27 Ιανουαρίου 2016

4,5 εκατομμύρια στα κόμματα την ώρα που ο λαός πεινάει :Χρηματοδότηση κομμάτων

Χρηματοδότηση κομμάτων: 4,5 εκατομμύρια στα κόμματα την ώρα που ο λαός πεινάει

Δίνουν εκατομμύρια στα κόμματα ενώ κόβουν μισθούς και συντάξεις - Δείτε πόσα θα πάρει το κάθε κόμμα – Καμμένος και ΠΑΣΟΚ με διπλή επιδότηση

Την ώρα που η χώρα βυθίζεται στην ύφεση, η ανεργία παραμένει στα ύψη και το «τσεκούρι» σε κύριες και επικουρικές συντάξεις βρίσκεται προ των πυλών, αποδεικνύεται ότι ….λεφτά υπάρχουν και δίνονται στα πολιτικά κόμματα!

Όπως φαίνεται οι περικοπές αφορούν μόνο σε εργαζόμενους και συνταξιούχους, οι οποίοι υφίστανται τις σκληρές επιπτώσεις των Μνημονίων έξι χρόνια τώρα: Σήμερα, 27 Ιανουαρίου 2016, εκτυλίχθηκαν στον Κολωνό σκηνές που αποδεικνύουν το μέγεθος της φτωχοποίησης, με εκατοντάδες ανθρώπους, κυρίως ηλικιωμένους με πενιχρές συντάξεις, να στριμώχνονται και να διαγκωνίζονται για μια σακούλα με δωρεάν φρούτα...

Αντίθετα, το κρατικό χρήμα μοιράζεται …ζεστό στα κομματικά ταμεία. Έτσι, το ποσό των 4.520.600 ευρώ θα μοιραστούν – ως πρώτη δόση- τα δικαιούχα πολιτικά κόμματα, στο πλαίσιο της κρατικής οικονομικής ενίσχυσης για το 2016.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΠΑΣΟΚ θα λάβουν διπλή επιχορήγηση επειδή συμμετείχαν και σε συνασπισμούς κομμάτων.

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών, την επιχορήγηση δικαιούνται όσα κόμματα εξέλεξαν βουλευτές στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 και στις ευρωεκλογές του Μαΐου 2014. Επίσης έχουν λαμβάνειν και όσα – κατά τις ίδιες εκλογικές αναμετρήσεις - συγκέντρωσαν τουλάχιστον 1,5% των ψήφων σε σύνολο Επικράτειας.

Όπως γίνεται γνωστό από την απόφαση, τα 3.767.167 ευρώ αποτελούν την τακτική χρηματοδότηση και τα υπόλοιπα 753.433 ευρώ είναι η οικονομική ενίσχυση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς.

Συγκεκριμένα το ποσό θα δοθεί ως εξής στα δικαιούχα κόμματα και συνασπισμούς κομμάτων:

- ΣΥΡΙΖΑ 1.483.455,39

- NΕA ∆HMOKPATIA 1.198.916,55

- ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝ∆ΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 383.487,29 - (*)

- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) 299.742, 63

- ΚΚΕ 327.992,

- ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 271.575,72

- ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 199.332,05

- ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 189.455,96

- ΕΛΙΑ-∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ (ΠΑΣΟΚ - Συµφωνία για τη Νέα Ελλάδα - ∆υναµική Ελλάδα -

Μεταρρυθµιστική Αριστερά - Νέοι Μεταρρυθµιστές - ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2012 - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Β΄) 56.729

- ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΥΡΙΚΑΥΣΤΟΣ ΕΛΛΑ∆Α, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ 56.729,10

- ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 26.591,76

- ΛΑΟΣ 26.591,76

(*) Όπως είναι γνωστό, η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής έχει ανασταλεί λόγω της εμπλοκής της με τη Δικαιοσύνη και το ποσό που της αναλογεί θα αποδοθεί άτοκα σε περίπτωση έκδοσης αμετάκλητου απαλλακτικού βουλεύματος ή αμετάκλητης αθωωτικής απόφασης.





