10 Φεβρουαρίου 2017

ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ «ΕΤΑΙΡΟΙ» ΔΙΕΤΑΞΑΝ… ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ…

 ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ:ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ - ΔΙΑΤΑΓΗ…

ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ «ΕΤΑΙΡΟΙ» ΔΙΕΤΑΞΑΝ…
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ…

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΓΙΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ» ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ… 

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ… 

Οι δανειστές της Ευρωζώνης και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχουν καταλήξει μεταξύ τους σε συμφωνία για μια κοινή στάση που θα παρουσιάσουν στην Ελλάδα, δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Ευρωζώνης. 

Ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε από τη Χάγη ότι αργότερα σήμερα έχει προγραμματιστεί μια συνάντηση μεταξύ των δανειστών και Ελλήνων αξιωματούχων. 

«Υπάρχει συμφωνία για να παρουσιαστεί ένα κοινό μέτωπο στους Έλληνες», δήλωσε ο αξιωματούχος της ευρωζώνης, προσθέτοντας ότι η έκβαση της σημερινής συνάντησης με τους Έλληνες δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη. 

«Τι θα βγει από αυτό, θα το δούμε», δήλωσε. Όπως σχολιάζει το Reuters, μια ενωμένη στάση μεταξύ της Ευρωζώνης και του ΔΝΤ είναι σημαντική, διότι διαφωνούν για μήνες σχετικά με το μέγεθος του πρωτογενούς πλεονάσματος που θα πρέπει να εμφανίσει η Ελλάδα το 2018 και να διατηρήσει για χρόνια μετά, καθώς και για το ζήτημα της ελάφρυνσης χρέους. 

Μία δεύτερη κοινοτική πηγή ανέφερε επίσης, ότι η συνάντηση θα εστιάσει στα δημοσιονομικά μέτρα της περιόδου, μετά το 2018. 

Οι διαβουλεύσεις, όπως εξήγησε, θα αφορούν τις παρεμβάσεις, τις οποίες θα κληθεί να εφαρμόσει η Ελλάδα για την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος 3,5% του ΑΕΠ.

«Υπάρχει μία λίστα μέτρων, τα οποία θα χρειαστούν να περάσουν τώρα από την ελληνική Βουλή και θα εφαρμοστούν μετά το 2018, σε περίπτωση απόκλισης από τους δημοσιονομικούς στόχους» έσπευσε να προσθέσει η ίδια πηγή. 

Πρόκειται για μέτρα, τα οποία αφορούν τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης και τον περιορισμό των δαπανών του συνταξιοδοτικού συστήματος.
hellasforce.com

«Ναι σε όλα» από την γενοκτόνο κυβέρνηση: Και μείωση αφορολόγητου και ομαδικές απολύσεις

«Ναι σε όλα» από την κυβέρνηση: Και μείωση αφορολόγητου και ομαδικές απολύσεις

ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ EUROGROUP ΤΗΣ 20ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Παρά τους λεονταρισμούς και τις δηλώσεις ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει στις απαιτήσεις των δανειστών, η "κυβέρνηση" κάνει για μία ακόμη φορά όπισθεν… ολοταχώς και ετοιμάζεται να φορτώσει στο λαό τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών-τοκογλύφων.
Σύμφωνα έτσι με πηγές του Μαξίμου, η κυβέρνηση θα δεχθεί μείωση στο αφορολόγητο, παρά τη δέσμευση ότι αποτελεί «κόκκινη» γραμμή. Η πρώτη φορά είναι εξάλλου που την καταπατά;
«Θα υπάρξει μείωση, αλλά όχι κάτω από τις 6.000 ευρώ», δήλωσε κυβερνητικός αξιωματούχος. Με απλά λόγια δηλαδή, «να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι»!
Να σημειωθεί ότι το αφορολόγητο όριο σήμερα είναι στα 8.636 ευρώ και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 9.545 ευρώ αν πρόκειται για οικογένεια με παιδιά…
Παράλληλα, η πηγή από το Μαξίμου εξέφρασε επίσης, ως προσωπική εκτίμηση σε «πηγαδάκι», ότι η «κυβέρνηση θα υπαναχωρήσει στην απαίτηση των Θεσμών για ομαδικές απολύσεις», παρότι όπως διευκρίνισε ο πρωθυπουργός δεν το συζητά. Και τούτο, γιατί, σύμφωνα με τον ίδιο, το μέτρο αυτό δεν απηχεί σε εταιρείες στην Ελλάδα, αλλά είναι αμιγώς ιδεολογικό θέμα η απόκρουσή του.
Κατά την ίδια πηγή, είναι ήδη τρεις οι υπουργοί που εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η αξιολόγηση θα κλείσει έως τις αρχές Μαρτίου.

Οι δανειστές, όπως ενημέρωσε εξάλλου ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, αναμένεται να επιστρέψουν, με νέα μέτρα στις αποσκευές τους (;), στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα ζητώντας πάλι γη και ύδωρ, προκειμένου να «κλείσει» επιτέλους η αξιολόγηση. Και όλα αυτά ενώ τα χρονικά περιθώρια, ενόψει του Eurogroup – ορόσημο της 20ής Φεβρουαρίου, στενεύουν επικύνδυνα…
 
 
 
 

Στο τέλος οι Ευρωγενίτσαροι δε θα έχουν που να κρυφτούν

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑΠΕΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΗΣΚΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ

Παρ΄όλο τον ανελέητο βομβαρδισμό και ψέκασμα του ελληνικού λαού με κορυφαία ψέματα και ανυπόστατες τρομολαγνικές ανοησίες, η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών τώρα πια έχει καταλάβει το παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη του και επιθυμεί την απαλλαγή από το καταστροφικό ευρώ-μάρκο. Το δημοκρατικό πολίτευμα παραβιάζεται βάναυσα αφού παρ’ όλο το μαζικό ρεύμα υποστήριξης της δραχμής, δεν υπάρχει ούτε ένας εκπρόσωπος της άποψης αυτής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Οι περισσότεροι διεθνείς οικονομολόγοι αλλά και ο σημερινός Πλανητάρχης Ντόναλντ Τράμπ όπως και ο Βλαδιμήρος Πούτιν, όπως και ο ευπατρίδης πρώην πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Ζισκάρ ντ’ Εσταίν μας προτρέπουν να αποχωρήσουμε από την ευρωζώνη, το εδώ υποταγμένο στους Γερμανούς κατακτητές συστημικό καθεστώς επιμένει στο εξωφρενικό ταμπού του «πάση θυσία στο ευρώ».
Αλλά όσο περισσότερο το συστημικό καθεστώς επιμένει στη δικτατορία αυτής της μονοδιάστατης καταστροφικής άποψης για τη χώρα, τόσο περισσότερο γιγαντώνεται η οργή του Ελληνικού εναντίον του. Και στο τέλος οι ευρωγενίτσαροι δε θα έχουν που να κρυφτούν. Και ούτε θα υπάρχουν αρκετά ελικόπτερα με τα οποία να δραπετεύσουν
ΟΔΟΣ ΔΡΑΧΜΗΣ