24 Σεπτεμβρίου 2017

Αποδοκιμασία της Μέρκελ, πανωλεθρία Σούλτς, θρίαμβος των ευρωσκεπτικιστών,


 Αποδοκιμασία της Μέρκελ, πανωλεθρία Σούλτς θρίαμβος των ευρωσκεπτικιστών,δείχνουν τα exit polls από τις εκλογές στη Γερμανία.Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα της Άνγκελα Μέρκελ συγκέντρωσε ποσοστό 32,5%, έχοντας σοβαρές απώλειες κατά 8,5% σύμφωνα με τλευταίες εκτιμήσεις

Καταστροφικό  είναι το αποτέλεσμα  για τον ηγέτη των Σοσιαλδημοκρατών Μάρτιν Σουλτς που έλαβε 20% και αναμένεται να αποχωρήσει από την ηγεσία του κόμματος το οποίο θα μείνει στην αντιπολίτευση. Η επίδοση του SPD είναι η χειρότερη στη μεταπολεμική τους ιστορία.

Οι ευρωσκεπτικιστές και όχι ακροδεξιοί όπως επίμονα και σκόπιμα τους αποκαλεί το κατεστημένο των ΜΜΕ της Εναλλακτικής για τη Γερμανία ( AfD) θριάμβευσαν και αναδεικνύονται τρίτη δύναμη στον πολιτικό χάρτη της Γερμανίας, με  ποσοστό 13,5%.

Το AfD δημιουργήθηκε για πρώτη φορά μόλις το 2013 με βασική αντζέντα του την απόλυτη εναντίωση στο ευρώ όπως και στη μαζική εισροή λαθρομεταναστών. Δημιουργήθηκε από πρώην στελεχη ολόκληρου του πολιτικού φάσματος, από τους Χριστιανοδημοκράτες, τους Σοσιαλδημοκράτες, τους Φιλελεύθερους και διάφορους ανένταχτους.Το κόμμα έχει αποκλείσει τους νοσταλγούς ακροδεξιών απόψεων,οι οποίοι έχουν δικό τους κόμμα που δεν συγκεντρώνει 55 για να εισέλθει στην Μπούντεσταγκ, γεγονός που αποκρύπτεται από τα ΜΜΕ.

Σε δηλώσεις της μετά αμέσως μετά τα αποτελέσματα των exit polls, η χαρισματική συμπρόεδρος του AfD Πιέτρ, δήλωσε πως το κόμμα της θα ασκήσει σληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της Μέρκελ για την οποία και θα φτάσει μέχρι του σημειου να αναζητησει πολιτικές αλλά και ποινικές ευθύνες.Το AfD τοποθετείται σταθερά υπερ του Grexit γιατί όπως υποστηρίζει, η πολιτική των Μέρκελ- Σόίμπλε είναι καταστροφική πάνω απο όλα για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη και τη Γερμανία. (Σε διπλανή στήλη της Ο.Δ. παρατίθενται τελευταίες  δηλώσεις κορυφαίου στελέχους του AfD για τη χώρα μας).

Σύμφωνα με το exit poll του πρώτου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD, στην Μπούντεσταγκ επανέρχονται οι Φιλελεύθεροι (FDP) με 10,5%, ενώ ακολουθούν οι Πράσινοι με 9,5% και τελευταίο το κόμμα της Αριστεράς με 9%.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις από μεγάλα αστικά κέντρα η συμμετοχή των ψηφοφόρων προμηνύεται μεγαλύτερη σε σχέση με τις εκλογές του 2013, που είχε φτάσει το 71,5%.

Σε αναζήτηση νέας κυβέρνησης συνεργασίας και αλλαγή ηγεσίας στο SPD

Αν επιβεβαιωθεί το αποτέλεσμα του exit poll, τότε το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα της κ. Μέρκελ δεν θα μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση μόνο με το FDP ή μόνο με τους Πράσινους και θα πρέπει να επιτύχει μια ευρύτερη συνεργασία.Εκτός κυβερνητικού σχηματισμού θα μείνουν σίγουρα οι Σοσιαλδημοκράτες, βάζοντας τέλος στον μεγάλο συνασπισμό της Γερμανίας, όπως δήλωσε η αντιπρόεδρος του κόμματος Μανουέλα Σβέζιχ.

«Λάβαμε μία σαφή εντολή από τους ψηφοφόρους να περάσουμε στην αντιπολίτευση», δήλωσε η αντιπρόεδρος του κόμματος Μανουέλα Σβέζιχ στο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF. «Για μας, ο μεγάλος συνασπισμός τελειώνει σήμερα», πρόσθεσε.Παράλληλα, η εκλογική ήττα των Σοσιαλδημοκρατών θα φέρει αλλαγές σε όλους τους τομείς του κόμματος, ακόμα και στην ηγεσία, με την κ. Σβέζιχ να ανακοινώνει πως ο Μάρτιν Σουλτς δεν θα συνεχίσει να κρατά τα ηνία του κόμματος.

Μαζί με τη σύζυγό του Ίνε, βρέθηκε στο εκλογικό τμήμα ο υποψήφιος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος για την Καγκελαρία Μάρτιν Σουλτς.

Χαμογελαστή και ντυμένη στα κόκκινα ψήφισε η Άγκελα Μέρκελ, η οποία σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις διεκδικεί ποσοστό μεταξύ 34 και 36%.

«Όχι» στην αποχή από Σαϊνμάγερ

Σε άρθρο του στην εφημερίδα Bild am Sonntag ο πρόεδρος Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ προειδοποίησε τους Γερμανούς να μην αφήσουν άλλους να αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας τους επιλέγοντας την αποχή.

«Ίσως ποτέ να μην ήταν τόσο σαφές ότι οι εκλογές αφορούν το μέλλον της δημοκρατίας και της Ευρώπης», έγραψε ο πρόεδρος της χώρας την ώρα που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ίσως και το ένα τρίτο των Γερμανών είναι αναποφάσιστοι. «Αν δεν ψηφίσετε, αποφασίζουν άλλοι».

Στο «εξατομικευμένο αναλογικό εκλογικό σύστημα», όπως χαρακτηρίζεται στην Γερμανία, το χαμηλό ποσοστό συμμετοχής μπορεί να ενισχύσει τα μικρότερα κόμματα, όπως το ακροδεξιό «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD) δίνοντάς τους περισσότερες έδρες από τον ίδιο αριθμό ψήφων.

Στις περιφερειακές εκλογές τον περασμένο χρόνο οι συντηρητικοί της Μέρκελ δέχτηκαν πλήγμα από το AfD, το οποίο ευνοήθηκε από την λαϊκή δυσαρέσκεια λόγω της απόφασής της το 2015 να ανοίξει τα γερμανικά σύνορα σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο μετανάστες και πρόσφυγες.

H εκλογική διαδικασία

Οι Γερμανοί ψηφοφόροι πρέπει να ρίψουν στην κάλπη δύο ψήφους. Με την πρώτη (Erstistimme) μπορεί να εκλέξει άμεσα έναν υποψήφιο της εκλογικής του περιφέρειας, βάζοντας σταυρό στο αριστερό μέρος του ψηφοδελτίου.Την έδρα κερδίζει όποιος πάρει τους περισσότερους σταυρούς, ισχύει δηλαδή το σύστημα της σχετικής πλειοψηφίας. Ετσι εκλέγονται οι μισοί από τους 598 βουλευτές της Bundestag, ένας δηλαδή σε κάθε μία από τις 299 (μονοεδρικές) περιφέρειες στις οποίες διαιρείται η επικράτεια, ανεξάρτητα από το εάν το κόμμα τους συγκεντρώσει 5% σε ομοσπονδιακό επίπεδο.

Με την «δεύτερη ψήφο» του (Zweitstimme), ο ψηφοφόρος επιλέγει ένα κόμμα, βάζοντας σταυρό στη δεξιά πλευρά του ψηφοδελτίου, το οποίο μπορεί να είναι και διαφορετικό από το πρώτο ή ακόμα και κανένα.Ετσι, οι υπόλοιποι 299 βουλευτές της Bundestag, εκλέγονται -αναλόγως σειράς αναγραφής τους- από τις 16 λίστες, όσες δηλαδή και τα κρατίδια (πολυεδρικές περιφέρειες), τις οποίες έχουν καταρτίσει τα ίδια τα κόμματα. Οι έδρες κατανέμονται αναλόγως του ποσοστού το οποίο έλαβε κάθε κόμμα σε εθνικό επίπεδο από τη «δεύτερη ψήφο», και υπολογίζονται επί του συνόλου των 598 εδρών της Bundestag.

ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΑΚΙΔΕΣΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ :Στην χώρα που η προσβαση στην υγεία καταντήσατε πολυτέλεια για τον φτωχό ....

24/9/2017




Ο διοικητής του νοσοκομείου, του κρατικού Καστοριάς,  Βασίλης Αντωνιάδης, πρώην απλός  νοσοκόμος,  με τον γνωστό Υπ./Υγ.  Πολάκη σε συνάντηση προφανώς για πολιτικές συμβουλές στο υπουργείο "υγείας" (αντιμετώπισης των μάχημων δημοσιογράφων),  μετά το θέμα με τον δημοσιογράφο που  ήθελε να τον βάλει τρια μέτρα κάτω απο την γή και  στην δεύτερη φώτο μετά του "ηγέτη" (ηγέρπη )  πολιτικού αρχηγού του.
 απο, και ...σε εκδήλωση προεκλογική του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα όπου ο Βασιλης Αντωνιάδης ο πρώτος ξάδερφος του βουλευτή της Νεας Δημοκρατίας  της Φλώρινας ήταν εκεί.

Πηγή των 2 φωτο απο την σελίδα του στο facebook την οποία απόσυρε  μαζι με άλλες που είχε  στο facebook "παρέα με το καθεστώς "...υπάρχουν και άλλοι πολάκιδες !!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η σημερινή πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ πρώην υπάλληλος του Λάτση!


Η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου νέα πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ  - Κεντρική Εικόνα
Η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου έχει διατελέσει υπάλληλος της Lamda Development. Σήμερα είναι πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και από τη θέση της ενορχηστρώνει την προσπάθεια να προχωρήσει η επένδυση του πρώην αφεντικού της με καταπάτηση της αρχαιολογικής νομοθεσίας. Πρόκειται για το φαινόμενο που ονομάζεται «περιστρεφόμενες πόρτες«: ένα στέλεχος του ιδιωτικού τομέα περνά σε μια θέση του δημοσίου και, αφού επιτελέσει το ρόλο του, γυρνά πάλι στην θέση του στον ιδιωτικό τομέα. Για μαντέψτε: ποιανού τα συμφέροντα εξυπηρετεί από τη δημόσια θέση που καταλαμβάνει;

Και το ερώτημα που προκύπτει: για ποιανού τα συμφέροντα δουλεύει το (δημόσιο, κατά τα άλλα) ΤΑΙΠΕΔ και η Πρόεδρός του;

Πολλά «γιατί» είχαν μαζευτεί στην περίπτωση της επένδυσης στο Ελληνικό.

Γιατί η Lamda Development, ενώ γνωρίζει από το 2012 (όταν κατατέθηκε εγγράφως πλήρης έκθεση τεκμηρίωσης) τις αρχαιότητες στο Ελληνικό, παριστάνει την ανίδεη;
Γιατί οι μηχανικοί της Lamda Development δεν προσαρμόζουν τη μελέτη τους στην ύπαρξη των γνωστών αρχαιοτήτων;
Γιατί πολεοδομούν τη χερσόνησο του Αγίου Κοσμά, που είναι γνωστό ότι έχει σημαντικές αρχαιότητες και μάλιστα κηρυγμένες;
Γιατί σχεδιάζουν να χτίσουν μια ολόκληρη γειτονιά στον λόφο Χασάνι, όπου γνωρίζουν πως έχουν εντοπιστεί αρχαιότητες που μαρτυρούν διαχρονική κατοίκηση από τα προϊστορικά έως τα μεταβυζαντινά χρόνια;
Γιατί δεν τους νοιάζει να συνεννοηθούν με την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων, όπως κάνει κάθε λογικός μηχανικός, για να μην πέσουν πάνω σε αρχαιότητες; Και μιλάμε για μια έκταση 6.000 στρεμμάτων, όχι για κάνα οικοπεδάκι που δεν έχει χώρο…
Γιατί η Lamda Development δεν εμφανίζεται καν να υπερασπιστεί τις θέσεις της στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, αλλά αισθάνεται τόση «σιγουριά» ότι θα εκπροσωπήσει επάξια τα συμφέροντά της το ΤΑΙΠΕΔ;

Τα περίπλοκα ερωτήματα έχουν απλές απαντήσεις

Τόσο απλές όσο αυτές οι δυο εικόνες που βλέπετε εδώ: Πρόκειται για το βιογραφικό της Λίλας Τσιτσογιαννοπούλου, της σημερινής προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, όπως η ίδια το έχει αναρτήσει στο Linkedin.









