Ενοχλήθηκε ο Νίκος Τόσκας από το γεγονός ότι ο 88χρονος πρώην Λιμενικός σήκωσε το όπλο του και τραυμάτισε τον ληστή λέγοντας με θράσος «εδώ δεν είμαστε Φαρ Ουέστ. Δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να κατέχει και να κάνει χρήση όπλου απλά γιατί βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι».

Και το ερώτημα είναι, τί κάνει ο κ. Τόσκας για να εφαρμόζονται οι νόμοι και οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς όταν κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης τους ή όταν βρίσκονται μέσα στα σπίτια τους; Ποιος έχει κάνει την χώρα… Φαρ Ουέστ, ο 88χρονος ή οι εγκληματίες που αλωνίζουν, ληστεύουν, βιάζουν και σκοτώνουν;

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πώς σημειώθηκε ληστεία με πυροβολισμούς σε σπίτι οικογένειας στην Κηφισιά στις 5:15 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του 52χρονου θύματος την ώρα που κοιμόταν με την οικογένειά του.

Ακολούθησε συμπλοκή με τους ληστές, οι οποίοι πυροβόλησαν δύο φορές τον ιδιοκτήτη στην πλάτη. Ο 52χρονος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.
Χθες στην Πάτρα είχαμε ένα ακόμη κρούσμα με έναν 59χρονο, ο οποίος αφού είχε κάνει ανάληψη από το ΑΤΜ τράπεζας στην Πάτρα και περπατούσε στη συμβολή των οδών Ελλ. Στρατιώτου και Σαρανταπόρου  δέχθηκε επίθεση από ληστές. 

Οι δράστες του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και του άρπαξαν 1.650 ευρώ, το κινητό του τηλέφωνο και ένα δαχτυλίδι. Ο 59χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέστη ανακοπή καρδιάς και νοσηλεύεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων δραστών.
Ποιος ευθύνεται για την εικόνα Φαρ Ουέστ της χώρας κύριε Τόσκα. Ο 88χρονος που για να υπερασπιστεί την ζωή του τόλμησε να σηκώσει το όπλο και να πυροβολήσει τους ληστές; Ασφαλώς δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε που κατέχει είτε νόμιμα είτε όχι όπλο να πυροβολεί. Αλλά κάποιος όμως πρέπει να τον προστατεύσει. Ποιος;
 pentapostagma.gr








" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα