07 Ιουνίου 2017

Οι έπαινοι του Καμμένου για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και οι βολές κατά του Αντώνη Σαμαρά


 “Τιμώ τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ως έναν μεγάλο ηγέτη, ως έναν Έλληνα που κατάφερε την εθνική συμφιλίωση πριν την σκεφτούμε όλοι εμείς. Και θέλω να συλλυπηθώ την οικογένειά του, τους στενούς του συνεργάτες, αλλά και το 47% του ελληνικού λαού που κάποτε τον εμπιστεύτηκε και κάποιοι άλλοι τον πρόδωσαν”, κατέληξε στην ομιλία του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

 Ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπερασπίστηκε τον όρο Μακεδονία.






Τι υπερασπίστηκε;;; Τον όρο Μακεδονία;
Και τότε, γιατί είπε Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ, πως σε δέκα χρόνια θα έχουμε ξεχάσει την Μακεδονία;;;

Άρε κάθαρμα Καμμένε... πως να μην υπερασπιστείς ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ, αφού πολιτικό του μπάσταρδο είσαι και κυρίως, ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...!

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΑΛΛΗΛΟ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ!

Μακάρι να τον ακολουθήσεις το συντομότερο δυνατό...

ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ.


Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Για την περίοδο της ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, γιατί δεν λες κουβέντα, ρε αλήτη;








Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος στην ομιλία του στη Βουλή, στο πολιτικό μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, είπε ότι οφείλει να αποκαταστήσει την αλήθεια για την περίοδο '90-'93, “όπου είχα την τιμή να βρίσκομαι κοντά του”.

Είπε ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε αντιπάλους που σεβόταν και αντίπαλοί του ήταν η Αριστερά, αλλά είχε και εχθρούς που τον πολέμησαν “χωρίς να σέβονται την πολιτική ηθική, ακόμα και τους κανόνες της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης”. 
Ο κ. Καμμένος είπε ότι τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη πολέμησε σκληρά “το σύστημα του ΠΑΣΟΚ του '81-'89” και τον πολέμησαν “τα σκληρά συμφέροντα με τα οποία συγκρούστηκε”, ενώ “τέλος, τον ανέτρεψαν μέσα από το δικό του κόμμα, άνθρωποι τους οποίους ανέδειξε στην πολιτική”. 
Πρόσθεσε ότι τον πολέμησαν και τον ανέτρεψαν επώνυμα οικονομικά συμφέροντα, αναφερόμενος σε εκείνο το σημείο της ομιλίας του, σε δήλωση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στις 6 Ιουλίου 1993, όπου αναφέρει ότι “ο Αντώνης Σαμαράς έκανε απόψε ένα μεγάλο βήμα προς την προδοσία του 47% του ελληνικού λαού. Γίνεται όργανο των αντίπαλών μας και των οικονομικών συμφερόντων των οποίων είναι δέσμιος με σκοπό να πλήξει πισώπλατα την παράταξη που τον δημιούργησε την ώρα που η σκληρή προσπάθεια τριάμισι ετών αποδίδει τους καρπούς, αδιαφορώντας για τα συμφέροντα της χώρας και τον ελληνικό λαό”. 
Ο κ. Καμμένος είπε ότι τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη πολέμησαν σκληρά σχεδόν όλα τα ΜΜΕ, προσθέτοντας “μου θυμίζει η σημερινή διακυβέρνηση τον πόλεμο που δεχόταν ο Μητσοτάκης εκείνη την περίοδο”. 
Επίσης ανέφερε ότι τα συμφέροντα που ανέτρεψαν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, είχαν αντιδράσει, τότε στην ιδιωτικοποίηση του 35% του ΟΤΕ, με πρωταγωνιστή τους προμηθευτές και τον “εθνικό προμηθευτή” τον οποίο είχε καταγγείλει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ότι με όργανο τον Α. Σαμαρά ανέτρεψε την κυβέρνηση το 1993. 
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχθηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης “και από το ίδιο του το κόμμα”, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα του ονόματος της ΠΓΔΜ, “το οποίο έγινε όπλο στα χέρια του Α. Σαμαρά για να ανατρέψει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη”. 
Ο κ. Καμμένος είπε ότι ο Α. Σαμαράς χρησιμοποίησε το εθνικό θέμα της Μακεδονίας ενώ “ήταν ο υπεύθυνος των κακών χειρισμών που έγιναν εκείνη την εποχή και απεκρύβησαν από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη οι αλήθειες”. 
Ανέφερε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1986 είχε πει ότι η χρήση του όρου “Μακεδονία” ήταν αποδεκτή για το εσωτερικό της Γιουγκοσλαβίας, προσθέτοντας ότι ο Α. Σαμαράς, στις 2 Δεκεμβρίου 1991, υπογράφει ως υπουργός Εξωτερικών τον Κανονισμό 3567/91, αγνοώντας τον πρωθυπουργό και μη ενημερώνοντάς τον, όπου “αναγνωρίζει για πρώτη φορά τον όρο «Μακεδονία» σε επίσημο έγγραφο της ΕΟΚ”. 
Είπε ακόμα ότι στην Σύνοδο υπουργών Εξωτερικών στις 16 Δεκεμβρίου 1991, στις Βρυξέλλες, παρά τις σαφείς οδηγίες του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, “όχι μόνο αδιαφόρησε, αλλά και εξαφανίστηκε και ουδέποτε απάντησε στις κλήσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη”. 
Ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπερασπίστηκε τον όρο Μακεδονία, “όπως ήταν η απόφαση των πολιτικών αρχηγών που είχε ληφθεί στις 18 Φεβρουαρίου 1992 υπό τον Κωνσταντίνο Καραμανλή” και αυτό αποδεικνύεται από τη Σύνοδο της Λισαβόνας στις 26 Ιουνίου 1992 όπου οι ηγέτες της ΕΟΚ “αναφέρονται σε ομόφωνη απόφασή τους για αναγνώριση της FYROM, χωρίς τον όρο «Μακεδονία» που αποτελούσε πολιτική νίκη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Λισαβόνα.” 
Είπε ακόμα ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στις 22 Οκτωβρίου 1992 απαντώντας στην εσωτερική αντιπολίτευση στην ΚΟ της ΝΔ, προσκόμισε τα έγγραφα που είχε υπογράψει ο Α. Σαμαράς και τα πρακτικά της συνεδρίασης της 16ης Δεκεμβρίου 1991. 
“Αν σήμερα εκείνοι που πρόδωσαν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη κάθονται στα έδρανα της ΝΔ, αυτό είναι υπόθεση της ΝΔ” σημείωσε ο κ. Καμμένος μη παραλείποντας να αναφερθεί και σε “παραιτήσεις ιστορικών στελεχών που υπονόμευσαν την πορεία του Κ. Μητσοτάκη”.
“Έχουμε την ίδια περίοδο μια εθνική ζημιά που έγινε εις βάρος της τότε Κυβέρνησης, την προδοσία του Στηβ Λάλα. Τότε για να χτυπήσουν τον Μητσοτάκη και τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, δίνουν στοιχεία για τον Στηβ Λάλα, εργαζόμενο της αμερικάνικης πρεσβείας, ο οποίος καταδικάζεται και φυλακίζεται επί δεκαετίες ολόκληρες ως πράκτορας της Ελλάδος κατά της Αμερικής”, είπε μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος τονίζοντας ότι “στην κοινοβουλευτική μας δημοκρατία οφείλουμε να έχουμε και μνήμη”. 
“Τιμώ τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ως έναν μεγάλο ηγέτη, ως έναν Έλληνα που κατάφερε την εθνική συμφιλίωση πριν την σκεφτούμε όλοι εμείς. Και θέλω να συλλυπηθώ την οικογένειά του, τους στενούς του συνεργάτες, αλλά και το 47% του ελληνικού λαού που κάποτε τον εμπιστεύτηκε και κάποιοι άλλοι τον πρόδωσαν”, κατέληξε στην ομιλία του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. 
Απο ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 
Πηγή

