14 Νοεμβρίου 2022

Καστοριά : Μαντρωμένους και "περικυκλωμενους" με αστυνομικούς πολιτικής περιβολής, είχαν τους άλλους δημοσιογράφους κατά την επίσκεψη της Κατερίνας Σακελλαροπούλου

 

        Πρώτη ενημέρωση:  14.11.2022 17:21μμ

 

 "Μαντρωμένους" και "περικυκλωμένους" με αστυνομικούς πολιτικής περιβολής, είχαν τους άλλους δημοσιογράφους κατά την επίσκεψη της μνημονιακής τέως δικαστικού, ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου ....μην και της κάνουν κακό οι ...δημοσιοαντιγραφείς.

 Όπως το ίδιο συνέβη προ ετών με τον τότε ΠτΔ Πάκη Παυλόπουλο.!!!

 


 


 

 

kastorasnews.blogspot.com

Καστοριά : ¨Ενα χρόνο έχουν να πάρουν επισιτιστική βοήθεια οι κονωνικά ευάλωτοι, η κυβέρνηση με την Δόμνα Μηχαηλίδου τη έκοψε δια της πλαγίας οδού

 

 Πρώτη ενημέρωση 14.11.2022  14:23μμ 

Newsroom:fyllokaiftero@gmail.com

Στην Καστοριά ρωτήσαμε σχετικά τον υπεύθυνο του γραφείου της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας πριν δύο μήνες  τον κ. Ν. Παγούνη, ο οποίος παραδέχθηκε ο,τι δεν έχει δοθεί καμιά βοήθεια τροφίμων στους δικαιούχους του ΚΕΑ την ευάλωτη αυτήν κοινωνική ομάδα από τον Νοέμβριο του 2022 εκτός από τους πολυτέκνους των άνω των 4 τέκνων, και έχει πληροφορίες ο,τι σε ένα μήνα θα δοθεί ξανά, ήταν Μάϊος και σήμερα Νοέμβριος του 2022 δεν έχει δοθεί καμιά επισιτιστική βοήθεια.

Εκείνη την χρονική περίοδο υπήρχε έντονη φημολογία για εκλογές, και για αυτόν τον λόγο προφανώς ο υπεύθυνος του γραφείου κοινωνικής μέριμνας είχε εντολή να λέει στου δημοσιογράφους και στους πολίτες μελετάτε να δοθεί, αυτό είναι το δια της πλαγίας οδού της κυβέρνησης, το μότο ....μελετάτε, εξετάζετε το σενάριο...σχεδιάζουμε να δοθεί ...!!!

Το γραφείο Κοινωνικής μέριμνας - & Δημόσιας Υγείας εποπτεύεται από την Δόμνα Μηχαηλίδου  του Υπουργείου Εργασίας, είναι γνωστή πλέον για τις δράσεις της να "κόβει " κεκτημένα,  κοινωνικά  ανάλγητη, με προσχηματικό τρόπο έκοψε επιδόματα αποφυλάκισης ήθελε να κλείσει και το " Χαμόγελο του Παιδιού"