10 Ιουνίου 2018

Προωθήστε την ομοφυλοφιλία - Ανατριχιαστικό υπόμνημα του 1969 στο Συμβούλιο Πληθυσμού



 
Ιδιαίτερη εντύπωση και σοκ προκαλεί επίσης στο έγγραφο μια διευκρίνηση η οποία γράφει :
”Χρόνια Κατάθλιψη – Απαιτεί οι γυναίκες να εργάζονται και να παρέχονται λίγες υπηρεσίες φύλαξης παιδιών”, κάτι που δεικνύει ότι οι οργανισμοί αυτοί γνωρίζουν καλά τις ψυχολογικές επιπτώσεις που δημιουργούνται στις γυναίκες που πιέζονται να κυνηγήσουν την καριέρα παραγκωνίζοντας τον ρόλο της μητέρας.
 
 
 
 
ΟΒΡΑΙΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
Εκεί οδηγούμαστε, εκλέγοντας πουστηδες, λεσβίες και διεστραμμένες πολιτικές προσωπικότητες.
 
ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ... ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
 
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ.
 
ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ,  ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.... ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ...
 
Καλλιόπη Σουφλή 



 

Ένα υπόμνημα του 1969 στον Bernard Berelson, πρόεδρο του Συμβουλίου Πληθυσμού, από τον Frederick S. Jaffe, τότε αντιπρόεδρο της Planned Parenthood, αποκαλύπτει τις σοκαριστικές προτάσεις του διεθνούς οργανισμού ευγονικής για την μείωση του πληθυσμού, ανάμεσα στις οποίες διαβάζουμε και την ”ενθάρρυνση της ομοφυλοφιλίας”, την ”αναδιάρθρωση της οικογένειας” καθώς και ”παράγοντες ελέγχου γονιμότητας” στο νερό.
 
Πολλές προτάσεις αφορούν προώθηση εκτρώσεων, στείρωσης, και έλεγχο γεννήσεων μέσω πληρωμών.

 


Το υπόμνημα με τίτλο ”Berelson/Jaffe Chart δίνει στην διαδικτυακή της βιβλιοθήκη η οργάνωση υπέρ της οικογένειας Coalition for Life των ΗΠΑ μαζί με πολλά άλλα έγγραφα που έχει συλλέξει από την έρευνα για το ίδιο θέμα.
 
H ιδρύτρια της Planned Parenthood, Μάργκαρετ Σάνγκερ, χρηματοδοτήθηκε από τον Τζον Ροκφέλερ. 
 
 Η Σάνγκερ ήταν φεμινίστρια και υπέρ της εξάλειψης ορισμένων πληθυσμών και ίδρυσε την Birth Control League η οποία αργότερα διαμορφώθηκε σε Planned Parenthood. 
 
Και ο Berelson και ο Jaffe που αναφέρονται σε αυτό το έγγραφο, ήταν και οι δύο αποδέκτες του Βραβείου Μάργκαρετ Σάνγκερ.
 
Ιδιαίτερη εντύπωση και σοκ προκαλεί επίσης στο έγγραφο μια διευκρίνηση η οποία γράφει ”Χρόνια Κατάθλιψη – Απαιτεί οι γυναίκες να εργάζονται και να παρέχονται λίγες υπηρεσίες φύλαξης παιδιών”, κάτι που δεικνύει ότι οι οργανισμοί αυτοί γνωρίζουν καλά τις ψυχολογικές επιπτώσεις που δημιουργούνται στις γυναίκες που πιέζονται να κυνηγήσουν την καριέρα παραγκωνίζοντας τον ρόλο της μητέρας.
 