Γιατί η Παγκόσμια Διακυβέρνηση χρειάζεται μια ανωμαλιάρα Ευρώπη; Γιατι θέλουν να εξαφανίσουν την αρετή της ανδρείας;


  Εκεινο λοιπον που αναζητάει αγωνιωδώς να εξαφανίσει η Νέα Τάξις από την Ευρώπη, είναι η αρετή της Ανδρείας, πέραν από οποιονδήποτε σεξουαλικό προσδιορισμό.
 

Η Αρετή δηλαδη του Ελεύθερου Ανθρώπου να Μάχεται για όσα θεωρεί ότι είναι τα δίκαια του κόσμου του - και εν τέλει για τη διατήρηση του ίδιου του κόσμου του.
 

Κι είναι ευκολα κατανοητό, πως αν οι εγχώριοι εργολάβοι της Παγκόσμιας Διακυβερνησης τα καταφέρουν σ' αυτόν τον τομέα, τότε η Ευρώπη θα είναι πλέον μία ευπλαστη και άβουλη μαζα, στα σχέδια των παγκόσμιων νονων.




Η λυσσαλέα προπαγάνδα που ενορχηστρώνεται από τους εγχώριους πολιτικούς και μιντιακούς εργολάβους της νέας τάξεως, υπερ των λεγόμενων LGBTQQI* ατόμων, δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών, ότι η επερχόμενη Παγκόσμια Διακυβέρνησις χρειάζεται μια "ανωμαλιάρα" Ευρώπη.
Και βέβαια όλος αυτός ο κουρνιαχτός των κουνιστών φωνακλαράδων, που διατυμπανίζουν τα πάθη τους, ωσάν να πρόκειται για μια νέου τύπου θρησκεία [κάποιες επονομάζονται και ιέρειες του αίσχους] δεν έχει να κάμει με τον σεβασμό που πράγματι πρέπει να διασφαλίζει μία κοινωνία, απέναντι στις σεξουαλικές ιδιαιτερότητες του καθενός - αρκεί βεβαίως να ασκούνται κοινή συναινέσει.

Διότι κακά τα ψέμματα αλλά τη σήμερον ημέρα στην Ευρώπη, ουδείς διώκεται για τα σεξουαλικά του γούστα.
Διώκονται βέβαια και μάλιστα αγρίως πάντες οι "διαφορετικοί" στις ισλαμικές χώρες, ωστόσο εκεί δεν τολμάει να κουνηθεί καμία ΛΟΑΤΚΙ κυρία [και των δύο φύλων]
Αντιθέτως όλες αυτές οι τρελιάρες, θεωρούν τους μουσουλμάνους λαθρέποικους σύμμαχους τους και υπερπλειοδοτούν σε ισλαμολαγνεία [αν είναι δυνατόν!]  

Γιατί όμως είναι τόσο απαραίτητη στα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης μία "ανωμαλιάρα" Ευρώπη, όπου πλέον οι νοσταλγοί του έρωτα όπως τον γνωρίζαμε, θα αποτελούν μια δαχτυλοδειχτούμενη μειοψηφία;
Διότι, ας με συμπαθάνε οι φίλοι και φίλες ομοφυλόφιλοι/ες, αλλά σε τούτην εδω την ιστορική στιγμη, είναι και οι ίδιοι θύματα ενός αμείλικτου καθεστώτος, που επιχειρεί να επιβάλλει στην ανθρωπότητα, την πιο απάνθρωπη και παρανοϊκή σκλαβιά, που μηχανεύτηκαν ποτέ οι κατα καιρούς δυνάστες του ανθρώπου.
Κι όχι μόνον αυτό αλλά μέσα από τις πανάκριβες φιέστες των gay prides, των "ουράνιων τόξων" και τις μαζικές πουτανιές των νεοταξιτών δημάρχων, δίδουν κι αυτοί [χωρίς να το αντιλαμβάνονται] ένα χεράκι για να εγκαθιδρυθεί ο εφιάλτης της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης...




