14 Ιανουαρίου 2018

Εκτός κυβέρνησης ο Κ.Ζουράρις, υποχρεώθηκε να παραιτηθεί


Υπήρξε επαφή μεταξύ του επικεφαλής των ΑΝΕΛ και του Μεγάρου Μαξίμου λένε πληροφορίες.
 
Την παραίτηση του προφορικά υπέβαλλε ήδη στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο υφυπουργός παιδείας Κώστας Ζουράρις σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TOC.  Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται είτε εντός των επόμενων ημερών είτε αύριο καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται και το εσωτερικό παζάρι για τον αντικαταστάτη του!

Εξαλος ο Πάνος Καμμένος τηλεφώνησε στον Αλέξης Τσίπρα

Το κλίμα για τον υφυπουργό παιδείας  βάρυνε επικίνδυνα από την ώρα που ο Δημήτρης Καμμένος βουλευτής Πειραιά βγήκε στον ΣΚΑΙ και ζήτησε την κεφαλή του Κώστα Ζουράρι για όσα υβριστικά είπε σε ραδιοφωνο της θεσσαλονίκης.
Στη συνέχεια και ενώ ξεσηκωνόταν σάλος υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία  του επικεφαλής των ΑΝΕΛ με τον κ. Ζουράρι και στη συνέχεια με Μέγαρο  Μαξίμου. Ο Πάνος Καμμένος  αξίωσε την αποπομπή του κ. Ζουράρι καθώς είχε ενημερωθεί πως μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη υπήρξαν περίπου 12 χιλιάδες υβριστικά μυνήματα!
Ο κ. Ζουράρις δεν είναι βουλευτής των ΑΝΕΛ αλλά συνεργαζόμενος.
Οι επίμαχες δηλώσεις του 
Υπενθυμίζεται πως η εξέλιξη αυτή ηταν απόρροια των δηλώσεων του για με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Άρη .
Στο παρελθόν είχε χρησιμοποιήσει επίσης ανάλογη φρασεολογία προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων και  την οργή των φίλων του Ολυμπιακού.
Από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95.5 είπε παραφρασμένο με το δικό του λεξιλόγιο ένα γωστό υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ που αφορά τον Ολυμπιακό.
«Βουντού, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι…», αναφώνησε πολλές φορές ο κ. Ζουράρις χωρίς ίχνος ντροπής όπως μπορείτε να ακούσετε στο ηχητικό απόσπασμα (η αναφορά στον Ολυμπιακό ξεκινά στο 28’30» και κορυφώνεται ένα λεπτό αργότερα).
Ωστόσο ο  Ζουράρις δεν έμεινε εκεί, καθώς σε ερώτηση του παρουσιαστή απάντησε με το εξής εκπληκτικό: «Ποιος τον γ@μ@ει τον Άρη;».
Δ.Καμμένος: 'Η θα του βάλουν μυαλό ή θα φύγει από την κυβέρνηση
Οι δηλώσεις αυτές του υφυπουργού προκάλεσαν την εντονότατη αντίδραση του Δημήτρη Καμμένου ο οποίος ερωτηθείς σήμερα το πρωί καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή για το θέμα απάντησε πως « η ο Ζουράρις ή εγώ», βάζοντας έτσι «φωτιά» στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ.
«Ή θα του βάλουν μυαλό ή να φύγει από την κυβέρνηση. Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον
Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα» τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ μιλώντας στο ΣΚΑΪ.
«Ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος» επέμεινε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
«Δεν χωράει ούτε το «ποιητική αδεία». Θα πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση πλέον. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα, εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλει επί προσωπικού» κατέληξε ο Δημήτρης Καμμένος.
Αποδοκιμασία και από τη συντονιστική των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης
Με ανακοίνωση της η Συντονιστική Επιτροπή των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε ανεπίτρεπτα τα όσα είπε ο Υφυπουργός Παιδείας τα οποία προσεγγίζουν τον τυφλό οπαδισμό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με αφορμή το σημερινό σχόλιο του Υφυπουργού Παιδείας κ. Κώστα Ζουράρι, σε ραδιοφωνική εκπομπή, το οποίο προσβάλλει βαθύτατα το ιστορικό σωματείο του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής:
Θεωρούμε τέτοιες δηλώσεις ανεπίτρεπτες, άστοχες και προσβλητικές. Δηλώνουμε ότι είναι εκτός των δικών μας “πιστεύω” και σε καμία περίπτωση δεν τις υιοθετούμε.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σεβόμαστε και αγκαλιάζουμε με τον ίδιο τρόπο όλες τις ομάδες και όσους πιστεύουν στο “ευ αγωνίζεσθαι”. Δεν ενστερνιζόμαστε δηλώσεις και κινήσεις που εκφεύγουν των ορίων του φιλάθλου πνεύματος και προσεγγίζουν τον τυφλό οπαδισμό.
ΝΔ: Το πρόβλημα δεν ειναι ο Ζουράρις αλλά ο άνθρωπος που επέλεξε Ζουράριδες να κυβερνούν
 «Με τις τελευταίες δηλώσεις του ο Κώστας Ζουράρις έγινε πια το σύμβολο του εκφυλισμού και της κατάντιας αυτής της κυβέρνησης. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο Ζουράρις, αλλά ο άνθρωπος που επέλεξε Ζουράριδες να κυβερνούν», σημειώνει ηαξιωματική αντιπολίτευση σε ανακοίνωσή της