 
Το έγγραφο χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: 
 
1) Κοινωνικοί Περιορισμοί (Παγκόσμιος Αντίκτυπος), 
 
2) Οικονομικά Αποτρεπτικά (Επιλεκτικές Επιπτώσεις Ανάλογα με την Κοινωνικο-Οικονομική Κατάσταση), 
 
3) Κοινωνικοί Έλεγχοι (Μέτρα στηριζόμενα σε υπάρχων κίνητρο για να αποφεύγονται οι ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες).
 
 
jaffe-memo
Στην πρώτη κατηγορία αναφέρεται:
Αναδιαρθρώστε την οικογένεια:
 
α) Αναβάλλετε ή αποφύγετε το γάμο
 
β) Αλλοιώστε την εικόνα του ιδανικού οικογενειακού μεγέθους
Υποχρεωτική εκπαίδευση των παιδιών
 
 
Ενθαρρύνετε την αυξανόμενη ομοφυλοφιλία
 
Εκπαιδεύστε για περιορισμό της οικογένειας
Παράγοντες ελέγχου γονιμότητας στην παροχή νερού
Ενθαρρύνετε τις γυναίκες να εργαστούν
 
 
Στην δεύτερη κατηγορία αναφέρεται:
 
Τροποποίηση φορολογικών πολιτικών:
 
α) Ουσιαστικός φόρος γάμου
 
β) Φορολογία Παιδιού
 
γ) Φορολογήστε τους παντρεμένους περισσότερο από τους ανύπαντρους
 
δ) Κατάργηση φορολογικής απαλλαγής γονέων
 
δ) Πρόσθετοι φόροι σε γονείς με περισσότερα από 1 ή 2 παιδιά στο σχολείο
Μειώστε / εξαλείψτε την άδεια μητρότητας μετ ‘αποδοχών ή τα
οφέλη
 
 
Μειώστε / εξαλείψτε τα επιδόματα των παιδιών ή της οικογένειας
Μπόνους για καθυστερημένο γάμο και μεγαλύτερο χώρο για το παιδί
Συντάξεις για τις γυναίκες 45 ετών με λιγότερα από Ν παιδιά
Εξαλείψτε τις πληρωμές Πρόνοιας μετά τα πρώτα 2 παιδιά
 
 
Χρόνια Κατάθλιψη
Απαιτεί οι γυναίκες να εργάζονται και να παρέχονται λίγες
υπηρεσίες φύλαξης παιδιών
 
Περιορίστε / εξαλείψτε δημόσια χρηματοδοτούμενη ιατρική
περίθαλψη, υποτροφίες, στέγαση, δάνεια και επιδοτήσεις για τις οικογένειες με περισσότερα από Ν παιδιά.
 
 
Στην τρίτη κατηγορία αναφέρεται:
Υποχρεωτική άμβλωση σε εκτός γάμου εγκυμοσύνες
Υποχρεωτική στείρωση όλων εκείνων που έχουν δύο παιδιά εκτός από μερικούς που θα επιτρέπονται τρία
Περιορίστε την αναπαραγωγική ηλικία σε μόνο έναν περιορισμένο αριθμό ενηλίκων
 
 
Πολιτικές Στέγασης:
α) Αποθάρρυνση της ιδιοκτησίας ιδιωτικής κατοικίας
β) Σταματήστε την βράβευση δημόσιας στέγασης με βάση το μέγεθος της οικογένειας
 
 
Πληρωμές για την ενθάρρυνση της στείρωσης
 
Πληρωμές για την ενθάρρυνση της αντισύλληψης
 
 
Πληρωμές για την ενθάρρυνση της άμβλωσης
 
Έκτρωση και στείρωση κατά απαίτηση
Επιτρέψτε ορισμένα αντισυλληπτικά να διανέμονται μη ιατρικά
Βελτιώστε την τεχνολογία αντισύλληψης
Κάντε την αντισύλληψη πραγματικά διαθέσιμη και προσιτή σε όλους