Το πρώτο που θα μπορούσε να υποθέσει ένας λογικός άνθρωπος, ώστε να ερμηνεύσει έστω και σε γενικές γραμμές τη λύσσα των εγχώριων παπαγάλων της παγκοσμιοποίησης, για να μεταμορφωθούμε άπαντες σε Λιλίκες, είναι φυσικά η βιοφυλετική εξαφάνιση του λευκού Ευρωπαίου και του πολιτισμού του.
Η εξίσωση είναι δραματικά απλή.
Δεν γαμάνε οι Ευρωπαίοι + Δεν γαμιούνται οι Ευρωπαίες = Δεν γεννιούνται Ευρωπαιδόπουλα

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ήδη στις Ευρωπαϊκές χώρες εμφανίζεται οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα, με τις στατιστικές να κάμουν λόγο για κίνδυνο εξαφάνισης ορισμένων ευρωπαϊκών φυλών, μέσα στα επόμενα 50 χρόνια [πρώτοι ανάμεσα τους ημείς οι Έλληνες]
Η υπερπροβολή της ομοφυλοφιλίας, που πλέον θεωρείται το sexuality corect της ευρωπαϊκης αστικής τάξης,  είναι προφανές ότι υπερπολλαπλασιάζει την ομοφυλοφιλία, σε βαθμό που αυτή καταντάει ένα είδος "επιθυμητής σεξουαλικής συμπεριφοράς", με κίνδυνο τον κοινωνικό αποκλεισμό όσων αντιστέκονται.

Απ' την άλλη, ελάχιστες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις πράττουν το αυτονόητο, να δώσουν δηλαδή κίνητρα στους λαούς τους, για να κάμουν οι νέοι οικογένεια και παιδιά κι αυτές χαρακτηρίζονται ως φασιστικές, από τη νομενκλαντούρα της Νέας Τάξεως!
Αντιθέτως, κυβερνήτες που η κακιά ώρα των λαών και η δραματική ιστορική παρακμή τους, τους έφεραν στην εξουσία [όπως λόγου χάριν ο νεος Γάλλος πρόεδρος - ατεκνος και ο ίδιος] κάμουν τα πάντα, ώστε οι Ευρωπαίες να τεκνοποιούν με αφροασιάτες, εφαρμοζοντας κατα γραμμα το γνωστο σχεδιο Γκουντενχοβ-Καλερτζι.  

Εδώ στην Ελλάδα οι εντόπιοι εργολάβοι της Ελληνικης γενοκτονίας, έχουν ομολογήσει δημόσια και κυνικά, ότι οι λαθρέποικοι θα μας λύσουν το δημογραφικό μας πρόβλημα και γι αυτό κάμουν ότι περναει απο το χερι τους, για να διαλυσουν την ελληνικη οικογενεια και να την υποκαταστησουν με ενα υβριδιο πολυπολιτισμικού γαμιστρώνα,

Περαν όμως απο το αυτονοητο, ότι η υπερπροβολη της ομοφυλοφιλίας θα επιφέρει μοιραία την βιοφυλετική παρακμή των ευρωπαϊκών λαών και την τελική εξαφάνιση τους, υπαρχει και μία ακόμα σημαντικότατη παράμετρος, που πρέπει να λάβουμε υπ όψη, για να ερμηνεύσουμε το γιατί οι νεοταξίτες μηχανικοί ελέγχου του νου, εχουν φάει τα λυσσακά τους, για να μας πεισουν ότι ο άγονος έρωτας είναι το μέλλον μας.

Η ολοκληρωτική εξαφάνισις του "ανδρισμού", όχι ως προσδιορισμού μιας σεξουαλικής ταυτότητας αλλά ως ανθρώπινη Αρετή, που στερεώνει τα θεμέλια των εθνών και προ-ωθεί τον πολιτισμό τους.

Στη λατινική γλώσσα, η λέξη virtus σήμαινε ταυτόχρονα και την Ανδρεία και την Αρετή [σήμαινε ακόμα και την ισχύ ή την δεξιότητα...]
Στους Ρωμαίους, όπως και στους Έλληνες, η ανδρεία σήμαινε λοιπόν κάτι πολυ παραπάνω από έναν απλό σεξουαλικό προσδιορισμό. Η Σπαρτιάτισα που ξεπροβοδούσε τον γιο της με το περίφημο "ή ταν ή επί τας" ήταν ανδρεία, χωρίς φυσικά να είναι αρσενική, ενώ η μητέρα των Γράκχων, που άντεξε τον θάνατο των 2 γιων της, για το καλό της Ρώμης, επίσης λογίζονταν ως υποδειγμα ανδρειωσύνης.

Ο Ιούλιος Καίσαρ είναι γνωστό ότι ανήκε στην κατηγορία των ατόμων που σήμερα θα ονομάζαμε bisexual. Σκωπτικώς μάλιστα τον χαρακτήριζαν "γυναίκα κάθε ανδρός και άνδρα κάθε γυναικός", για τις θηριωδεις σεξουαλικές ορέξεις του, ασχέτως φύλου.
Ωστόσο ουδείς θα διανοούνταν να αμφισβητήσει την ανδρεία του, ειτε στα πεδια των μαχων, ειτε στο πεδιο της πολιτικης.

Εκεινο λοιπον που αναζητάει αγωνιωδώς να εξαφανίσει η Νέα Τάξις από την Ευρώπη, είναι η αρετή της Ανδρείας, πέραν από οποιονδήποτε σεξουαλικό προσδιορισμό.
Η Αρετή δηλαδη του Ελεύθερου Ανθρώπου να Μάχεται για όσα θεωρεί ότι είναι τα δίκαια του κόσμου του - και εν τέλει για τη διατήρηση του ίδιου του κόσμου του.
Κι είναι ευκολα κατανοητό, πως αν οι εγχώριοι εργολάβοι της Παγκόσμιας Διακυβερνησης τα καταφέρουν σ' αυτόν τον τομέα, τότε η Ευρώπη θα είναι πλέον μία ευπλαστη και άβουλη μαζα, στα σχέδια των παγκόσμιων νονων.