Read more: http://www.newsbomb.gr




ΒΙΝΤΕΟ:Και ο Χαρδαβέλας βγήκε στα μπλόκα να πετάξει " βρώμικη λάσπη " στους αγρότες - τώρα στα γεράματα


 Και ο γεράκος Χαρδαβέλας ως τσίράκι του μεγαλοπαπαγάλου Ευαγγελάτου προκειμένου να  μην χάσει την δουλειά του κάνει αυτην την " δουλειά " ως σιχαμερό δουλικό  παπαγαλάκι .

Δείτε στο βίντεο την απέλπιδα προσπάθεια του Χαρδαβέλα η οποία είναι για γέλοια και ο ίδιος για κλάματα τελικά



                               .

 Απο την θλιβερή ιστοσελίδα "ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ"  όνομα και πράμα

ΠΑΝΙΚΟΣ και ΔΙΑΣΠΑΣΗ: ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ μεταξύ τους οι αγρότες! ΔΕΙΤΕ τον ΧΑΜΟ που έγινε LIVE (VIDEO)

5b2a0651a09f28529980abae2ef24c0a
Εικόνα ρήγματος μεταξύ των αγροτών παρουσιάστηκε σε ζωντανή μετάδοση από την τηλεοπτική εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο E tv. Οι αγρότες στα μπλόκα των Τεμπών και του Κάστρου ήρθαν σε αντιπαράθεση στο αέρα της εκπομπής, με καταγγελίες μάλιστα για «εντεταλμένη υπηρεσία»!
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κύριος Βαρδούλης, που βρίσκεται στο μπλόκο των αγροτών στα Τέμπη, μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή, έχοντας δίπλα του τον Κώστα Χαρδαβέλα.Ξεκαθάρισε, λοιπόν, ότι οι αγρότες από τα Τέμπη διαχωρίζουν τη θέση τους από το μπλόκο του Κάστρου!
Σοβαρές καταγγελίες και διάσπαση!
Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος Βαρδούλης, εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής των Τεμπών,τόνισε στον Νίκο Ευαγγελάτο πως πήγε το μεσημέρι στη Σίνδο και είδε ανθρώπους που δεν είναι αγρότες! Κατονόμασε μάλιστα, αναφέροντας τα ονόματα των κ. Παναγή και Γκότια. Ακόμη τόνισε πως είδε ανθρώπους που είχαν φωτοβολταϊκά και δεν είναι αγρότες. Αποκάλυψε μάλιστα πως οι αγρότες των Τεμπών συντονίζονται με τα μπλόκα από τα Μάλγαρα, τη Χαλκηδόνα, την Πέλλα και την Ηλεία, σηματοδοτώντας έτσι την ρήξη μεταξύ των αγροτών!
Η απάντηση από το μπλόκο του Κάστρου ήταν άμεση. Και πάλι σε ζωντανή σύνδεση, η εκπομπή Live News έδωσε βήμα στους εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής στο Κάστρο, οι οποίο εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση εναντίον του κυρίου Βαρδούλη! Συγκεκριμένα τόνισαν πως «όλη η Ελλάδα είναι μία γροθιά», υπογραμμίζοντας πως έχει βγει κοινό ανακοινωθέν από όλους τους αγρότες, την οποία υπέγραψαν και εκείνοι των Τεμπών!













Λιάνης: Δεν μπορώ να ζω με 1.500 ευρώ το μήνα "... με τη ζωή που κάνω"



Λιάνης: Δεν μπορώ να ζω με 1.500 ευρώ το μήνα

Ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Λιάνης δεν αδυνατεί να τα βγάλει πέρα με 1.500 ευρώ το μήνα, όπως αποκάλυψε. "Δεν μπορώ να ζω με 1.500 με τη ζωή που κάνω", ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA και προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης.