https://attikanea.blogspot.com
Πηγή

Κούκλατζης-Μητρετώδης: Από 5 έως 20 χρόνια μπορεί να πάρει η αποφυλάκιση τους

Συμπλήρωσαν 100 μέρες στη φυλακή ο Αγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης – Βάσει του αναχρονιστικού και κομμένου-ραμμένου στα μέτρα του «σουλτάνου» νομικού συστήματος των Τούρκων  μπορεί να κρατηθούν χωρίς να τους απαγγελθεί κατηγορία για 5 χρόνια, αλλά και να καταδικαστούν για άλλα 15.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της γειτονικής χώρας, η προσωρινή κράτηση χωρίς απαγγελία κατηγοριών μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 5 χρόνια αντί 5 ημερών που ισχύει στη χώρα μας. Το «εξπρές του μεσονυχτίου», όπως το αποκάλεσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, περιλαμβάνει 1.825 ημέρες αβεβαιότητας και εγκλεισμού χωρίς δίκη. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα της Τουρκίας, το πλαίσιο ποινών, όπως διαγράφεται με τα ως τώρα δεδομένα, μπορεί να προσθέσει από 6 μήνες, στην καλύτερη περίπτωση, μέχρι 15 έτη έκτισης.
Υπό αυτά τα δεδομένα, το συνοριακό περιστατικό που υποβαθμίστηκε αρχικά από την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας έχει πλέον μετατραπεί σε μείζονα πολιτική, διπλωματική και νομική περιπέτεια που θυμίζει κατασκοπευτική ταινία.

Ωστόσο, οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί δεν αποτελούν στελέχη κάποιου ειδικού σώματος των Ενόπλων Δυνάμεων ή των κρατικών υπηρεσιών. Ηταν μάλλον οι άτυχοι που βρέθηκαν μπροστά στην τουρκική αποστολή που ανέλαβε την εκτέλεση ενός ακόμα σχεδίου του Ταγίπ Ερντογάν, το οποίο υπό άλλες συνθήκες θα θύμιζε ψυχροπολεμική καρικατούρα. Στη θέση τους θα μπορούσαν να είναι δύο άλλα παιδιά από τα χιλιάδες που καλούνται καθημερινά να υπηρετήσουν στην «πινέζα», στην εσχατιά της χώρας όπου βρίσκεται η διακεκαυμένη ζώνη των ελληνοτουρκικών συνόρων.

Το χειρότερο όλων είναι ότι η τύχη των δύο αξιωματικών εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από τις διαθέσεις και τα αλλοπρόσαλλα πολιτικά σχέδια του Τούρκου προέδρου, τα οποία, όπως όλα δείχνουν, δεν ολοκληρώνονται με το τέλος των εκλογών στη γειτονική χώρα. Πρόσφατα άλλωστε, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Φώτης Κουβέλης παραδέχθηκε ότι είναι βέβαιη η συνέχιση της τουρκικής προκλητικότητας ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα της Τουρκίας και κατά συνέπεια είναι αβέβαιος ο χρόνος απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων.

Από την άλλη πλευρά ο Ερντογάν, έχοντας εγκαθιδρύσει στη χώρα του ένα νομικό σύστημα που απέχει από τους κανόνες του διεθνούς δικαίου και προσομοιάζει στο οθωμανικό δίκαιο, φέρεται διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει το γεγονός προκειμένου να κερδίσει ουσία και εντυπώσεις για εσωτερική κατανάλωση. Ως προς την ουσία, ήδη έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του για ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που έχουν εξασφαλίσει άσυλο από την Ελλάδα.
Αναφορικά με τις εντυπώσεις, είναι χαρακτηριστικό το περιστατικό, που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων. Ο κ. Νίκος Βούτσης, κατά την επίσκεψή του στις Φυλακές Αδριανούπολης, υπεβλήθη σε αυστηρότατο έλεγχο από τους άνδρες ασφάλειας και αναγκάστηκε να αφαιρέσει ακόμα και τη ζώνη και τα παπούτσια του. Εν αντιθέσει με την υποδοχή που επιφύλαξαν στον τρίτο τη τάξει αξιωματούχο της χώρας, ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, υπό την ιδιότητά του ως εκπροσώπου του Ευρωκοινοβουλίου, συνάντησε τους δύο στρατιωτικούς χωρίς να υποβληθεί στην παραπάνω διαδικασία.

