10 Ιουνίου 2023

Καστοριά - Όταν οι άλλοι, εμείς, φορούσαμε μάσκες, φοβισμένοι τρομοκρατημένοι και απελπισμένοι ο υποψήφιος δήμαρχος σήμερα ο στρατηγός Γ.Γρηγοριάδης δεν φορούσε ;

 γράφει η Εθ.Δημ.Ομάδα

 Newsroom: fyllokaiftero@gmail.com

11-6-2023 7:21μμ

Φωτογραφίες από την περσινή κοπή πίτας του Συλλόγου ΓΥΝΑΙΚΏΝ Μεσοποταμίας Καστοριάς εν μέσω "πανδημίας των ειδικών"

Όταν οι άλλοι εμείς φορούσαμε φοβισμένοι τρομοκρατημένοι και απελπισμένοι ως μη ψεκασμένοι του  Κ. Μητσοτάκη μάσκα ο Στρατηγός εν αποστρατεία και  τώρα υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς δεν φορούσε  !! ...λέτε να υπάκουσε στις διαταγές του ο ιός covid-19 του εργαστηρίου ;

 Η κάτι ήξερε για τον κοροϊδοιό ο Γρηγόρης Γρηγοριάδης εκ Πενταβρύσου Καστοριάς,.;

Και προφανώς με την στάση του δεν συνέβαλε στο να είναι και οι άλλοι πολίτες σύννομοι με τις εντολές της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των  εν γένει "ειδικών" των σταθμών της λίστας χρηματοδότησης Πέτσα.




Να σημειωθεί ο,τι το διάστημα εκείνο της εκδήλωσης κοπής πίτας του Συλλόγου Γυναικών Μεσοποταμίας Καστοριάς υπήρχε διάχυτη η φήμη και η δημοσιογραφική πληροφορία ο,τι θα είχε το χρίσμα του υποψηφίου βουλευτή από τον Κ.Μητσοτάκη.

 

Οι περισσότεροι αν όχι όλοι  όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι τοπικοί πολίτικοι της Καστοριάς μέλη του δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, και ο προσπαθών να λάβει την "εκκόλαψη"!!

"Ως εκ τούτου" καλά μας ανέφεραν αναγνώστες <<κάποιο σύλλογοι λειτουργούν ως διαφημιστικά γραφεία του κόμματος και  το πολύ δυο κομμάτων.

 



 

Πηγή φωτογραφιών Συλλ..Γυναικ. Μεσοποταμίας



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


ΧΟΡΗΓΟΙ


 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

Δήμος Καστοριάς - Τα έργα του δημάρχου Γ. Κορεντσίδη (!!!)













Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 

 

Σοκ στην Πανελλήνιο: Απαγχονισμένοι βρέθηκαν Δύο 35χρονοι Αστυνομικοί – Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση στην τοπική κοινωνία



Αυτοκτόνησαν 2 νεαροί αστυνομικοί – Βρέθηκαν απαγχονισμένοι σε σπίτι και σε ελαιώνα…
Ανείπωτη τραγωδία στο Λασίθι με δύο αυτοκτονίες αστυνομικών! Πρόκειται για 35χρονους άνδρες που βρέθηκαν απαγχονισμένοι.
Η είδηση της αυτοκτονίας των δύο νεαρών αστυνομικών έχει προκαλέσει σοκ και βαθιά θλίψη στο Λασίθι. Και οι δύο ήταν εν ενεργεία αστυνομικοί, με την τοπική κοινωνία, αλλά και συνολικά τους ένστολους να αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας.

Δύο νέοι αστυνομικοί, ηλικίας 34 και 35 ετών, γνωστοί για την επαγγελματική τους αφοσίωση και τον εξαίρετο χαρακτήρα τους, βρέθηκαν νεκροί σήμερα Σάββατο στο Λασίθι. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο απαγχονίστηκαν, ο ένας στο Καλό Χωριό και ο έτερος σε περιοχή της Σητείας, ενώ αμφότεροι άφησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω τους σημειώματα πριν προχωρήσουν στο απονενοημένο διάβημα.