Αυτό είναι κατά προσέγγιση το καθαρό ποσό που θα λαμβάνουν οι συνταξιούχοι βουλευτές σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε πρόσφατα στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, ενώ η μεικτή αμοιβή τους ανέρχεται στα 2.100 ευρώ.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι οι δικαιούχοι της βουλευτικής σύνταξης (βουλευτές και επιζήσαντα μέλη οικογενειών αυτών) είναι συνολικά 753, η δε μείωση που έχουν υποστεί αγγίζει το 60%, μετά και την εφαρμογή από 1/1/2013 των διατάξεων του νόμο 4093/2012, ο οποίος προβλέπει περικοπές κατά 20% εφόσον ο συνταξιούχος λαμβάνει και δεύτερη σύνταξη από οποιοδήποτε φορέα ή κατά 30% εφόσον λαμβάνει και τρίτη σύνταξη.

Σύμφωνα, πάντως, με την απάντηση Χουλιαράκη όσοι αποκτούν την ιδιότητα του βουλευτή από τις 12/11/2012 και μετά δεν έχουν δικαίωμα σύνταξης.



ΒΙΝΤΕΟ :ΞΟΥΛΙΔΟΥ : "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ"

     Στερνή μου γνώση να  σε είχε πρώτα 

                                              


Βίντεο
                                                                               
                                                                                                                                               
                       

                                                                                                                                               

Συναγερμός και στην Ευρώπη για τον ιό Ζίκα: Κρούσματα σε έξι χώρες

Συναγερμός και στην Ευρώπη για τον ιό Ζίκα: Κρούσματα σε έξι χώρες
Σε έξι ευρωπαϊκές χώρες έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής κρούσματα του ιού Ζίκα, ο οποίος μεταδίδεται από τα κουνούπια και έχει προσβάλλει πολλούς ανθρώπους στην αμερικανική ήπειρο από το 2015 – Σε όλες, δε, τις περιπτώσεις οι ασθενείς είχαν επισκεφθεί πρόσφατα κάποια χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Συγκεκριμένα, ο ιός, που πιστεύεται ότι προκαλεί σοβαρές δυσμορφίες στα έμβρυα, έχει εντοπιστεί από την περασμένη εβδομάδα στη Βρετανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Πορτογαλία, τη Δανία και την Ελβετία.

Μέχρι στιγμής ωστόσο, στους ασθενείς δεν περιλαμβάνεται καμία εγκυμονούσα.
Στη Δανία, «ο ιός εντοπίστηκε σε ένα νεαρό που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Κεντρική και Νότια Αμερική», ανακοίνωσε το νοσοκομείο του Όρχους. Δύο κρούσματα εντοπίστηκαν στην Ελβετία σε δύο πρόσωπα που επέστρεψαν από την Αϊτή και την Κολομβία, ωστόσο δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν, διευκρίνισε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Υγείας (OFSP).

Τις τελευταίες ημέρες, οι βρετανικές υγειονομικές αρχές ανέφεραν ότι εντόπισαν τρία κρούσματα, Βρετανούς που είχαν ταξιδέψει στην Κολομβία, το Σουρινάμ και τη Γουιάνα, ενώ δέκα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Ολλανδία.

Από την πλευρά της, η Πορτογαλία ανακοίνωσε σήμερα (27/1) ότι εντοπίστηκαν τέσσερις ασθενείς που όλοι τους είχαν ταξιδέψει στη Βραζιλία. Έχουν ήπια μορφή της ασθένειας και κανείς τους δεν χρειάστηκε νοσηλεία.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ιταλία είχαν εντοπιστεί τέσσερα κρούσματα το 2015. Επρόκειτο για ταξιδιώτες που είχαν επισκεφθεί τη Βραζιλία και όλοι τους έχουν πλέον αναρρώσει πλήρως.
Ο ιός Ζίκα πήρε το όνομά του από ένα δάσος της Ουγκάντας όπου εντοπίστηκε για πρώτη φορά το 1947.

Όπως και άλλοι παρόμοιοι ιοί, για παράδειγμα ο τσικουνγκούνγια, μεταδίδεται από τα τσιμπήματα των κουνουπιών Aedes aegypti και Aedes albopictus (κουνούπι-τίγρης). Και μπορεί η ασθένεια να μην μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, ωστόσο δεν υπάρχει εμβόλιο για τη νόσο, ούτε θεραπεία, παρά μόνο συμπτωματική.

