30 Αυγούστου 2015

Λαϊκή Ενότητα: ''Θα είμαστε στο 10% και θα τρίβετε τα μάτια σας''


Λαϊκή Ενότητα: ''Θα είμαστε στο 10% και θα τρίβετε τα μάτια σας''
08:47
31/08/2015

 
Η εκτίμηση της Κάνιγγος (όπου είναι τα γραφεία του νέου κόμματος) είναι ότι η ΛΑΕ θα κινηθεί σε διψήφιο ποσοστό, γύρω στο 10% και άρα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα επιδόσεις του 4% και 5%, που κατέγραψαν τα πρώτα γκάλοπ.

Σε κεντρικό της άρθρο μάλιστα η επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος iskra.gr προειδοποιεί ότι «θα τρίβουν τα μάτια τους με τα ποσοστά της Λαϊκής Ενότητας», κατηγορεί τους δημοσκόπους ότι… «ψηφίζουν μνημόνια» και κάνει λόγο για «Βατερλώ των δημοσκοπήσεων».

Γράφει συγκεκριμένα:    

«Όταν ακούει ο απλός κόσμος για δημοσκοπήσεις γελάει ειρωνικά. Κανένας δεν τις πιστεύει! Ιδιαίτερα οι νέοι και οι πιο φτωχοί άνθρωποι τις θεωρούν, και όχι άδικα, εργαλεία του τυραννικού κλεπτοκρατικού κατεστημένου. Οι νέοι και οι πληβείοι δεν απαντούν στις δημοσκοπήσεις και οι τελευταίες σπανίως απευθύνονται σε αυτούς. Τα δημοσκοπικά δείγματα είναι χιλιοχρησιμοποιημένα και εν γνώσει τους αποτυχημένα.

Πολύ περισσότερο όταν οι μετρήσεις γίνονται τον Αύγουστο! Οι δημοσκοπήσεις είναι προϊόν συνεννόησης των δημοσκόπων και πολιτικής σκοπιμότητας και όχι απαντήσεων των πολιτών. Το μαγειρείο, η ψευτιά και η αλλοίωση πάνε σύννεφο, πέραν του ότι σε περίοδο που οι πολίτες φτύνουν τις δημοσκοπήσεις, καμιά δεν μπορεί να προσεγγίσει τις λαϊκές τάσεις. Γι' αυτό και οι δημοσκοπήσεις έχουν γίνει ρεζίλι και ρεντίκολο σε όλες τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις. Δεν το βάζουν, όμως, κάτω.

Όσο πιο έξω πέφτουν, τόσο επιμένουν στο ψέμα και την παραχάραξη. Είναι αρκετά τα λεφτά και πολύ μεγαλύτερα τα συμφέροντα που διακυβεύονται. Στο ίδιο και χειρότερο έργο θεατές και σε αυτή την εκλογική μάχη!».

Η iskra.gr επικαλείται δημοσίευμα από άλλο site το οποίο γράφει για «πρωτοφανή αλλοίωση αποτελέσματος», που «βρίσκεται σε εξέλιξη από τους θαλασσοδανεισμένους μηντιάρχες και αφορά το κόμμα του Λαφαζάνη, την Λαϊκή Ενότητα, η οποία είναι χαλαρά στο 10%.».
Σύμφωνα με το γκάλοπ που επικαλείται η iskra, «τα πραγματικά αποτελέσματα αυτή την στιγμή είναι τα εξής: ΣΥΡΙΖΑ 22%, ΝΔ 24%, ΛΑ.Ε. 10%, Χρυσή Αυγή 9%, ΚΚΕ 8%, ΠΟΤΑΜΙ 6%, ΠΑΣΟΚ 4,5%, ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ 3,5% ΛΕΒΕΝΤΗΣ 3,2%.».
 
 
 
 
 
 pronews.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ:-«Όποιος ψήφισε ΟΧΙ είναι αποτυχημένος πεινάλας ή λυσσασμένο σκυλί ή λιγούρι που ζηλευει τους ευπόρους» (βίντεο)






ΕΜΕΤΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗ-«Όποιος ψήφισε ΟΧΙ είναι αποτυχημένος πεινάλας ή λυσσασμένο σκυλί ή λιγούρι που ζηλευει τους ευπόρους» (βίντεο)

Posted by netakias.com
ΒΑΣΙΛΗΣ-ΛΕΒΕΝΤΗΣΌποιος ψήφισε ΟΧΙ είναι ή ακροδεξιός ή λυσσασμένο σκυλί.
Ή πεινάλας αποτυχημένος και μισεί τους ευρωπαίους.
Το δημοψήφισμα ήταν λέει αναμέτρηση λιγούρηδων με ευπόρους













Η ανικανότητα του Τσίπρα Και οι προειδοποιήσεις του Β.Σόιμπλε προς τον Α.Τσίπρα: "Θα σας γδάρουμε σαν λαγούς και θα ανεμίζουμε τα τομάρια σας στους Podemos"!


ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΟΥ Α.ΧΙΤΛΕΡ Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ Β'ΠΠ



Ο Γερμανός υπουργός ΥΠΟΙΚ Β.Σόιμπλε, αρκετούς μήνες πριν ανέβει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ (ο παλιός ΣΥΡΙΖΑ) είχε προειδοποιήσει ότι "Δεν πρόκειται να ανεχθεί ελληνική ανταρσία γιατί αυτό θα σήμαινε ότι θα μεταδιδόταν η ανταρσία και στην Ισπανία. Και μάλιστα είχε προειδοποιήσει τον Α.Τσίπρα πριν ακόμα γίνει αυτός πρωθυπουργός, με την εξής χαρακτηριστική φράση: «Αν επιμείνετε στις θέσεις σας θα σας γδάρουμε σαν λαγούς και θα ανεμίζουμε τα τομάρια σας στους Podemos».
Ο Ελληνας πρωθυπουργός δεν πήρε στα σοβαρά τα λόγια του γιου του αξιωματικού της Βέρμαχτ κατά τον Β'ΠΠ και νόμισε ότι χωρίς να εξασφαλίσει τα μετόπισθέν του με ένα αξιόπιστο "Σχεδιο Β" εναλλακτικός λύσεων με παροχή ρευστότητας εντός της ευρωζώνης ή ακόμα και εξ΄δου από την ευρωζώνη, θα μπροούσε να νικήσει τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ.
Εκανε μέγα λάθος και αυτή την στιγμή το πληρώνει η χώρα...
Όλα ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2014 οπότε ο τότε πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς ζητούσε από την Άγκελα Μέρκελ να υπάρξει μια «επιεικής» πέμπτη αξιολόγηση που θα βοηθούσε την έξοδο της χώρας από το Μνημόνιο και τη ΝΔ να παραμείνει στην εξουσία.
Η γερμανίδα Καγκελάριος δεν δεσμεύτηκε αλλά δεν το απέκλεισε. Στην πράξη όμως, τον τελευταίο λόγο είχε και πάλι ο Σόιμπλε.
Λίγες ημέρες μετά υπήρξε μυστική συνάντηση του Γερμανού ΥΠΟΙΚ με τον Πόουλ Τόμσεν του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για το περιεχόμενο της οποίας μάλιστα, φέρεται να ενημερώθηκε διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας.
«Οι δύο τους...είχαν πλήρη ενημέρωση, διέθεταν στοιχεία και έβλεπαν καθαρά την επικράτησης της αριστερής αντιπολίτευσης...έκριναν ότι οι ημέρες της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου ήταν μετρημένες και δεν πίστεψαν ούτε στιγμή το επιχείρημα του τότε Έλληνα πρωθυπουργού ότι τυχόν διευκολύνσεις στο οικονομικό πεδίο θα άλλαζαν την πορεία των πολιτικών πραγμάτων».
Έτσι μια επιεικής αντιμετώπιση κατά την πέμπτη αξιολόγηση και η καταβολή των οφειλόμενων στην Ελλάδα από το δάνειο μαζί με μια λύση για το χρέος θα καθιστούσε τον Τσίπρα, σύμφωνα με τους Σόιμπλε-Τόμσεν, σχεδόν παντοδύναμο και η προίκα αυτή θα του επέτρεπε ¨"κινείται ως ταύρος εν υαλοπωλείω στα κέντρα της ευρωπαϊκής πολιτικής".
Ο κ.Σόιμπλε φαίνεται πως προτιμούσε να δοκιμάσει, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, τις αντοχές του ελληνικού συστήματος και κυρίως να αναγκάζει τον κ.Τσίπρα να κινηθεί εντός του πλαισίου των ευρωπαϊκών κανόνων και ιδιαιτέρως των αρχών οικονομικής πολιτικής που είχε επιβάλλει ο ίδιος στο Eurogroup. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση ένα ελληνικό προηγούμενο που θα ενθάρρυνε αντίστοιχες κινήσεις στην Ισπανία, την Ιταλία και αλλού.





pronews.gr