Δυστυχως φαινεται οτι βρισκονται πολυ κοντα.
Σκεφτειτε μονον οτι αρκουσε η εκρηξη ενος βεγγαλικου στην κεντρικη πλατεια του Τορινο, για να αρχισουν να τρεχουν απο δω και απο κει χιλιαδες πανικοβλητοι ανθρωποι, νομιζοντας οτι ησαν τιποτα τζιχαντιστες!
Ουδεις διανοηθηκε μεσα σε ενα πληθος χιλιαδων, πως αν ηθελαν να πολεμησουν για τη ζωη τους, για την πατριδα τους και για τον πολιτισμό τους, αυτοι οι χιλιαδες χεσμενοι Ιταλοι φιλαθλοι, θα μπορουσαν να ειχαν καμει τους επιτιθεμενους μουσουλμανους, κιμα!
Αντι αυτου, αρκει ενας σημερνος Ευρωπαιος να δει μπροστα του κανενα ξαναμμενο μωαμεθανο και να το βανει στα ποδια, αρκει να του καμει μπου!





Δεν έχει λοιπον κανενα νοημα να σκουζουν οι ομοφυλολάγνοι όλων των φυλων, ότι εμεις που αρνουμαστε ολες αυτες τις ανωμαλιαρικες αηδίες, που οργανωνουν οι εργολαβοι των παγκοσμιων νονων, είμαστε φασίστες, ρατσιστές ή ούγκανοι.
Η ανδρεία, οι λεγόμενες "αρσενικές αρετές", ο στωϊκισμός και η αντοχή στις κακουχίες του πολέμου, είναι στοιχεία που οδήγησαν τον λευκό άνθρωπο στο χτίσιμο του μοναδικου και αξεπέραστου πολιτισμού του.
Οι αρετες αυτες δεν εξαρτωνται απο τον σεξουαλικο αυτοπροσδιορισμο και ασφαλως μπορει να χαρακτηριζουν και ανδρες και γυναικες και ομοφυλοφιλα ατομα.

Αν τις χάσουμε θα γινουμε η ευκολη λεια των παγκοσμιων νονων, οπως εγιναν αλλοτε οι Εβραιοι η ευκολη λεια των ναζηδων επειδη αρνουνταν να πολεμησουν και περιμεναν τα παντα απο τον Γιαχβε τους...

----------------------------------------------------
*Σημείωσις για τις πρωτάρες

LGBTQQI σχηματίζεται από τα αρχικά των λέξεων Lesbians, Gays, Bisexuals, Trans, Queers, Questioning και Intersex.
Μια πρόχειρη απόδοση στα ελληνικά θα μπορούσε να είναι: Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφιφυλόφιλοι, διεμφυλικοί, ανωμαλιάρες, διερωτώμενοι και μεσοφυλικοί.
Στα ελληνικά χρησιμοποιείται το αρκτικόλεξο ΛΟΑΤΚΚΙ, για να αποδώσει το LGBTQQI, από τα ελληνικά αρχικά των τριών πρώτων λέξεων [Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Τρανς] αφήνοντας τις υπόλοιπες αμετάφραστες 
Δηλαδή ΛΟΑΤΚΚΙ = Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφιφυλόφιλοι, Τρανς, Κουίρς, Κουέστιονινγκος και Ιντερσεξ. 

Τώρα τι παναπεί το καθένα από αυτά, καθώς και γαργαλιστικές πληροφορίες, για τις πασης φυσεως ξεκωλίδες που μπορεί να επινοήσει ο ανθρώπινος νους, επιτρέψτε μου να σας τα παρουσιάσω, σε επόμενο άρθρο.... 
     



Απο : ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πηγή

Σοκ για 360.000 ασφαλισμένους -Ποιοι θα πληρώσουν αναδρομικά για εισφορές και συντάξεις

AΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ


φωτογραφία: AP images
φωτογραφία: AP images
Αναδρομικός λογαριασμός για εισφορές που δεν επέβαλε ο ΕΦΚΑ αλλά και για μειώσεις συντάξεων που δεν εφαρμόστηκαν, παρότι αποφασίστηκαν, έρχεται από τον επόμενο μήνα.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», τον λογαριασμό αυτό καλούνται να πληρώσουν πάνω από 360.000 ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι οι οποίοι ανήκουν στις εξής τρεις κατηγορίες:

1.Είναι νέοι επαγγελματίες με έναρξη ή αλλαγή νομικής μορφής εταιρείας από 1ης/1/2017. Μέχρι και τον Ιούνιο ο ΕΦΚΑ δεν τους... ενόχλησε με εισφορές αλλά φαίνεται να τις ετοιμάζει για τον Ιούλιο και μάλιστα θα είναι μαζεμένες για επτά μήνες.

2. Είναι επιστήμονες (γιατροί, μηχανικοί, δικηγόροι, φαρμακοποιοί). Έρχονται αναδρομικές εισφορές επταμήνου για επικουρικό και εφάπαξ με 4% ως 11-11,5%, εισφοράς επί εισοδήματος, πέραν του 26,95% που ήδη πληρώνουν από την αρχή του έτους.

3.Είναι συνταξιούχοι με αποδοχές από μία σύνταξη άνω των 2.000 ευρώ ή από πολλές συντάξεις άνω των 3.000 ευρώ. Μπορεί να αφορά περίπου σε 84.000 συνταξιούχους που μαζί με την ΗΔΙΚΑ έχουν αποδοχές από μία ή περισσότερες συντάξεις άνω των 2.000 ευρώ, πλην όμως το σοκ που τους περιμένει από το υπ. Εργασίας θα είναι ισχυρότατο, γιατί το πλαφόν συντάξεων στις 2.000 ή 3.000 ευρώ δεν έχει εφαρμοστεί λόγω αδυναμίας στον υπολογισμό των ποσών που θα αφαιρούνται από τις υψηλές αυτές συντάξεις.

 
 
Πηγή: | iefimerida.gr

Ο Τσίπρας μετα τον Γιωργάκη ΓΑΠ ξεπλένει Κ. Μητσοτάκη: Θα τον θυμόμαστε ως έναν αταλάντευτο υπερασπιστή της Δημοκρατίας - ΒΙΝΤΕΟ

"Αποτελεί κοινή ομολογία ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπήρξε ένας πολιτικός που άφησε έντονο το προσωπικό του στίγμα στην μεταπολεμική ιστορία της χώρας" τόνισε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, στο πολιτικό μνημόσυνο για τον πρώην Πρωθυπουργό και επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

"Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ανέλαβε πλήρως την ευθύνη όλων των πολιτικών του επιλογών, ακόμη και των πιο δύσκολων και των πιο αμφιλεγόμενων. Κι αυτό είναι κάτι που ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει κανείς τα γεγονότα πρέπει να του το αναγνωρίσει" τόνισε μεταξύ άλλων.

"Ο θάνατος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη κλείνει και συμβολικά μια ιστορική περίοδο για τη χώρα μας" σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

"Θα τον θυμόμαστε ως έναν αταλάντευτο υπερασπιστή της Δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού, ως έναν τολμηρό πολιτικό που δεν δίστασε να αναλάβει πολλά πολιτικά ρίσκα" τόνισε ο Πρωθυπουργός.

Κλείνοντας, ο Πρωθυπουργός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και ευχήθηκε " να θυμόμαστε τον εκλιπόντα και κυρίως την παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του".
.


enikos.gr

Απέτυχαν οι πολιτικές πρωτοβουλίες για χρέος, QE - Ψηφίζονται τα μέτρα για να μην διασυρθούν με δόση... bridge loan


 
Οι δανειστές έδωσαν τελεσίγραφο στην Ελλάδα…για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση θα πρέπει όλα τα μέτρα να έχουν ψηφιστεί είτε με πολυνομοσχέδιο, είτε με τροπολογίες.
Εάν δεν κλείσουν όλα τα προαπαιτούμενα η Ελλάδα θα πάρει δάνειο γέφυρα για την δόση των 7,2 δισεκ. και προφανώς μια τέτοια εξέλιξη θα είναι διασυρμός. 






Ετοιμαστείτε για ψήφιση νέων μέτρων...
ΒΑΡΑΤΕ ΒΙΟΛΙΤΖΗΔΕΣ... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ...
ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ, ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ.


Καλλιόπη Σουφλή





Επίσης το σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης να καταθέσει γραπτώς αίτημα για πρόσβαση στο QE στην ποσοτική χαλάρωση επίσης έχει καταρρεύσει καθώς η ΕΚΤ για να εντάξει τα ελληνικά ομόλογα σε πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης θέλει μέτρα για το χρέος και θετική έκθεση βιωσιμότητας DSA. 
 
Οι παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις Ελλάδος – δανειστών για να υπάρξει πολιτική λύση 15 Ιουνίου του 2017… απέτυχαν.
Η προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα και να υπάρξει ένας συμβιβασμός για χρέος και ποσοτική χαλάρωση απέτυχε.
 


Η Ελλάδα έλαβε την απάντηση ότι το χρέος δεν μπορεί να διευθετηθεί σε αυτή την φάση και ότι θα απαιτηθεί χρόνος μέχρι να κλείσουν εκκρεμότητες.
 


Επίσης το σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης να καταθέσει γραπτώς αίτημα για πρόσβαση στο QE στην ποσοτική χαλάρωση επίσης έχει καταρρεύσει καθώς η ΕΚΤ για να εντάξει τα ελληνικά ομόλογα σε πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης θέλει μέτρα για το χρέος και θετική έκθεση βιωσιμότητας DSA.
Παρά τις παρασκηνιακές διαδικασίες τα δεδομένα είναι τα εξής

 

Το τελεσίγραφο για τα μέτρα

Οι δανειστές έδωσαν τελεσίγραφο στην Ελλάδα…για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση θα πρέπει όλα τα μέτρα να έχουν ψηφιστεί είτε με πολυνομοσχέδιο, είτε με τροπολογίες.
Εάν δεν κλείσουν όλα τα προαπαιτούμενα η Ελλάδα θα πάρει δάνειο γέφυρα για την δόση των 7,2 δισεκ. και προφανώς μια τέτοια εξέλιξη θα είναι διασυρμός.

 

Εάν η Ελλάδα κλείσει όλες τις εκκρεμότητες της – και αυτό θα πράξει – η δόση θα δοθεί κανονικά και θα είναι ύψους 9,5 δισεκ.

 

Απέτυχαν οι πρωτοβουλίες για το χρέος

Η Ελλάδα μέσω παρασκηνιακών πρωτοβουλιών έχει ζητήσει να υπάρξει ένα προσχέδιο μέτρων για την διευθέτηση του χρέους.
Η Γερμανία έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν συζητάει τώρα το χρέος.
Ταυτίζεται και ο ESM ο Μόνιμος Εποπτικός Μηχανισμός.
Το ΔΝΤ θα δώσει και επίσημα παράταση χρόνου, μήνες δηλαδή μέχρι να ολοκληρωθούν οι γερμανικές εκλογές 24 Σεπτεμβρίου. 

 

Πιέσεις να υπάρξει χρονοδιάγραμμα για το χρέος στο Eurogroup 15 Ιουνίου

 Ασκούνται πιέσεις ώστε στην ανακοίνωση του Eurogroup στις 15 Ιουνίου να υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα για το χρέος. 


Η ελληνική κυβέρνηση απέτυχε να μεταπείσει τους δανειστές και έχει υιοθετήσει μια νέα διαπραγματευτική στρατηγική ζητώντας χρονοδιάγραμμα για το ελληνικό χρέος.
Συγκεκριμένα όχι στα μέσα του 2018 αλλά μέσα στο 2017, ίσως στις 6 Νοεμβρίου του 2017 στο τακτικό Eurogroup, μετά τις γερμανικές εκλογές.
Όμως όπως αποκαλύπτεται η Γερμανία ζητάει η διευθέτηση του χρέους και ο μηχανισμός εγγύησης για την έξοδο στις αγορές να εξεταστεί στο α΄ τρίμηνο του 2018.

 

Η πρόταση για το QE έχει απορριφθεί θεσμικά…

Το σχέδιο της Ελλάδος να καταθέσει γραπτώς πρόταση ένταξης των ελληνικών ομολόγων σε QE σε πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ έχει ήδη απορριφθεί θεσμικά.
Η ΕΚΤ για να εντάξει τα ελληνικά ομόλογα σε QE χρειάζεται βιώσιμο χρέος, πιστοποίηση βιωσιμότητας μέσω DSA έκθεσης βιωσιμότητας και θετική έκθεση και από το ΔΝΤ.