Οι ασθενείς εμφανίζουν πυρετό, πονοκεφάλους, κόπωση και εξάνθημα, ενώ έχουν καταγραφεί δύο είδη σοβαρών επιπλοκών, κυρίως σε έμβρυα που μπορεί να εμφανίσουν νευρολογικές διαταραχές ή δυσμορφίες.

Read more:www.newsbomb.gr


Ένας χρόνος Αριστερά: Συνωστισμός για λίγα φρούτα και λαχανικά! (Εικόνες-σοκ στην Αθήνα)

a4 
Στον Κολωνό, στη συμβολή των οδών Λένορμαν και Επιδαύρου, (όπως και σε πολλά μέρη της Ελλάδος) παραγωγοί και πωλητές των λαϊκών έστησαν πάγκους και μοίρασαν λαχανικά και φρούτα δωρεάν στον κόσμο.

Πλήθος κόσμου έσπευσε στο σημείο προκειμένου να προμηθευτεί τα προϊόντα, θυμίζοντας εικόνες κατοχής και επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά τη δυστυχία και τη φτώχεια που βιώνουν χιλιάδες συνάνθρωποί μας.
Σημειώνεται πως, παραγωγοί των λαϊκών αγορών από Ναύπλιο, Θήβα, Λαμία, Κρήτη και άλλες περιοχές προχωρούν σε κινητοποιήσεις, αντιδρώντας στα «μέτρα εξόντωσης του λαού και της ………….


αγροτιάς».
«Κάνουμε την κίνηση σε ένδειξη συμπαράστασης των συναδέλφων μας στα μπλόκα. Σήμερα δεν λειτουργεί κανένας πάγκος παραγωγών», δήλωσε ο ταμίας της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών, Παναγιώτης Δωρής.
a7
a3
a6
a5a2a1
lykavitos


 by


Μια συμμορία από τις Βρυξέλλες που την λέγανε «Ευρωπαϊκή Ένωση»





zavalos

Από τον Χάρη Ζάβαλο

Πρόστιμα στην Ελλάδα, μοίραζε σαν μαρουλόχαρτα, το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ελλάδα χρόνια τώρα για τις απάνθρωπες συνθήκες μεταχείρισης και διαβίωσης στα στρατόπεδα συγκέντρωσης στους πρόσφυγες.

Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, κατηγορήθηκε για εξευτελιστική μεταχείριση και παραβίαση του (αναφαίρετου) δικαιώματος στην ελευθερία.

Και φτάνουμε στο σήμερα όπου σε Δανία (σήμερα ψηφίστηκε και επίσημα ο νόμος), Ελβετία και σε μερικά κρατίδια της  Γερμανίας, δεσμεύονται από το κράτος η περιουσία που κουβαλούν πάνω τους οι πρόσφυγες, στρατόπεδα συγκέντρωσης χτίζονται το ένα μετά το άλλο, χιλιόμετρα συρματοπλέγματος ορθώνονται σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο, ειδικά βραχιόλια και διακριτικά αναγκάζονται να φορούν οι μετανάστες σε πολλές χώρες ώστε να ξεχωρίζουν από το σύνολο, μαρκάρουν τις πόρτες και τα οικήματα που ζουν οι άνθρωποι στην Αγγλία προκειμένου να γίνονται ευκολότερος στόχος από τον μαχαιροβγάλτικο, δολοφονικό φασισμό που εξαπλώνεται με μορφή μολυσματικής επιδημίας πανευρωπαϊκά.

Αυτά όμως υποθέτουμε δεν είναι εξευτελισμός προς τον άνθρωπο και περιορισμός της ελευθερίας σύμφωνα με την ΕΕ.