Οι «λύκοι» της Τζαντάρμα
Η σύλληψη των δύο στρατιωτικών δεν έγινε από τον τουρκικό Στρατό αλλά από το ημιστρατιωτικό σώμα Τζαντάρμα, που αποτελεί την πολιτοφυλακή της Τουρκίας και οι άνδρες της υπακούουν τον Αρίφ Τσετίν, πρόσωπο απόλυτης εμπιστοσύνης του «σουλτάνου». Η Τζαντάρμα μετά το πραξικόπημα του 2016 υπάγεται απευθείας στο υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας, επιχειρεί σε μη αστικές περιοχές, ελέγχει τα σύνορα και επιβάλλει την τάξη όπου δεν έχει πρόσβαση ο Στρατός.

Μέχρι σήμερα οι δύο Ελληνες δεν έχουν μιλήσει ώστε να δώσουν το ακριβές στίγμα της τοποθεσίας όπου συνέβη το περιστατικό. Είναι οι μόνοι που μπορούν να το κάνουν με ακρίβεια.

Τι θα γινόταν, όμως, αν έλεγαν ότι συνελήφθησαν εντός ελληνικών συνόρων; Πώς θα έπρεπε να αντιδράσουν το Μέγαρο Μαξίμου και το Πεντάγωνο σε μια ξεκάθαρη πολεμική ενέργεια της γειτονικής χώρας;

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Καμμένος έσπευσε από την πρώτη στιγμή να υποστηρίξει πως οι Ελληνες στρατιωτικοί παραβίασαν τα τουρκικά σύνορα και συνελήφθησαν εντός τουρκικού εδάφους. Στη συνέχεια βέβαια δήλωσε ότι είναι όμηροι και η κράτησή τους παράνομη.
Εκτοτε παραμένουν έγκλειστοι στις Φυλακές της Αδριανούπολης ενώ το ελληνικό προξενείο που στεγάζεται στην πόλη έχει αναθέσει τη νομική τους εκπροσώπηση σε δύο νεαρούς Τούρκους δικηγόρους.

Ποιο είναι, όμως, το νομικό περιβάλλον που διαμορφώνεται για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς; Ο δικηγόρος Διονύσης Βέρρας εξηγεί στο «ΘΕΜΑ» : «Σύμφωνα με την ποινική νομοθεσία της γειτονικής χώρας, η προσωρινή κράτησή τους χωρίς δίκη μπορεί υπό προϋποθέσεις να διαρκέσει έως και 5 χρόνια», επισημαίνοντας ότι το καθεστώς προφυλακίσεων τροποποιήθηκε επί τα χείρω αμέσως μετά το πραξικόπημα.

Οι νόμοι του Ερντογάν
Για το ίδιο ζήτημα ο συνάδελφός του Εμμανουήλ Τρούλης προσθέτει ότι «η αναχρονιστική αυτή διάταξη περί της διάρκειας της προσωρινής κράτησης ωχριά μπροστά στην επόμενη δικονομική δυνατότητα των τουρκικών δικαστικών αρχών. Συγκεκριμένα, προβλέπεται, κατά την τουρκική ποινική δικονομία, ότι η προσωρινή κράτηση μπορεί να επιβληθεί και κατά το στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας (εξέτασης) στον ύποπτο τέλεσης αδικήματος, δηλαδή με μόνη τη σοβαρή υποψία τέλεσης συγκεκριμένων αδικημάτων. Σημειωτέον ότι κατά το Ελληνικό Σύνταγμα και κατά τον ελληνικό ΚΠΔ, προσωρινή κράτηση χωρίς προηγούμενη άσκηση ποινικής δίωξης είναι αδιανόητη πλην της περιπτώσεως του αυτοφώρου αδικήματος και της διενεργούμενης αστυνομικής προανάκρισης που και σε αυτή την περίπτωση η συνολική κράτηση του υπόπτου δεν μπορεί να υπερβεί υπό κανονικές συνθήκες τα χρονικά όρια του Αυτοφώρου (48 ώρες) έως ότου παραπεμφθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα (άρθρο 43 ΚΠΔ), σε κάθε δε περίπτωση η κράτηση και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης δεν μπορεί να υπερβεί τις πέντε ημέρες συνολικά χωρίς έκδοση εντάλματος προσωρινής κράτησης από τον αρμόδιο ανακριτή».