 

Το ΔΝΤ χωρίς νέα κεφάλαια – Απίθανο να παγώσουν οι αποπληρωμές έως το 2018…

To ΔΝΤ είναι 100% σίγουρο ότι θα παραμείνει στο ελληνικό πρόγραμμα χωρίς νέα κεφάλαια με ένα ρόλο εποπτικό όπως είναι και την τρέχουσα περίοδο.
Υπήρχε μια πρόταση να παγώσουν οι αποπληρωμές της Ελλάδος προς το ΔΝΤ και να αποπληρωθεί εφάπαξ από τον ESM αλλά αυτή η πρόταση είναι πρακτικά ανεφάρμοστη.




Πηγή

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΣΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ...ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Μας έκανε την "σύσταση" στα πλαίσια έρευνας και διασταύρωσης  στοιχείων ρεπορτάζ που κάνουμε για ένα γεγονός που συντάραξε τους έλληνες πρόσφατα.

Θα σας το αποκαλύψουμε σύντομα το ποιός είναι, αφου μάθουμε τι εννούσε "κανονικός" δημοσιογράφος ;



ΕΣΚΑΣΕ… Β Ο Μ Β Α! ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕΣΩ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ





ΜΕΣΩ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ;;;

Επόμενη μπίζνα…τα σκουπίδια !!!

Το σχέδιο του Φούχτελ για εισβολή γερμανικών τραπεζών στην Πελοπόννησο

Η Πελοπόννησος θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, τον δίαυλο που αναζητεί επίµονα τα τελευταία χρόνια η Γερµανία για να διεισδύσει στο ελληνικό τραπεζικό σύστηµα και στα ελληνικά κεφάλαια. Προς την κατεύθυνση αυτή δείχνει η πολιτική συµφωνία που υπεγράφη στις αρχές Μαΐου για επέκταση του δικτύου γερµανικών συνεταιριστικών τραπεζών Sparkasse στην Πελοπόννησο, παρουσία του αρµόδιου περιφερειάρχη, Πέτρου Τατούλη, του γνώριµου σε εµάς υφυπουργού Οικονοµικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης της Γερµανίας, Γιοακίµ Φούχτελ, του κ. Felzen, υψηλόβαθµου στελέχους της Sparkasse, των Γερµανών επάρχων του Schwabisch Hall, Gerhard Bauer, και του Calw, Helmut Riegger, καθώς και του Παναγιώτη Θεοφανόπουλου, συνεργάτη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Για την επεξεργασία και την υλοποίηση της συµφωνίας, αποφασίστηκε η δηµιουργία οµάδας εργασίας, που θα ασχοληθεί µε τις λεπτοµέρειες του σχεδίου. Η εν λόγω συµφωνία µάλιστα, σύµφωνα µε τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, έγινε εν γνώσει τόσο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, όσο και του υπουργού Οικονοµικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου. Αίνιγµα προς το παρόν αποτελεί η στάση της Τραπέζης της Ελλάδος.

Κοµβικό ρόλο στη συµφωνία έχει ο Γιοακίµ Φούχτελ, η παρουσία του οποίου βοήθησε τα µέγιστα, σύµφωνα µε πληροφορίες, στην ολοκλήρωσή της. Ο Γερµανός πολιτικός γνωρίζει ίσως καλύτερα από τον καθένα το ελληνικό modus operandi, µετά την πολυετή εµπειρία του στη χώρα µας.

Παράλληλα, θετικά λειτούργησε και η καλή σχέση που διατηρεί ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου µε τον Γερµανό αξιωµατούχο. Από την πρώτη στιγµή η Περιφέρεια ανταποκρίθηκε πλήρως στη συνεργασία που πρότεινε ο Γερµανός, η οποία εξελίχθηκε τα τελευταία τρία χρόνια και στον τοµέα της διαχείρισης απορριµµάτων, αλλά, όπως φαίνεται, και στη δηµιουργία δικτύου των γερµανικών συνεταιριστικών τραπεζών Sparkasse στην Πελοπόννησο.

Η οµολογουµένως καλή σχέση που υπάρχει ανάµεσα στους κ. Τατούλη και Φούχτελ, ήδη από το 2012, αποδείχθηκε περίτρανα τον περασµένο Σεπτέµβριο την περίοδο των πληµµυρών που έπληξαν την περιοχή, όταν ο Γερµανός αξιωµατούχος προσέφερε την υποστήριξη της δοµής της Ελληνογερµανικής Συνέλευσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την αντιµετώπισή τους.
Από την πλευρά του, ο κ. Τατούλης χαρακτήρισε τον Γ. Φούχτελ ως «σταθερό και αξιόπιστο φίλο», δίνοντας τροφή για αρνητικά σχόλια στους επικριτές του, οι οποίοι τον θεωρούν «άνθρωπο του Φούχτελ και των Γερµανών». Η προώθηση άλλωστε της λειτουργίας του συγκεκριµένου τύπου τραπεζών στην Πελοπόννησο ισχυροποιεί σε µεγάλο βαθµό την Περιφέρεια µέσω του Βερολίνου. Ο λόγος είναι ότι, κατά το γερµανικό πρότυπο των Sparkassen, µετοχές που αγγίζουν το 50% ανήκουν στον Οργανισµό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην προκειµένη περίπτωση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η Περιφέρεια λοιπόν, αν το σχέδιο τελικά καρποφορήσει, θα αποτελεί τον βασικό συµπαίκτη στις εν Ελλάδι δραστηριότητες του δεύτερου µεγαλύτερου, σε όρους κεφαλαίων, τραπεζικού οµίλου στη Γερµανία, µετά την Deutsche Bank, ενισχύοντας περαιτέρω την επιχειρηµατολογία των επικριτών του περιφερειάρχη. Η πολιτική συµφωνία για την ανάπτυξη υποκαταστηµάτων της Sparkasse στην Πελοπόννησο, παράλληλα, είναι µία πτυχή της γενικότερης συνεργασίας για την οποία υπάρχει η θέληση να αναπτυχθεί µεταξύ της Περιφέρειας και του γερµανικού παράγοντα.
«Φλερτ» διαρκείας από τους Γερµανούς