Σάλος και στο χώρο του ποδοσφαίρου - Ολυμπιακός και Αρης κατά Ζουράρι

Ολυμπιακός: Θα παραμείνει υφυπουργός για να Παιδείας για να μας βρίζει;
Ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:
"Οι άνθρωποι δεν κάνουν πίσω. Δεν θα κάνουμε και εμείς. Αυτό το σκουλήκι ξαναέβρισε χυδαία τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δημόσια και φυσικά θα παραμείνει Υφυπουργός Παιδείας (για να συνεχίζει να μας βρίζει)...
Υγ.: αλήθεια οι βουλευτές του Πειραιά δε νοιώθουν προσβεβλημένοι από τη συνεχή πρόκληση αυτού του γελοίου; "
Οργισμένη αντίδραση από τον Άρη που ζητά παρέμβαση Τσίπρα
Δριμύ κατηγορώ εναντίον του κ. Ζουράρι τον οποίο χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων "γραφικό" και "ασόβαρο" εξαπέλυσε ο Αρης ενώ ζητά από τον κ. Τσίπρα να τον καθαιρέσει από το αξίωμα του Υφυπουργού Παιδείας.
Η ανακοίνωση του Άρη:
«Όσοι διαθέτουν ίχνος, έστω, σοβαρότητας και αυτοσεβασμού, έχουν πάψει προ πολλού να ασχολούνται στα σοβαρά με τον γραφικό…  Ζουράρι. Εδώ και πολλά χρόνια έχει χάσει κάθε επαφή με τη σοβαρότητα, προφανώς λόγω… ηλικίας. Έχει το ακαταλόγιστο ο άνθρωπος…Με την θεσμική του ιδιότητα, όμως, αυτή του υφυπουργού Παιδείας, υπέπεσε σήμερα σ' ένα ολέθριο ολίσθημα, σ' ένα ραδιοφωνικό παραλήρημα, που είχε ύφος πεζοδρομίου (σ’ αυτά είναι καλός…). 

Και γι’ αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να ασχοληθούμε –δυστυχώς- μαζί του. Ο Ζουράρις είναι πολύ μικρός για να πιάνει στο στόμα του τον ΑΡΗ.

Το ποιος είναι ο ΑΡΗΣ και ο κόσμος του θα το διαπιστώσει ο ίδιος προσωπικά στις επόμενες εκλογές. Θα πρέπει να γνωρίζει ο γραφικός Ζουράρις ότι ο λαός του ΑΡΗ, όπως ξέρει να επιβραβεύει, ξέρει και να τιμωρεί. Με αμείλικτο τρόπο μάλιστα. Όποιος… σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες...

Δεν θα πούμε τίποτα περισσότερο γι’ αυτόν. Καλούμε, όμως, τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα, να παρέμβει άμεσα και να τον καθαιρέσει από το πόστο που κατέχει. Διότι, οι χυδαίες βωμολοχίες του υφυπουργού του προκαλούν διχαστικές τάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες.

Πέραν τούτου, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει στη διάθεσή της το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης και θα πράξει τα δέοντα. Ελπίζουμε, μόνο, να μην... κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία.

Τέλος, εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για τη στάση που κράτησε ο ραδιοφωνικός παραγωγός (σε σταθμό της Θεσσαλονίκης μάλιστα!!!), που φιλοξένησε τον Ζουράρι. Αντί να τον εγκαλέσει τη στιγμή που εκφραζόταν χυδαία για τον ΑΡΗ, αυτός προτίμησε να χαριεντίζεται μαζί του… Τον αφήνουμε στην κρίση του κόσμου»
pros-paraitisi---karatomisi-odeuei-o-zouraris-meta-ton-salo