Η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου ξεκίνησε να εργάζεται για το ΤΑΙΠΕΔ ως εντεταλμένη σύμβουλος το 2015, ενώ ανέλαβε την θέση της Προέδρου όταν ο Σ. Πιτσιόρλας εγκατέλειψε το ΤΑΙΠΕΔ για τη θέση του υφυπουργού Οικονομίας. Προφανώς η μακρά της θητεία στο real estate και οι γνωριμίες της στον χώρο έπαιξαν τον ρόλο τους στο να αναλάβει την θέση. Τι κι αν πρόκειται για δημόσια περιουσία; Το ΤΑΙΠΕΔ την αντιμετωπίζει σαν οποιοδήποτε ακίνητο προς πώληση!
Μέσα σε αυτή τη μακρά θητεία της, βέβαια, εργάστηκε επί 5 χρόνια και για την εταιρεία Lamda Development, του ομίλου Λάτση, την εταιρεία που σήμερα προτείνει την «επένδυση» του Ελληνικού. Δεν ξέρουμε τι ρόλο έπαιξε η προϋπηρεσία της στον όμιλο Λάτση για να καταλάβει θέση στο ΤΑΙΠΕΔ, ακριβώς τη στιγμή που το ΤΑΙΠΕΔ θα διαχειριζόταν το ξεπούλημα του Ελληνικού. Δεν ξέρουμε και ποιες ήταν οι σχέσεις της κ. Τσιτσογιαννοπούλου με το πρώην αφεντικό της μετά το 2006. Κάτι παραπάνω θα ξέρει ο όμιλος Λάτση για να έχει αφήσει την κ. Τσιτσογιαννοπούλου να «καθαρίσει» για πάρτη του…
Ξέρουμε όμως ότι το λογικό θα ήταν η ιδιότητά της ως πρώην υπαλλήλου του Λάτση να ειχε λειτουργήσει ως «ασυμβίβαστο» για μια τέτοια θέση. Κι αυτό αποδεικνύεται με τις τωρινές ενέργειες του ΤΑΙΠΕΔ, που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Λάτση και όχι του δημοσίου!
Και βέβαια, η κ. Τσιτσογιαννοπούλου δούλευε ως σύμβουλος ανάπτυξης στη Lamda Development σε μια όχι και τόσο «αθώα» συγκυρία: το 2001-2006 ήταν ακριβώς η περίοδος πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όταν ο όμιλος Λάτση κατάφερε να χτίσει το The Mall Αthens στο Μαρούσι, αυτό που και με τη βούλα του Συμβουλίου της Επικρατείας, αποτέλεσε και αποτελεί το μεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης!

