Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Η ισλαμοποίηση της Ελλάδας σε αριθμούς: Τί αποκαλύπτουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το δημογραφικό

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
 
ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΛΑΘΡΟ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Translate this page: EN FR DE ES RU AR
 
H "τέλεια καταιγίδα" ισλαμοποίησης της Ελλάδας είναι εδώ: η Ελλάδα γερνάει με γρήγορο ρυθμό καθώς η ψαλίδα των γεννήσεων σε σχέση με τους θανάτους ολοένα και μεγαλώνει ενώ δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες βρίσκονται στην χώρα.
 
Πάνω από 70.000 είναι οι πρόσφυγες και οι λάθρο, που βρίσκονται στην Ελλάδα και αναμένονται επιπλέον 1.000.000 ακόμα καθώς η Τουρκία χτες ανακοίνωσε πως περιμένει τουλάχιστον 2,8 εκατ. πρόσφυγες....
 
Συγκεκριμένα, με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ το 2014 ο αριθμός των γεννήσεων σημείωσε ιστορικό χαμηλό.
 
Συνολικά 92.149 γεννήσεις έγιναν, με αποτέλεσμα να μειωθούν περισσότερο σε σχέση με το 2013- κατά 2,1%- χρονιά κατά την οποία για πρώτη φορά από το 1932- από τότε που υπάρχουν στατιστικά στοιχεία- ο αριθμός των γεννήσεων στην Ελλάδα ήταν πενταψήφιος.
 
Παράλληλα, το 2014, ο αριθμός των θανάτων έφτασε τους 113.740, με μοναδική «παρηγοριά» το γεγονός ότι παρατηρήθηκε αύξηση του μέσου όρου ηλικίας θανάτου, στα 81,2 έτη για τις γυναίκες και τα 75,5 για τους άνδρες.
 
Η «χρυσή» χρονιά για τις γεννήσεις από τη μεταπολίτευση ήταν το 1980, με 148.134 και από τότε καταγράφεται σταδιακή πτώση. Εξαίρεση το 2008, όταν υπήρξαν 118.302 γεννήσεις, περισσότερες από ότι το 2007 (111.926).
 
Εξαίρεση στον κανόνα είναι η Κρήτη (6.358 γεννήσεις) και η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου (3.217), όπου οι γεννήσεις είναι περισσότερες από τους θανάτους.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία, η μέση ηλικία στην οποία μία γυναίκα γίνεται μητέρα είναι τα 31 χρόνια, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η αύξηση γεννήσεων εκτός γάμου (13,1%). Αλλαγή παρατηρείται και στους γάμους, καθώς το 2014 τελέστηκαν 26.915 πολιτικοί και 26.190 θρησκευτικοί.
 
Ολοένα και περισσότερα είναι και τα σύμφωνα συμβίωσης, καθώς από τα 161 του 2009, το 2014 υπεγράφησαν 1.573.
 
Τελικά βήμα βήμα επιβεβαιώνεται η φράση που είχε πει ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Τουργκούτ Οζάλ πώς “δεν χρειάζεται πόλεμος με την Ελλάδα για την εκ νέου κατάκτηση της αλλά μόνο η βαθμιαία και μεθοδευμένη αποστολή 3-4 εκατομμυρίων φανατικών μουσουλμάνων”.
 
Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και την υπογραφή συμφωνίας Ελλάδας και Τουρκίας, η οποία προβλέπει την ελεύθερη διακίνηση των Τούρκων υπηκόων εντός της ελληνικής επικράτειας και την διεύρυνση της σιδηροδρομικής γραμμής που θα περνά από την Ανατολική Θράκη στην Δυτική και από εκεί στην Θεσσαλονίκη, ανοίγοντας διάπλατα μια λεωφόρο σε 80.000.000 Τούρκους να εποικίσουν την Βόρειο Ελλάδα καταλαβαίνουμε τι πρόκειται να γίνει...
 
Παράλληλα θα συνδεθούν τα λιμάνια Θεσσαλονίκης και Κωνσταντινούπολης
 
Οι Τούρκοι που δεν θα έχουν πλέον βίζα θα διεισδύουν ανενόχλητοι στην χώρα μας, και θα την καταστήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα "επαρχία" της "νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας".
 
Δηλαδή, η χώρα των 80.000.000 κατοίκων και με το νεανικό πληθυσμό θα "απορροφήσει" νομοτελειακά την Ελλάδα των 10.800.000 κατά την τελευταία απογραφή με τους μισούς να είναι... μεσήλικες και άνω.
 
Και δεν είναι μόνο αυτό. Τα επόμενα χρόνια θα έχουν εγκλωβιστεί στην ελληνική επικράτεια δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, οι οποίοι θα οργανωθούν υπό την καθοδήγηση της Άγκυρας, όπως συμβαίνει στη Θράκη και στη Ρόδο τώρα, θα ζητήσουν δικαιώματα ή την ανεξαρτητοποίηση τους.
 
Όταν το pronews.gr έγραφε εδώ και χρόνια πώς υπάρχει σχέδιο αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού με εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες κάποιοι νόμιζαν πώς ψιχαλίζει και κάποιοι άλλοι άνοιγαν τα σύνορα. Τώρα ο κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια είναι ορατός, αλλά μάλλον είναι αργά για δάκρυα. Πόσο μάλλον όταν συνεχίζεται η ίδια πολιτική που υπονομεύει την εθνική ασφάλεια με επιχειρήσεις τύπου ΝΑΤΟ
 
Κι όμως αυτό το σχέδιο, με τις καραβιές των λαθρομεταναστών από τα τουρκικά παράλια στην ελληνική επικράτεια κάτι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι κ.κ. Ξυδάκης και Μουζάλας το διαβάζουν ως λύση στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας. Τι να πει κανείς... 

Ολα τα Βίντεο, Με τα επεισόδια έξω απο 1ο δημοτικό Ωραιοκάστρου

Επεισόδια μεταξύ "αντιεξουσιαστών" (αστυνομικών χωρίς στολή;) και πατριωτικής ένωσης και γονέων έξω απο το 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου,

Επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και πατριωτικής ένωσης και γονέων έξω απο το 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου,δειτε εδω
 Από oraiokastro24.gr   Δείτε 7 βίντεο εδώ
 

Βίντεο με τον ξυλοδαρμό και την μεταφορά του τραυματία στο 1ο δημοτικό Ωραιοκάστρου

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο τραυματίας,μέλος της Πατριωτικής Ένωσης,επειτα απο τον ξυλοδαρμό απο αντιεξουσιαστές.
Μετα την αποχώρηση των αντιεξουσιαστών και των παιδιών των προσφύγων και των μεταναστών απο το σχολείο ήρθρε το ασθενοφόρο να παραλάβει τον τραυματία.(ΤΑ ΑΙΔΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!) : ΠΑΙΔΕΙΟ ΜΑΧΗΣ ΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ! Βία και ένταση έξω από δημοτικό σχολείο – Αρνούνται να δεχθούν ( λάθρο) προσφυγόπουλα (video)΄Ωστε αυτοί που δεν θελουν τα λαθροπιθήκια και ΟΧΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ", ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ... ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ;

ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ!

Είστε και ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ, πανάθεμά σας... 
Ρε τη λέξη "πεδίο μάχης"... την κάνατε "ΠΑΙΔΕΙΟ";


Ξανά άντε στε να γαμηθείτε ΑΙΔΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!


              Καλλιόπη Σουφλή 
Αναλύτρια δημοσιογράφος ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ


Υ.Γ. Όταν κάποιοι αντιληφθούν πως η παρουσία (γενικώς) της Χ.Α. σε κοινωνικές εκδηλώσεις αντίδρασης, αποσκοπεί στην ευχέρεια του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, να ΟΜΑΔΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ, ΣΕ... ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ, τότε θα καταλάβετε και τον ρόλο του κόμματος.... ακριβώς όπως και του ΚΚΕ... και τα δυο, μαξιλαρακια του συστήματος της ΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ".

Ιστορικά, τα άκρα, ήταν ανέκαθεν οι νεροκουβαλητάδες του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.


vraiokastro


Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. Με αφορμή τα προσφυγόπουλα που θα παρακολουθούσαν τα μαθήματα στο  1ο Δημοτικό Σχολείο στο Ωραιόκαστρου ακροδεξιοί και αντιεξουσιαστές προκάλεσαν ένταση και επεισόδια οι οποίοι με τα ρατσιστικά συνθήματα ζητούν να μην παρακολουθήσουν το σχολείο, το απόγευμα, 9 μικρά προσφυγόπουλα από την δομή φιλοξενίας Αλεξίλ.Μάλιστα την παρασκευή που μας πέρασε ακροδεξιοί  είχαν δεθεί στα κάγκελά του σχολείου, ενώ  σήμερα επανεμφανίσθηκαν δριμύτεροι έξω από το σχολείο, φωνάζοντας συνθήματα μίσους κατά των μικρών προσφυγόπουλων. 

Την ίδια στιγμή, μια ομάδα αντιεξουσιαστών  είχε συγκεντρωθεί λίγα μέτρα πιο πέρα, έχοντας μπροστά της άνδρες των ΜΑΤ, προς αποφυγή σοβαρών επεισοδίων.