Όταν το ίδιο το εργαλείο της συμμορίας των Βρυξελλών που αυτοαποκαλείται “Ευρωπαική Ένωση” για την φύλαξη των συνόρων, η δύναμη της Frontex, παραδέχεται ότι είναι αδύνατον να ελεγχθούν τα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδος, τόσο γιατί υπάρχουν γεωγραφικά ζητήματα (δεν μπορείς να χτίσεις απλά ένα τείχος) όσο και νομικά (όταν τα πλοία περισυλλέγουν μετανάστες στη θάλασσα, είναι απλώς νομικά αδύνατον για τη Frontex να τους επαναπατρίσει στην Τουρκία αφού απαγορεύεται το διεθνές δίκαιο), οι απειλές της ΕΕ περί αποπομπής της Ελλάδας από την συνθήκη του Σέγκεν προκειμένου να ληφθούν τα 2 εξής μέτρα.

1. Ή που θα πρέπει να φτιαχτούν στρατόπεδα συγκέντρωσης (όπως είχε γίνει επί Σαμαρά) ώστε να μην είναι ελκυστική σαν διέλευση η Ελλάδα που προφανώς είναι ευκολότερο (σχετικά πάντα αφού στις παραλίες του Αιγαίου ξεβράζονται καθημερινά πτώματα) να κινείσαι σε χερσαίους δρόμους διαμέσου άλλων κρατών, αλλά να πνίγονται εκατοντάδες πρόσφυγες έξω από την Λαμπεντούζα προσπαθώντας με σαπιοκάραβα να διασχίσουν την Μεσόγειο.

2. Ή ακόμα καλύτερα και με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα να πυροβολούνται οι βάρκες ή ακόμα καλύτερα οι ίδιοι οι πρόσφυγες, που πάω στοίχημα πως ήδη θα το είχαν ξεκινήσει αν δεν υπήρχαν οι κάμερες και όλο το παγκόσμιο ενδιαφέρον δεν ήταν στραμμένο σε αυτή την πλευρά του γαμημένου πλανήτη.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση τόσα χρόνια βρισκόταν σε αγαστή συνεργασία με τις ΗΠΑ για την αποσταθεροποίηση της Μέσης Ανατολής και τώρα σκέφτονται σαν λύση την δημιουργία στρατοπέδου συγκέντρωσης στην Ελλάδα, όπου θα στοιβάξουν 400 με 500.000 ψυχές, με αντάλλαγμα την διαγραφή μέρους του χρέους.

Η εξαθλίωση μιας χώρας γίνεται μοχλός πίεσης και άσκηση εξωτερικής πολιτικής, εντός μιας “ένωσης” που αρνείται να βρει λύσεις παρά μόνο να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα λόγω μικροπολιτικών συμφερόντων (βλ. πτώση δημοτικότητας της Άνγκελα Μέρκελ).

Αυτή η δράκα εγκληματιών, οικονομικών και κοινών δολοφόνων της ευρωπαϊκής αλητοσυμμορίας θέλει γκρέμισμα συθέμελα και σπορά με αλάτι ώστε τίποτα να μην ξαναφυτρώσει στα ματωμένα χώματα των ευρωπαϊκών (και μόνο) ψεύτικων κεκτημένων.

Χώνουν το κεφάλι τους στα χώματα των Βρυξελλών και του Στρασβούργου και μασουλάνε τα λαχανάκια τους σαν άλλοι στουφοκάμηλοι όπου και για άλλη μια φορά αδυνατούν να λύσουν το παραμικρό πρόβλημα, που οι ίδιοι μέσα στον εγκληματικό τους ερασιτεχνισμό και τρομακτική ανικανότητα, δημιούργησαν.

Σε μια “ένωση” που υπάρχει κοινοτική οδηγία για το τι σχήμα θα έχουν τα αγγούρια και πόσο κακάο πρέπει να έχει το σοκολατούχο γάλα, αδυνατούν να βρουν λύσεις σε ζητήματα ζωής και θανάτου.

Μια οικονομική και μόνο ένωση, χωρίς κοινωνικό πρόσημο, μια σπείρα για ελεύθερη διακίνηση γερμανικών και κινεζικών εμπορευμάτων και εγκλεισμό ανθρώπων, η οποία θέλει άμεσα διάλυση.
Τα υπόλοιπα είναι απλά οδοντόκρεμα με το σήμα ότι κατασκευάστηκε εντός ευρωπαϊκής ένωσης και λογικά ούτε αυτή θα κάνει την δουλειά της σωστά και θα πεθαίνεις από τερηδόνα.