Το Mall και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού

Η ιστορία του κτιρίου που έχει χαρακτηριστεί «το μεγαθήριο της παρανομίας»  πηγαίνει αρκετά πίσω, όμως από το 2001 ξεκινούν οι «ειδικοί νόμοι» με «ειδικές διατάξεις» που θεσπίζονται για να κατασκευαστεί το συγκεκριμένο αυθαίρετο.
Το 2001, επί πρωθυπουργίας Κ. Σημίτη, (και τότε που ξεκίνησε η κ. Τσιτσογιαννοπούλου να δουλεύει για τη Lamda) ο τότε υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Κ. Λαλιώτης συντάσσει το νόμο 2947/2001 (περί Ολυμπιακής Φιλοξενίας), που προβλέπει στο Χωριό Τύπου τη λειτουργία «χώρου υποδοχής πολεοδομικού κέντρου», αλλάζοντας έτσι τη χρήση γης που ήταν αμιγούς κατοικίας. Όμως, το 2003 η Ολομέλεια του ΣτΕ αποφαίνεται ομόφωνα ότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός, διότι επιβαρύνει ανεπανόρθωτα το οικιστικό περιβάλλον.
Όμως οι πρόθυμοι πολιτικοί υπήρχαν, για να προχωρήσει η βούληση του Λάτση. O τότε υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος (επί θητείας Γ.Γ. της Λ. Μενδώνη), ενώ αρχικά  δήλωσε «θα συμμορφωθούμε», λίγους μήνες αργότερα, έφερε τον νόμο 3207/2003 περί «Ολυμπιακής Προετοιμασίας», με τον οποίο επέτρεψε το χτίσιμο 121.000 τ.μ. στο «Χωριό» (Mall + κατοικίες), εντάσσοντάς τα μάλιστα στο κάδρο των… ολυμπιακών εγκαταστάσεων (το Mall εγκαινιάστηκε το 2005, μετά το τέλος των Ολυμπιακών αγώνων, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα…). Το χειρότερο που έκανε όμως, ο «δαιμόνιος» συνταγματολόγος ήταν το εξής: Προκειμένου να παρακάμψει το «πρόβλημα» με την αντισυνταγματικότητα του Mall, επινόησε την εξής… φόρμουλα: ο νόμος «επέχει θέση» οικοδομικής αδείας, ούτως ώστε να μην χρειαστει να εκδοθεί κανονική οικοδομικη άδεια και να μην μπορεί να γίνει προσφυγή στο ΣτΕ!
Να γιατί η Lamda Development είναι κάπως… κακομαθημένη: έχει συνηθίσει να της κάνουν τα χατίρια οι Υπουργοί, ανάμεσά τους και αυτοί του Πολιτισμού…

Από το Mall στο Ελληνικό: παρανομώ και δεν πληρώνω!

Για την ιστορία να πούμε ότι το 2014 η Ολομέλεια του ΣτΕ, με την απόφαση 376/2014, εξέτασε κατά πόσο ο επίμαχος νόμος συμμορφώθηκε προς τις επιταγές που θέτει το άρθρο 24 του Συντάγματος για την προστασία του περιβάλλοντος. Και εδώ διαπίστωσε ότι η οικοδομική άδεια για την κατασκευή του Mall ήταν άκυρη, διότι δεν ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες! Συγκεκριμένα: δεν υπήρχε προβλεπόμενη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, οι πολεοδομικές ρυθμίσεις έγιναν με μελέτη που δεν ήταν επαρκώς αιτιολογημένη, ενώ το άρθρο 6 του νόμου 3207/2003 (η «ρύθμιση Βενιζέλου») που προέβλεπε υπερδιπλάσιο του επιτρεπομένου συντελεστή δόμησης ήταν σε αντίθεση με το άρθρο 24 του Συντάγματος. Αυτά προς γνώσιν και συμμόρφωσιν για όσους θέλουν να βάλουν τις υπογραφές τους σε παρανομίες – οι οποίες αυτή τη φορά, όμως, θα κριθούν πολύ νωρίτερα στο ΣτΕ…
Βέβαια, επειδή ο όμιλος Λάτση φαίνεται πως δεν θέλει να πληρώνει ούτε δεκάρα τσακιστή, με μια καινούργια αλχημεία, το καλοκαίρι του 2014 η «Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων» έκρινε πως το τεράστιο εμπορικό κέντρο, ήδη κριθέν σαν παράνομο και αυθαίρετο, μπορούσε να ενταχθεί εκ των υστέρων στις… fast track μελλοντικές(!) στρατηγικές επενδύσεις.
Η στρατηγική της Lamda είναι σαφής: στην περίπτωση του Mall επέδειξε αξιοζήλευτη επιμονή επί 13 χρόνια στην παρανομία, αγνοώντας όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τους νόμους του ελληνικού κράτους, μέχρι που ήρθε η δικαίωση της, με «ειδικές ρυθμίσεις» επί «ειδικών ρυθμίσεων» από το πρόθυμο πολιτικό προσωπικό της χώρας…