Οπως έγινε γνωστό, η ομάδα των ακροδεξιών προπηλάκισε την δημοσιογράφο της ΕΡΤ 3 αλλά του Σκάι, όταν εκείνη πήγε να κάνει ζωντανή σύνδεση μπροστά στη πόρτα του σχολείου, τον οποίο είχαν καταλάβει τα φασιστοειδή.


Η αστυνομία προς το παρόν παρακολουθεί και δεν επεμβαίνει, δρώντας πυροσβεστικά. Ομως η απάθεια αυτή, αποθρασύνει τους ολιγάριθμους ακροδεξιούς. 
https://youtu.be/J8GIrIwlqbs

ΠηγήΠΕΣ ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ...Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΣ : Τρ. Αλεξιάδης: Δεν λιώσαμε τον κόσμο στους φόρους, τους ελαφρύναμε κιόλας


Τρ. Αλεξιάδης: Δεν λιώσαμε τον κόσμο στους φόρους, τους ελαφρύναμε κιόλας
«Δεν λιώσαμε τον κόσμο στους φόρους» δήλωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης, μιλώντας σήμερα το πρωί στο Star. Σε κάποιες περιπτώσεις ελαφρύναμε κιόλας τα βάρη που σηκώνουν οι πολίτες, πρόσθεσε.
Τόσο καιρό αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη συμφωνία, σημείωσε ο κ. Αλεξιάδης. 
Ερωτηθείς για τις ισορροπίες στην κυβερνητική συμμαχία δήλωσε ότι «πάει πολύ καλά με τους ΑΝΕΛ» και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση «προχωράει καλά» και «να μην βιάζονται κάποιοι γιατί θα φτάσει μέχρι το 2019».

LIBERAL.DR
Φωτογραφία: SOOC

ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΤΟ facebookMaria Georgopoulou
Maria Georgopoulou ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?? ΕΛΕΕΙΝΑ ΘΡΑΣΥΜΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΦΡΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ...... ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ!!!!!
Sotiris Dragoneas
Sotiris Dragoneas Αλλος παλι αυτος!!!!! Φαινεται δεν συνεννοηθηκε
με τον Κουρουμπλη.
Constantinos Kaladis
Constantinos Kaladis Εκεί στο Δαφνί σε ποια πτέρυγα τον έχουνε για να πάω και να τον ευχαριστήσω αυτοπροσώπως?
Angelo Kara
Angelo Kara Γλείφει για κανα υπουργιλίκι. Ειδάλλως και ο ίδιος ξέρει ότι λέει παπάρες!
Ηλίας Μπέης
Ηλίας Μπέης Πεστα στους αχαριστους. ..τι να πείτε και εσείς που χάσατε μισθούς συντάξεις
Παναγιώτης Πίσσας
Παναγιώτης Πίσσας ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!
Panos Evangelopoulos
Argiris Vou
Argiris Vou Οταν θα παραγριέψουν τα πράγματα και θα αρχίσουν οι φάπες, να μας το ξαναπείς αυτό για την φοροελάφρυνση!!
Apostolis Liontos
Apostolis Liontos Ελα ρε μεγαλε...ευτυχως που σαι κ συ κ μας ανοιγεις τα ματια!!!
Aspa Alevizakou
Aspa Alevizakou Ενας γελοιος ακομη .......
Kostas Papagiannis
Kostas Papagiannis Είναι άραγε τόσο ηλίθιοι που πιστεύουν στ' αλήθεια αυτά που λένε ή τόσο ευφυείς και μας δουλεύουν χοντρά ;;; Εδώ σας θέλω....
Nick Giantsos
Nick Giantsos Οταν σας λεω οτι αυτοι ΔΕΝ καταλαβαινουν απο λογια και ειναι μονο για πολλες ντοματες - αυγα - γιαουρτια
12 από 64Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων: Ψήφισμα συμπαράστασης στον σ. Νίκο Αργυρίου που διώκεται επειδή κατήγγειλε τα καψόνια στον στρατό.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΔΟ fyllokaiftero1.blogspot.com : Οτι γίνονται καψόνια  με αντισυνταγματικό σαδιστικό τρόπο,  και χειρότερα απο την δεκαετία του 70 το ξέρουν οι πάντες και ακόμη κάποιοι  "βαρεμένοι" αξιωματικοί το έχουν κρυφό καμάρι,. Ολοι έχουμε ζήσει τα σαδιστικά καψόνια του στρατου.

 Και κάποια στιγμή πρέπει αυτα να σταματήσουν, δεν περιμένουμε όμως να συμβεί με την φασιστεροαριστερή κυβέρνηση του Τσιπροκαμμένου απο χέρι.

Άλλα ίσως μόνο απο απο μια λάϊκή κυβέρνηση  και με  ηγέτη  βγαλμένο μέσα απο τα σπλάχνα του λαου .