Αναφορικά με το νομικό μέλλον της υπόθεσης, οι δύο έγκριτοι νομικοί υποστηρίζουν ότι «σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, οι βασικές κατηγορίες που ενδέχεται τελικά να αποδοθούν στους δύο Ελληνες στρατιωτικούς προβλέπονται στα άρθρα 332 και 337 του Ποινικού Κώδικα της Τουρκίας περί (α) παράνομης εισόδου σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή και (β) απόσπασης εμπιστευτικών πληροφοριών για πολιτική ή στρατιωτική κατασκοπεία, οι οποίες κατηγορίες εντάσσονται στα αδικήματα του έβδομου κεφαλαίου περί αδικημάτων σε βάρος των μυστικών του τουρκικού κράτους και κατασκοπείας, χωρίς όμως να ξέρει κανείς τι τελικά θα συμβεί. Αυτό προκύπτει από τα διάφορα δημοσιεύματα που κατά καιρούς αναφέρονται στο συμβάν και κάνουν λόγο για έρευνα των υπηρεσιακών κινητών τηλεφώνων των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που είναι εν εξελίξει στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Τουρκίας».

Σε κάθε περίπτωση όμως οι κύριοι Βέρρας και Τρούλης συμφωνούν ότι η γειτονική χώρα έχει θέσει σε εφαρμογή μια ιδιότυπη διπλωματία που βασίζεται στην ομηρία. «Δυστυχώς το πρόβλημα των δύο Ελλήνων αξιωματικών δεν φαίνεται ότι θα επιλυθεί, τουλάχιστον άμεσα, διά της νομικής οδού, αφού παρέχεται η δικονομική ευχέρεια στον Τούρκο δικαστή, από την ανελεύθερη τουρκική έννομη τάξη, για παρατεταμένη προσωρινή κράτηση, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις διεθνείς συμβάσεις και την προστασία των ατομικών δικαιωμάτων. Με μία λέξη, θα λέγαμε ότι η προστασία των ατομικών δικαιωμάτων και η ύπαρξη κράτους δικαίου στην Τουρκία είναι ζητούμενο», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Τρούλης.


Πηγή: protothema.gr
newsthessaloniki

Ο ΣΠΙΡΤΖΗΣ πουλάει (πάλι) σανό! ΕΝΑΣ από τους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες...μετά τον Τσίπρα

Βασιλης Πολυχρονης 
Αυτός εδώ ο τύπος θα παραμείνει στην ιστορία του τόπου (μαζί με άλλους πολλούς του σιναφιού του) ως ένας από τους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες που εμφανίστηκαν ποτέ.
Δεν φτάνει που με δικές του υπογραφές - κατόπιν...πόνου και κλάματος βεβαίως, βεβαίως - ξεπουλήθηκαν λιμάνια και αεροδρόμια,...
δεν φτάνει που έστησε (κατόπιν απαίτησης των νταβατζήδων εργολάβων) διόδια σε κάθε ραχούλα της χώρας,δεν φτάνει που με δική του υπογραφή και χωρίς την έγκριση της Βουλής θα καταργηθεί η επιβολή ηλεκτρονικού διοδίου στην Εγνατία Οδό, δεν φτάνει που έχει φλομώσει τις τοπικές κοινωνίες πως δεν θα πληρώνουν, ενώ με το ηλεκτρονικό διόδιο όποιος θα μπαίνει σε κλειστό αυτοκινητόδρομο - τέτοιοι θα είναι όλοι μετά την εφαρμογή του - θα πληρώνει έστω και για απόσταση 500 μέτρων, τώρα πουλάει νέο σανό λέγοντας:"Η μείωση των διοδίων είναι πρόκληση για το μέλλον"!
Τι λες ρε...μάγκα; Η...βέβαιη μείωση και μάλιστα για το άμεσο μέλλον...έγινε "πρόκληση για το απώτερο μέλλον"?
Πόσο θέλετε ρε ξεφτίλες να μας τρελάνετε;;;
Πηγή 



" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα




ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