιητικές συμβάσεις με την εν λόγω τράπεζα μέχρι και το 2011, όταν το ύψος της οφειλής είχε ήδη φτάσει στο ποσό των 107.000.000 ευρώ.

Εκείνο όμως που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι το γεγονός πως, το 2011, στην τελευταία τροποποιητική σύμβαση που είχε υπογράψει η ΝΔ με την ΑΤΕ, προβλέπονταν ΡΗΤΑ η απαγόρευση εκχώρησης των κρατικών χρηματοδοτήσεων σε άλλη τράπεζα μέχρι την ολοσχερή αποπληρωμή του εν λόγω δανείου, που όπως προέβλεπε η εν λόγω δανειακή σύμβαση θα διαρκούσε μέχρι το 2020.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όμως, όχι μόνο παραβίασε την εν λόγω απαίτηση της τράπεζας, που προβλέπονταν μέσα στους όρους, με την επισήμανση μάλιστα ότι αυτό θα ήταν αιτία καταγγελίας της σύμβασης, αλλά  εκχώρησε την ίδια κρατική χρηματοδότηση, μέσα σε δύο χρόνια, σε άλλες 4 τράπεζες, με τον ίδιο σκοπό, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί. Και ποιο συγκεκριμένα, στην Πειραιώς με ημερομηνία 17/02/2010, στην  Εθνική 20/12/2010, στην Αττικής 02/11/2011 και στην  EUROBANK 19/11/2010.

Αν αυτό δεν είναι ορισμός της πολιτικής και τραπεζικής απάτης τότε ποιο μπορεί να είναι ;;; 31 τροποποιητικές συμβάσεις με την ΑΤΕ και την ίδια ώρα εκχωρούσε τις ίδιες κρατικές χρηματοδοτήσεις μέχρι το 2020 και σε άλλες 4 τράπεζες !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ 



























Η ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΕ, ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ :


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΕ, ΟΠΟΥ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ :



ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΕ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ  ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΕ 4 ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΕ, ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΙΣ 17/2/2010. 

ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΤΡΙΤΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ..

ME TIΣ ΙΔΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ  ΠΗΡΑΝ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ 20/12/2010 !!!
ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΤΗΝ 20/1/2011 !!!
ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 2/11/2011, ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ !!!
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ;;; 
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!