Αποτέλεσμα εικόνας για καψονια στο στρατοΝΑΙ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΨΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ!
Καμία καταδίκη στο κίνημα μέσα και έξω από τον στρατό
Πριν από ένα χρόνο καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε εξοντωτική ποινή φυλάκισης δύο χρόνων με αναστολή, o Νίκος Αργυρίου μέλος της  Επιτροπής Αλληλεγγύη Στρατευμένων μετά από μήνυσητου, τότε διοικητή του 586 ΤΠ/Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Γρεβενών και σήμερα απόστρατου αξιωματικού, Δ. Βούτση. Η παραπάνω ποινή, σε αντίθεση με τα αντιπολεμικά αισθήματα εργαζόμενων και νεολαίας και σε παραβίαση δεκάδων διατάξεων περί δικαιωμάτων και δίκαιης δίκης, επιβλήθηκε στο μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων, επειδή στην ιστοσελίδα της Επιτροπής είχε, προ επταετίας, δημοσιευτεί επιστολή φαντάρου που κατήγγειλε καψόνια σε στρατόπεδο.
Η διαδικασία που ακολουθήθηκε στην δίκη κάθε άλλο παρά το νόμο υπερασπιζόταν και θύμιζε άλλες εποχές. Με παράνομη άρση απορρήτου, παρακολούθηση του τηλεφώνου του προσωρινού κατόχου, με άρνηση να εξεταστούν όλοι οι μάρτυρες υπεράσπισης αλλά και με μία δικαστική έδρα να απαντά αντί του μηνυτή, το κλίμα της δίκης ήταν φανερό πως ήταν προδιαγεγραμμένο να καταδικαστεί ο Νίκος Αργυρίου.

Τον καταδίκασε βέβαια για κάτι που σε όλη την κοινωνία είναι πασίγνωστο. Επειδή η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων κατήγγειλε ως όφειλε τα καψόνια στον στρατό, τα οποία συνεχίζονται στις μέρες μας. Φαίνεται πως μόνο οι συγκεκριμένοι εκπρόσωποι της δικαιοσύνης δεν γνώριζαν τι συμβαίνει εντός των στρατοπέδων μιας και ολόκληρη η κοινωνία βοά για τις συνθήκες εκεί. 

Τα καψόνια στον στρατό σίγουρα δεν εξαφανίστηκαν, όπως διατείνεται ο μηνυτής, όπως ούτε και οι αυτοκτονίες των φαντάρων. Οι συνθήκες διαβίωσης παραμένουν κάκιστες ενώ τα εθνικιστικά περιστατικά και η μάστιγα των ναρκωτικών συνεχίζουν να υπάρχουν, θυμίζοντας μας πόσο αναγκαία είναι η παρέμβαση ενός κινήματος μέσα και έξω από τον στρατό που θα υπερασπίζεται το δικαίωμα του φαντάρου ως πολίτη με στολή.

Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος» και η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων συνέβαλλαν στη δημιουργία φιλειρηνικού κλίματος χρόνια τώρα με την αντίσταση στον μιλιταρισμό και στον πόλεμο. Είναι γνωστές οι πρωτοβουλίες τους στο μαζικό κίνημα, τη νεολαία και τους στρατευμένους. Δεκάδες φαντάροι δημοσίευσαν, διαμέσου της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων, γράμματα εναντίωσης στους δολοφονικούς πολέμους του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σταθερά προέβαλλαν την ανάγκη υπεράσπισης των δικαιωμάτων των στρατευμένων, κατάργησης των πολεμικών δαπανών και τη διάλυση των πολεμικών οργανισμών όπως του ΝΑΤΟ και του  Ευρωστρατού.
Σε μια περίοδο που τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν και πάλι στην ευρύτερη περιοχή μας, η κριτική και πολύ περισσότερο η καταγγελία τέτοιων φαινομένων, δεν θα γίνεται πλέον ανεκτή. Επιδιώκουν να καταστείλουν το κίνημα μέσα και έξω από το στρατό, ειδικά τώρα που είναι αναγκαίο όσο ποτέ, τη στιγμή που εντείνεται ο εθνικιστικός λόγος για να περάσουν την στράτευση στα 18 και προκλητικούς πολεμικούς εξοπλισμούς σε βάρος του λαού και της νεολαίας.
Αλλά ο Νίκος Αργυρίου δεν είναι μόνος του. Με το ψήφισμά μας βρισκόμαστε δίπλα του, την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017, στο 7o Τριμελές Εφετείο και απαιτούμε:

Αθώωση του Νίκου Αργυρίου-Ακύρωση της ποινής του-Απαλλαγή του από τις κατηγορίες. Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα ελευθερίας του ηλεκτρονικού τύπου, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και ειδήσεων. Καμιά ποινικοποίηση του κινήματος.