Και όπως εύστοχα σημειώνει ο φίλος Νάσος Αρίμης:
«Ειλικρινά μου είναι αδύνατο να καταλάβω, πως μια “αποβολή” της Ελλάδας από τη Σένγκεν θα “προστατέψει” την Αυστρία/Σλοβακία/Γερμανία και πάει λέγοντας, από τα καραβάνια των προσφύγων.

Με το αεροπλάνο της γραμμής θα καταφθάσουν οι πρόσφυγες εκεί, ή μήπως σε όλους δίνονται ad hoc ελληνικά διαβατήρια, οπότε είναι “αναγκασμένες” να τους δεχθούν; Και σε τελική ανάλυση, ούτως ή άλλως πρακτικά αυτές (και άλλες) χώρες την έχουν αναστείλει.

Μάλλον δεν τους κολλάει η έξοδος από το ευρώ, ως απειλή, εδώ, αν και πιθανολογώ ότι θα το ακούσουμε σύντομα και αυτό.

Αυτό πάντως που καταλαβαίνω πολύ καλά, είναι τι εννοούν οι μπολιτιζμένοιεβροπέοι με το “το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό πρέπει να προστατέψει τα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε.”. (Κανονικά, έπρεπε να τους απαντήσει κανένας Υπουργός Εξωτερικών ότι “αγοράσαμε κάτι υποβρύχια από τη Γερμανία γι’ αυτό το σκοπό, αλλά γέρνουν”).

Αυτή η συμμορία των Βρυξελλών που αυτοαποκαλείται “Ευρωπαϊκή Ένωση”, είναι ο εχθρός του κάθε ατόμου που θέλει να αποκαλείται ακόμα άνθρωπος και όχι κτήνος.

Παπαδημούλης : κατά των ελεύθερων επαγγελματιών! "Αυτοί να πληρώσουν για το ασφαλιστικό"




Η "αγάπη" που τρέφει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης για τους ελεύθερους επαγγελματίες είναι γνωστή όπως και γενικότερα οι απόψεις των περισσότερων στελεχών του κυβερνητικού κόμματος που ακούνε για ιδιωτικό τομέα και...βγάζουν "σπυριά"

Δεν πάνε παρά δύο εβδομάδες που ο επαγγελματίας υψηλόμισθος πολιτικός της αριστεράς είχε προκαλέσει ξανά αναφερόμενος στην κατακόρυφη αύξηση εισφορών που πρέπει να πληρώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες με το νέο ασφαλιστικό και είχε πει : "εμένα δεν με κόφτει αυτός ο ελεύθερος επαγγελματίας που βγάζει το χρόνο περισσότερα από 70.000 ευρώ" (δείτε εδώ)
Αυτή τη φορά  ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου "χτύπησε" ξανά μιλώντας στα Παραπολιτικά fm όπου συνέχισε στο ίδιο μοτίβο: "Δεν ισχυρίζομαι ότι η κυβερνητική πρόταση για το ασφαλιστικό είναι τέλεια ωστόσο δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν να πληρώνουν όλα τα βάρη οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι και όχι άλλες κατηγορίες όπως οι ελεύθεροι επαγγελματίες"
Κάποιος να του πει ότι το νέο ασφαλιστικό θίγει με υψηλότατες και παράλογες εισφορές ελεύθερους επαγγελματίες που δηλώνουν σημαντικά εισοδήματα και τους ωθεί κι αυτούς σε φοροδιαφυγή ή μεταφορά έδρας στο εξωτερικό.
Κάποιος να πει σε όλους αυτούς με τις ακραίες ιδεοληψίες πως για να υπάρχουν μισθωτοί κι όχι άνεργοι θα πρέπει να υπάρχουν επιχειρηματίες, θα πρέπει να γίνονται επενδύσεις , θα πρέπει να μειώσουν τη γραφειοκρατία και να σταματήσουν το ανελέητο κυνηγητό στον ιδιωτικό τομέα.