Ο πρώτος, ο οποίος ήταν παντρεμένος χωρίς παιδιά και είχε καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, είχε έλθει με μετάθεση για να υπηρετήσει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο, όπου βρέθηκε απαγχονισμένος στο Καλό Χωριό, με τους συνάδελφούς του να κάνουν λόγο για μια ήρεμη προσωπικότητα αστυνομικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν εκείνος που έκανε έρευνες με τη συνοδεία σκύλου στην Αστυνομία.

Ο δεύτερος αστυνομικός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετούσε στην Αττική, ήταν άγαμος.

Ο ίδιος είχε αναρρωτική άδεια και είχε κατέβει για διακοπές στη Σητεία, ενώ βρέθηκε απαγχονισμένος σε χωράφι στην περιοχή Εσταυρωμένος κάτω από μία ελιά.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους οι νέοι αυτοί άνθρωποι οδηγήθηκαν στο να θέσουν τέρμα στη ζωή τους.

Πηγή: neakriti.gr

 



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

Πως ξεκίνησε, πως κατέληξε...Η μαφιόζικη δολοφονία του 38χρονου γιού του πρώην σωματοφύλακα των Mητσοτάκηδων που κανένα ΜΜΕ δεν αναφέρει… το αυτονόητο


Πριν από σχεδόν ένα μήνα είχε καταγγείλει ανοιχτά την εγκληματική φαμίλια των μαφιόζων...


Ο πατέρας του 38 χρονου που βρέθηκε νεκρός ήταν απόστρατος αξιωματικός της αντιτρομοκρατικής, επί 15 χρονια σωματοφύλακας των Μητσοτάκηδων και στέλεχος της ΕΥΠ.

Πριν από σχεδόν ένα μήνα είχε καταγγείλει ανοιχτά την εγκληματική φαμίλια των μαφιόζων. “Η Μαρέβα, έδωσε εντολή να σε σκοτώσουν, δεν το ξέρεις;”, είπε στον δημοσιογράφο.

“Ο Δημητριάδης (ένας από τους στενότερους συνεργάτες του πρωθυπουργού και ανιψιός του) μου πρόσφερε χρήματα για να σκοτώσω κόσμο”, είχε αποκαλύψει τότε ο κύριος Νίνος, ο οποίος αφού αρνήθηκε, είπε ότι έχει στη διάθεσή του και στικάκια με τις επίμαχες συνομιλίες του ανιψιού του Πρωθυπουργού με μαφιόζους του υποκόσμου”.

Ολόκληρη την συνέντευξη θα την δείτε εδώ:

Ύστερα ακολούθησε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, μηνυτήρια αναφορά του δημοσιογράφου Στέφανου Σ. Χίου, κατά της συζύγου του πρωθυπουργού και επιχειρηματία, Μαρέβας Γκραμπόφσκι και κατά του ανηψιού του πρωθυπουργού, δικηγόρου, Γρηγόρη Δημητριάδη, κατονομάζοντάς τους ως ηθικούς αυτουργούς της απόπειρας φόνου εναντίον του.

Το θέμα και πάλι δεν έπαιξε σε κανένα γνωστό ΜΜΕ.

Στη μηνυτήρια αναφορά, προσκομίσθηκαν, βίντεο, στοιχεία και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες μαρτύρων τα οποία καταδεικνύουν τα δύο πρόσωπα, ως “ηθικούς αυτουργούς της απόπειρας ανθρωποκτονίας εναντίον του, το ξημέρωμα της 27ης Ιουλίου 2020, ενέργεια που συνετελέσθη με πυροβόλο όπλο και με δύο σφαίρες που έπληξαν το θύμα στον λαιμό και το μέρος του θώρακα”.

Μετα απο αυτό ακολούθησε η δολοφονία του του 38 χρονου γιού του σωματοφύλακα των Μητσοτάκηδων που βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο κρόταφο.

Πως ξεκίνησε, πως κατέληξε…



.

PrimeNews Room


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084