Αυτά θέλει να επαναλάβει η Lamda και με τη σημερινή κυβέρνηση στην υπόθεση του Ελληνικού; Σε αυτήν την «εμπειρία» βασίζεται η κ. Τσιτσογιαννοπούλου και οι συνεργάτες της στο ΤΑΙΠΕΔ για να προχωρήσουν την υπόθεση παρακάμπτοντας τους νόμους; Σε αυτήν την κατεύθυνση «συμβουλεύουν» την Λ. Κονιόρδου οι κάθε λογής «νομικοί σύμβουλοι» και παρατρεχάμενοι του 5ου ορόφου της Μπουμπουλίνας; Αυτή η αλαζονεία πως μπορούν να κάνουν τα πάντα ατιμώρητοι τους οδηγεί σε «λύσεις» όπως το Μνημόνιο – έκτρωμα που υπέγραψε αναρμοδίως η κ. Κονιόρδου για τις αρχαιότητες της περιοχής του Ελληνικού

Τελικά μιλάμε για κάποια επένδυση ή πρόκειται να επαναληφθεί το «πάρτυ» των Ολυμπιακών έργων, το οποίο ακόμη το πληρώνουμε; «Γίνονται κατασκευές», μας έλεγαν και τότε, «θα βρείτε δουλειές», «θα έρθει η ανάπτυξη». Ό,τι ακριβώς λένε και τώρα. Να θυμίσουμε τι συνέβη; Ποιος κέρδισε και ποιοι χάσαμε από εκείνα τα «πάρτυ»;
Και τελευταίο ερώτημα: ποιοι είναι, τι μισθούς παίρνουν και τι συμφέροντα έχουν όλοι αυτοί που σήμερα κατηγορούν τους αρχαιολόγους και άλλους υπαλλήλους του ΥΠΠΟΑ ότι είναι «συντεχνίες» επειδή υπερασπίζονται τις αρχαιότητες και τις νόμιμες διαδικασίες; Η υπόθεση θα έχει συνέχεια…

Posted on by eakyppo
Advertisements

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην Τσιπροκυβέρνηση - Οι Anonymous «χτύπησαν» στην Ελλάδα: Υπολογίζεται χωρίς τον ξενοδόχο - Σύντομα θα σας δώσουμε τα κλειδιά στο χέρι




Συναγερμός στις Αρχές – Οι Anonymous Greece επέστρεψαν πιο απειλητικοί από ποτέ
– «Σύντομα θα σας δώσουμε τα κλειδιά στο χέρι» διαμηνύουν στην ελληνική κυβέρνηση
 – «Έριξαν» την σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών
– Αιχμές για τον ΕΟΠΥΥ και τη θεραπεία της μικρής Νεφέλης – Απειλές και για την Τράπεζα της Ελλάδος





21762248_722315131303165_1696727753486359258_n-768x512


Οι Anonymous χτύπησαν την Ελλάδα και πάλι. Οι χάκερς, οι οποίοι κατά καιρούς έχουν γίνει ο εφιάλτης διάφορων κυβερνήσεων, πήρε θέση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς αλλά και την μικρή Νεφέλη. 


Μάλιστα, οι Anonymous Greece φρόντισαν να «ρίξουν» την σελίδα που γίνονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Η σελίδα εδώ και σχεδόν μία μέρα δεν λειτουργεί.


anonymous
Ωστόσο, οι Anonymous Greece δεν έμειναν σε αυτό…

Έστειλαν ένα πολύ σκληρό μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση ενώ επέστρεψαν με νέες απειλές πριν από λίγη ώρα, αυτή τη φορά προς την Τράπεζα Ελλάδος.

«Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα «κλειδιά στο χέρι»», καταλήγει το μήνυμα που έστειλε προς την κυβέρνηση μέσω της σελίδας της στο Facebook οι Anonymous Greece.


21950075_721914724676539_1547895620952404532_o


Λίγη ώρα, αργότερα«κατέβασαν» την ιστοσελίδα όπου «έτρεχε» το σύστημα Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης Πλειστηριασμών, κάνοντας το γνωστό μέσω της σελίδας τους.


Στο μήνυμα προς την κυβέρνηση οι Anonymous Greece καταφέρονται κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και προειδοποιούν:

«Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!».


Αναφέρονται επίσης στην άρνηση του ΕΟΠΥΥ να καλύψει τα έξοδα μεταφοράς της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό.


Λίγες ώρες αργότερα, οι Anonymous Greece επέστρεψαν και πάλι με νέες απειλές.