Η επέκταση του γερµανικού κολοσσού Sparkasse στην Ελλάδα και συγκεκριµένα στην περιοχή της Πελοποννήσου δεν είναι κάτι καινούργιο. Η πολιτική συµφωνία που υπεγράφη είναι ουσιαστικά η ευτυχής κατάληξη ενός διαρκούς «φλερτ» των Γερµανών µε την Περιφέρεια και τον τοµέα των συνεταιριστικών τραπεζών, ο οποίος στην Ελλάδα έχει περάσει από αλλεπάλληλες κρίσεις. Η ιδέα για τη δραστηριοποίηση της Sparkasse στην Ελλάδα παρουσιάστηκε το 2012 κατά τη διάρκεια συνεδρίου του Ελληνογερµανικού Επιµελητηρίου στην Αθήνα, µε θέµα τις αναπτυξιακές προοπτικές της Ελλάδας, και σε πρώτη φάση είχε τις ευλογίες του υπουργού Οικονοµικών της Γερµανίας, Βόλφγκανγκ Σόιµπλε. Είχε συγκροτηθεί µάλιστα και οµάδα επεξεργασίας των τεχνικών θεµάτων λειτουργίας τέτοιων τραπεζών σε Κεντρική Μακεδονία και Πελοπόννησο, µε χρονικό ορίζοντα το φθινόπωρο του 2013. Στόχος ήταν τα εν Ελλάδι υποκαταστήµατα της γερµανικής ένωσης των δηµόσιων περιφερειακών ταµιευτηρίων, όπως είναι και το επίσηµο όνοµά τους, να συγκεντρώσουν τις τοπικές καταθέσεις, µε την προοπτική να παράσχουν δάνεια και να κινήσουν το χρήµα σε τοπικό επίπεδο.

Το σχέδιο, παρόλο που είχε την έγκριση από το υπουργείο Οικονοµικών και την Τράπεζα της Ελλάδος, όπως ισχυρίζονταν οι εµπλεκόµενοι σε αυτό, τελικά δεν υλοποιήθηκε εντός των αρχικών χρονοδιαγραµµάτων και στις αρχές του 2014 «πάγωσε» οριστικά. Σύµφωνα µε καλά γνωρίζοντες το τότε παρασκήνιο, οι δύο βασικοί λόγοι ήταν οι σοβαρές αντιδράσεις από το σύνολο του ελληνικού τραπεζικού συστήµατος, συστηµικές αλλά και συνεταιριστικές τράπεζες, αλλά και οι πολιτικές εξελίξεις που διαγράφονταν στον ορίζοντα για τη συγκεκριµένη χρονιά. Η βασική διαφορά µε το παρελθόν βέβαια είναι ότι πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο άνθρωπος-κλειδί στην Ελλάδα για το Βερολίνο, Γιοακίµ Φούχτελ, ο οποίος χαρακτηρίζεται για την αποτελεσµατικότητά του και την ανάληψη ειδικών αποστολών στη χώρα µας.

ΠΗΓΕΣ:
hellasforce.com
triklopodia.gr

ΛΙΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΧΤΕΛ
Φωτοδημοσιογραφία 

"ΧΟΥΦΤΕΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ"



fyllokaiftero1.blogspot.com

Έρευνα: «Μαύρο» βλέπουν το μέλλον τους οι Έλληνες


Έρευνα: «Μαύρο» βλέπουν το μέλλον τους οι Έλληνες
Απαισιόδοξοι είναι οι Έλληνες σχετικά με την κατάσταση της οικονομίας, όπως αποδεικνύεται από έρευνα του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού Pew Research Center.

Η έρευνα του Ινστιτούτου σε 32 χώρες έδειξε ότι οι Έλληνες σε συντριπτικό ποσοστό (98%) θεωρούν την κατάσταση της οικονομίας πάρα πολύ κακή.

Το ποσοστό αυτό είναι το πιο μεγάλο μεταξύ των αναπτυγμένων οικονομιών, όπου το 51% πιστεύει ότι η οικονομία της χώρας τους βελτιώνεται.
Αντίθετα, μόλις ένα 21% θεωρεί ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο.

Αίσχος !!! -Με εντολές της εγκληματικής ΕΕ και της υπηρετικής "κυβέρνησης" θα πληρώνουμε από το 2018 και τις νάυλον σακούλες των Σούπερ Μάρκετ!



ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ   ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ LIDL ;









σακούλες

Οι ναϊλον σακούλες σταματούν να δίνονται δωρεάν ( ως κάτι φυσικό για τον πωλητή) από τα σούπερ μάρκετ.

Νομοσχέδιο  υποταγής στην γερμανική ΕΕ (του ΥΠΕΚΑ) θα εξανταγκάζει ως ένας ακόμη φόρος χαράτσι  ότι από το 2018 οι καταναλωτές θα πληρώνουν 0,08 ευρώ για κάθε σακούλα.
Στην αρχή… γιατί σίγουρα έπεται συνέχεια…

Θα μας  κάνουν  χάρη οι κατοχικοί και  υποτακτικοί της φερόμενης κυβέρνησης  να  υπάρχει  μεταβατικό στάδιο με τη μισή χρέωση έως τις 30 Ιουνίου 2018.

 Θα κουβαλάμε με τα χέρια ότι αγοράζουμε, γιατί οι νάυλον σακούλες θα γίνουν είδος πολυτελείας!

Ως συνήθως τα  κατοχικά μέτρα των γερμανών  λαμβάνονται υποτίθεται για το περιβάλλον αλλά έχουν στην πραγματικότητα εισπρακτικό προσανατολισμό!

 Το κόστος για μια οικογένεια υπολογίζεται σε 240 ευρώ ετησίως.

Με 240ευρώ ζεί σήμερα μια οικογενεια

Ουσιαστικά καταργείται  η εθνική νομοθεσία ενσωματώνεται στη σχετική κοινοτική- κατοχική οδηγία της ΕΕ

Το "πράγμα"λειτουργούσε παράνομα και αντισυνταγματικά αφου  καταπατήτω οι νόμοι  και συνεχίζει να λειτουργεί όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ η ιστοσελίδα μας στα γερμανικά καταστήματα ligl εδω και μια 15 ετία σχεδόν.

ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ   ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ LIDL ;

Δείτε το άρθρο  -ρεπορτάζ  μας της Παρασκευής 31 Μαρτίου 2017 που ακολουθεί

 

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017


ΓΙΑΤΙ ΤΑ LIDL ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ - ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ... ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ;

 Φωτο του LIDL στην πόλη της Καστοριάς


Τα γερμανικα σούπερ μάρκετ LIDL χρεώνουν τις σακκούλες των προιόντων τους στούς καταναλλωτές και είναι το μοναδικό σουπερ μάρκετ στην Ελλάδα που το κάνει.
Δεν αποτελέι παράνομη ενέργεια αυτό;

 Τα καταστήματα υποχρεούνται απο τον νόμο, αλλα και απο την κοινή λογική να διαθέτουν τα προίοντα τους με δικη τους υγιεινή συσκευάσία χωρίς να την χρεώνουν  επιπλέον και πρόσθετα.

Τό σημερινό κράτος οι αρμόδιοι υπάλληλοι που είναι ;

Το κράτος της υποταγής στους γερμανούς ;  βάζει πρόστιμο 5000 ευρώ στον φτωχό αγρότη μικροπωλητή, και αφήνει ανεξελεκτο το Lidl






fyllokaiftero1.blogspot.com
fyllokaiftero1.blogspot.com

ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ: Με ναζιστικά τραγούδια απειλούν: «Ερχόμαστε στη Θεσσαλονίκη» (ΒΙΝΤΕΟ) Στο χάλι και στην διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων, που βρισκόμαστε, με τους στραγηγούς να φορούν ποδίτσες.....



Ύψωσαν μια κόκκινη σημαία με το σύμβολο «Ήλιος της Βεργίνας», που καταχώρησε η Ελλάδα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας τραγουδώντας ναζιστικά τραγούδια και απειλούσαν λέγοντας «Ερχόμαστε στη Θεσσαλονίκη».




Στο χάλι και στην διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων, που βρισκόμαστε, με τους στραγηγούς να φορούν ποδίτσες στους λαθρέποικους και να χτυπούν προσοχή στις πουλημένες ηγεσίες τους, οι Σκοπιανοί, μέχρι την Αθήνα θα φτάσουν... για να μην πω πως θα φτάσουν και κάτω απ' τ' αυλάκι...

Γιατί και σαν λαός, υποταγμένοι είμαστε... ραγιάδες, δηλαδή... με ελάχιστες εξαιρέσεις ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ.

Κι οι Σκοπιανοί, έχουν πίσω τους όλο το οβραίκο γαμωσυνάφι και τον Σόρος.
Ενώ εμείς, μια κυβέρνηση ανώμαλων, άθεων, ανθέλληνων και Εθνοπροδοτών.


Καλλιόπη Σουφλή
Πολιτικός Αναλυτής



σκοπιανοι1

Σε ανθελληνικό παραλήρημα βρέθηκαν Σκοπιανοί στη Γερμανία.



Μπροστά από ένα ξενοδοχείο στην Κολωνία της Γερμανίας, Σκοπιανοί οπαδοί  γιόρταζαν τη νίκη της ομάδας χάνμπολ «Vardar», Σκοπίων, που κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ το οποίο διεξήχθη στο «Lanxess Arena».


Εκεί ύψωσαν μια κόκκινη σημαία με το σύμβολο «Ήλιος της Βεργίνας», που καταχώρησε η Ελλάδα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας τραγουδώντας ναζιστικά τραγούδια και απειλούσαν λέγοντας «Ερχόμαστε στη Θεσσαλονίκη».




skopianoi


Δείτε το βίντεο:





Πηγή



.


 Πηγή


ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : "ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ"- Αυτό το αντικείμενο είναι πιθανότατα απο καρκινογόνο υλικό MDF είναι παρατημένο μέρες τώρα διπλα σε παιδικό βρεφικό σταθμό ( φωτογραφίες)



Ενα ελάχιστο ακομη δείγμα της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής η οποία υποσχέθηκε πολλά  για να εκλεγει, τουλάχιστον στο θέμα της καθαριότητας να  έβλεπαν οι δημότες της Καστοριάς καλύτερες ημέρες.

Εικόνες σαν αυτές είναι καημερινό σχεδ'ον φαινόμενο στο κέντρο και στην παράκεντρο της πόλεως την Καστοριάς

Οι δημότες άδικα  πληρώνουν αβάσταχτους φόρους για την καθαριότητα, το πανακριβο νερό της Καστοριάς,  το οποίο και δεν πίνουν γιατί είναι υπερχλωριωμένο .


 


 Αυτό το αντικείμενο στην φωτογραφία  είναι πιθανότατα  κατασκευασμένο σύμφωνα με εμπειρογνώμονα το οποίον ρωτήσαμε απο καρκινογόνο υλικό MDF είναι παρατημένο μέρες τώρα διπλα σε παιδικό βρεφικό σταθμό ( φωτογραφίες)


 fyllokaiftero1.blogspot.com
  Φωτογραφίες:fterografos

30 μέρες χωρίς έξοδο και κομμένες άδειες στο 147ΤΕ στη Χίο: το βύσμα κυριαρχεί...



φωνάζουν οι φαντάροι της Χίου αλλά το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ...
 
Επιστολή φαντάρων από 147ΤΕ Χίος
Είμαστε φαντάροι από το 147TE στη Χίο. Από τις αρχές του προηγούμενου μήνα βιώνουμε ατελείωτη εμπλοκή. 
Καθένας από μας μετράει πάνω από 25 συνεχόμενες υπηρεσίες χωρίς έξοδο. 
Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι η επάνδρωση της μονάδας από την 2017 Β έγινε ως επί το πλείστον από τριμηνίτες!!! 
Αποτέλεσμα να συμπέσει η άδεια απολύσεως τους με την άδεια απολύσεως της 2016 Ε ΕΣΣΟ, ελαχιστοποιώντας δραματικά τη δύναμη! 
Τώρα πια απαγορεύεται να αρρωστήσουμε!
Πηγή: Σπάρτακος