»Κανένα σπίτι δεν θα αγγίξετε! Greek Government, be ready. Έρχονται πολλά!» έγραψαν στο Facebook.


anonymous2 anonymous


Πηγή

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ :Παπάς εργάζεται ως μπάρμαν - ταμείας σε καφέμπαρ στο πανηγύρι του δήμου Αργους Ορεστικού



Αυτές τις ημέρες είναι σε εξέλιξη το γνωστό σε όλη την Ελλάδα  πανηγύρι του Αργούς
Ορεστικού  Καστοριάς

Σε υπαίθριο καφε μπάρ του δήμου Αργους Ορεστικού Καστοριάς του πανηγηριού εργάζεται ένας παπάς ως ταμείας στο μπάρ είναι η δεύτερη τουλάχιστον χρόνια.

Το καφεμπάρ είναι στο κεντρικότερο σημείο του πανηγυριού του Αργους Ορεστικού και το μεγαλύτερο σε εκταση ίσως είναι άνω των 200 τ.μ

Το συγκεκριμένο καφενείο φέρει επιγραφη "ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΎ"

Για πρώτη φορά τον είδαμε τον συγκεκριμένο νεαρό παπά πέρσι το 2016,  ο ιερέας  να εργάζεται στο ίδιο μπάρ και όταν τον ρωτήσαμε σχετικά μας απάντησε << γιατι κάνω κάτι κακό που εργάζομαι ;;; >> όταν όμως του κάναμε γνωστή την δημοσιογραφική μας ιδιότητα έφυγε σε λίγα δευτερόλεπτα εγκαταλειποντας την θάση του.... - οση ώρα είμασταν εκεί την θέση του την πήρε μιά κοπέλα στο ταμείο του μπάρ.

 Αυτό συνέβει στίς 25/9/2016 και  την ίδια αυτην την ημέρα και στιγμή στο μπάρ ήταν θαμώνας όλος παραδόξως ο πρώην βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ  Β.Διαμαντίοπουλος ο οποίος καθηλώθηκε απο τον Τσίπρα μετά απο ιερή απαίτηση των ανώτερων παπάδων (και του εξείς ενός του  Ιερωνύμου εξαιτίας της αμαρτίας του να σατυρίσει στο καστοριανό καρναβάλι τους παπάδες.


Μετα την αποχώρηση του δημοσιογράφου ο παπάς καφεπωλητής μπάρμαν ταμείας ,   επέστρεψε στο πόστο του για να εργαστεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εμείς  όμως,...είμασταν με  την κάμερα μας εκεί τριγύρο.
Φέτος σήμερα 24/9/2017 συνεχίζει να εργάζεται στο καφεμπάρ του πανηγυριού.

Η αυτού <<ελαχιστότητα>> του κατα δηλωση του στην οποια συμφωνούμε οτι αποτελεί  ελαχιστότητα,  ο μητροπόλίτης  κ. Σεραμείμ Καστοριάς γνωρίζει κάτι ...για το γεγονός ;

Αδιαφορόντας για το ότι "κλέβει" την χαρά της εργασίας απο ένα νέο παιδί εχοντας ο ίδιος μισθό 1500 ευρώ η όσο και αν είναι αυτός σύγουρα είναι ίσος με δυο μισθούς απο τα" πνευματικά" του τέκνα ...τρομάρα τους.  

Αιδώς αργείοι.



Αργυραμοιβοί στον οίκο του Θεού


Στην Καινή Διαθήκη, μια από τις λίγες φορές που ο Ιησούς εμφανίζεται με «βίαιο» πρόσωπο, είναι όταν αναποδογύρισε τους πάγκους των αργυραμοιβών και τους έδιωξε από τον οίκο του Θεού. Συγκεκριμένα, ο Ιησούς παρουσιάστηκε στον Ναό του Σολομώντα, κρατώντας ένα μαστίγιο, καταστρέφοντας  “τὰς τραπέζας τῶν ἀργυραμοιβῶν”, αποκαλώντας τους “σπήλαιον λῃστῶν” και “οἶκον ἐμπορίου”, και φανερώνοντας την εναντίωσή του προς “πάντας τοὺς πωλοῦντας καὶ ἀγοράζοντας” (Ματθ. 21:12-13, Μαρκ. 11:15-17, Λουκάς 19:45-46, Ιωάν. 2:13-16).